Ahojky!
Sem vkládejte koníky barvy paintStrakáči jsou nádherní
Jezdím "painta"(křížený) a je úplně superFotečky sem časem nějaký dodám až nafotím
Tady je fotečka painta.Je podobný Césarovi i když je to klisna
Tak se pochlubte i vy(aji z webu
)
alisa
napsal(a):
Ahojky!
Sem vkládejte koníky barvy paintStrakáči jsou nádherní
Jezdím "painta"(křížený) a je úplně superFotečky sem časem nějaký dodám až nafotím
Tady je fotečka painta.Je podobný Césarovi i když je to klisna
Tak se pochlubte i vy(aji z webu
)
Tak to já bych tu byla hodně dlouho, v počítači mám dohromady tak kolem pěti set strakáčů, nejenoum tu mou... Nemám vůbec časík ani náladu zmenšovat, takže fakt sorry,a el tohle by bylo na dlouho, Sáru stejně všichni tady znáte:o) chichi
kunicek
napsal(a):
Tak to já bych tu byla hodně dlouho, v počítači mám dohromady tak kolem pěti set strakáčů, nejenoum tu mou... Nemám vůbec časík ani náladu zmenšovat, takže fakt sorry,a el tohle by bylo na dlouho, Sáru stejně všichni tady znáte:o) chichi
pintoarab...hříbě má zajímavou barvičku, že?
lucky
napsal(a):
pintoarab...hříbě má zajímavou barvičku, že?
ještě jeden pintoarab
lucky
napsal(a):
ještě jeden pintoarab
To jsem já na koníkovi od kamarádky
barletka
napsal(a):
A tady je pravá paintka kanaďanka o kterou jsem se starala a jezdila jí, byla trošku dlouhááá
Donah Mites Quon
barletka
napsal(a):
A tady je pravá paintka kanaďanka o kterou jsem se starala a jezdila jí, byla trošku dlouhááá
Donah Mites Quon
Kobylka, kterou jsem chvilinku vlastnila. Salome po North Star.
barletka
napsal(a):
Kobylka, kterou jsem chvilinku vlastnila. Salome po North Star.
Salome je moc pěkná.
Tady můj Dasty bez původu.
avecaesar
napsal(a):
Salome je moc pěkná.
Tady můj Dasty bez původu.
A tady paintík kdysi plemenný hřebec PH (už valach), který byl na ranči, kde jsme bydleli.
avecaesar
napsal(a):
A tady paintík kdysi plemenný hřebec PH (už valach), který byl na ranči, kde jsme bydleli.
kobylka v USA. paintka
bednarik petr
napsal(a):
kobylka v USA. paintka
také paintíci po Blue Eye Jane Valley
bednarik petr
napsal(a):
také paintíci po Blue Eye Jane Valley
kobylka z německa
euiickaa
napsal(a):
PH z Německa
Ahoj Eri, jak se ti líbil seminář s Grishou, já jsem tě viděla v hale, ale bylo tam moc lidí, tak jsem se šla projít s Parmou a jela jsem domů. Jedeš o víkednu na soustředko s Toníkem Solanským?
barletka
napsal(a):
Ahoj Eri, jak se ti líbil seminář s Grishou, já jsem tě viděla v hale, ale bylo tam moc lidí, tak jsem se šla projít s Parmou a jela jsem domů. Jedeš o víkednu na soustředko s Toníkem Solanským?
Jo líbil bylo to super. Ty si byla na Hradisku? Vůbec sem tě tam nepostřehla. A na Toníka na 99,9% půjdu, protože tam budou jezdit Aďa Hruboňová a Estera Bystroňová. Takže to bude zajímavé.
euiickaa
napsal(a):
Jo líbil bylo to super. Ty si byla na Hradisku? Vůbec sem tě tam nepostřehla. A na Toníka na 99,9% půjdu, protože tam budou jezdit Aďa Hruboňová a Estera Bystroňová. Takže to bude zajímavé.
To bude. Jak to holkám teďka jde? A ty na mladém ještě nejezdíš?Já tam o víkendu s Parmou nebudu, jedu na skokové soustředění na Albertovec.