Koňáci z NJ, Ostravy a okolí 3

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.11.2008 12:06
kovbojka

XXX.XXX.212.142

Doufám že nevadí když jsem založila nové téma když jsem to minulé trošku zapráskala fotkama

22.11.2008 12:07
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):
Doufám že nevadí když jsem založila nové téma když jsem to minulé trošku zapráskala fotkama

22.11.2008 12:08
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):

a posladní a dám pokoj

22.11.2008 12:08
tauria

XXX.XXX.76.143

kovbojka napsal(a):

pro pilgrisek: Ještě to sedlo prodáváš? Za kolik je??

22.11.2008 13:29
janiska

XXX.XXX.70.44

kovbojka napsal(a):
a posladní a dám pokoj

To je už letošní sníh? Tady ráno proběhl spíš poprašek,koně-žádná velká radost,kozy vystrčily nos a zpátky do tepla,akorát psiska řádily ve sněhu.Jen skotačka Celinka to odnesla zánětem,je krátce březí a přecpala se sněhu,nnožičky kratinké a doma jen zvracela a měla průjem,chuděrka.Dovečera máme dietu,jen čaj a k večeři jen pár piškotů,jen spí,ale už je jí lépe....Mně se ani nechce ven,ideální den na spaní nebo pletení,aspon s tím svetrem konečně pohnu

22.11.2008 15:18
shantal88

XXX.XXX.116.185

tauria napsal(a):

Holky nestrašte že na ostravsku je taky sníh ach jo....to se teda těším domů

22.11.2008 16:53
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):

Jo je to letošní sníh
Jinak na ostavsku je určitě..nám to napadlo večer a dneska ráno..ale babička co dneska přijela z ostravy říkala že měli před den taky pěknou vánici
Jinak já jsem kousek od nového jičína kdyby někoho zajímalo kde už je snížek určitě

22.11.2008 16:59
shantal88

XXX.XXX.116.185

kovbojka napsal(a):
Jo je to letošní sníh
Jinak na ostavsku je určitě..nám to napadlo večer a dneska ráno..ale babička co dneska přijela z ostravy říkala že měli před den taky pěknou vánici
Jinak já jsem kousek od nového jičína kdyby někoho zajímalo kde už je snížek určitě

Blééé,jsem doufala že sníh napadne až těsně před vánoci,at v tom nemusíme jezdit autem,chjo...no co se dá dělat.Copak to máš za konoucha? že jsem tak zvědavá

22.11.2008 17:05
kovbojka

XXX.XXX.212.142

shantal88 napsal(a):
Blééé,jsem doufala že sníh napadne až těsně před vánoci,at v tom nemusíme jezdit autem,chjo...no co se dá dělat.Copak to máš za konoucha? že jsem tak zvědavá

3,5 letý valášek ČT... takže takový mix něčoho..matka byla A1/2 a otec neznámý..nejspíš něco chladnokrevnějšího ale myslím že se tenhle mix docela povedl

22.11.2008 17:48
shantal88

XXX.XXX.116.185

kovbojka napsal(a):
3,5 letý valášek ČT... takže takový mix něčoho..matka byla A1/2 a otec neznámý..nejspíš něco chladnokrevnějšího ale myslím že se tenhle mix docela povedl

Aha,já tipovala mix huculavedle.Ale vypadá jako pěkný rošták

22.11.2008 21:42
pilgrisek

XXX.XXX.102.72

tauria napsal(a):

ahoj jestli myslíš to skokové tak prodávám ... cenu tak za 11 bych ho chtěla prodat

23.11.2008 08:56
kovbojka

XXX.XXX.212.142

shantal88 napsal(a):
Aha,já tipovala mix huculavedle.Ale vypadá jako pěkný rošták

ne s huculkem fakt není..nebyl tam ani žádný hucul na pastvinách...ale on tak občas vypadá hlavně v zimě jak se pořádně ostrstí

23.11.2008 09:22
shantal88

XXX.XXX.116.185

kovbojka napsal(a):
ne s huculkem fakt není..nebyl tam ani žádný hucul na pastvinách...ale on tak občas vypadá hlavně v zimě jak se pořádně ostrstí

Hele,to je tu vždycky tak mrtvo? Já jen e jsme tu dvě a to i se mnou A co snížek dneska,jak to vypadá?A copak děláš s konouchem?

23.11.2008 09:56
kovbojka

XXX.XXX.212.142

shantal88 napsal(a):
Hele,to je tu vždycky tak mrtvo? Já jen e jsme tu dvě a to i se mnou A co snížek dneska,jak to vypadá?A copak děláš s konouchem?

No snížku je trošku víc a koním se docela zamlouvá ale mě moc ne protože včera jak jsem se šla s ním projít tak mi na cestě uklouzl..naštěstí nespadl a ani si nic nenatáhl...jsem přes zimu uplně odřízlá od světa když chci na louky tak musím přese cestu a ta když je namrzlá tak nemám šanci přejít...takže jestli bude krutá zima tak koně budou jen ve výběhu...no co nadělám..naštěstí mám box a kolem něho menší výběh kde můžou být..k druhám ohradám se v zimě moc nedostanu když je kluzko. Doufám že ty cesty brzy posypou solí až odmrznou...sice to ještě není tak hrozný ale stejně když přes ně mám jít tak děs v očích..jinak teď s koníkem nic moc nedělám...jezdím spíš kratší vyjížďky...a on jen tloustne a tloustne ... až bude starší tak začne více pracovat ale tak mladýmu koni stejně nemůžu dát nějakou velkou práci aby se dostal trošku do kondičky...tak možná v létě začneme chudnout..ale to zas bude dobrá travička tak to taky moc nevypadá za schudnutí..hodl budu mít asik z koně sud

23.11.2008 13:45
shantal88

XXX.XXX.116.185

kovbojka napsal(a):
No snížku je trošku víc a koním se docela zamlouvá ale mě moc ne protože včera jak jsem se šla s ním projít tak mi na cestě uklouzl..naštěstí nespadl a ani si nic nenatáhl...jsem přes zimu uplně odřízlá od světa když chci na louky tak musím přese cestu a ta když je namrzlá tak nemám šanci přejít...takže jestli bude krutá zima tak koně budou jen ve výběhu...no co nadělám..naštěstí mám box a kolem něho menší výběh kde můžou být..k druhám ohradám se v zimě moc nedostanu když je kluzko. Doufám že ty cesty brzy posypou solí až odmrznou...sice to ještě není tak hrozný ale stejně když přes ně mám jít tak děs v očích..jinak teď s koníkem nic moc nedělám...jezdím spíš kratší vyjížďky...a on jen tloustne a tloustne ... až bude starší tak začne více pracovat ale tak mladýmu koni stejně nemůžu dát nějakou velkou práci aby se dostal trošku do kondičky...tak možná v létě začneme chudnout..ale to zas bude dobrá travička tak to taky moc nevypadá za schudnutí..hodl budu mít asik z koně sud

Mi povídej,námraza je to nejhorší fuj fuj.Ani s nou nestrraš.Tak to si moc v zimě nezajezdíš,co.Ony cesty jsou zrádný,kor jak je na tom poprašek To musíš být někde na vesnici hádám? že tam máš takové spartanské podmínky vzimě Jinak si nedělej starost,moje první hemela je jak tank....tloustnei ze vzduchu či co

23.11.2008 22:04
karolka67601

XXX.XXX.139.88

kovbojka napsal(a):

Tak já se vetřu s rím mojím chlupáčem

23.11.2008 22:04
karolka67601

XXX.XXX.139.88

karolka67601 napsal(a):
Tak já se vetřu s rím mojím chlupáčem

Ještě i s mojí maličkostí...

23.11.2008 22:05
karolka67601

XXX.XXX.139.88

karolka67601 napsal(a):

A ještě Krista aby jí to nebylo líto

24.11.2008 01:35
shantal88

XXX.XXX.116.186

karolka67601 napsal(a):

Jéééé,hucul
Možná jsem se konečně trefila?

24.11.2008 07:24
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kovbojka napsal(a):

zdarec, tož jaký byl sněhový weekend?
V sobotu u nás nasněžilo jenom tak light, ale včera už to fakt bylo sušné...tož doufám, že na sjezdovkách pořádně zasněžujou, abych si mohla aspoń občas přes týden hopnout do Mostů na večerní..:))
a pro Karolka:
prosím tě, už jsem ti psala k tomu hackamore, máš nízko i tu provazovku, podívej se někde na anatomii koně, má to prostě nízko, pomalu už někde na chrupavčité části nosní kosti, klidně tomu koni třeba při jeho zakopnutí můžeš zlomit nos, i provazovka je ostrá věcička...teď to není startování do tebe, ale uvědom si, že kolikrát kůň zakopne a vyrovnává těžiště halvou, na které mu v té chvilce budeš viset ty - prostě setrvačnost...
máš to nízko...

24.11.2008 07:27
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
zdarec, tož jaký byl sněhový weekend?
V sobotu u nás nasněžilo jenom tak light, ale včera už to fakt bylo sušné...tož doufám, že na sjezdovkách pořádně zasněžujou, abych si mohla aspoń občas přes týden hopnout do Mostů na večerní..:))
a pro Karolka:
prosím tě, už jsem ti psala k tomu hackamore, máš nízko i tu provazovku, podívej se někde na anatomii koně, má to prostě nízko, pomalu už někde na chrupavčité části nosní kosti, klidně tomu koni třeba při jeho zakopnutí můžeš zlomit nos, i provazovka je ostrá věcička...teď to není startování do tebe, ale uvědom si, že kolikrát kůň zakopne a vyrovnává těžiště halvou, na které mu v té chvilce budeš viset ty - prostě setrvačnost...
máš to nízko...

a nějakou zimní:)

24.11.2008 07:35
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
a nějakou zimní:)

smraďoši byli vcelku nadšení a váleli se co to šlo:)

24.11.2008 07:40
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kovbojka napsal(a):

a rezatica:)

24.11.2008 07:41
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
a rezatica:)

a Cvačka Ritchitan..

24.11.2008 08:29
ditule28

XXX.XXX.212.163

kukinatost napsal(a):
a Cvačka Ritchitan..

Dobré ránko všem, hláším také zimu a prašan, místy namrzlé. No a naši koňouši to jaksi vůbec neřeší, sníh nesníh, hlavně, že je senečko nachystané na snídani.

25.11.2008 15:08
jessyn

XXX.XXX.146.227

ditule28 napsal(a):
Dobré ránko všem, hláším také zimu a prašan, místy namrzlé. No a naši koňouši to jaksi vůbec neřeší, sníh nesníh, hlavně, že je senečko nachystané na snídani.

Ahoj, nevíte někdo náhodou o koníkovi na prodej v okolí NJ?
Kamarádka shání něco těžšího typu, nej nějakej křížnec, do 155KVH
Díky

25.11.2008 15:10
jessyn

XXX.XXX.146.227

shantal88 napsal(a):
Jéééé,hucul
Možná jsem se konečně trefila?

Skyppy do hucula teda má hodně daleko
je to můj bývalý koník, teplokrevný
foto fotila kamarádka-majitelka

26.11.2008 21:22
janiska

XXX.XXX.66.114

ditule28 napsal(a):

čau,lidi,kdepak jste všichni? My jsme letošní zimní fotky nestihli,protože každé ráno okamžitě roztál.Ale snídamě jim nikdy nevadí.Jen psiska si ho trošku užili...

26.11.2008 21:27
janiska

XXX.XXX.66.114

janiska napsal(a):
čau,lidi,kdepak jste všichni? My jsme letošní zimní fotky nestihli,protože každé ráno okamžitě roztál.Ale snídamě jim nikdy nevadí.Jen psiska si ho trošku užili...

miláčkové u snídaně

26.11.2008 21:27
pilgrisek

XXX.XXX.47.176

kovbojka napsal(a):

No než já se dostala na koně tak už taky všechen sníh roztál takže mám foto jen s takovým popraškemškoda no já jsem se těšila na procházku ve sněhu

26.11.2008 21:29
pilgrisek

XXX.XXX.47.176

pilgrisek napsal(a):
No než já se dostala na koně tak už taky všechen sníh roztál takže mám foto jen s takovým popraškemškoda no já jsem se těšila na procházku ve sněhu

a venku

26.11.2008 21:57
shantal88

XXX.XXX.116.177

jessyn napsal(a):
Skyppy do hucula teda má hodně daleko
je to můj bývalý koník, teplokrevný
foto fotila kamarádka-majitelka

jessyn : já jen z hecu,jak člověk nevidí koníka na vlastní oči tak všechno hněde chlupaté vypadá jak huculek

28.11.2008 12:36
janiska

XXX.XXX.68.57

pilgrisek napsal(a):
a venku

a tohle zbylo po sněhu.....

28.11.2008 20:27
sammanthe

XXX.XXX.72.138

janiska napsal(a):
a tohle zbylo po sněhu.....

ahoj konaci

28.11.2008 21:57
strelish

XXX.XXX.161.254

sammanthe napsal(a):
ahoj konaci

Nazdar

28.11.2008 22:17
kukinatost

XXX.XXX.219.111

strelish napsal(a):
Nazdar

tak a já vám přeju jenom brou nco, sjem úplně mrtvá...a hurá do Hajan:))

2.12.2008 21:41
janiska

XXX.XXX.64.79

kukinatost napsal(a):
tak a já vám přeju jenom brou nco, sjem úplně mrtvá...a hurá do Hajan:))

Ahojky,lidi,kde jste kdo? Nějak se tu nic neděje.....

3.12.2008 07:16
kukinatost

XXX.XXX.43.146

janiska napsal(a):
Ahojky,lidi,kde jste kdo? Nějak se tu nic neděje.....

jj, furt je tu mrtvo:))
Ostraváci buď hibernujou nebo robí...:) to já se fakt nezastavím...makačka dost v práci, doma čapnu psa, zas sednu an kolo a valím za koňama..o weekendu sjem zmákla oběma koním kopyta a tenhle weekend mě čeká pilinová brigáda..:(
jinak ptáms e všude pro inspiračku, co máte nakoupeno na Vánoce za dárky?
Btw pro koně to ani vědět nepotřebuju, spíše pro lidi a halvně rodinné příslušníky...
už loni sjem nakupovala 23., tak snad to letos stihnu dříve:)
a tady rozpůlený Kerka:)

3.12.2008 07:16
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kovbojka napsal(a):

a ještě se mnou a s Cvačkou Ritchitanem..

3.12.2008 09:33
janiska

XXX.XXX.64.79

kukinatost napsal(a):
a ještě se mnou a s Cvačkou Ritchitanem..

Dobré ráno,posílám inspiraci pro sníh,už aby byl...Počasí neslané nemastné,Orne zlobí zase oko,takže znovu a lépe a denně procházky na ruce,jinak se jí hůř dýchá.Ale hlavně si to vždycky rozdráždí bahnem,drolím ho i z řas...

3.12.2008 10:00
ditule28

XXX.XXX.212.163

janiska napsal(a):
Dobré ráno,posílám inspiraci pro sníh,už aby byl...Počasí neslané nemastné,Orne zlobí zase oko,takže znovu a lépe a denně procházky na ruce,jinak se jí hůř dýchá.Ale hlavně si to vždycky rozdráždí bahnem,drolím ho i z řas...

Dobré ránko. No doufám, že bude aspoň na Vánoce sníh, jinak je to o ničem. Je fakt že počasí je takové nijaké a pořád bahno a bahno, tak máme koně bah'náky, asi nějaké nové plemeno šlechtíme.
Jinak před koncem roku je to v práci dost divoké, stále plno papírů a věcí k vyřízení. Jupíí

3.12.2008 10:23
dakotka

XXX.XXX.8.129

ditule28 napsal(a):
Dobré ránko. No doufám, že bude aspoň na Vánoce sníh, jinak je to o ničem. Je fakt že počasí je takové nijaké a pořád bahno a bahno, tak máme koně bah'náky, asi nějaké nové plemeno šlechtíme.
Jinak před koncem roku je to v práci dost divoké, stále plno papírů a věcí k vyřízení. Jupíí

ahojte tady jedno okolý

3.12.2008 10:24
tauria

XXX.XXX.94.202

ditule28 napsal(a):

Čaute, tak to jsme zase my, já a můj kůň s betonovou hlavou a masochistyckými zálibami MOmentáně jsme však bez nových zářezů!!Už celý týden!!! Akorát je to teď horší s ježděním, je to jak trénink dostiháků

3.12.2008 10:29
dakotka

XXX.XXX.8.129

tauria napsal(a):
Čaute, tak to jsme zase my, já a můj kůň s betonovou hlavou a masochistyckými zálibami MOmentáně jsme však bez nových zářezů!!Už celý týden!!! Akorát je to teď horší s ježděním, je to jak trénink dostiháků

ty jo a co kdybys ho střelila nějakym kaskaderum?...sem znala kobylku co sní dělali šou s ohněm ona tím chodila se zní pomalu kouřilo....a jí to nevadilo

3.12.2008 10:53
ditule28

XXX.XXX.212.163

dakotka napsal(a):
ty jo a co kdybys ho střelila nějakym kaskaderum?...sem znala kobylku co sní dělali šou s ohněm ona tím chodila se zní pomalu kouřilo....a jí to nevadilo

Dakotko: ty western boty laredo za 300,-kč, jsou v dobrém stavu? Potřebuju na ježdění a nemusím mít nové.

3.12.2008 10:58
tauria

XXX.XXX.94.202

dakotka napsal(a):

No to by byl pro ně asi ideální kůň, leze do všeho Mohl by i dělat historické válečné koně, zakopávání mu jde opravdu skvěle vsadím se, že tím ohněm by taky prošel

3.12.2008 11:18
ditule28

XXX.XXX.212.163

tauria napsal(a):
No to by byl pro ně asi ideální kůň, leze do všeho Mohl by i dělat historické válečné koně, zakopávání mu jde opravdu skvěle vsadím se, že tím ohněm by taky prošel

Co jinak podnikáte o svátcích? Já se chystala aspoň na pár dní na hory, ale zatím to nevypadá moc nadějně.

3.12.2008 11:44
dakotka

XXX.XXX.8.129

ditule28 napsal(a):
Dakotko: ty western boty laredo za 300,-kč, jsou v dobrém stavu? Potřebuju na ježdění a nemusím mít nové.

jo ty sou jak nove....vtěch se bylo tak jednou....a sou od deichmanna...teda píšou to tam.....

3.12.2008 11:50
ditule28

XXX.XXX.212.163

dakotka napsal(a):
jo ty sou jak nove....vtěch se bylo tak jednou....a sou od deichmanna...teda píšou to tam.....

No právě mě zaujala ta cena, protože vypadají celkem dobře, akorát nevím, zda mi nebudou velké, mám 39 a jsou to 40. Měla bych o ně fakt zájem. Zřejmě by byla dobrá zkouška co.

3.12.2008 12:33
ditule28

XXX.XXX.212.163

ditule28 napsal(a):
No právě mě zaujala ta cena, protože vypadají celkem dobře, akorát nevím, zda mi nebudou velké, mám 39 a jsou to 40. Měla bych o ně fakt zájem. Zřejmě by byla dobrá zkouška co.

Možná pojedu v pátek jezdit, tak bych se stavila do obchodu na vyzkoušení okolo 16. hodiny, mohla bys mi je bloknout do pátku do 17. hodin?

3.12.2008 12:50
dakotka

XXX.XXX.8.129

ditule28 napsal(a):
Možná pojedu v pátek jezdit, tak bych se stavila do obchodu na vyzkoušení okolo 16. hodiny, mohla bys mi je bloknout do pátku do 17. hodin?

jasnačka a jinak tu mam perka 39 kožene za 200,-kč tak jen na ježdění to bohatě stačí

3.12.2008 12:59
dakotka

XXX.XXX.8.129

ditule28 napsal(a):
Co jinak podnikáte o svátcích? Já se chystala aspoň na pár dní na hory, ale zatím to nevypadá moc nadějně.

no taky jedem na hory ale až v lednu teda na hory no do jablunkova..ale se mi tam vubec nece

3.12.2008 13:04
ditule28

XXX.XXX.212.163

dakotka napsal(a):
no taky jedem na hory ale až v lednu teda na hory no do jablunkova..ale se mi tam vubec nece

tak se zkusím stavit. Potřebuju boty jako sůl. Já mám ráda hory i v létě, radši než moře. Minulý rok jsem dostala lyže a ani je nevyzkoušela, tak tento rok bychom s přítelem chtěli si trochu zalyžovat. Sice nejsem skvělý lyžař, ale snaha je a celkem mě to baví (snad jediná věc mimo koně). Jednou mě přítel k tomu dotlačil a mě se to zalíbilo. však těch pádů bylo a taky je, ale vždy se snažím dopadnout na zadek.

3.12.2008 13:10
dakotka

XXX.XXX.8.129

ditule28 napsal(a):
tak se zkusím stavit. Potřebuju boty jako sůl. Já mám ráda hory i v létě, radši než moře. Minulý rok jsem dostala lyže a ani je nevyzkoušela, tak tento rok bychom s přítelem chtěli si trochu zalyžovat. Sice nejsem skvělý lyžař, ale snaha je a celkem mě to baví (snad jediná věc mimo koně). Jednou mě přítel k tomu dotlačil a mě se to zalíbilo. však těch pádů bylo a taky je, ale vždy se snažím dopadnout na zadek.

tak jestli nemusíš mít nějake dlouhe sjezdovky esik našumelí mužem vyrazit tady u nás pojezdit)))...morávka a visalaje.........ja lyžuju po 15 letech takže docela sranda a do toho snáma lyžuje dcerka ta má 4 roky)))

3.12.2008 13:22
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kovbojka napsal(a):

No baby, tak to jste mi úplně káply do noty, jsem závislačka na lyžích, carvy to je moje...mohla byhc být na horách furt, ale kde má na to člevěk furt brát..:(
já přes týden jezdím do Mostů na večerní, a o weekendech třeba na Ramzovou, na Raču už moc nee - je tam hrozně lidí, Praděd, Karlovice, nebo blíže Beskydy - Bílá a okolí...
a jelikož sjem loni nebyla v Alpách a ani nikde na dovči, tak bych si mco přálaa, aby mi a nám teda s chlapem to vyšlo letos:)

3.12.2008 13:28
dakotka

XXX.XXX.8.129

kukinatost napsal(a):
No baby, tak to jste mi úplně káply do noty, jsem závislačka na lyžích, carvy to je moje...mohla byhc být na horách furt, ale kde má na to člevěk furt brát..:(
já přes týden jezdím do Mostů na večerní, a o weekendech třeba na Ramzovou, na Raču už moc nee - je tam hrozně lidí, Praděd, Karlovice, nebo blíže Beskydy - Bílá a okolí...
a jelikož sjem loni nebyla v Alpách a ani nikde na dovči, tak bych si mco přálaa, aby mi a nám teda s chlapem to vyšlo letos:)

no ja nadšenec nejsem za prve mam hruzu z rychlosti a za další to dělam jen kvuli chlapovi....on je zase vašnivej lyžař ....

3.12.2008 13:35
kukinatost

XXX.XXX.43.146

dakotka napsal(a):
no ja nadšenec nejsem za prve mam hruzu z rychlosti a za další to dělam jen kvuli chlapovi....on je zase vašnivej lyžař ....

aha, tak já jsem se s chlapem seznámila a dala dokupy na lyžích, sjem ho uchvátila svým kárvovým obloukem:))
a pak asi větou: "protože nejdůležitější je rychlost":)
no, já miluju rychlost a adrenalinové sporty, takže nějaký freeride a fakt řádění po sjezdovce to je něco...pamatuju si v Alpách ve Francii byl někde na závodním svahu ten měřič rychlosti a vytáhla sjem to nějak ke 120:)))
a halvně prostě miluju hory a sníh:)

3.12.2008 13:37
ditule28

XXX.XXX.212.163

dakotka napsal(a):

Díky za nabídku, možná bychom jí mohli využít. Jinak můj drahý, už si zjišťuje sjezdovky v okolí Kozlovic a bylo mi řečeno, že mě tam vysadí, mám si pojezdit 2-3 hodiny a on si zajede na lyže. Asi trochu nedomyslel, že se po tak dlouhém tréninku druhý den nepohnu.
Já jezdím na lyžích taky po dlouhé době. Vlastně nikdy jsem nijak nelyžovala, až s přítelem. Předtím jen u nás na kopečku před barákem, když jsem byla malá a pak v 7. třídě na lyžáku a od té doby nic. Taky jezdím na karvingách, na těch starých obyčejných se to nedá, je to mazec, nejde mi na nich vůbec zatočit.

3.12.2008 13:43
kukinatost

XXX.XXX.43.146

ditule28 napsal(a):
Díky za nabídku, možná bychom jí mohli využít. Jinak můj drahý, už si zjišťuje sjezdovky v okolí Kozlovic a bylo mi řečeno, že mě tam vysadí, mám si pojezdit 2-3 hodiny a on si zajede na lyže. Asi trochu nedomyslel, že se po tak dlouhém tréninku druhý den nepohnu.
Já jezdím na lyžích taky po dlouhé době. Vlastně nikdy jsem nijak nelyžovala, až s přítelem. Předtím jen u nás na kopečku před barákem, když jsem byla malá a pak v 7. třídě na lyžáku a od té doby nic. Taky jezdím na karvingách, na těch starých obyčejných se to nedá, je to mazec, nejde mi na nich vůbec zatočit.

no, tak já sjem lyžařský úchyl, nejvce to vypuklo na výšce, kdy jsme měly s kámoškou a spolubydlící stejnou úchylku, takže nasněžilo a škola ee, ejnom brigády a za vydělané prachy na lyže a s boží bandou jsme jezdili do ALp:))
Takže pořádně se snažím lyžovat nějakých 6 let, to drndání doma po kopci a lyžáky ani nepočítám...místo přednášek hurá na Praděd, z Olomouce to byl docela kousek..:)
fakt lyže zbožňuju:)
tady můj muž v akci, ho fotil skvělý fotograf, mě nikdy nestihnul..:(

5.12.2008 07:17
ditule28

XXX.XXX.212.163

kovbojka napsal(a):

Kde jste kdo, tu je zas mrtvolně.

5.12.2008 19:53
dakotka

XXX.XXX.2.249

ditule28 napsal(a):
Kde jste kdo, tu je zas mrtvolně.

čus...sme se teda nějak nestihli))sem čekala do tří a pak sem musela vyprchat

5.12.2008 20:05
ewanie

XXX.XXX.42.194

dakotka napsal(a):
čus...sme se teda nějak nestihli))sem čekala do tří a pak sem musela vyprchat

Holky nazdárek.....hlásím že jsem z5 u konisek...... jak by řekla lucka znovu a lépe... Budu se věnovat azuritovi stará známá firma... známe se tak to snad půjde zlehka... Hned je mi zase fajn... Jinak dakotko koupila jsem si na zaučení gileru 50 ještě dodám foto.... je to taky sice skůtr ale mám to jenom abych se naučila....a pak se uvidí zvažuju jestli tu yuki nebo dát na Vás všechny a trochu změnit názor

5.12.2008 20:07
ewanie

XXX.XXX.42.194

ewanie napsal(a):
Holky nazdárek.....hlásím že jsem z5 u konisek...... jak by řekla lucka znovu a lépe... Budu se věnovat azuritovi stará známá firma... známe se tak to snad půjde zlehka... Hned je mi zase fajn... Jinak dakotko koupila jsem si na zaučení gileru 50 ještě dodám foto.... je to taky sice skůtr ale mám to jenom abych se naučila....a pak se uvidí zvažuju jestli tu yuki nebo dát na Vás všechny a trochu změnit názor

Jinak ta gilera!!! Ta zelená ve předu

5.12.2008 20:11
dakotka

XXX.XXX.2.249

ewanie napsal(a):
Jinak ta gilera!!! Ta zelená ve předu

jako ja mam na zaučení yamahu 535 a až bude peníz chci dragstara 1100 bo tu novou yamahu devitistovku midnay tstar bo jak se to píš))...jako jak chce indian yukiny prodaval a plije na to do dnes jake měli problemy s reklamačkama atd....zase tady kolem jezdi manik na yuki krosce a zatim to jede)))ale třeba do ruska bych si na tom netroufla

5.12.2008 20:14
ewanie

XXX.XXX.42.194

dakotka napsal(a):
jako ja mam na zaučení yamahu 535 a až bude peníz chci dragstara 1100 bo tu novou yamahu devitistovku midnay tstar bo jak se to píš))...jako jak chce indian yukiny prodaval a plije na to do dnes jake měli problemy s reklamačkama atd....zase tady kolem jezdi manik na yuki krosce a zatim to jede)))ale třeba do ruska bych si na tom netroufla

No ještě dám řeč s kamarádem a ufidím. Do jara času dost!!!! Teď se budu tvrdě věnovat koním dohnat promeškané!!!

5.12.2008 20:22
dakotka

XXX.XXX.2.249

ewanie napsal(a):
No ještě dám řeč s kamarádem a ufidím. Do jara času dost!!!! Teď se budu tvrdě věnovat koním dohnat promeškané!!!

taky bych dohaněla(((jenže přes tejden do tmi v robotě a o vikendech muj vymyslel taky chodit do práce(((koně se jen flákají(((motorku sem zazimovala.aměla by jít do servisu...

5.12.2008 20:27
ewanie

XXX.XXX.42.194

dakotka napsal(a):
taky bych dohaněla(((jenže přes tejden do tmi v robotě a o vikendech muj vymyslel taky chodit do práce(((koně se jen flákají(((motorku sem zazimovala.aměla by jít do servisu...

teda ten tvuj chlap ti dává zabrat

5.12.2008 20:33
dakotka

XXX.XXX.2.249

ewanie napsal(a):
teda ten tvuj chlap ti dává zabrat

jo ja tomu řikam novodobe vykořistování

5.12.2008 21:28
janiska

XXX.XXX.76.140

dakotka napsal(a):
jo ja tomu řikam novodobe vykořistování

Děvčata,děvčata....Zítra jedeme MIkuláše,holt dnes bylo brzy tma,tak zítra,stavíme se i k Ditě do Albrechtiček a odpoledne přijede i pár známých..

6.12.2008 08:09
ditule28

XXX.XXX.212.174

janiska napsal(a):
Děvčata,děvčata....Zítra jedeme MIkuláše,holt dnes bylo brzy tma,tak zítra,stavíme se i k Ditě do Albrechtiček a odpoledne přijede i pár známých..

Zdravím a přeji dobré ráno. Dakotko:Promiň, ale posunula se mi hodina ježdění na dříve a nestihla jsem už napsat, ale tvůj muž byl ochotný a hned věděl o co jde. Tak jsem botíky zakoupila, to už víš a dnes je možná odzkouším. Mám je sice o číslo větší, ale to se docpe ponožkama v zimě a vatou v létě. :) Ale jinak sedí.
Tak já pádím ke koníkům, čeká mě úklid, poklizení a vyvenčení oře. No a odpoledne mikuláš na koních od Lucky z Nové Horky, tak musím něco nachystat na zub a na zapití. Mějte se všichni fajn.

6.12.2008 11:38
dakotka

XXX.XXX.8.129

ditule28 napsal(a):
Zdravím a přeji dobré ráno. Dakotko:Promiň, ale posunula se mi hodina ježdění na dříve a nestihla jsem už napsat, ale tvůj muž byl ochotný a hned věděl o co jde. Tak jsem botíky zakoupila, to už víš a dnes je možná odzkouším. Mám je sice o číslo větší, ale to se docpe ponožkama v zimě a vatou v létě. :) Ale jinak sedí.
Tak já pádím ke koníkům, čeká mě úklid, poklizení a vyvenčení oře. No a odpoledne mikuláš na koních od Lucky z Nové Horky, tak musím něco nachystat na zub a na zapití. Mějte se všichni fajn.

super pak dej vědět jake sou na ježdění..ja měla dnes u nas pana kovaře tak sme za hodku zmakli všecky tři pardali...měla sem hruzu pač byl u mě poprve a mladež občas nepostojí..lepe řečeni nechtěli moc stát tomu bejvalimu...no překvapko až na dakuš ktera občas cukla to proběhlo superted sedim jak debil v práci do dvou a na pět knam naběhne přibuzenstvo na miklulaša

6.12.2008 18:06
janiska

XXX.XXX.69.219

dakotka napsal(a):
super pak dej vědět jake sou na ježdění..ja měla dnes u nas pana kovaře tak sme za hodku zmakli všecky tři pardali...měla sem hruzu pač byl u mě poprve a mladež občas nepostojí..lepe řečeni nechtěli moc stát tomu bejvalimu...no překvapko až na dakuš ktera občas cukla to proběhlo superted sedim jak debil v práci do dvou a na pět knam naběhne přibuzenstvo na miklulaša

Ahojky,Mikuláš byl perfektní,a děkujeme tímto za pohoštění celé naší bandy u Dity a Šimlíka.Dnešek byl príma....počasí bylo v pohodě a děti i koniska budou dneska chrupat,o jéé...Máte to tam fajn.

6.12.2008 18:10
janiska

XXX.XXX.69.219

janiska napsal(a):
Ahojky,Mikuláš byl perfektní,a děkujeme tímto za pohoštění celé naší bandy u Dity a Šimlíka.Dnešek byl príma....počasí bylo v pohodě a děti i koniska budou dneska chrupat,o jéé...Máte to tam fajn.

a ještě jedna...

6.12.2008 18:13
janiska

XXX.XXX.69.219

janiska napsal(a):
a ještě jedna...

šikulky....

7.12.2008 23:05
ewanie

XXX.XXX.42.194

janiska napsal(a):
šikulky....

Jo jo já osobně spala jak mimino. Arnetek ze začátku zlobil ale pak šlapak jak hodinky. Andy mě fascinovala tím jak daleko jsou s Grétkou. A orne ta byla výtečná držela tempo, venku se jí líbilo a poslouchala uplně skvěle. Skvělý den!!!

8.12.2008 07:13
ditule28

XXX.XXX.212.163

ewanie napsal(a):
Jo jo já osobně spala jak mimino. Arnetek ze začátku zlobil ale pak šlapak jak hodinky. Andy mě fascinovala tím jak daleko jsou s Grétkou. A orne ta byla výtečná držela tempo, venku se jí líbilo a poslouchala uplně skvěle. Skvělý den!!!

Dobré ránko. Jsem ráda, že se vám líbilo. Ikdyž byl Šimlík pak trochu nervous ale pak už to bylo lepší, akorát zas pak nechtěl od Orne. Asi je na starší dámy.
Sorry za ukradenou fotku.
Jinak Apassionata byla skvělá jako vždy, jen nic moc nového oproti předešlým rokům. Foto možná bude už zítra, včera jsem dorazila domů ve 22.h a dneska jsem do večera v práci, tak na to sednu večer doma. Jestli se budu moooc nudit (což pochybuji), tak dodám i nějaké to video (je ho více než fotek). Byla to fajn akce s holkama.

8.12.2008 07:15
ditule28

XXX.XXX.212.163

ditule28 napsal(a):
Dobré ránko. Jsem ráda, že se vám líbilo. Ikdyž byl Šimlík pak trochu nervous ale pak už to bylo lepší, akorát zas pak nechtěl od Orne. Asi je na starší dámy.
Jinak Apassionata byla skvělá jako vždy, jen nic moc nového oproti předešlým rokům. Foto možná bude už zítra, včera jsem dorazila domů ve 22.h a dneska jsem do večera v práci, tak na to sednu večer doma. Jestli se budu moooc nudit (což pochybuji), tak dodám i nějaké to video (je ho více než fotek). Byla to fajn akce s holkama.

Dakotko: Boty jsou fajn, sedí dobře. No akorát jsou hladší než mé předešlé, tak mi trochu zklouzávla noha ve třemu při nasedání, ale na třetí pokus se mi to podařilo. No mám moc velkého koně.

8.12.2008 08:24
janiska

XXX.XXX.83.95

ditule28 napsal(a):

Dobré ráno všem.Na fotky z appasionaty se těším.No,on se Šimlík zakoukal do holek a Arnet zase nerad,když mu cizí valach dělá do kobyl.Včera byly ještě holky s holkama na vyjíždce,ale bylo celý den pěkně hnusně,nikomu se do ničeho nechtělo...Nesnáším tohle ospalé počasí,tak si Orne vytáhnu na procházku a cvičit..

8.12.2008 08:53
ditule28

XXX.XXX.212.163

janiska napsal(a):
Dobré ráno všem.Na fotky z appasionaty se těším.No,on se Šimlík zakoukal do holek a Arnet zase nerad,když mu cizí valach dělá do kobyl.Včera byly ještě holky s holkama na vyjíždce,ale bylo celý den pěkně hnusně,nikomu se do ničeho nechtělo...Nesnáším tohle ospalé počasí,tak si Orne vytáhnu na procházku a cvičit..

Taky dostal od něj dvakrát do plece, lotřisko jedno. Naštěstí žádné následky, bylo to do svalů, ne do kosti. No jo, on je na ty ženské.

8.12.2008 15:33
janiska

XXX.XXX.94.235

ditule28 napsal(a):
Taky dostal od něj dvakrát do plece, lotřisko jedno. Naštěstí žádné následky, bylo to do svalů, ne do kosti. No jo, on je na ty ženské.

Věřte nevěřte,krmení pro kozy až do domu,teda skoro.V noci zaspal za volantem řidič kamionu s cukrovkou a nacpal to do statkového plotu,měl štěstí,že jsme na podzim zřezali staré stromy a dostal se až do těch plechů...A jdeme si takhle s Orne na procházku,kobyla zapackuje a když jí kouknu pod nohy,pod ořechem hlavy cukrovky-stzarý strom,ale co všechno nezvládne.A kouknu za díru v plotu,co tam večer nebyla a tam....tohle.Naštěstí-řidiči se nic nestal a pojištovna škodu na oplocení zaplatí.

8.12.2008 15:36
janiska

XXX.XXX.94.235

janiska napsal(a):
Věřte nevěřte,krmení pro kozy až do domu,teda skoro.V noci zaspal za volantem řidič kamionu s cukrovkou a nacpal to do statkového plotu,měl štěstí,že jsme na podzim zřezali staré stromy a dostal se až do těch plechů...A jdeme si takhle s Orne na procházku,kobyla zapackuje a když jí kouknu pod nohy,pod ořechem hlavy cukrovky-stzarý strom,ale co všechno nezvládne.A kouknu za díru v plotu,co tam večer nebyla a tam....tohle.Naštěstí-řidiči se nic nestal a pojištovna škodu na oplocení zaplatí.

a ještě jedna....

8.12.2008 15:51
ditule28

XXX.XXX.212.163

janiska napsal(a):
a ještě jedna....

Tak to je drsné, ještě že se ale nikomu nic nestalo. To je luxus, ti se z toho po...

8.12.2008 16:04
janiska

XXX.XXX.94.235

ditule28 napsal(a):
Tak to je drsné, ještě že se ale nikomu nic nestalo. To je luxus, ti se z toho po...

a ti samí frajeři sem v létě vozili štěrk...Ale stát se to ve dne,tak je za ním napasovaná hromada aut..

9.12.2008 00:17
ewanie

XXX.XXX.42.194

janiska napsal(a):
a ti samí frajeři sem v létě vozili štěrk...Ale stát se to ve dne,tak je za ním napasovaná hromada aut..

No luci hustota... ještě že jste tam s orne nešli když se to stalo!!!!!! Hrůůůza...... V sobotu to pujdem okouknout s Azuritem

9.12.2008 08:12
janiska

XXX.XXX.94.235

ewanie napsal(a):
No luci hustota... ještě že jste tam s orne nešli když se to stalo!!!!!! Hrůůůza...... V sobotu to pujdem okouknout s Azuritem

MNo,zas mám o zábavu postaráno,poklidit to,nechat spravit a měla jsem na celý týden úplně jiné plány.Aspon vím,proč je cukr tak drahý-doprava se prodraží,prý jim každý rok na řepné kampani umřou dvě velká auta.Navíc tam zůstal obrovský kráter,po tom nakladači,co to uklízel,ještě větší,takže musím sehnat hlínu,aby se to trochu srovnalo....A ted nám ta krása stojí na dvoře,dokud to neodtáhnou.

10.12.2008 08:42
janiska

XXX.XXX.76.8

ewanie napsal(a):

Holt někdo jezdí jako ty.Kozeny si náhlou dodávku pochvalují...Venku jsou zamrzlé kaluže,psiska ospalí,jen velcí mají pekelný hlad....

10.12.2008 08:46
janiska

XXX.XXX.76.8

janiska napsal(a):
Holt někdo jezdí jako ty.Kozeny si náhlou dodávku pochvalují...Venku jsou zamrzlé kaluže,psiska ospalí,jen velcí mají pekelný hlad....

a ještě jedna...

10.12.2008 08:50
janiska

XXX.XXX.76.8

janiska napsal(a):
a ještě jedna...

a z jiného soudku-malá a velká bernská

10.12.2008 09:24
ditule28

XXX.XXX.212.163

kovbojka napsal(a):

Zdravím ve spolek. Jela jsem okolo vás včera Lucko a máte to teda dobře porovnané ten plot, síla no.
Tady pár slibovaných fotek z Appasionaty, mám více videa a fotila jsem, až ke konci. Kvalita ale nic moc, se mi strašně třepou ruce.

10.12.2008 09:25
ditule28

XXX.XXX.212.163

ditule28 napsal(a):
Zdravím ve spolek. Jela jsem okolo vás včera Lucko a máte to teda dobře porovnané ten plot, síla no.
Tady pár slibovaných fotek z Appasionaty, mám více videa a fotila jsem, až ke konci. Kvalita ale nic moc, se mi strašně třepou ruce.

malý shetlandský poník Rasputin, ten byl nejlepší

10.12.2008 09:26
ditule28

XXX.XXX.212.163

ditule28 napsal(a):
malý shetlandský poník Rasputin, ten byl nejlepší

frísáci

10.12.2008 09:26
ditule28

XXX.XXX.212.163

ditule28 napsal(a):
frísáci

s arábky na volno

10.12.2008 09:27
ditule28

XXX.XXX.212.163

ditule28 napsal(a):
s arábky na volno

10.12.2008 09:28
ditule28

XXX.XXX.212.163

10.12.2008 09:28
ditule28

XXX.XXX.212.163

ditule28 napsal(a):
bělouš

detail (pro mě ne moc pěkný)

10.12.2008 09:30
ditule28

XXX.XXX.212.163

ditule28 napsal(a):
detail (pro mě ne moc pěkný)

úklona

10.12.2008 09:33
ditule28

XXX.XXX.212.163

ditule28 napsal(a):
úklona

nádhera

10.12.2008 09:34
ditule28

XXX.XXX.212.163

ditule28 napsal(a):
nádhera

konečně moje krevní skupina. ten pán byl Čech, ale nezapamatovala jsem si jméno a kůň je terpve 4-letý. ukázka spinu

10.12.2008 09:34
ditule28

XXX.XXX.212.163

ditule28 napsal(a):
konečně moje krevní skupina. ten pán byl Čech, ale nezapamatovala jsem si jméno a kůň je terpve 4-letý. ukázka spinu

ještě jednou

10.12.2008 09:35
ditule28

XXX.XXX.212.163

ditule28 napsal(a):
ještě jednou

představení všech na závěr

11.12.2008 08:34
janiska

XXX.XXX.88.113

ditule28 napsal(a):
představení všech na závěr

fotečky-nádhera,ale je pořád jaksi stejné...koniska už baští,psiska se cpou u misek,já si dávám ranní kafíčko a pak jdu chystat kozenám,hladovkám hladovým...Ale je tam snesitelněji než včera,ale člověk musí všechno zvládnout včas,neb tma bývá nebezpečně brzy.Nostalgická vzpomínka na sníh....

15.12.2008 13:46
ditule28

XXX.XXX.212.163

kovbojka napsal(a):

No po kratší odmlce se hlásím zpět. Vidím, že stále Novojičiňáci a Ostraváci zaostávají a o nic jsem nepřišla. JInak v práci mazec, práce až nad hlavu, všichni ke konci roku šílí, jako vždy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík