gabrielle
napsal(a):
Ahoj, nedáváte někdo koníkům bylinky? Já jsem na ty přírodní věci Tak prosím napiště co, na co je to dobrý a kolik toho a jak dáváte. Děkuji!
na krmení né, ale na kožní věci na rány a boláky heřmánek nebo řepíček. odvar z ořešákového listí jako repelent, z březového listí na spáleninya odřeniny. inhalace ezop nebo mariánka na kašel a ještě i další ale teď si zrovna nevzpomínám
vždycky až když to je potřeba
gabrielle
napsal(a):
Ahoj, nedáváte někdo koníkům bylinky? Já jsem na ty přírodní věci Tak prosím napiště co, na co je to dobrý a kolik toho a jak dáváte. Děkuji!
to by bylo na dlouho:o)
ostropestrec jatra a procisteni, spoustu bylinek na kasel, na rany- mesicek-nejcasteji a kokosku na stazeni ran...mohla bych tu psat do rana:o)Ja to kombinuji i s homeopatikama a chystam se pribrat si jeste Bachovy kvetinove esence, at se nenudim-ale pred doktorama ve skole delam, ze klasicka lecba je to nejlepsiJinak doporucuji se radit s neky zkusenym a nedelat pokusy, zvlast s jedovatymi rostlinami, ale smes bylinek na kasel, ktere si koupite muzete dat uplne v klidu
- tak hrst do krmeni a zalit horkou vodou a dat koni
Jinak kdyby nekdo vlastnil Herbar neboli bylinar od Mathioliho- prvni dil, nebo puvodni knihu celou v jednom svazku a chtel se ji zbavit, tak tenhle poklad beru hned
Martanek