"Ty z moderky králíků 220"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.11.2008 10:02
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Béééé, tak úplně stejně

23.11.2008 10:03
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Béééé, tak úplně stejně

Hele, byla jsi pomalejší o 2 sekundy

23.11.2008 10:15
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Hele, byla jsi pomalejší o 2 sekundy

No jooo, noooo.....

Hele tady chumelí..to je děs! Tady bude do zítra snad metr sněhu. A to musím zítra s moumou k doktorovi, jsem ji to slíbila a ve sněhu jsem jela loni jednou v autoškole..pak nám roztál sníh

23.11.2008 10:19
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
No jooo, noooo.....

Hele tady chumelí..to je děs! Tady bude do zítra snad metr sněhu. A to musím zítra s moumou k doktorovi, jsem ji to slíbila a ve sněhu jsem jela loni jednou v autoškole..pak nám roztál sníh

Z toho si nic nedělej - tady byla taky solidní vánice ,,, a teď tu máme taky docela snížek ,,,
Jinak dneska mám jen do 14h
Si vybírám hodiny, co mi kolegyně dluží ,,, Tak super ,,,
To budu muset blejsknout alepsoň kočičáky na chalupě

23.11.2008 10:27
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Z toho si nic nedělej - tady byla taky solidní vánice ,,, a teď tu máme taky docela snížek ,,,
Jinak dneska mám jen do 14h
Si vybírám hodiny, co mi kolegyně dluží ,,, Tak super ,,,
To budu muset blejsknout alepsoň kočičáky na chalupě

Já už čekám na jaro. Normálně jsem ještě předvčerem svážela se psy ty hobliny z pily a jedu tak s Darésem domů a koukám , že u cesty kočičky!!!! Takže sjem jich narvala plnou náruč do vázy, takže máme tady doma jaro a ještě večer to zasněžilo

23.11.2008 10:32
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Já už čekám na jaro. Normálně jsem ještě předvčerem svážela se psy ty hobliny z pily a jedu tak s Darésem domů a koukám , že u cesty kočičky!!!! Takže sjem jich narvala plnou náruč do vázy, takže máme tady doma jaro a ještě večer to zasněžilo

Tak to jsi mě pobavila

23.11.2008 10:39
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Tak to jsi mě pobavila

No jo... máma na to koukala jako puk....
A teď je tady všude ten bílý sajrajt

23.11.2008 10:42
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):

hele, berme to pozitivně ,,, budeme plácat huhuláky, sáňkovat, bobovat

zvířátková

23.11.2008 10:46
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):

Nazdárek! U nás chumelí a chumelí, nepřetržitě. Jak jsem koukala na děcka od vedle, tak mají sníh po kolena. Takže máme tak těch 10-15 cenťáků, každopádně je to kopa a ještě toho hafo určitě napadne. Sluníčko vykukuje, ale vítr je furt ten vlezlý jako včera. No musím si jít taky na ven koupit nějaké zimní botky a brzy taky přemluvím bývalou Čikiho paničku, aby mi ukázala zapřáhání do saní. Těším se na to už 2. zimu, tak snad se letos pořádného sněhu dočkám.

23.11.2008 10:48
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
hele, berme to pozitivně ,,, budeme plácat huhuláky, sáňkovat, bobovat

No..na to mě moc neužije..jediné co beru je třeba kolem Vánoc tak týden sníh, aby se dalo jezdit se psy se saněmi..to je tak vše...pak už mě to nebaví. Jsem teplomil, pro mě je kosa +10°C .... ještě tak projet se na koni sněhem, to jo, ale jak to zmrzne, tase se nedá jezdit, člověk musí být navlečený a hlavně já musím vždycky házet tuny sajrajtu kolem baráku...táta se vymluví že on nemůže, že on pajdá a matka si sedne s cigaretou u Tv, že ona celou zimu nevyleze z baráku a závěje u vrat ji nezajímají..a já po dvou operacích páteře házím lopatou...jak byla ta zima v tom 2006, tak jsem myslela, že snad skončím na vozíku..už to nebylo ani kde házet, Usa si tenrkát pěkně dořezala nohy od ledového sněhu...fuj..dej pokoj...fakt nemám ráda zimu....vůbec. Klidně se vyžívám v + 30°C....a zimu neeee...jsem se narodila v úplně blbé části světa

tohle je z loňského ledna...

23.11.2008 10:49
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! U nás chumelí a chumelí, nepřetržitě. Jak jsem koukala na děcka od vedle, tak mají sníh po kolena. Takže máme tak těch 10-15 cenťáků, každopádně je to kopa a ještě toho hafo určitě napadne. Sluníčko vykukuje, ale vítr je furt ten vlezlý jako včera. No musím si jít taky na ven koupit nějaké zimní botky a brzy taky přemluvím bývalou Čikiho paničku, aby mi ukázala zapřáhání do saní. Těším se na to už 2. zimu, tak snad se letos pořádného sněhu dočkám.

Jééé, to by jsi měla super
Určitě by se u toho Čiko vyřádil
NO, vypadá to, že sníh počká asi i na moje volníčko - tak jsem ráda
Něco musím blejsknout, než to pak sleze ,,,

Jinak tady po slunku ani pamatka

23.11.2008 10:49
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):

No tady taky chumelí děsně

zvířátková

23.11.2008 10:53
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
No tady taky chumelí děsně

Řekla bych, že vydrží, podle předpovědí se moc oteplovat nebude. Ale štvou mě ty předpovědi, že vánoce budou na blátě. To bych ho radši posunula z teď až na ten prosinec. Ale co naděláme, uvidíme, oni mění předpovědi jak fusekle. Takže třeba toho bude na rozdávání.

23.11.2008 10:59
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Řekla bych, že vydrží, podle předpovědí se moc oteplovat nebude. Ale štvou mě ty předpovědi, že vánoce budou na blátě. To bych ho radši posunula z teď až na ten prosinec. Ale co naděláme, uvidíme, oni mění předpovědi jak fusekle. Takže třeba toho bude na rozdávání.

JJ, to jsem taky četla ,,,
Ale těžko říci ,,,
Tady u nás toho sněhu moc nebývá - i tohle je poměrně úspěch

Já mám taky raději teplo, to jo ,,,
Na chalupě se pak přes zimu pořádně být nedá ,,, Není to ještě zcela uspůsobené na celou sezonu
Už se vidím, jak budu futrovat do kamen dříví, bych tam nezamrzla

23.11.2008 11:04
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ale těžko říci ,,,

Na chalupě se pak přes zimu pořádně být nedá ,,, Není to ještě zcela uspůsobené na celou sezonu

Holky..mě se zcvoknul kůň a ještě více psi! ...existuje psychiatrie pro zvířata???

23.11.2008 11:05
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Holky..mě se zcvoknul kůň a ještě více psi! ...existuje psychiatrie pro zvířata???

Jakto ? Co dělají ?

23.11.2008 11:05
marketka

XXX.XXX.179.23

blanche napsal(a):
Ale těžko říci ,,,

Ahojky, no já nevím, nad čím šílím. Snad jen nad tím, že kámošce pomáhá manžel. Nebo spíš ona nemusí nic dělat a vše se udělá samo. Na druhou stranu by mě to asi nebavilo.
Tady je solidní chumelenice, Jarda s Katkou a kámošem jsou venku na koních. Docela je lituju. Já lezu po oknech a lepím holkám do pokojíčka sobíky. KOníky sehnat nemůžu.

23.11.2008 11:22
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Jakto ? Co dělají ?

Normálně cvokatí ....dělali jsme nyní něco klientovi..on peče Štramberské uši...no a přinesl mi takový cca 10l pytel uší, úlomky, seškraby z plechů atd.... je to suché, voňavé a mňam...že to jeho známý bere pro koně a tak mi donesl taky. No a ti tři se můžou zbláznit! Já to naberu lopatkou a sypnu jim každému do misky a Use do žlabu...No Darés chodí i po zadních za tou lopatkou, úplně se rozklepou, sežrali by to na posezení celé. Usa začne hrabat, povídat, no šílí když vidí ten pytel! Mám ho doma v předsíni v suchu a teple..venku by navlhnul. No a teď jsme byla za Usou a psi chrápou v sedlovně. A já šla dovnitř že dám Use jedno ucho..prostě jen mlsku a jak jsem sáhla do toho pytle, tak se rozrazily dveře sedlovny a ti dva černí šílenci vylítli ven a okamžitě šíleli, že jim musím přece dát taky..no tak jsem musela zase vzít do náruče ten pytlík a rozsypnout každému po lopatce do misky a Use do žlabu..oni jsou úplně maniaci, co zbožňují Štramberské uši

23.11.2008 11:26
lucky

XXX.XXX.230.77

marketka napsal(a):
Ahojky, no já nevím, nad čím šílím. Snad jen nad tím, že kámošce pomáhá manžel. Nebo spíš ona nemusí nic dělat a vše se udělá samo. Na druhou stranu by mě to asi nebavilo.
Tady je solidní chumelenice, Jarda s Katkou a kámošem jsou venku na koních. Docela je lituju. Já lezu po oknech a lepím holkám do pokojíčka sobíky. KOníky sehnat nemůžu.

tady chumelí od rána a já se jen děsím, že bych měla s Usou dneska se nějak projet, ayb se protáhla. Ale fakt se mi nechce..včera vyháním bacily a dnes pojedu mrznout na koni, ne?..brrrrr..... radši bych klidně v +30 lezla se potit na Čupek, než v chumelenici jen ven.....

23.11.2008 14:00
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
tady chumelí od rána a já se jen děsím, že bych měla s Usou dneska se nějak projet, ayb se protáhla. Ale fakt se mi nechce..včera vyháním bacily a dnes pojedu mrznout na koni, ne?..brrrrr..... radši bych klidně v +30 lezla se potit na Čupek, než v chumelenici jen ven.....

Tak padla

23.11.2008 16:11
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Tak padla

To máš super, že padla Já nepadla..ještě žiju

Tak jsme byly na vyjížďce..trochu mi mrzne zadek, sedím taky s pořádným "kýblem" čaje, ale zase tak moc jsem nevymrzla. Byla jsem tedy dost navlečená, ale na to chapsy a australák a neprofouklo mě .... až na to, že jsem se vztekala že mám vysokého koně (těch 148) a tak navlečená jsem se na ni ne a ne vysoukat. Tak jsem ji postavila pod kopeček a vylezla jsem super....kdyby mě kdo viděl.......ale jak už jsem seděla nahoře , tak mi bylo fajn. Hezky jsme se projely, na chvíli jsme i zastavily a nechala jsem ji popást a podívaly jsme se na huhuláka uprostřed pole, potkaly jsme velké stádo srnek a pak jsem sei po louce u kráásně skoro kilásek zacválaly, kde jsem věděla, že sebou nepraštíme

23.11.2008 16:19
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
To máš super, že padla Já nepadla..ještě žiju

Tak jsme byly na vyjížďce..trochu mi mrzne zadek, sedím taky s pořádným "kýblem" čaje, ale zase tak moc jsem nevymrzla. Byla jsem tedy dost navlečená, ale na to chapsy a australák a neprofouklo mě .... až na to, že jsem se vztekala že mám vysokého koně (těch 148) a tak navlečená jsem se na ni ne a ne vysoukat. Tak jsem ji postavila pod kopeček a vylezla jsem super....kdyby mě kdo viděl.......ale jak už jsem seděla nahoře , tak mi bylo fajn. Hezky jsme se projely, na chvíli jsme i zastavily a nechala jsem ji popást a podívaly jsme se na huhuláka uprostřed pole, potkaly jsme velké stádo srnek a pak jsem sei po louce u kráásně skoro kilásek zacválaly, kde jsem věděla, že sebou nepraštíme

Jak jsem přišla s Usou, tak psi chtěli taky ven, jenom já už neměla sílu někam jít, tak jsem vzala lonžovací Usy bič...psi ho milují, uženou na něm sami sebe se...prostě je baví lítat za tám provázkem..nevím, baví je to od štěňátek a nepustilo je to, takže když se mi nechce s nimi na prochajdu, vezmu je na hřiště, buď oba, nebo postupně a oni se uženou..no a teď jsou kaput

Vzala jsem na hřiště Darése s bičem a šla tady paní, co bydlí kousek...mají mladinkého boxera ,tak ho nakonec pustila...Darés nezájem
chtěl bič
ale pak jsem mu bič vzala, tak se s ním honil a hráli si..ale pak chtěl zase bič, tak ítal bič, Darés a Cézar....magoři
No a říkala jsem, že Darés ho trochu dlabe, ale že ho klidně můžeme pustit s Fabbym...že ho stejně teď budu brát na bič..no tak ho vezmu na psa...
tak paní nadšená...
tak jsem vyměnila psy..bič tam rovnou nechala a Fabby nadšený jak viděl Cézara...paní s ním má problém, že je aktivní a není možné ho uhnat.,....
no tak ho uhnal Fabby
lítali v tom sněhu jako dvě paka dokola po hřišti...
paní byla v šoku, že Fabby bez problémů boxerovi stačí
docela Fabby uhnal jeho
Si myslela, že boxer užene fundláka...ono zdání klame..kluci mají dobrou kondičku, běhají u kola, u koně, ve vozíku..takže stíhat boxerovi nemají problém
ale paní je nadšená, že aspoň ten její magor bude chrápat

23.11.2008 16:28
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
Jak jsem přišla s Usou, tak psi chtěli taky ven, jenom já už neměla sílu někam jít, tak jsem vzala lonžovací Usy bič...psi ho milují, uženou na něm sami sebe se...prostě je baví lítat za tám provázkem..nevím, baví je to od štěňátek a nepustilo je to, takže když se mi nechce s nimi na prochajdu, vezmu je na hřiště, buď oba, nebo postupně a oni se uženou..no a teď jsou kaput

Vzala jsem na hřiště Darése s bičem a šla tady paní, co bydlí kousek...mají mladinkého boxera ,tak ho nakonec pustila...Darés nezájem
chtěl bič
ale pak jsem mu bič vzala, tak se s ním honil a hráli si..ale pak chtěl zase bič, tak ítal bič, Darés a Cézar....magoři
No a říkala jsem, že Darés ho trochu dlabe, ale že ho klidně můžeme pustit s Fabbym...že ho stejně teď budu brát na bič..no tak ho vezmu na psa...
tak paní nadšená...
tak jsem vyměnila psy..bič tam rovnou nechala a Fabby nadšený jak viděl Cézara...paní s ním má problém, že je aktivní a není možné ho uhnat.,....
no tak ho uhnal Fabby
lítali v tom sněhu jako dvě paka dokola po hřišti...
paní byla v šoku, že Fabby bez problémů boxerovi stačí
docela Fabby uhnal jeho
Si myslela, že boxer užene fundláka...ono zdání klame..kluci mají dobrou kondičku, běhají u kola, u koně, ve vozíku..takže stíhat boxerovi nemají problém
ale paní je nadšená, že aspoň ten její magor bude chrápat

Čau!!!
No my si dneska taky užívali sněhu, ráno když jsem vyvedla Atreje ven z maštale tak valil oka jak je možný, že je najednou všechno bílý
ani nášlapky se moc nedělaly takže to šlo
No a auto už mám taky přezutý takže jsem spokojená

23.11.2008 16:36
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
Čau!!!
No my si dneska taky užívali sněhu, ráno když jsem vyvedla Atreje ven z maštale tak valil oka jak je možný, že je najednou všechno bílý
ani nášlapky se moc nedělaly takže to šlo
No a auto už mám taky přezutý takže jsem spokojená

No vidíš..hlavně že jste přezutí...sakra...tady už zase tma jako v pytli a valí sněhem

radši bych aby bylo takhle....

tady foto s poslední vyjížďky s Čipem

23.11.2008 16:36
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
No vidíš..hlavně že jste přezutí...sakra...tady už zase tma jako v pytli a valí sněhem

radši bych aby bylo takhle....

tady foto s poslední vyjížďky s Čipem

než tenhle fujtajbl

zvířátková

23.11.2008 16:55
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
než tenhle fujtajbl

Už jsem tady taky, úspěšně jsem přežila 2 hodinky venku, ale fakt síla, to je klendra. Ještě asi budu dlouho rozmrzat. Fotit se v tom pořádně ani nedá...

zvířátková

23.11.2008 16:56
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Už jsem tady taky, úspěšně jsem přežila 2 hodinky venku, ale fakt síla, to je klendra. Ještě asi budu dlouho rozmrzat. Fotit se v tom pořádně ani nedá...

Zasněžená kulička

zvířátková

23.11.2008 16:57
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Zasněžená kulička

chudinky naše podvyživený

23.11.2008 23:29
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
chudinky naše podvyživený

No jo, fotit se ani pořádně nedá..bez sluníčka je to na prd.
Teda prcek je k sežrání!!!!! Hned bych ho brala do postele jako plyšáčka!!!

24.11.2008 06:42
marketka

XXX.XXX.179.23

lucky napsal(a):
No jo, fotit se ani pořádně nedá..bez sluníčka je to na prd.
Teda prcek je k sežrání!!!!! Hned bych ho brala do postele jako plyšáčka!!!

Tak si kup v hračkářství. Mají tam krásné poníky v životní velikosti. Cena? Jako živý poník. Dokonce kroutí hlavou a papá mrkvičku.

zvířátková

24.11.2008 06:58
zvířátková

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):

Dobré ránko!

U nás chumelí a chumelí, doma máme sníh pod kolena, ve městě je toho míň, ale stejně zase silničáři zaspali, je to všude jak klouzačka.

No dneska práce jak na kostele, musím se do toho pustit. Bude to asi mela. V pátek mi bylo zrozeno, že když nepůjdu o víkendu, tak prý tady budu v pondělí až do večera. Doufám, že to tak nedopadne...

24.11.2008 08:53
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko!

U nás chumelí a chumelí, doma máme sníh pod kolena, ve městě je toho míň, ale stejně zase silničáři zaspali, je to všude jak klouzačka.

No dneska práce jak na kostele, musím se do toho pustit. Bude to asi mela. V pátek mi bylo zrozeno, že když nepůjdu o víkendu, tak prý tady budu v pondělí až do večera. Doufám, že to tak nedopadne...

Ahojky! Tolik sněhu? Tak tady to ustalo, od včera večer už nepadá. Zima tam je, ale jinak nefujá sněhem...naštěstí.

sadzi saj

24.11.2008 09:06
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Ahojky! Tolik sněhu? Tak tady to ustalo, od včera večer už nepadá. Zima tam je, ale jinak nefujá sněhem...naštěstí.

Ahojky,

tak se tu hlásím.

U nás solidní zima, sněhu hromada, ale ve městě skoro nic, tak jsem zvědavá, jak se dneska doklouže nahoru ke koníkům

zvířátková

24.11.2008 10:00
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

tak se tu hlásím.

U nás solidní zima, sněhu hromada, ale ve městě skoro nic, tak jsem zvědavá, jak se dneska doklouže nahoru ke koníkům

No u nás přestalo na večer, ale celou noc zase jemně sněželo, přestalo to před chvílí. Asi tak, jak říkali v předpovědi, že už to nebude tak silné sněžení jako o víkendu. Ale vzhledem k těm zimám, co hlásí, to asi vydrží. Ale škoda, že o víkendu tak fučelo, dneska už je klid, to by člověk mohl i ven. Njn, ale musí trčet v práci...

Ale zase už jsme načly ty zbylé 4 týdny do volna. Juchů. Neskutečně se těšim. Zítra budu volat tomu vetovi, to už není možný, vím, že otravuju, jelikož řekl, že o tom ví, že nezapomněl, že pak zavolá, ale tohle už je kapánek moc, čekáme 2 měsíce a zatím žádná odezva.

zvířátková

24.11.2008 14:27
zvířátková

XXX.XXX.240.157

zvířátková napsal(a):
No u nás přestalo na večer, ale celou noc zase jemně sněželo, přestalo to před chvílí. Asi tak, jak říkali v předpovědi, že už to nebude tak silné sněžení jako o víkendu. Ale vzhledem k těm zimám, co hlásí, to asi vydrží. Ale škoda, že o víkendu tak fučelo, dneska už je klid, to by člověk mohl i ven. Njn, ale musí trčet v práci...

Ale zase už jsme načly ty zbylé 4 týdny do volna. Juchů. Neskutečně se těšim. Zítra budu volat tomu vetovi, to už není možný, vím, že otravuju, jelikož řekl, že o tom ví, že nezapomněl, že pak zavolá, ale tohle už je kapánek moc, čekáme 2 měsíce a zatím žádná odezva.

Fňuk, fňuk, dneska jsem tu snad sama...

sadzi saj

24.11.2008 14:37
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Fňuk, fňuk, dneska jsem tu snad sama...

Jj, ne ne, jsem tu, ale měla jsem tu účetní a nějak mám takovou depresivní náladu, že se mi nic nechce

U nás ze soboty na neděli solidně chumelilo, silnice jeden sníh, tak ten můj to sjížděl domů na tácku od chlebíčků a včera u nás střídavě taky chumelilo, tak tam máme hezkou nadílku, ale ve městě pomalu ani stopa, jsem přijela sem a auto celé od sněhu a tady nic, docela prča

zvířátková

24.11.2008 14:43
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Jj, ne ne, jsem tu, ale měla jsem tu účetní a nějak mám takovou depresivní náladu, že se mi nic nechce

U nás ze soboty na neděli solidně chumelilo, silnice jeden sníh, tak ten můj to sjížděl domů na tácku od chlebíčků a včera u nás střídavě taky chumelilo, tak tam máme hezkou nadílku, ale ve městě pomalu ani stopa, jsem přijela sem a auto celé od sněhu a tady nic, docela prča

To my máme i ve městě, ale jenom pár cenťáků, zato zahrada jak v pohádce. A u koníků je to jenom o 5 minut autem níž, takže tam je taky dost.

No já už se modlím, ať odbije třetí, pádím na bus, naproti taxíku, ale dneska nezabloudím do jezdeckých, ale někam k šikmoočkům pro boty na ven, v holinách dost mrznu, sice nevim, zda se mi hned nerozpadnou, ale zase za ty ceny, neberte to .

sadzi saj

24.11.2008 14:56
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
To my máme i ve městě, ale jenom pár cenťáků, zato zahrada jak v pohádce. A u koníků je to jenom o 5 minut autem níž, takže tam je taky dost.

No já už se modlím, ať odbije třetí, pádím na bus, naproti taxíku, ale dneska nezabloudím do jezdeckých, ale někam k šikmoočkům pro boty na ven, v holinách dost mrznu, sice nevim, zda se mi hned nerozpadnou, ale zase za ty ceny, neberte to .

Jj, taky jsem byla dneska nakoupit tomu mému boty na zimu do práce, pač kosa je venku solidní akorát jsem scháněla rukavice a nikde nic, mám u všech děravý nahoře prsty.

zvířátková

24.11.2008 14:59
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Jj, taky jsem byla dneska nakoupit tomu mému boty na zimu do práce, pač kosa je venku solidní akorát jsem scháněla rukavice a nikde nic, mám u všech děravý nahoře prsty.

No právě, já už mám v holinách patery fusekle, no a jednak problém se do holin dostat, jednak se pak dostat z nich, no a kdyby mi bylo teplo, tak neřeknu, ale mrzu jak nevim co. Takže to asi jinak nepůjde, než si boty prostě koupit. No a o děravých prstech mi ani nemluv, to mám taky u všech těch slabších, jak mám dlouhé nehty, tak prostě vylezou na svět . No a zašívání je naprd, jelikož to pak tam má člověk rambambule jak vodník . Tak já pádím, mějte se.....

24.11.2008 15:09
blanche

XXX.XXX.145.27

blanche napsal(a):

ahojky,

tak jsem tu na skok
jsem na chalupě a byla celý dopol. na koních ,,,
i chvíli venku, ale kobyla docela vyčuměná, kouzalo, nášlapky ,,, nic moc
tak byli pak opohybovat alespoň v hale

prací jsem se pak solidně rozehřála a domů jsem razila hlavně na grog
něco málo jsem fotila ,,, ale škoda, že to už taje ,,, o sluníčku jsem si mohla jen nechat zdát

taky jsem byla obstarat havěť za dědu - slepice a králíky

24.11.2008 15:10
blanche

XXX.XXX.145.27

blanche napsal(a):
ahojky,

tak jsem tu na skok
jsem na chalupě a byla celý dopol. na koních ,,,
i chvíli venku, ale kobyla docela vyčuměná, kouzalo, nášlapky ,,, nic moc
tak byli pak opohybovat alespoň v hale

prací jsem se pak solidně rozehřála a domů jsem razila hlavně na grog
něco málo jsem fotila ,,, ale škoda, že to už taje ,,, o sluníčku jsem si mohla jen nechat zdát

taky jsem byla obstarat havěť za dědu - slepice a králíky

Já dneska už vytáhla prvně celokožený, dlouhý chapsy s třásněma
To byla balada ,,, Uklidím asi zase až na jaře

24.11.2008 17:33
blanche

XXX.XXX.145.27

blanche napsal(a):

a ještě micinky

24.11.2008 19:24
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
a ještě micinky

tak jsem taky byla dnes u ťamanů...mám troje rukavice a jednu čepici. Cestou domů busem jsem vyzvedla Usu u Čipa..letěla jako tryskáč a u vrat to byl sliding stop

teď papá a mazlinkovali jsme se...ona je jak plyšáček v tom kožíšku. Si to užívám, až začne pak pelichat na jaře, to bude zase chlupů všude

zvířátková

25.11.2008 07:25
zvířátková

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
tak jsem taky byla dnes u ťamanů...mám troje rukavice a jednu čepici. Cestou domů busem jsem vyzvedla Usu u Čipa..letěla jako tryskáč a u vrat to byl sliding stop

teď papá a mazlinkovali jsme se...ona je jak plyšáček v tom kožíšku. Si to užívám, až začne pak pelichat na jaře, to bude zase chlupů všude

Dobré ránko!

Pěkné fotečky

Já jsem grogy, večer jsem strašila pomalu do půlnoci, jelikož vylítnul z klece mladší andulák a než pochopil, jak se vrátit zpátky, tak bylo děsně hodin. Když už jsem konečně pěkně usnula, tak slyším chlastající Bobu, tak si říkám, že už asi budeme vstávat, tak vzbuzená čekám na budíka, Bobo furt cinkala na tu napáječku, asi půl hodiny, pak se podívám na hodiny a ony byly teprve tři, jsem myslela, že se zvednu a načutnu jí. Celej den chrápe a ve 3 ráno bude strašit. No a když mi pak zvoní budík 2 hodiny po tom, tak je to jak za trest.

Jinak u nás děsnej mráz a kosa. Ještě, že aspoň v té práci mám pěkně teploučko. Když už tu musím trčet do čtyř... Přes noc nic nenasněžilo, koukala jsem, že jemňoulince chumelilo včera kolem půl sedmé, asi půl hodinky a pak to přešlo.

25.11.2008 08:34
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko!

Pěkné fotečky

Já jsem grogy, večer jsem strašila pomalu do půlnoci, jelikož vylítnul z klece mladší andulák a než pochopil, jak se vrátit zpátky, tak bylo děsně hodin. Když už jsem konečně pěkně usnula, tak slyším chlastající Bobu, tak si říkám, že už asi budeme vstávat, tak vzbuzená čekám na budíka, Bobo furt cinkala na tu napáječku, asi půl hodiny, pak se podívám na hodiny a ony byly teprve tři, jsem myslela, že se zvednu a načutnu jí. Celej den chrápe a ve 3 ráno bude strašit. No a když mi pak zvoní budík 2 hodiny po tom, tak je to jak za trest.

Jinak u nás děsnej mráz a kosa. Ještě, že aspoň v té práci mám pěkně teploučko. Když už tu musím trčet do čtyř... Přes noc nic nenasněžilo, koukala jsem, že jemňoulince chumelilo včera kolem půl sedmé, asi půl hodinky a pak to přešlo.

Ahojky..no ještě že Michalku nemám takhle v pokoji u postele....
Jiank u nás obleva, sníh skoro už není, bláta ovšem tuny....fůůj
Tím pádem to na trénink dnes nevypadá, v kruhovce bychom se zabili

zvířátková

25.11.2008 09:05
zvířátková

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
Ahojky..no ještě že Michalku nemám takhle v pokoji u postele....
Jiank u nás obleva, sníh skoro už není, bláta ovšem tuny....fůůj
Tím pádem to na trénink dnes nevypadá, v kruhovce bychom se zabili

No já jí nemám u postele, ve vedlejší místnosti, ale když to rozjede na tu napáječku, tak je to slyšet fest. Kór když chlastá půl hodiny v kuse, potvora. Děsně žunká furt, bodeť by pak neměla takovou srajdu. A to před zasnutím sežrala celou mrkev. U nás ještě sněhu dost, ve městě už to vcelku taje, doma se nám to uplácává, mizí ho teda dost. Asi se toho sněhu o víkendu nedočkám :-(

25.11.2008 09:17
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
No já jí nemám u postele, ve vedlejší místnosti, ale když to rozjede na tu napáječku, tak je to slyšet fest. Kór když chlastá půl hodiny v kuse, potvora. Děsně žunká furt, bodeť by pak neměla takovou srajdu. A to před zasnutím sežrala celou mrkev. U nás ještě sněhu dost, ve městě už to vcelku taje, doma se nám to uplácává, mizí ho teda dost. Asi se toho sněhu o víkendu nedočkám :-(

No jo, my napáječku dali pryč...Michalka z toho neuměla. Prostě má mističku s vodou a pije normálně

zvířátková

25.11.2008 09:27
zvířátková

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
No jo, my napáječku dali pryč...Michalka z toho neuměla. Prostě má mističku s vodou a pije normálně

To Bobo je čuně, v misce by se vodě "voda" říkat ani nedalo.

zvířátková

25.11.2008 10:44
zvířátková

XXX.XXX.240.157

zvířátková napsal(a):
To Bobo je čuně, v misce by se vodě "voda" říkat ani nedalo.

Tak u nás zase jemně chumelí .

sadzi saj

25.11.2008 10:51
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Tak u nás zase jemně chumelí .

Dobré dopoledne,

tak my si s Elí včera udělali noční prochajdu po vsi a objednala jsem dneska ty reflexní pásky, přece jenom, jistota je jistota Pěkně luxovala travičku pod sněhem

U nás zmrzlo, tak aspoň, že tak, ale sníh se celkem drží a ráno tady i vykouklo sluníčko

sadzi saj

25.11.2008 12:16
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Dobré dopoledne,

tak my si s Elí včera udělali noční prochajdu po vsi a objednala jsem dneska ty reflexní pásky, přece jenom, jistota je jistota Pěkně luxovala travičku pod sněhem

U nás zmrzlo, tak aspoň, že tak, ale sníh se celkem drží a ráno tady i vykouklo sluníčko

U nás padá snížek

25.11.2008 12:42
blanche

XXX.XXX.145.27

blanche napsal(a):

Ahojky,

JJ, taky tu teď trochu poletoval sníh
Tak jsem si dneska neplánovaně užila koníky ,,,
Ráno jsme byla pustit a nakrmit slepice a pak ještě celou stáj
Ale nakrmit 11 koní - docela fuška

Pak jsem si něco málo pofotila - vykouklo sluníčko, tak to bylo super, ale sníh už trochu slejzá

Jdu se nacpat a rozehřát

25.11.2008 13:00
blanche

XXX.XXX.145.27

blanche napsal(a):
Ahojky,

JJ, taky tu teď trochu poletoval sníh
Tak jsem si dneska neplánovaně užila koníky ,,,
Ráno jsme byla pustit a nakrmit slepice a pak ještě celou stáj
Ale nakrmit 11 koní - docela fuška

Pak jsem si něco málo pofotila - vykouklo sluníčko, tak to bylo super, ale sníh už trochu slejzá

Jdu se nacpat a rozehřát

25.11.2008 14:24
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

Pěkné fotečky..jako obvykle.
Usa je u Dvořáka, trénink jsme odložili...kruhovka je jako klouzačka a nedělám si iluze, že by se tam kdy udělal nějaký povrch....

No a koně lítali jako paka, byli docela nabouchaní..teda aspoň Athos jo a Usa taky se celkem proběhla.
Ale sníh je fuč...všude bláto, nic moc, sem tam zbytky, ale jinak zítra bude asi po sněhu úplně

25.11.2008 14:35
blanche

XXX.XXX.145.27

lucky napsal(a):
Pěkné fotečky..jako obvykle.
Usa je u Dvořáka, trénink jsme odložili...kruhovka je jako klouzačka a nedělám si iluze, že by se tam kdy udělal nějaký povrch....

No a koně lítali jako paka, byli docela nabouchaní..teda aspoň Athos jo a Usa taky se celkem proběhla.
Ale sníh je fuč...všude bláto, nic moc, sem tam zbytky, ale jinak zítra bude asi po sněhu úplně

Tak to jsem ráda, že se fotky líbí

Tak u vás to taky taje, ju ?
Tady solidně ,,, sice chumelilo, ale dopadlo a roztálo ,,,
Venku to ježdění moc nejde

25.11.2008 14:37
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Tak to jsem ráda, že se fotky líbí

Tak u vás to taky taje, ju ?
Tady solidně ,,, sice chumelilo, ale dopadlo a roztálo ,,,
Venku to ježdění moc nejde

No je tady hnus...fuj..vody a bláta fůra. Kdyby jste viděli Bettynu! Ta je zválená kompletně až po uši, totálně v blátivém krunýři..no strašné. Athos na tom není o moc lépe....booože, jak já jsem vděčná, že mám koně, který se neválí!!!!. Být takhle jako prase denně, tak mě trefí šlak

25.11.2008 14:40
blanche

XXX.XXX.145.27

lucky napsal(a):
No je tady hnus...fuj..vody a bláta fůra. Kdyby jste viděli Bettynu! Ta je zválená kompletně až po uši, totálně v blátivém krunýři..no strašné. Athos na tom není o moc lépe....booože, jak já jsem vděčná, že mám koně, který se neválí!!!!. Být takhle jako prase denně, tak mě trefí šlak

některé koně si v bahení lázní přímo libují ,,, také jsem jich takových pár poznala ,,,
to bylo pak na udušení - kdž se začlo čistit, tak se kůň pomalu ztrácel
mě serou zase ty nášlapky, jak je to mokrý, tak se to lepí ,,,
minule měla kobyla snad 10cm nášlapku a nemohla pomalu ani jít

25.11.2008 14:51
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
některé koně si v bahení lázní přímo libují ,,, také jsem jich takových pár poznala ,,,

No s nášlapy problém nemáme a s čištěním taky vlastně nee..dneska jsem ji profoukla, tak sje zase super čistá

zvířátková

25.11.2008 14:53
zvířátková

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):

Takové 2 exempláře taky máme . Balada, samozřejmě to čištění je pak jenom a jenom na mě.

25.11.2008 14:58
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Takové 2 exempláře taky máme . Balada, samozřejmě to čištění je pak jenom a jenom na mě.

Nooo..já když viděla ty dva obalené řízky a mezi mini běhala svítivě bílá holčí.....fakt jsem šťastná, že jsem natrefila na výjimku...jinak jsem právě vždycky dřela všechny koně z kůže. S takovou čistotkou jsem se nikdy nesetkala a teď bác a mám ji doma. Kdysi se mi všichni smáli že budu mít bělouše, že to budu mít jako za trest, budu ho mít pořád jako prase...no a pak všichni pořád v údivu chodili jakto, že ten kůň je takový nechutně bílý a oni majíí koně jako prasátka...je teda fakt, že se její máma neválela a prý to má tak několik sourozenců, že se neválí....

No nic, já se loučím, jdu ještě nachystat seno atd a jedu pro holčí ke koním.

zvířátková

25.11.2008 15:03
zvířátková

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
Nooo..já když viděla ty dva obalené řízky a mezi mini běhala svítivě bílá holčí.....fakt jsem šťastná, že jsem natrefila na výjimku...jinak jsem právě vždycky dřela všechny koně z kůže. S takovou čistotkou jsem se nikdy nesetkala a teď bác a mám ji doma. Kdysi se mi všichni smáli že budu mít bělouše, že to budu mít jako za trest, budu ho mít pořád jako prase...no a pak všichni pořád v údivu chodili jakto, že ten kůň je takový nechutně bílý a oni majíí koně jako prasátka...je teda fakt, že se její máma neválela a prý to má tak několik sourozenců, že se neválí....

No nic, já se loučím, jdu ještě nachystat seno atd a jedu pro holčí ke koním.

No řekla bych, že taková výjimka se jen tak nevidí.

25.11.2008 15:04
blanche

XXX.XXX.145.27

zvířátková napsal(a):
No řekla bych, že taková výjimka se jen tak nevidí.

To jo

zvířátková

25.11.2008 15:48
zvířátková

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):
To jo

Teda, mě to tu nebaví...

25.11.2008 18:28
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

Tak jsem s Usou jela domů kolem ranče, chtěla jsem původně, že se projedeme, ale vzdala jsem do, jen jsme šly krokem a byly rády, že jsem sebou nikde nepráskly. sem tam kousínek klusem, ale fakt se nedalo..tady je hnus, bláto, klouže to, všude vody plno..to je něco pro moji princeznu, tu berou mdloby když vidí louži a to co dnes musela probrodit různě s blátem a ledovými krami, tak funěla a čučela jak magor
Ale musím říct, že fakt jsem nadšená z její komunikace nyní. Fakt se spolu úplně jinak domluvíme, začal více vnímat udidlo, je uvolněná a i když ji něco rozhodí, dá se rychle dostat do soustředění. A přece jen je ta komunikace nyní lepší, nebrání se tolik udidlu a jsem schopná ji i trochu podsadit a uvolní a sníží hlavu, než jak vždycky prostě šla ztuhlá s hlavou vystřelenou nahoru, když se jakkoliv sáhlo otěží na udidlo.... prostě se mu vždy bránila a odmítala komunikovat a jakkoliv s tou hlavou cokoliv dělat..říkám, nebyla schopná ani ohnout krk. Na parelce klidně, ale s udidlem ani náááhodou..a nyní? Je úplně jiná, přežvýkne si, soustředí se, jely jsme pak vedle výběhu, kde nějaká holčina trénovala na kobyle, ta ji dělala malinko bordel, Usa koukla okem a šla v klidu soustředěně dál .

zvířátková

25.11.2008 19:53
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Tak jsem s Usou jela domů kolem ranče, chtěla jsem původně, že se projedeme, ale vzdala jsem do, jen jsme šly krokem a byly rády, že jsem sebou nikde nepráskly. sem tam kousínek klusem, ale fakt se nedalo..tady je hnus, bláto, klouže to, všude vody plno..to je něco pro moji princeznu, tu berou mdloby když vidí louži a to co dnes musela probrodit různě s blátem a ledovými krami, tak funěla a čučela jak magor
Ale musím říct, že fakt jsem nadšená z její komunikace nyní. Fakt se spolu úplně jinak domluvíme, začal více vnímat udidlo, je uvolněná a i když ji něco rozhodí, dá se rychle dostat do soustředění. A přece jen je ta komunikace nyní lepší, nebrání se tolik udidlu a jsem schopná ji i trochu podsadit a uvolní a sníží hlavu, než jak vždycky prostě šla ztuhlá s hlavou vystřelenou nahoru, když se jakkoliv sáhlo otěží na udidlo.... prostě se mu vždy bránila a odmítala komunikovat a jakkoliv s tou hlavou cokoliv dělat..říkám, nebyla schopná ani ohnout krk. Na parelce klidně, ale s udidlem ani náááhodou..a nyní? Je úplně jiná, přežvýkne si, soustředí se, jely jsme pak vedle výběhu, kde nějaká holčina trénovala na kobyle, ta ji dělala malinko bordel, Usa koukla okem a šla v klidu soustředěně dál .

Tak u nás dál chvilkama chumelí, ale spíš to taje.

Dneska jsem volala vetovi, prý stále čekáme na to stejné, ale mám zavolat ve čtvrtek, že se pokusí do té doby něco udělat. Tak uvidim.

Z jezdeckých potřeb se mi furt neozvali, slíbili v pondělí a doteď nic, tak nevim no.

Dneska mě zase prcek dostal, jsem šla s vidlema pro seno a on přede mnou utíkal, jak kdybych ho tím měla přetáhnout. V životě nikdo na něj nic nestáhnul a on najednou dělá tohle. Fakt ho nechápu. Co je sníh, tak ani nechodí na pastvu, tudíž není problém s ohlávkou, ale zase bude dělat jiné kraviny. To se pak vet může divit, že je to divný, že by si to nenechat píchnout ani ode mne. :-(

25.11.2008 21:10
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Tak u nás dál chvilkama chumelí, ale spíš to taje.

Dneska jsem volala vetovi, prý stále čekáme na to stejné, ale mám zavolat ve čtvrtek, že se pokusí do té doby něco udělat. Tak uvidim.

Z jezdeckých potřeb se mi furt neozvali, slíbili v pondělí a doteď nic, tak nevim no.

Dneska mě zase prcek dostal, jsem šla s vidlema pro seno a on přede mnou utíkal, jak kdybych ho tím měla přetáhnout. V životě nikdo na něj nic nestáhnul a on najednou dělá tohle. Fakt ho nechápu. Co je sníh, tak ani nechodí na pastvu, tudíž není problém s ohlávkou, ale zase bude dělat jiné kraviny. To se pak vet může divit, že je to divný, že by si to nenechat píchnout ani ode mne. :-(

Hele, ber to tak, že se koně nudí a vymýšlejí hovadiny. Vnímají někdy věci, kterých si jindy nevšimnou atd.
Já dnes jela na Use po louce, nikde nic..jako vůůbec nic... a ona najednou nastražila uši a v dálce že něco je..ale tam fakt nebylo nic! Tráva, sníh, nic...! A ona se málem začala plašit, chtěla se otočit a normálně to skoro zabalit! Tak jsem na ni houkla, jestli je normální, hlavu měla vystřelenou nahoru, oči ji málem vypadly a šla skoro pasáž! Tak jsem ji trochu probrala, malinko se zklidnila a šla dál a postupně přestala...nic tam nebylo..ona prostě jen měla pocit, že je na konci louky nebezpečí či co, ale fakt tam nic nebylo!!!! ..takže oni fakt někdy vymýšlejí hovadiny...

zvířátková

25.11.2008 21:23
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Hele, ber to tak, že se koně nudí a vymýšlejí hovadiny. Vnímají někdy věci, kterých si jindy nevšimnou atd.
Já dnes jela na Use po louce, nikde nic..jako vůůbec nic... a ona najednou nastražila uši a v dálce že něco je..ale tam fakt nebylo nic! Tráva, sníh, nic...! A ona se málem začala plašit, chtěla se otočit a normálně to skoro zabalit! Tak jsem na ni houkla, jestli je normální, hlavu měla vystřelenou nahoru, oči ji málem vypadly a šla skoro pasáž! Tak jsem ji trochu probrala, malinko se zklidnila a šla dál a postupně přestala...nic tam nebylo..ona prostě jen měla pocit, že je na konci louky nebezpečí či co, ale fakt tam nic nebylo!!!! ..takže oni fakt někdy vymýšlejí hovadiny...

Asi, jelikož jinak fakt už nevim. Jediný, co se změnilo, je fakt ten režim, že se fláká a fláká.
Žrádlo jsem už vrátila do mezí, co jsem tenkrát zavedla, Grantíkovo páníček od té doby dneska připravoval poprvé a dal mu akorát.

Před chvilkou jsem umyla Bobu, to zas byla operace, fakt žůžo. Teď poklízím a poklízím, práce až nad hlavu, nevim, kde se to bere.

Jo a musim vám říct, co se mi dneska stalo. Jsem šla naproti odvozu a za 5 minut mě balili dva chlapy. Jeden mi zastavil v autě, že mě někam odveze. No ale větší sranda byla s tím druhým, šel proti mě pěšky, culil se jak kretén, pak se otočil a šel za mnou, úsměv doslova od ucha k uchu, slizoun, že jako je mu to blbý, ale že jsem mu děsně padla do oka, že jako jestli bych neměla zájem o nějaký tanec s ním. Že jsem prý od pohledu taneční typ . Ten mě pobavil, já takový poleno. Je to fakt dílo ty chlapy, už aby se člověk bál jít 5 minut vedle silnice, mám z toho děsnej pocit, strach, nikde nikdo, je to takový nepříjemně děsivý.

25.11.2008 22:48
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Asi, jelikož jinak fakt už nevim. Jediný, co se změnilo, je fakt ten režim, že se fláká a fláká.
Žrádlo jsem už vrátila do mezí, co jsem tenkrát zavedla, Grantíkovo páníček od té doby dneska připravoval poprvé a dal mu akorát.

Před chvilkou jsem umyla Bobu, to zas byla operace, fakt žůžo. Teď poklízím a poklízím, práce až nad hlavu, nevim, kde se to bere.

Jo a musim vám říct, co se mi dneska stalo. Jsem šla naproti odvozu a za 5 minut mě balili dva chlapy. Jeden mi zastavil v autě, že mě někam odveze. No ale větší sranda byla s tím druhým, šel proti mě pěšky, culil se jak kretén, pak se otočil a šel za mnou, úsměv doslova od ucha k uchu, slizoun, že jako je mu to blbý, ale že jsem mu děsně padla do oka, že jako jestli bych neměla zájem o nějaký tanec s ním. Že jsem prý od pohledu taneční typ . Ten mě pobavil, já takový poleno. Je to fakt dílo ty chlapy, už aby se člověk bál jít 5 minut vedle silnice, mám z toho děsnej pocit, strach, nikde nikdo, je to takový nepříjemně děsivý.

No to věřím..... nějací úchyláci..ale co ty víš..třeba jsi fakt taneční typ

No nic..já jdu spát, ráno jedu k doktorovi na polikliniku na nějaká vyšetření..zase mě posílají od čerta k ďáblu a mámu ještě vezu za babi a dědou a pak se pro ni stavím.
Tak pá

zvířátková

26.11.2008 06:42
zvířátková

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
No to věřím..... nějací úchyláci..ale co ty víš..třeba jsi fakt taneční typ

No nic..já jdu spát, ráno jedu k doktorovi na polikliniku na nějaká vyšetření..zase mě posílají od čerta k ďáblu a mámu ještě vezu za babi a dědou a pak se pro ni stavím.
Tak pá

Dobré ránko!

U nás v noci něco malinko nasněžilo. Ale jenom drobet.

Týden se už konečně půlí, ale já jsem grogy už dneska. Čeká mě asi celošichtová makajda, vůbec se mi do toho nechce.

26.11.2008 08:12
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko!

U nás v noci něco malinko nasněžilo. Ale jenom drobet.

Týden se už konečně půlí, ale já jsem grogy už dneska. Čeká mě asi celošichtová makajda, vůbec se mi do toho nechce.

Ahojky!
Nasněžilo? Tady nic...jednou za půl hodiny pinkne jedna vločka.
Usa dneska vyjímečně měla ve stáji ještě několik stébélek sena..ovšem taky měla na noc řádnou hromadu. To letošní seno ji strašně chutná.

sadzi saj

26.11.2008 08:32
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Ahojky!
Nasněžilo? Tady nic...jednou za půl hodiny pinkne jedna vločka.
Usa dneska vyjímečně měla ve stáji ještě několik stébélek sena..ovšem taky měla na noc řádnou hromadu. To letošní seno ji strašně chutná.

Dobré ráno,

tak u nás večer něco málo poletovalo, ale nic moc, spíš se to ztrácí, ale jinak umrzlo a celkem sucho.

Zrovna jsem se Leo chtěla zeptat, jak to vypadá s tím vetem, aby jste se vůbec do Vánoc dočkali

Já jsem to nakonec objednala přes net, tak jsem na to zvědavá, kdy to dorazí, pač jsem to objednávala minulý týden, takže už by to mělo být pomalu někde na cestě

To Elí zase se rozhodla, že ve výběhu je nuda a bude akční a vyskakuje z ohrady, se z ní fakt pos............. no a včera, když jsem z ní slejzala jsem při dopadu na zem myslela, že asi umřu bolestí, jak mě prošli jehli zmrzlýma nohama

zvířátková

26.11.2008 09:28
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno,

tak u nás večer něco málo poletovalo, ale nic moc, spíš se to ztrácí, ale jinak umrzlo a celkem sucho.

Zrovna jsem se Leo chtěla zeptat, jak to vypadá s tím vetem, aby jste se vůbec do Vánoc dočkali

Já jsem to nakonec objednala přes net, tak jsem na to zvědavá, kdy to dorazí, pač jsem to objednávala minulý týden, takže už by to mělo být pomalu někde na cestě

To Elí zase se rozhodla, že ve výběhu je nuda a bude akční a vyskakuje z ohrady, se z ní fakt pos............. no a včera, když jsem z ní slejzala jsem při dopadu na zem myslela, že asi umřu bolestí, jak mě prošli jehli zmrzlýma nohama

No já v to doufám, člověku by ani tak nevadilo to čekání, ale to, že už mají ty vakcíny propadlé, jak koně, tak i psy, kdyby se něco stalo, náhoda je blbec, něco se psema, tak pak za to bude moc páníček, že je ještě nenaočkoval na vzteklinu. Sice mi furt tvrdí, že se mi diví, na co se furt těším, že toho veta uháním, tak se mu snažím vysvětlit, že to takhle nejde, aby to měli delší dobu propadlé. Uvidim ve čtvrtek no. Ale každopádně i kdyby ta foukačka furt nebyla, tak stejně musíme čekat a čekat, jelikož klasicky ho naočkovat nepůjde vůbec, však se nenechá ani chytit, má teď stavy, jak kdyby ho člověk mučil, přitom se ho ani nedotkneme. Nevim no.

No doufám, že mi to do toho krámu dodají, jsem s tím už dost počítala a ona taky říkala, že to budou mít hned, že chápe, že to potřebuju už teď. Ale znervózňuje mě, že nevolá.

To je teda taky nářez, se nudí, ale teda skokanka od přírody...

sadzi saj

26.11.2008 10:14
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
No já v to doufám, člověku by ani tak nevadilo to čekání, ale to, že už mají ty vakcíny propadlé, jak koně, tak i psy, kdyby se něco stalo, náhoda je blbec, něco se psema, tak pak za to bude moc páníček, že je ještě nenaočkoval na vzteklinu. Sice mi furt tvrdí, že se mi diví, na co se furt těším, že toho veta uháním, tak se mu snažím vysvětlit, že to takhle nejde, aby to měli delší dobu propadlé. Uvidim ve čtvrtek no. Ale každopádně i kdyby ta foukačka furt nebyla, tak stejně musíme čekat a čekat, jelikož klasicky ho naočkovat nepůjde vůbec, však se nenechá ani chytit, má teď stavy, jak kdyby ho člověk mučil, přitom se ho ani nedotkneme. Nevim no.

No doufám, že mi to do toho krámu dodají, jsem s tím už dost počítala a ona taky říkala, že to budou mít hned, že chápe, že to potřebuju už teď. Ale znervózňuje mě, že nevolá.

To je teda taky nářez, se nudí, ale teda skokanka od přírody...

A na co vlastně čekáte??

A co jí tam zavolat, radši, aby si případně věděla, že si to máš objednat jinde

No nudí a ani se jí nedivím, že jí to tam nebaví, akorát mi bylo řečeno, že vchod se opravovat nebude, protože je to zbytečný a uteče jinudy, no taky hustý řešení, fakt, že jo

zvířátková

26.11.2008 10:19
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
A na co vlastně čekáte??

A co jí tam zavolat, radši, aby si případně věděla, že si to máš objednat jinde

No nudí a ani se jí nedivím, že jí to tam nebaví, akorát mi bylo řečeno, že vchod se opravovat nebude, protože je to zbytečný a uteče jinudy, no taky hustý řešení, fakt, že jo

Na flusačku do té foukačky či co to včera popisoval. Prakticky se čeká akorát na tu Čikovo výzbroj . Vakcíny a odčervení byli po objednání do 14 dní, ale čekáme dalších několik týdnů na tu foukačku.

No číslo na ně nemám, takže počkám a uvidim, když se neozvou, tak tam třeba příští týden skočím osobně.

To jo teda, to je přístup. Jak se vymluvit na to, že se do toho nikomu nechce. A kdy jí budeš stěhovat na ty pastviny?

sadzi saj

26.11.2008 10:52
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Na flusačku do té foukačky či co to včera popisoval. Prakticky se čeká akorát na tu Čikovo výzbroj . Vakcíny a odčervení byli po objednání do 14 dní, ale čekáme dalších několik týdnů na tu foukačku.

No číslo na ně nemám, takže počkám a uvidim, když se neozvou, tak tam třeba příští týden skočím osobně.

To jo teda, to je přístup. Jak se vymluvit na to, že se do toho nikomu nechce. A kdy jí budeš stěhovat na ty pastviny?

Hm, tak to je šílený, tak snad jim to brzo dorazí

Tak na netu se dá určo najít, co?? No nevím, být tebou, tak bych nečekala, jestli chceš totiž přímo od toho Hippovitu, protože kámoška právě říkala, že ho v krámech skoro nikde nemají a dá se většinou objednat jenom přes net a to taky trvá, než ti to pošlou a taky záleží, jak to oni dodají jim, pak budou svátky no nevím hele, aby ses do konce roku dočkala

Jestli, tak až na jaře, teď na zimu to stejně nejde, takže uvidím, jak se věci do jara vyvinou, ale tohle mě fakt štve, na všechno nějaká výmluva a že by měla mít ohrazený výběh bezpečně, to jí nic neříká, neskutečný, přitom takový velký výběh

zvířátková

26.11.2008 11:05
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Hm, tak to je šílený, tak snad jim to brzo dorazí

Tak na netu se dá určo najít, co?? No nevím, být tebou, tak bych nečekala, jestli chceš totiž přímo od toho Hippovitu, protože kámoška právě říkala, že ho v krámech skoro nikde nemají a dá se většinou objednat jenom přes net a to taky trvá, než ti to pošlou a taky záleží, jak to oni dodají jim, pak budou svátky no nevím hele, aby ses do konce roku dočkala

Jestli, tak až na jaře, teď na zimu to stejně nejde, takže uvidím, jak se věci do jara vyvinou, ale tohle mě fakt štve, na všechno nějaká výmluva a že by měla mít ohrazený výběh bezpečně, to jí nic neříká, neskutečný, přitom takový velký výběh

No oni to tam taky neznali, ale na základě toho, že jsem se ptala si o tom zjistili info a ta ženská řekla, že to určitě na objednají. Jenom že mi pak zavolá, kdy že to bude a za kolik přesně. Tak čekám no. Můžu se tam zajet zeptat tak max.v pátek, pondělí. Jenže když tam chytnu někoho jiného, než tu majitelku, tak je to stejně jak u tatarů.

Chápu, že přes zimu ne, tak třeba jestli to holt nepůjde, tak na jaro no. Stejně až začne růst tráva, tak bude z toho výběhu skákat ven zase.

sadzi saj

26.11.2008 11:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
No oni to tam taky neznali, ale na základě toho, že jsem se ptala si o tom zjistili info a ta ženská řekla, že to určitě na objednají. Jenom že mi pak zavolá, kdy že to bude a za kolik přesně. Tak čekám no. Můžu se tam zajet zeptat tak max.v pátek, pondělí. Jenže když tam chytnu někoho jiného, než tu majitelku, tak je to stejně jak u tatarů.

Chápu, že přes zimu ne, tak třeba jestli to holt nepůjde, tak na jaro no. Stejně až začne růst tráva, tak bude z toho výběhu skákat ven zase.

Tak uvidíš no

No, nejvíc mě štve, že tady je to s tím ustájením fakt strašný a soused nechce a nechce pustit zahradu, mě z toho fakt klepne, chystáme se zaútočit na jeho maminu, ale nevím no, už jsem nějak ztratila i poslední špetku naděje

zvířátková

26.11.2008 12:16
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Tak uvidíš no

No, nejvíc mě štve, že tady je to s tím ustájením fakt strašný a soused nechce a nechce pustit zahradu, mě z toho fakt klepne, chystáme se zaútočit na jeho maminu, ale nevím no, už jsem nějak ztratila i poslední špetku naděje

To jo, to by byla pak pohodička, snad se vám ho povede jednou zlomit.

sadzi saj

26.11.2008 13:10
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
To jo, to by byla pak pohodička, snad se vám ho povede jednou zlomit.

No nevim hele, je s ním šílená domluva, nejdřív nám řekl, že ne, mě něco jinýho, Mirkovi něco jinýho, mamka se s ním zná a jim zase řekl úplně něco jinýho, že do toho nemá co kecat a at jdeme za mamkou, takže se teď oba odhodláváme ji oslovit a zeptat se jí na to

zvířátková

26.11.2008 14:09
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
No nevim hele, je s ním šílená domluva, nejdřív nám řekl, že ne, mě něco jinýho, Mirkovi něco jinýho, mamka se s ním zná a jim zase řekl úplně něco jinýho, že do toho nemá co kecat a at jdeme za mamkou, takže se teď oba odhodláváme ji oslovit a zeptat se jí na to

Tak to se zařekněte a hurá do toho. Víte, jak se to říká "líná huba, holý neštěstí". Třeba konečně dojde k nějakému zvratu, bude hned vědět, na čem jste.

sadzi saj

26.11.2008 14:26
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Tak to se zařekněte a hurá do toho. Víte, jak se to říká "líná huba, holý neštěstí". Třeba konečně dojde k nějakému zvratu, bude hned vědět, na čem jste.

Jo já vím, jenže to není tak jednoduchý, já jí skoro nevidím, ráno v 8 hod. přijedu a večer buď v 7 hod. nebo po 6 hod. či na 5 hod., ale už je tma, jak v pytli, takže se s ní těžko člověk potká a když se o víkendu snažím motat na zahradě, tak jí nepotkám nebo tam je s ní i syn , ale snad to někdy přijde a vyjde a tchýně, ta se s ní i zná líp než my, tchán už na ní několikrát, zda se jí nechce zeptat ona a nic, takže je to na nás

zvířátková

26.11.2008 14:41
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Jo já vím, jenže to není tak jednoduchý, já jí skoro nevidím, ráno v 8 hod. přijedu a večer buď v 7 hod. nebo po 6 hod. či na 5 hod., ale už je tma, jak v pytli, takže se s ní těžko člověk potká a když se o víkendu snažím motat na zahradě, tak jí nepotkám nebo tam je s ní i syn , ale snad to někdy přijde a vyjde a tchýně, ta se s ní i zná líp než my, tchán už na ní několikrát, zda se jí nechce zeptat ona a nic, takže je to na nás

Prostě naprd, je mi to jasný

26.11.2008 18:39
naftalinka

XXX.XXX.48.26

zvířátková napsal(a):
Prostě naprd, je mi to jasný

Hoj!!!
Je tu někdo???? Já už jo

26.11.2008 19:50
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Čus, já jsem tu už taky

26.11.2008 20:33
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Čus, já jsem tu už taky

No nazdááááár!!!!
konečně někdo
Jak jde život?????

26.11.2008 20:36
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
No nazdááááár!!!!
konečně někdo
Jak jde život?????

Ale jo, ještě žiju
Měla jsem teď delší volno, tak jsem byla na chalupě a užívala koníky ,,,
Ale na chalupě už opravdu brutální kosa - cimru jsme vyhřáli na příjemných 17 stupňů !!!!!!!!! Víc to snad ani nešlo
Tak sem ráno navrstvila a odvrstvila až do pelechu

Co vy ?
Jak jste užívali snížek ?
Už máš kalendář ?

zvířátková

26.11.2008 20:59
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Ale jo, ještě žiju
Ale na chalupě už opravdu brutální kosa - cimru jsme vyhřáli na příjemných 17 stupňů !!!!!!!!! Víc to snad ani nešlo

Co vy ?
Už máš kalendář ?

Nazdárek! Já tady taky, polepuju květník u telky. Maminým spolupracovnicím na zakázku, vždycky tam něco odnese na ukázku a pak aby to člověk dělal na kopie

Jinak snížek taje, u koníků poprchávalo, doma teda chumelilo, ale to je jenom drobet. Dneska jsem si konečně sehnala ty botky do sněhu naven a místo sněhu bláto .

26.11.2008 20:59
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Ale jo, ještě žiju

Co vy ?
Už máš kalendář ?

ty vole 17 stupňů!!!!!???? To je docela brutální zima na spaní!!!!
Na kalendář jsem už konečně fotky vybrala, budu chtít totiž 2 kalendáře
Ted musím ještě odchytit tu holčinu u nás u koní co to dělá a bude to!
No sníh byl jeden den a zase tolik ho nebylo.
No zejtra musim udělat adventní věnce a chci jít taky koupit nějaký dárky

26.11.2008 21:06
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
ty vole 17 stupňů!!!!!???? To je docela brutální zima na spaní!!!!
Na kalendář jsem už konečně fotky vybrala, budu chtít totiž 2 kalendáře
Ted musím ještě odchytit tu holčinu u nás u koní co to dělá a bude to!
No sníh byl jeden den a zase tolik ho nebylo.
No zejtra musim udělat adventní věnce a chci jít taky koupit nějaký dárky

JJ, 17 C
Spíme už s dekama
Ale nevím, no ,,, Zkusíme asi zaizolovat dveře a pak uvidíme ,,,
Doufám, že nebudeme čekat na jaro
Nebo spát u našich dole ,,, To by taky šlo ,,,
Nebo v teple u přítele doma

Tak na zítra mám domluvené jedno focení, tak jsem na to zvědavá ,,,
Snad vykoukne i sluníčko, tak se těším

Leo - u nás už pomalu ani památka po sněhu - rychle se to roztálo
Ale třeba ještě napadne
Tééééda, ty s těma květníkama jedeš

26.11.2008 21:12
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
JJ, 17 C
Spíme už s dekama

Ale třeba ještě napadne

No bylo by to super kdyby napadlo na pár dní více sněhu, my chceme jít lyžovat za koňma, loni nám to nevyšlo jelikož byl sníh jen 3 dny a my to nějak nestihly!!!!!

26.11.2008 21:13
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
No bylo by to super kdyby napadlo na pár dní více sněhu, my chceme jít lyžovat za koňma, loni nám to nevyšlo jelikož byl sníh jen 3 dny a my to nějak nestihly!!!!!

Jééé, tak lyžování, ju ?
To musí být taky super ,,,
Já loni bobovala a super ,,,
Letos asi smolík

zvířátková

26.11.2008 21:15
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
JJ, 17 C
Spíme už s dekama

Ale třeba ještě napadne

To by mi snad i namrznul ksicht .

Jooo, kde je sluníčku konec...

My máme sněhu fakt ještě dost, tady se to drží zuby-nehty .

Nj, jedu, ale tohle dělání jednoho 5x mě moc nebaví, ale zase nějaký korunky aspoň z toho budou na další matroš.

26.11.2008 21:18
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
To by mi snad i namrznul ksicht .

Jooo, kde je sluníčku konec...

My máme sněhu fakt ještě dost, tady se to drží zuby-nehty .

Nj, jedu, ale tohle dělání jednoho 5x mě moc nebaví, ale zase nějaký korunky aspoň z toho budou na další matroš.

Ty jo, hele, tobě už i kšefty jedou

Já jsem dneska dorazila z chalupy ,,, a napustila teplou - spíš vařící vanu s pěnou a vegetila - fakt zasloužená slast po těch dnech

zvířátková

26.11.2008 21:30
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Ty jo, hele, tobě už i kšefty jedou

Já jsem dneska dorazila z chalupy ,,, a napustila teplou - spíš vařící vanu s pěnou a vegetila - fakt zasloužená slast po těch dnech

No kšeft je silný slovo

To věřim.

26.11.2008 21:43
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No kšeft je silný slovo

To věřim.

Jsem tu chvíli a už mě to tu nebaví

27.11.2008 06:11
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Dobré ranko ,,,
ježkovyvoči ,,, já jsem rozchrápalá, nevychrápaná ,,,
tu prudili, chodili a otravovali celou noc

šílenost sama ,,,

zvířátková

27.11.2008 07:23
zvířátková

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):
Dobré ranko ,,,
ježkovyvoči ,,, já jsem rozchrápalá, nevychrápaná ,,,
tu prudili, chodili a otravovali celou noc

šílenost sama ,,,

Dobré ránko!

Já zadřená už od příchodu, tak se sem dostávám později.

No o nevyspalosti mi povídej. Božínku, už jenom 3 týdny . Máma zase včera prudila s tím, že už jde do práce jenom na týden a pak už má volno.

27.11.2008 09:11
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko!

Já zadřená už od příchodu, tak se sem dostávám později.

No o nevyspalosti mi povídej. Božínku, už jenom 3 týdny . Máma zase včera prudila s tím, že už jde do práce jenom na týden a pak už má volno.

Ahojky!
Tady je totálně roztáto, venku hnus a já nevyspaná, beru ATB co 8 hodin nakonec. A navíc celou noc se tady vztekám s tou myší..ta svině se nechce chytit do pasti, vůbec jsem si nebyla jistá, jestli tady ještě teda je.tak jsem nechala na zemi jedno štramberské ucho..voňavý perníček, že jak to bude v noci chroupat, tak ji uslyším a budu vědět, že.... no jo, to jsem sice slyšela!!! Jenomže ta svině když jsem rožla si to odtáhla pod skříň a tam mi to celou noc chroupala, takže jsem se stále budila a dělala na ni budliky budliky....já ji mrchu stejně chytím! Ale to bude asi ukrutná zzima, protože myš do baráku už se nám dlouho nevetřela a tahle musela vypšlhat po zdi do patra až ke mě...svině

27.11.2008 09:40
marketka

XXX.XXX.179.23

lucky napsal(a):
Ahojky!
Tady je totálně roztáto, venku hnus a já nevyspaná, beru ATB co 8 hodin nakonec. A navíc celou noc se tady vztekám s tou myší..ta svině se nechce chytit do pasti, vůbec jsem si nebyla jistá, jestli tady ještě teda je.tak jsem nechala na zemi jedno štramberské ucho..voňavý perníček, že jak to bude v noci chroupat, tak ji uslyším a budu vědět, že.... no jo, to jsem sice slyšela!!! Jenomže ta svině když jsem rožla si to odtáhla pod skříň a tam mi to celou noc chroupala, takže jsem se stále budila a dělala na ni budliky budliky....já ji mrchu stejně chytím! Ale to bude asi ukrutná zzima, protože myš do baráku už se nám dlouho nevetřela a tahle musela vypšlhat po zdi do patra až ke mě...svině

Ahojky. Dneska jsem doma se zoubky. Včera mi dva zubař vytáhl, ale do rána jsem otekla, tak jsem tam nyní běžela. Nacpal mi tam jod a kysličník, že jsem bolestí brečela a prosila ho, at už toho nechá. Ale evidentně to zabralo. Mám ještě nateklou tvář, tak si jdu lehnout a hodím na to studené. Odpo se musím stavit pro Katku ve škole a odvézt jí na flétnu. Snad už budu vypadat k světu, aby se mě lidi nelekli.

sadzi saj

27.11.2008 09:46
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

marketka napsal(a):
Ahojky. Dneska jsem doma se zoubky. Včera mi dva zubař vytáhl, ale do rána jsem otekla, tak jsem tam nyní běžela. Nacpal mi tam jod a kysličník, že jsem bolestí brečela a prosila ho, at už toho nechá. Ale evidentně to zabralo. Mám ještě nateklou tvář, tak si jdu lehnout a hodím na to studené. Odpo se musím stavit pro Katku ve škole a odvézt jí na flétnu. Snad už budu vypadat k světu, aby se mě lidi nelekli.

Dobré ráno,

tak u nás po sněhu už skoro ani památky, ráno 4 stupně nad nulou.

Elí včera venku hodná, tak jsem ráda, jenom mi kamarádka oznámila, že prý se snad má zdražovat ustájení či co

Markét, tak to tě lituju, snad se z toho vyspíš a bude to ok

Jo Lucky, myšičky jsou sv.......

zvířátková

27.11.2008 09:48
zvířátková

XXX.XXX.240.157

marketka napsal(a):

Hi hi, to víš, myšky jsou chytrý, nám chodí do žlabu, tam klidně stojim a Čiki jak žere pomalu, tak část nechá, kousne třeba do sena, no a jak vyndá jenom kebuli, tak hned šupky dupky ze zhora fofrem dolů do žlabu a cpe se. Jsou to takové ty malinkaté, mě teda vůbec nevadí, ale to, že jim lezou do žrádla mě štve.

No u nás ve městě už jsou jenom slabé náznaky sněhu, někde flíček, nic víc, u koníků už je toho drobet a doma máme ještě totálně bílo. Ale jak je teplo, tak už nic nepřipadne. Ale štve mě to, jsem chtěla další bílý víkend, doufám, že ještě přijde a nebude to jako loni.

27.11.2008 09:57
marketka

XXX.XXX.179.23

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno,

tak u nás po sněhu už skoro ani památky, ráno 4 stupně nad nulou.

Elí včera venku hodná, tak jsem ráda, jenom mi kamarádka oznámila, že prý se snad má zdražovat ustájení či co

Markét, tak to tě lituju, snad se z toho vyspíš a bude to ok

Jo Lucky, myšičky jsou sv.......

No snad jo. Jeden ze zubů mě trápí pár měsíců. Zubař mi ho chtěl zachránit, ale když začal bolet asi už popáté, tak jsme se rozhodli, že půjde zoubek ven.
A navíc máme zítra firemní akci spojenou s bowlingem, tak musím být fit.
Jo, včera v práci jsem našla poklad.Psala mi jedna Němka, že ještě nejsou zaplacené faktury z r. 2006. To jsem ve firmě ještě nebyla. Tak je hledám jak blb. Všechny šanony jsem prolezla, v archivu jsem byla a nic. Tak jsem jí poprosila, aby je poslala znovu. Včera došly, jenže si představte, jak jsem rovnala šanony, tak mi zezadu vypadly oranžové desky a ty faktury /originály/, tam byly zašité. Asi se to nikomu nechtělo prověřovat /je nutné kolem toho udělat více administrativy , tak je tam moje předchůdkyně zašily. Myslela jsem, že mě omyje.

27.11.2008 10:01
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Hi hi, to víš, myšky jsou chytrý, nám chodí do žlabu, tam klidně stojim a Čiki jak žere pomalu, tak část nechá, kousne třeba do sena, no a jak vyndá jenom kebuli, tak hned šupky dupky ze zhora fofrem dolů do žlabu a cpe se. Jsou to takové ty malinkaté, mě teda vůbec nevadí, ale to, že jim lezou do žrádla mě štve.

No u nás ve městě už jsou jenom slabé náznaky sněhu, někde flíček, nic víc, u koníků už je toho drobet a doma máme ještě totálně bílo. Ale jak je teplo, tak už nic nepřipadne. Ale štve mě to, jsem chtěla další bílý víkend, doufám, že ještě přijde a nebude to jako loni.

Tak tady nic, Usa se normálně pase s koníky.
Markétko, to je hrozné..chudinko...úplně soucítím, taky jsem si prožila své se zuby..fuj.

Jinak Usa letos zabila i potkana..to jsem vám říkala? My byli se psy na dva dny v Praze nebo kde to......někde na výstavě. My doma potkany nemáme ale sousedovi se ty svině drží pod kurníkem. No a jak nebyli doma psi, tak prostě si jeden udělal výlet. Vlezl vedle do sedlovny, tam mám všechno juídlo zabezpečené a chtěl přes okýnko k Use do stáje. Ta měla pobourané u okýnka všechny věci, takže ho zřejmě nechtěla ani pustit dovnitř. Ale on ji skočil dolů do sena a máma slyšela děsný kravál a Usa ho umlátila hned u zdi. Ani ho nepustila dál. Normálně se trefila a byl kaput Takový vetřelec hnusný ji tam vlezl
Takže bacha, holčí umí i zabíjet

27.11.2008 10:04
lucky

XXX.XXX.230.77

marketka napsal(a):
No snad jo. Jeden ze zubů mě trápí pár měsíců. Zubař mi ho chtěl zachránit, ale když začal bolet asi už popáté, tak jsme se rozhodli, že půjde zoubek ven.
A navíc máme zítra firemní akci spojenou s bowlingem, tak musím být fit.
Jo, včera v práci jsem našla poklad.Psala mi jedna Němka, že ještě nejsou zaplacené faktury z r. 2006. To jsem ve firmě ještě nebyla. Tak je hledám jak blb. Všechny šanony jsem prolezla, v archivu jsem byla a nic. Tak jsem jí poprosila, aby je poslala znovu. Včera došly, jenže si představte, jak jsem rovnala šanony, tak mi zezadu vypadly oranžové desky a ty faktury /originály/, tam byly zašité. Asi se to nikomu nechtělo prověřovat /je nutné kolem toho udělat více administrativy , tak je tam moje předchůdkyně zašily. Myslela jsem, že mě omyje.

heh..tak to zrovna na poklad nevypadá..taky by mě trefil šlak

zvířátková

27.11.2008 10:09
zvířátková

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
Tak tady nic, Usa se normálně pase s koníky.
Markétko, to je hrozné..chudinko...úplně soucítím, taky jsem si prožila své se zuby..fuj.

Jinak Usa letos zabila i potkana..to jsem vám říkala? My byli se psy na dva dny v Praze nebo kde to......někde na výstavě. My doma potkany nemáme ale sousedovi se ty svině drží pod kurníkem. No a jak nebyli doma psi, tak prostě si jeden udělal výlet. Vlezl vedle do sedlovny, tam mám všechno juídlo zabezpečené a chtěl přes okýnko k Use do stáje. Ta měla pobourané u okýnka všechny věci, takže ho zřejmě nechtěla ani pustit dovnitř. Ale on ji skočil dolů do sena a máma slyšela děsný kravál a Usa ho umlátila hned u zdi. Ani ho nepustila dál. Normálně se trefila a byl kaput Takový vetřelec hnusný ji tam vlezl
Takže bacha, holčí umí i zabíjet

To jo, zoubky jsou zlo. Přítel trpí už 2 dny, zub ho nebolel, ale měl kaz v moudráku, tak mu ho kvalitně rozvrtali, no a teď se kroutí a nechce to přejít.

Ne ne, neříkala, čumim teda .

27.11.2008 10:15
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
To jo, zoubky jsou zlo. Přítel trpí už 2 dny, zub ho nebolel, ale měl kaz v moudráku, tak mu ho kvalitně rozvrtali, no a teď se kroutí a nechce to přejít.

Ne ne, neříkala, čumim teda .

No jo..Usa se nezdá. Máma říkala, že ho musela trefit velmi rychle, protože se vůbec nedostal dál. Utřískala ho hned u zdi, ale prý byl veliký a tlustý...sfině. Usinka prý byla vykulená, oči na vrch hlavy a pak se s mámou strašně mazlila, že ji toho hajzla vyhodila pryč

zvířátková

27.11.2008 18:11
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
No jo..Usa se nezdá. Máma říkala, že ho musela trefit velmi rychle, protože se vůbec nedostal dál. Utřískala ho hned u zdi, ale prý byl veliký a tlustý...sfině. Usinka prý byla vykulená, oči na vrch hlavy a pak se s mámou strašně mazlila, že ji toho hajzla vyhodila pryč

Tak jsem volala tomu vetovi, jak chtěl, abych dneska brnkla a prý to vypadá špatně. Musíme prý čekat. Číslo má a jakmile bude změna, tak hned volá. Prý ta foukačka je nějaké ligy, né jeho, on jim ale s tím fouká, co je kde potřebné. A říkal, že tím pádem riskují sami, jelikož když budou něco s ní potřebovat akutně, tak nebude to fouknout z čeho.

Jinak dneska už sníh u koní opadnul, Grant se už pásl, Čiki odmítal ohlávku, tak zas čučel ve výběhu. Prý se nechal drbat, nohy podával a jakmile se přiblíží ohlávka, tak se otočí a nechce. Tak jsem mu tam připravila klasickou nylonovou, že má zkusit jí, jestli se mu ta provazová třeba nějak nezarejvá do toho kožichu, ale nikdy nebyl problém, má jí leta a hlava mu samozřejmě nevyroste. Tak uvidíme no.

27.11.2008 18:26
naftalinka

XXX.XXX.48.26

zvířátková napsal(a):
Tak jsem volala tomu vetovi, jak chtěl, abych dneska brnkla a prý to vypadá špatně. Musíme prý čekat. Číslo má a jakmile bude změna, tak hned volá. Prý ta foukačka je nějaké ligy, né jeho, on jim ale s tím fouká, co je kde potřebné. A říkal, že tím pádem riskují sami, jelikož když budou něco s ní potřebovat akutně, tak nebude to fouknout z čeho.

Jinak dneska už sníh u koní opadnul, Grant se už pásl, Čiki odmítal ohlávku, tak zas čučel ve výběhu. Prý se nechal drbat, nohy podával a jakmile se přiblíží ohlávka, tak se otočí a nechce. Tak jsem mu tam připravila klasickou nylonovou, že má zkusit jí, jestli se mu ta provazová třeba nějak nezarejvá do toho kožichu, ale nikdy nebyl problém, má jí leta a hlava mu samozřejmě nevyroste. Tak uvidíme no.

Ahoj, no u nás už taky neni ani vločka sněhu, sice občas zasněží, ale hned to roztaje as máme bahno

27.11.2008 19:38
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
Ahoj, no u nás už taky neni ani vločka sněhu, sice občas zasněží, ale hned to roztaje as máme bahno

Usa byla u Čipa a k večeru je pustili na zahradu, takže koně jeli jak sekačky a byli našení..tady roste málem jarní travička.
A jinak tady samý fůj a bláto..zítra se snad pojedeme projet

27.11.2008 19:58
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
Usa byla u Čipa a k večeru je pustili na zahradu, takže koně jeli jak sekačky a byli našení..tady roste málem jarní travička.
A jinak tady samý fůj a bláto..zítra se snad pojedeme projet

to se máš já vim na 100% že budu v práci
Jsem si akorát obarvila hlavu a mám to zase za sebou, já to tak nerada dělám
a taky jsem dneska nakoupila už nějaké vánoční dárečky

zvířátková

27.11.2008 20:01
zvířátková

XXX.XXX.42.14

naftalinka napsal(a):
to se máš já vim na 100% že budu v práci
Jsem si akorát obarvila hlavu a mám to zase za sebou, já to tak nerada dělám
a taky jsem dneska nakoupila už nějaké vánoční dárečky

Bude nás víc .

Tak to já barvení hlavy nesnášim, ale vzhledem k tomu, že mam v genech děsnou bělovlasost, tak už bych to potřebovala barvit už teď. Ale nechce se mi do toho.

No a dárky jsem zatím řešila jenom přes net, jelikož do krámu se nemám jaksi kdy dostat.

27.11.2008 20:05
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Ahojky,

tak jsme zase tu ,,,
Doma sousedi nad náma dupali jak slonové - spala - spíš jsem se převalovala 2 hodiny a pak šla fotit - téééda, dokonce i slunko a koník spolupracoval - co více si přát

27.11.2008 20:10
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak jsme zase tu ,,,
Doma sousedi nad náma dupali jak slonové - spala - spíš jsem se převalovala 2 hodiny a pak šla fotit - téééda, dokonce i slunko a koník spolupracoval - co více si přát

No koukám taky vydařenej den
Joooo, ale co by jsme pro krásu neudělali, že!!!!!!!

27.11.2008 20:14
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
No koukám taky vydařenej den
Joooo, ale co by jsme pro krásu neudělali, že!!!!!!!

NO, to barvení vlasů je jak zatrest ,,, nedávno jsem si dávala šampon, ale jestli mi budou nadále přibývat šediny, tak budu muset pomalu jít asi na barvu

zvířátková

27.11.2008 20:23
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
NO, to barvení vlasů je jak zatrest ,,, nedávno jsem si dávala šampon, ale jestli mi budou nadále přibývat šediny, tak budu muset pomalu jít asi na barvu

No já zatím zkoušela asi 3 šampóny a ani jeden na mě nešel vidět, no a barvy sice chytnou, ale barva nedrží a blbě odrůstá, že jsem pak jak zrzka. Bílých vlasů mám dost na stydění, ale zatím na to kašlu, holt mi tam svítí jak pěst na oko

27.11.2008 20:28
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Prosím Tě ,,, to nemůže být tak strašný, co ?

Tady něco z dneška

27.11.2008 20:30
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Prosím Tě ,,, to nemůže být tak strašný, co ?

Tady něco z dneška

27.11.2008 20:33
naftalinka

XXX.XXX.48.26

zvířátková napsal(a):
No já zatím zkoušela asi 3 šampóny a ani jeden na mě nešel vidět, no a barvy sice chytnou, ale barva nedrží a blbě odrůstá, že jsem pak jak zrzka. Bílých vlasů mám dost na stydění, ale zatím na to kašlu, holt mi tam svítí jak pěst na oko

tak to já používám barvu, páč šampony mi nechytaj. Já jsem furt černá takže to neřešim a když už to odrostlý je hodně vidět tak to nabarvim zas předloni jsem změnila barvu i účes a všichni mi řikali ať to zase obarvim na černo a nechám narůst, že mi to tak sluší nejvíc a vypadam mladší

27.11.2008 20:45
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):

je co to je za koníka????
Co nemůže bejt strašný??? To barvení, no to je děs!!!!!!

zvířátková

27.11.2008 20:47
zvířátková

XXX.XXX.42.14

naftalinka napsal(a):
je co to je za koníka????
Co nemůže bejt strašný??? To barvení, no to je děs!!!!!!

Téda, to Ti počasí teda přálo. Tady jsem sluníčko zahlídla tak na 5 minut. Koukám, že koník nějaký holý takhle na zimu.

27.11.2008 20:56
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Téda, to Ti počasí teda přálo. Tady jsem sluníčko zahlídla tak na 5 minut. Koukám, že koník nějaký holý takhle na zimu.

JJ, byl to drezůrák
Myslím, že 13 let, ale temperamentu na rozdávání

Myslela, že nemůže být tak hrozný, jak Lea líčila svoje vlasy
Počasí fakt překvapilo - to jsem nečekala

zvířátková

27.11.2008 20:59
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
JJ, byl to drezůrák
Myslím, že 13 let, ale temperamentu na rozdávání

Myslela, že nemůže být tak hrozný, jak Lea líčila svoje vlasy
Počasí fakt překvapilo - to jsem nečekala

NO je zajímavý, že když mám culík, tak to pomalu nejde vidět, ale kolem pěšinky a ze stran jako koutů, u uší, taaaaam jich je, když to člověk rozhrne . Dříve jsem je trhala, teď by to nemělo cenu, už takhle jich mám málo. Ale je mi divný, že ty bílý nemám nikdy dlouhé tak, jak ty tmavé. Tak si říkám, jestli za pár let budu na krátko, jelikož budu mít všechny bílé krátké...

Přidejte reakci

Přidat smajlík