Táákk si taky jednou založím...doufám, že se z někým neshodnu, to by už bylo dnes podruhé
aktuální foto v vyjížďky
lucky
napsal(a):
Táákk si taky jednou založím...doufám, že se z někým neshodnu, to by už bylo dnes podruhé
aktuální foto v vyjížďky
Supéér! jsem první..
Tak jsme byly na vyjížďce..trochu mi mrzne zadek, sedím taky s pořádným "kýblem" čaje, ale zase tak moc jsem nevymrzla. Byla jsem tedy dost navlečená, ale na to chapsy a australák a neprofouklo mě .... až na to, že jsem se vztekala že mám vysokého koně
(těch 148
) a tak navlečená jsem se na ni ne a ne vysoukat. Tak jsem ji postavila pod kopeček a vylezla jsem super
....kdyby mě kdo viděl...
....ale jak už jsem seděla nahoře , tak mi bylo fajn
. Hezky jsme se projely, na chvíli jsme i zastavily a nechala jsem ji popást a podívaly jsme se na huhuláka uprostřed pole
, potkaly jsme velké stádo srnek a pak jsem sei po louce u kráásně skoro kilásek zacválaly
, kde jsem věděla, že sebou nepraštíme
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
Krááááásný!Lucky to věřím,že přes ty vrstvy oblečení se nešlo ani hnout
My se taky byli projít,pěkná kosa
Tak jsme si koupili zákusečky a hezky v teplíčku si je vychutnám
Venku je zima,ale krásně!
markemic
napsal(a):
Krááááásný!Lucky to věřím,že přes ty vrstvy oblečení se nešlo ani hnout
My se taky byli projít,pěkná kosa
Tak jsme si koupili zákusečky a hezky v teplíčku si je vychutnám
Venku je zima,ale krásně!
Pomalu by člověk řek,že je na fotce vidět jen uzdečka a sedlo,jak je všude bílo
markemic
napsal(a):
Pomalu by člověk řek,že je na fotce vidět jen uzdečka a sedlo,jak je všude bílo
hihi..nooo to jo..uzdečka a sedlo a kde nic tu nic
lucky
napsal(a):
hihi..nooo to jo..uzdečka a sedlo a kde nic tu nic
sakriš..tahle tady je...no tak jiná...
tady už fujalo
lucky
napsal(a):
sakriš..tahle tady je...no tak jiná...
tady už fujalo
My jsme povozili ve zdraví Karolínkuu.....
westgirl
napsal(a):
My jsme povozili ve zdraví Karolínkuu.....
...a nevim kdo ju lonžoval Mufinu, jestli já nebo pes potvůrka.ale je to rozmaz.jdu poklízet.taky Vás tak vztekaj kolečka, jak se obalí sněhem? jak na tom tahám seno
jaruska
napsal(a):
Jééé,zákusečky,
taky bych si dala...
Já se taky ládovala,ale polivkou,a ještě vařím kus prasečí hlavy.
Lucko,tak jste si to užily,koukám,ale fičelo dost,viď?
Už jsou snědenýpolívčičku jsem taky měla,bramboračku
ňam
A neumrzly Ti nohy Lucky?
westgirl
napsal(a):
...a nevim kdo ju lonžoval Mufinu, jestli já nebo pes potvůrka.ale je to rozmaz.jdu poklízet.taky Vás tak vztekaj kolečka, jak se obalí sněhem? jak na tom tahám seno
Karolínka je jak červená Karkulka,
sluší jí to na kobušce.
Haní,já dneska,když jsem kydala,tak to tálo,takže se mi nic nelepilo,naštěstí,páč já se taky pěkně vždycky vztekám,když se mi to obalí bahnem,ale dneska né.
jaruska
napsal(a):
Karolínka je jak červená Karkulka,
sluší jí to na kobušce.
Haní,já dneska,když jsem kydala,tak to tálo,takže se mi nic nelepilo,naštěstí,páč já se taky pěkně vždycky vztekám,když se mi to obalí bahnem,ale dneska né.
to chce kolečko s tím nafukovacím kolem má pneumatiku s podélnýma drážkama
já v zimě s jiným nejezdím. na zmrazkách nedrncá a nic se na něj nelepí
ty bantamy jsou vždycky obalený sněhem že se ani neotočí
bospor
napsal(a):
to chce kolečko s tím nafukovacím kolem má pneumatiku s podélnýma drážkama
já v zimě s jiným nejezdím. na zmrazkách nedrncá a nic se na něj nelepí
ty bantamy jsou vždycky obalený sněhem že se ani neotočí
Ivčí,já mám taky nafukovací kolečko a stejně se mi to lepí,když je takový to lepivý bahno,to nemůžu ani urvat.
jaruska
napsal(a):
Ivčí,já mám taky nafukovací kolečko a stejně se mi to lepí,když je takový to lepivý bahno,to nemůžu ani urvat.
Teda plaváci mě vždycky brali.....navíc tady jde ve sněhu aspoň vidět..je fakt, že to moje žvíže někdy těžko hledám ve výběhu když je sníh.
Nohy kupodivu neumrzly..jsem si vzala od mámy sněhule..říkám, že jsem byla řádně navlečená
no jooo..fičelo..a dooost..fuj
lucky
napsal(a):
Teda plaváci mě vždycky brali.....navíc tady jde ve sněhu aspoň vidět..je fakt, že to moje žvíže někdy těžko hledám ve výběhu když je sníh.
Nohy kupodivu neumrzly..jsem si vzala od mámy sněhule..říkám, že jsem byla řádně navlečená
no jooo..fičelo..a dooost..fuj
jé děkujííjak jsem sháněla kdysi koně,chtěla jsem šimla nebo vraníka,a kupila si hnědáka.z toho jsem si odchovala plaváčky,ti bodovali jak jsem viděla Cisca v Tanci s vlky.no tak Usii má teď mimikry...špatně by se hledala na té nadílce
.hříbě má neustále průjem,asi z té pomrzlé trávy
chjoo.zítra abych volala veta.už se mi to přestává líbit
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
Ahojky holky!!!
Dnes mě celý den nešel net,takže jsem tu až teď....
Teda venku je kosa...a snížek pad a padá a fičí....
včera a dnes jsme doma pracovali,takže koníci mají prázdniny...ale něco jsem byla fotnout...
Jinak nemáte někdo fotky z Huberta u Mišáka...bylo tam fůra koní-i z daleka...
Haní ty tmavé vlasy ti sluší!!!!
Jarů tak máš taky sníh-super...
Haní bylo to fajn jak jste blbli s děckama s koňma...vždycky vzpomínám na ty vaše nahrávky...to bylo krásné!!!
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
proxima
napsal(a):
Evi fotky pěkné! Jinak Hubertka prý byla síla..no, já se kurýrovala....
Zítra už to snad bude ještě lepší..zdá se, že bojuji urputně
tady jsem našla ještě nedávno focenou podzimní na Čupku
lucky
napsal(a):
Ahoooj,jůůů,Kudrli
je náádherná,
má fakt úžasně ladnou tu makovičku,
a ta lysinka je kráásnáá!!
Já byla chvíli s Moruš,neb hlásej brzy nějáký tuhý mrazy,
tak to jezdit nebudu,
ono i tak po tý vesnici,jak je to uježděný,tak to zmrzlo a nedá se po tom jít.
Tady vedu,radši.
jaruska
napsal(a):
Ahoooj,jůůů,Kudrli
je náádherná,
má fakt úžasně ladnou tu makovičku,
a ta lysinka je kráásnáá!!
Já byla chvíli s Moruš,neb hlásej brzy nějáký tuhý mrazy,
tak to jezdit nebudu,
ono i tak po tý vesnici,jak je to uježděný,tak to zmrzlo a nedá se po tom jít.
Tady vedu,radši.
Nazdááár!!!!
jaruska
napsal(a):
Nazdááár!!!!
Ta Ája je úžasná s tím Aronidlem,ti se asi vyblbnou spolu,co??
Škoda,že je toho sněhu málo.
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
jaruska
napsal(a):
Chodíme k Trávníčkovic ohradě,páč tam lítaj kozy,lamy a já nevím,co ještě,tak chodíme upevňovat vztah.
Musím zase Moruš jen chválit
,byla úžasná.
jaruska
napsal(a):
Chodíme k Trávníčkovic ohradě,páč tam lítaj kozy,lamy a já nevím,co ještě,tak chodíme upevňovat vztah.
Musím zase Moruš jen chválit
,byla úžasná.
Jsem strašně moc ráda,že už zůstane v blízkosti téhle havětě stát,oddychnout si a dokonce i vyhodit nohu.
Dneska se dokonce oňuchala s Darmenkem,a kupodivu ho ani nechtěla sežrat,
zato toho druhýho koníka,Kirka,toho sežrat chtěla,on byl moc vlezlej,tak to se Moruši nepáčí.
Darmenek byl takovej něžnej
a napřed se Moruše zeptal,jestli ona s ním chce karamádit.
jaruska
napsal(a):
Jsem strašně moc ráda,že už zůstane v blízkosti téhle havětě stát,oddychnout si a dokonce i vyhodit nohu.
Dneska se dokonce oňuchala s Darmenkem,a kupodivu ho ani nechtěla sežrat,
zato toho druhýho koníka,Kirka,toho sežrat chtěla,on byl moc vlezlej,tak to se Moruši nepáčí.
Darmenek byl takovej něžnej
a napřed se Moruše zeptal,jestli ona s ním chce karamádit.
Skoro doma.
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
lucky
napsal(a):
ahoj fotky mam ale nevim kdy budou bo sem fotila na kamaradky fotak no jako myslim že 40 koni tam bylo jistě....pak sem je fotila jak jedou směrem na metylky jenže ja tulpas sem měla fotak přeplej na kameru takže sem to pokazila(((...dojeli tam po kopytě holky až s bravineho.....zelnačka byla výborná
dakotka
napsal(a):
no ony sou ale jen nástup a pak videjko jak vyjeli..no taky sem hleděla ja sem to vzdala přijela jen ču mět...po cestě sme malem zhrnuli cyklistu a točili hodiny.... ale pokocháníčko to jo krom asi 3 vyjímek všecko western...
Jéé,tak to mohlo bejt fakt bomba,
já ještě většinovýho Huberta westerňáckýho neviděla.
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
Kačenka je fakt úžasná.
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
Tak doufám,že jsem aspoň nějákou dušičku potěšila fotičkama
a mažu zase makat,čáááu!!!
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
Jaru ,samozřejmě sem se rozplývala,ale říkala jsem si abych už nebyla trapná,s tím jak to pořád říkám
Byla takováhle tma tmoucí jo?Málo sněhu,ale stejně kráááásný!
markemic
napsal(a):
Jaru ,samozřejmě sem se rozplývala,ale říkala jsem si abych už nebyla trapná,s tím jak to pořád říkám
Byla takováhle tma tmoucí jo?Málo sněhu,ale stejně kráááásný!
Jéé,díky
,no jo,bylo to takový zatažený,ale před chvílí krásně svítilo sluníčko a hřálo mě do zad,jak jsem fotila tu zívací Kačenku,ale už se mi zdá zase přituhuje.
jaruska
napsal(a):
Jéé,díky
,no jo,bylo to takový zatažený,ale před chvílí krásně svítilo sluníčko a hřálo mě do zad,jak jsem fotila tu zívací Kačenku,ale už se mi zdá zase přituhuje.
Člověče Markét,dneska jsem zase,už podruhý jela kolem těch huculů novejch,že Ti je fotnu,ale oni tam už zase nebyli,já neví,kam se poděli..
Třeba tam byli jen dočasně,čert ví.
jaruska
napsal(a):
Člověče Markét,dneska jsem zase,už podruhý jela kolem těch huculů novejch,že Ti je fotnu,ale oni tam už zase nebyli,já neví,kam se poděli..
Třeba tam byli jen dočasně,čert ví.
No jo to sluníčko opravdu vyleze jen tak na pár vteřin a dost...je pěkná kosa,ale i tak se mi to líbí
No třeba tam opravdu byli jen tak na návštěvě,nebo tak...nebo jsou tak vytížení,že tam vůbec nejsou?
markemic
napsal(a):
No jo to sluníčko opravdu vyleze jen tak na pár vteřin a dost...je pěkná kosa,ale i tak se mi to líbí
No třeba tam opravdu byli jen tak na návštěvě,nebo tak...nebo jsou tak vytížení,že tam vůbec nejsou?
To snad né,byli pěěkně tlustý
,ty toho podle mě moc nenachoděj.
Třeba tam byli fakt jen na chvíli na hlídání.
jaruska
napsal(a):
To snad né,byli pěěkně tlustý
,ty toho podle mě moc nenachoděj.
Třeba tam byli fakt jen na chvíli na hlídání.
Teda já co tady přijdu, tak se válím smíchy, jak se Kačenka tlemí..fakt moc super...někde mám i Usu z loňska, ale když se tak tlemí, tak na 99% u sebe nemám fotyho přístroj
lucky
napsal(a):
Teda já co tady přijdu, tak se válím smíchy, jak se Kačenka tlemí..fakt moc super...někde mám i Usu z loňska, ale když se tak tlemí, tak na 99% u sebe nemám fotyho přístroj
Jééé,to je krásná fotka,
tuleň se sněžnou papulí!
Já měla taky někde fotky z předloňska tuším,jak bylo jednou víc sněhu a Moruš chodila a hlavou v tom rejdila a dělala si tam čumákem cestičky,
ale fotyho přístroj se pak totálně zbláznil a fotky už nevydal.
jaruska
napsal(a):
Jééé,to je krásná fotka,
tuleň se sněžnou papulí!
Já měla taky někde fotky z předloňska tuším,jak bylo jednou víc sněhu a Moruš chodila a hlavou v tom rejdila a dělala si tam čumákem cestičky,
ale fotyho přístroj se pak totálně zbláznil a fotky už nevydal.
no takového tuneláře mám navoceného někde z 2006, jak byla ta obr zima
Joo, ale hledat se mi nechce...
ale tahle je z té doby..to byla na ježka
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
Náhodou Use ten ježourek docela sluší
,ale ta dlouhá hříva jí taky sekne!
jaruska
napsal(a):
Náhodou Use ten ježourek docela sluší
,ale ta dlouhá hříva jí taky sekne!
Prdel sněžná.
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
Hajíííí.
jaruska
napsal(a):
Tak si myslím,že Kentík už bude asi prodanej,
už se neobjevuje v inzerci.
Ahojky holky, jak se daří? Byly jsme se s Dakotkou podívat na hubertku v Palkovicích, tak posílám pár foteček...
lufinka
napsal(a):
Ahojky holky, jak se daří? Byly jsme se s Dakotkou podívat na hubertku v Palkovicích, tak posílám pár foteček...
..
lufinka
napsal(a):
.
a večer už jsme flámovaly na countráči v Němčicích
lufinka
napsal(a):
a večer už jsme flámovaly na countráči v Němčicích
jo a jedna s koltama ta nesmí chybět)))
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
Jéé,holky,Huberta na sněhu jsem vlastně taky ještě nezažila,
no vidím,že mám co dohánět!
Ale podle fotek to mušelo bejt fakt dobrý,
asi nebyla taková kláda,nebo joo?
A v tom báru Vám to,holky,moc sluší,i s těma koltama!
No jo,Ivčí,taky tu máme zase hory bláta z toho,kdyby to aspoň trošíčíčku přimrzlo,ale tohle je,že by sebou člověk prásknul na každym kroku,jak se to v tom klouže.
Lucko,tak se to do Tebe dalo,jo,ta nemoc,tak pořádnýho paňáka nějákýho lomcováka,
Jaruš dneska vstávala a taky hlásila,že má bolekrk,
tak kloktala,páč kdyby marodila,tak se z těch úkolů zblázní.
jaruska
napsal(a):
No jo,Ivčí,taky tu máme zase hory bláta z toho,kdyby to aspoň trošíčíčku přimrzlo,ale tohle je,že by sebou člověk prásknul na každym kroku,jak se to v tom klouže.
Lucko,tak se to do Tebe dalo,jo,ta nemoc,tak pořádnýho paňáka nějákýho lomcováka,
No dej pokoj..jen kýchám, smrkám, nos mám jak rudou bambuli, včera mě ještě začalo řádn bolet v krku...no děs.
lucky
napsal(a):
No dej pokoj..jen kýchám, smrkám, nos mám jak rudou bambuli, včera mě ještě začalo řádn bolet v krku...no děs.
No jo,teď je tohodle nachalzení spousta,
řádí to skoro všude,já jsem teda zatím v pohodě,
ale taky se mi to asi nevyhne
, jen doufám,že nebudu chcíplá přes svátky!!!
jaruska
napsal(a):
no kosa byla jak cip...asi tak -2,3 stupně určitě zebali nas noženky....sem se dozvěděla že snad bylo 54 jezdcu což je teda super učast.na přišti rok pořodim fšecko termo co de a kurna pojedu jinak 1května bude vyjíždka na lysou v tom samém složení jezdců.........jo kolty to sou pedrovo závodní jako kalamity jane hadra
jen mi to stahovalo sukni při tanci to bylo nebezpečne a furt mi na ně někdo šahal
dakotka
napsal(a):
no kosa byla jak cip...asi tak -2,3 stupně určitě zebali nas noženky....sem se dozvěděla že snad bylo 54 jezdcu což je teda super učast.na přišti rok pořodim fšecko termo co de a kurna pojedu jinak 1května bude vyjíždka na lysou v tom samém složení jezdců.........jo kolty to sou pedrovo závodní jako kalamity jane hadra
jen mi to stahovalo sukni při tanci to bylo nebezpečne a furt mi na ně někdo šahal
Ty jo,Janí,tak tu kosu teda nezávidím
,ale 54 jezdců v té klendře teda,
klobouk dule
,je vidět,že jste tam správná banda a ani zima Vás od krásně prožitých chvil na koni neodradí
a to je supééér!!!!
Teda zima je pořádná,už aby bylo jaro.
Naši psi vyfasovali madrace,každej svou,aby se nehádali.
jaruska
napsal(a):
Ty jo,Janí,tak tu kosu teda nezávidím
,ale 54 jezdců v té klendře teda,
klobouk dule
,je vidět,že jste tam správná banda a ani zima Vás od krásně prožitých chvil na koni neodradí
a to je supééér!!!!
Teda zima je pořádná,už aby bylo jaro.
Naši psi vyfasovali madrace,každej svou,aby se nehádali.
Vzdálený Říííííp.
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
Kočky si lebeděj na sedačce.
jaruska
napsal(a):
A jdeme domů.
Objekt,kterej zatím neutíká.
Do těch koček Moruše zafuněla a ty byly v mžiku fuč.
jaruska
napsal(a):
Objekt,kterej zatím neutíká.
Do těch koček Moruše zafuněla a ty byly v mžiku fuč.
A stejně Ti toho hudlana dám.
lufinka
napsal(a):
Nazdar holky, my tam byli taky. Lucíku ty jsi šikovná. Nechceš ty fotky nějak pomnožit a poslat k mojim ručičkám? Nebo aspon poslat na meil kde jsem já nebo Hanka. Jinak hubert byl krásny. Pěkná krajina a hlavně kopce. Vůbec nelituji tu štreku co jsme ujeli (přes 40 km - asi 8 hodin jízdy vkuse) Koně to zvládali dobře a dokonce i caplovali na hubertce
Potkali jsme tam spoustu nových lidí (třeba Dakotku a její dítko...) a večer jsme ještě pokecali s ostatníma v hospodě. Zpáteční cesta už byla horší ale odjeli jsme to všeci bez problémů, dokonce za ještě kratší čas. Měla jsem s sebou i Rexouše a byl až nezvykle poslušný a pořád si mě hlídal, až jsem ho musela vzít i na večerní akci
aspon se nažral masa a kostí, že nemohl dýchat. No prostě super víkendová akce.
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
Tož kde jstéé,holkýýý?
jaruska
napsal(a):
Tož kde jstéé,holkýýý?
My teď budeme doma přistavovat ještě jedno WC,máme to z ložnice dolu 17 schodů a až jednou budem staří a budem se chtít vyčůrat,tak nás budou bolet nohy.
A zas přemejšlíme,kam dát mrazák,kterej tam překáží,no fuuurt je něco.
markemic
napsal(a):
V práááciNaštěstí naposled
Aho Jaru
Ahoj Markét,noo,ještě že jsou t víkendy,viď?Aspoň si člověk odpočine
.A kdy zavítaš?
jaruska
napsal(a):
Ahoj Markét,noo,ještě že jsou t víkendy,viď?Aspoň si člověk odpočine
.A kdy zavítaš?
Koukám,že se sem zase žene nějáký moc velký vítr,
a zrovna o víkendu.
jaruska
napsal(a):
Koukám,že se sem zase žene nějáký moc velký vítr,
a zrovna o víkendu.
Kačenka chce být krásná a vždycky si na vlasech vyrobí ozdůbky.
jaruska
napsal(a):
Kačenka chce být krásná a vždycky si na vlasech vyrobí ozdůbky.
Markét,koukala jsem,že přemejšlíš o Jack Rusel teriérovi,je to vážný?
My zase s Jaruškou sháníme kozu.
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
Už jsme měli jednu sehnanou,ale na poslední chvíli jsem se dozvěděla,že jí nemají očkovanou proti tý katarální horečce
,tak z toho sešlo
,já jsem se ptala tý paní Trávníčkový a ona říkala,že jsem dobře udělala,že by mi jí pak do svýho stáda nedala na připuštění.Noo,bohužel,fůra lidí ještě není o tom očkování a o registraci hospodářství taky ne.
jaruska
napsal(a):
Už jsme měli jednu sehnanou,ale na poslední chvíli jsem se dozvěděla,že jí nemají očkovanou proti tý katarální horečce
,tak z toho sešlo
,já jsem se ptala tý paní Trávníčkový a ona říkala,že jsem dobře udělala,že by mi jí pak do svýho stáda nedala na připuštění.Noo,bohužel,fůra lidí ještě není o tom očkování a o registraci hospodářství taky ne.
jé jaruško škoda že jsem to nevěděla dřív:-( je to tak měsíc nejdýl 2 mi někdo vnucoval kozu s kůzletem za pár korun. jenže už netuším kdo to byl a jestli jí ještě má.
soused tady přes ulici má celý stádo hnědých. mám se ti zeptat? nebo si seženeš někde blíž?
bospor
napsal(a):
jé jaruško škoda že jsem to nevěděla dřív:-( je to tak měsíc nejdýl 2 mi někdo vnucoval kozu s kůzletem za pár korun. jenže už netuším kdo to byl a jestli jí ještě má.
soused tady přes ulici má celý stádo hnědých. mám se ti zeptat? nebo si seženeš někde blíž?
Jéé,Ivčí,to jsi moc hodná
,
moc děkuju,
ale určitě seženu něco tady,
on je pak problém s tou dopravou,Olda mi to do Tranzita nevezme.
markemic
napsal(a):
Jaru,máš emailNo prej se žene nějakej velkej fukejř,nemuselo by to dosáhnout až na nás ne?
Jojo,Ivčí,moc díky,jsi strašně moc hodná.
Ještě se zeptám,Ivčí,když koupím kozu,můžu jí zapsat do toho registru,jak mám napsaný koně,nebo to muší bejt nějáký jiný sešit zvlášť pro kozy a ovce?
Díky moc.
jaruska
napsal(a):
Jojo,Ivčí,moc díky,jsi strašně moc hodná.
Ještě se zeptám,Ivčí,když koupím kozu,můžu jí zapsat do toho registru,jak mám napsaný koně,nebo to muší bejt nějáký jiný sešit zvlášť pro kozy a ovce?
Díky moc.
Markét,už jsem Ti odepsala,
no taky doufám,že to tady dout tak nebude,vždyť byl vichr jako blázen nedávno
,tak by si to mohlo dát zase půl roku pokoj.
jaruska
napsal(a):
Jo a jak poznám,že ta koza,kterou hodlám koupit,je registrovaná?
registrovaná by měla mít naušnici a majitel by měl vědět jestli kozu registroval.
já třeba je nemám. mám je nahlášený a očkovaný ale nemají žádný čísla. takže nevím kdo dělá registrace koz. koně mám vedený v chuchli a krávu jsem měla v hradištku.
číslo chovu je stejný pro všechny druhy hospodářských zvířat.
bospor
napsal(a):
registrovaná by měla mít naušnici a majitel by měl vědět jestli kozu registroval.
já třeba je nemám. mám je nahlášený a očkovaný ale nemají žádný čísla. takže nevím kdo dělá registrace koz. koně mám vedený v chuchli a krávu jsem měla v hradištku.
číslo chovu je stejný pro všechny druhy hospodářských zvířat.
Ivčí,moc děkuju.
jaruska
napsal(a):
Ivčí,moc děkuju.
Teda,dneska mi Moruše vyrobila tákovou radost
,že jsem pořád ještě úplně mimo
a musím si to pořád promítat.
Ale zatím pár odpočinkových fotiček.
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
lucky
napsal(a):
aktuální foto v vyjížďky
Upadne Ti už konečně něco od tý huby???
jaruska
napsal(a):
Tak,jeli jsme s Oldou sami do zahrad,Jaruška dost silně chrchle,tak raději zůstala doma.No a místy se dalo docela klusat,ale Olda to z kopce i nacválal,ale nemusíte se děsit,on má toho koníka dobře zpracovanýho,zvládají vše v pohodě.No,jenže Moruše chtěla taky cválat za ním,ale to jsem zase nechtěla já,jednak mám o ní strach,kdyby sebou flákla
a jednak kvůli tomu,že já jí chtěla udržet jen v klusu.No,ona si sama nacválala,ale já jí jen otočila,a zahodila jsem otěže a pobídla jí do pohybu se slovem KROK.
Myslela jsem si,že když Pierota pořád vidí,jak jí pořád cvalem mizí v dál,že nemám šanci a že se tam budeme točit nejmíň 5 x.No,naštěstí jí to opravdu docela brzy došlo,že nechci,aby šla jiným chodem než krokem,a fakt šla!!!!
To jsem chválila opravdu mooc
,byla jsem z toho docela paf
,že to pochopila tak brzy,to jsem fakt nečekala.
Tak,mám velikou radost a můžu jít v klídečku kydat!
Tady už cesta dom,ona pořád má ty ušiska jak ruličky,páč pořád musí poslouchat,jak jí chválím
,a když náhodou nechválím,tak se kouká,jestli tam jsem.
jaruska
napsal(a):
Tak,jeli jsme s Oldou sami do zahrad,Jaruška dost silně chrchle,tak raději zůstala doma.No a místy se dalo docela klusat,ale Olda to z kopce i nacválal,ale nemusíte se děsit,on má toho koníka dobře zpracovanýho,zvládají vše v pohodě.No,jenže Moruše chtěla taky cválat za ním,ale to jsem zase nechtěla já,jednak mám o ní strach,kdyby sebou flákla
a jednak kvůli tomu,že já jí chtěla udržet jen v klusu.No,ona si sama nacválala,ale já jí jen otočila,a zahodila jsem otěže a pobídla jí do pohybu se slovem KROK.
Myslela jsem si,že když Pierota pořád vidí,jak jí pořád cvalem mizí v dál,že nemám šanci a že se tam budeme točit nejmíň 5 x.No,naštěstí jí to opravdu docela brzy došlo,že nechci,aby šla jiným chodem než krokem,a fakt šla!!!!
To jsem chválila opravdu mooc
,byla jsem z toho docela paf
,že to pochopila tak brzy,to jsem fakt nečekala.
Tak,mám velikou radost a můžu jít v klídečku kydat!
Tady už cesta dom,ona pořád má ty ušiska jak ruličky,páč pořád musí poslouchat,jak jí chválím
,a když náhodou nechválím,tak se kouká,jestli tam jsem.
No není krásná???
jaruska
napsal(a):
No není krásná???
No,Pierot se teda taky pěkně zřídil.
jaruska
napsal(a):
No,Pierot se teda taky pěkně zřídil.
Hihi,bábo,to se jim povedlo,viiď?
jaruska
napsal(a):
Hihi,bábo,to se jim povedlo,viiď?
jéé Jaru gratulujůůůůů to ti opravdu věřím že máš radost
taky bych měla, kdybych honzu k tomuhle přesvědčila
já po něm takovýhle věci nechci. zatím jsem to nikdy nepotřebovala. jen na hubertech a to nefungoval ani omylem
bospor
napsal(a):
jéé Jaru gratulujůůůůů to ti opravdu věřím že máš radost
taky bych měla, kdybych honzu k tomuhle přesvědčila
já po něm takovýhle věci nechci. zatím jsem to nikdy nepotřebovala. jen na hubertech a to nefungoval ani omylem
Ahoj Ivčí,moooocinečky děkuju
,já měla taky šílenou radost
,on pro ní je Pierot pánbůh a když ho vždycky viděla utíkat,tak prostě za ním a když jsem jí nepustila,tak caplovala a furt cosi.
A dneska opravdu trošíčku bylo vidět ta práce
,kterou spolu děláme,
ono se tomu ani nedá říkat práce,ale snažíme se si k sobě tu cestu najít
a už mi věří poměrně dost
,i když neříkám,že kdyby se proti ní řítila kráva,
že by stála,to né,ale to postupem času taky přijde,však my jim krávám ještě ukážeme!!!
jaruska
napsal(a):
Ahoj Ivčí,moooocinečky děkuju
,já měla taky šílenou radost
,on pro ní je Pierot pánbůh a když ho vždycky viděla utíkat,tak prostě za ním a když jsem jí nepustila,tak caplovala a furt cosi.
A dneska opravdu trošíčku bylo vidět ta práce
,kterou spolu děláme,
ono se tomu ani nedá říkat práce,ale snažíme se si k sobě tu cestu najít
a už mi věří poměrně dost
,i když neříkám,že kdyby se proti ní řítila kráva,
že by stála,to né,ale to postupem času taky přijde,však my jim krávám ještě ukážeme!!!
Budu to nacvičovat na koze
,až jí seženem,zatím nic...
jaruska
napsal(a):
Budu to nacvičovat na koze
,až jí seženem,zatím nic...
ahojik, tak to jste zvládly Jaru na výbornou!je to super když se člověk s koněm někam posune a neustrne na jednom bodě.jsem dnes došla z práce skoro za tmy, výčitky svědomí mně donutily po kratší pauze provětrat celý zvěřinec, tma netma.na kobyle bez sedla po cestě, no občas se jí nějaký stín nezdál ale nechala se přesvědčit.a taky jsme komunikovaly jemně jsem ji potahovala za otěže a pobízela,ať dá hlavu doluu. jak se tom říká "dát bradu".docela poslouchala.musíme to natrénovat ať není ostuda, že to neumí,domluvili jsme si na jednom ranči občas trénink od fakt dobrého trenéra.aspoň popravit sed
až dostavěj halu tak v ní!to bude svezeníčko.pak s hřebečkem a se psem jsme se prošli
westgirl
napsal(a):
ahojik, tak to jste zvládly Jaru na výbornou!je to super když se člověk s koněm někam posune a neustrne na jednom bodě.jsem dnes došla z práce skoro za tmy, výčitky svědomí mně donutily po kratší pauze provětrat celý zvěřinec, tma netma.na kobyle bez sedla po cestě, no občas se jí nějaký stín nezdál ale nechala se přesvědčit.a taky jsme komunikovaly jemně jsem ji potahovala za otěže a pobízela,ať dá hlavu doluu. jak se tom říká "dát bradu".docela poslouchala.musíme to natrénovat ať není ostuda, že to neumí,domluvili jsme si na jednom ranči občas trénink od fakt dobrého trenéra.aspoň popravit sed
až dostavěj halu tak v ní!to bude svezeníčko.pak s hřebečkem a se psem jsme se prošli
taky bych potřebovala nějakýho trenéra :-( jenže o nikom tady v okolí nevím a někam dojíždět autem s koněm teda nemůžu
potebovala bych to moooooooooc
bospor
napsal(a):
taky bych potřebovala nějakýho trenéra :-( jenže o nikom tady v okolí nevím a někam dojíždět autem s koněm teda nemůžu
potebovala bych to moooooooooc
taky nemůžu dojíždět, dřív mi to vozila jedna paní ale už nemá čas.tam dojedu po kopytě,ale zas ta cena - pálka, s vlastním koněm 250/hod ale 1x za měsíc se to dá...
westgirl
napsal(a):
taky nemůžu dojíždět, dřív mi to vozila jedna paní ale už nemá čas.tam dojedu po kopytě,ale zas ta cena - pálka, s vlastním koněm 250/hod ale 1x za měsíc se to dá...
Rozi - co má Izu, jak tu občas píše,by mohla poradit, ona se občas domluví s Martinu Žádníkovou na trénink....ta dřív trénovala na Kostelanech.ale nevím,kde teď Martina bydlí, jistě někde na Moravě.Rozi má kontakt
westgirl
napsal(a):
Rozi - co má Izu, jak tu občas píše,by mohla poradit, ona se občas domluví s Martinu Žádníkovou na trénink....ta dřív trénovala na Kostelanech.ale nevím,kde teď Martina bydlí, jistě někde na Moravě.Rozi má kontakt