ladynka
napsal(a):
tak založím nový předešlý už byl plný....
doufám že se to tu rozjede ....
ladynka
napsal(a):
týýýýýýýs mě předběhla kruciiiiiiiiiiš
Už mi ten sníh stačí,chci léééto
....
Já a Merinka(Kabardinský kůň)Šumava.
Jinak Thesis,to autíčko se mi líbí zepředu,nerozumím tomu,ale má takový elegantní "desinge"
pizneta
napsal(a):
....
Jinak Thesis,to autíčko se mi líbí zepředu,nerozumím tomu,ale má takový elegantní "desinge"
Luci,fotky super,už jsem je zkoukla všechny,škoda,že nenakouklo sluníčko
pizneta
napsal(a):
....
čauwes babky... Tak všude bílo a kosa Ale Lemonovi, jak se zdá, to nevadí. Už sme po kastraci a sme celkem veselí
první dny se nám nechtělo chodit, ale teď už OK. A jak se daří vám? Jaké chystáte pro koňouse překvapení na Štědrý den? Náš to bude první společný tak si ho pěkně užijem...
FOTO: Jaro...
bejushka
napsal(a):
čauwes babky... Tak všude bílo a kosa Ale Lemonovi, jak se zdá, to nevadí. Už sme po kastraci a sme celkem veselí
první dny se nám nechtělo chodit, ale teď už OK. A jak se daří vám? Jaké chystáte pro koňouse překvapení na Štědrý den? Náš to bude první společný tak si ho pěkně užijem...
FOTO: Jaro...
přidám starou fotku ve sněhu asi rok 2006
ladynka
napsal(a):
přidám starou fotku ve sněhu asi rok 2006
Ahoj, taky vložím pár fotek z dnešní vyjížďky....
hvezdalindasindy
napsal(a):
Ahoj, taky vložím pár fotek z dnešní vyjížďky....
Ještě jsem tu nic nevkládala, tak napodruhé se mi to už povedlo .....
hvezdalindasindy
napsal(a):
Ještě jsem tu nic nevkládala, tak napodruhé se mi to už povedlo .....
Lenča s Lindou...
hvezdalindasindy
napsal(a):
Já s Hvězdou
Janka s Viki, ale Paťa s Barou mi nějak unikly...
hvezdalindasindy
napsal(a):
Janka s Viki, ale Paťa s Barou mi nějak unikly...
Bylo fakt super, tak snad příště zas ve větším počtu...
pizneta
napsal(a):
....
Hehe ten sníh ji zkrášlil. Pěkná je, cena začíná od 480tis, jsem vyzvídala od zástupce AF Centra. Jinak sníh je super, je to venku úplně jiné. Koně dneska řádili ve sněhu, všichni tři lítali jak rakety a pak už jen furt stáli u balíku. zítra snad něco nafotím. Dafi je většinou v tempu jen černý flek na bílém pozadí
.
thesis
napsal(a):
Hehe ten sníh ji zkrášlil. Pěkná je, cena začíná od 480tis, jsem vyzvídala od zástupce AF Centra. Jinak sníh je super, je to venku úplně jiné. Koně dneska řádili ve sněhu, všichni tři lítali jak rakety a pak už jen furt stáli u balíku. zítra snad něco nafotím. Dafi je většinou v tempu jen černý flek na bílém pozadí
.
tak jsem dneska radili :D
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
Hojte holky ...
Ahoj jianí ta fotka je z minulího roku že ,:D
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
simcas2
napsal(a):
Ahoj jianí ta fotka je z minulího roku že ,:D
Tak jn , prokoukla jsi mě
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
pettankaa
napsal(a):
JJ tak tak.........
Ahoj, zdravím třinec máme tady opět zasněžené pondělí . Včerejší vyjížďka já s Honzíkem
ponda
napsal(a):
Ahoj, zdravím třinec máme tady opět zasněžené pondělí . Včerejší vyjížďka já s Honzíkem
jej neska bylo fajne na koních Lucky byl sikovny jen se mu moc nechtelo na vzduch nejradsi by celý den prožral asi jako každy :-D
fotho z lonske zimy - I and Lizka
jeanne
napsal(a):
jej neska bylo fajne na koních Lucky byl sikovny jen se mu moc nechtelo na vzduch nejradsi by celý den prožral asi jako každy :-D
fotho z lonske zimy - I and Lizka
Ahojky mno mě už ta zima trochu vadí-sem dneska u koníků málem zmrzla
domcaska
napsal(a):
Ahojky mno mě už ta zima trochu vadí-sem dneska u koníků málem zmrzla
Taky mi ta zima už leze všemi otvory...a to teprve zacala
ach jo...tak aspon posilam neco na zahrati...
ladynka
napsal(a):
dobrýý :D
No tak my jsme včera byli na lonži, neboť jsem dorazila později za Áji. Přemýšlím jestli kobči nesundat podkovy na zimu, dost se ji to na ty podkovy lepí a pak chodí jak na podpatkách...........jenomže pokud ta zima bude jako loni a předloni........tak to asi nebude mít cenu a pak narychlo shánět kováře...........Jak jste to letos vykutili s kovanýma koníkama VY? ................
pettankaa
napsal(a):
No tak my jsme včera byli na lonži, neboť jsem dorazila později za Áji. Přemýšlím jestli kobči nesundat podkovy na zimu, dost se ji to na ty podkovy lepí a pak chodí jak na podpatkách...........jenomže pokud ta zima bude jako loni a předloni........tak to asi nebude mít cenu a pak narychlo shánět kováře...........Jak jste to letos vykutili s kovanýma koníkama VY? ................
No my, vzhledem k tomu že maji kobci na nohach podkovy uz dva mesice tak je ted urcite sundame...pokud to roztaje a predpoved bude dlouhodobeji hlasit teplo tak se hold znova nakuji.Je to vzdycky sazka do loterie...pocasi je proste nevyzpitatelne.
Musim se pochlubit Kristincinou novou bundickou a Rusackou cepkou...no neni sladka?
chema
napsal(a):
No my, vzhledem k tomu že maji kobci na nohach podkovy uz dva mesice tak je ted urcite sundame...pokud to roztaje a predpoved bude dlouhodobeji hlasit teplo tak se hold znova nakuji.Je to vzdycky sazka do loterie...pocasi je proste nevyzpitatelne.
Musim se pochlubit Kristincinou novou bundickou a Rusackou cepkou...no neni sladka?
Nop já budu muset nechat překovat příští týden, nejpozději však do 12.11. Kdo Vám kove koně? : otázka na všechny tady.............
Pro Hanka: pěkná bundiška
kaczenka
napsal(a):
Chemu a Zlatku nám kove p. Stebel z Hluchové....je výborný
ahoj ženyyy, tuš už jsem zpátky, bylo krásně, nafotila sem i fjordíky, no za polárním kruhem sem myslela že zdechnu.. - 10 a pohoda.. no ale ta krása stála za to, velryby nám unikly, ale za to mám orla, a fjordy, horské i chlupaté.. .. no a velryby sme byli čumět 2 x, ale pokaždé se orky ukryly nějam jinam, neviděla sem, aspon mám motivaci se tam ještě vrátit. zítra sem nasekám fotky.. nebo dnes? jak se bude chtít.
stalonek
napsal(a):
ahoj ženyyy, tuš už jsem zpátky, bylo krásně, nafotila sem i fjordíky, no za polárním kruhem sem myslela že zdechnu.. - 10 a pohoda.. no ale ta krása stála za to, velryby nám unikly, ale za to mám orla, a fjordy, horské i chlupaté.. .. no a velryby sme byli čumět 2 x, ale pokaždé se orky ukryly nějam jinam, neviděla sem, aspon mám motivaci se tam ještě vrátit. zítra sem nasekám fotky.. nebo dnes? jak se bude chtít.
takže.. fjordíci..
stalonek
napsal(a):
bože tas ifauna je hrozná..,
takový trochu jiný fjord..
pettankaa
napsal(a):
Žebych ho přivolala.........
Ahojte vkládám pár fotek z dnešního dne u koníků...bylo celkem přijatelné počasí, tak jsme si to užívaly...
hvezdalindasindy
napsal(a):
Ahojte vkládám pár fotek z dnešního dne u koníků...bylo celkem přijatelné počasí, tak jsme si to užívaly...
a další a další fotečky....
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
hvezdalindasindy
napsal(a):
Lenča....
Ahoj Kači , jak tak koukám , tak jste byli na nové jízdarně že ?
happyhvezda
napsal(a):
Ahoj Kači , jak tak koukám , tak jste byli na nové jízdarně že ?
Jo byly....je to tam super, jen si to musíme ohradit...
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
hvezdalindasindy
napsal(a):
jj a jutro jdete někdo ? A už si koukala na mé stránky
svijak no
hvezdalindasindy
napsal(a):
.....
hvezdalindasindy
napsal(a):
.....
ještě ne něco tu vložím a pak pujdu hned na tvé, my taky trochu blbly....dneska...
hvezdalindasindy
napsal(a):
ještě ne něco tu vložím a pak pujdu hned na tvé, my taky trochu blbly....dneska...
zítra jdu pracovat, ale Lenča má volno, tak nevím...
hvezdalindasindy
napsal(a):
zítra jdu pracovat, ale Lenča má volno, tak nevím...
blbnem...
hvezdalindasindy
napsal(a):
blbnem...
blbnem 2, zkus se domluvit s Lenkou, šla bych hned, ale musím do práce
hvezdalindasindy
napsal(a):
......
hvezdalindasindy
napsal(a):
naše koníčky dnes už naposled.....
.......
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
hvezdalindasindy
napsal(a):
No nwm , uvidíme , pokud se bude chtít lenca tak se snad ozve .
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
hvezdalindasindy
napsal(a):
myslím, že určitě.... a coříkáš na dnešní fotčky???
Fajne de vidět že si uživate s Lenkou u koní
cca 2 roky z5 jsme teš dělali s Lenkou take blbůstky s Hvězdou ve výběhu
Jinak jsem zvědava na ty uzdečky
no uvidíme co příjde ...
happyhvezda
napsal(a):
No nwm , uvidíme , pokud se bude chtít lenca tak se snad ozve .
čau holky, dámm sem i stelouše,neska nebyl ve výběhu ( teda aspoň myslím - byli zavření, a hubení).. takže fotky nemám, přišla sem a bylo pozavíráno =(.. takže mám aspoň z vazáku..
tady černobílá - je hubený,nemá nažrané břicho, takový pohled se nevidí často..
stalonek
napsal(a):
čau holky, dámm sem i stelouše,neska nebyl ve výběhu ( teda aspoň myslím - byli zavření, a hubení).. takže fotky nemám, přišla sem a bylo pozavíráno =(.. takže mám aspoň z vazáku..
tady černobílá - je hubený,nemá nažrané břicho, takový pohled se nevidí často..
o5 miláček..
domcaska
napsal(a):
No počasí tomu moc nepřeje, aby pobíhali venku. Dneska je to, ale lepší, nesněží ani neprší tak snad. Já jdu dneska už ve 12h za Ájou, tak to se tam asi nepotkáme u koníků na Karpatech..............
Foto: Anča a Sultán z JK Agricoop
pettankaa
napsal(a):
No počasí tomu moc nepřeje, aby pobíhali venku. Dneska je to, ale lepší, nesněží ani neprší tak snad. Já jdu dneska už ve 12h za Ájou, tak to se tam asi nepotkáme u koníků na Karpatech..............
Foto: Anča a Sultán z JK Agricoop
Ajuš na lonži.......
ladynka
napsal(a):
Petro cos to tam vyváděla
http://www.equichannel.cz/diskuze/ukaz1280697/vse
To ti ještě nikdo neřekl že tam je to mnohem ostřejší než tady? A navíc tam je dost zkušenějších lidí.
Bez urážky teda, ale s tímhle nepochodíš na žádné diskuzi ale můžeš to zkusit na chatu třeba ve věku 12,13 atd
thesis
napsal(a):
To ti ještě nikdo neřekl že tam je to mnohem ostřejší než tady? A navíc tam je dost zkušenějších lidí.
Bez urážky teda, ale s tímhle nepochodíš na žádné diskuzi ale můžeš to zkusit na chatu třeba ve věku 12,13 atd
Pro Káju: Prosímtě zeptej se Denisy jestli nechce něco v Heřmankách nebo i ty. Příští týden tam jedu asi i s Gábinou. Mám v Ostravě nějakou schůzku a cestou zpět se chci stavit něco nakoupit koním. Případně můžete jet taky. Na benzín nechci nic protože tam stejně jet musím. Pravděpodobně by to bylo dopoledne, zatím to vidím na úterý nebo středu, podle toho kdy budu mít papíry v kupě.
thesis
napsal(a):
Teda Petro já ti tím samozřejmě chtěla říct že když si za tím stojíš tak to radši nedávej na net a dělej si po svém. To je jak já když jsem si kdysi chtěla pořídit hackamore, jsem se tady na to jen zeptala a mizela jak spráskaný pes
. Ještěže jsem si tu blbost nekoupila ikdyž vím že by ten tlouštík byl spokojenější bez udidla.
thesis
napsal(a):
Teda Petro já ti tím samozřejmě chtěla říct že když si za tím stojíš tak to radši nedávej na net a dělej si po svém. To je jak já když jsem si kdysi chtěla pořídit hackamore, jsem se tady na to jen zeptala a mizela jak spráskaný pes
. Ještěže jsem si tu blbost nekoupila ikdyž vím že by ten tlouštík byl spokojenější bez udidla.
..Hildn
.. Anča se Sultˇou:D:D.. tojo..kdes to našla:D?.)
terusinka
napsal(a):
..Hildn
.. Anča se Sultˇou:D:D.. tojo..kdes to našla:D?.)
Ahojte, tak sníh nám pomalu, ale jistě taje ale bahna je všude dost. Jinak jak se těšíte na víkend podnikáte něco zajímavého s koníky
. Vkládám nové fotečky Lukinka zatím se nám spolu daří je to šikulka
ponda
napsal(a):
Ahojte, tak sníh nám pomalu, ale jistě taje ale bahna je všude dost. Jinak jak se těšíte na víkend podnikáte něco zajímavého s koníky
. Vkládám nové fotečky Lukinka zatím se nám spolu daří je to šikulka
ponda
napsal(a):
Očičko
A tady všichni tři kluci Sirius,Honzík,Oskárek
ponda
napsal(a):
A tady všichni tři kluci Sirius,Honzík,Oskárek
ahoj Luci,krusiš ten Lukin vypada pořád stejně vůbec nestárne
Tady jedná hezká princezna
monca
napsal(a):
ahoj Luci,krusiš ten Lukin vypada pořád stejně vůbec nestárne
Tady jedná hezká princezna
tvoje budoucí,jestli se nemýlím,tak už to vyklop
pizneta
napsal(a):
tvoje budoucí,jestli se nemýlím,tak už to vyklop
Luci,já nevím,záleží na počasí ,uvidí se,Denýs zase potřebuje zbavit hřebčích pudůJinak na fotkách s emi líbí nejvíc Oskárek,vypadá tam fantasticky,na té poslední s ostatníma,
působí na mě velice sebevědomě
pizneta
napsal(a):
Luci,já nevím,záleží na počasí ,uvidí se,Denýs zase potřebuje zbavit hřebčích pudůJinak na fotkách s emi líbí nejvíc Oskárek,vypadá tam fantasticky,na té poslední s ostatníma,
působí na mě velice sebevědomě
Jeee ta bílá kobylka je fakt hezka...jednou si koupim bílého sportaka...takový můj sen
No v sobotu privazime Satiho tak nam držte palce at to v pohode zvladnem.
Chemuli se zase silene rozjela ta jeji flegmona.Nemate s tim nekdo taky zkusenosti?uz 3ti den to ma silene opuchle...aspon uz chodi a zere.Dekujem a bandazujem jako blazni...bobinka moje uz at to ma zase dobre.
chema
napsal(a):
Jeee ta bílá kobylka je fakt hezka...jednou si koupim bílého sportaka...takový můj sen
No v sobotu privazime Satiho tak nam držte palce at to v pohode zvladnem.
Chemuli se zase silene rozjela ta jeji flegmona.Nemate s tim nekdo taky zkusenosti?uz 3ti den to ma silene opuchle...aspon uz chodi a zere.Dekujem a bandazujem jako blazni...bobinka moje uz at to ma zase dobre.
NJN........
pettankaa
napsal(a):
NJN........
fajn tak ještě jedna ...
Sakriš...ona je fakt k zulíbáni
thesis
napsal(a):
Na to není co říct hold když má někdo vkus tak to pak vypadá takhle. Luxusní kobylka a doufám že ji někdy uvidím osobně
a snad i Denyho jestli Naty dovolí.
No ještě ji nemám doma tak radši nic neříkám,protože mě v životě věcy,které si moc přeji nevycházejí a hlavně když někdy něco zakřiknu.Až bude doma tak......už mlčim
monca
napsal(a):
No ještě ji nemám doma tak radši nic neříkám,protože mě v životě věcy,které si moc přeji nevycházejí a hlavně když někdy něco zakřiknu.Až bude doma tak......už mlčim
Jooo teď už by sis mohla udělat výlet Ali
....stádo se nám rozrůstá a bude takové různobarevné,já jsem segře říkala,že si domů nedoveze koně menšího jak 180KVh a běda když nebude mít atraktivní barvu
...no a vidíte to,Denýs bude koneeeečně vypadat jak malý westerňáček
Dnéééska lidičky jedu už konečně dom z úúústavu.
SYegra dneska mě vyfotíš,je krásně a já nemám co dávat na web
pizneta
napsal(a):
....stádo se nám rozrůstá a bude takové různobarevné,já jsem segře říkala,že si domů nedoveze koně menšího jak 180KVh a běda když nebude mít atraktivní barvu
Samozřejmě s Denýskem
jak jinák
pizneta
napsal(a):
jj no vyfotim když budeš hodna,fix třa mi jit jezdit a ikdyž je hezky mě se teda vubec nechce,něco na mě leze a ještě ta představa,že kobyla je vystata no hruuuza.No...i tak
Hihi tyhle krasavce jsme měli přez léto vedle okna no řeknu vám,když jsme jim nastřikali do obydli tak to byl zvuk jak když leti vrtulnik pekelně nizko-děs ja z tohohle mam brutal hruzu
monca
napsal(a):
jj no vyfotim když budeš hodna,fix třa mi jit jezdit a ikdyž je hezky mě se teda vubec nechce,něco na mě leze a ještě ta představa,že kobyla je vystata no hruuuza.No...i tak
Hihi tyhle krasavce jsme měli přez léto vedle okna no řeknu vám,když jsme jim nastřikali do obydli tak to byl zvuk jak když leti vrtulnik pekelně nizko-děs ja z tohohle mam brutal hruzu
ségra,jenom přeZka je přeS "Z"
monca
napsal(a):
co?jaka přezka
ja počkam....
Dneska přijedu už ve dvě,hurááááááááááááá
pizneta
napsal(a):
ja počkam....
Dneska přijedu už ve dvě,hurááááááááááááá
No ale to budeš muset hned sedat na koně,protože něco po třeti jdem na mikulaše co maj děcka ve školce.Dneska jdu jezdit sisi tak jsem na ni zvědava
thesis
napsal(a):
No musím se tež někdy vypravit podívat na pořádné koně tak ještě počkám až budou všichni po kupě ať tam neopruzuju Xkrát
nevím ,jestli pořádné v mém případě
,ááále pokecat bys přijet mohla
pettankaa
napsal(a):
V kolik kdo dneska dorazí ke koním na Karpentnou???
To viš,že na udidle,ale musím řict,že byla skvěla,na volně otěži je to super kobylka.Vozit ma na čem a pohyb potřebuje jak sul,co vyvádí ve výběhu by měla vidět.No ono je fakt,že potřebuje svaliky,ale jinak než praci si je naziska,že?
Kruciš ale je to kobylka suprova pod sedlem ta Sisi
monca
napsal(a):
To viš,že na udidle,ale musím řict,že byla skvěla,na volně otěži je to super kobylka.Vozit ma na čem a pohyb potřebuje jak sul,co vyvádí ve výběhu by měla vidět.No ono je fakt,že potřebuje svaliky,ale jinak než praci si je naziska,že?
Kruciš ale je to kobylka suprova pod sedlem ta Sisi
a proč tys jezdila na Denym když přišel vyzably z Rychvaldu?sisi je na tom o hodně lip,krasně přibira,nevidim duvod v tom aby nejezdila ba naopak je vesela až moc a nebude o.k. když bude stat,to že stoji a pak ji vemeš na komunikaci jednou nebo dvakrat v tydnu to nestači,musela by to mit deně.Měla jsem to s Adelkou domluvene
a tos měla vidět jak byla spokojena ,prostě šikulka s velkym Š
pizneta
napsal(a):
nevím ,jestli pořádné v mém případě
,ááále pokecat bys přijet mohla
No já to soudím podle svých takže tlustý poncl aktuálně skoro plavák (bahno), praštěná dvouletka co nedorostla a Dafné to je škoda mluvit, malé černé cosi co se fláká a musím ji do ohrady nahánět. Naštěstí se zatím nepotvrdilo že proskakuje ohradník, to by mi ještě fakt chybělo, další hříbě nahánět po dědině
. Takže o pořádném koni se u mě nedá mluvit
monca
napsal(a):
a proč tys jezdila na Denym když přišel vyzably z Rychvaldu?sisi je na tom o hodně lip,krasně přibira,nevidim duvod v tom aby nejezdila ba naopak je vesela až moc a nebude o.k. když bude stat,to že stoji a pak ji vemeš na komunikaci jednou nebo dvakrat v tydnu to nestači,musela by to mit deně.Měla jsem to s Adelkou domluvene
a tos měla vidět jak byla spokojena ,prostě šikulka s velkym Š
Kurňa vlezu na spolužáky a kouká na mě fotka Kathy s podpisem Naty, v první chvíli jsem nevěděla kde jsem
thesis
napsal(a):
No jedna spolužačka tam dala fotku jejího vnuka a včera i její.
No právě,že nejezdila,max jednou týdně,když už tak půl hodky max a jenom krok klus ,ani ne,když Deny začal hubnout,jen jsem chodila před školou a po škole dělat gymnastiku a dělat ze země ,ví ten,kdo tam semnou chodil,že jo,když jsme ho přivezli,rajtila jsem taky velmi málo a navíc s hlavou dole,s uvolněným koníkem.u Zajace byl Denýsek taky vyhublý a jezdila jsem,ale opět jsme pracovali na zádových svalech. ...dvakrát denně gymnastiku a nachvíli pod sedlo.Taky na půl hoďky max.V tomhle nevidím problém.
Já nemluvím o vyhublosti,mluvím o uvolnění a zádových svalech...
U té kobyly je to tak,že už dost dlouho používá špatné svaly a to se dá jen dát dokupy gymnastikou ze země nebo chambonem na lonži(což já nepodporuju) ,ovšem není to můj kůň,takže s tím nic nenadělám...a to že potřebuje pohyb?vždy't chodí do výběhu a mělo se jí lonžovat ne?
thesis
napsal(a):
No jedna spolužačka tam dala fotku jejího vnuka a včera i její.
Ali,já už jsem si zvykla,že moje fotky kdečeho jsou všude
pizneta
napsal(a):
Ali,já už jsem si zvykla,že moje fotky kdečeho jsou všude
samozřejmě ,že jí to neuškodí....ale tam de fakt jenom o vyběhání toho koně...
pizneta
napsal(a):
samozřejmě ,že jí to neuškodí....ale tam de fakt jenom o vyběhání toho koně...
no lonžovat....to by tady za ni musel někdo přijit i přez tyden.Osobně si myslím,že na svalíky jsou nejlepší kopce,různorodý terén a u nás je toho dost.Na volne otěži a šup do kopečku-ja teda aspoň to tak řešim plus prace(když teren dovoli)na jizdárně.Nevím ale lonžem se nic nevyřeši je povrch brutal kluzky a to ja riskovat nebudu.Samozřejmě práce ze země a gymnastika jak píšeš už je o něčem jiném mno....ale to bychom mohli diskutovat pač to by musela denně něco dělat.To víš,že má pohyb ve výběhu jenže výběhy jsou bahnite je hrozně mokro a když všechny popadne amok litaci tak to bys měla vidět jen trnu,který první sebou liskne a nedejbože příjde k urazu.Prostě kobča nebude o.k.dokavaď nezačne pracovat mno.Já nemůžu denně jezdit dva koně taky mám plno jiných povinnosti,ikdyž by si málo kdo myslel co?
Mno ale každopadně je to zlatý koníček,opravdu kobyla se srdcem na pravém místě.Kathleen nejezdit tak dlouho a pak jet venno buď bych líbala matičku zem nebo bych byla zpocena už u lesa a ona?čekala na každičky povel na každičkou pobidku ,sama nenaklusala nic,no hold já jsem zvykla na ty moje ruslandie mno
tady obě moje sestřičky,tyyyyyyyyyyyyjo a teď to nerozchodim
monca
napsal(a):
no lonžovat....to by tady za ni musel někdo přijit i přez tyden.Osobně si myslím,že na svalíky jsou nejlepší kopce,různorodý terén a u nás je toho dost.Na volne otěži a šup do kopečku-ja teda aspoň to tak řešim plus prace(když teren dovoli)na jizdárně.Nevím ale lonžem se nic nevyřeši je povrch brutal kluzky a to ja riskovat nebudu.Samozřejmě práce ze země a gymnastika jak píšeš už je o něčem jiném mno....ale to bychom mohli diskutovat pač to by musela denně něco dělat.To víš,že má pohyb ve výběhu jenže výběhy jsou bahnite je hrozně mokro a když všechny popadne amok litaci tak to bys měla vidět jen trnu,který první sebou liskne a nedejbože příjde k urazu.Prostě kobča nebude o.k.dokavaď nezačne pracovat mno.Já nemůžu denně jezdit dva koně taky mám plno jiných povinnosti,ikdyž by si málo kdo myslel co?
Mno ale každopadně je to zlatý koníček,opravdu kobyla se srdcem na pravém místě.Kathleen nejezdit tak dlouho a pak jet venno buď bych líbala matičku zem nebo bych byla zpocena už u lesa a ona?čekala na každičky povel na každičkou pobidku ,sama nenaklusala nic,no hold já jsem zvykla na ty moje ruslandie mno
tady jeden andílek
omlouvam se za kvalitu ale je to přefocene
monca
napsal(a):
tady jeden andílek
omlouvam se za kvalitu ale je to přefocene
tady jeden pán hřebec,už taky bohužel není mezi námi
opět omluva
monca
napsal(a):
jezuuusz profilu to ještě de no...
monca
napsal(a):
tady jeden pán hřebec,už taky bohužel není mezi námi
opět omluva
šikulka Faraon
ja se už omluvim dopředu
juj ja tu trpim samomluvou
pizneta
napsal(a):
reaguju na sebe samozřejmě...
pizneta
napsal(a):
sestřička Flora a vzadu mamina Faraona Favory,všichni hrdí zástupci Lipicánů
monca
napsal(a):
tyyyyyyyyyjo ty sis tam ve volném čase hrála s kočárkem?vidim dobře?
no...vážně jsem si nehrála,sledovala jsem tohohle chlapíka
,fix.....
pizneta
napsal(a):
no...vážně jsem si nehrála,sledovala jsem tohohle chlapíka
,fix.....
Chjo ti lipicánci..ty si ještě já pamatuju, ale už byli bílí všichni tři, krásná trojka pohádkových koní. A druhá nerozlučná trojka Angelika, Kathy, Svitek. Kde jsou ty časy. A kde jsou ty časy jak malá Natálka letěla Svítkovi vstříc snad v červené kombinéze, takový prcek to byl. A pak ti tři Begánci co tam byli asi ustájení - Dora, Fric a starý Bubi mám dojem, nebo Míša to byl? A ještě velká respekt budící Sindy, která se vrátila z vyjížďky a Monika v změ hupsla do sněhulí a valila dom
. A pak nám Žaneta vykldala že Sindy musí dvě hodiny denně tryskat jinak je svině
. Tomu jsem se smála už téhda a to jsem skoro houby věděla
. Však já vyhrabu fotky a taky tady pak něco hodím.
thesis
napsal(a):
Chjo ti lipicánci..ty si ještě já pamatuju, ale už byli bílí všichni tři, krásná trojka pohádkových koní. A druhá nerozlučná trojka Angelika, Kathy, Svitek. Kde jsou ty časy. A kde jsou ty časy jak malá Natálka letěla Svítkovi vstříc snad v červené kombinéze, takový prcek to byl. A pak ti tři Begánci co tam byli asi ustájení - Dora, Fric a starý Bubi mám dojem, nebo Míša to byl? A ještě velká respekt budící Sindy, která se vrátila z vyjížďky a Monika v změ hupsla do sněhulí a valila dom
. A pak nám Žaneta vykldala že Sindy musí dvě hodiny denně tryskat jinak je svině
. Tomu jsem se smála už téhda a to jsem skoro houby věděla
. Však já vyhrabu fotky a taky tady pak něco hodím.
Že sviněnene,ona se jen tak dělala.Budila respekt,ale vživotě nikomu neublížila,jen asi chudák neměla dobré zkušenosti s lidmi a tím si získavala odstup.Postupem času to byl super kůň,postupně jsme odbourali strach z aut,akorat ze stareho trabantu nám to nešlo
bo to rachotilojak fras a to ona nemusela
.Kruciš ale jak ona zbožňovala práci v terénu juuuuuuuuuj.Většina koni když uvidí před sebou kopec tak len tak tak lezou a ona nahodila nádherny klus zapla motor a špacirovala si to,prostě to milovala
sry,tehda ještě digitaly nebyly
monca
napsal(a):
Že sviněnene,ona se jen tak dělala.Budila respekt,ale vživotě nikomu neublížila,jen asi chudák neměla dobré zkušenosti s lidmi a tím si získavala odstup.Postupem času to byl super kůň,postupně jsme odbourali strach z aut,akorat ze stareho trabantu nám to nešlo
bo to rachotilojak fras a to ona nemusela
.Kruciš ale jak ona zbožňovala práci v terénu juuuuuuuuuj.Většina koni když uvidí před sebou kopec tak len tak tak lezou a ona nahodila nádherny klus zapla motor a špacirovala si to,prostě to milovala
sry,tehda ještě digitaly nebyly
no tak já založím,ok?