ÚTERNÍ PRACANTKY-aneb jak ten čas letí...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.11.2008 21:27
klafus

XXX.XXX.248.9

Tak sem ráda, že ste všechny živé a zdravé a hlavně plné svělých zážitků Já si všechny ty fotky prohlížím už potřetí dokola a fakt se skvěle bavím, to musel být opravdu parádní eurotrip
Dala sem si tu práci a něco vám ukážu, jak už nadpis napovídá, jak ten čas letí
nějakej den tam šibuje, ale to vem čert..
10.-11.11.2007 historicky první "srážka" Pracantek a zde jsou účinkující:
Klárka

24.11.2008 21:27
klafus

XXX.XXX.248.9

klafus napsal(a):
Tak sem ráda, že ste všechny živé a zdravé a hlavně plné svělých zážitků Já si všechny ty fotky prohlížím už potřetí dokola a fakt se skvěle bavím, to musel být opravdu parádní eurotrip
Klárka

a 21.-23.11.2008 ste si daly úspěšné repete

24.11.2008 21:28
klafus

XXX.XXX.248.9

klafus napsal(a):
a 21.-23.11.2008 ste si daly úspěšné repete

dále hrály:

24.11.2008 21:29
klafus

XXX.XXX.248.9

klafus napsal(a):
dále hrály:

a 2008 Pé´ta je hráč hazardních her, ale přeci jenom na Andíkoj je to větší adrenalin než s "hochama" z fotbálku

24.11.2008 21:30
klafus

XXX.XXX.248.9

klafus napsal(a):
a 2008 Pé´ta je hráč hazardních her, ale přeci jenom na Andíkoj je to větší adrenalin než s "hochama" z fotbálku

Janica 2007

24.11.2008 21:30
klafus

XXX.XXX.248.9

klafus napsal(a):
Janica 2007

a skoro o rok dále

24.11.2008 21:31
klafus

XXX.XXX.248.9

klafus napsal(a):
a skoro o rok dále

Leni tak snad tak tragický to nebude!

24.11.2008 21:34
klafus

XXX.XXX.248.9

klafus napsal(a):
Leni tak snad tak tragický to nebude!

poj´d, půjdem támhle, pak doleva a doprava, to se ztrátí v davu, že jeden ryzec chybí

24.11.2008 21:36
klafus

XXX.XXX.248.9

klafus napsal(a):
poj´d, půjdem támhle, pak doleva a doprava, to se ztrátí v davu, že jeden ryzec chybí

Danny ještě pár fotek a máš vlastní BOOK

24.11.2008 21:37
klafus

XXX.XXX.248.9

klafus napsal(a):
Danny ještě pár fotek a máš vlastní BOOK

Janica, ty tvoje koně byli na roztrhání, poslouchej Zas ti na ně někdo šmatlá!

24.11.2008 21:38
klafus

XXX.XXX.248.9

klafus napsal(a):
Janica, ty tvoje koně byli na roztrhání, poslouchej Zas ti na ně někdo šmatlá!

A nesmím opomenout na ty, kteří mají v sobě zatím jen jednu dávku, a´t už lońskou nebo letošní..
Takže za rok 2007 to byla:
Zuzajda

24.11.2008 21:38
klafus

XXX.XXX.248.9

klafus napsal(a):
A nesmím opomenout na ty, kteří mají v sobě zatím jen jednu dávku, a´t už lońskou nebo letošní..
Takže za rok 2007 to byla:
Zuzajda

a Lulu:

24.11.2008 21:40
klafus

XXX.XXX.248.9

klafus napsal(a):
a Lulu:

A letos:
Ká´ta, asi se s Lenicou o ryzce popere a nebo to nějak pročenžujou s Honzíkem

24.11.2008 21:40
klafus

XXX.XXX.248.9

klafus napsal(a):
A letos:
Ká´ta, asi se s Lenicou o ryzce popere a nebo to nějak pročenžujou s Honzíkem

A nesmím zapomenout na Týnuš!

24.11.2008 21:43
klafus

XXX.XXX.248.9

klafus napsal(a):

Doufám, že vás všechny ty fotečky po ránu zahřejou u srdíčka a ze všech těch zážitků budete živé ještě dlouho
Takže já vám přeji moc krásný den a pamatujte, že:
"Dobrá nálada nevyřeší všechny tvé problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí za to, si ji pěstovat"

24.11.2008 21:44
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klafus napsal(a):

Teda Klári...krásná rekapitulace, faktžejo..

ale já bych přidala ještě někoho..

24.11.2008 21:57
klafus

XXX.XXX.248.9

jenysimons napsal(a):
Teda Klári...krásná rekapitulace, faktžejo..

ale já bych přidala ještě někoho..

teda ale fuj já! Se stydim až pod stolem!!! Tak prosím za odpuštění za zapomenutí na Lukáše i když on byl asi nechtěný účastník ííífauńáckého sletu

24.11.2008 22:01
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klafus napsal(a):
teda ale fuj já! Se stydim až pod stolem!!! Tak prosím za odpuštění za zapomenutí na Lukáše i když on byl asi nechtěný účastník ííífauńáckého sletu

no myslím, že si nemohl absolutně na nic stěžovat...hehe...

25.11.2008 07:45
lanika

XXX.XXX.162.56

jenysimons napsal(a):

Klafuš, to je kouzelné Zasmála jsem se po ránu
Tak co babice????? Vyzkoušely jste slaďák????? Ti moji byli po tom k neutržení a špinaví až za ušima. A to nehledě na to, že to měli sfutrované minimálně o polovinu kratšího času než obvykle
Holky, na tuhle jsme zapoměli......Pozdní pouštění draka

25.11.2008 07:48
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):

No kláry děkujem za rekapitulaci..
Zdar ženský tak jak u vás, tady se lehce oteplilo....

25.11.2008 07:49
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
No kláry děkujem za rekapitulaci..
Zdar ženský tak jak u vás, tady se lehce oteplilo....

Leni čekala jsem na návod, budu aplikovat ode dneškas Agnou jsme včera usoudili že to páchne, tak jsem si říkala jestli jim to bude šmakovat, ale když to tak čtu, tak se po tom jen zakouří, kolik jsi dala na začátek?

25.11.2008 07:50
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Klafuš, to je kouzelné Zasmála jsem se po ránu
Tak co babice????? Vyzkoušely jste slaďák????? Ti moji byli po tom k neutržení a špinaví až za ušima. A to nehledě na to, že to měli sfutrované minimálně o polovinu kratšího času než obvykle
Holky, na tuhle jsme zapoměli......Pozdní pouštění draka

Ahojky,
Jojo Leni včera jsem taky dala slaďáček.. Jééé to byla bašta!!!

Hele nejlepší byla ale Kulášova otázka při tom pouštění draka: Myslíš že odletíí, když ho pustím???
Venku fujavec jak svin a světe div se fakt letěl

25.11.2008 07:52
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
Leni čekala jsem na návod, budu aplikovat ode dneškas Agnou jsme včera usoudili že to páchne, tak jsem si říkala jestli jim to bude šmakovat, ale když to tak čtu, tak se po tom jen zakouří, kolik jsi dala na začátek?

Ono to specificky páchne, chutná to taky nic moc, ale koním to jede Když jsem jim dala granule bez něj, tak se v nich vrtali, fakt byl poznat rozdíl v rychlosti sežrání, stejně jak u Lenuchy

A to počasí dost dobrý, jsem se ráno psychicky připravovala do jaké kosy to vylezu a venku spíš jak na jaře

25.11.2008 07:53
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):

Dobré jitro,
hlásím že tady je zima ale nebe bez mráčku...dneska bude krásně. Vypadá to, že nadílka nám nějaký čas vydrží na následující dny hlásí ž - 15°C...tak se dobře oblečte. Jo já jsem moc ráda, že jsem srazík přetrpěla bez újmy na zdraví...asi ani nebudu nemocná...juchůůůů.

25.11.2008 07:54
rocky

XXX.XXX.0.1

strelish napsal(a):
Ono to specificky páchne, chutná to taky nic moc, ale koním to jede Když jsem jim dala granule bez něj, tak se v nich vrtali, fakt byl poznat rozdíl v rychlosti sežrání, stejně jak u Lenuchy

A to počasí dost dobrý, jsem se ráno psychicky připravovala do jaké kosy to vylezu a venku spíš jak na jaře

Já dala jen 1/4 aby si na to navykla a pak teda budu zvedat na 1/2...
Tady počasí taky celkem good..

25.11.2008 07:55
lanika

XXX.XXX.162.56

strelish napsal(a):

Klári, já jim to přimíchal do žrádla, cca litr.....Ono s toho velkého kbelíku dostane ždibanec i Oskiš, tak si myslím, že je to tak akorát.

25.11.2008 07:58
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klafus napsal(a):
Klárka

teda Klafuško, fakt jsem si to ráno užila:))
no, já dávám smradům svou oblíbenou odměrku - tzv hrst, nicméěn vejde se do ni dost, navíc po namočení je toho fakt hafo..a tváří se, že jim šmakuje:))

25.11.2008 08:06
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):
teda Klafuško, fakt jsem si to ráno užila:))
no, já dávám smradům svou oblíbenou odměrku - tzv hrst, nicméěn vejde se do ni dost, navíc po namočení je toho fakt hafo..a tváří se, že jim šmakuje:))

A není to Leni hodně, píšou 0,5 kg a ze začátku postupně navykat...Mě to dost nabobtnalo..
Danny nestraš už tahle zima stačíí

Včera jsem byla jezdit a dělali se nám nášlapky jak prase

25.11.2008 08:16
lanika

XXX.XXX.162.56

rocky napsal(a):
A není to Leni hodně, píšou 0,5 kg a ze začátku postupně navykat...Mě to dost nabobtnalo..
Danny nestraš už tahle zima stačíí

Včera jsem byla jezdit a dělali se nám nášlapky jak prase

No však Káta psala, že 1 litr je 290 g

25.11.2008 08:59
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
No však Káta psala, že 1 litr je 290 g

sorry

25.11.2008 10:10
jenysimons

XXX.XXX.68.34

rocky napsal(a):
sorry

ahojda holky
Tak už jsme zase u compů, tak vám sem taky zase budu chvíli přispívat...U nás po ránu taky docela teplo, bylo lehce nad nulou, venku je ale bílo a docela sympatická zima...chjo, nějak se v tej škole začínám asi topit...přijde mi, že nic nestíhám a to nutně potřebuju začít jezdit..včera jsem viděla Kíšu a dost opadl na svalech, má šakrednou prdel, blbý...snad nám ten beránek na něco bude...

25.11.2008 10:18
lanika

XXX.XXX.162.56

jenysimons napsal(a):
ahojda holky
Tak už jsme zase u compů, tak vám sem taky zase budu chvíli přispívat...U nás po ránu taky docela teplo, bylo lehce nad nulou, venku je ale bílo a docela sympatická zima...chjo, nějak se v tej škole začínám asi topit...přijde mi, že nic nestíhám a to nutně potřebuju začít jezdit..včera jsem viděla Kíšu a dost opadl na svalech, má šakrednou prdel, blbý...snad nám ten beránek na něco bude...

Týnuš, Kíšica je monstrum, toho ten svalík dolů myslím ani nějak nerozhodí
Stejně se divím, že na compech ve škole můžete lést na internet...To my nikdy nemohli, max o přestávce

25.11.2008 10:18
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
ahojda holky

Čau lexo...no a berana jsi testovala, by mě zajímalo jestli to pomůže...

25.11.2008 10:24
jenysimons

XXX.XXX.68.34

klawdie napsal(a):
Čau lexo...no a berana jsi testovala, by mě zajímalo jestli to pomůže...

hej holky, včera jsem koukala na comeback ze čtvrtka, jak jsem pekla bábovku..já se u toho šíleně natlemila...
Beránka jsem nezkoušela, včera jsem se ze školy dostala asi v 5, takže za tmy a ke koním jsem se dostala jen tak na skok, abych si tam dovezla věci a dnes tam po škole mohla busem jet.. takže dnes ho vyzkouším, ale budu se šíleně bát odsedlávat..jestli to zase bude mít do živýho, tak mě asi jebne..

jinak Kíša je sice hovado, ale ta jeho prdel je ted fakt škaredá..má na to ale právo, strašně dlouho nic pořádnýho nedělal...
jinak na net...no my bysme neměli, ale učitelka si nás jaksi nevšímá, takže někdo rýsuje a někdo na to kašle (jako já) a je furt na netu (na fauně)

"urozenííí pááánové, co vaše studium?"

25.11.2008 10:46
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
hej holky, včera jsem koukala na comeback ze čtvrtka, jak jsem pekla bábovku..já se u toho šíleně natlemila...
Beránka jsem nezkoušela, včera jsem se ze školy dostala asi v 5, takže za tmy a ke koním jsem se dostala jen tak na skok, abych si tam dovezla věci a dnes tam po škole mohla busem jet.. takže dnes ho vyzkouším, ale budu se šíleně bát odsedlávat..jestli to zase bude mít do živýho, tak mě asi jebne..

jinak Kíša je sice hovado, ale ta jeho prdel je ted fakt škaredá..má na to ale právo, strašně dlouho nic pořádnýho nedělal...
jinak na net...no my bysme neměli, ale učitelka si nás jaksi nevšímá, takže někdo rýsuje a někdo na to kašle (jako já) a je furt na netu (na fauně)

"urozenííí pááánové, co vaše studium?"

to není vidět Týnušo když na něj hopneš jestli mu to leží či neleží na kohoutku, né????nad kohoutkem má bejt prostor, jinak je to na h....
ty vole neser mi comeback mě štve ho budu muset pak zkouknout...sakva!

25.11.2008 10:52
jenysimons

XXX.XXX.68.34

klawdie napsal(a):
to není vidět Týnušo když na něj hopneš jestli mu to leží či neleží na kohoutku, né????nad kohoutkem má bejt prostor, jinak je to na h....

no jo, to já vím, ale...zkusím pro to prostě udělat všechno...dnes jedeme do terénu, bude asi slušně veselo, Kíša je fakt nastátej, takže bez sedla nejedu ani za milion... půjčím si Jupitera s vykrojenou komorou, dám ten novej beránek a uvidíme, jak dopadneme...snad dobře...

jinak Klári, dyk je to všechno na nova.cz...pokud máš dobrý připojení, tak se to ani neseká, já tam koukám občas i na ordinaci..

tak toto je emoooo...

25.11.2008 11:02
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
no jo, to já vím, ale...zkusím pro to prostě udělat všechno...dnes jedeme do terénu, bude asi slušně veselo, Kíša je fakt nastátej, takže bez sedla nejedu ani za milion... půjčím si Jupitera s vykrojenou komorou, dám ten novej beránek a uvidíme, jak dopadneme...snad dobře...

jinak Klári, dyk je to všechno na nova.cz...pokud máš dobrý připojení, tak se to ani neseká, já tam koukám občas i na ordinaci..

tak toto je emoooo...

a máš pro nás tu emo sadu, chci jí k vánocům---:)jo jo týnuš to vím, ael nemám na to doma comp...ten je skoro mrtvej tak jsem ráda když mi funguje ICQ...ale klidně mi může místo emo sady dát k vánocům novej PC#07no vidíš jak jstze si podobný...

25.11.2008 11:03
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
a máš pro nás tu emo sadu, chci jí k vánocům---:)jo jo týnuš to vím, ael nemám na to doma comp...ten je skoro mrtvej tak jsem ráda když mi funguje ICQ...ale klidně mi může místo emo sady dát k vánocům novej PC#07no vidíš jak jstze si podobný...

info pro vas ***

25.11.2008 11:03
lukasson

XXX.XXX.219.111

klawdie napsal(a):

Čaute Ďouchy, nedalo mi to a musel jsem se zaregistrovat. Chtěl jsem Vám všem zúčastněným poděkovat za super zážitky byl to super víkend a už ted se těším na další Váš sraz,teda doufám,že se mi bude dovoleno být jeho členem:)
Jelikož nemá přístup k fotkám ze srazu, tak přikládám ilustrační foto....
PS: cesta z hospy byla celkem mazec

25.11.2008 11:08
jenysimons

XXX.XXX.68.34

lukasson napsal(a):
Čaute Ďouchy, nedalo mi to a musel jsem se zaregistrovat. Chtěl jsem Vám všem zúčastněným poděkovat za super zážitky byl to super víkend a už ted se těším na další Váš sraz,teda doufám,že se mi bude dovoleno být jeho členem:)

hehe, emo sadu hledám, ale jelikož nejsemu mojeho poče, tak to nebude tak lehký...a u mojeho taky ne, páč mám ty nový wokna, takže snad to bude na záloze...uvidíme, ale hledám jako bláázen...

kuláš mezi pracantkama, no to čumím... tě zdravíme a myslím, že můžu za všechny i tobě poděkovat za společnost...cesta z tej hospy byl fakt mazec nad mazec jako..

25.11.2008 11:16
lanika

XXX.XXX.162.56

jenysimons napsal(a):
hehe, emo sadu hledám, ale jelikož nejsemu mojeho poče, tak to nebude tak lehký...a u mojeho taky ne, páč mám ty nový wokna, takže snad to bude na záloze...uvidíme, ale hledám jako bláázen...

kuláš mezi pracantkama, no to čumím... tě zdravíme a myslím, že můžu za všechny i tobě poděkovat za společnost...cesta z tej hospy byl fakt mazec nad mazec jako..

Týýýýýýývole, Kuláš na fauně
No tě pic !!!!! Stejně byla nejlepší ta tvá věta "Holky domů"

25.11.2008 11:19
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

Kuláši no to je mazec...že by první mužský člen pracantek:)))) no prošel jsi...co k tomu říct...ty naše šílený nápady jen tak nikdo nezkousne!!! Janico hlídej si ho...

25.11.2008 11:20
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):

Jsme tu...to tedáááááááá, čumíííím.
Lukyn na fuaně, to je mazec...hehe
Moc ráda jsem tě poznala...bylo to fakt bezvadný jak si nás pááán odvedl domů...

25.11.2008 11:20
jenysimons

XXX.XXX.68.34

lanika napsal(a):

musím vám na sebe něco prásknout...

sedím si tu ve škole a nalejvám si z termosky čajíček...s rumíčkem..mám to ale pohodu..rumíku je fakt mááálo, no ale i tak..kam to mládí spěje, holky?

25.11.2008 11:24
haisovad

XXX.XXX.213.5

jenysimons napsal(a):
musím vám na sebe něco prásknout...

sedím si tu ve škole a nalejvám si z termosky čajíček...s rumíčkem..mám to ale pohodu..rumíku je fakt mááálo, no ale i tak..kam to mládí spěje, holky?

No teda...honem se alespoň pětkrát řízni, šup...

Ilonka??? Hádej kdo si na tebe vzpomněl... Nebála by ses semnou ve věži?

25.11.2008 11:25
jenysimons

XXX.XXX.68.34

haisovad napsal(a):
No teda...honem se alespoň pětkrát řízni, šup...

Ilonka??? Hádej kdo si na tebe vzpomněl... Nebála by ses semnou ve věži?

nemám čím, spolužák, co s sebou do školy nosí skalpel, je ve druhej učebně...sakra...to se budu muset o přestávce pořezat o to více...

25.11.2008 11:26
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
nemám čím, spolužák, co s sebou do školy nosí skalpel, je ve druhej učebně...sakra...to se budu muset o přestávce pořezat o to více...

zkus to pravítkem to bude sakra bolet
kuku

25.11.2008 11:28
jenysimons

XXX.XXX.68.34

klawdie napsal(a):
zkus to pravítkem to bude sakra bolet
kuku

no to by vlastně taky šlo..mám tu jedno nové s ostrejma rohama, tak se aspon popíchat, když už nic jinýho, žejo...

25.11.2008 11:29
rocky

XXX.XXX.0.1

lukasson napsal(a):

No to me poserte!! Kulááááááššš!!! čus

25.11.2008 11:30
jenysimons

XXX.XXX.68.34

rocky napsal(a):
No to me poserte!! Kulááááááššš!!! čus

tak koukám, že máme všichni tak nějak stejnou reakci..hehe...

25.11.2008 11:34
jenysimons

XXX.XXX.68.34

jenysimons napsal(a):

tak já se, holky a Kuláši, pomalu ale jistě loučím..za chvíli zvoní...

myslete dnes na mě odpolko, ať to ten kohoutek zvládne a nestrhnu mu zase strupa...

mějte se krásně, Péťo, ty si z toho vem jen to dobré a bude to okej..

já se letííím pořezááááát..paaa...
(ozzzzák)

25.11.2008 11:36
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klafus napsal(a):
Klárka

no tak ovšem to teda poser i mě.....:))
tak jako já tu těžce makám a můj drahý přítel se tu vykecává s pracantkama, než by mi radši poslal nějakou litovací sms...
teda Kuláši, máš to u mě...
jj, kde jsou ty časy, kdy jsem byla malá a veselá a roztomilá...

25.11.2008 11:38
jenysimons

XXX.XXX.68.34

kukinatost napsal(a):
no tak ovšem to teda poser i mě.....:))
tak jako já tu těžce makám a můj drahý přítel se tu vykecává s pracantkama, než by mi radši poslal nějakou litovací sms...
teda Kuláši, máš to u mě...
jj, kde jsou ty časy, kdy jsem byla malá a veselá a roztomilá...

janico, myslím, že veselá a roztomilá jsi stále...

25.11.2008 11:41
lukasson

XXX.XXX.219.111

jenysimons napsal(a):

to jsem teda rád,že jsem prošel...První člen mužského pohlaví sice jsem,ale moc příspěvků ohledně koní asi nedodám:) jsem trochu pokročilý amatér
Kurňa Tynuša, si tu školu umíš sakra zpříjemnit:)
Ještě Janka nezjistila,že tady jsem...Ha

25.11.2008 11:48
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
janico, myslím, že veselá a roztomilá jsi stále...

Janko né aby jsi ho doma vyhubovala, musím uznat že mi dnes vehnal upřímný úsměv do tváře a věřím že nejen mě...máš super chlapa!
a ten tvůj ořoid si to pozování tentokrát sakra užil...

25.11.2008 11:53
lukasson

XXX.XXX.219.111

klawdie napsal(a):
Janko né aby jsi ho doma vyhubovala, musím uznat že mi dnes vehnal upřímný úsměv do tváře a věřím že nejen mě...máš super chlapa!
a ten tvůj ořoid si to pozování tentokrát sakra užil...

aaaa je to venku:) nic holky já jdu za svou milou a pak do worku:( vůbec se mi nechce kurna.
Tak zatím čaute...a nebojte já se zase objevím

25.11.2008 15:16
haisovad

XXX.XXX.213.5

lukasson napsal(a):
aaaa je to venku:) nic holky já jdu za svou milou a pak do worku:( vůbec se mi nechce kurna.
Tak zatím čaute...a nebojte já se zase objevím

Děvčátka upaluji směr domov. Dneska máme schuzi tak musím koupit stáčané a tradáááá domů za Tomajsem. Papík zítra, Danny

Přidejte reakci

Přidat smajlík