pastelka
napsal(a):
A ještě kým jste případně připouštěli. Díky moc
Ahoj jde ti jenom ty vyjmenované barvy nebo třeba i o isabelu nebo jiné variance? např. známej má tuhle kobylku http://img2.rajce.idnes.cz/d2/0/941/941804_ 1668684600b22476521a 6993052a29c9/images/P1020281.JPG tatínek je Minerál a matka hnedka po Topasu tuším, ale jistá si nejsem
ambra
napsal(a):
Ahoj jde ti jenom ty vyjmenované barvy nebo třeba i o isabelu nebo jiné variance? např. známej má tuhle kobylku http://img2.rajce.idnes.cz/d2/0/941/941804_ 1668684600b22476521a 6993052a29c9/images/P1020281.JPG tatínek je Minerál a matka hnedka po Topasu tuším, ale jistá si nejsem
Mám, teda už jsem ji prodala, z matky hucul, po otci fjord, je připuštěna ryzákem, QH.
pastelka
napsal(a):
Já mám doma strakatou kobylku, otec Paint, matka hnědá A1/1
pastelka
napsal(a):
plaváka z černé kobyly.Otec Burbon
brontosaur
napsal(a):
plaváka z černé kobyly.Otec Burbon
Matka: příkladová hnědá huculka
Otec: isabelka - Hafling
pájule

XXX.XXX.217.227
pastelka
napsal(a):
Ahojky, tady taky jeden: Little Billy Chap, z hnědé A1/1 Vidinky a po PH Billy Skip Bars
pájule
napsal(a):
Ahojky, tady taky jeden: Little Billy Chap, z hnědé A1/1 Vidinky a po PH Billy Skip Bars
Ahooojda, z plnokrevné Roccavaldiny hnědky, oba po Pure Dunnit Power QH- palomino.Kobča 3letá Honey a 9měsíční hřebeček Rockin
westgirl
napsal(a):
Ahooojda, z plnokrevné Roccavaldiny hnědky, oba po Pure Dunnit Power QH- palomino.Kobča 3letá Honey a 9měsíční hřebeček Rockin
matka čený hnědák(hucul)
otec palomino (hafling)
a výsledek?? tady
westgirl
napsal(a):
Mamka-hucul, taťka-paint
pastelka
napsal(a):
Já mám strakošku z hnědé ČT kobyly a její táta je Red Rock (paint x arab x hucul x čt)... Už je ale valášek... Ale povedla se:-) - víc jejích fotek na www.kunicek.ic.cz
kunicek
napsal(a):
Já mám strakošku z hnědé ČT kobyly a její táta je Red Rock (paint x arab x hucul x čt)... Už je ale valášek... Ale povedla se:-) - víc jejích fotek na www.kunicek.ic.cz
to hnědý matka kobyla to strakatý její první dcera...po Komančovi
dakotka
napsal(a):
to hnědý matka kobyla to strakatý její první dcera...po Komančovi
jeji druhe hřibě po tom samém hřebci
dakotka
napsal(a):
jeji druhe hřibě po tom samém hřebci
a jeji třetí hříbě zatím poslední ....děda Jack D snadbars
simcas2
napsal(a):
Muj vraník :D
Ahoj, tak my jsme z tmavě hnědé matky, z hnědého otce, jinak máme v původu černý hnědáky, tmavý hnědáky a i vraníka, jediný ryzák je náš praděda z otcovy strany. No a my máme v papírech ryzka, ale řekla bych, že tam mělo být prokvetlá ryzka, na fotce to vidět bohužel nebude.
vargo
napsal(a):
Ahoj, tak my jsme z tmavě hnědé matky, z hnědého otce, jinak máme v původu černý hnědáky, tmavý hnědáky a i vraníka, jediný ryzák je náš praděda z otcovy strany. No a my máme v papírech ryzka, ale řekla bych, že tam mělo být prokvetlá ryzka, na fotce to vidět bohužel nebude.
Taky jsme měli. Matka je ta hnědka (arab/hucul) na fotce a otec tmavý plavák hucul. Miláčci
medi
napsal(a):
Taky jsme měli. Matka je ta hnědka (arab/hucul) na fotce a otec tmavý plavák hucul. Miláčci
Powerful Danny z matky A 1/1 Lucky Bay,hnědka.otec : invest in a Power (QH)
pastelka
napsal(a):
První hříbě z černé hnědky, plavák (Dun) po Pavošovi
pastelka
napsal(a):
Druhé hříbě z téže černé hnědky - po Billy Skip Bars
jackie
napsal(a):
Druhé hříbě z téže černé hnědky - po Billy Skip Bars
Ještě přidávám