bospor
napsal(a):
trenéři na moravě mi nejsou nic platní
není někdo takový v pardubicích?
honza umí tak najít kbelík a sežrat co v něm je
bospor
napsal(a):
není někdo takový v pardubicích?
honza umí tak najít kbelík a sežrat co v něm je
ahaa...já myslela, že jsi z Moravy.na Nové Americe (to je u Pardubic že jo)by měla ještě jezdit dobrá trenérka - mistryně ČR Veronika Cejpová, když jsem si našla stránky Nové Ameriky je tam kontakt.mívá i kurzy.pak leda že by se někdo ozval kdyby jsi založila takové téma tu na moderce.tak dobrou...
westgirl
napsal(a):
ahaa...já myslela, že jsi z Moravy.na Nové Americe (to je u Pardubic že jo)by měla ještě jezdit dobrá trenérka - mistryně ČR Veronika Cejpová, když jsem si našla stránky Nové Ameriky je tam kontakt.mívá i kurzy.pak leda že by se někdo ozval kdyby jsi založila takové téma tu na moderce.tak dobrou...
no u pardubic to je, ale 40km je pro mě taky dost :-/ stejně dík za tip
bospor
napsal(a):
tak 30km. jezdí do pardubic do práce tak jí zkusím přesvědčit
Tak vidíš-to by bylo super...Nebo by si si Honzíka k ní třeba na víkend mohla dát na pastvinu v létě-nebo až budeš mít dovču a vždycky třeba večer potrénovat...
To by bylo fajn.
tak uvidíš jak to domluvíte
Teda tady u nas je zase uragán....
proxima
napsal(a):
Tak vidíš-to by bylo super...Nebo by si si Honzíka k ní třeba na víkend mohla dát na pastvinu v létě-nebo až budeš mít dovču a vždycky třeba večer potrénovat...
To by bylo fajn.
tak uvidíš jak to domluvíte
Teda tady u nas je zase uragán....
no uvidíme co bude
tady je teplo a klid doufám že to vydrží. chtěla bych zítra vyrazit. potřebuju zahojit duši
dobrou
bospor
napsal(a):
Jarů to je super s Moruší!!!!Vidíš ještě budete kámošky
Jo a Jarů kup si holandskou kozičku!!!Sice ti nedá moc mlíka,ale jsou takkráááásný!!!!!!!!
A ještě pozdrav od Wiči pro tebe!!!!
bospor
napsal(a):
...a ještě Barunka...
bospor
napsal(a):
...a tady všichni tupečci...
proxima
napsal(a):
...a tady všichni tupečci...
Hihi,ty kloboučníci jsou supééér,
Áronek se teda tváří u toho!
Jojo,Haní,taky jsem byla moc ráda,když jsme se posunuly byť jen o maličký krůček vpřed,oni ty minikrůčky jsou ale moc důležitý,
poslední dobou jich bývá víc a víc
,je to úžasný!
Jééé,Eví,já nechci malou kožu,já chci právě kožu na mlíko,vyráběla bych kozí sýýýr
,ten já miluju.
Jo Haní,kde vůbec děláš,jestli to není tajný.
My za chvíli pojedem s holčinou jednou ven,Jaruška pořád chcrchle,tak budou s tátou raději doma.
Jéé,Ivčí,taky bych strašně ráda nějákýho trenéra, i třeba jednou měsíčně bych to zvládla a obětovala!
jaruska
napsal(a):
Hihi,ty kloboučníci jsou supééér,
Áronek se teda tváří u toho!
Jojo,Haní,taky jsem byla moc ráda,když jsme se posunuly byť jen o maličký krůček vpřed,oni ty minikrůčky jsou ale moc důležitý,
poslední dobou jich bývá víc a víc
,je to úžasný!
Jééé,Eví,já nechci malou kožu,já chci právě kožu na mlíko,vyráběla bych kozí sýýýr
,ten já miluju.
Jo Haní,kde vůbec děláš,jestli to není tajný.
My za chvíli pojedem s holčinou jednou ven,Jaruška pořád chcrchle,tak budou s tátou raději doma.
Jéé,Ivčí,taky bych strašně ráda nějákýho trenéra, i třeba jednou měsíčně bych to zvládla a obětovala!
Zívací Wičinka nemá chybu,
je úžasná,
a moc za ní Eví děkuju!
Ivčí,doufám,že Ti dneska vyjížďka klapne a na fotičky se moooc těšííím!
jaruska
napsal(a):
Zívací Wičinka nemá chybu,
je úžasná,
a moc za ní Eví děkuju!
Ivčí,doufám,že Ti dneska vyjížďka klapne a na fotičky se moooc těšííím!
Tak jsme si dneska udělali dalšího Huberta,hihi,uštvali jsme lišku.
Ba né,ale tuhle jsme našli koženou kousíček dál od jedný cesty,
vypadala mladá,ale asi jí nějáký myslicvec postřelil,ale krev vidět nikde nebyla,tak nevím,no my radši na ní nešahaly,pro jistotu.Ale ani nevím,jestli se to muší hlásit,když je někde něco takhle mrtvýho nebo ne..
bospor
napsal(a):
A dneska mám pro Markétu i huculy,
konečně byli doma!!!
jaruska
napsal(a):
A dneska mám pro Markétu i huculy,
konečně byli doma!!!
jaruska
napsal(a):
A opět bezhlavá jezdkyně,
moje specialita.
Tady cváláme,už se zlepšujůů
,ze tří fotek se mi jedna povedla!!!!
jaruska
napsal(a):
Tady cváláme,už se zlepšujůů
,ze tří fotek se mi jedna povedla!!!!
jaruska
napsal(a):
A tady jsou huculíci,ani nevím,jestli jsou to klucí nebo holky,ale jsou docela takový tlustý
,to ale na těch fotkách moc vidět není.
jaruska
napsal(a):
A tady jsou huculíci,ani nevím,jestli jsou to klucí nebo holky,ale jsou docela takový tlustý
,to ale na těch fotkách moc vidět není.
Chtěli se kamarádit,ale my to radši neriskovaly,ten plot je opravdu takovej nanicovatej.
jaruska
napsal(a):
Chtěli se kamarádit,ale my to radši neriskovaly,ten plot je opravdu takovej nanicovatej.
ahojteee..ted sem do fora "jake mate hřibě s hnědý kobyly .......vkládala fotky tak se jukněte na tři poklady co mi dala kobylka)).....tady na foto dakotka jako miminko)))
jaruska
napsal(a):
Jéé,Haní,ta strakatá kobylka je krásná!!Jak se povedla povahově po tom Komančovi?
ja su Janíí....no byla hodná roztomilá ale pod sedlem brrrr a ta druha to nevim ta se prodala jako odstávče a netuším kde je(((..na foto tata poslední dakotky(černá)
dakotka
napsal(a):
ja su Janíí....no byla hodná roztomilá ale pod sedlem brrrr a ta druha to nevim ta se prodala jako odstávče a netuším kde je(((..na foto tata poslední dakotky(černá)
jako řikalo se že jak byla po Komančovi kobylka tak to neměla nikdy v hlavě v pořádku))...ale toto byl komač rusák co homěl čára ve vyškově a pak stál v kyselovicích....abgot koman je něco jinýho))
jaruska
napsal(a):
Nemáš ho někde na fotce?
mmn pokisím se ho najít na stránkách kyselovic...jinak nikdy ho nikdo na foto neměl co vím...ale byl to nejslavnější plemeník v okolí..tehda jedinej strakatej hřebec tak se to pralo na fšecko..no myslim že mala dak bude po dědovi a bude ještě hezščí jak táta jen nevím barvu protože ne foto to není vidět ale má hodně bílých chlupů a na jaro je šedá s uhořakem
.....tady tatka ještě jednou jeho otec je vlastně černobílí PH a matka bila šimla...arab s lipicanem
dakotka
napsal(a):
mmn pokisím se ho najít na stránkách kyselovic...jinak nikdy ho nikdo na foto neměl co vím...ale byl to nejslavnější plemeník v okolí..tehda jedinej strakatej hřebec tak se to pralo na fšecko..no myslim že mala dak bude po dědovi a bude ještě hezščí jak táta jen nevím barvu protože ne foto to není vidět ale má hodně bílých chlupů a na jaro je šedá s uhořakem
.....tady tatka ještě jednou jeho otec je vlastně černobílí PH a matka bila šimla...arab s lipicanem
tak webky tý stáje sou už zrušený takže foto starýho dobrýho magora komanče už asi nikdonemá
jaruska
napsal(a):
Janí,to je fuk,já byla jen zvědavá.
Nemáš víc fotiček té strakaté kobylky?
jooo mam jich hafo ale spíš na papíře..ona ted bydlí u"bratránka" a má malinkýho hřebečka a strakatýho)))a občas na ni jezdí jinak tahá west. dostavník)).....jooo a tady je Dandy toho sme koupili za 10 tisíc tvrdili že je odstávče...červy mu lezli aj ušimaa byl olepenek kaštanama...no tež tvrdili že je po PH..no časem sem se dozvědělka že to PH byl mistni strakatej pony-arab...no mladýho sme jakž takž vypiplali ted nevím kde je někde v čechách
dakotka
napsal(a):
jooo mam jich hafo ale spíš na papíře..ona ted bydlí u"bratránka" a má malinkýho hřebečka a strakatýho)))a občas na ni jezdí jinak tahá west. dostavník)).....jooo a tady je Dandy toho sme koupili za 10 tisíc tvrdili že je odstávče...červy mu lezli aj ušimaa byl olepenek kaštanama...no tež tvrdili že je po PH..no časem sem se dozvědělka že to PH byl mistni strakatej pony-arab...no mladýho sme jakž takž vypiplali ted nevím kde je někde v čechách
dakotka
dakotka
napsal(a):
tady v ohradě
a tady je Lady(carmen)huculo plnaso PH po EL shane....ted je někde u české lípy))
bospor
napsal(a):
Jé Jaru,ti huculové jsou pěkní!Takový pěkně kulaťoučký a poníkovsky chlupatý
Jaká byla vyjížďka ,holky?Dneska bylo chvílema docela teplo a hezky
bospor
napsal(a):
Jak slyším Komanč, nemůžu se nepřihlásit Někde tady na fauně o něm najdete diskusi a dávala jsem tam i pár jeho fotek. Byl pěknej, ale kobyla, co jsem po něm měla, byla taky brrrr na ježdění. Psychicky labilní, ale maximálně hodná. Ale pod zadek už bych to znova nechtěla
jackie
napsal(a):
Jak slyším Komanč, nemůžu se nepřihlásit Někde tady na fauně o něm najdete diskusi a dávala jsem tam i pár jeho fotek. Byl pěknej, ale kobyla, co jsem po něm měla, byla taky brrrr na ježdění. Psychicky labilní, ale maximálně hodná. Ale pod zadek už bych to znova nechtěla
Hihi,no jo,Janí,Tys taky měla po něm vlastně tu kobču,ale byla kráááááásnáááá!!!!
Ale co je to platný,viď,když je to pod sedlem poděs.
A Tys jí měla od hříběte?
Markét,kdyby bylo teplo,tak by to bylo dobrý,ale nám bylo včéra místy až vedro,totální Palermo včéra bylo,
páč já jsem se navalila jako vždycky,aby mi náhodou nebyla ziminka a týý brďo,potila jsem se jak dvéře od chlíva.
Vyjížďka super,
2,5 hodiny.
mrzelo mě,že jsme nemohli jet víc včera,když bylo tak krásně,ale čekali jsme návštěvu.
sybone

XXX.XXX.188.48
jaruska
napsal(a):
Hihi,no jo,Janí,Tys taky měla po něm vlastně tu kobču,ale byla kráááááásnáááá!!!!
Markét,kdyby bylo teplo,tak by to bylo dobrý,ale nám bylo včéra místy až vedro,totální Palermo včéra bylo,
páč já jsem se navalila jako vždycky,aby mi náhodou nebyla ziminka a týý brďo,potila jsem se jak dvéře od chlíva.
Vyjížďka super,
2,5 hodiny.
mrzelo mě,že jsme nemohli jet víc včera,když bylo tak krásně,ale čekali jsme návštěvu.
Ahojky všem, o víkendu jsme vzali poprvé mladou ven. Oči měla navrh hlavičky a na všechno frkala, ale chovala se na jedničku
sybone

XXX.XXX.188.48
sybone
napsal(a):
Ahojky všem, o víkendu jsme vzali poprvé mladou ven. Oči měla navrh hlavičky a na všechno frkala, ale chovala se na jedničku
sybone

XXX.XXX.188.48
jaruska
napsal(a):
Vyjížďka super,
2,5 hodiny.
Až tak Jaru??a tak pořád lepší,mít co svlíknout ,než nemít už co oblíknout!Já se taky vždycky navalím,ale lepší než aby mi byla zima
to já nerada
Jaru,myslela jsem na Vás,mrzelo mě ,že jsem nemohla,pořád jsem si představovala ,kde asi zrovna jste..
sybone
napsal(a):
Jéé,ta je náádherná,
a koukala jsem i na její maminu,to je podoba,úžasný jsou obě dvě.
Holky,hele,co jsem sehnala.
markemic
napsal(a):
Až tak Jaru??a tak pořád lepší,mít co svlíknout ,než nemít už co oblíknout!Já se taky vždycky navalím,ale lepší než aby mi byla zima
to já nerada
Jaru,myslela jsem na Vás,mrzelo mě ,že jsem nemohla,pořád jsem si představovala ,kde asi zrovna jste..
Jojo,však já má taky radši teplíčko
,nemrzly mi nohy,tak bylo bájo!
sybone
napsal(a):
Hi hi,to muselo bejt krásný a roztomilýje to sranda chodit s mlaďochama ven
mě to hrozně rozesmívá,jak všude čuměj,frkaj,uši našponovaný,nohy připravený kdykoliv vystartovat
sybone

XXX.XXX.188.48
jaruska
napsal(a):
Noo tak si myslím, že už by pro letošek mohla zima zkončit, už jsem vysátá jak pomeranč
Byla to venku sranda, Sýba je 4 letá a tvářila se na Sněžku jak největší mazák
sybone

XXX.XXX.188.48
sybone
napsal(a):
Noo tak si myslím, že už by pro letošek mohla zima zkončit, už jsem vysátá jak pomeranč
Byla to venku sranda, Sýba je 4 letá a tvářila se na Sněžku jak největší mazák
Koukám, že už nám ten americkej smrad přerostl arábka
jaruska
napsal(a):
Ahoj!
Teda taky jsem zavzpomínala, jak jsem chodila s holčí malinkou ven na denní procházky..byla to sranda. Tady mladá je správně vykulená.
Dneska je konečně po včerejší vichřici krásně, vítr ustal a je fakt nádherně. Svítí sluníčko, úžasné Asi neodolám a pojedu s uň ven
jaruska
napsal(a):
Ahoj Lůco,tak vichřici jste přežili ve zdraví,doufám,
a klíďo vyraž,
hlavně bacha,koukejte před sebe,kdyby někde ležely třeba nějáký dráty či co,ví člověk prd,co komu kde vodlítlo nebo co kde stromy přetrhly nebo větve.
No včera to s těmi dráty pěkně třískalo a větve praskaly atd..fuj..taky jsme šli na procházku kolem řeky a na louky, kde stromů moc není. Usa si pěkně zařádila v tom povíchru, ale jak ji foukalo do zadku, tak ani ocas nenosila jako arabáš.
http://n-joy.cz/video/vychazka-v-povichru /cdr2ya0qvxli4x7q/
lucky
napsal(a):
No včera to s těmi dráty pěkně třískalo a větve praskaly atd..fuj..taky jsme šli na procházku kolem řeky a na louky, kde stromů moc není. Usa si pěkně zařádila v tom povíchru, ale jak ji foukalo do zadku, tak ani ocas nenosila jako arabáš.
http://n-joy.cz/video/vychazka-v-povichru /cdr2ya0qvxli4x7q/
Moc hezký,
ti pesani tam,to je nádhera,oni jsou černí jak noc a Usina běloučká jak snížek.
To naše koně ve volnosti by psa honili,
teda Pierot a Moruše asi taky,cizího teda určitě,Pierot by hnal i Fouse.
Ale on je dost rychlej,zatím mu vždycky zdrhnul.
jaruska
napsal(a):
Ahoj Lůco,tak vichřici jste přežili ve zdraví,doufám,
a klíďo vyraž,
hlavně bacha,koukejte před sebe,kdyby někde ležely třeba nějáký dráty či co,ví člověk prd,co komu kde vodlítlo nebo co kde stromy přetrhly nebo větve.
ahoj jaruš....no měli sme malou od hříbátka a byla to docela sranda bo sme matku kobylu koupili jako třiletou už připuštěnou ale majitel si nepamatoval kdy přesně....takže bylo docela překvapení když se přišlo rano do boxu a tam hopsalo male strakate pokrčene cosi...dokonce nam lidi řikali že je to nedonošené....a jaka krasna kobylka narostla......ale jak piše jackie...sam komanč i jeho potomci..lepe řečeno kobylky byly super na péči ale pod sedlem labilní ...a přimo stareho komanče zkoušelo několik jezdcu a nikdo nedokazal aby se na tom dalo jezdit.....a pokud se to narodilo strakate bylo to jak přes kopírák....
Luci nejedeš dnes pro granule?
dakotka
napsal(a):
ahoj jaruš....no měli sme malou od hříbátka a byla to docela sranda bo sme matku kobylu koupili jako třiletou už připuštěnou ale majitel si nepamatoval kdy přesně....takže bylo docela překvapení když se přišlo rano do boxu a tam hopsalo male strakate pokrčene cosi...dokonce nam lidi řikali že je to nedonošené....a jaka krasna kobylka narostla......ale jak piše jackie...sam komanč i jeho potomci..lepe řečeno kobylky byly super na péči ale pod sedlem labilní ...a přimo stareho komanče zkoušelo několik jezdcu a nikdo nedokazal aby se na tom dalo jezdit.....a pokud se to narodilo strakate bylo to jak přes kopírák....
Luci nejedeš dnes pro granule?
Jé,no to si dovedu představit,jak jste na to malé strakaté mami koukali
,no akorát je teda škoda,že to nevyšlo pod sedlem,že to byly tedy takové můry.
Ale fakt je moc pěkná,líbí se mi.
jaruska
napsal(a):
Jé,no to si dovedu představit,jak jste na to malé strakaté mami koukali
,no akorát je teda škoda,že to nevyšlo pod sedlem,že to byly tedy takové můry.
Ale fakt je moc pěkná,líbí se mi.
Nejedu pro granule..to moje bílé ještě má dost....cca na 14 dní Ona toho tak málo sní a to ji vlastně teď jsem přidala, protože mi došel ječmen a neměla jsem čas pro něj zajet, tak jsem přidala granulí
No kluci a Usa se mají hrozmě moc rádi a dávají na sebe pozor. Drží se všichni mě jako klíšťata, když se jim schovám za strom, tak mají všichni tři záchvat hysterie.
http://n-joy.cz/video/vychazka-v-povichru-2 /x13zqcoi49l2ukgl/
(1 mezera)
a tady si stlumte zvuk..ten povichr byl šílený. Mimochodem, tady to vypadá že Usa bere draka, ale fakt běžela jen za Fabbym kouknout (letěl za kámoši pokecat) a hned zase běží zpátky..v tom povichru se včera dobře vyřádila. Tak už si dlouho nehodila prdelkou, jako včera...
(2 mezery)
http://n-joy.cz/video/ strasny-povichr-vychazka-po-loukach /85qtqt6s4xo8a61f/
dakotka
napsal(a):
jo líbivá byla to jo ale furt takovej sportovní postava a za další byla muchařka
Hmm,to muchaření je děsný,
taky bych takovýho koníka nechtěla.
Teď je na Bazoši inzerát taky na strakatou kobču,taky vypadá podobně,jako ta Tvoje,není taky po Komančovi?
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2718833/4-leta- klisna.php
lucky
napsal(a):
Nejedu pro granule..to moje bílé ještě má dost....cca na 14 dní Ona toho tak málo sní a to ji vlastně teď jsem přidala, protože mi došel ječmen a neměla jsem čas pro něj zajet, tak jsem přidala granulí
No kluci a Usa se mají hrozmě moc rádi a dávají na sebe pozor. Drží se všichni mě jako klíšťata, když se jim schovám za strom, tak mají všichni tři záchvat hysterie.
http://n-joy.cz/video/vychazka-v-povichru-2 /x13zqcoi49l2ukgl/
(1 mezera)
a tady si stlumte zvuk..ten povichr byl šílený. Mimochodem, tady to vypadá že Usa bere draka, ale fakt běžela jen za Fabbym kouknout (letěl za kámoši pokecat) a hned zase běží zpátky..v tom povichru se včera dobře vyřádila. Tak už si dlouho nehodila prdelkou, jako včera...
(2 mezery)
http://n-joy.cz/video/ strasny-povichr-vychazka-po-loukach /85qtqt6s4xo8a61f/
Hezkýýý,akorát já si fakt ten zvuk ztlumovat nemuším
,mě nejde.
jaruska
napsal(a):
Hmm,to muchaření je děsný,
taky bych takovýho koníka nechtěla.
Teď je na Bazoši inzerát taky na strakatou kobču,taky vypadá podobně,jako ta Tvoje,není taky po Komančovi?
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2718833/4-leta- klisna.php
dokud rostl ořech tak sme o tom že je muchařka netušili až ho ožrala tak to propuklo((....ne to nebude po komančovi ten už je kaput a před tim byl na slovensku.......ale zjistila sem že co se ted narodi strakate tak každej řekne otec PH!!!...no časem stoho vyleze kdo ví co
jaruska
napsal(a):
Hezkýýý,akorát já si fakt ten zvuk ztlumovat nemuším
,mě nejde.
No to buď ráda..byl to povichr šílený...však Usa ani ocas nenosila jako arab..nemá ráda, když ji fouká do prdelky.
No nic, já se loučím a jedu s tou mojí bílou na pastvinu. Je nádherně, svítí sluníčko a hlavně není vítr!!
lucky
napsal(a):
No to buď ráda..byl to povichr šílený...však Usa ani ocas nenosila jako arab..nemá ráda, když ji fouká do prdelky.
No nic, já se loučím a jedu s tou mojí bílou na pastvinu. Je nádherně, svítí sluníčko a hlavně není vítr!!
Jééžííš,Janí,hihi,teď se fakt musím chechtat,
já mám raky Moruši připuštěnou PH!!!!!
bospor
napsal(a):
Jaru, byla krásná, ale máčo vypatlaný... neměla jsem ji od hříběte... kupovala jsem ji skoro pětiletou... už tehdy mi mělo být divný, že budu její už šestá majitelka!
No, holt chybama se člověk učí... ale zas na druhou stranu, byla to moje nejlepší učitelka!
jaruska
napsal(a):
Fakt
,ale jsem v klidu
,protože Olda říkal,že při mým chovatelským štěstí to bude hnědák jak poleno!
Ivčí,jestli máš dneska svátek
,tak Ti přeju hooooodně moc zdravíčka
a hodný koníky
a jenom samé hodné lidičky kolem sebe!!!
jackie
napsal(a):
Jaru, byla krásná, ale máčo vypatlaný... neměla jsem ji od hříběte... kupovala jsem ji skoro pětiletou... už tehdy mi mělo být divný, že budu její už šestá majitelka!
No, holt chybama se člověk učí... ale zas na druhou stranu, byla to moje nejlepší učitelka!
Hmm,tak třeba někde někdo něco pokazi
l,nemusela být taková hned od narození.
Já to vidím na Moruši,úžasně hodný zvíře,na ošetřování i pro nejmenší děti,ale pod sedlem se jí tutově párkrát povedlo s někým zamést a jak je chytrá a huculka k tomu,tak to nikdy nezapomene a pořád zkouší,jestli to tentokrát taky nevyjde.
jaruska
napsal(a):
Já to vidím na Moruši,úžasně hodný zvíře,na ošetřování i pro nejmenší děti,ale pod sedlem se jí tutově párkrát povedlo s někým zamést a jak je chytrá a huculka k tomu,tak to nikdy nezapomene a pořád zkouší,jestli to tentokrát taky nevyjde.
No jo,takový lidi fakt nechápu,lžou pro pár peněz,
přitom v dnešní době by mohli vědět,že jde všechno zjistit.
jaruska
napsal(a):
no jo ale ty komančky dycky vyvalili to bílý oko v hlavě se jim dohadal rusák stím druhým a bylo po srandě
jaruska
napsal(a):
No jo,takový lidi fakt nechápu,lžou pro pár peněz,
přitom v dnešní době by mohli vědět,že jde všechno zjistit.
pravě tak viš jak novej přirustek do kraje a koně prodavali draho tak balamutili pak potkaš souseda konaka co zna koně od mala a vysměje se ti žes jim na to skočila
dakotka
napsal(a):
no jo ale ty komančky dycky vyvalili to bílý oko v hlavě se jim dohadal rusák stím druhým a bylo po srandě
Hihi,holky,berete to docela rozumně,
ale vím,o čem je řeč,já měla na Moruši párkrát zezačátku taky sevřenou prdel,že by ani vlááásek neprošel
,ale tak něják se zklidnila,sice nám to dlouho trvalo,ale je to lepší,ale zase je fakt,že ona není hyperaktivní,zaplaťpánbů,
to bych si s ní taky nerozumněla.
jaruska
napsal(a):
Hihi,holky,berete to docela rozumně,
ale vím,o čem je řeč,já měla na Moruši párkrát zezačátku taky sevřenou prdel,že by ani vlááásek neprošel
,ale tak něják se zklidnila,sice nám to dlouho trvalo,ale je to lepší,ale zase je fakt,že ona není hyperaktivní,zaplaťpánbů,
to bych si s ní taky nerozumněla.
Jojo,lidi dokážou věcí,to vím,ale je to nefér vůči ostatním a pak přece sám pak musí vypadat jako blbec,né?
No ale kvůli penězům bude klidně vypadat jako blb.že?
jaruska
napsal(a):
Jojo,lidi dokážou věcí,to vím,ale je to nefér vůči ostatním a pak přece sám pak musí vypadat jako blbec,né?
No ale kvůli penězům bude klidně vypadat jako blb.že?
no ja sem si o něm obrazek udělala prostě starej děda co na mě hodil machra....a ten druhej připad to je ten dandy jak je foto nahoře......dam sem foto jak vypadal když sme ho dovezli
bospor
napsal(a):
Jaru, moje Komančka nebyla taková od narození. Teda psychickou labilitu zdědila, ale ne tu zkaženost. Lidi ji honili tryskem ze stáje a i do stáje, neznala nic než lítání. Jak měla jít druhá nebo krokem, házela jednoho kozla za druhým, nebo stála pořád na zadních, jak na rodeu, šíleně se vztekala, celou vyjížďku caplovala... fakt prima svezeníčko . Ale pořádná škola života. Ale kamarád ji spravil, dneska vystupuje na Šikláku
dakotka
napsal(a):
no ja sem si o něm obrazek udělala prostě starej děda co na mě hodil machra....a ten druhej připad to je ten dandy jak je foto nahoře......dam sem foto jak vypadal když sme ho dovezli
takže na pravo dandy když jsme ho braly jako odstavče ...zalepenej smrděl jak koza..tady na foto už sem ho trocha vyčesala......když sme pro něj dojeli skočil sám do přepravníku aby už byl pryč(((...ta zoo co zněj lezla museli jsme ho odčervovit 3x co dva měsíce ...tvrdili nam že je po PH...no pak jsme se od místních dozvěděli že je po mistnim pončloarabovi.....pochopim že se mi budete chlamat když vidíte to foto že sme jim naletěli ale my si mysleli že je jen špatně živenej že bude lepší......no na foto v levo po pul roce u nás.....
jackie
napsal(a):
Jaru, moje Komančka nebyla taková od narození. Teda psychickou labilitu zdědila, ale ne tu zkaženost. Lidi ji honili tryskem ze stáje a i do stáje, neznala nic než lítání. Jak měla jít druhá nebo krokem, házela jednoho kozla za druhým, nebo stála pořád na zadních, jak na rodeu, šíleně se vztekala, celou vyjížďku caplovala... fakt prima svezeníčko . Ale pořádná škola života. Ale kamarád ji spravil, dneska vystupuje na Šikláku
Janí,já se Ti určitě smát nebudu,
protože mnoho lidí by to taky nepoznalo,kor když je koník v takovým stavu,
to je fakt hrozný...
Posílám Ti na mejl fotku,která je focená ten den,kdy jsme si přivezli toho poníka,ten byl taky v zoufalým stavu,sice nevyl špinavej,ale hubenej byl teda strašně.Olda mu dal přezdívku Kostitřas.
jaruska
napsal(a):
Janí,já se Ti určitě smát nebudu,
protože mnoho lidí by to taky nepoznalo,kor když je koník v takovým stavu,
to je fakt hrozný...
Posílám Ti na mejl fotku,která je focená ten den,kdy jsme si přivezli toho poníka,ten byl taky v zoufalým stavu,sice nevyl špinavej,ale hubenej byl teda strašně.Olda mu dal přezdívku Kostitřas.
jaruska
napsal(a):
Janí,to se těm koním ale nemůže nikdo divit,že jsou pak takoví,když na nich takhle ty lidi cvoknou,
ale zas pro normálního člověka takový kůň prostě není a a ni být nemůže,je to o život.
Markét,já už na voze jela,několikrát,i na kozlíku,ale na cizím povozu,na vozíku taženém vlastním koněm
jsem taky ještě nejela.
jaruska
napsal(a):
Janí,to se těm koním ale nemůže nikdo divit,že jsou pak takoví,když na nich takhle ty lidi cvoknou,
ale zas pro normálního člověka takový kůň prostě není a a ni být nemůže,je to o život.
Markét,já už na voze jela,několikrát,i na kozlíku,ale na cizím povozu,na vozíku taženém vlastním koněm
jsem taky ještě nejela.
Ten Dandy mi trošíčku připomíná tu Míši Kuníčka kobylku,
nemají společného taťku?
jaruska
napsal(a):
Ten Dandy mi trošíčku připomíná tu Míši Kuníčka kobylku,
nemají společného taťku?
néé asi nebudou do rodiny)))ten naš byl s šimly po černobílém....a koupili sme ho u frenštátu))...ale dobrý bylo jak asi prvnich 14 dni to bylo takovre hodne tupe....a jak se to najeddlo a zesílilo začal se vněm probouzet hřebec....kosmickou rychlostí mu narostli maxy koule a stal se znej konouch nevídanou energii...tím že nedosahl na žadnou s kobyl je píchal do boku a kam se dalo a následně je kropil takže byly chudiny oslizle a zacakane....a on byl nezničitelnej i když ho mlatili odháněli porád se snažil....
markemic
napsal(a):
Ježiš marja......Kdyby víc koní mělo takový štěstí a dostali se k hodným lidemTomu se snad ani nechce věřit,co lidi dokážou udělat zvířeti,který se nemá sílu bránit...
Jaru,to jsem zvědavá jak Vám to spolu ve vozíku půjde
Noo,aspoň se dal dokupy
,jináč by ho ti červi sežrali zaživa!
Ten náš byl taky hřebeček,a taky jsem počítala,že jak se nakrmí a nažere,že může to chování změnit,ale on naštěstí prdelka zůstal tak hodný,jak přišel,až nám ho pak bylo moc líto dát pryč,ale tam se má zas ještě líp,má tam kámošky a obrovský výběh,tady u nás byl jen na zahradě,já ho nemohla pustit ke koním do ohrady,ti by ho zabili.
jaruska
napsal(a):
Noo,aspoň se dal dokupy
Ten náš byl taky hřebeček,a taky jsem počítala,že jak se nakrmí a nažere,že může to chování změnit,ale on naštěstí prdelka zůstal tak hodný,jak přišel,až nám ho pak bylo moc líto dát pryč,ale tam se má zas ještě líp,má tam kámošky a obrovský výběh,tady u nás byl jen na zahradě,já ho nemohla pustit ke koním do ohrady,ti by ho zabili.
Markét,to já jsem taky zvědavá,jak nám to ve vozíku půjde,to bude zezačátku asi dobrá prča,
než se to všechno naučíme na Kačenku dát tak,aby to nebylo špatně,
no a pak v terénu to bude asi taky dost zajímavý
,noo,uvidíme,pojištěný jsme,tož co!!
jaruska
napsal(a):
Noo,aspoň se dal dokupy
no takovej hodnej je Lupik muj ...ma jedinou vadu že je šilenej strašpitel aůle jinak hodnej..teda netuším co se stane až potká cizí koně...ale doma je v poho občas ho do ohrady vede aj babička...sice když se mi chlubí mi vstavaj chlupy na hlavě
dakotka
napsal(a):
no takovej hodnej je Lupik muj ...ma jedinou vadu že je šilenej strašpitel aůle jinak hodnej..teda netuším co se stane až potká cizí koně...ale doma je v poho občas ho do ohrady vede aj babička...sice když se mi chlubí mi vstavaj chlupy na hlavě
no tady s holkama...jediný po čem de jak po uzenym to je naš pes kofola kerej ho šileně sere
dakotka
napsal(a):
no tady s holkama...jediný po čem de jak po uzenym to je naš pes kofola kerej ho šileně sere
Ahoj Dakotko omlouvám se že se vkládám do diksuze, ale zaujal mě Dandy, měla jsem toho koníka vybraného ke koupi v roce 2006, tvrdili o něm že je dvouletý, kříženec, rusáko-arabo- paint chtěli za něj dvacku, ale nesedl mi...je to on vid...celkem jsem na něj myslívala jak asi dopadl...
a ted tady na něj koukám...
klawdie
napsal(a):
Ahoj Dakotko omlouvám se že se vkládám do diksuze, ale zaujal mě Dandy, měla jsem toho koníka vybraného ke koupi v roce 2006, tvrdili o něm že je dvouletý, kříženec, rusáko-arabo- paint chtěli za něj dvacku, ale nesedl mi...je to on vid...celkem jsem na něj myslívala jak asi dopadl...
ahoj jo je to on a prodavala sem ho já s manželem.....a jestli rusako to nevím ale prodavali jsme ho tenkrat už jako dvouleteho a arabo-PH to že nebyl po PH sem zjistila až nedavno jak sem se přestěhovala sem do beskyd...Jak dopadl nevím pač sem se odstěhovala a ještě tam byl..udajně ho koupil nějaky pan od Prahy že měl podobneho tak do paru do vůzku.....je vidiš tak to sme se potkali ))
klawdie
napsal(a):
hele a když si tam byla na něj koukat byla tam paní s miminem 2letym nebo už tam byl Honza sám?.....ja si pamatuju jen jednu holku co na něj byla koukat a ta byla někde z blanska......
dakotka
napsal(a):
hele a když si tam byla na něj koukat byla tam paní s miminem 2letym nebo už tam byl Honza sám?.....ja si pamatuju jen jednu holku co na něj byla koukat a ta byla někde z blanska......
jo nějaká paní s mimčem,a ještě k tomu měla zlomenou nohu...koník byl dost neovladatelnej...vytáhne ze stáje takovým fofrem na trávu až jsem čuměla, nebyl to koník pro mě ale libil se mi...tak hlavně že se má snad k světu...
klawdie
napsal(a):
jo nějaká paní s mimčem,a ještě k tomu měla zlomenou nohu...koník byl dost neovladatelnej...vytáhne ze stáje takovým fofrem na trávu až jsem čuměla, nebyl to koník pro mě ale libil se mi...tak hlavně že se má snad k světu...
no ta pani sem byla já....už si to ani nepamatuju...je to nějakej rok....neovladatelnej nevím nebudu dnes tvrdit esi jo bo ne za prve už si to nepamatuju a taky ja sem sním nepracovala jen sem je pouštěla do ohrady....nebo ven na tu trávu na volno.....snad se má dobře u prodeje atd sem už tenkrat nebyla.....
dakotka
napsal(a):
no ta pani sem byla já....už si to ani nepamatuju...je to nějakej rok....neovladatelnej nevím nebudu dnes tvrdit esi jo bo ne za prve už si to nepamatuju a taky ja sem sním nepracovala jen sem je pouštěla do ohrady....nebo ven na tu trávu na volno.....snad se má dobře u prodeje atd sem už tenkrat nebyla.....
no blbě jsem to napsala, no spíš pěkně mě vytáh ze staje a pak na nás prděl pač travička byla přednější.. na to nezapomenu, ale však to byl hříbouš, to jsem mu odpustila a když jsem tě viděla s tou nohou, tak jsem si říkala že asi není moc možnost kolem koní běhat...byli jsme tam tankrát tři z HK...ale přiznám se ti, jako kdyby jsme předtím neudělali zastávku na hříbouše co si vybrala kámoška možná by dandy byl u mě, ale holt tam měli na prodej mladýho kubištáka a užasným kukučem a ten mě totál učaroval...a zustali jsem spolu v dobrém i zlém až do ted...byla jsem u tebe v červnu 2006
klawdie
napsal(a):
no blbě jsem to napsala, no spíš pěkně mě vytáh ze staje a pak na nás prděl pač travička byla přednější.. na to nezapomenu, ale však to byl hříbouš, to jsem mu odpustila a když jsem tě viděla s tou nohou, tak jsem si říkala že asi není moc možnost kolem koní běhat...byli jsme tam tankrát tři z HK...ale přiznám se ti, jako kdyby jsme předtím neudělali zastávku na hříbouše co si vybrala kámoška možná by dandy byl u mě, ale holt tam měli na prodej mladýho kubištáka a užasným kukučem a ten mě totál učaroval...a zustali jsem spolu v dobrém i zlém až do ted...byla jsem u tebe v červnu 2006
jo on byl hajzlik moc hezkej ...kurna ten svět je malej..přemýšlím nepsali sme si tenkrát pak nějakou dobu?...vim že jedna zajemkyně řešila esi ji to dovolí rodiče......
dakotka
napsal(a):
jo on byl hajzlik moc hezkej ...kurna ten svět je malej..přemýšlím nepsali sme si tenkrát pak nějakou dobu?...vim že jedna zajemkyně řešila esi ji to dovolí rodiče......
ne e naši o tom ani nevědli, byla to tajná akce, já si pamatuji když jsme ho parkli zpět že jsi nás pozvala na kafe a prohlíželi jsme koňoalbumy...
klawdie
napsal(a):
ne e naši o tom ani nevědli, byla to tajná akce, já si pamatuji když jsme ho parkli zpět že jsi nás pozvala na kafe a prohlíželi jsme koňoalbumy...
to jo viš jak sem tam byla samička celí dny....ted je to to same lakam lidi na kafe bo muj chlap neni konák tak at si mám ským pokecat
bospor
napsal(a):
Jééžííš no joo,vždyt já si ho taky pamatuju z inzerce,nejdřív byla fotka,jak se lonžoval a pak už a něm někdo seděl,zaujal mě právě tím černým znakem na hrudi.
Musím říct,že mě taky lákalo na něj zavolat
,ale odrazovala mě ta dálka.
jaruska
napsal(a):
Jééžííš no joo,vždyt já si ho taky pamatuju z inzerce,nejdřív byla fotka,jak se lonžoval a pak už a něm někdo seděl,zaujal mě právě tím černým znakem na hrudi.
Musím říct,že mě taky lákalo na něj zavolat
,ale odrazovala mě ta dálka.
někdo na něm seděl???tak o tom nevím ...pač se na něm nejezdilo......to asi bylo až už sem tam nebyla......
jaruska
napsal(a):
Tak jsi dávala jak fotky,jak na něm sedíš,na nějáký téma na Ifauně,počkej,mrknu.
Nebo to už byl někdo jiný,já nevím.
nééé ja na něm vživotě neseděla....jedinej černobilej strakatej kun na kterem sem seděla byl kobyla od kamoša kerou sem krokovala na závodech....ale na Dandym sem vživotě neseděla)))......jinak nevím co by to mohlo být zač.....
jaruska
napsal(a):
Tak jsi dávala jak fotky,jak na něm sedíš,na nějáký téma na Ifauně,počkej,mrknu.
Nebo to už byl někdo jiný,já nevím.
Ejj,já se omlouvám,já su už bába stará sklerotická
,to nebyl ten Tvůj koník,ale Makki Tarča
,sorry,spletla jsem se,ale hele,ta podoba!
https://www.ifauna.cz/mdiskuse/foto/4577fccc28999. jpg
dakotka
napsal(a):
nééé ja na něm vživotě neseděla....jedinej černobilej strakatej kun na kterem sem seděla byl kobyla od kamoša kerou sem krokovala na závodech....ale na Dandym sem vživotě neseděla)))......jinak nevím co by to mohlo být zač.....
ja sem tady v beskydech už dva roky a cca dva měsíce a on byl prodanej někdy těsně po tom co sem se odstěhovala.....
jaruska
napsal(a):
Mušíš smazat tu mezeru před tím jpg.
Takhle deska vypadaj naše hemelky.
jaruska
napsal(a):
Takhle deska vypadaj naše hemelky.
Noo,tak vidíš,aspoň se mi nikdo nemůže divit,že jsem si je hold spletla.
dakotka
napsal(a):
a cože je to na tý foto za koně?ten co je jak dandiho kopie???
Jaruš hluboka poklona a omluva..ted mi psala kamoška že fakt byla v inzeratech fotka jak se na něm sedí..no ja to netušila už sem byla přesídlená jinde)))foto mi zapujčila.......a prosim tě ze ktere diskuze je ta tvoje fotka??????
dakotka
napsal(a):
Jaruš hluboka poklona a omluva..ted mi psala kamoška že fakt byla v inzeratech fotka jak se na něm sedí..no ja to netušila už sem byla přesídlená jinde)))foto mi zapujčila.......a prosim tě ze ktere diskuze je ta tvoje fotka??????
Prosím Tě,neomlouvej se,Janí
,Tys to nemohla vědět,když jsi psala,že už jsi se pak odstěhovala.
Ta fotka je kobylka Marcely,tady má přezdívku Makki.