mili
napsal(a):
Ahoj, pošlete sem prosím fotky vašich hříbků které máte v umyslu po odstavu prodat...
Ps. můžetze přidat i ostatní koníky na prodej..Myslím že to bude zajímat víc lidí..
Tak tady je jeden o kterym vim.. Ted mu budou dva roky. Hrebec. Vlastne vubec nemel byt na svete, ale nevedeli jsem, ze tata je takovy dobry skokan.. Ale rozhodne se povedl...je to broucek a moc velkej fesak :)
mili
napsal(a):
Ahoj, pošlete sem prosím fotky vašich hříbků které máte v umyslu po odstavu prodat...
Ps. můžetze přidat i ostatní koníky na prodej..Myslím že to bude zajímat víc lidí..
Dalsi je ponicka...dva roky. Moc hodna, ale asi nebude moc vysoka.
mili
napsal(a):
A do tretice :) Irsky tinker. Kobylky. Jedna 2 roky, druha pul roku :)
bubu
napsal(a):
za kolik je ta 2 irsky tinker a odkud jste?
Nejsou moji, takze si nejsem 100% jista, ale mela by stat 70 000 - 90 000Kč, ale vazne zalezi na dohode. Kdyby jste meli jinak nejake otazky, rada odpovim...znam ji od narozeni :) Je to milacek :)) Nebo muze dat rovnou kontakt na majitelku..
mili
napsal(a):
Spiccato, 14.3.2006, m: Saloniké po Sahib Kubišta, o: Le Patron po Laptop. Odběr koncem července. Cena 40000,-
kontakt 777566289
aryry
napsal(a):
Spiccato, 14.3.2006, m: Saloniké po Sahib Kubišta, o: Le Patron po Laptop. Odběr koncem července. Cena 40000,-
kontakt 777566289
Ahoj. Já mám na prodej hřebečka po Quoniam.
Jeho máma je po Taarlo Kubišta.
Hřebeček se narodil 3.3. 2006, je to ryzák. Má barvu po mámě. Ta bývá v létě normální ryzák a v zimě má krásnou tmavě ryzou barvu. Má hvězdičku, šňupku a 2 ponožky. V dospělosti bude mít určitě 170kvh, a bude mít pěknou mohutnou postavu. Vhodný do sportu a na rekreaci.
K odběru bude v srpnu. Bude vypálený, bude mít plné PP.
Cena 15 000Kč. K vidění kousek od Brna
polly
napsal(a):
Ahoj. Já mám na prodej hřebečka po Quoniam.
Jeho máma je po Taarlo Kubišta.
Hřebeček se narodil 3.3. 2006, je to ryzák. Má barvu po mámě. Ta bývá v létě normální ryzák a v zimě má krásnou tmavě ryzou barvu. Má hvězdičku, šňupku a 2 ponožky. V dospělosti bude mít určitě 170kvh, a bude mít pěknou mohutnou postavu. Vhodný do sportu a na rekreaci.
K odběru bude v srpnu. Bude vypálený, bude mít plné PP.
Cena 15 000Kč. K vidění kousek od Brna
A tady jsem s mámou.
polly
napsal(a):
A tady jsem s mámou.
Mám dotaz na majitele letošních hříbat-proč prodáváte? Nebo jste připouštěli kobyly s tím, že prodáte? A proč potom - aby kobyla měla hříbě, abyste prezentovali svůj chov, kvůli přivýdělku? Není to žádné rytí, jen by mne to zajímalo - vždyť hříbata, byť s výborným původem, se dnes prodávají tak špatně a když už, tak je tržní cena tak nízká, že se sotva může rentovat..? Na prezentaci chovu jsou hříbata příliš mladá - navíc nikdy nevíte, co z nich vyroste.. Beru to z pohledu chovatele - pokud bych nechovala pro sebe, asi bych klisnu nepřipustila(vyjma toho, že by někdo chtěl vysloveně hříbě z ní a podložil to smluvně). Pochopím prodej hříbat u málopočetných, relativně drahých plemen, či tehdy, když jste připouštěli s tím, že kobylku si necháte, hřebečka ne - je to tento případ? Opět opakuji, že neryju, nemyslím si ani, že chov koní za účelem prodeje by byl něco nemorálního-ale nedává mi to logiku:o)