PRACANTKY- všem přeji pěkný prac.den :)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.12.2008 05:38
rocky

XXX.XXX.125.150

Dobré ráno, řekla jsem si že dneska si přivstanu a založím ať je vidět že stále držím basu s Váma. Tak frčím do práce at máte všici hezký den.Papapa

2.12.2008 06:18
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Dobré ráno, řekla jsem si že dneska si přivstanu a založím ať je vidět že stále držím basu s Váma. Tak frčím do práce at máte všici hezký den.Papapa

Teda segra taky jsem dnes vstávala dřív...mazec...

2.12.2008 07:14
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Teda segra taky jsem dnes vstávala dřív...mazec...

Dobré ráno,
teda Péťo, takhle brzo vstávat...uaaa
Také přeji všem vydařený den...

2.12.2008 07:19
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):

tak já pro změnu taky jenom juknu a už zase makám...:(
btw včera měla černá věc opět svůj dne, sotva vylezu na koňa, začne vichřice, by mě jeblo...:(

2.12.2008 08:28
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
tak já pro změnu taky jenom juknu a už zase makám...:(
btw včera měla černá věc opět svůj dne, sotva vylezu na koňa, začne vichřice, by mě jeblo...:(

No a já přijdu a vás nebude, že? Klasika Jinak u nás se klube snad hezký den, ikdyž po včerejšku ničemu nevěřím, celé dopoledne azuro a pak z ničeho nic vítr, déšt, zima, blééééééééééééé.......
No, dnes mě čekají oba úňové vyvenčit, odbahnit, snad přijde Markíz a pomůže....
Jo a z jara začínám předělávat ***

2.12.2008 09:48
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
No a já přijdu a vás nebude, že? Klasika Jinak u nás se klube snad hezký den, ikdyž po včerejšku ničemu nevěřím, celé dopoledne azuro a pak z ničeho nic vítr, déšt, zima, blééééééééééééé.......
No, dnes mě čekají oba úňové vyvenčit, odbahnit, snad přijde Markíz a pomůže....
Jo a z jara začínám předělávat ***

Baboně?????? Spíte?????

2.12.2008 09:56
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):

ale fšeci se tváří, že robí a náhodou si mi neodepsala na posl. sms...včera mi přišla ta nová dečka pro kekru pod western, tak snad pro změnu nebude moc tenká...
a doufám, že tohle počasí vydrží, páč včera mě zas z toho černého vzteklouna málem odfuklo, a ot byhc dneska chtěla stihnout oba - Kerku aspon nasedlat a gasii porovnat po Kulášovi a sjet si na ní...

2.12.2008 10:03
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
ale fšeci se tváří, že robí a náhodou si mi neodepsala na posl. sms...včera mi přišla ta nová dečka pro kekru pod western, tak snad pro změnu nebude moc tenká...
a doufám, že tohle počasí vydrží, páč včera mě zas z toho černého vzteklouna málem odfuklo, a ot byhc dneska chtěla stihnout oba - Kerku aspon nasedlat a gasii porovnat po Kulášovi a sjet si na ní...

Někdo zas machří jízdárnou, že???? Jani, příští týden teda skočíš semnou pro to sedlo???? Je ti jedno kdy??? Dášena tam je do kolika???? Kurde, se těším jak nic Viděla bych to kolem středy???

2.12.2008 10:06
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Někdo zas machří jízdárnou, že???? Jani, příští týden teda skočíš semnou pro to sedlo???? Je ti jedno kdy??? Dášena tam je do kolika???? Kurde, se těším jak nic Viděla bych to kolem středy???

A malý chachar začne makat

2.12.2008 10:08
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):

zlatko, ona tam má do půl 6 a určo tma s tebou bez potíží zajedu:)....
na jízdárnu nejedu, anvíc chce přijet Kája, takže si na Vicu zase nesednu..a na trénik je moc mokro..:(teď to bude už spíše jenom odpočinkové...

2.12.2008 10:11
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
zlatko, ona tam má do půl 6 a určo tma s tebou bez potíží zajedu:)....
na jízdárnu nejedu, anvíc chce přijet Kája, takže si na Vicu zase nesednu..a na trénik je moc mokro..:(teď to bude už spíše jenom odpočinkové...

ženy sorry, moc práce...
jinak já včera u koníků nebyla, dnes mám kroužek, tak budu komandovat smrady ze země...šedivýho vezmu na jízdárnu sebou at taky něco dělá...to´mu jen prospěje...
dneska má Tonda rande s Fifinkou...tak měl včera koupel, myslela jsemže bude čóro, ale za chvilku byl smířenej s tvrdým osudem a i fénování zvládnul na jedničku:)))

2.12.2008 10:17
sakiron

XXX.XXX.144.142

klawdie napsal(a):
ženy sorry, moc práce...
jinak já včera u koníků nebyla, dnes mám kroužek, tak budu komandovat smrady ze země...šedivýho vezmu na jízdárnu sebou at taky něco dělá...to´mu jen prospěje...
dneska má Tonda rande s Fifinkou...tak měl včera koupel, myslela jsemže bude čóro, ale za chvilku byl smířenej s tvrdým osudem a i fénování zvládnul na jedničku:)))

ahojte tak dneska je krasne

2.12.2008 10:21
jenysimons

XXX.XXX.57.98

sakiron napsal(a):
ahojte tak dneska je krasne

ahojda pracující ženy..
tak u nás byla před chvílí ještě docela slušnáá tma..venku je hnusně, fouká vítr a ve škole zima..sakra...
Dnes se konečně zase dostanu ke Kíšovi..po hodně dlouhý době, už se těším, až si na něj zase sednu...mám ted fakt moc věcí na práci...učení a maturiták a vánoce..k tomu brigoška..no fakt děs běs..

2.12.2008 10:23
strelish

XXX.XXX.142.166

jenysimons napsal(a):
ahojda pracující ženy..
tak u nás byla před chvílí ještě docela slušnáá tma..venku je hnusně, fouká vítr a ve škole zima..sakra...
Dnes se konečně zase dostanu ke Kíšovi..po hodně dlouhý době, už se těším, až si na něj zase sednu...mám ted fakt moc věcí na práci...učení a maturiták a vánoce..k tomu brigoška..no fakt děs běs..

Týno tak si tam to počasí nechte, tady je azuuuuro

Konečně jsem dokončila ranní kolečko prací, tak bude i chvíle klidu na jiné práce

2.12.2008 10:25
jenysimons

XXX.XXX.57.98

strelish napsal(a):
Týno tak si tam to počasí nechte, tady je azuuuuro

Konečně jsem dokončila ranní kolečko prací, tak bude i chvíle klidu na jiné práce

hmm, tak to teda těžká závist jako..:( Tady je to fakt hegeš a vypadá to, že možná něco spadne...je to takový to ponurý, depresivní hnusný počasí...bleeeee...

2.12.2008 10:29
lanika

XXX.XXX.162.56

jenysimons napsal(a):
hmm, tak to teda těžká závist jako..:( Tady je to fakt hegeš a vypadá to, že možná něco spadne...je to takový to ponurý, depresivní hnusný počasí...bleeeee...

Týnuš, deprese????? Máš Emo sadu u sebe? Tak která dnes vyhraje????
A jinak souhlas s Katicí, nechte si tam fujavicí
Hřebčisko

2.12.2008 10:36
jenysimons

XXX.XXX.57.98

lanika napsal(a):
Týnuš, deprese????? Máš Emo sadu u sebe? Tak která dnes vyhraje????
A jinak souhlas s Katicí, nechte si tam fujavicí
Hřebčisko

no já je nemám, ale to počasí je takový dost podněcující...hehe to víš, to já rád...neboj, jen co se učitelka nebude dívat, tak se zrovna pořežuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

a nechcete vy nám sem poslat kousek sluníčka??

2.12.2008 10:39
lanika

XXX.XXX.162.56

jenysimons napsal(a):
no já je nemám, ale to počasí je takový dost podněcující...hehe to víš, to já rád...neboj, jen co se učitelka nebude dívat, tak se zrovna pořežuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Tak jo, ale fakt jen krapet Letí k vám

2.12.2008 10:40
haisovad

XXX.XXX.213.5

jenysimons napsal(a):

Celkem práce, kdo by to byl řekl... v práci
Hele Týnko, co Kýša a jeho zjizvenej koboutek? Už to má dobrý?

2.12.2008 10:41
jenysimons

XXX.XXX.57.98

lanika napsal(a):
Tak jo, ale fakt jen krapet Letí k vám

ty jooo..ty fotkyyy...asi slintám a i takovej smajlík mi tu chybí...

chjo, já chci léééétoooo...a egypt...

2.12.2008 10:42
jenysimons

XXX.XXX.57.98

haisovad napsal(a):
Celkem práce, kdo by to byl řekl... v práci
Hele Týnko, co Kýša a jeho zjizvenej koboutek? Už to má dobrý?

danny, dobrý to nebude ještě hodně dlouho, ale hojí se to..myslím, že jsme přešli nejhorší období a ted už jen čekat, kdy nám to začne zarůstat srstí..pak už bude víceméně vyhráno..

2.12.2008 10:53
jenysimons

XXX.XXX.57.98

jenysimons napsal(a):
danny, dobrý to nebude ještě hodně dlouho, ale hojí se to..myslím, že jsme přešli nejhorší období a ted už jen čekat, kdy nám to začne zarůstat srstí..pak už bude víceméně vyhráno..

tak dámy, dnes jdu o hodinu dřív, máme schůzku s druhou třídou kvůli plesu..papa..

2.12.2008 13:06
lanika

XXX.XXX.162.56

jenysimons napsal(a):
tak dámy, dnes jdu o hodinu dřív, máme schůzku s druhou třídou kvůli plesu..papa..

Tak s tímhle tím se vám musím pochlubit

2.12.2008 13:07
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Tak s tímhle tím se vám musím pochlubit

Jsem byla včera u holiče

2.12.2008 13:09
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):

ty hade, tě zas Janka něco naučila, že?:))
doma u mě si to vyzkoušela ateď tu machruje...a mi to v práci nejde....bééé...:(

2.12.2008 13:17
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
ty hade, tě zas Janka něco naučila, že?:))
doma u mě si to vyzkoušela ateď tu machruje...a mi to v práci nejde....bééé...:(

Je to božííííííííííííííííííííííí Se tu tlemím dookola

2.12.2008 13:18
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
Je to božííííííííííííííííííííííí Se tu tlemím dookola

Leni, dobrý...se chechtá a ostatní v kanclu nechápou...

2.12.2008 13:50
lanika

XXX.XXX.162.56

haisovad napsal(a):

Leni, dobrý...se chechtá a ostatní v kanclu nechápou...

A další modely

2.12.2008 13:51
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
A další modely

2.12.2008 14:34
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

to mikádo ti ale jde:)))

2.12.2008 14:38
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
to mikádo ti ale jde:)))

To se mi tééééééééééž líbí . Možná by mi slušelo takové to vzadu vystříhané a dolů do obličeje mikádo

2.12.2008 14:55
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
To se mi tééééééééééž líbí . Možná by mi slušelo takové to vzadu vystříhané a dolů do obličeje mikádo

zkus to...

Přidejte reakci

Přidat smajlík