Prosba na všechny výtvarné talenty!!!!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.12.2008 13:12
kukinatost

XXX.XXX.43.146

Prosím hrozně moc lidi, kteří umí krelit, malovat, prstě jsou výtvarně zdatní na rozdíl ode mě, která jsem zakrněla cca v druhé třídě...
se segrou sjme si usmyslely, že bychom našim k Vánocům, nechali přemalovat náš barák a zahradu z fotky...
Prosím vás, byl by tady někdo ochoten něco takového zkusit?
Samozřejmě to nechci zadarmo...
už jste se tu několikrát prezentovali s výtvarnýma dílama koní, zvládl by někdo, prosím, trochu něco jiného?

2.12.2008 13:43
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
Prosím hrozně moc lidi, kteří umí krelit, malovat, prstě jsou výtvarně zdatní na rozdíl ode mě, která jsem zakrněla cca v druhé třídě...
se segrou sjme si usmyslely, že bychom našim k Vánocům, nechali přemalovat náš barák a zahradu z fotky...
už jste se tu několikrát prezentovali s výtvarnýma dílama koní, zvládl by někdo, prosím, trochu něco jiného?

kurňa, je tu milion šikovných lidí, neříkejte mi, že se nikdo nehecne...:)

sadzi saj

2.12.2008 13:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

kukinatost napsal(a):
kurňa, je tu milion šikovných lidí, neříkejte mi, že se nikdo nehecne...:)

Určo se někdo najde, písni Lucky od nás z Králíků, já bych ti ráda pomohla, ale bohužel na to nemám čas

2.12.2008 13:52
kukinatost

XXX.XXX.43.146

sadzi saj napsal(a):
Určo se někdo najde, písni Lucky od nás z Králíků, já bych ti ráda pomohla, ale bohužel na to nemám čas

no Andrejko, má tu ona mail na profilu, mrknu se a díky moc za tip:))

2.12.2008 13:53
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
no Andrejko, má tu ona mail na profilu, mrknu se a díky moc za tip:))

jani, ráda bych ti pomohla ale všichni okolo mě kreslí spíše historii a do malování novostaveb se jim nechce...upřímně.

2.12.2008 15:37
canis lupus

XXX.XXX.130.23

kukinatost napsal(a):

Ahoj,
já to klidně namaluju, napiš mail...

2.12.2008 18:19
kukinatost

XXX.XXX.219.111

kukinatost napsal(a):

No Danny, já chápu všechny umělce a výtvarníky, že prostě mají rádi spíše tradice, historii a ty novostavby moc hezky pro ně třeba nevypadají...ale já bych to našim nechala nakreslit i kdyby měli nějakou novorenesanční vilku, jde mi prostě o to, že chci nechat našim na památku nakreslit něco, co si postavili a vybudovali vlastními silami a prostředky, a prakticky tam od výkopů základu, po omítku a vnitřek dělali na všem vlastníma rukama...
tak proto....
děkuju za nabídku a určo se ozvu:)

2.12.2008 18:50
michel

XXX.XXX.188.216

kukinatost napsal(a):
No Danny, já chápu všechny umělce a výtvarníky, že prostě mají rádi spíše tradice, historii a ty novostavby moc hezky pro ně třeba nevypadají...ale já bych to našim nechala nakreslit i kdyby měli nějakou novorenesanční vilku, jde mi prostě o to, že chci nechat našim na památku nakreslit něco, co si postavili a vybudovali vlastními silami a prostředky, a prakticky tam od výkopů základu, po omítku a vnitřek dělali na všem vlastníma rukama...
tak proto....
děkuju za nabídku a určo se ozvu:)

ahoj odkaď si? já bych si na to možná troufla už jsem něco podobného dělala.

2.12.2008 18:56
kukinatost

XXX.XXX.219.111

michel napsal(a):
ahoj odkaď si? já bych si na to možná troufla už jsem něco podobného dělala.

HOj Michel, jsem z Ostravska, přemýšlela jsem, že by se to pořešilo překreslením z fotky...:)

2.12.2008 19:02
haisovad

XXX.XXX.208.220

kukinatost napsal(a):
HOj Michel, jsem z Ostravska, přemýšlela jsem, že by se to pořešilo překreslením z fotky...:)

Jo Jani, já to tak beru.

2.12.2008 19:04
michel

XXX.XXX.188.216

kukinatost napsal(a):

jééé tak to je fakt daleko, já jsem z Liberce. No o prázdninách by to šlo. Z té fotky by to bylo nejlepší.

2.12.2008 19:09
jenysimons

XXX.XXX.237.100

michel napsal(a):
jééé tak to je fakt daleko, já jsem z Liberce. No o prázdninách by to šlo. Z té fotky by to bylo nejlepší.

i já bych to, Jani, možná mohla zkusit..podle předlohy malovat umím...hehe... Jen vážně nevím, kde bych na to vzala čas..ve škole při hodinách, už vím... pošleš mi třeba fotku na mejlika?? a chceš to v barcách nebo třeba jen čb??

2.12.2008 19:48
kukinatost

XXX.XXX.219.111

kukinatost napsal(a):

No, já to právě chci dát těm našim na Vánoce a segra by to chtěla barevně a na nějaký větší formát...
Tynula, kldině ti fotku pošlu mailem, segra mi to zítra pošle:)

2.12.2008 19:50
jenysimons

XXX.XXX.237.100

kukinatost napsal(a):
No, já to právě chci dát těm našim na Vánoce a segra by to chtěla barevně a na nějaký větší formát...
Tynula, kldině ti fotku pošlu mailem, segra mi to zítra pošle:)

no tak pokud barvičky, tak to není na mě..já nejradši jen tužkou nebo nejlíp uhlem..

2.12.2008 20:20
kukinatost

XXX.XXX.219.111

jenysimons napsal(a):
no tak pokud barvičky, tak to není na mě..já nejradši jen tužkou nebo nejlíp uhlem..

Tyňas, barevně by to chtěla segra, já osobně bych byla spíše právě pro uhel, tak co ty na to?:))

2.12.2008 22:02
kassiopeass

XXX.XXX.5.186

kukinatost napsal(a):

Ahojky, já bych to možná zkusila, napiš mail jak si to představuješ a uvidím. Katka - Kassiopeass@centrum.cz moje kresby (bohužel mám tam dané jen kresby koní): Kassiopeass.nafoceno.cz

4.12.2008 19:29
mjackie

XXX.XXX.134.6

kukinatost napsal(a):

mám kamaráda na vejšce v plzni- umelecké... dle mého maluje nádherne..a barevne. na nejaké rozumné cene by jste se asi domluvili.. ale je to na tobe.. dyžtak mi pisni sms.moc jsme nechodim.. co sedylko?

Přidejte reakci

Přidat smajlík