Zajímavé video!!! ANGLIE versus WESTERN ;-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.12.2008 22:00
red rock

XXX.XXX.40.194

http://de.youtube.com/ watch?v=vrYOQ52U3LQ&feature=related

2.12.2008 22:22
ladys

XXX.XXX.26.142

red rock napsal(a):

Super!!
Pro mě je lepší westerňák, samozřejmě. Komické jsou nohy toho drezurního jezdce na quarterovi, kterému skoro pomáha při chůzi .
Ikdyž po shlédnutí toho videa stojím, jako asi většina lidí, "na půli cesty" .

2.12.2008 22:48
zzana

XXX.XXX.163.104

red rock napsal(a):

bezvadný, no já se samozřejmě přikláním k anglii, ale mě se spíš nejvíc líbí rozdíl mezi těmi koníky - ta výška je úžasná - to bych brala zase toho QH (jestli to tedy je QH)
ale fakt super

2.12.2008 23:21
rocky

XXX.XXX.125.150

zzana napsal(a):
bezvadný, no já se samozřejmě přikláním k anglii, ale mě se spíš nejvíc líbí rozdíl mezi těmi koníky - ta výška je úžasná - to bych brala zase toho QH (jestli to tedy je QH)
ale fakt super

Už jsem na to koukala..
Opravdu musím říct luxus podívaná, bylo úchvatné sledovat ten rozdíl a přitom se bavíme stále jen o jízdě na koni
Tady to je opravdu krásná ukázka čím vším se od sebe liší různé disciplíny v jezdectví

3.12.2008 06:36
thesis

XXX.XXX.151.2

rocky napsal(a):
Už jsem na to koukala..
Opravdu musím říct luxus podívaná, bylo úchvatné sledovat ten rozdíl a přitom se bavíme stále jen o jízdě na koni
Tady to je opravdu krásná ukázka čím vším se od sebe liší různé disciplíny v jezdectví

Tak to je opravdu krása

3.12.2008 07:03
kukinatost

XXX.XXX.43.146

red rock napsal(a):

Teda musím uznat, že fakt boží, jak se snoubí taková klasická elegance drezury a do toho "uvolněnost ale přesto preciznost", nebo neumím to spíše popsat precizně zajetého westernu...:)
Jedno z nejluxusnějších videí, díky za tip:)

3.12.2008 07:39
amidala

XXX.XXX.9.156

red rock napsal(a):

Tak video je moc hezké a působivé. Pobavilo mě to. Já zrovna nedávno jakožto anglický jezdec sedla na westernového koně. Jízda celkem super, ale anglie se nevzdám

3.12.2008 08:16
molly

XXX.XXX.5.50

red rock napsal(a):

díky za tip. Opravdu moc pěkné video

3.12.2008 09:25
dakotka

XXX.XXX.8.129

molly napsal(a):
díky za tip. Opravdu moc pěkné video

super mě se to taky moc líbí a jde vidět že i jezdci se baví sou vysmátí jak lečo(no na channelu se to zase mele kdo je lepší)

3.12.2008 09:35

dakotka napsal(a):
super mě se to taky moc líbí a jde vidět že i jezdci se baví sou vysmátí jak lečo(no na channelu se to zase mele kdo je lepší)

No škoda že mi to nejde pustit - jsem v práci Tak holt až doma.. Ale dovedu si to představit - já jezdím anglii, ale western se mi moc líbí! Ono se nedá říct co je lepčí, každý je jiný! Ale nejlepší je stejně rekre na pohodu jezdce a koně

3.12.2008 10:04
ladys

XXX.XXX.26.142

chypi napsal(a):
No škoda že mi to nejde pustit - jsem v práci Tak holt až doma.. Ale dovedu si to představit - já jezdím anglii, ale western se mi moc líbí! Ono se nedá říct co je lepčí, každý je jiný! Ale nejlepší je stejně rekre na pohodu jezdce a koně

Nejde říct, kdo je lepší. Spíš je tady vidět, že si jsou oba styly hrozně podobné. Teda nemyslím to koňské provedení, protože prodloužený klus je u každého jinak, to samé vysoký klus u drezůráka, quarter "šoupe" nohama a to se mi líbí, ale teda husinu jsem měla z toho drezůráka, jak se krásně nese a u westerňáka zase u spinů. Prostě oba dva jsou nádherní a jezdci šikovní (ikdyž, jak dlouho to před tím asi trénovali, že. Asi se neviděli poprvé ).

3.12.2008 10:10
dakotka

XXX.XXX.8.129

ladys napsal(a):
Nejde říct, kdo je lepší. Spíš je tady vidět, že si jsou oba styly hrozně podobné. Teda nemyslím to koňské provedení, protože prodloužený klus je u každého jinak, to samé vysoký klus u drezůráka, quarter "šoupe" nohama a to se mi líbí, ale teda husinu jsem měla z toho drezůráka, jak se krásně nese a u westerňáka zase u spinů. Prostě oba dva jsou nádherní a jezdci šikovní (ikdyž, jak dlouho to před tím asi trénovali, že. Asi se neviděli poprvé ).

jj ja sem u toho poskakovala nadšenim na židli jak malý decko a při spinech sem malem tleskala....škoda že nepředved nějakej šikovnej slaid....a musela sem se smát jak se tomu westernakovi ten drezurak rozklusal

3.12.2008 10:24
monca

XXX.XXX.210.3

dakotka napsal(a):
jj ja sem u toho poskakovala nadšenim na židli jak malý decko a při spinech sem malem tleskala....škoda že nepředved nějakej šikovnej slaid....a musela sem se smát jak se tomu westernakovi ten drezurak rozklusal

Sakriš fakt nádhera,nahlas jsem se smala jak drezůrák sedl na westerňáka.Krásný příklad toho jak oba styly mohou krásně spolu vycházet a jak je to hezké,a ne když se pořád někdo pře kdo je lepší.Opravdu moc hezké video

3.12.2008 10:40
sabina

XXX.XXX.64.178

monca napsal(a):
Sakriš fakt nádhera,nahlas jsem se smala jak drezůrák sedl na westerňáka.Krásný příklad toho jak oba styly mohou krásně spolu vycházet a jak je to hezké,a ne když se pořád někdo pře kdo je lepší.Opravdu moc hezké video

Luxusní video...díky. Docela jsem se nasmála...Fakt úžasný když si vyměnily koně.
Je sice fakt, že klasická drezura vypadá líp....ale western má zase dalších milion jiných krásných cviků.

3.12.2008 11:20
ditule28

XXX.XXX.212.163

sabina napsal(a):
Luxusní video...díky. Docela jsem se nasmála...Fakt úžasný když si vyměnily koně.
Je sice fakt, že klasická drezura vypadá líp....ale western má zase dalších milion jiných krásných cviků.

Tak mi to taky nedalo a podívala jsem se. Fakt super. Jsem spíše příznivec westernu, ale líbila se mi i ta drezura. Hezké, jak jde všechno krásně skloubit, když je chuť, pobavilo mě to a nadchlo. Super.

3.12.2008 12:01
lucky

XXX.XXX.230.77

ditule28 napsal(a):
Tak mi to taky nedalo a podívala jsem se. Fakt super. Jsem spíše příznivec westernu, ale líbila se mi i ta drezura. Hezké, jak jde všechno krásně skloubit, když je chuť, pobavilo mě to a nadchlo. Super.

Tak se přidám, fakt mě to pobavilo...špičkové video!
Je tady názorně vidět v čem jsou si oba styly podobné a v čem se výrazně odlišují, ale ta spolupráce je nádherná. Jediné co mi trochu vadilo bylo dost časté mrskání ocasu drezuráka, ale v tom prostředí a řevu lidí se zase není čemu divit...

Jinak mooc povedeneé video.

Přidejte reakci

Přidat smajlík