Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.12.2008 11:57
red and white

XXX.XXX.125.26

Zdravím .. chtěla bych se zeptat ..
Momentálně budu upravovat krmnou dávku svých koní na nízkoenergetičtější krmivo ( méně pracují ) Dosud dostávají oves ( + kobylka přez zimu řepné řízky ) a já bych chtěla snížit podíl ovsa a nahradit nějakými müsli nebo granulkami ..
Kobylku mám ale velice náchylnou ke kolikám, tudíš bych se přikláněla k nějakým lehce stravitelným müsli... Dobré zkušenosti mám např. se značkou Havens, ke které se přikláním že začnu krmit. Ale ještě bych se chtěla zeptat Vás s čím máte dobré zkušenosti?? Nemám až takový přehled co vše je na trhu díky předem

6.12.2008 13:57
ladys

XXX.XXX.26.142

red and white napsal(a):
Momentálně budu upravovat krmnou dávku svých koní na nízkoenergetičtější krmivo ( méně pracují ) Dosud dostávají oves ( + kobylka přez zimu řepné řízky ) a já bych chtěla snížit podíl ovsa a nahradit nějakými müsli nebo granulkami ..
Kobylku mám ale velice náchylnou ke kolikám, tudíš bych se přikláněla k nějakým lehce stravitelným müsli... Dobré zkušenosti mám např. se značkou Havens, ke které se přikláním že začnu krmit. Ale ještě bych se chtěla zeptat Vás s čím máte dobré zkušenosti?? Nemám až takový přehled co vše je na trhu díky předem

Ahoj.
Tak já mám dobré zkušenostu s hövelerem. Krmila jsem s tím kobylku, která byla totálně vychrtlá a měla poruchu s přijímáním potravy, teď sakra nevím název těch prvních, ale bylo to klasické müsli od nich.
A letos jsem krmila kräuter müsli taky od nich a nemůžu si stěžovat... Dokonce jsem na ně chodila i já , mňam mňam

6.12.2008 14:13
jessyn

XXX.XXX.0.7

ladys napsal(a):
Ahoj.
Tak já mám dobré zkušenostu s hövelerem. Krmila jsem s tím kobylku, která byla totálně vychrtlá a měla poruchu s přijímáním potravy, teď sakra nevím název těch prvních, ale bylo to klasické müsli od nich.
A letos jsem krmila kräuter müsli taky od nich a nemůžu si stěžovat... Dokonce jsem na ně chodila i já , mňam mňam

ahoj, tak hoveler byla krmena moje kobylka taky (půlroční), nyní dostává irské müsli red mills, musím říct, že jí velice chutná

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.12.2008 15:13
Uživatel s deaktivovaným účtem

red and white napsal(a):

I toto müsli je super: http://www.marstall.de/czech/index.htm

6.12.2008 16:19
cizluc

XXX.XXX.211.115

red and white napsal(a):

Koukni na značku pavo. Nabízí mnoho výrobků, všech možných odvětví a všech možných produktů. Vřele doporučuji

7.12.2008 11:13
vap

XXX.XXX.248.38

cizluc napsal(a):
Koukni na značku pavo. Nabízí mnoho výrobků, všech možných odvětví a všech možných produktů. Vřele doporučuji

Rozhodně bych se podívala po značce Red Mills, jijich krmivo je opravdu na špičkové úrovně, dokonce bych řekla, že je lepší než uznávaný Dodson and Horrell...produkty jsou např. na www.zesbe.cz

7.12.2008 12:02
lerry

XXX.XXX.102.84

red and white napsal(a):

Musli jsou moc fajn, taky je krmím. Staršímu Pavo Natures Best- nízkoenergetické s mrkvičkou a mlaďochovi Juniorix od Cavalor.
Jednu dobu dostávali granule, ale přeci jen si myslím, řže je tam více chemie, něčím se to slepit musi :)

olga visnakova

7.12.2008 14:45
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

lerry napsal(a):
Musli jsou moc fajn, taky je krmím. Staršímu Pavo Natures Best- nízkoenergetické s mrkvičkou a mlaďochovi Juniorix od Cavalor.
Jednu dobu dostávali granule, ale přeci jen si myslím, řže je tam více chemie, něčím se to slepit musi :)

Red mills pro větší kvalitu, jen je dražší a nebo Pavo, biofaktory..............

7.12.2008 17:32
red and white

XXX.XXX.125.26

olga visnakova napsal(a):
Red mills pro větší kvalitu, jen je dražší a nebo Pavo, biofaktory..............

Díky, a pro ty co znají značku Havens - jak by jste porovnali Vámi doporučované krmiva s Havensem co se kvality týče? Dávala jsem kolikové havens ( žluté ) a bylinkové pro kašlavé koně ( zelené ) a mám dobrou zkušenost, ale jak říkám, na trhu je takových věcí o kterých ani člověk neví

Přidejte reakci

Přidat smajlík