Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.12.2008 12:44
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

Ahoj,
chci se poptat, zda by byl zájem o kurz zaměřený na výuku TTouch a TTeam. Byl by rozdělen na dvě kategorie - Začátečníci a Mírně pokročilý, kde by se učili základy techniky, jejich účel a protahování koní. Dál pak kurz pro Pokročilé, kde by se spojily metody TTouch a TTeam s výcvikem koní a popřípadě řešením problémů spojených s výcvikem a sportem.
Předem díky za odpovědi a přeju hezký den :)

buggyna

11.12.2008 12:49
buggyna

XXX.XXX.81.124

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,
chci se poptat, zda by byl zájem o kurz zaměřený na výuku TTouch a TTeam. Byl by rozdělen na dvě kategorie - Začátečníci a Mírně pokročilý, kde by se učili základy techniky, jejich účel a protahování koní. Dál pak kurz pro Pokročilé, kde by se spojily metody TTouch a TTeam s výcvikem koní a popřípadě řešením problémů spojených s výcvikem a sportem.

vůbec nevím o co jde,ale podle toho co píšeš, sem vydedukovala že by to mohlo být zajímavý...napsala bys pls bližší info + kde by kurz byl a co by stál?
Já bych se ráda zůčastnila... jako začátečník v začátečníků

11.12.2008 12:49
darsey

XXX.XXX.134.82

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,

a kolik by stal?

buggyna

11.12.2008 12:50
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
vůbec nevím o co jde,ale podle toho co píšeš, sem vydedukovala že by to mohlo být zajímavý...napsala bys pls bližší info + kde by kurz byl a co by stál?
Já bych se ráda zůčastnila... jako začátečník v začátečníků

tak sem si něco o tom našla já do toho ráda půjdu

11.12.2008 12:51
kukinatost

XXX.XXX.43.146

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,

tak já mám teda jenom tak light páru, o co jde...nicméně pokud to bude cenově a i vzdálenostně přiijatelné (ať nemusím někam do Chebu:), ráda obohatím jakékoliv znalosti týkající se koní:)))

11.12.2008 12:53
kes

XXX.XXX.68.227

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,

zajem bych mela, jde o to kdy, kde, za kolik..

buggyna

11.12.2008 12:55
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
tak sem si něco o tom našla já do toho ráda půjdu

moje mamka jako kynolog by se ráda taky připojila

11.12.2008 12:56
lerry

XXX.XXX.102.84

kes napsal(a):

Taky bych měla zájem, pokud to bude cenově a místem přijatelné, hlasuji pro Brno či okolí jako střed ČR

11.12.2008 12:57

kes napsal(a):

Ahoj, přidávám se jako zájemce - podle místa konání a ceny samozřejmě

buggyna

11.12.2008 13:00
buggyna

XXX.XXX.81.124

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,

nejlepší by byly Střední Čechy,ale myslím že pokud člověk naplní auto lidma, není problém dojet kamkoli

11.12.2008 13:09
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

buggyna napsal(a):
nejlepší by byly Střední Čechy,ale myslím že pokud člověk naplní auto lidma, není problém dojet kamkoli

Pro ty, kteří nevědí, o co se jedná, sem zkopíruju text ze svých webových stránek, na nichž je to trochu obsáhlejší, takže zvolím jen takový úvod.

TTouch pomůže uvolnit napětí a zvýšit tělesné povědomí. Doteky TTouch aktivují nervové buňky a nervová spojení. Zlepšení tělesného vnímání pak pomáhá schopnosti učení, paměti a poslušnosti. Pomocí doteků se koně rychleji uvolní, pomáhají snížit stres a zvýšit výkonnost. Slouží ale i při léčbě různých zranění, napomáhají rychlejší rekonvalescenci, zvyšují u koní vědomí vlastního těla.
Touto metodou můžeme koně zklidnit, získat si jeho důvěru a zároveň jej uvolnit. Můžeme takto řešit mnoho problémů, například předchozí špatné zkušenosti koně, strach ze sedla, tlaku, ohlávky atd. Také můžeme koně v tomto duchu velmi šetrně obsednout a připravit jej na přijmutí udidla.
TTouch a TTeam není pouze o dotecích, je to velmi dobře propracovaná koncepce výchovy a výcviku koně. Naučíme se zde, jak s koněm pracovat ze země a naučit jej kontrolovat své vlastní tělo. Osobně se mi tyto metody velmi dobře osvědčily u trailových koní, kteří se naučí dávat pozor, kam šlapou a jsou mnohem pozornější a soustředěnější.
Dále se metoda zabývá různými způsoby vodění, kdy koně učíme korektní chůzi a například většímu podsazení a vyklenutí hřbetu, což koně odnaučí padat na předek a napomůže správnému držení těla, který je předpokladem zdravého koně. Hodně se zde věnuje také ježdění bez sedla, kdy máme přímý kontakt s koněm a můžeme jej tedy lépe vnímat a cítit, čímž dosáhneme větší rovnováhy a jistějšího sedu. Nemohu opomenout ani nenásilné ježdění na ohlávce, či na vodícím kruhu, kdy koně učíme spolupracovat na nejjemnější pomůcky a prohlubujeme jeho ovladatelnost.
Pokud máme nespolupracujícího koně, který má tendence odmítat člověka, či dokonce koně s agresivními sklony, může být právě toto jeden ze způsobů nenásilného vyřešení těchto problému. Hlavní myšlenkou je získat si důvěru a zároveň koně co nejvíce uvolnit.

11.12.2008 13:13
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

buggyna napsal(a):

A co se týče místa, ceny a datumu, tak to bych ještě specifikovala později, až by bylo vše zařízeno. Kraj vidím Středočeský, datum někdy na jaře a cenu nedokážu odhadnout zatím vůbec. Ale pro účastníka s koněm cca 1500Kč, pro diváky 500Kč. Cena se bude odvíjet především na ceně pronájmu haly, či jízdárny a také na počtu přihlášených.

buggyna

11.12.2008 13:15
buggyna

XXX.XXX.81.124

ferrarif50 napsal(a):
A co se týče místa, ceny a datumu, tak to bych ještě specifikovala později, až by bylo vše zařízeno. Kraj vidím Středočeský, datum někdy na jaře a cenu nedokážu odhadnout zatím vůbec. Ale pro účastníka s koněm cca 1500Kč, pro diváky 500Kč. Cena se bude odvíjet především na ceně pronájmu haly, či jízdárny a také na počtu přihlášených.

no parádička! Ještě technická...divák opravdu jen kouká,nebo si doteky a masáže i zkouší?

11.12.2008 13:17
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

buggyna napsal(a):
no parádička! Ještě technická...divák opravdu jen kouká,nebo si doteky a masáže i zkouší?

Divák jen kouká Kdyby chtěl zkusit i praxi, musel by si přivést svého koníka. Já bych si vzala jen svého hřebčáka a nerada ho půjčuju cizím lidem

11.12.2008 13:22

ferrarif50 napsal(a):
Divák jen kouká Kdyby chtěl zkusit i praxi, musel by si přivést svého koníka. Já bych si vzala jen svého hřebčáka a nerada ho půjčuju cizím lidem

Hmm, to vypadá slibně, tak prosím volit středočeský kraj směrem na Plzeň

11.12.2008 13:22
kukinatost

XXX.XXX.43.146

ferrarif50 napsal(a):

No, tak to mi teda hrozí jenom jako divák a přijde mi docela dost asi 500 kč na to, že se mohu jenom mrknout a ne si aspoň něco málo ošahat, většinou divák stojí podstatně méně.....a tahat koně od Ostravska, to bych potřebovalal sponzora..
tož to teda ještě uvážím..
jinak přijde mi to jako odně zajímavý nápd, něco málo jsem o tom četla, ale o možnosti kurzu slyším poprvé...
no, popřemýšlím...

buggyna

11.12.2008 13:24
buggyna

XXX.XXX.81.124

ferrarif50 napsal(a):

tak to za diváka který si to nemůže ani vyzkoušet mi teda 500 příjde dost někdo si sebou třeba koně přivést nemůže... a zkusit si pár základních dotyků na cizím koni mi nepříjde nic hrozného. Kůň by z toho újmu taky určitě neměl

11.12.2008 13:25
lerry

XXX.XXX.102.84

ferrarif50 napsal(a):

Hmmmm, tak to je daleko :-( Kdyby to bylo u Brna, tak jdu určitě i s koněm. Ale do čech.....to nejspíš vůbec, škoda.

buggyna

11.12.2008 13:25
buggyna

XXX.XXX.81.124

kukinatost napsal(a):
No, tak to mi teda hrozí jenom jako divák a přijde mi docela dost asi 500 kč na to, že se mohu jenom mrknout a ne si aspoň něco málo ošahat, většinou divák stojí podstatně méně.....a tahat koně od Ostravska, to bych potřebovalal sponzora..
tož to teda ještě uvážím..
jinak přijde mi to jako odně zajímavý nápd, něco málo jsem o tom četla, ale o možnosti kurzu slyším poprvé...
no, popřemýšlím...

koukám,že máme na to stejný pohled...

11.12.2008 13:33
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

lerry napsal(a):
Hmmmm, tak to je daleko :-( Kdyby to bylo u Brna, tak jdu určitě i s koněm. Ale do čech.....to nejspíš vůbec, škoda.

Když by byl kurz úspěšný, určitě by nebyl problém ho uspořádat i pro druhou část republiky. Co se týče ceny za diváka, jak jsem psala, je to orientační, nevín, na kolik kurzovné výjde, ještě není nic zařízené.

11.12.2008 14:04
deshaides

XXX.XXX.144.209

ferrarif50 napsal(a):
Když by byl kurz úspěšný, určitě by nebyl problém ho uspořádat i pro druhou část republiky. Co se týče ceny za diváka, jak jsem psala, je to orientační, nevín, na kolik kurzovné výjde, ještě není nic zařízené.

Měla bych zájem a ideálně i s kobčou... Pokud to vyjde a sehnala bych přepravu (jsem z Vých.čech)

11.12.2008 14:33
darsey

XXX.XXX.134.82

deshaides napsal(a):
Měla bych zájem a ideálně i s kobčou... Pokud to vyjde a sehnala bych přepravu (jsem z Vých.čech)

no ja bych taky mela zajem ale pouze pokud by to bylo u Brna...Stredni cechy jsou moc daleko a za tolik penez si az tam jet dovolit nemuzu.Ale myslim ze usporadat ho potom i v okoli Brna by bylo uplne super!to bych vedela minimallne o trech dalsich lidech kteri by tam jeli!

11.12.2008 14:44
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

darsey napsal(a):
no ja bych taky mela zajem ale pouze pokud by to bylo u Brna...Stredni cechy jsou moc daleko a za tolik penez si az tam jet dovolit nemuzu.Ale myslim ze usporadat ho potom i v okoli Brna by bylo uplne super!to bych vedela minimallne o trech dalsich lidech kteri by tam jeli!

A znáte v okolí brna nějakou hezkou stáj s halou a velkou jízdárnou, kde by byli ochotní takový kurz uspořádat, či pronajmout zázemí?

11.12.2008 17:28
kacka santarova

XXX.XXX.80.71

ferrarif50 napsal(a):
A znáte v okolí brna nějakou hezkou stáj s halou a velkou jízdárnou, kde by byli ochotní takový kurz uspořádat, či pronajmout zázemí?

Tak já se hlásím,
jsem od Strakonic....tak pokud to bude v nějaké rozumné vzdálenosti....nejlépe střed republiky, at je to přístupné pro více lidí....
Ráda bych se jen zaptala kdo bude lektor a kdy se bude kurz konat?
Popřípadě nějaký bližší kontakt na Vás, mám celkem nabytý program, růžné kurzy, akce a trénování...
Hlásím se s koníkem, pokud bude termín řečen co nejdřív a budu tento termín mít volný....

S mnoha pozdravy
K.Santarová
k.santarova@seznam.cz

11.12.2008 17:38
lesterka

XXX.XXX.106.108

kacka santarova napsal(a):
Tak já se hlásím,
jsem od Strakonic....tak pokud to bude v nějaké rozumné vzdálenosti....nejlépe střed republiky, at je to přístupné pro více lidí....
Popřípadě nějaký bližší kontakt na Vás, mám celkem nabytý program, růžné kurzy, akce a trénování...
Hlásím se s koníkem, pokud bude termín řečen co nejdřív a budu tento termín mít volný....

S mnoha pozdravy
K.Santarová
k.santarova@seznam.cz

No tak se přidávám...pokud by to nebylo daleko od Brna, tak bych asi nejspíš byla další účastník...teda pokud by nevadil hřebčák...

11.12.2008 18:05
dominika

XXX.XXX.200.50

lesterka napsal(a):
No tak se přidávám...pokud by to nebylo daleko od Brna, tak bych asi nejspíš byla další účastník...teda pokud by nevadil hřebčák...

Já bych měa zájem s kobčou možná i dvěma. Sem z Českých Budějovic,máme vlastní dopravu ale aby to nebyla dálka daleká...

11.12.2008 18:09
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

Tak já se hlásím,

S mnoha pozdravy
K.Santarová
k.santarova@seznam.cz

Lektor budu já a můj kůň a datum bude upřesněno, počítám někdy na jaře.

11.12.2008 18:11
jackie

XXX.XXX.251.151

ferrarif50 napsal(a):
Lektor budu já a můj kůň a datum bude upřesněno, počítám někdy na jaře.

A mohu se zeptat, jaké jsi absolvovala kurzy a s kým?

11.12.2008 18:21
kacka santarova

XXX.XXX.80.71

jackie napsal(a):

Neabsolvovala jsem ve směru TTuch žádný kurz, nicméně mě zajímají "alternativní přístupy ke koním"....Ráda bych si tedy rozšířila své obzory Otázku kým by byl kurzík veden jsem položila jako informativní...
Měla bych však velký zájem...
K.Santarová

11.12.2008 18:24
kacka santarova

XXX.XXX.80.71

Neabsolvovala jsem ve směru TTuch žádný kurz, nicméně mě zajímají "alternativní přístupy ke koním"....Ráda bych si tedy rozšířila své obzory Otázku kým by byl kurzík veden jsem položila jako informativní...
K.Santarová

Pro Dominiku: TAk mě napadá, že bychom se mohly domluvit a popřípadě využít jeden vlek a rozdělit se tak o náklady za cestu....Jsme od Vás 60 km....samozřejmě záleží na místě konání....
K.Santarová

11.12.2008 18:26
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

jackie napsal(a):

Byla jsem na stáži v Hamburgu pod vedením oficiální instruktorky Doris Juergens, doufám, že to napíšu správně. Nejsem sice instruktor, ale ráda bych rozšířila povědomí o této metodě dál.

11.12.2008 18:28
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

K.Santarová

V pohodě, určitě to zajímá více lidí

11.12.2008 18:29
dominika

XXX.XXX.200.50

Pro Dominiku: TAk mě napadá, že bychom se mohly domluvit a popřípadě využít jeden vlek a rozdělit se tak o náklady za cestu....Jsme od Vás 60 km....samozřejmě záleží na místě konání....
K.Santarová

Pro Kačku: není problém se v případě zájmu domluvit...

11.12.2008 18:33
kacka santarova

XXX.XXX.80.71

ferrarif50 napsal(a):
Byla jsem na stáži v Hamburgu pod vedením oficiální instruktorky Doris Juergens, doufám, že to napíšu správně. Nejsem sice instruktor, ale ráda bych rozšířila povědomí o této metodě dál.

Nemám nic proti lidem co nejsou instruktoři a přesto učím a svoje zkušenosti předávám Ráda se přiučím víc
K.Santarová

11.12.2008 18:34
kacka santarova

XXX.XXX.80.71

dominika napsal(a):
Pro Kačku: není problém se v případě zájmu domluvit...

Bylo by to vývorné...tak uvidíme jak se věc vyvine
K.Santarová

11.12.2008 18:35
kacka santarova

XXX.XXX.80.71

Nemám nic proti lidem co nejsou instruktoři a přesto učím a svoje zkušenosti předávám Ráda se přiučím víc
K.Santarová

Nějak jsem tu větu zkrátila....CHtěla jsem napsat: Nemám nic proti lidem co nejsou instruktoři a učí, sama nejsem a přesto učím a svoje............... Pardon
K.Santarová

11.12.2008 18:36
kacka santarova

XXX.XXX.80.71

Nějak jsem tu větu zkrátila....CHtěla jsem napsat: Nemám nic proti lidem co nejsou instruktoři a učí, sama nejsem a přesto učím a svoje............... Pardon
K.Santarová

Mimochodem, psala si o vlastních stránkách, smím poprosit o webovou adresu....???
K.Santarová

11.12.2008 18:38
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

Mimochodem, psala si o vlastních stránkách, smím poprosit o webovou adresu....???
K.Santarová

Aktuálně jsou ve výrobě, ale doufám, že do týdne budou zprovozněny, určitě sem hodím link. Budu na nich aktualizovat informace ohledně kurzu.

11.12.2008 18:39
kacka santarova

XXX.XXX.80.71

ferrarif50 napsal(a):
Aktuálně jsou ve výrobě, ale doufám, že do týdne budou zprovozněny, určitě sem hodím link. Budu na nich aktualizovat informace ohledně kurzu.

Těším se

11.12.2008 18:39
jackie

XXX.XXX.251.151

ferrarif50 napsal(a):

Děkuji za odpověď.

11.12.2008 21:31
ditule28

XXX.XXX.212.174

jackie napsal(a):
Děkuji za odpověď.

Ahoj docela mě to zaujalo a hned jsem zabrousila na stránky paní Lindy Telington Jones. Něco jsem přelouskala v té angličtině a zdá se mi to racionální. Nebyl by zájem udělat i něco takového na Moravě - Ostravsko. Možná i u nás, sice ještě budujeme, ale tak březen, duben by bylo možné, záleží jaké jsou podmínky a jestli by jsi ty byla lektor a chtěla přijet i s koněm tak místa je dost. Díky za odpověď. Dita

11.12.2008 21:54
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

ditule28 napsal(a):
Ahoj docela mě to zaujalo a hned jsem zabrousila na stránky paní Lindy Telington Jones. Něco jsem přelouskala v té angličtině a zdá se mi to racionální. Nebyl by zájem udělat i něco takového na Moravě - Ostravsko. Možná i u nás, sice ještě budujeme, ale tak březen, duben by bylo možné, záleží jaké jsou podmínky a jestli by jsi ty byla lektor a chtěla přijet i s koněm tak místa je dost. Díky za odpověď. Dita

Ahoj, těší mě tvůj zájem, určitě budu ráda, když bude o kurzík zájem. Jak jsem již psala, první bude ve Středočeském kraji, a pokud bude úspěch, účastníci budou spokojení atd, tak uspořádám další kurzy, již teď počítám s Brnem, tak proč ne i Ostrava. Musím říct, že tato metoda mi hodně pomáhá ve výcviku koní i v jezdeckém sportu. Píši o tom na svých stránkách, které by měly být snad do týdne v provozu. Zde taky budou aktuality ohledně kurzů.

12.12.2008 08:41
berusenka

XXX.XXX.214.213

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,

Určitě bych měla taky velký zájem. Jsem z Brna, takže pokud by byl i v Brně, ráda bych se i s koněm zůčastnila. Budu se těšit na stránky a nové informace, ohledně kurzů.

12.12.2008 13:04
lerry

XXX.XXX.102.84

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj, těší mě tvůj zájem, určitě budu ráda, když bude o kurzík zájem. Jak jsem již psala, první bude ve Středočeském kraji, a pokud bude úspěch, účastníci budou spokojení atd, tak uspořádám další kurzy, již teď počítám s Brnem, tak proč ne i Ostrava. Musím říct, že tato metoda mi hodně pomáhá ve výcviku koní i v jezdeckém sportu. Píši o tom na svých stránkách, které by měly být snad do týdne v provozu. Zde taky budou aktuality ohledně kurzů.

V Brně je krásný areál i s halou v Hostěrádkách-Rešov, tam by to mohlo být fajn. Bývají tam i kurzy, licence, závody, apod., takže snad by byli nakloněni i tomuto kurzíku. Jen by to chtělo asi domlouvat hodně dopředu, aby měli volný termín.

12.12.2008 17:38
nicolll

XXX.XXX.149.26

berusenka napsal(a):
Určitě bych měla taky velký zájem. Jsem z Brna, takže pokud by byl i v Brně, ráda bych se i s koněm zůčastnila. Budu se těšit na stránky a nové informace, ohledně kurzů.

Já bych měla také zájem.Ale jen pokud by to bylo v Ostravě jsem od Přerova.Ale spíš až jestli by se dělal kurzík koncem roku 2009 nebo až 2010.Mám rok a půl starého hřebčáka(teda jestli by nevadil hřebec).Je na pastvinách, sice základní péči má, ale není zvyklý na cizí koně takže vůbec newím,jak by se choval.A nechci ho brát z pastvy na kurz a potom ho tam zase vést.To mi přijde zbytečné a navíc chci aby si zatím dětství užíval bez nějakých starostí.Vždyť toho má před sebou dost.Tahle metoda mě přijde zajimavá a kdyby to fungovalo chtěla bych touto metodou koníka obsednout.

Pokud by to šlo.Měla bych zájem spíš o individuální kurz o víkendu, ale jak říkám nejřív koncem příštího roku.Vím, že je to hodně dopředu, ale tahle metoda mě zaujala tak se prostě ptám.;)

Děkuji za jakoukoliv odpověď Nikol.

12.12.2008 18:03
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

nicolll napsal(a):
Já bych měla také zájem.Ale jen pokud by to bylo v Ostravě jsem od Přerova.Ale spíš až jestli by se dělal kurzík koncem roku 2009 nebo až 2010.Mám rok a půl starého hřebčáka(teda jestli by nevadil hřebec).Je na pastvinách, sice základní péči má, ale není zvyklý na cizí koně takže vůbec newím,jak by se choval.A nechci ho brát z pastvy na kurz a potom ho tam zase vést.To mi přijde zbytečné a navíc chci aby si zatím dětství užíval bez nějakých starostí.Vždyť toho má před sebou dost.Tahle metoda mě přijde zajimavá a kdyby to fungovalo chtěla bych touto metodou koníka obsednout.

Pokud by to šlo.Měla bych zájem spíš o individuální kurz o víkendu, ale jak říkám nejřív koncem příštího roku.Vím, že je to hodně dopředu, ale tahle metoda mě zaujala tak se prostě ptám.;)

Děkuji za jakoukoliv odpověď Nikol.

Ahoj, klidně můžeš s koníkem začít pracovat hned, neboj dětství mu nevezmeš, ale je to hlavně na tobě :) Já se svým koníkem začala pracovat v půl roce a nevypadá, že by si přišel ochuzený o dětství

12.12.2008 18:05
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

lerry napsal(a):
V Brně je krásný areál i s halou v Hostěrádkách-Rešov, tam by to mohlo být fajn. Bývají tam i kurzy, licence, závody, apod., takže snad by byli nakloněni i tomuto kurzíku. Jen by to chtělo asi domlouvat hodně dopředu, aby měli volný termín.

To je super, měla by jsi na ně kontakt, nebo web? Zavolala bych jim a poptala bych se.

12.12.2008 21:55
nicolll

XXX.XXX.149.26

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj, klidně můžeš s koníkem začít pracovat hned, neboj dětství mu nevezmeš, ale je to hlavně na tobě :) Já se svým koníkem začala pracovat v půl roce a nevypadá, že by si přišel ochuzený o dětství

Jj to je mi jasný.Ale u mě je spíš problém ten, že je hřebec a kastrovat ho nechci.Kdybych nechtěla hřebce bych si mohla koupit zrovna kobylu.A protože je hřebec nemohla jsem sehnat seriozní pastevní ustájení.Vždycky bylo nebereme hřebce nebo vykastruj ho a my gho pak vemem.Tak jsem sehnala ustájení na jižní moravě a já jsem ze severní moravy.Takže jsem rada za to, že vyrůstá ve stádě a né doma v boxe.Proto mi přijde zbytečný teď jet na kurz a potom ho na rok odvést zase na pastviny.Když už bych začala chtěla bych vtom pokračovat.A navíc jak říkám je zvyklí jen na své stádo a newím jak by se choval v přítomnosti koní navíc i kobyl.Proto bych uvažovala až tak za rok.To už ho budu mít doma a vodit mezi cizí koně. Ale jinak určitě přihoďte po kurzíku fotečkynebo ještě lepší by bylo video.

12.12.2008 22:02
lerry

XXX.XXX.102.84

ferrarif50 napsal(a):
To je super, měla by jsi na ně kontakt, nebo web? Zavolala bych jim a poptala bych se.

Na netu jsem našla v propozicích JUJUzávodů kontakt na pana Sekaninu- Antonín Sekanina, 602516821. U něj bývají ty akce, co jsem psala.
V těch Hostěrádkách je teď myslím i více stájí, snad i s krytou jízdárnou, ale přesný přehled nemám, tak když by to u něj nešlo, zkusila bych zjistit další.

12.12.2008 23:32
equisychra

XXX.XXX.240.55

nicolll napsal(a):
Jj to je mi jasný.Ale u mě je spíš problém ten, že je hřebec a kastrovat ho nechci.Kdybych nechtěla hřebce bych si mohla koupit zrovna kobylu.A protože je hřebec nemohla jsem sehnat seriozní pastevní ustájení.Vždycky bylo nebereme hřebce nebo vykastruj ho a my gho pak vemem.Tak jsem sehnala ustájení na jižní moravě a já jsem ze severní moravy.Takže jsem rada za to, že vyrůstá ve stádě a né doma v boxe.Proto mi přijde zbytečný teď jet na kurz a potom ho na rok odvést zase na pastviny.Když už bych začala chtěla bych vtom pokračovat.A navíc jak říkám je zvyklí jen na své stádo a newím jak by se choval v přítomnosti koní navíc i kobyl.Proto bych uvažovala až tak za rok.To už ho budu mít doma a vodit mezi cizí koně. Ale jinak určitě přihoďte po kurzíku fotečkynebo ještě lepší by bylo video.

Ve stájích, kde jsem před časem měl koně byl kurz vedený panem Tomanem, který je žákem Lindy TJ. Bylo to zajímavé. Druhý kurz jsem s ním absolvoval v Lukách nad Jihlavou. K ovlivnění psychiky je to dobrá metoda.

Cena kurzu se vždy odvíjí od nákladů, které jsou s tím spojeny, a do nich spadá i honoráž lektora. Já teď dělal kurz nakládání do přepravníku a měli jsem 500 Kč bez koně včetně oběda a občerstvení.

Kurz by mohl být i v Nových Dvorech u Sedlčan, kde mám nyní koně. Klubovna s Krbem na teorii a krytá hala v případě špatného počasí. Koně bych půjčil divákům. Je pravda, že koně by si měl přivést ten, kdo s ním má nějaký problém, který by se řešil.

Tom Sychra

25.12.2008 19:41
kacka santarova

XXX.XXX.80.71

equisychra napsal(a):
Ve stájích, kde jsem před časem měl koně byl kurz vedený panem Tomanem, který je žákem Lindy TJ. Bylo to zajímavé. Druhý kurz jsem s ním absolvoval v Lukách nad Jihlavou. K ovlivnění psychiky je to dobrá metoda.

Cena kurzu se vždy odvíjí od nákladů, které jsou s tím spojeny, a do nich spadá i honoráž lektora. Já teď dělal kurz nakládání do přepravníku a měli jsem 500 Kč bez koně včetně oběda a občerstvení.

Kurz by mohl být i v Nových Dvorech u Sedlčan, kde mám nyní koně. Klubovna s Krbem na teorii a krytá hala v případě špatného počasí. Koně bych půjčil divákům. Je pravda, že koně by si měl přivést ten, kdo s ním má nějaký problém, který by se řešil.

Tom Sychra

Tak jak to vypadá....???
Káťa Santarová

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.12.2008 20:13
Uživatel s deaktivovaným účtem

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,

Všechny zdravííím:-)
Doma mám knížku TTouch doteky,tak kdyby měl někdo zájem,pošlu,aby mohl proštudovat:)) (více na MauttaS@seznam.cz)

Jinak,mám kobulu A1/1 a takyk bych se ráda zúčastnila kurzu.Sice jsem všechny doteky zkoušela a né všechny kobči vyhovovaly,tak třeba dělám něco blbě já:)
Bydlíme kousek od Přerova,tak kdyby to bylo v blízkosti Brna,snad by jsme se také dopravili(mám jen jednu kobulu,tak,kdyby chtěl někdo z okolí Kroměříže,či Přerova jet vozíkem s koněm,dejte věděééét)

Zazím se mějte a kásné vánoční svátky

8.1.2009 19:23
kacka santarova

XXX.XXX.80.71

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Všechny zdravííím:-)
Doma mám knížku TTouch doteky,tak kdyby měl někdo zájem,pošlu,aby mohl proštudovat:)) (více na MauttaS@seznam.cz)

Jinak,mám kobulu A1/1 a takyk bych se ráda zúčastnila kurzu.Sice jsem všechny doteky zkoušela a né všechny kobči vyhovovaly,tak třeba dělám něco blbě já:)
Bydlíme kousek od Přerova,tak kdyby to bylo v blízkosti Brna,snad by jsme se také dopravili(mám jen jednu kobulu,tak,kdyby chtěl někdo z okolí Kroměříže,či Přerova jet vozíkem s koněm,dejte věděééét)

Zazím se mějte a kásné vánoční svátky

Nic nového???
K.Santarova

8.1.2009 20:55
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,

Omlouvám se za delší odmlku, ale práce na webu trvá déle, než jsem čekala. 100% však bude v provozu do konce ledna

Informace ke kurzu:

Aktuálně je chystaný kurz pro začátečníky na jaro 2009, který se uskuteční ve Středočeském kraji. Místo, datum a cena budou upřesněny nejpozději do konce února. Po zveřejnění zmíněných informací budou příjímány závazné přihlášky s nevratnou zálohou. Předpokládaný možný počet účastníků s koněm je maximálně 8 při odpovídajícím zázemí a odpovídajících podmínkách, počet diváků není omezen.

Kurz bude s největší pravděpodobností dvoudenní a bude obsahovat jak teoretickou část, tak praktickou. V teoretické části si popíšeme účinky jednotlivých doteků a jejich správnou interpretaci. Po teoretickém úvodu příjde na řadu ukázka, kde bude prostor pro zodpovězení dotazů a nejasností. A nakonec praxe, kde postup vyzkouší každý na vlastním koni. Podle zbylého času můžeme zařadit řešení některých z každodenních problémů, jako například sedlání, uzdění a nelibost koně při běžných zákrocích.

Pokud tento první kurz bude účastníky ohodnocen kladně a pokud bude zájem, přichystám další kurz v okolí Brna a Ostravy.

8.1.2009 21:24
janiska

XXX.XXX.64.78

ferrarif50 napsal(a):
Omlouvám se za delší odmlku, ale práce na webu trvá déle, než jsem čekala. 100% však bude v provozu do konce ledna

Informace ke kurzu:

Aktuálně je chystaný kurz pro začátečníky na jaro 2009, který se uskuteční ve Středočeském kraji. Místo, datum a cena budou upřesněny nejpozději do konce února. Po zveřejnění zmíněných informací budou příjímány závazné přihlášky s nevratnou zálohou. Předpokládaný možný počet účastníků s koněm je maximálně 8 při odpovídajícím zázemí a odpovídajících podmínkách, počet diváků není omezen.

Kurz bude s největší pravděpodobností dvoudenní a bude obsahovat jak teoretickou část, tak praktickou. V teoretické části si popíšeme účinky jednotlivých doteků a jejich správnou interpretaci. Po teoretickém úvodu příjde na řadu ukázka, kde bude prostor pro zodpovězení dotazů a nejasností. A nakonec praxe, kde postup vyzkouší každý na vlastním koni. Podle zbylého času můžeme zařadit řešení některých z každodenních problémů, jako například sedlání, uzdění a nelibost koně při běžných zákrocích.

Pokud tento první kurz bude účastníky ohodnocen kladně a pokud bude zájem, přichystám další kurz v okolí Brna a Ostravy.

Tak,už aby to bylo v Ostravě a klidně i u nás.....

8.1.2009 21:26
stalonek

XXX.XXX.163.66

janiska napsal(a):
Tak,už aby to bylo v Ostravě a klidně i u nás.....

na to bych se v ostravě taky klidně přijela podívat,podle ceny samozřejmě. ale jen jako divák..nebudu koníka zbytečně stresovat převozem a novým prostředím

11.1.2009 12:20
horseangel

XXX.XXX.157.227

ferrarif50 napsal(a):

Informace ke kurzu:

Měla bych také zájem se zúčastnit, ale mám ročního hřebečka, myslíte,že by bylo možné se i s ním zúčastnit?Vyhovovaly by mi ty střední čechy.Prosim info kdyžtak na mail horseangel@post.cz
diky

11.1.2009 19:04
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

horseangel napsal(a):
Měla bych také zájem se zúčastnit, ale mám ročního hřebečka, myslíte,že by bylo možné se i s ním zúčastnit?Vyhovovaly by mi ty střední čechy.Prosim info kdyžtak na mail horseangel@post.cz
diky

Možné to určitě je. Roček není vůbec problém, se svým koněm jsem začínala již v půl roce.

18.1.2009 20:02
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,

Ahoj,
máte někdo tipy na to, kde kurz uspořádat? Minimální podmínky jsou alespoň písková jízdárna, místnost s posezením na teoretickou část a ustájení maximálně devíti koní. Sháním, objíždím, ale žádnou hezkou stáj s potřebným zázemím jsem zatím nenašla..

22.1.2009 10:11
cheren

XXX.XXX.165.47

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,
máte někdo tipy na to, kde kurz uspořádat? Minimální podmínky jsou alespoň písková jízdárna, místnost s posezením na teoretickou část a ustájení maximálně devíti koní. Sháním, objíždím, ale žádnou hezkou stáj s potřebným zázemím jsem zatím nenašla..

Ahoj.
V případě nouze nabízím naši stáj. Bohužel nesplňuje podmínky které dáváš. Máme jen travnatou jízdárnu 40x60. Zázemí jinak ano. Místo k posezení uvnitř i venku, grilování, ustájení i více jak 9ti koní by bylo úplně v klidu možné. Bohužel ústecko... přikládám to jen jako případ nouze...

22.1.2009 12:09
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

cheren napsal(a):
Ahoj.
V případě nouze nabízím naši stáj. Bohužel nesplňuje podmínky které dáváš. Máme jen travnatou jízdárnu 40x60. Zázemí jinak ano. Místo k posezení uvnitř i venku, grilování, ustájení i více jak 9ti koní by bylo úplně v klidu možné. Bohužel ústecko... přikládám to jen jako případ nouze...

Díky moc za ochotu, moc si toho cením. Momentálně vyjednávám o pořádání kurzu s farmou Heroutice a se stájí Moudrý. Pokud máte někdo další tipy, budu ráda.

sadzi saj

22.1.2009 12:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

ferrarif50 napsal(a):
Díky moc za ochotu, moc si toho cením. Momentálně vyjednávám o pořádání kurzu s farmou Heroutice a se stájí Moudrý. Pokud máte někdo další tipy, budu ráda.

Jé stáj Moudrý by jsme měli kousek a mají slušnou haličku, pískovou jízdárnu, myslím, že i velkou kapacitu na ustájení a i ubytování. Loni jsem tam pořádala drez. soustředění a super můžu doporučit.

22.1.2009 12:30
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

sadzi saj napsal(a):
Jé stáj Moudrý by jsme měli kousek a mají slušnou haličku, pískovou jízdárnu, myslím, že i velkou kapacitu na ustájení a i ubytování. Loni jsem tam pořádala drez. soustředění a super můžu doporučit.

Byla jsem se tam včea podívat, pan Moudrý i jeho paní jsou velice příjemní, sympatičtí lidé, a co se týče zázemí, tak jej určitě mají. Ale musím říct, že jsem zvyklá na něco trochu jiného.. Každopádně tuto možnost nezavrhuji, ačkoliv stále hledám.

28.1.2009 21:21
angriffy

XXX.XXX.34.74

ferrarif50 napsal(a):

Informace ke kurzu:

Dobrý den, narazila jsem na tuto diskuzi. O metodě TTouch jsem zatím jen četla a nikde žádná možnost vyzkoušet ji v praxi. Zajímají mě veškeré informace. Hlavně tedy zda je již nějaký termín a zda je možné se ještě přihlásit. Tedy konkrétně s dvouletou ( na jaře tříletou) kobylkou. S pozdravem Veronika

kontakt : veroa@seznam.cz

29.1.2009 14:30
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

angriffy napsal(a):
Dobrý den, narazila jsem na tuto diskuzi. O metodě TTouch jsem zatím jen četla a nikde žádná možnost vyzkoušet ji v praxi. Zajímají mě veškeré informace. Hlavně tedy zda je již nějaký termín a zda je možné se ještě přihlásit. Tedy konkrétně s dvouletou ( na jaře tříletou) kobylkou. S pozdravem Veronika

kontakt : veroa@seznam.cz

Termín ani místo prozatím stanoveno není, ale velmi předběžně by to mohlo být 22.-24.5.2009 ve stáji Heroutice s tím, že registrace na kurz začne až po přesném upřesnění všech důležitých informací. Což doufám bude již příští týden. Pokud máte zájem o více informací ohledně TTouch a TTeam, napište mi na mail a já ráda zodpovím Vaše dotazy.

29.1.2009 15:46
alfi pav

XXX.XXX.1.1

ferrarif50 napsal(a):
Byla jsem se tam včea podívat, pan Moudrý i jeho paní jsou velice příjemní, sympatičtí lidé, a co se týče zázemí, tak jej určitě mají. Ale musím říct, že jsem zvyklá na něco trochu jiného.. Každopádně tuto možnost nezavrhuji, ačkoliv stále hledám.

Taky se hlasim, mame zajem se prijet podivat, ale uvitala bych Brnensko (to bych asi prificela i s vlastnim konem).

Co treba west.mestecko v Boskovicich ? Tam by se nedalo (nikdy jsem nebyla, ale jizdarnu tam musi mit urcite) nebo Olomouc/ Horka nad Moravou (jezdi se tam i western zavody)

Jen jak by to bylo pak s konskou ucasti, musely by byt i na podobnou mini akci delane krve kone (tedko uz neni kulate razitko,jen krve)?

Diky

29.1.2009 18:04
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

alfi pav napsal(a):
Taky se hlasim, mame zajem se prijet podivat, ale uvitala bych Brnensko (to bych asi prificela i s vlastnim konem).

Co treba west.mestecko v Boskovicich ? Tam by se nedalo (nikdy jsem nebyla, ale jizdarnu tam musi mit urcite) nebo Olomouc/ Horka nad Moravou (jezdi se tam i western zavody)

Jen jak by to bylo pak s konskou ucasti, musely by byt i na podobnou mini akci delane krve kone (tedko uz neni kulate razitko,jen krve)?

Diky

Jak už jsem tu několikrát psala, tak pokud bude mít první kurz úspěch a účastníci budou spokojení, uspořádám minimálně dva další kurzy (podle zájmu, samozřejmě), a to v okolí Brna a Ostravy.

29.1.2009 18:08
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

alfi pav napsal(a):

Diky

A ještě jsem zapomněla k těm krvím. Krve samozřejmě potřeba budou, ale kulaté razítko již snad být nemusí, ale ještě se pro jistotu na to podívám a budu vše uvádět s ostatními informacemi.

29.1.2009 18:41
benett8

XXX.XXX.16.78

ferrarif50 napsal(a):
A ještě jsem zapomněla k těm krvím. Krve samozřejmě potřeba budou, ale kulaté razítko již snad být nemusí, ale ještě se pro jistotu na to podívám a budu vše uvádět s ostatními informacemi.

Ahoj, mam pouze dotaz, jestli uz se rysuje nejaky konkretni termin a take maximalni pocet ucastniku s konem?Diky

30.1.2009 18:05
ferrarif50

XXX.XXX.195.219

benett8 napsal(a):
Ahoj, mam pouze dotaz, jestli uz se rysuje nejaky konkretni termin a take maximalni pocet ucastniku s konem?Diky

Předběžný termín je 22.-24.5.2009. Maximální počet účastníků s koněm bude 8, počet diváků není omezen.
Mometálně se rozhoduji mezi dvěma stájema, a to Herouticemi a stájí Moudrý. Upřímně řečeno v Herouticích je nádherné zázemí, čisto, pořádek, skvělé velké vnitřní boxy atd. Ve stáji Moudrý je potřebné zázemí, ale zase menší venkovní boxy, zdálo se mi, že je tam trochu bordel, ale s panem Moudrým se dá domluvit na všem.
Zajímalo by mě, kde by jste radši kurz měli a důvod pro vaše rozhodnutí.

buggyna

30.1.2009 18:17
buggyna

XXX.XXX.81.124

ferrarif50 napsal(a):
Předběžný termín je 22.-24.5.2009. Maximální počet účastníků s koněm bude 8, počet diváků není omezen.
Mometálně se rozhoduji mezi dvěma stájema, a to Herouticemi a stájí Moudrý. Upřímně řečeno v Herouticích je nádherné zázemí, čisto, pořádek, skvělé velké vnitřní boxy atd. Ve stáji Moudrý je potřebné zázemí, ale zase menší venkovní boxy, zdálo se mi, že je tam trochu bordel, ale s panem Moudrým se dá domluvit na všem.

určitě stáj Moudrý...koně nepotřebují luxus...na to si potrpí jen někteří lidé
v Herouticích neuděláš ani krok,a už za vše otvíráš peneženku

podle mně je důležitejší to co se bude dít a jakou to bude mít kvalitu než to,jak to tam bude vypadat

30.1.2009 20:10
benett8

XXX.XXX.16.78

ferrarif50 napsal(a):

Souhlasim s Buggynou - myslim, ze je dulezite to, co se s konem dela vice nez to, kde se to dela ... . A ciste kvuli memu osobnimu prikloneni se k jedne z variant - bliz to mam do staje Moudry.

sadzi saj

2.2.2009 10:58
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

benett8 napsal(a):
Souhlasim s Buggynou - myslim, ze je dulezite to, co se s konem dela vice nez to, kde se to dela ... . A ciste kvuli memu osobnimu prikloneni se k jedne z variant - bliz to mam do staje Moudry.

Souhlasím s Adinou a s Benet

5.2.2009 11:33
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,

INFORMACE KE KURZU

Datum konání: 23.-24.5.2009
Místo konání: Stáj Moudrý http://www.stajmoudry.estranky.cz/
Kurzovné: 2500Kč vč. ustájení a sena
Ubytování: 150Kč/noc
Stravování: vlastní
Diváci: 400Kč/den nebo 700kč/celý kurz

Předběžné rezervace zasílejte do 31.3.2009 na email. Do předmětu napište Kurz TTouch - rezervace. V emailu uveďte své jméno, jméno koně a co si od kurzu slibujete, co se chcete dozvědět a zda máte s koníkem nějaký problém, na který chcete najít řešení.

Od 1.4.2009 do 15.4.2009 bude probíhat potvrzování rezervací a zasílání nevratné zálohy 1000Kč.

Od 1.5.2009 do 20.5.2009 proběhne doplacení kurzu.

Počet účastníků s koněm je omezen na osm míst. Počet diváků omezen není.

7.2.2009 21:23
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,

Stále zbývá několik volných míst pro účastníky s koněm, takže pokud máte zájem, pište. Budu se těšit.

7.2.2009 22:52
1243

XXX.XXX.29.192

ferrarif50 napsal(a):
Stále zbývá několik volných míst pro účastníky s koněm, takže pokud máte zájem, pište. Budu se těšit.

Prosím o informaci kdo bude lektorem a jaké má reference(zkušenosti,kvalifikace...).Účastnický poplatek není malý,tak aby zájemci věděli,jestli přijede někdo zkušený, nebo zda bude vyučovat někdo,kdo se 1x zúčastnil nějakého kurzu jako divák a nyní již za slušné peníze rozdává "rady".Vycházím z neblahých zkušeností z několika kurzů NH z poslední doby.

8.2.2009 11:07
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

1243 napsal(a):
Prosím o informaci kdo bude lektorem a jaké má reference(zkušenosti,kvalifikace...).Účastnický poplatek není malý,tak aby zájemci věděli,jestli přijede někdo zkušený, nebo zda bude vyučovat někdo,kdo se 1x zúčastnil nějakého kurzu jako divák a nyní již za slušné peníze rozdává "rady".Vycházím z neblahých zkušeností z několika kurzů NH z poslední doby.

Jak jsem již psala na začátku, lektor budu já a vše budu předvádět na svém koni. Nejsem sice oficiální lektor (bohužel chtějí za cár papíru opravdu nemalé peníze), ale byla jsem na stáži v Hamburgu pod oficiální instruktorkou Doris Juergens. Tuto metodu ale především využívám v praxi při výcviku koní, což je nejlepší kurz, jaký může člověk absolvovat.
Co se týče finanční stránky, věř mi, že ty peníze jsou opravdu téměř zanedbatelné. Je to dvoudenní kurz a v ceně je započítáno ustájení, seno, hala a ostatní výdaje.
Pokud budeš mít ještě nějaké otázky, tak se klidně ptej
Přeji všem hezký den.

8.2.2009 14:52
karwen

XXX.XXX.132.238

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,

Přidávám se mezi zájemce na Moravě I když možná i to Brno nebo Ostrava je pro mě daleko, přikláním se jak už tu bylo řečeno, Horka nad Moravou u Olomouce taky není špatné místo Ale kdyby nic, nějak bych to pořešila...

3.3.2009 21:42
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,

Stále máme volná místa, která potřebujeme naplnit :)

15.3.2009 21:34
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,

Přeji všem hezký večer a posílám odkaz na webové stránky. Prosím o shovívavost nad případnými buggy a každá vaše reakce a připomínka bude vítána :)

http://alternativeway.wz.cz/

16.3.2009 15:27
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

ferrarif50 napsal(a):
Přeji všem hezký večer a posílám odkaz na webové stránky. Prosím o shovívavost nad případnými buggy a každá vaše reakce a připomínka bude vítána :)

http://alternativeway.wz.cz/

Již je sepsán i program :)

Teoretická část:

Úvod do problematiky
Využití v praxi
Základní technika
Jenotlivé techniky
Jednotlivé části těla
Diskuze a prostor pro dotazy

Praktická ukázka:

Linie TTouch
Základní technika
Jednotlivé techniky
Jednotlivé části těla
Řešení běžných problémů
Ukázka přípravy mladého koně

Praktická část:

Zapojení účastníků s koněm
Nácvik správné techniky
Nácvik práce s tělem
Řešení běžných problémů
Nácvik uždění a sedlání

Pokud zbyde čas:

TTouch a jezditelnost
TTouch a prostupnost
TTouch a shromáždění
Práce s nervními koňmi
Práce s mladými koňmi

Pokud bude chuť a počasí, můžeme v sobotu v pozdním odpoledni pro zpestření koní udělat společnou vyjížďku po krásné přírodě :)

17.3.2009 18:15
teryneczka

XXX.XXX.224.34

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,

Dobrý den ... omlouvám se, ale nějak jsem tu ve spěchu nenašla místa konání ... jsem z Královehradecka, ale pokud by to bylo jen trochu možné, ráda bych se kurzu účastnila ... www.lucky-webik.wz.cz

17.3.2009 23:00
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

teryneczka napsal(a):
Dobrý den ... omlouvám se, ale nějak jsem tu ve spěchu nenašla místa konání ... jsem z Královehradecka, ale pokud by to bylo jen trochu možné, ráda bych se kurzu účastnila ... www.lucky-webik.wz.cz

Místo konání je Stáj Moudrý http://www.stajmoudry.estranky.cz/
Veškeré informace najdete na mých webových stránkách, konkrétně přímo zde: http://alternativeway.wz.cz/index.php?id=52
Pokud bude Váš zájem trvat, pošlete mi mejlík, kde uveďte své jméno, jméno koně, popřípadě plemeno, a co si od kurzu slibujete, co se chcete dozvědět a zda máte s koníkem nějaký problém, na který chcete najít řešení.
Budu se těšit a přeji hezký den

17.3.2009 23:47
kunicek

XXX.XXX.147.88

ferrarif50 napsal(a):
Místo konání je Stáj Moudrý http://www.stajmoudry.estranky.cz/
Veškeré informace najdete na mých webových stránkách, konkrétně přímo zde: http://alternativeway.wz.cz/index.php?id=52
Pokud bude Váš zájem trvat, pošlete mi mejlík, kde uveďte své jméno, jméno koně, popřípadě plemeno, a co si od kurzu slibujete, co se chcete dozvědět a zda máte s koníkem nějaký problém, na který chcete najít řešení.
Budu se těšit a přeji hezký den

Omlouvám se, nějak nemůžu dohledat e-mail na který se mají zasílat přihlášky. Díky... (pokud mám zájem jako divák, musím taky platit předem a rezervovat místo?) děkuji

18.3.2009 11:09
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

kunicek napsal(a):
Omlouvám se, nějak nemůžu dohledat e-mail na který se mají zasílat přihlášky. Díky... (pokud mám zájem jako divák, musím taky platit předem a rezervovat místo?) děkuji

Diváci nemusí platit předem, ani rezervovat místo. Mohou platit buď přímo na kurzu hotově, nebo těsně před kurzem převodem, kdy donesou potvrzení o platbě, které mi při příjezdu předají. :)

18.3.2009 16:10
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,

HLEDÁ SE FOTOGRAF!

Hledáme nějakého zkušenějšího fotografa, který by se chtěl zúčastnit kurzu jako divák - fotograf, popřípadě divák - kameraman, nebo nejlépe oboje v jednom. Samozřejmostí je doprava na kurz z Prahy a zproštění jakýchkoliv poplatků za kurz.
V případě zájmu pište, prosím, na email. Budu ráda za zaslání ukázky vaší práce.
Předem děkuji :)

19.3.2009 11:13
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

ferrarif50 napsal(a):
HLEDÁ SE FOTOGRAF!

Hledáme nějakého zkušenějšího fotografa, který by se chtěl zúčastnit kurzu jako divák - fotograf, popřípadě divák - kameraman, nebo nejlépe oboje v jednom. Samozřejmostí je doprava na kurz z Prahy a zproštění jakýchkoliv poplatků za kurz.
V případě zájmu pište, prosím, na email. Budu ráda za zaslání ukázky vaší práce.
Předem děkuji :)

Děkuji všem za nabídky, ale fotograf se již našel :)

30.3.2009 08:59
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,

AKTUÁLNÍ INFORMACE:

Od 15.4. do 1.5. bude probíhat potvrzování rezervací s placením nevratné zálohy 1000Kč. Každý přihlášený účastník bude informován emailem s nezbytnými informacemi.

Ráda bych také upozornila na poslední volná místa

Budu se na Vás těšit a přeji krásný den.

14.4.2009 22:52
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,

Dobrý večer,
upozorňuji na aktuální informace ke kurzu na webu.
Dále bych chtěla upozornit všechny účastníky s koněm na zasílání záloh. Upozornění by měl každý dostat emailem s potřebnými informacemi. Pokud se tam nestalo, kontaktujte mě, prosím, na mejl.

Také nabízím jedno volné místo v přepravníku na kurz a zpět. Pojedeme z Krupé u Rakovníka již v pátek odpoledne. Pokud by byl o místo zájem, kontaktujte mě.

Ještě upozorňuji na poslední dvě nezaplněná místa na kurzu.

Přeji krásný den.

AJ

21.4.2009 11:46
ferrarif50

XXX.XXX.62.194

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,

Důrazně upozorňuji všechny účastníky s rezervovaným místem na platby záloh. Po týdnu jsem dostala pouze jeden email a žádnou zálohu. Touto cestou bude muset být kurz zrušen.
Děkuji za pochopení.

5.5.2009 19:37
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj,

KURZ ZRUŠEN

S lítostí oznamuji, že musel být kurz pro laxnost přihlášených zrušen.

Přidejte reakci

Přidat smajlík