Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.12.2008 19:41
monca993

XXX.XXX.6.162

Ahojky, od koho si myslíte že jsou nejlepší reiningové sedla? Zajac, frinta, Žákovský, Lakota...? a máte s nějakým skušenost, kdyžtak sem hoďte vaše:D chistám si pořídit a nevím jaký:( a neprodáváte někdo třeba mírně použité?

11.12.2008 20:42
werca

XXX.XXX.6.162

monca993 napsal(a):
Ahojky, od koho si myslíte že jsou nejlepší reiningové sedla? Zajac, frinta, Žákovský, Lakota...? a máte s nějakým skušenost, kdyžtak sem hoďte vaše:D chistám si pořídit a nevím jaký:( a neprodáváte někdo třeba mírně použité?

No tak já bych volila Zajace ale i Žákovský

12.12.2008 17:34
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

werca napsal(a):

Z českých určitě Zajac, na toho nedám dopustit. Ale osobně mám sedlo přivezené z USA od tamního velmi dobrého sedláře. Sice bylo hodně drahý, ale rozhodně za to stojí.

12.12.2008 17:35
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

werca napsal(a):

Omlouvám se za kvalitu, fotka z mobilu... Polepším se

31.8.2009 11:18
einka

XXX.XXX.249.218

monca993 napsal(a):

Osobně mám reininga Lakotu, obyč bez zdobení, jsem s ním naprosto spokojená, je pohodlné, krásně drží sed, neomezuje mě..

31.8.2009 11:41
dolinka

XXX.XXX.239.82

einka napsal(a):
Osobně mám reininga Lakotu, obyč bez zdobení, jsem s ním naprosto spokojená, je pohodlné, krásně drží sed, neomezuje mě..

já měla frintu byla jsem s ním spokojená do doby než jsem přešla na sedla značky equiflex, je to sice dražší značka ale v německu se dají sehnat i pěkná jetá sedla za slušnou cenu

Přidejte reakci

Přidat smajlík