strelish
napsal(a):
mrkejte a hádejte k čemu to je
no tě pero, nádhery:))
Hej Kaťuch, tož to fakt páru nemám...ale ujíždím si na tomhle:)
inteligentní plastelina...
a ta moje je přesně taková a mění barvy.))
kukinatost
napsal(a):
no tě pero, nádhery:))
Hej Kaťuch, tož to fakt páru nemám...ale ujíždím si na tomhle:)
inteligentní plastelina...
a ta moje je přesně taková a mění barvy.))
Noo...teoreticky vám pak můžu ještě prozradit alternativní název té zázračné věci
Kuki takhle to vypadá dost slizce
Tak pěkně hádejte, já jdu makat, než začnou chodit lidi, bo se z toho pak pos...protože to už se nic moc dělat nedá furt musí člověk odskakovat od práce.
strelish
napsal(a):
Noo...teoreticky vám pak můžu ještě prozradit alternativní název té zázračné věci
Tak pěkně hádejte, já jdu makat, než začnou chodit lidi, bo se z toho pak pos...protože to už se nic moc dělat nedá furt musí člověk odskakovat od práce.
Ahój! Já to vim, ale nevim jestli se mezi vás můžu vetřít
strelish
napsal(a):
Ty vole to je jak Kurf, jak se poznávali ty věci..co takhle možnosti:)
Janico, vypadá to hustě, co na to říká kULÁŠ ŽE JSI TAKTO HRAVÁ!:)
včera jsem vám blejskla večeřícího těhotnýho Sahiba
tropicas
napsal(a):
Já takyyyyy, mám to doma.Jinak zdravím vespolek
Ahojda baby....
tak i já vím, k čemu to je..máme to doma a je to šíleně zvláštní, ale super věc...někomu to dělá dobře, někdo to moc dobře nesnese, asi jako já...ale je to na druhou stranu fakt příjemný...
Zííítraaa jeduuuuuu na soustředění, holky, já se tak těšíííííííííííím....
klawdie
napsal(a):
Ty vole to je jak Kurf, jak se poznávali ty věci..co takhle možnosti:)
Janico, vypadá to hustě, co na to říká kULÁŠ ŽE JSI TAKTO HRAVÁ!:)
včera jsem vám blejskla večeřícího těhotnýho Sahiba
Holka nemuset s fogym na šipkařskej turnaj, přijedu mrknout a fotit..tak na tebe budu aspon myslet...jak to ubytování už jsi to nějak pořešila?
celá těhulka...je to mázlý mobil zas až tak nedává
klawdie
napsal(a):
Holka nemuset s fogym na šipkařskej turnaj, přijedu mrknout a fotit..tak na tebe budu aspon myslet...jak to ubytování už jsi to nějak pořešila?
celá těhulka...je to mázlý mobil zas až tak nedává
Škoda no, takhle budu bez fotek..teda ze soboty určo, v neděli si myslím, že Zuzina nějaký určitě udělá, jelikož ona je s fotákem taky srostlá...
tak toto je Lexa v černým...prvák..
jenysimons
napsal(a):
Škoda no, takhle budu bez fotek..teda ze soboty určo, v neděli si myslím, že Zuzina nějaký určitě udělá, jelikož ona je s fotákem taky srostlá...
tak toto je Lexa v černým...prvák..
No jo vidíš, to v nedělu by jsme třeba přijet mohli...segra?????od kolika to máš v nedělu?
Zuzí vy nerazíte za holkama? myslela jsem že je to tento víkend....
klawdie
napsal(a):
No jo vidíš, to v nedělu by jsme třeba přijet mohli...segra?????od kolika to máš v nedělu?
Zuzí vy nerazíte za holkama? myslela jsem že je to tento víkend....
zlatka, mizím do školy...mějte se krásně a kdybych vás tam v neděli viděla, byla bych mooooc ráda...jezdím od půl jedný...
jenysimons
napsal(a):
zlatka, mizím do školy...mějte se krásně a kdybych vás tam v neděli viděla, byla bych mooooc ráda...jezdím od půl jedný...
Káti tak co je to nějaký dráždidlo...holky poprvé a jsem celkem spokojená a dokonce i pravačka ujde...ale času jsem na to potřebovala dvojnásobek...
jenysimons
napsal(a):
Dobré ráno,
po včerejším svátku jsem nějaká hotová...trochu oslav ale je to jen svátek, že...
Teda, řekne mi někdo na co to je? Jsem nedočkavej a napadá mě, že je to na šlehání vajec ale to asi ne, žejo...
klawdie
napsal(a):
Káti tak co je to nějaký dráždidlo...holky poprvé a jsem celkem spokojená a dokonce i pravačka ujde...ale času jsem na to potřebovala dvojnásobek...
jsou jen "obyč"
co víkene babice...Lexa je jasná a co vy? mě čeká šipkařskej turnájek...dnes máme u koní vánoční besídku...to bude veselo...
strelish
napsal(a):
Klári na netu se to vyskytuje mj. i pod názvem ORGASMÁTOR
Jééé, tak už vím co to je... Takovej dredovač pro dlouhovlasé
strelish
napsal(a):
mrkejte a hádejte k čemu to je
ty vole, no, to je zas prasárna..:))
Klaruša, Kuláš je s mou hravostí spokojen a plastelinu mi závidí, takže jí chce na Vánoce, on dostane tuhle:)
a mrkněte na www.plastelina.cz
kukinatost
napsal(a):
Klaruša, Kuláš je s mou hravostí spokojen a plastelinu mi závidí, takže jí chce na Vánoce, on dostane tuhle:)
No pane jo to jsou ptákoviny...
kámošky mimi, vypadaj ted jak medvídci:)
kukinatost
napsal(a):
Dobré ráno, tak opět to nevyšlo...a vstala jsem až teď, ani ten Mára mě ségra nevzbudil...
rocky
napsal(a):
Dobré ráno, tak opět to nevyšlo...a vstala jsem až teď, ani ten Mára mě ségra nevzbudil...
No tááááák holky,
nechrápat a psát.
Teď jsem mluvila s Janou co má Granda. Dojela v pořádku do Sadské a když viděla ty "hovada" dvouletý co vypadaj jako pětiletý tak se chtěla otočit a jet domů...
Prej všichni kolem sebe kopou a div nedoztřískají boxy a grand prej hrrr k senu...jen vykuleně čučel ale jako že by nějak nervákoval nee...jo a jedinej tam není oholenej... Mno jsem na to zítra zvědavá...ale nejde o život. Jde o to aby se mladej očuměl a pro Janíka to bude také cenná zkušenost...
Tak nám zítra držte palce...
jo a mám další dárek...babičce. Dia balíček a 9 kg prášku na praní...juchů seznam se ztenčuje...
haisovad
napsal(a):
No tááááák holky,
nechrápat a psát.
Teď jsem mluvila s Janou co má Granda. Dojela v pořádku do Sadské a když viděla ty "hovada" dvouletý co vypadaj jako pětiletý tak se chtěla otočit a jet domů...
Prej všichni kolem sebe kopou a div nedoztřískají boxy a grand prej hrrr k senu...jen vykuleně čučel ale jako že by nějak nervákoval nee...jo a jedinej tam není oholenej... Mno jsem na to zítra zvědavá...ale nejde o život. Jde o to aby se mladej očuměl a pro Janíka to bude také cenná zkušenost...
Tak nám zítra držte palce...
jo a mám další dárek...babičce. Dia balíček a 9 kg prášku na praní...juchů seznam se ztenčuje...
Danny vyměním babičky
Zítra přeju hodně zdaru!!