PRACANTKY - a je tu pátek !! mám pro vás tip na dárek :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.12.2008 07:44
strelish

XXX.XXX.142.166

mrkejte a hádejte k čemu to je

12.12.2008 07:50
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):

no tě pero, nádhery:))
Hej Kaťuch, tož to fakt páru nemám...ale ujíždím si na tomhle:)
inteligentní plastelina...
a ta moje je přesně taková a mění barvy.))

12.12.2008 07:56
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):
no tě pero, nádhery:))
Hej Kaťuch, tož to fakt páru nemám...ale ujíždím si na tomhle:)
inteligentní plastelina...
a ta moje je přesně taková a mění barvy.))

Noo...teoreticky vám pak můžu ještě prozradit alternativní název té zázračné věci

Kuki takhle to vypadá dost slizce

Tak pěkně hádejte, já jdu makat, než začnou chodit lidi, bo se z toho pak pos...protože to už se nic moc dělat nedá furt musí člověk odskakovat od práce.

12.12.2008 08:00

strelish napsal(a):
Noo...teoreticky vám pak můžu ještě prozradit alternativní název té zázračné věci

Tak pěkně hádejte, já jdu makat, než začnou chodit lidi, bo se z toho pak pos...protože to už se nic moc dělat nedá furt musí člověk odskakovat od práce.

Ahój! Já to vim, ale nevim jestli se mezi vás můžu vetřít

12.12.2008 08:02
horseslower

XXX.XXX.146.26

chypi napsal(a):

není to na masáže??

12.12.2008 08:02
tropicas

XXX.XXX.45.125

chypi napsal(a):

Já takyyyyy, mám to doma.Jinak zdravím vespolek

12.12.2008 08:04
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):

Ty vole to je jak Kurf, jak se poznávali ty věci..co takhle možnosti:)
Janico, vypadá to hustě, co na to říká kULÁŠ ŽE JSI TAKTO HRAVÁ!:)
včera jsem vám blejskla večeřícího těhotnýho Sahiba

12.12.2008 08:04
jenysimons

XXX.XXX.237.100

tropicas napsal(a):
Já takyyyyy, mám to doma.Jinak zdravím vespolek

Ahojda baby....
tak i já vím, k čemu to je..máme to doma a je to šíleně zvláštní, ale super věc...někomu to dělá dobře, někdo to moc dobře nesnese, asi jako já...ale je to na druhou stranu fakt příjemný...

Zííítraaa jeduuuuuu na soustředění, holky, já se tak těšíííííííííííím....

12.12.2008 08:06
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Ty vole to je jak Kurf, jak se poznávali ty věci..co takhle možnosti:)
Janico, vypadá to hustě, co na to říká kULÁŠ ŽE JSI TAKTO HRAVÁ!:)
včera jsem vám blejskla večeřícího těhotnýho Sahiba

Holka nemuset s fogym na šipkařskej turnaj, přijedu mrknout a fotit..tak na tebe budu aspon myslet...jak to ubytování už jsi to nějak pořešila?
celá těhulka...je to mázlý mobil zas až tak nedává

12.12.2008 08:25
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):
Holka nemuset s fogym na šipkařskej turnaj, přijedu mrknout a fotit..tak na tebe budu aspon myslet...jak to ubytování už jsi to nějak pořešila?
celá těhulka...je to mázlý mobil zas až tak nedává

Škoda no, takhle budu bez fotek..teda ze soboty určo, v neděli si myslím, že Zuzina nějaký určitě udělá, jelikož ona je s fotákem taky srostlá...

tak toto je Lexa v černým...prvák..

12.12.2008 08:31
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
Škoda no, takhle budu bez fotek..teda ze soboty určo, v neděli si myslím, že Zuzina nějaký určitě udělá, jelikož ona je s fotákem taky srostlá...

tak toto je Lexa v černým...prvák..

No jo vidíš, to v nedělu by jsme třeba přijet mohli...segra?????od kolika to máš v nedělu?
Zuzí vy nerazíte za holkama? myslela jsem že je to tento víkend....

12.12.2008 08:32
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):
No jo vidíš, to v nedělu by jsme třeba přijet mohli...segra?????od kolika to máš v nedělu?
Zuzí vy nerazíte za holkama? myslela jsem že je to tento víkend....

zlatka, mizím do školy...mějte se krásně a kdybych vás tam v neděli viděla, byla bych mooooc ráda...jezdím od půl jedný...

12.12.2008 08:57
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
zlatka, mizím do školy...mějte se krásně a kdybych vás tam v neděli viděla, byla bych mooooc ráda...jezdím od půl jedný...

Káti tak co je to nějaký dráždidlo...holky poprvé a jsem celkem spokojená a dokonce i pravačka ujde...ale času jsem na to potřebovala dvojnásobek...

12.12.2008 08:58
haisovad

XXX.XXX.213.5

jenysimons napsal(a):

Dobré ráno,
po včerejším svátku jsem nějaká hotová...trochu oslav ale je to jen svátek, že...
Teda, řekne mi někdo na co to je? Jsem nedočkavej a napadá mě, že je to na šlehání vajec ale to asi ne, žejo...

12.12.2008 08:58
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Káti tak co je to nějaký dráždidlo...holky poprvé a jsem celkem spokojená a dokonce i pravačka ujde...ale času jsem na to potřebovala dvojnásobek...

jsou jen "obyč"
co víkene babice...Lexa je jasná a co vy? mě čeká šipkařskej turnájek...dnes máme u koní vánoční besídku...to bude veselo...

12.12.2008 09:17
pizneta

XXX.XXX.100.185

horseslower napsal(a):
není to na masáže??

sorry,že vám tu lezu,ale nedalo mi to,taky to mám doma a je to uplně úžasná věc

12.12.2008 09:20
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Dobré ráno,
po včerejším svátku jsem nějaká hotová...trochu oslav ale je to jen svátek, že...
Teda, řekne mi někdo na co to je? Jsem nedočkavej a napadá mě, že je to na šlehání vajec ale to asi ne, žejo...

No tak řekně mi už konečně někdo co to je???

12.12.2008 09:29
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
No tak řekně mi už konečně někdo co to je???

Klári na netu se to vyskytuje mj. i pod názvem ORGASMÁTOR

12.12.2008 09:31
haisovad

XXX.XXX.213.5

strelish napsal(a):
Klári na netu se to vyskytuje mj. i pod názvem ORGASMÁTOR

Jééé, tak už vím co to je... Takovej dredovač pro dlouhovlasé

12.12.2008 09:43
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):

ty vole, no, to je zas prasárna..:))
Klaruša, Kuláš je s mou hravostí spokojen a plastelinu mi závidí, takže jí chce na Vánoce, on dostane tuhle:)
a mrkněte na www.plastelina.cz

12.12.2008 09:46
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
Klaruša, Kuláš je s mou hravostí spokojen a plastelinu mi závidí, takže jí chce na Vánoce, on dostane tuhle:)

No pane jo to jsou ptákoviny...
kámošky mimi, vypadaj ted jak medvídci:)

12.12.2008 09:46
rocky

XXX.XXX.125.150

kukinatost napsal(a):

Dobré ráno, tak opět to nevyšlo...a vstala jsem až teď, ani ten Mára mě ségra nevzbudil...

12.12.2008 14:53
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Dobré ráno, tak opět to nevyšlo...a vstala jsem až teď, ani ten Mára mě ségra nevzbudil...

No tááááák holky,
nechrápat a psát.
Teď jsem mluvila s Janou co má Granda. Dojela v pořádku do Sadské a když viděla ty "hovada" dvouletý co vypadaj jako pětiletý tak se chtěla otočit a jet domů...
Prej všichni kolem sebe kopou a div nedoztřískají boxy a grand prej hrrr k senu...jen vykuleně čučel ale jako že by nějak nervákoval nee...jo a jedinej tam není oholenej... Mno jsem na to zítra zvědavá...ale nejde o život. Jde o to aby se mladej očuměl a pro Janíka to bude také cenná zkušenost...
Tak nám zítra držte palce...
jo a mám další dárek...babičce. Dia balíček a 9 kg prášku na praní...juchů seznam se ztenčuje...

12.12.2008 16:51
strelish

XXX.XXX.161.254

haisovad napsal(a):
No tááááák holky,
nechrápat a psát.
Teď jsem mluvila s Janou co má Granda. Dojela v pořádku do Sadské a když viděla ty "hovada" dvouletý co vypadaj jako pětiletý tak se chtěla otočit a jet domů...
Prej všichni kolem sebe kopou a div nedoztřískají boxy a grand prej hrrr k senu...jen vykuleně čučel ale jako že by nějak nervákoval nee...jo a jedinej tam není oholenej... Mno jsem na to zítra zvědavá...ale nejde o život. Jde o to aby se mladej očuměl a pro Janíka to bude také cenná zkušenost...
Tak nám zítra držte palce...
jo a mám další dárek...babičce. Dia balíček a 9 kg prášku na praní...juchů seznam se ztenčuje...

Danny vyměním babičky

Zítra přeju hodně zdaru!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík