Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.12.2008 08:36
pettankaa

XXX.XXX.19.35

Příspěvek pro všechny, kteří hledají koníky s kterými v životě zažili hodně dobrého

12.12.2008 08:50
strelish

XXX.XXX.142.166

pettankaa napsal(a):
Příspěvek pro všechny, kteří hledají koníky s kterými v životě zažili hodně dobrého

Hledám minulé majitele - do r.2005

12.12.2008 09:01
cheyenne

XXX.XXX.159.239

pettankaa napsal(a):

Lady, narozena v r.1991, za jakékoliv informace děkuji...
http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=71058

zvířátková

12.12.2008 09:03
zvířátková

XXX.XXX.240.157

strelish napsal(a):
Hledám minulé majitele - do r.2005

Tak v tomhle bych se ke Strelish přidala. Taky bych ráda vyšťourala něco z minulosti mého pondi. Do roku 2001. Nevím o jeho minulosti nic, ani věk. Je mi jasné, že čistě černých poníků je neskutečný počet, takže vím, že je to beznadějné, ale kdyby snad... Čiko

sadzi saj

12.12.2008 09:53
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

cheyenne napsal(a):

Přidávám se, od roku 1994 - 2003 - měla být u pana Trávníčka, stáj Pegas - Konice na Moravě, neznáte někdo nebo majitele či trenéra tam z té stáje?? Měla tam 5 hříbat.

12.12.2008 12:07
red and white

XXX.XXX.125.26

sadzi saj napsal(a):
Přidávám se, od roku 1994 - 2003 - měla být u pana Trávníčka, stáj Pegas - Konice na Moravě, neznáte někdo nebo majitele či trenéra tam z té stáje?? Měla tam 5 hříbat.

Ráda bych věděla jak skončili tyto koně:
Rafiki, Kibo, Tosky, Ilči
Na fotce Tosky ( ryzák )

12.12.2008 12:11
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Ráda bych věděla jak skončili tyto koně:
Rafiki, Kibo, Tosky, Ilči
Na fotce Tosky ( ryzák )

Ještě jednou Tosky... lepší foto bohužel nemám

Neregistrovaný uživatel

12.12.2008 14:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

red and white napsal(a):

Já bych ráda věděla, kde je hřebec Sl.T North Star VIII/70, v letech ?1995-98,9...? působil v JK Český Těšín, a ráda bych sehnala jeho foto. Otec mého koně. Poslední informaci mám že je snad někde na Slovenksu. Díky Káťa

12.12.2008 14:59
leny24

XXX.XXX.128.158

red and white napsal(a):

Tak ja se taky pridam, napisi radeji jen jmena a az pak bych se rozepisovala pokud by nekdo podle jmena zareagoval. Takze, Vampire A1/2, Variacie A1/1, Eron, Cejla ČT, Cento ČT, a norička Bobina ale myslím že papírově se jmenovala Adrift. Tak pokud ty jména někomu něco řeknou budu ráda za reakci.

12.12.2008 16:16
havana

XXX.XXX.255.171

cheyenne napsal(a):

Ahoj, Lady jsem neznala, ale její dceru Leilu jsme měli od 7měsíců do 3let doma, začínala jsem jí obsedat, ale pak jí Mohamed prodal. Byl to nějaký doktor, černoch... S Leilou nám dovezl i 4letého valacha Akima. Třeba jsi je znala oba.O Leily mámě vždycky říkal - To tobrá kůň, felice tobrá kůň, ale hlava ne v pořadku.... Měl strašný přízvuk... :-)

12.12.2008 16:32
sany

XXX.XXX.84.79

leny24 napsal(a):
Tak ja se taky pridam, napisi radeji jen jmena a az pak bych se rozepisovala pokud by nekdo podle jmena zareagoval. Takze, Vampire A1/2, Variacie A1/1, Eron, Cejla ČT, Cento ČT, a norička Bobina ale myslím že papírově se jmenovala Adrift. Tak pokud ty jména někomu něco řeknou budu ráda za reakci.

to mě by zajímalo kde skončila tato kobča.. Žárka, nar. 1995..bohužel mi byla prodána ani nvm komu :(

12.12.2008 20:49
sakiron

XXX.XXX.144.142

havana napsal(a):
Ahoj, Lady jsem neznala, ale její dceru Leilu jsme měli od 7měsíců do 3let doma, začínala jsem jí obsedat, ale pak jí Mohamed prodal. Byl to nějaký doktor, černoch... S Leilou nám dovezl i 4letého valacha Akima. Třeba jsi je znala oba.O Leily mámě vždycky říkal - To tobrá kůň, felice tobrá kůň, ale hlava ne v pořadku.... Měl strašný přízvuk... :-)

je Žarku jsem jezdila byly jsme spolu na mistraku ale to už je pěkně dávno mněla jsem ji i jeden čas doma pak si ji bral majitel zpět

13.12.2008 08:55
janulka

XXX.XXX.72.143

sakiron napsal(a):
je Žarku jsem jezdila byly jsme spolu na mistraku ale to už je pěkně dávno mněla jsem ji i jeden čas doma pak si ji bral majitel zpět

Já bych se taky přidala - hledám klisnu Parmena - nebo respektive vím, že byla u pana Kubišty, pak v Praze v jízdárně Radonice. Znáte ji někdo? je tam ještě? Jaká je? Mám po ní hříbě.....

13.12.2008 09:07
megalitka

XXX.XXX.48.161

sadzi saj napsal(a):

Ahoj,kdysi jsem jezdila k dostihákům do stáje Popelka,ti sídlí kousek od Trávníčka.Do Pegasu jsme jezdili kovat.Pana Trávníčka osobně neznám,ale kontakt na něj by mohl mít Pavel Holešovský ze stáje U Luka,pracoval u něj.

sadzi saj

15.12.2008 10:11
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

megalitka napsal(a):
Ahoj,kdysi jsem jezdila k dostihákům do stáje Popelka,ti sídlí kousek od Trávníčka.Do Pegasu jsme jezdili kovat.Pana Trávníčka osobně neznám,ale kontakt na něj by mohl mít Pavel Holešovský ze stáje U Luka,pracoval u něj.

Kris : Děkuji moc. Zkusím se obrátit na pana Holešovského nebo respektive do stáje U Luka a vy si kobylku nepamatujete?? Děkuji.

15.12.2008 11:43
happylinda

XXX.XXX.48.159

janulka napsal(a):
Já bych se taky přidala - hledám klisnu Parmena - nebo respektive vím, že byla u pana Kubišty, pak v Praze v jízdárně Radonice. Znáte ji někdo? je tam ještě? Jaká je? Mám po ní hříbě.....

Klisnička Linda...byla u p. beranka v Třinci

15.12.2008 14:21
sajma

XXX.XXX.144.98

happylinda napsal(a):
Klisnička Linda...byla u p. beranka v Třinci

hledám SHEILA tm šimla podíllový arab mám fotky pouze jako hříbě nyní přes 2 roky, prodána odemě někde k olomouci majitelka nereaguje takže možné že je úplně jinde...

15.12.2008 15:08
androvamilada

XXX.XXX.6.15

cheyenne napsal(a):

Ahoj!
Lady se narodila v HJK v Hradci Králové. Chodila jsem tam před mnoha a mnoha lety do oddílu a jezdila jsem na její matce - Lianě. Do nedávna tam Liana ještě byla. Lady byla odchována na jízdárně, přes léto s hříbaty u Kotyzů na pastvinách. Obsednutá tady tam, pokoušeli se na ní sportovat. Poté prodána MUDr. Mohamedovi Farragovi, ustájena stále v HJK. Vím, že prodělala něco infekčního a nakazila se tehdy celá stáj. Kam šla pak od Mohameda, to nevím...

15.12.2008 15:33
bonbonka

XXX.XXX.17.59

androvamilada napsal(a):
Ahoj!
Lady se narodila v HJK v Hradci Králové. Chodila jsem tam před mnoha a mnoha lety do oddílu a jezdila jsem na její matce - Lianě. Do nedávna tam Liana ještě byla. Lady byla odchována na jízdárně, přes léto s hříbaty u Kotyzů na pastvinách. Obsednutá tady tam, pokoušeli se na ní sportovat. Poté prodána MUDr. Mohamedovi Farragovi, ustájena stále v HJK. Vím, že prodělala něco infekčního a nakazila se tehdy celá stáj. Kam šla pak od Mohameda, to nevím...

749 Diktant II-39 ( Gomba )
Stará pani, albertovská kobyla,ročník 83 ,pamätníci,ohláste sa

15.12.2008 15:36
bonbonka

XXX.XXX.17.59

bonbonka napsal(a):
749 Diktant II-39 ( Gomba )
Stará pani, albertovská kobyla,ročník 83 ,pamätníci,ohláste sa

A jej syn, 470 Dietward I-6,plemenník,už je po smrti,nikdy som ho nevidela,ani na foto + nejakí tí potomci,hmm,možno máte niekto koňa práve po ňom,tuším pôsobil v Písku

buggyna

15.12.2008 18:31
buggyna

XXX.XXX.81.124

pettankaa napsal(a):

koukám,že to tady nachází smysl....tak to taky zkusím

hledám někoho kdo znal do roku 2007 mojí klisnu, dle papírů Caka Yannu, nebo její matku jménem Centila, popřípadě sourozence....

Chovatel: Hedbávná Kateřina, Tmáň

15.12.2008 18:51
megalitka

XXX.XXX.102.238

sadzi saj napsal(a):
Kris : Děkuji moc. Zkusím se obrátit na pana Holešovského nebo respektive do stáje U Luka a vy si kobylku nepamatujete?? Děkuji.

Ahoj,no jediné kobyle,které si pamatuju z tama po jméně je Raketa.Fakt nevím,je už to pár let co jsem tam jezdívala a na Ochoz se jezdívalo vyjímečně.Znát by jí mohl ještě Radek Vrzal,ten tam začínal jezdit i se svou přítelkyní,ale naposledy jsme se viděli před šesti lety a kontakt neudržujeme.Nejrychlejší cesta je přes Holeše.Zkusím se ještě poptat nějakých lidí,jestli na někoho z nich nemají kontakt

15.12.2008 20:42
leennyy

XXX.XXX.134.130

red and white napsal(a):

Ahoj Nerčíí, prosím tě, odkud má být Kibo? U nás ve vesnici mají jak Kiba, tak Rafita. jsou koupeni z ranče Malevile minulý rok.

16.12.2008 10:32
siringa

XXX.XXX.254.1

buggyna napsal(a):
koukám,že to tady nachází smysl....tak to taky zkusím

hledám někoho kdo znal do roku 2007 mojí klisnu, dle papírů Caka Yannu, nebo její matku jménem Centila, popřípadě sourozence....

Chovatel: Hedbávná Kateřina, Tmáň

šohaj, křízenec bez PP, poslední majitel na Spálově.

sadzi saj

16.12.2008 11:48
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

megalitka napsal(a):
Ahoj,no jediné kobyle,které si pamatuju z tama po jméně je Raketa.Fakt nevím,je už to pár let co jsem tam jezdívala a na Ochoz se jezdívalo vyjímečně.Znát by jí mohl ještě Radek Vrzal,ten tam začínal jezdit i se svou přítelkyní,ale naposledy jsme se viděli před šesti lety a kontakt neudržujeme.Nejrychlejší cesta je přes Holeše.Zkusím se ještě poptat nějakých lidí,jestli na někoho z nich nemají kontakt

Kris : Ahoj, chápu, člověk si holt nemůže pamatovat všechny koně Je to v Chotěbuzi, ta stáj U Luka, abych nepsala jinam na toho pana Holešovského. Dík a pokud něco seženeš, budu ti vděčná a děkuji moc.

16.12.2008 12:30
horseslower

XXX.XXX.146.26

siringa napsal(a):
šohaj, křízenec bez PP, poslední majitel na Spálově.

Hledám potomky kobylky A1/1 Vigia(O-Lincoln,M-Victoria Regia)

16.12.2008 12:36
klawdie

XXX.XXX.94.254

androvamilada napsal(a):
Ahoj!

TAk seš to ty Mílo, možná si mě pamatuješ z času kdy jsi měla najízdárně Halsi a tvuj chlap Lauru, naposled jsme se spolu bavili v deštném na šdém vlkovi nebo jak se to tam jmenovalo..koukala jsem na stránky pěkně jste ty koníky rozjeli......Ladynka byla na jízdárně a tam se i Evča o ní starala, ale asi ted patrá kde spíš holka skončila...

buggyna

16.12.2008 12:38
buggyna

XXX.XXX.81.124

leny24 napsal(a):

Vampire,ryzák byl teď v inzerci na EQCH...ryzák s odznakama

16.12.2008 18:37
gilden

XXX.XXX.3.209

horseslower napsal(a):
Hledám potomky kobylky A1/1 Vigia(O-Lincoln,M-Victoria Regia)

hledám kobylku ČT 65/53 Bára (Elba x Sirok) měla by to být tm. hnědka, vysoká 169cm, v roce 2007 připuštěná hřebcem 2666 Porter. Měl by ji mít pan Zdeněk Urbanec v Orlové 4. Pokud máte třeba foto, byla bych moc vděčná

16.12.2008 18:55
djpepe2

XXX.XXX.147.35

gilden napsal(a):
hledám kobylku ČT 65/53 Bára (Elba x Sirok) měla by to být tm. hnědka, vysoká 169cm, v roce 2007 připuštěná hřebcem 2666 Porter. Měl by ji mít pan Zdeněk Urbanec v Orlové 4. Pokud máte třeba foto, byla bych moc vděčná

Cao tak Baru si pamatuju byla ustajena u nas Zdenek ji mel tehda napul s jednou slecnou ted uz je jeho a ma ji udajne ustajenou tedko nekde v Hnojniku, dela Djs v Kolibe takze se tam s nim nekdy potkavam tak vzdycky pokecame co noveho kolem koni...jinak Bara byla i kratce ustajen v Cabaleru u nas na Ranci u Anci a ted by mela byt jeste je jednou kobcou v tom Hnojniku :)

16.12.2008 19:23
gilden

XXX.XXX.3.209

djpepe2 napsal(a):
Cao tak Baru si pamatuju byla ustajena u nas Zdenek ji mel tehda napul s jednou slecnou ted uz je jeho a ma ji udajne ustajenou tedko nekde v Hnojniku, dela Djs v Kolibe takze se tam s nim nekdy potkavam tak vzdycky pokecame co noveho kolem koni...jinak Bara byla i kratce ustajen v Cabaleru u nas na Ranci u Anci a ted by mela byt jeste je jednou kobcou v tom Hnojniku :)

a mohla bys mi třeba napsat jaká je? znám totiž její mamku a Bára je její první potomek a taky je první kobylka po ní zapsaná v PK, tak jsem o ní chtěla něco zjistit a na té fotce to je ona?

16.12.2008 19:26
bonzelka

XXX.XXX.173.234

djpepe2 napsal(a):

Ahojky,hledám kobylku Gavotte 19letá babča,dovezená z Rakouska,je to bývalá parkuračka.Byla odvezená někdy kolem března někam k Protivínu a pak dál nevím.Ráda bych věděla co s ní je.Byla to moje kobylka,ale prodali mi jí.Moc děkuju všem za pomoc.Katka

16.12.2008 21:27
horseslower

XXX.XXX.146.26

bonzelka napsal(a):
Ahojky,hledám kobylku Gavotte 19letá babča,dovezená z Rakouska,je to bývalá parkuračka.Byla odvezená někdy kolem března někam k Protivínu a pak dál nevím.Ráda bych věděla co s ní je.Byla to moje kobylka,ale prodali mi jí.Moc děkuju všem za pomoc.Katka

hledám tyto koně :
Valmont Gallant 1996 ( Donegal (IRE) )
Vaja 1999 ( I Shall Stay (USA) )
Vespasianus 2000 ( I Shall Stay (USA) )
Velen 2001 ( Tahasun (IRE) )
Všichni jsou z matky Vigia(M-Victoria Regia O- Lincoln)
přikládám fotku Vigi(matka všech)

16.12.2008 21:28
horseslower

XXX.XXX.146.26

horseslower napsal(a):
hledám tyto koně :
Valmont Gallant 1996 ( Donegal (IRE) )
Vaja 1999 ( I Shall Stay (USA) )
Vespasianus 2000 ( I Shall Stay (USA) )
Velen 2001 ( Tahasun (IRE) )
Všichni jsou z matky Vigia(M-Victoria Regia O- Lincoln)
přikládám fotku Vigi(matka všech)

na jaře bude Vigi 20 já i její majitelka by jsme se chtěli dohledat jejich potomků

happyhvezda

16.12.2008 21:58
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

horseslower napsal(a):
na jaře bude Vigi 20 já i její majitelka by jsme se chtěli dohledat jejich potomků

Hledám valáška PIKADERA ... někde u Orlové ve verlejší vsi , teď něvím zda to je byl Rychvald nebo co má ho údajně starší paní . Vyšší , kapku takove jelítko ,...

happyhvezda

16.12.2008 21:59
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Hledám valáška PIKADERA ... někde u Orlové ve verlejší vsi , teď něvím zda to je byl Rychvald nebo co má ho údajně starší paní . Vyšší , kapku takove jelítko ,...

happyhvezda

16.12.2008 22:02
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):

Plemeno : neznáme
Věk : neznámy
Rodiče : neznámi
Prodán byl v prosinci 2007 do Petrovic z nebor od Donovalů .

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.12.2008 23:21

pettankaa napsal(a):

Mna byzaujimal osud niekolkych klusakov, ktori presli mojim zivotom a neviem kde je im koniec
Elizabeth Misi- hnedka, drobnejsia, stihlejsia, Scooter- Exciting, rocnik asi 98,velmi prijemna na jazdenie, zaradena do plemennej knihy CS
Kardinál Misi- hnedak, valach, lava zadna biela, slepy na jedno oko( mozne je, ze uz na obe), temperamentnejsi, tazsie jazditelny. Leutnant-Kajsa Balk asi 7-8 rokov
Sorbon Misi - valach, tm. hnedak, tusim uplne bez odznakov, mal problem so slachou na prednej nohe, povod Giorgio D- Sine Aspera, asi 8-9 rokov
Krušecká Misi- vysoka hnedka, hviezdicka,prijemna na jazdenie Killy Lobell-Kitty Royal 5-6 rocna
Královna Noci Misi-drobnejsia kobylka, svetlejsia hnedka, hviezdicka, dychavicna, velmi prijemny charakter, Leutnant-Kitty Royal 5-6r.
vsetky kone pochadzaju z jedneho miesta- dedina Palvinov, najblizsie Hartmanice, nedaleko Susice, Sumava. akekolvek info potesi

17.12.2008 09:12
djpepe2

XXX.XXX.160.2

gilden napsal(a):
a mohla bys mi třeba napsat jaká je? znám totiž její mamku a Bára je její první potomek a taky je první kobylka po ní zapsaná v PK, tak jsem o ní chtěla něco zjistit a na té fotce to je ona?

jo na fotece to je Bara, byla fajna kobca sice se ksichtila nekdy ale jinak pohodarka a pekne skakala :) ale mela ty svoje nekdy vrtochy ze dotahla Zdena vlacejicihio se za ni s lonzkou :o) takze perko to ona byla Myslim ze v Cabaleru nejake zavody urco jela .... a to hribe s tim Porterem to nevim jestli mela nebo jak to bylo :(

17.12.2008 20:26
androvamilada

XXX.XXX.6.15

klawdie napsal(a):
TAk seš to ty Mílo, možná si mě pamatuješ z času kdy jsi měla najízdárně Halsi a tvuj chlap Lauru, naposled jsme se spolu bavili v deštném na šdém vlkovi nebo jak se to tam jmenovalo..koukala jsem na stránky pěkně jste ty koníky rozjeli......Ladynka byla na jízdárně a tam se i Evča o ní starala, ale asi ted patrá kde spíš holka skončila...

Ahojda Klárko!
Já jsem na pamatování úplně blbá...kdyby jsi sem dala svoje foto, možná bych si vzpomněla Halsinku pořád máme, stojí aktuálně v Praze u kamarádky, Lauru jsme prodali. Od Halsinky máme její 4letou dceru.
Rozšiřujeme se pořád dál, akuálně jsme přikoupili 13ha a další tři kobylátka.
Hodně často přemýšlím, jak skončili provozáci z HJK, už jsem tam nebyla ani nepamatuju...
Ty jsi se mnou jezdila ve skupině? Vídáme se s Dušanem a Luckou Vondráčkovou, Helčou Hálovou a Šárkou Zezulákovou, jinak si nikoho moc nepamatuju.

19.12.2008 20:25
red and white

XXX.XXX.125.26

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mna byzaujimal osud niekolkych klusakov, ktori presli mojim zivotom a neviem kde je im koniec
Elizabeth Misi- hnedka, drobnejsia, stihlejsia, Scooter- Exciting, rocnik asi 98,velmi prijemna na jazdenie, zaradena do plemennej knihy CS
Kardinál Misi- hnedak, valach, lava zadna biela, slepy na jedno oko( mozne je, ze uz na obe), temperamentnejsi, tazsie jazditelny. Leutnant-Kajsa Balk asi 7-8 rokov
Sorbon Misi - valach, tm. hnedak, tusim uplne bez odznakov, mal problem so slachou na prednej nohe, povod Giorgio D- Sine Aspera, asi 8-9 rokov
Krušecká Misi- vysoka hnedka, hviezdicka,prijemna na jazdenie Killy Lobell-Kitty Royal 5-6 rocna
Královna Noci Misi-drobnejsia kobylka, svetlejsia hnedka, hviezdicka, dychavicna, velmi prijemny charakter, Leutnant-Kitty Royal 5-6r.
vsetky kone pochadzaju z jedneho miesta- dedina Palvinov, najblizsie Hartmanice, nedaleko Susice, Sumava. akekolvek info potesi

informace : mnou hledaní koně Tosky, Kibo a Rafiki - už jsem našla majitele

19.12.2008 20:34
bednarik petr

XXX.XXX.177.20

horseslower napsal(a):

pro horsesliwer
Virgia je nebo byla Pytličkové ze Štarnova ,nebo ne?
Jestli je to teda ona.

19.12.2008 20:37
horseslower

XXX.XXX.146.26

bednarik petr napsal(a):
pro horsesliwer
Virgia je nebo byla Pytličkové ze Štarnova ,nebo ne?
Jestli je to teda ona.

bednarik petr (mucanga):
jo je u K.Pytlíčkové..
znáš některého s Viginčených potomků?

19.12.2008 21:26
bednarik petr

XXX.XXX.177.20

horseslower napsal(a):
bednarik petr (mucanga):
jo je u K.Pytlíčkové..
znáš některého s Viginčených potomků?

A ještě stojí v Liboši? Ne já žádné hříbě neznám,byla jsem jen u toho když si jí K.P.kupovala.

20.12.2008 19:53
karwen

XXX.XXX.132.238

bednarik petr napsal(a):
A ještě stojí v Liboši? Ne já žádné hříbě neznám,byla jsem jen u toho když si jí K.P.kupovala.

Viga ale není přímo Katčina ale Vladanova V Liboši už nestojí, svoje koně mají u sebe doma ve Štarnově

20.12.2008 20:02
horseslower

XXX.XXX.146.26

karwen napsal(a):
Viga ale není přímo Katčina ale Vladanova V Liboši už nestojí, svoje koně mají u sebe doma ve Štarnově

Kači dík že odpovídáš za mně mno.. :-(

20.12.2008 20:49
karwen

XXX.XXX.132.238

horseslower napsal(a):
Kači dík že odpovídáš za mně mno.. :-(

Tak já za to nemůžu, když se někdo na něco ptá a já znám odpověď tak prostě odpovím no...

20.12.2008 21:03
marketka

XXX.XXX.179.23

red and white napsal(a):
informace : mnou hledaní koně Tosky, Kibo a Rafiki - už jsem našla majitele

Tak já to zkusím. Broken Hill /plňásek/, nar. 1988, tm. hnědák, valach.
Garet, poník, strakoš, nar.1996 a Kryštof, polotrakén, ryzák,nar.1999.Znáte někdo tyto koníky?

20.12.2008 21:32
horseslower

XXX.XXX.146.26

karwen napsal(a):
Tak já za to nemůžu, když se někdo na něco ptá a já znám odpověď tak prostě odpovím no...

tak to je jedno.. spíš mě štve že ty koně co hledám nikdo nezná

21.12.2008 15:15
karwen

XXX.XXX.132.238

horseslower napsal(a):
tak to je jedno.. spíš mě štve že ty koně co hledám nikdo nezná

Jo, to je škoda no, taky by mě zajímalo jak vypadaj Vigini potomci

21.12.2008 19:56
horseslower

XXX.XXX.146.26

karwen napsal(a):
Jo, to je škoda no, taky by mě zajímalo jak vypadaj Vigini potomci

no jestlui jsou stejní jak ona.. myslím povahou tak potěš..ale i tak by mě to zajímalo..

21.12.2008 20:25
gilden

XXX.XXX.3.209

djpepe2 napsal(a):
jo na fotece to je Bara, byla fajna kobca sice se ksichtila nekdy ale jinak pohodarka a pekne skakala :) ale mela ty svoje nekdy vrtochy ze dotahla Zdena vlacejicihio se za ni s lonzkou :o) takze perko to ona byla Myslim ze v Cabaleru nejake zavody urco jela .... a to hribe s tim Porterem to nevim jestli mela nebo jak to bylo :(

tak to je celá Elba s tím hříbětem...oni tam na schčt nemají nic napsané, tak nevím, jestli z toho nic nebylo nebo jestli ho má, akorát není zatím napsané.
a děkuju za informace

30.3.2012 08:05
arcess

XXX.XXX.220.234

Dobrý den našla sem že hledáte Krušeckou misi. A já chodim do jízdárny a tam je. Vy jste její bývalá majïtelka??

30.3.2012 08:44
mariafuscicova

XXX.XXX.152.100

Ahoj, Hledám informace o kobyle ČT, jmenuje se Bones, narodila se 27.5.1991, mám jí od roku 2008 a chtěla bych znát trochu její minulost, je to hnědka s malinkou hvězdičkou.
http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=79495 tady jsou její záznamy

31.3.2012 17:21
gradula

XXX.XXX.111.65

Hledám koníka jménem Cluk, je to Anglický plnokrevník po Dara Monarch, je to černý hnědák pravděpodobně narozený 1997. Možná je v pronájmu od majitelky Hanky. Díky Gráďa.

2.4.2012 18:44
janna

XXX.XXX.49.13

FABIOLA – oldenburská klisna, nar.:3.4.2002 po Diamond Hit z Farina
SANTA MAREUS (SANTOS) – oldenburg, nar.: 28.3.2004 po Sunny-Boy z Farina
LAGOS – ČT, nar.: 30.3.1999 po 5055 Landos s.v. z 485 Libero-25 (Osvěta)
LUK – ČT, nar.:5.5.2000 po 662 Carbido z matky po 2504 Duman
BONTON – ČT, nar.: 5.6.2000 po 609 Boston z 18/73 Toshiba
ULIN – ČT, nar.: 12.6.1999 po 2626 Sahib Kubišta z VČ 906 Uličnice
DUKÁT – ČT, nar.: 21.3.1998 po Robinson Kubišta z Domina
ZOLTER – ČT, nar.: 6.4.1993 po 290 Walzerkönig z 45 Gina
DAK – ČT, nar.: 1988 po 109 Dux z 2-390 Denisa
DAKON – A1/1, nar.: 13.2.1991 po Lakmus z Duplikace
BANKA – norička, nar.: 12.5.1998 po 280 Hubar z VČ 764 Borka
WESTBÜHL I-9 (VĚTRNÁ) „FANY“ – slez.norička, nar.: 18.5.1992 po 419 Westbühl I z 267 Direktor-23 (Rodná)
HARIS – A1/1, nar.: 29.1.1989 po Anno z Helina
FAROSCZ – ČT, nar.: 24.7.1998 po Fletcher z Vanesa
POLINA – K.Kynský, nar.: 5.5.2003 po 333 Almhirt týnský „Červánek“ z Pomněnka
GIRA – norička, nar.: 20.4.2005 po Hubír Ostřetín z Gama
URANIE (Wk-2) – ČT, nar.: 6.3.1991 po 209 Walzerkönig z 29 Orfea
ULRIKA – ČT, nar.: 11.4.2008 po 1154 Quick Lauro Z z Uranie
RIVAL – ČT, nar.: 2005 po Ceasar z 490 Riviera-Sissi
SHEKY (může mít jiné jméno) – kříženec malého vzrůstu (asi jako pony) nar.: 26.1.2007 po ? z Sheila (haflinger)
LUCKY – ČT, nar.. 26.2.2005 po 794 Corsár z 25/378 Lorraine
LORD SOREL – nar.: 17.5.2003 po Lord Sinclair II z Nalinka
BARINA – oldenb., nar.: 16.6.2002 po Cyrano z Barinja
ARES – ČT, nar.: 29.4.2005 po 2778 Armando B z 3/264 Gizzy
LARA – ČT, nar.: 6.6.2005 po 2778 Armando B z 24/280 Lusi
HÉRA – ČT, nar.: 1.8.2004 po Lopez z 1/419 Zara
PEGGY – ČT, nar.: 13.4.2005 po 912 Lautanos Orion z Petty A1/1
FILIP – norik, nar.: 2.4.1990 po 2357 Neugot I-1 z Č 467 Šárka
OMEGA – A1/2 nar.: 5.4.2008 po Oskar z Indian Sun
KAIDAKUL – ruský kůň, nar.: 2003 po ? z ?

Fotky koní na: http://wiki5.rajce.idnes.cz/Hledani_konici

terezka007

12.4.2012 14:30
terezka007

XXX.XXX.62.254

hledám kobylu Garde mia po O: Miami Count (IRE) a M: Garde Roy :) Víte o ní někdo něco ?? Nebo jste ji znali (znáte) . Děkuji za informace buď tady a nebo na Terka.wollna@seznam.cz

11.6.2012 21:17
mili

XXX.XXX.199.115

Hledám klisnu jménem NORA, je to hnědka nar. 1997 , měla by být plemene norik, ale nevím, jestli to má zapsané v průkaze... :-( Na chladnokrevníka byla spíš lehčí tip, ale mohlo se to s věkem a péčí změnit... Obě pravé končetiny bílé ( PP, PZ ) Za jakékoli informace budu velice vděčná...

19.11.2014 10:19
wendy.laky

XXX.XXX.50.27

ahoj Krušku máme mi už asi 10 let, odkuď jí znáš??

20.7.2016 08:41
Klarisa123

XXX.XXX.32.138

Ahoj, neví někdo kde se nachází Kateřina Pytlíčková ze Štarnova?

20.7.2016 10:36
efendi

XXX.XXX.169.185

Klarisa123 napsal(a):
Ahoj, neví někdo kde se nachází Kateřina Pytlíčková ze Štarnova?

No tak to přeji hodně štěstí... při hledání... to je tak na detektiva s touto osobou...

20.7.2016 11:46
Klarisa123

XXX.XXX.32.152

Aha, tak buď se ozve sama. Nebo ji začne vyhledávat PČR, trpělivost už pomalu začíná docházet.

8.12.2022 15:52
oxio

XXX.XXX.205.154

povedlo se?

8.12.2022 19:13

oxio napsal(a):
povedlo se?

Po 6 letech?

Přidejte reakci

Přidat smajlík