zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
No a já píšu do starýho...
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Já psala taky
vypadá jak sklácená žirafa
blanche
napsal(a):
Já psala taky
To jo
U mě je největší průser ten, že na chalupě je kosa a bojím, bych o ně tam nepřišla
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Taky mám hlad, juknu, co tu ještě mám
No to my máme zase takové teplo, že to taky nějaké nesnesou. K tomu plyn a je zaděláno. Ale holt přebírám, přebírám, co se chytnou, jsou považované za ideály.
No já zas musím jít něco dělat, o víkendu jsem se na to vyflákla a bohužel se neuklízí samo.
zvířátková
napsal(a):
No to my máme zase takové teplo, že to taky nějaké nesnesou. K tomu plyn a je zaděláno. Ale holt přebírám, přebírám, co se chytnou, jsou považované za ideály.
No já zas musím jít něco dělat, o víkendu jsem se na to vyflákla a bohužel se neuklízí samo.
Slyším slovo úklid a mám kopřivku
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Slyším slovo úklid a mám kopřivku
Mě to teda docela baví, ale nesnášim, jak rychle to přijde v niveč, kdyby to tak vydrželo aspoň den bez poskvrny...
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
A slovo "leštěnka" to fakt žeru
no tak ta u mě místo moc nemá
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
NO, u mě by jí člověk fakt nenašel ,,,
No já teda ještě nikdy nepocítila, že by mi doma chyběla, a to uklízím jak ďas
Moje banda
blanche
napsal(a):
NO, u mě by jí člověk fakt nenašel ,,,
Čauky, no já jsem uklízela včera
Dneska mě bolí hlava tak nic nedelám. V TV taky nic nedávaj asi si pustím nějakej film.
No a jak u vás vrcholej vánoční přípravy??????
To je u mojí sestřenky v Brně a její hřebec
naftalinka
napsal(a):
Dneska mě bolí hlava tak nic nedelám. V TV taky nic nedávaj asi si pustím nějakej film.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
naftalinka
napsal(a):
Vánoční přípravy? No to teda nic pro mě. Jako dekorace jo, to jsem si vyhrála a ještě nejsem na konci, ale na pečení peču, uklízím pořád stejně, a s dárkama je to teda napytel, nějak nejsou nápady.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Jůůůů, ty kytičky nahoře
nj, parapety jak dělaný na ně.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Vánoční přípravy? No to teda nic pro mě. Jako dekorace jo, to jsem si vyhrála a ještě nejsem na konci, ale na pečení peču, uklízím pořád stejně, a s dárkama je to teda napytel, nějak nejsou nápady.
Ony snad nakupovali spolu
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Jen mohly být i širší, co ?
NO myslím, že už by to bylo trapný, máme je široký necelých 60 cenťáků, takže až až
zvířátková

XXX.XXX.42.14
naftalinka
napsal(a):
ne to je neplánováný, oni se takhle vybarvili sami, ale tedle ten je docela rozlišnej, možná to na tý fotce tak nevypadá, ale je krapet jinej jak figurou tak i barvou
Ale jo, drobet jinčí je, ale on zase člověk neví, jak je to s tím zimních kožichem, třeba v létě je taky pěkně grošákovej.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Tééééda, tak to jsou opravdu veliký - bledá závist
No ona jak byla původně okna dvojitá, tak po výměně za plasťáky vzniklo hodně místa na parapet, tak máme takovej drobet větší, ale jsem za to ráda, na těhle oknech ani ty kytky nepřekáží, takže tam s nima jedu ve většim
blanche
napsal(a):
Jak se jmenuje ?
určitě ho možná budeš znát z nějakých stránek nebo výstav, je to Wozard taky sh-arab a další foto, no moc jich nemám setřenka mě špatně zásobuje. A on je takovejhle i v létě, neni grošovanej jako moje potvory, ale je to taky pěknej macek
naftalinka
napsal(a):
jooo jasně, sorry, to je překlep jasně Wizard
Gazal Wizard ?
Nebo tak nějak ?
Co ?
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
není místo "O" "I" ?
Ale i tak, taková schoda 3 sestřenek, to je fakt náhoda.
vánoce na stole
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Ale i tak, taková schoda 3 sestřenek, to je fakt náhoda.
vánoce na stole
a věnec
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
a věnec
Jj, ale ten věnec se nedá pořádně vyfotit, je tam badián, jak to vypadá, že je tam prázdno, nejde mi to zaboha zesvětlit. Jinak přítel konstatoval, že prý vypadá jak na hřbitov, takže fakt potěšil.
zvířátková
napsal(a):
Jj, ale ten věnec se nedá pořádně vyfotit, je tam badián, jak to vypadá, že je tam prázdno, nejde mi to zaboha zesvětlit. Jinak přítel konstatoval, že prý vypadá jak na hřbitov, takže fakt potěšil.
ne, ne je krásnej a je hezky a různě barevnej. Chlapi tomu nerozumněj!!!
zvířátková
napsal(a):
Náááhodou, je moc pěkný věnec i ten košík
Jsi šikulka
Tak jsem koníka odhalila ?
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Nějak se mi nedaří to jehličí normálně vyfotit, vypadá to děsně.
blanche
napsal(a):
Náááhodou, je moc pěkný věnec i ten košík
Jsi šikulka
Tak jsem koníka odhalila ?
Andy tu dneska byla na skok z práce - nestíhačka
zvířátková

XXX.XXX.42.14
naftalinka
napsal(a):
jako Wizard
Ale kdyby to aspoň na té fotce vypadalo jak ve skutečnost. To mě vždycky i mrzí takhle stromeček, nedá se pořádně vyfotit, aby vypadal pěkně.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Tak dobrou kočky, jdu už do postele, jsem utahaná jak kotě.
zvířátková
napsal(a):
Tak dobrou kočky, jdu už do postele, jsem utahaná jak kotě.
Tak já přišla to vypnout a taky jdu do hajan. Wizard je krásný, má i webky, že?
Jinak holky, zbláznila se mi uň .
Přišla se mazlinkovat, pak se na mě nalepila, musela jsem ji drbkat krk, pak z obou stran, ožužlala mi celou hlavu, obličej, ochobůtkovala mě, kroutila se jak paragraf, pak začla máchat ocasem, nastrčila mi zadek až pod bradu s výrazem "drbej" a já ji dřela z kožichu. Jak jsem ji jela oběma rukama přes zadek až kolem páteře celá záda ke kohoutku, tak málem olízala i strop, stála na špičkách, no komediantka...sranda byla. Jak jsem přestala, tak hned byla zase u mě a tiskla se na mě, ožužlala mě a zase mi rvala bok a zadek pod bradu, abych ji drbala..no úplný amok mazlící měla!!!!
Prostě šílená uň
tak dobrou noc
zvířátková

XXX.XXX.240.157
lucky
napsal(a):
fuj..tady je povichr...no nic, tak já letím
Dobré ránko!
No to je otázka, samozřejmě že já, akorát jsem začla makat už od příchodu a dostala se sem až teď. To víte, na všechno se kašle a teď časová krize, rychle všechno dneska musíme dodělat, když už zítra nepřijdu. Zbožňuju tyhle stavy plašmušení.
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko!
No to je otázka, samozřejmě že já, akorát jsem začla makat už od příchodu a dostala se sem až teď. To víte, na všechno se kašle a teď časová krize, rychle všechno dneska musíme dodělat, když už zítra nepřijdu. Zbožňuju tyhle stavy plašmušení.
Ahoj, dobré ránko!!!
ano Lucky Wizouš má stránky, no a já na mejch stránkách už taky konečně pracuju
No já siuce v práci nejsem, mám totiž ještě dovču. Chtěla jsem dneska spát a spát a pak jet ke koním, ale maminka mi před 8 musela volat SAMOZŘEJMNĚ a vzbudila mě. Ještě ke všemu mě už od včerejška bolí hlava.
No ale Leo to je krásný, když naposled do práce, ne??? A jak dlouho máš dovču???
naftalinka
napsal(a):
Ahoj, dobré ránko!!!
ano Lucky Wizouš má stránky, no a já na mejch stránkách už taky konečně pracuju
No já siuce v práci nejsem, mám totiž ještě dovču. Chtěla jsem dneska spát a spát a pak jet ke koním, ale maminka mi před 8 musela volat SAMOZŘEJMNĚ a vzbudila mě. Ještě ke všemu mě už od včerejška bolí hlava.
No ale Leo to je krásný, když naposled do práce, ne??? A jak dlouho máš dovču???
tak já pádím ověřit podpis a ke koníkům, chtěla bych udělat nějaké fota, ale to počasí stojí za prd
zvířátková

XXX.XXX.240.157
naftalinka
napsal(a):
tak já pádím ověřit podpis a ke koníkům, chtěla bych udělat nějaké fota, ale to počasí stojí za prd
No přímo boží . Jenom kdyby mě tak neznervózňovala ta práce, co tu furt čeká, ta se musí dneska udělat. Jenže na to tu musím mít šéfa. No vypadá to, že jdu do práce až 5.ledna, takže necelé 3 týdny no. Konečně nějaká dovolená, když během roku prd.
zvířátková

XXX.XXX.240.157
zvířátková
napsal(a):
No přímo boží . Jenom kdyby mě tak neznervózňovala ta práce, co tu furt čeká, ta se musí dneska udělat. Jenže na to tu musím mít šéfa. No vypadá to, že jdu do práce až 5.ledna, takže necelé 3 týdny no. Konečně nějaká dovolená, když během roku prd.
S tím počasí je to pravda, u nás pomalu tma, jak je zataženo, sice nefouká jak u Lucky, ale je tak děsně tmavo, že je to o ničem...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
S tím počasí je to pravda, u nás pomalu tma, jak je zataženo, sice nefouká jak u Lucky, ale je tak děsně tmavo, že je to o ničem...
Dobré ráno,
teda, vy jste se včera rozjeli, než jsem to přelouskala, tak jsou zase všichni pryč
Leo super výzdoba a košíky moc pěkný, taky mám doma takový košíky jeden větší, dva menší, tak jsem přemýšlela, co s nima, tak mě napadla výzdoba a šoupnout to do štítu na ty menší okýnka, tak si mě docela inspirovala a věcičky máš nasbíraný a usušený??
Téda Zuziku, tak to je terno, vy jste rodinka na ty hřebčáky co
Tak já letos snad nepeču, hurááá, možná
U nás hnusně, když jsem jela do práce, i mrholilo, hnus, ale snad pršet nebude, ale měli v kaufu pomela za 20,- Kč, tak jsem nakupovala, jak divá
zvířátková

XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno,
teda, vy jste se včera rozjeli, než jsem to přelouskala, tak jsou zase všichni pryč
Leo super výzdoba a košíky moc pěkný, taky mám doma takový košíky jeden větší, dva menší, tak jsem přemýšlela, co s nima, tak mě napadla výzdoba a šoupnout to do štítu na ty menší okýnka, tak si mě docela inspirovala a věcičky máš nasbíraný a usušený??
Téda Zuziku, tak to je terno, vy jste rodinka na ty hřebčáky co
Tak já letos snad nepeču, hurááá, možná
U nás hnusně, když jsem jela do práce, i mrholilo, hnus, ale snad pršet nebude, ale měli v kaufu pomela za 20,- Kč, tak jsem nakupovala, jak divá
Jj, malá jablíčka a mandarinku (pomeranče mají děsně velké) jsem si usušila. Koupila jsem si celou skořici, celý badián a stuhu. No a toť vše. Dobrý je, že ani do toho košíku to člověk nemusí lepit, na věnec samozřejmě jo, ale v košíku to prostě jenom leží na jehličí.
Hm, pomela za 20,-, to je dobrej kauf.
zvířátková
napsal(a):
Jj, malá jablíčka a mandarinku (pomeranče mají děsně velké) jsem si usušila. Koupila jsem si celou skořici, celý badián a stuhu. No a toť vše. Dobrý je, že ani do toho košíku to člověk nemusí lepit, na věnec samozřejmě jo, ale v košíku to prostě jenom leží na jehličí.
Hm, pomela za 20,-, to je dobrej kauf.
Tak už jsem zpět, koupila jsem si dobré sněhovky..až nafujá, ať jsem připravená..navíc měli poslední tmavé..takové tmavě zelené. Jinak měli samé bledě modré atd a ty mám hned jak prase, jak mi na nohu dupne jeden pes.
No nic..jdu osedlat holčí a jedeme ke koním..o půl 2 je trénink
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Tak už jsem zpět, koupila jsem si dobré sněhovky..až nafujá, ať jsem připravená..navíc měli poslední tmavé..takové tmavě zelené. Jinak měli samé bledě modré atd a ty mám hned jak prase, jak mi na nohu dupne jeden pes.
No nic..jdu osedlat holčí a jedeme ke koním..o půl 2 je trénink
Jj Leo, minulý týden je tam měli za 40,- Kč a v albertu ve měste za 30,- Kč, takže jsem koupila tam, takže když jsem dneska viděla za 20,- Kč, tak jsem hned nakupovala, je to ňamka a levný čaje měli, tak jsem udělala zásobu
No, tak jsem se chtěla objednat ke kadeřnici a minulý týden neměla volno, dneska má plno, zítra má plno, ve čtvrtek má plno, no neskutečný
zvířátková

XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
Jj Leo, minulý týden je tam měli za 40,- Kč a v albertu ve měste za 30,- Kč, takže jsem koupila tam, takže když jsem dneska viděla za 20,- Kč, tak jsem hned nakupovala, je to ňamka a levný čaje měli, tak jsem udělala zásobu
No, tak jsem se chtěla objednat ke kadeřnici a minulý týden neměla volno, dneska má plno, zítra má plno, ve čtvrtek má plno, no neskutečný
No tak to už je sakra rozdíl za poloviční cenu, to se vyplatí.
No osobně jsem ráda, že se nechávám stříhat sotva tak jednou za 2 roky, nesnášim to.
Sakriš, mám škitavku, to je děs, všechno mě bolí...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No osobně jsem ráda, že se nechávám stříhat sotva tak jednou za 2 roky, nesnášim to.
Ti závidím tu dovču, já budu ráda, když budu mít od pondělí
Na mě už jde nějaký hlad
zvířátková
napsal(a):
Ahojky,
zdraví další netahavec
blanche
napsal(a):
Ahojky,
zdraví další netahavec
Vidím, že se tady nenudíte ... tady je kráásně, sluníčko svítí, jsem moc ráda, že nám to vyjde na trénink dnes super. Posunuté už od 1h
.
Takže jdu ještě chvíli brousit přilbu a pak uklidit ve stáji..to moje bílé mi tam dneska nějak rošmatlalo bobany, jeden si vylisovala na krku. Jsem ji nastlala večer ještě jeden pytel hoblin navíc, tak si to v noci asi užívala...ty díry na zdech už ani nepočítám JIným se kůň válí venku, mě bourá v noci stáj
zvířátková

XXX.XXX.240.157
lucky
napsal(a):
Vidím, že se tady nenudíte ... tady je kráásně, sluníčko svítí, jsem moc ráda, že nám to vyjde na trénink dnes super. Posunuté už od 1h
.
Takže jdu ještě chvíli brousit přilbu a pak uklidit ve stáji..to moje bílé mi tam dneska nějak rošmatlalo bobany, jeden si vylisovala na krku. Jsem ji nastlala večer ještě jeden pytel hoblin navíc, tak si to v noci asi užívala...ty díry na zdech už ani nepočítám JIným se kůň válí venku, mě bourá v noci stáj
Hm, super by to bylo, kdybych se teď nedozvěděla, že dovolenou od zítra nemám. Se na to fakt vykašlu...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Jakpak to ?
Ježiš Leo, jak to???
Lucky, u Vás svítí sluníčko?? Tady pod mrakem a nic moc
Tak jsem zpucovala rybí salát a tmavé pečivo, ňam a ještě tu na mě v šuplíku čeká schovaný jablečný závin, ale snad mu odolám, poslední dobou nehorázně žeru
No a v dalším kadeřnictví mi řekli, že prý až v lednu
sadzi saj
napsal(a):
Ježiš Leo, jak to???
Lucky, u Vás svítí sluníčko?? Tady pod mrakem a nic moc
Tak jsem zpucovala rybí salát a tmavé pečivo, ňam a ještě tu na mě v šuplíku čeká schovaný jablečný závin, ale snad mu odolám, poslední dobou nehorázně žeru
No a v dalším kadeřnictví mi řekli, že prý až v lednu
Jsem byla v Globu - mám pro šéfovou za nás za všechny dárek - ale že jsem to letos vyžrala já, tak to jsem fakt ráda
A teď se pěkně nadlábla - zdomova pečená vin.klobása
Jsem si ještě včera vyhrála
zvířátková

XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
Jsem byla v Globu - mám pro šéfovou za nás za všechny dárek - ale že jsem to letos vyžrala já, tak to jsem fakt ráda
A teď se pěkně nadlábla - zdomova pečená vin.klobása
Jsem si ještě včera vyhrála
No hlavní co jsem zaslechla byla přemíra práce, já jí sice nevidim, ale co nadělám...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Ježkovi voči ,,, co to je za hovado ?
No ten je hustej, stejně nechápu jako přišel a že je moc práce a rozmyslel si to jo, neskutečný
blanche
napsal(a):
Tak jsem teď měla zácvik - jak já to nemám ráda ,,, Jsem si tu něco plkala, ale děs běs
Leo to je hrozné! teda to je nelidské!!!
Jinak ano ano, sluníčko šajnilo, odloha super, trénink super, Usinka byla skvělá, moc šikovná, Kája mi zkontrolovala ty vývazky, že je mám Ok, takže to je super, občas je dáme v kruhovce nebo v terénu na chvíli. Jinak dnes se jezdilo bez a Usinka šikulka, moc hezky chodila, člověk si s ní pořád musí hrát, ale už velmi dobře ví co a jak, už se více poddá, je jemná, citlivá, chodila kavaletku, sice nejdřív spíše skákala, ona bojím bojím..hérečka. Ale postupně dobrá, už i lépe cválá na tu levou stranu a celkově lépe chodí. Athosek má teda problém ucválat ještě i celé kolečko, ale Usa klidně cválá tři čtyři kolečka bez problémů
lucky
napsal(a):
Leo to je hrozné! teda to je nelidské!!!
Jinak ano ano, sluníčko šajnilo, odloha super, trénink super, Usinka byla skvělá, moc šikovná, Kája mi zkontrolovala ty vývazky, že je mám Ok, takže to je super, občas je dáme v kruhovce nebo v terénu na chvíli. Jinak dnes se jezdilo bez a Usinka šikulka, moc hezky chodila, člověk si s ní pořád musí hrát, ale už velmi dobře ví co a jak, už se více poddá, je jemná, citlivá, chodila kavaletku, sice nejdřív spíše skákala, ona bojím bojím..hérečka. Ale postupně dobrá, už i lépe cválá na tu levou stranu a celkově lépe chodí. Athosek má teda problém ucválat ještě i celé kolečko, ale Usa klidně cválá tři čtyři kolečka bez problémů
Tak supa
Uň je šikovný
blanche
napsal(a):
Tak supa
Uň je šikovný
no jo, uň je šikovný..sice zlobila, když měla ustupovat nad kavaletou...jako mít kládu pod břichem ..bojím bojím (ona ze země to umí, ale vymýšlela, že to nezná a že strašně bojí)
. Je fakt, že ona je děsně opatrná na nohy, To Athos je pravý opak. Všechno pošlape, rozkope, jemu je to fuk, nedává vůbec bacha na nohy. Usa moc dobře ví jkde treou nohu má, ale tím víc se bojí ťuknout o břevno, že ji to tu nožičku spapá
..zase pro trail je to dobré, že si dává pozor, ale někdy když něco nezná, tak zase dělá bojím bojím
..ale to se naučí. Chce to trénink, ona pak už klusala přes to jakoby nic, je prostě hodně opatrná.
lucky
napsal(a):
no jo, uň je šikovný..sice zlobila, když měla ustupovat nad kavaletou...jako mít kládu pod břichem ..bojím bojím (ona ze země to umí, ale vymýšlela, že to nezná a že strašně bojí)
. Je fakt, že ona je děsně opatrná na nohy, To Athos je pravý opak. Všechno pošlape, rozkope, jemu je to fuk, nedává vůbec bacha na nohy. Usa moc dobře ví jkde treou nohu má, ale tím víc se bojí ťuknout o břevno, že ji to tu nožičku spapá
..zase pro trail je to dobré, že si dává pozor, ale někdy když něco nezná, tak zase dělá bojím bojím
..ale to se naučí. Chce to trénink, ona pak už klusala přes to jakoby nic, je prostě hodně opatrná.
A jak se jí vlastně zacelily ty rány na nohách ?
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
jo , dobré. Pohoda. Ta rozseklá patka se déle hojila pak, ale už se to dávno zpevnilo a v chlupech se to těžko hledá. Odrůstá ji na kopytě proužek, ale bude to dobré. Doufám, že si to na dlouho vybrala
No tak nakonec byla změna k tomu, že zítra nemusim. Teď už jenom aby nezvonil telefon, který by mě tam chtěl zpátky povolat. Člověk nikdy neví...
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Tak hlavně, že to takhle dopadlo
Uvidíme no.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Tak se mi to krátíííí, huráááá ,,,
Zítra volno, ale nedostanu se nikam - máme besídku
Jů, Ty máš zase do deseti, to je děs. No ale už to máš doslova za pár . Já tu uklízím, dělám květník, zítra ráno mi přijede mamina, tak musím všechno stihnout.
blanche
napsal(a):
Ahoj . No, popřeji dobré ráno, i když u mě děsné. Jsem jak by mě praštili po hlavě palicí, celou noc jsem skoro nespala, tak svině tady asi dostala řádný hlad a řádila mi celou noc!
A to tady mám 2 pastičky a ještě jednu tu odchytovou a ne a ne se chystit
Mě asi trefí šlak!
Nejhorší je, že já fakt nevím kolik jich tady je! Když jsem jednu chytila, a teď je možnost, že buď přišly oknem dvě ty myši, nebo se mi tady ta jedna namnožila a v tom případě nemám potuchy kolik těch sviní tady může být, ale v noci se nedalo spát, pořád jsem z postele různě tleskala, řvala, plácala do peřiny, aby to stichlo..usnu, zaberu a za 10 minut zase....ťap. ťap, Ťap, chrup, chrup do něčeho....
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
Ahoj . No, popřeji dobré ráno, i když u mě děsné. Jsem jak by mě praštili po hlavě palicí, celou noc jsem skoro nespala, tak svině tady asi dostala řádný hlad a řádila mi celou noc!
A to tady mám 2 pastičky a ještě jednu tu odchytovou a ne a ne se chystit
Mě asi trefí šlak!
Nejhorší je, že já fakt nevím kolik jich tady je! Když jsem jednu chytila, a teď je možnost, že buď přišly oknem dvě ty myši, nebo se mi tady ta jedna namnožila a v tom případě nemám potuchy kolik těch sviní tady může být, ale v noci se nedalo spát, pořád jsem z postele různě tleskala, řvala, plácala do peřiny, aby to stichlo..usnu, zaberu a za 10 minut zase....ťap. ťap, Ťap, chrup, chrup do něčeho....
Dobré ránko! Zdravím z domova. To je ale pohodička vstávat v půl deváté. Venku máme fakt hnusně, hustou hnusnou mlhu, od ní mokro, no nic moc teda. No nic, musím jít makat, mám na ten bordel, co mi tu přítel nechal půl hodinky, to abych sebou švihla...
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko! Zdravím z domova. To je ale pohodička vstávat v půl deváté. Venku máme fakt hnusně, hustou hnusnou mlhu, od ní mokro, no nic moc teda. No nic, musím jít makat, mám na ten bordel, co mi tu přítel nechal půl hodinky, to abych sebou švihla...
Tak tady kje šílený povichr..už zase. Já to fakt nechápu, nikdy tady takový vítr nebyl a poslední dva měsíce se to tady nějak honí pořád dokola
Tak pohodička, jo? To já vstávala v 8 k Use, ale klíží se mi tady oči, měla bych maskovat přilbu, ale jsem zralá tak znovu do postele
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
Tak tady kje šílený povichr..už zase. Já to fakt nechápu, nikdy tady takový vítr nebyl a poslední dva měsíce se to tady nějak honí pořád dokola
Tak pohodička, jo? To já vstávala v 8 k Use, ale klíží se mi tady oči, měla bych maskovat přilbu, ale jsem zralá tak znovu do postele
Tak si dáme zítra budíka na čtvrt na šest a popovídáme si, jaké je vstávát oproti tomu po osmé.
zvířátková
napsal(a):
Tak si dáme zítra budíka na čtvrt na šest a popovídáme si, jaké je vstávát oproti tomu po osmé.
Dobrý dopoledne, omlouvám se, že vám se vstupuji, blani, chtěla jsme se zeptat jestli jedeš fotit na Parkuriádu teď v sobotu na círařák....Nechtěla bys nás tam s Majdalénkou blejsknout?? Naši tam sice jedou s fotákem ,ale chtěla bych i nějaké kvalitní fotky koně včetně jezdce Naši fotí stylem, noha koně a jinak nic....Takové řekněme uhlazeně - abstraktbí fotky
Tak co, pojedeš??
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
katusa
napsal(a):
Dobrý dopoledne, omlouvám se, že vám se vstupuji, blani, chtěla jsme se zeptat jestli jedeš fotit na Parkuriádu teď v sobotu na círařák....Nechtěla bys nás tam s Majdalénkou blejsknout?? Naši tam sice jedou s fotákem ,ale chtěla bych i nějaké kvalitní fotky koně včetně jezdce Naši fotí stylem, noha koně a jinak nic....Takové řekněme uhlazeně - abstraktbí fotky
Tak co, pojedeš??
Dobré skoro dopoledne,
no vidíš Leo, se máš, já budu ráda, když uhájím ty dva dny před Vánocema
Jinak Kati, Blanka bohužel nejede, chtěla jsem, že by jsme tam razili spolu, ale musí do práce, má denní
sadzi saj
napsal(a):
Dobré skoro dopoledne,
no vidíš Leo, se máš, já budu ráda, když uhájím ty dva dny před Vánocema
Jinak Kati, Blanka bohužel nejede, chtěla jsem, že by jsme tam razili spolu, ale musí do práce, má denní
To je škoda, ale nedá se svítit...A ty tam nakonecjedeš? Jen na kukačku?? Bo jak??
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
katusa
napsal(a):
To je škoda, ale nedá se svítit...A ty tam nakonecjedeš? Jen na kukačku?? Bo jak??
Ne ne sama nikam nerazím, to jsem jenom myslela, že by jsme si s Blančou udělali výlet, ale bohužel musí do kolbenky
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
o vsávání mi dneska ani nemluv....probuzení co 10 -15 minut snad 100x za noc..faaaakt úžasné. Jsem jakoby mě zmlátili
Tak co, ještě někoho v práci mučí?
Já trčím doma, zabalila jsem právě nějaký ten dárek, venku je hnusně, mrholí, stmívá se, i když ona byla tma celý den. Ke koníkům se nedostanu, mamina sice odešla po druhé, ale žádný bus tam nejede, mohla bych leda jet tak kousek dál, jenže to mám před sebou tak ještě půl hodiny pěší chůze, no a jelikož jede bus jednou za uhera, tak jediný by jel až ve čtyři, takže to jaksi nemá cenu. Za tmy nikam chodit nebudu.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Tak co, ještě někoho v práci mučí?
Já trčím doma, zabalila jsem právě nějaký ten dárek, venku je hnusně, mrholí, stmívá se, i když ona byla tma celý den. Ke koníkům se nedostanu, mamina sice odešla po druhé, ale žádný bus tam nejede, mohla bych leda jet tak kousek dál, jenže to mám před sebou tak ještě půl hodiny pěší chůze, no a jelikož jede bus jednou za uhera, tak jediný by jel až ve čtyři, takže to jaksi nemá cenu. Za tmy nikam chodit nebudu.
No jo mučí mučí, ještě přes půl hoďky
sadzi saj
napsal(a):
No jo mučí mučí, ještě přes půl hoďky
Leo, tak teda nevím...buď chudáku trčíš v práci, nebo teď trčíš doma a jsi na tom málem stejně
Jinak já udělala Use teď kopýtka, byla jsem pro ni u Čipa, rpotože začínalo poprchávat a stejně brzy by byla tma..a taky že jo.
Teď tady dodělávám Use ty vývazky, ty provizorní mi rozměry včera byly schváleny, tak jue dělám na ostro, jednu karabinku otočnou jsem ustřihla ze psí stopovačky, preotože jsem měla jen dvě a potřebuji tři. A takové malé slabé které jsem měla na tom původním by mohly rupnout, tak to teď tady dávám dokupy. Zítra otestujeme v praxi.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
Leo, tak teda nevím...buď chudáku trčíš v práci, nebo teď trčíš doma a jsi na tom málem stejně
Jinak já udělala Use teď kopýtka, byla jsem pro ni u Čipa, rpotože začínalo poprchávat a stejně brzy by byla tma..a taky že jo.
Teď tady dodělávám Use ty vývazky, ty provizorní mi rozměry včera byly schváleny, tak jue dělám na ostro, jednu karabinku otočnou jsem ustřihla ze psí stopovačky, preotože jsem měla jen dvě a potřebuji tři. A takové malé slabé které jsem měla na tom původním by mohly rupnout, tak to teď tady dávám dokupy. Zítra otestujeme v praxi.
No mi povídej, nevim jak to dělam, ale vyjde mi to nastejno. :-(
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
no to vidím
táák jsem to dodělala a jdu vařit
Co budeš dělat dobrého?
Už jsme čistí...
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Co budeš dělat dobrého?
Už jsme čistí...
a pěkně zelenáme, což je panička moooc ráda, doufala v to
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
a pěkně zelenáme, což je panička moooc ráda, doufala v to
prdelky
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
se holt doma nudim no
ahoj!!!!
To bylo dneska, ale hnusně!!!!
Včera jsem byla v kině na Madagaskaru 2, ještě chci jít do konce týdne na Sneženky po 25 letech
No a teď jdu vystěhovat věci z pokoje, uříznout tam koberec a postavit postel, tak doufám, že to zvládnu
zvířátková

XXX.XXX.42.14
naftalinka
napsal(a):
ahoj!!!!
To bylo dneska, ale hnusně!!!!
Včera jsem byla v kině na Madagaskaru 2, ještě chci jít do konce týdne na Sneženky po 25 letech
No a teď jdu vystěhovat věci z pokoje, uříznout tam koberec a postavit postel, tak doufám, že to zvládnu
To jo no, u nás celý den fest zataženo, krapalo, mlha, ani mě to tak nemrzí, že jsem nevylezla z baráku.
Ty Sněženky bych taky chtěla vidět, ty první zbožňuju, je mi jasné, že tohle určitě nemůže konkurovat, ale zvědavá jsem.
Téda, Ty jsi odvážná, takhle se sama do toho pustit...
zvířátková
napsal(a):
To jo no, u nás celý den fest zataženo, krapalo, mlha, ani mě to tak nemrzí, že jsem nevylezla z baráku.
Ty Sněženky bych taky chtěla vidět, ty první zbožňuju, je mi jasné, že tohle určitě nemůže konkurovat, ale zvědavá jsem.
Téda, Ty jsi odvážná, takhle se sama do toho pustit...
No chlapy tu nemáme tak holt si musíme pomoct sami
zvířátková

XXX.XXX.42.14
naftalinka
napsal(a):
No chlapy tu nemáme tak holt si musíme pomoct sami
Jak se něco dělá, tak jsou chlapy v čudu, co? Nj, každej žhavej pomáhat.
Já se z té ušiny po... Teď jdu s ledovým salátem, dám jí ho tam, dávám pepínům, mluvim na ně, Bobo zavřený oči, cuká sebou, normálně hnípala, tak jsem na ní musela cuknout, aby se probrala, normálně spala tak hluboko, že až měla tiky, tak vykulila oči, co že se děje a pustila se do toho salátu. Ona se už normálně nevzbudí, i když je tady rušno.
zvířátková
napsal(a):
Jak se něco dělá, tak jsou chlapy v čudu, co? Nj, každej žhavej pomáhat.
Já se z té ušiny po... Teď jdu s ledovým salátem, dám jí ho tam, dávám pepínům, mluvim na ně, Bobo zavřený oči, cuká sebou, normálně hnípala, tak jsem na ní musela cuknout, aby se probrala, normálně spala tak hluboko, že až měla tiky, tak vykulila oči, co že se děje a pustila se do toho salátu. Ona se už normálně nevzbudí, i když je tady rušno.
to je vidět jak je v pohodě! Pepíci jsou úžasní
.
Jinak ta fotka krajinky a arábek vepředu a další bělouš vzadu..tak je kráásná! Musí být nádherná ve velkém,, co? Jinak sorry, ale v tak malém nějak nerozluštím který z kluků to běží, ale řekla bych, že Atrej???
Jinak co jsem kuchtila...áááále, nic převratného. Naši hnípali u telky, doma kupa brambor od včera zbyla nějak a chtěli selskou omeletu, táta uděll výborný salát zeleninový s dresinkem a já udělala tři omelety..ale vééliké, kráásně do zlatova brambůrky, super pálivá klobáska a hroomada cibule a vajíčko a bylo to moooc dobré....já za to nemůžu, ale tohle mám děsně ráda
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
to je vidět jak je v pohodě! Pepíci jsou úžasní
.
Jinak ta fotka krajinky a arábek vepředu a další bělouš vzadu..tak je kráásná! Musí být nádherná ve velkém,, co? Jinak sorry, ale v tak malém nějak nerozluštím který z kluků to běží, ale řekla bych, že Atrej???
Jinak co jsem kuchtila...áááále, nic převratného. Naši hnípali u telky, doma kupa brambor od včera zbyla nějak a chtěli selskou omeletu, táta uděll výborný salát zeleninový s dresinkem a já udělala tři omelety..ale vééliké, kráásně do zlatova brambůrky, super pálivá klobáska a hroomada cibule a vajíčko a bylo to moooc dobré....já za to nemůžu, ale tohle mám děsně ráda
No to jo, to ona je silně v pohodě. Celý den jí tam andulíny řvou, takže už si asi zvykla a otupěla se proti tomu křiku, neni pak divu, že zaspí i člověka, který je proti andule úplně tichej.
U nás chumelí jak o život, to jsem zvědavá, jak to ráno bude vypadat.
zvířátková
napsal(a):
No to jo, to ona je silně v pohodě. Celý den jí tam andulíny řvou, takže už si asi zvykla a otupěla se proti tomu křiku, neni pak divu, že zaspí i člověka, který je proti andule úplně tichej.
U nás chumelí jak o život, to jsem zvědavá, jak to ráno bude vypadat.
Chumelí??? no nekecej! Už zase?!! Tady nic, i pršet přestalo, Usa se fláká venku a je ji fajn
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
Chumelí??? no nekecej! Už zase?!! Tady nic, i pršet přestalo, Usa se fláká venku a je ji fajn
Jj, to bude sněhů, jůůůů
zvířátková
napsal(a):
Jj, to bude sněhů, jůůůů
brrr...ziimaaa
hele..tohle video je boží. Sakra, baba mi vzala nápad. Já si vždycky říkala, že s Usou jednou pojedeme freestyle a udělám z ní zebru!
http://www.youtube.com/watch?v= HHOHJobmJm8&feature=related
lucky
napsal(a):
brrr...ziimaaa
hele..tohle video je boží. Sakra, baba mi vzala nápad. Já si vždycky říkala, že s Usou jednou pojedeme freestyle a udělám z ní zebru!
http://www.youtube.com/watch?v= HHOHJobmJm8&feature=related
No tak až teď jsem s tím stěhováním a děláním se s pokojem a postelí skončila. Uřízla jsem tam koberec, pak jsem ho tam musela napasovat a zaříznout přesně podle stěn a začala jsem stavět postel. Zjistila jsem že na to sama nezvládnu a jela jsem pro 2 kámoše s kterejma jsem to postavila. No a uklidit pak ten bordel, vyluxovat a jsem hotová jak s prací a já sama
naftalinka
napsal(a):
No tak až teď jsem s tím stěhováním a děláním se s pokojem a postelí skončila. Uřízla jsem tam koberec, pak jsem ho tam musela napasovat a zaříznout přesně podle stěn a začala jsem stavět postel. Zjistila jsem že na to sama nezvládnu a jela jsem pro 2 kámoše s kterejma jsem to postavila. No a uklidit pak ten bordel, vyluxovat a jsem hotová jak s prací a já sama
Páni! Nechceš přijít na návštěvu? tááááková šikovná, že by jsi nám přestavěla barák
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak zdravím z pracovního procesu
Ale že se mi sem chtělo
Ahojky,
no teda dneska je to jak zlý sen. Tady leje jako z konve, tma jako v pytli a mlda že by se dala krájet
..a ke všemu si to moje bílé vylisovalo na stehně obřího bobana
, takže vypadá jako pinto arab
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Ahojky,
no teda dneska je to jak zlý sen. Tady leje jako z konve, tma jako v pytli a mlda že by se dala krájet
..a ke všemu si to moje bílé vylisovalo na stehně obřího bobana
, takže vypadá jako pinto arab
Zdravím při ránu,
u nás včera hnusně, jako u Leo, celý den krápalo, takže jsme šli skoro na hoďku na prochajdu a popást, Elí byla spokojená, jevila o nás hezky zájem a loudila, jak o život, beruška, včera měla nějakou mazlivou a dneska snad budeme dělat kopýtka, doufám
sadzi saj
napsal(a):
Zdravím při ránu,
u nás včera hnusně, jako u Leo, celý den krápalo, takže jsme šli skoro na hoďku na prochajdu a popást, Elí byla spokojená, jevila o nás hezky zájem a loudila, jak o život, beruška, včera měla nějakou mazlivou a dneska snad budeme dělat kopýtka, doufám
Ahojky,
včera jsme měli tu besídku kolem oběda ,,,
Dopol. jsem si přispala ,,, něco uklízela, pak besídka a večer pokračovala v úklidu ,,,
To uklízení a poklízení mě začíná silně nebavit
Teď mě čekají 4 denní - 12cky do 19h - tak co asi doma pak budu dělat ?
NIC
Včera pěkně hnusně - tady i hnusně lilo
Dneska je tma jak v pytli
sadzi saj
napsal(a):
Zdravím při ránu,
já dělala kopýtka včera jak jsem ji dovedla domů., takže je má zase krásná jako mustang Moc hezky se ji udělalo klenutí , zdá se mi, že i to jedno přední tolik neujíždí jak mělo snahu. A ta zadní kopyta se po těch korekcích moc zlepšila
Jsou krásně klenutá, ty špice se urdžují aby nebyly a ty patky se mi zdá že se zpevnily a šlepšily. A má teda na chodidle krásné mozoly, vypadá to jako leštěná ocel
lucky
napsal(a):
já dělala kopýtka včera jak jsem ji dovedla domů., takže je má zase krásná jako mustang Moc hezky se ji udělalo klenutí , zdá se mi, že i to jedno přední tolik neujíždí jak mělo snahu. A ta zadní kopyta se po těch korekcích moc zlepšila
Jsou krásně klenutá, ty špice se urdžují aby nebyly a ty patky se mi zdá že se zpevnily a šlepšily. A má teda na chodidle krásné mozoly, vypadá to jako leštěná ocel
Obdivuju tě, že si to takhle pěkně děláš sama ,,,