BANTENDER - jak to vypadá?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.12.2008 22:44
zam

XXX.XXX.195.250

Ahojte, nevíte někdo jak to vypadá s jeho léčením? Už tu dlouho nebyly informace, byť na EQCH proběhla informace, že už chodí sám do výběhu a má přibytou podkůvku. Ale já osobně bych byla ráda za nějaké foto a popřípadě jaká proběhla další léčba.
Děkuji a stále držím palce

15.12.2008 23:09
jenysimons

XXX.XXX.237.100

zam napsal(a):
Ahojte, nevíte někdo jak to vypadá s jeho léčením? Už tu dlouho nebyly informace, byť na EQCH proběhla informace, že už chodí sám do výběhu a má přibytou podkůvku. Ale já osobně bych byla ráda za nějaké foto a popřípadě jaká proběhla další léčba.

i mě by to velmi zajímalo, dlouho tu mili nic nenapsala, tak snad ji tímhle trochu popícheš...

15.12.2008 23:31
bospor

XXX.XXX.193.16

jenysimons napsal(a):
i mě by to velmi zajímalo, dlouho tu mili nic nenapsala, tak snad ji tímhle trochu popícheš...

má stránky ale ...
http://www.bantender.estranky.cz/

olga visnakova

16.12.2008 08:26
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

bospor napsal(a):
má stránky ale ...
http://www.bantender.estranky.cz/

Ahoj Kamči, konečně jsmedopočítali co a jak s financemi v útulku. Z útulkových můžeme uvolnit 1000,- a my udělali sbírku skoro 2000,-, tak mi písni č.ú klidně na mailík, já Ti to pošlu. Nebo spíše Bentíkovi. A koukej se někdy ukázat. Za dobu, co jsi zde nebyla se toho mnoho změnilo. Pá Olča
malá velká Pocahontas-Pouk-To Sikinky hříbátko

olga visnakova

16.12.2008 20:41
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

olga visnakova napsal(a):
Ahoj Kamči, konečně jsmedopočítali co a jak s financemi v útulku. Z útulkových můžeme uvolnit 1000,- a my udělali sbírku skoro 2000,-, tak mi písni č.ú klidně na mailík, já Ti to pošlu. Nebo spíše Bentíkovi. A koukej se někdy ukázat. Za dobu, co jsi zde nebyla se toho mnoho změnilo. Pá Olča
malá velká Pocahontas-Pouk-To Sikinky hříbátko

18.12.2008 20:00
mili

XXX.XXX.7.33

Ahoj holky, jsem moc ráda že vás to ještě zajímá..Já jsem opravdu trošku hloupá..Přišlo mi, že zájem není a tak jsem se na to trošku tento... Jináč s Banym to vypadá opravdu nadějně...Již cválá, kluše a dokonce nám i shodil horní rahno výběhu a spodní si skákal...(cca- 57cm ) Když jsem rozhodla že je na čase(i s případnou možností urvání si podkůvky), aby mohl trošku "žít" a chodil do výběhu, byla jsem ho na "vyprdíkování" pustit v hale, kde to bylo na poprvé bezpečnější...To byli mety, je vidět že se mu ulevilo... Na levé nožce už je úplně bez kování, na pravé má ještě kovovou podkůvku, ale našlapuje naprosto výborně..Na zadních už též špalíky ustoupili a též i hniloba...Nekulká...Ještě není vyhráno, pořád je tu kovář...Kupují se vitamíny apod. Ale opravdu...Posuďte i vy...

18.12.2008 20:06
mili

XXX.XXX.7.33

mili napsal(a):
Ahoj holky, jsem moc ráda že vás to ještě zajímá..Já jsem opravdu trošku hloupá..Přišlo mi, že zájem není a tak jsem se na to trošku tento... Jináč s Banym to vypadá opravdu nadějně...Již cválá, kluše a dokonce nám i shodil horní rahno výběhu a spodní si skákal...(cca- 57cm ) Když jsem rozhodla že je na čase(i s případnou možností urvání si podkůvky), aby mohl trošku "žít" a chodil do výběhu, byla jsem ho na "vyprdíkování" pustit v hale, kde to bylo na poprvé bezpečnější...To byli mety, je vidět že se mu ulevilo... Na levé nožce už je úplně bez kování, na pravé má ještě kovovou podkůvku, ale našlapuje naprosto výborně..Na zadních už též špalíky ustoupili a též i hniloba...Nekulká...Ještě není vyhráno, pořád je tu kovář...Kupují se vitamíny apod. Ale opravdu...Posuďte i vy...

Jo Olí to je Pouk jo? No to je neuvěřitelný jak to utíká!!! Zvažuju návštěvu útulku mezi svátky, co ty na to? Tyjo tys na nás tak myslela s financema jo? No to je od tebe opravdu krásný skutek!!! Třeba si to předáme i osobně.... Toto je LP...

18.12.2008 20:10
bospor

XXX.XXX.193.16

mili napsal(a):
Jo Olí to je Pouk jo? No to je neuvěřitelný jak to utíká!!! Zvažuju návštěvu útulku mezi svátky, co ty na to? Tyjo tys na nás tak myslela s financema jo? No to je od tebe opravdu krásný skutek!!! Třeba si to předáme i osobně.... Toto je LP...

to je paráda krásný levá úplně v pohodě a pravá bude taky senzacééééé!!!!!!! gratuluju

18.12.2008 20:11
mili

XXX.XXX.7.33

mili napsal(a):

Trošku pohybu...Ale vše je to focené mobilem, tak se nezlobte za kvalitu...

18.12.2008 20:16
mili

XXX.XXX.7.33

mili napsal(a):
Trošku pohybu...Ale vše je to focené mobilem, tak se nezlobte za kvalitu...

Děkuji... Moc ho miluju....A tady Vánoční dáreček...

18.12.2008 20:18
bospor

XXX.XXX.193.16

mili napsal(a):

za málo není mu trošku malá?? rychle roste

18.12.2008 20:21
mili

XXX.XXX.7.33

mili napsal(a):

Olí odkud přesně jste? Já už si to přesně nepamatuji...

18.12.2008 20:21
stalonek

XXX.XXX.163.66

bospor napsal(a):
za málo není mu trošku malá?? rychle roste

jé ahooj, tak to je úžasné ty nožičky, si pamatuji před operací,to byl překlub jak hrom, a ted to je o mnoho lepší, fandím vám,at bany krásně roste, a přeju aby ti tvé úsilí přineslo zdárné ovoce. já myslím že uběhne chvilka, a už tu bude krásný dospělý fešák,který jezdí,běhá.. snad to tak bude..

18.12.2008 20:24
mili

XXX.XXX.7.33

mili napsal(a):

Kuk..Pytle na zádech? Radši se schovám domu....

18.12.2008 20:31
mili

XXX.XXX.7.33

mili napsal(a):
Kuk..Pytle na zádech? Radši se schovám domu....

Jé...malá mu není, mu je zítra 8 měsíců a ta ohlávka je velikost COB ( č. 2.) Ale je nastavitelná na nánosníku i na nátylníku..Na fotečce ji měl jen chviličku když byla dovezena z krámu a má ji všude na nejmenší...

18.12.2008 20:38
bospor

XXX.XXX.193.16

mili napsal(a):
Jé...malá mu není, mu je zítra 8 měsíců a ta ohlávka je velikost COB ( č. 2.) Ale je nastavitelná na nánosníku i na nátylníku..Na fotečce ji měl jen chviličku když byla dovezena z krámu a má ji všude na nejmenší...

to joooo to by mu měla vydržet
vypadá jako jinej kůň!!! živej muselo se mu hrozně ulevit

18.12.2008 20:39
haisovad

XXX.XXX.208.220

mili napsal(a):

Teda mili, hluboce smekám...fakt koukám jako na zázrak jak krásně se nožky dostávají do správné pozice...ani jsem netušila, že to půjde takhle "rychle". Opatrujte se a děkujeme za informace...
A ť se vám obou jen a jen daří...

18.12.2008 22:42
mili

XXX.XXX.7.85

haisovad napsal(a):
Teda mili, hluboce smekám...fakt koukám jako na zázrak jak krásně se nožky dostávají do správné pozice...ani jsem netušila, že to půjde takhle "rychle". Opatrujte se a děkujeme za informace...
A ť se vám obou jen a jen daří...

Jo jo, živější to on je... Ale musím ho moc pochválit, že i přez to jak je vypiplávaný a také rozmazlovaný, tak si na mě nikdy nic nedovolil, ani štípnout nebo něco takového... Zatím... Byla bych moc ráda kdyby se tento případ stal trošku příkladem pro ostatní, protože za tu dobu co malého mám, jsem psala se všemi možnými veterináři(i z Brna), kováři a kopytáři a každý mi nadal že mám koně okamžitě vrátit, nebo ho mám utratit...I náš kovář mi vynadal a vyslechla jsem si toho nemálo...Mimo kopýtek i to, že je malý, krpatý apod. Nyní i on sám uznal, že u nás strašně vyrostl, je krásný, hodný, společenský a hlavně s nožkami, že děláme zázraky...(Nebylo úplně lehké udržet podůvkurůznými lepenkami a tak 3x denně předělávat..)No ,nechci se moc ukvapovat( i když to dává zabrat po těch pokrocích...) ale ještě není úplně vyhráno..I když nejhorší je snad za námi...

18.12.2008 22:49
olga visňakova

XXX.XXX.79.90

mili napsal(a):
Jo jo, živější to on je... Ale musím ho moc pochválit, že i přez to jak je vypiplávaný a také rozmazlovaný, tak si na mě nikdy nic nedovolil, ani štípnout nebo něco takového... Zatím... Byla bych moc ráda kdyby se tento případ stal trošku příkladem pro ostatní, protože za tu dobu co malého mám, jsem psala se všemi možnými veterináři(i z Brna), kováři a kopytáři a každý mi nadal že mám koně okamžitě vrátit, nebo ho mám utratit...I náš kovář mi vynadal a vyslechla jsem si toho nemálo...Mimo kopýtek i to, že je malý, krpatý apod. Nyní i on sám uznal, že u nás strašně vyrostl, je krásný, hodný, společenský a hlavně s nožkami, že děláme zázraky...(Nebylo úplně lehké udržet podůvkurůznými lepenkami a tak 3x denně předělávat..)No ,nechci se moc ukvapovat( i když to dává zabrat po těch pokrocích...) ale ještě není úplně vyhráno..I když nejhorší je snad za námi...

Ahoj, stačí pokud dorazíš do Dvora Králové nad Labem a my Tě vyzvednem, nebo vlakem zastávka Žireč, sem už trefíš myslím............dej předem vědět na tel.604/162035, penízky ber jako dárek Tobě a Bentíkovi. Seč jen 3000,- což je v tomto případě sec sakra málo, ale................podrbej ho za mě, ju. V sobotu zrovna máme vánoční besídku, kdyby zbyl čas

18.12.2008 23:34
bospor

XXX.XXX.193.16

mili napsal(a):

koukni honza na tom nebyl tak špatně a taky mi hodně lidí říkalo že ho mám dát zabít. prý to stejně k ničemu nebude! a honza pak běhal dostihy a teď je to nejbáječnější koník pod sedlo nejspíš tím že jsem se mu musela věnovat od malička tak dneska se ničeho moc nebojí, věří mi a vůbec je zlatej

19.12.2008 19:29
mili

XXX.XXX.7.33

bospor napsal(a):
koukni honza na tom nebyl tak špatně a taky mi hodně lidí říkalo že ho mám dát zabít. prý to stejně k ničemu nebude! a honza pak běhal dostihy a teď je to nejbáječnější koník pod sedlo nejspíš tím že jsem se mu musela věnovat od malička tak dneska se ničeho moc nebojí, věří mi a vůbec je zlatej

Holky děkuji vám všem co jste mě kdy podporovaly- sice "jen" písemně, ale i tak...Byla bych opravdu moc ráda kdyby lidi měli větší snahu koníkům pomáhat a nemysleli jen na sebe a na to zda se to vyplatí do budoucna...Mě a příteli se mockrát lidé vysmáli, že by mě opravdu chtěli doma, když dotáhnu takového žebráka...Nebo že ví ještě o jiných takových, jestli bych je nechtěla, aby přeprava do salámu byla hromadná atd.... Týýýýjjjjoooo Olí my ti moc děkujeme!!! Přijedeme autem a už jsem to předčasně domluvila na pondělí-pokud ti to bude teda vyhovovat samozdřejmě...Určitě bych ti ze Dvora Králové zavolala a ty by jsi nás navedla dál... Už se moooooocinky moc těším...Hlavně na ty co znám- např. Siky.... Ale samozdřejmě i na zbytek osazenstva....

19.12.2008 19:42
mili

XXX.XXX.7.33

bospor napsal(a):

Dostala jsem nečekaně 13-tý plat a tak má malý docela hezké první Vánoce...Co myslíte?

19.12.2008 19:46
olga visňakova

XXX.XXX.79.90

mili napsal(a):
Dostala jsem nečekaně 13-tý plat a tak má malý docela hezké první Vánoce...Co myslíte?

mili-Sikinky uvidíš již jen dceru- http://www.utulek-bianka.cz/pribehy/security.htm -přečti si téměř poslední řádky, už se mi k tomu nechce vracet. Právě ona byla část mého já. http://www.youtube.com/watch?v=RvjP74MPYOs a http://www.youtube.com/watch?v=vubFuk8HoYU byla mladá, hodná a byla mi vším..................

19.12.2008 19:59
mili

XXX.XXX.7.33

olga visňakova napsal(a):
mili-Sikinky uvidíš již jen dceru- http://www.utulek-bianka.cz/pribehy/security.htm -přečti si téměř poslední řádky, už se mi k tomu nechce vracet. Právě ona byla část mého já. http://www.youtube.com/watch?v=RvjP74MPYOs a http://www.youtube.com/watch?v=vubFuk8HoYU byla mladá, hodná a byla mi vším..................

Ježiši Olí!!! Moc se ti omlovám, příběhy koníků co již znám si nečtu..Todle..Je mi to strašně líto!! U toho videa hned i slza kápla...Todle to je...Nemám slov!! A malá(už asi né až tak malá...) Pouký je u vás?

19.12.2008 20:06
olga visňakova

XXX.XXX.79.90

mili napsal(a):
Ježiši Olí!!! Moc se ti omlovám, příběhy koníků co již znám si nečtu..Todle..Je mi to strašně líto!! U toho videa hned i slza kápla...Todle to je...Nemám slov!! A malá(už asi né až tak malá...) Pouký je u vás?

jo, je zde a denně mi mamku připomíná, první dny jsem nešla ani k výběhu...........no a už zase řv u, končím, pá

19.12.2008 20:10
mili

XXX.XXX.7.33

jo, je zde a denně mi mamku připomíná, první dny jsem nešla ani k výběhu...........no a už zase řv u, končím, pá

Jo jo a co změna tématu, vyhovuje ti to pondělí?

19.12.2008 22:57
zam

XXX.XXX.18.9

mili napsal(a):

Je to úžasný. Fakt vás obdivuji za tolik trpělivosti. Na té fotce je krásně vidět jak mu kopýtko pěkně odrostlo a dost kvalitním materiálkem.
Přeji ji ještě další hromadu, pěkné Vánoce a šťastný nový rok a po celý rok.

P.S. pěkně povyrostl, vejlupek jeden!!

20.12.2008 19:25
olga visňakova

XXX.XXX.79.90

mili napsal(a):
Jo jo a co změna tématu, vyhovuje ti to pondělí?

Čuper-hlavně dopolko do 11 jsme u doktora-přibližně. Jinak úplně super termín, nezapomen, od vlaku je to dolů, ale autem se v Žirči ptej na Braunův Betlém a pojedete nahoru. Od odbočení na Brauňák je to 7 dům po levé straně. Ty znáš ještě starý, ale zde to, krom plotu je novější. Fasáda, střecha, přístřešek, všechno............krom Pouký i konísi. Peníze pošlu po Tobě Bentíkovi a pro Tebe, když už jsi prošvihla sobotní besídku.............. :-) Jsme totiž rádi, že jsi dala Bentíkovi šanci, máš velké srdce jako málokdo...............

20.12.2008 19:41
mili

XXX.XXX.6.33

zam napsal(a):
Je to úžasný. Fakt vás obdivuji za tolik trpělivosti. Na té fotce je krásně vidět jak mu kopýtko pěkně odrostlo a dost kvalitním materiálkem.

Jsem strááššněě ráda že to vidíte tak jako já...Jo trpělivost, tak tu to chtělo..Občas jsem měla krize že bych to vzdala, ale copak to jde? Nyní když se podívám jakou má chuť do žiota a jak si místo na koně hraje na pejska, je to úžasný.... Pokaždé (i s plnou pusinou) na mě řektá, chodí za nou jako pejsek( pokuď není zrovna chuť na špetku trávy větší ...) Přidám dnešní fotečky...

20.12.2008 19:47
mili

XXX.XXX.6.33

zam napsal(a):

HŘÍBĚCÍ " gaj, gaj.." - já jsem malý a hodný, jak jsi na tom ty?

20.12.2008 19:53
mili

XXX.XXX.6.33

zam napsal(a):

Jsem už kus chlapa...

20.12.2008 23:01
jezinka

XXX.XXX.164.146

mili napsal(a):
Jsem už kus chlapa...

Ahoj! Dnes jsem pročítala váš a Blantenderův příběh...I přesto,že už toho bylo řečeno spoustu,musím také něco napsat.Pár hezkých milých slov,které si stoporocentně zasloužíte.
Moc vás obdivuji,je to krásné,že se pořád najdou lidé s dobrým srdcem,kteří dokáží dát tolik lásky.Ve mě samotné se objevuje po čtení tohoto neuvěřitelně úžasného,až pohárkového příběhu naděje,s vyhlídkou na překrásný svět plný samých miloučkých lidíJá vážně nevím,jak vyjádřit to,co cítím...i když jsem daleko od toho všeho,co se u vás děje a víceméně už událo,soucítím s vámi,při čtení nejistého začátku utkání se s nemocí jsem snad společně s vámi pociťovala strach o Blandíka,teď naopak radost. Omlouvám se,melu pátý přes devátý,ale je mi teď vážně úžasně ,díky vám.Díky tomu,co jste dokázala.Nakonec už asi jen můžu říct-díky.

21.12.2008 13:06
mili

XXX.XXX.7.16

jezinka napsal(a):
Ahoj! Dnes jsem pročítala váš a Blantenderův příběh...I přesto,že už toho bylo řečeno spoustu,musím také něco napsat.Pár hezkých milých slov,které si stoporocentně zasloužíte.
Moc vás obdivuji,je to krásné,že se pořád najdou lidé s dobrým srdcem,kteří dokáží dát tolik lásky.Ve mě samotné se objevuje po čtení tohoto neuvěřitelně úžasného,až pohárkového příběhu naděje,s vyhlídkou na překrásný svět plný samých miloučkých lidíJá vážně nevím,jak vyjádřit to,co cítím...i když jsem daleko od toho všeho,co se u vás děje a víceméně už událo,soucítím s vámi,při čtení nejistého začátku utkání se s nemocí jsem snad společně s vámi pociťovala strach o Blandíka,teď naopak radost. Omlouvám se,melu pátý přes devátý,ale je mi teď vážně úžasně ,díky vám.Díky tomu,co jste dokázala.Nakonec už asi jen můžu říct-díky.

Ahoj jezinko, tvůj článek je opravdu krásný, procítěný a my ti za něj moc děkujeme!!! Skoro mi padla i slza...I já tím co mi tu všici píšete a tím jak jste mě vždy podporovali, vím, že ještě na světě existují hodní lidé, kteří podpoří alespoň mou psychyku, bylo to často velice potřebné...Nyní odjíždím na nějaké návštěvy našich rodin a jsem celá hotová že ho téměř !!!!!!!!!!!!! 5 !!!!!!!!!!!!!! dní neuvidím.....Ach jo.....Škoda že koně nemohu dát do auta jako třeba kočku nebo psa.... U rodičů mám ale rychlejší internet a tak pokud bude čas, pokusím se trošku pohnout s našimy stránkami....

23.12.2008 13:03
zam

XXX.XXX.18.9

mili napsal(a):
Ahoj jezinko, tvůj článek je opravdu krásný, procítěný a my ti za něj moc děkujeme!!! Skoro mi padla i slza...I já tím co mi tu všici píšete a tím jak jste mě vždy podporovali, vím, že ještě na světě existují hodní lidé, kteří podpoří alespoň mou psychyku, bylo to často velice potřebné...Nyní odjíždím na nějaké návštěvy našich rodin a jsem celá hotová že ho téměř !!!!!!!!!!!!! 5 !!!!!!!!!!!!!! dní neuvidím.....Ach jo.....Škoda že koně nemohu dát do auta jako třeba kočku nebo psa.... U rodičů mám ale rychlejší internet a tak pokud bude čas, pokusím se trošku pohnout s našimy stránkami....

Jsem se chtěla zeptat, jak má na nožce tu podkůvku s tím jazykem dopředu, asi vím co to má za smysl, ale co to má za smysl?

23.12.2008 13:33
hanzy

XXX.XXX.138.250

zam napsal(a):
Jsem se chtěla zeptat, jak má na nožce tu podkůvku s tím jazykem dopředu, asi vím co to má za smysl, ale co to má za smysl?

Sice nejsem Mili, ale predpokladam ze ten jazycek na spici ma proto, aby nestoupal na spicku a treba neprekluboval, ale aby ho ta spicka nudila doslapovat na kopytko a protahovat si slachu. Je to tak nejak?

23.12.2008 23:32
mili

XXX.XXX.130.10

hanzy napsal(a):
Sice nejsem Mili, ale predpokladam ze ten jazycek na spici ma proto, aby nestoupal na spicku a treba neprekluboval, ale aby ho ta spicka nudila doslapovat na kopytko a protahovat si slachu. Je to tak nejak?

Ano je to tak..Když ji měl kratší,tak spíše ze zvyku stál pořád na přední stěně kopýtka a to i po operaci- když už měl šlachy o něco málo "prodlouženější". Nyní ale došlo k velké změně kdy už malý našlapování nejprv na jazýček ani nezkouší a opravdu chodí téměř normálně. Tzn. nepokouší to, nekulhá, ale je jasné, že jistý druh opatrnosti tam být musí( přeci jen je tam a trošku překáží...) Jsem strááášššnnněěě moooccc zvědavá, jak našlápne mezi kováním- při sundání této a mezi přikováním nové podkůvky, tak držte pěstičky a všem moc děkuji!!!! I za Banyho...

30.12.2008 14:59
mili

XXX.XXX.6.102

mili napsal(a):
Ano je to tak..Když ji měl kratší,tak spíše ze zvyku stál pořád na přední stěně kopýtka a to i po operaci- když už měl šlachy o něco málo "prodlouženější". Nyní ale došlo k velké změně kdy už malý našlapování nejprv na jazýček ani nezkouší a opravdu chodí téměř normálně. Tzn. nepokouší to, nekulhá, ale je jasné, že jistý druh opatrnosti tam být musí( přeci jen je tam a trošku překáží...) Jsem strááášššnnněěě moooccc zvědavá, jak našlápne mezi kováním- při sundání této a mezi přikováním nové podkůvky, tak držte pěstičky a všem moc děkuji!!!! I za Banyho...

HLÁSÍME VELKOU ZMĚNU ....!!!!!! Takže, teď jsme opět byli u kováře, malému sundal podkůvku a vystrouhal ho....V tu chvíli mělo přijít velké rozčarování!!! Buď stoupne na nožku jako doposud (překloubí) nebo se postaví poprvé v životě (myšleno bez podkůvky) normálně.....A........Stoupnul si opravdu NORMÁLNĚ!!! Kovář rozhodl, že zkusíme podkůvku již nenasazovat, aby se zužené kopýtko začalo rozšiřovat....Musíme ale mooooc hlídat, aby si "neošoupal" opět špičku, pak by to bylo špatné....Konec radostí, přidám fofo....

30.12.2008 15:02
blanche

XXX.XXX.245.111

mili napsal(a):
HLÁSÍME VELKOU ZMĚNU ....!!!!!! Takže, teď jsme opět byli u kováře, malému sundal podkůvku a vystrouhal ho....V tu chvíli mělo přijít velké rozčarování!!! Buď stoupne na nožku jako doposud (překloubí) nebo se postaví poprvé v životě (myšleno bez podkůvky) normálně.....A........Stoupnul si opravdu NORMÁLNĚ!!! Kovář rozhodl, že zkusíme podkůvku již nenasazovat, aby se zužené kopýtko začalo rozšiřovat....Musíme ale mooooc hlídat, aby si "neošoupal" opět špičku, pak by to bylo špatné....Konec radostí, přidám fofo....

To je úžasné !!!!
Hotový zázrak

30.12.2008 15:21
mili

XXX.XXX.6.102

mili napsal(a):

30.12.2008 18:20
vargo

XXX.XXX.225.240

mili napsal(a):

Moc vám gratuluju, je to opravdu úžasné, přeji Vám i Banymu hodně štěstí

3.1.2009 15:53
mili

XXX.XXX.7.33

vargo napsal(a):

Dnes, včera, předevčírem a tak vůbec furt jsme byli na procházce...Přála bych každému kdo tvrdí, že to je týrání a že by ho raději utratil aby viděl, jak je šťastný...Lítá, vyhazuje, dokonce se staví na zadní...Dělá jako blázínek...Ale na mě je opravdu opatrný a za to mu děkuji...

3.1.2009 15:57
mili

XXX.XXX.7.33

vargo napsal(a):

A utíkáme za paničkou pro ňamku...

3.1.2009 17:41
mili

XXX.XXX.7.85

mili napsal(a):
A utíkáme za paničkou pro ňamku...

A takhle to u nás vypadá, když panička přijde o půl hoďky dřív z práce...

3.1.2009 21:19
janavar

XXX.XXX.120.68

mili napsal(a):

Diskusi sleduji od začátku a přiznám se, že já bych na to nervy neměla. Přesto jsem Vám moc držela pěsti.
Takže ode mne do Nového roku už jen samou radost a opravdu od srdce Gratuluji, že jste to vydrželi a udělali neocenitelný KUS práce.
Smekám!!!

3.1.2009 21:34
saddlery

XXX.XXX.178.248

mili napsal(a):

Je to fajn,že už je na tom lépe,taky to dost sledujeme a držíme palce. Pokud potřebujete cokoliv ze sedlářských prací,tak vám vyjdu vstříc zdarma,opravy atd. Snad vám to někdy přijde vhod. Vše nej v novém roce.

4.1.2009 11:25
mili

XXX.XXX.6.67

saddlery napsal(a):
Je to fajn,že už je na tom lépe,taky to dost sledujeme a držíme palce. Pokud potřebujete cokoliv ze sedlářských prací,tak vám vyjdu vstříc zdarma,opravy atd. Snad vám to někdy přijde vhod. Vše nej v novém roce.

MOC DĚKUJEME Vám všem co nám držíte a drželi jste palce!!! Také Vám všem za sebe i malého přeji krásný Nový rok plný štěstíčka, pohody a vyplněných přání!!!

4.1.2009 13:19
mili

XXX.XXX.7.50

mili napsal(a):
MOC DĚKUJEME Vám všem co nám držíte a drželi jste palce!!! Také Vám všem za sebe i malého přeji krásný Nový rok plný štěstíčka, pohody a vyplněných přání!!!

4.1.2009 13:22
mili

XXX.XXX.7.50

mili napsal(a):

Nenačetlo se...

4.1.2009 13:26
mili

XXX.XXX.7.50

mili napsal(a):

4.1.2009 13:28
mili

XXX.XXX.7.50

mili napsal(a):

4.1.2009 13:37
mili

XXX.XXX.7.50

mili napsal(a):

4.1.2009 15:04
sibelik

XXX.XXX.90.194

mili napsal(a):

Koukám že už vypadá krásně:-) Zimní srst mu sluší :D:D Tak ať se daří dál i v novém roce:-)

4.1.2009 17:58
mili

XXX.XXX.6.84

sibelik napsal(a):
Koukám že už vypadá krásně:-) Zimní srst mu sluší :D:D Tak ať se daří dál i v novém roce:-)

Děkujeme.. Jo jo jsem sama moc zvědavá jak bude vypadat až na jaře vylíná...To bude asi rozdíl od toho medvídka co mám teď...

olga visnakova

4.1.2009 22:02
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

mili napsal(a):
Děkujeme.. Jo jo jsem sama moc zvědavá jak bude vypadat až na jaře vylíná...To bude asi rozdíl od toho medvídka co mám teď...

To by mělo vidět pár těch kritiků, viď....Gratulujeme a Bentíkovi převelikánskou pusinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

4.1.2009 22:08
horseslower

XXX.XXX.146.26

To by mělo vidět pár těch kritiků, viď....Gratulujeme a Bentíkovi převelikánskou pusinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Smekám před vámi klobouk..je to opravdu kus práce... jste moc šikovní.
Přeji vám ať se to už jenom zlepšuje a ať se vám i nadále daří

5.1.2009 19:01
mili

XXX.XXX.7.84

horseslower napsal(a):

Děkujeme..Jo jo Olí pro ty ,co to umí jen odsoudit, tak pro ty Baník nemá nic...Pro ostaní má krásný POZDRAV, PODĚKOVÁNÍ, NOVÉ INFO A FOTEČKY!!!! Něco prozradím, ale raději to prvně pořádně zaklepu... Již od minulého týdne chodím s Banym na vycházky naprosto na volno a moc nám to jde, běhá za mnou jak pejsek, kličkuje podle mě a když už ty čertíci v těle moooc zlobí tak si odběhne, vyprdíkuje a udělá velké kolo kolem mě, pak přiběhne a šticne to u mě..Chvilka mazlení, mlsání a blbne se dál...Jsem z něj úplně odvařená..Ten temperament, užásná rychlost ale zatím i ohleduplnost....Je to snad to nejkrásnější co mi mohl dát....Vidět jak krásně kluše, cválá, triská, vyhazuje a celej šťastnej se nosí jak "velkej" hřebčoun..Ach jo kdyby mu to tak vydrželo...Ale myslím že jednou ho to přejde...Nevím...Je to pro mě neuvěřitelný...Mám v něj velkou úctu...Fotím jen mobilem ale něco sem dám...

5.1.2009 19:04
mili

XXX.XXX.7.84

horseslower napsal(a):

5.1.2009 19:08
mili

XXX.XXX.7.84

horseslower napsal(a):

Přiblíženo...

5.1.2009 19:12
mili

XXX.XXX.7.84

horseslower napsal(a):

Jendna nepovedená před vyhozením si z kopýtka...

5.1.2009 19:40
stalonek

XXX.XXX.163.66

mili napsal(a):
Jendna nepovedená před vyhozením si z kopýtka...

mili to je skvělá zprávička.. já ti říkala že jednou budeš čumět jak ten malej bude tryskat po ohradě.... a bez ohrady ještě líp,ne? hlavně že ti neuteče... Jinak krásnej, jak je vidět nožky využívá naplno... moc si toho neužil tak dohání,ne?...

5.1.2009 19:48
tadik

XXX.XXX.70.52

zam napsal(a):

to je nádhera! neuvěřitelný, jak se koník krásně vyléčil! moc vám držim palce

5.1.2009 19:56
mili

XXX.XXX.7.84

tadik napsal(a):
to je nádhera! neuvěřitelný, jak se koník krásně vyléčil! moc vám držim palce

Děkujeme... Taky se mu směju že dohání jak se dá a jde mu to mooooc dobře...Za celý den se nenasměju tolik, jako když jsem s ním venku...To štěstí v něm..Je to malej dráček... A co takhle jedna "točivá" fotečka...

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.1.2009 22:11
Uživatel s deaktivovaným účtem

mili napsal(a):
Děkujeme... Taky se mu směju že dohání jak se dá a jde mu to mooooc dobře...Za celý den se nenasměju tolik, jako když jsem s ním venku...To štěstí v něm..Je to malej dráček... A co takhle jedna "točivá" fotečka...

Opravdu nádherné, že se to povedlo. Mám radost s tebou.

6.1.2009 15:12
vargo

XXX.XXX.96.229

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Opravdu nádherné, že se to povedlo. Mám radost s tebou.

Je to opravdu moc krásný, já jsem to říkala, že Vám to Bany vratí, protože Vy jste mu dala šanci žít

6.1.2009 17:54
mili

XXX.XXX.6.16

vargo napsal(a):
Je to opravdu moc krásný, já jsem to říkala, že Vám to Bany vratí, protože Vy jste mu dala šanci žít

Lidičky jste strašně milí, mám Vás ráda a to Vás ani neznám... Dám fotečky z dnešní procházky, je tady mooc zima tak jsme byli jen na louce za jedním výběhem kousek odsud...

6.1.2009 17:57
mili

XXX.XXX.6.16

vargo napsal(a):

6.1.2009 18:00
mili

XXX.XXX.6.16

vargo napsal(a):

Hodně rozmazané ale podle mě vtipné...

6.1.2009 18:04
mili

XXX.XXX.6.16

vargo napsal(a):

Kuk..

6.1.2009 18:32
mili

XXX.XXX.6.16

mili napsal(a):
Kuk..

Zase mázlé...

6.1.2009 19:34
olga visňakova

XXX.XXX.79.90

mili napsal(a):
Zase mázlé...

mili, mili, ukazovala jsem fotky lidičkám odsud a všichni jsou více než nadšení. Mám Tě převelice pozdravovat a příště až se ukážeš prý koupí nějakou naminu Bentíkovi........waw, je náádherný.

6.1.2009 19:55
vargo

XXX.XXX.225.240

mili, mili, ukazovala jsem fotky lidičkám odsud a všichni jsou více než nadšení. Mám Tě převelice pozdravovat a příště až se ukážeš prý koupí nějakou naminu Bentíkovi........waw, je náádherný.

Bany je krásné hříbo a až vyroste, tak bude ještě krásnější a bude Vám určitě dělat samou radost Určitě zase napište, jak to všechno pokračuje, nějaké změny, nebo prostě cokoli Sleduju to všechno od začátku a určitě nejsem jediná, kterou to všechno zajímá

7.1.2009 11:18
mili

XXX.XXX.6.67

vargo napsal(a):
Bany je krásné hříbo a až vyroste, tak bude ještě krásnější a bude Vám určitě dělat samou radost Určitě zase napište, jak to všechno pokračuje, nějaké změny, nebo prostě cokoli Sleduju to všechno od začátku a určitě nejsem jediná, kterou to všechno zajímá

Tak teď tu byl veterinář, nejdříve jsem zakoupila snad nejkvalitnější odčervení- EQUEST PRAMOX- co mi bylo doporučeno. Dále jsem si přála zkouknutí malého a měla jsem v plánu RTG kloubku...Náš secialista pan mvdr. Vít Zatloukal se na malého důkladně díval a řekl mi, že je to opravdu krása a zázrak, že tomu říká "kůň vzatý hrobníkovi z lopaty" . Malý prý krásně zmohutněl. Kloubek prý vypadá v pořádku a RTG by nedoporučoval, jedná se jen o to že v minulých 3měsících si toho nožka prošla tolik že kloubek je narostlejší a větší, nic závadného a je dost pravděpodobné že za rok to na něm nikdo ani nepozná. Hned jsem namítala že malej bude mít času dost a obsedaný nebude v roce a půl...Také jsou tam spíš než ten kloubek měkké tkáně které se s tím pomalu srovnávají...Bylo mi doporučené nahradit oves buďto kvalitními granulemi nebo müsli pro ročky neb odstávčata nemáte někdo nějakou radu či zkušenost? Snad nebude vadit když tu na to ještě založím nové téma na diskusi...

8.1.2009 19:45
mili

XXX.XXX.7.85

mili napsal(a):
Tak teď tu byl veterinář, nejdříve jsem zakoupila snad nejkvalitnější odčervení- EQUEST PRAMOX- co mi bylo doporučeno. Dále jsem si přála zkouknutí malého a měla jsem v plánu RTG kloubku...Náš secialista pan mvdr. Vít Zatloukal se na malého důkladně díval a řekl mi, že je to opravdu krása a zázrak, že tomu říká "kůň vzatý hrobníkovi z lopaty" . Malý prý krásně zmohutněl. Kloubek prý vypadá v pořádku a RTG by nedoporučoval, jedná se jen o to že v minulých 3měsících si toho nožka prošla tolik že kloubek je narostlejší a větší, nic závadného a je dost pravděpodobné že za rok to na něm nikdo ani nepozná. Hned jsem namítala že malej bude mít času dost a obsedaný nebude v roce a půl...Také jsou tam spíš než ten kloubek měkké tkáně které se s tím pomalu srovnávají...Bylo mi doporučené nahradit oves buďto kvalitními granulemi nebo müsli pro ročky neb odstávčata nemáte někdo nějakou radu či zkušenost? Snad nebude vadit když tu na to ještě založím nové téma na diskusi...

Ahoj, tak dnes máme za sebou další korekturu kopýtek a kovář je spokojený...Malý si ani špičky kopýtek neošoupává tak, jak bylo očekáváno...Chtěla jsem se zeptat, není tady někdo kdo by mi malého namaloval? Nevím tedy jestli mám vhodnou fotečku, když fotím mobilem...Co vy na to?

9.1.2009 22:13
vargo

XXX.XXX.225.240

mili napsal(a):
Ahoj, tak dnes máme za sebou další korekturu kopýtek a kovář je spokojený...Malý si ani špičky kopýtek neošoupává tak, jak bylo očekáváno...Chtěla jsem se zeptat, není tady někdo kdo by mi malého namaloval? Nevím tedy jestli mám vhodnou fotečku, když fotím mobilem...Co vy na to?

Byly tady nějaký diskuse na to malování, někde to tady určitě najdete a kontakt nebo meil tam taky určitě někdo mít bude. Jinak si myslím, že jestli opravdu ten človíček bude umět malovat, tak to namaluje i z fotky vyfocenou mobilem. Náhodou některé fotky máte pěkné

9.1.2009 22:15
vargo

XXX.XXX.225.240

vargo napsal(a):
Byly tady nějaký diskuse na to malování, někde to tady určitě najdete a kontakt nebo meil tam taky určitě někdo mít bude. Jinak si myslím, že jestli opravdu ten človíček bude umět malovat, tak to namaluje i z fotky vyfocenou mobilem. Náhodou některé fotky máte pěkné

něco jsem našla
https://www.ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/show.php? tema=323560&r=13&m=2&page=1 (mezera před tema)

10.1.2009 18:46
mili

XXX.XXX.7.84

Děkujeme moc. Dnes jsem ho vzala ven do volné přírody po dvouch dnech přestávky...(Výběh má ale denně a má i společnost) No ale todle je pro něj asi větší vzrůšo na vylítání čertíků...Prvně byl s námi i přítel a fotil, něco pošlu...

10.1.2009 18:48
vargo

XXX.XXX.225.240

mili napsal(a):
Děkujeme moc. Dnes jsem ho vzala ven do volné přírody po dvouch dnech přestávky...(Výběh má ale denně a má i společnost) No ale todle je pro něj asi větší vzrůšo na vylítání čertíků...Prvně byl s námi i přítel a fotil, něco pošlu...

A zadní kopýtka má Bany v pořádku????

10.1.2009 18:56
vargo

XXX.XXX.225.240

mili napsal(a):

A jak to vlastně bral Váš přítel??Podporoval Vás už od začátku nebo s tím nejdřív nesouhlasil?? Zajímá mě to protže mám přítele, který koním moc nehoví a vlastně jsem zatím ani nenašla prtnera, který by aspoň trochu táhnul ke koním

10.1.2009 19:12
mili

XXX.XXX.7.84

mili napsal(a):

Jůů zadní mě ani ze šoku z těch předních nenapadlo snad nikdy nafotit...Ty byli ale podchyceny zavčasu, byli sice trošku přizvedlé, náznak špalíků tam byl a bylo na postoji trochu vidět že nestojí úplně na patkách jak by měl..Ovšem to se za pár strouhání hned napravilo...Dále na nich měl opravdu rozšířenou hnilobu...Vše je nyní naprosto v pořádku...Dotaz na přílete: Můj přítel semnou dělá u dostihových koní, je i profesionálním dostihovým jezdcem...K tomu patří ale bohužel i nějaké ty názory...Vlastního koně nechtěl, ale po jisté události kdy já zůstala v nynějším zaměstnání pro to, aby on si mohl splnit svůj jezdecký sen, jsem řekla, že i já mám svůj sen...Když se naskytl inzerát na Banyho, vše šlo po slovech pana "chovatele" o utracení velice rychle a jelo se rovnou i s přepravákem...Nyní se přílet baví tím, že mi celé "loty" v práci na koních bájí o tom jak bude Bany v roce a půl obsedlý a pak překoná rekord ve startech dvouletých(což není možné, max. povoleno je 12startů..)...A ve třech půjde skoky... I když se čertím, tak on i já víme že to nikdy nehrozí, že bych to nedovolila...Další námitky jsou na velký pupek a rozmazlenost... Ale ano, už to naprosto bere...Ovšem vím o čem mluvíte, minulý přítel mého prvního životního koníka též neskousl, také neskousl že jsem začínala závodit a skončilo to s námi špatně...

10.1.2009 19:28
vargo

XXX.XXX.225.240

mili napsal(a):
Jůů zadní mě ani ze šoku z těch předních nenapadlo snad nikdy nafotit...Ty byli ale podchyceny zavčasu, byli sice trošku přizvedlé, náznak špalíků tam byl a bylo na postoji trochu vidět že nestojí úplně na patkách jak by měl..Ovšem to se za pár strouhání hned napravilo...Dále na nich měl opravdu rozšířenou hnilobu...Vše je nyní naprosto v pořádku...Dotaz na přílete: Můj přítel semnou dělá u dostihových koní, je i profesionálním dostihovým jezdcem...K tomu patří ale bohužel i nějaké ty názory...Vlastního koně nechtěl, ale po jisté události kdy já zůstala v nynějším zaměstnání pro to, aby on si mohl splnit svůj jezdecký sen, jsem řekla, že i já mám svůj sen...Když se naskytl inzerát na Banyho, vše šlo po slovech pana "chovatele" o utracení velice rychle a jelo se rovnou i s přepravákem...Nyní se přílet baví tím, že mi celé "loty" v práci na koních bájí o tom jak bude Bany v roce a půl obsedlý a pak překoná rekord ve startech dvouletých(což není možné, max. povoleno je 12startů..)...A ve třech půjde skoky... I když se čertím, tak on i já víme že to nikdy nehrozí, že bych to nedovolila...Další námitky jsou na velký pupek a rozmazlenost... Ale ano, už to naprosto bere...Ovšem vím o čem mluvíte, minulý přítel mého prvního životního koníka též neskousl, také neskousl že jsem začínala závodit a skončilo to s námi špatně...

Tak aspoň, že ty zadní jsou už v pořádku Takže si Bany Vašeho přítele omotal kolem kopýtka Já doufám, že mě nepotká, abych se s přítelem rozešla kvůli koním, ale stát se to samozřejmě může a jsem na to připravená Pořád fotíte jen mobilem??Máte opravdu pěkný fotky, dokavaď jste nenapsala, že je to focený mobilem, tak jsem si myslela, že je to normálně foťákem

19.1.2009 14:49
vargo

XXX.XXX.96.34

vargo napsal(a):
Tak aspoň, že ty zadní jsou už v pořádku Takže si Bany Vašeho přítele omotal kolem kopýtka Já doufám, že mě nepotká, abych se s přítelem rozešla kvůli koním, ale stát se to samozřejmě může a jsem na to připravená Pořád fotíte jen mobilem??Máte opravdu pěkný fotky, dokavaď jste nenapsala, že je to focený mobilem, tak jsem si myslela, že je to normálně foťákem

Jak to s Banym pokračuje??Doufám, že jen dobře

23.1.2009 19:12
hellenx

XXX.XXX.129.2

mili napsal(a):

Malickemu sa dari fakt super,nic podobne som predtym nevidela ale vidim ze maly je vesely a stastny,uz si nasla nejake vhodne pastviny?Ci az na jar to obides?

23.1.2009 20:18
mili

XXX.XXX.7.50

hellenx napsal(a):
Malickemu sa dari fakt super,nic podobne som predtym nevidela ale vidim ze maly je vesely a stastny,uz si nasla nejake vhodne pastviny?Ci az na jar to obides?

Ahojky, jo jo malému se daří...I když dnes jsme měli bohužel opravdu špatný zážitek, možná mě tu hodně z vás odsoudí, ale pokaždé když jdeme na procházku tak se samozdřejmě pohybujeme na polích(teď když je namrzlo tak to jde) a na lukách, ale musíme jít cca 200m po silničce kde jsem snad nikdy nepotkali nejaké šílené auto, ale dnes se tam na nás vyřítil kamion naložený kládami, pak když viděl že malý má šok, trošku zpomalil asi tak do rychlosti klusu ale jeli furt a smáli se...Nakonec mi do malého drkli a tím ho odstrčili bokem kabiny!!!! Měla jsem šok jak nikdy!!! Naštěstí je v pořádku, nemá ani odřeninku, ale toto bylo opravdu hnusné, šok mám já i malý!!! nakonec přeci jen tu škarpičku skočil a byli jsme na louce...Když trošku pošel šok, začal na mě jak šílenec řehtat a lísat se....Jináč pastevka se mi zamlouvala dbě, v jednom není místo na druhém se mi neodpovídají...Zatím to nehrotím...Ale nedám ho jen tak k někomu...

23.1.2009 20:20
mili

XXX.XXX.7.50

hellenx napsal(a):

Jo jináč fotím opravdu jen mobilem- Sony Ericsson K790

olga visnakova

24.1.2009 08:26
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

mili napsal(a):
Jo jináč fotím opravdu jen mobilem- Sony Ericsson K790

Kamí, je nádhernej, roste do krásy............

24.1.2009 10:41
vargo

XXX.XXX.225.240

Kamí, je nádhernej, roste do krásy............

Mili: Vy jste od Jindřichova Hradce??? Nebo se pletu???

24.1.2009 14:15
mili

XXX.XXX.6.102

vargo napsal(a):
Mili: Vy jste od Jindřichova Hradce??? Nebo se pletu???

Děkujeme... Jen je to asi trošku skřítek...Co myslíte, 19.ledna mu bylo 9měsíců...Kolik by měl tak mít KVH? Připomínám že je to plňásek, takže "normy" ČT apod. mu budou asi opravdu velké.. Jo a ještě pro : VARGO- Ano od JH pocházím, proč se ptáte? Nyní bych ale chtěla změnit zřejmě zaměstnání a jít jinam k dostiháčům, kvůli malému a tak celkem..

24.1.2009 14:23
vargo

XXX.XXX.225.240

mili napsal(a):
Děkujeme... Jen je to asi trošku skřítek...Co myslíte, 19.ledna mu bylo 9měsíců...Kolik by měl tak mít KVH? Připomínám že je to plňásek, takže "normy" ČT apod. mu budou asi opravdu velké.. Jo a ještě pro : VARGO- Ano od JH pocházím, proč se ptáte? Nyní bych ale chtěla změnit zřejmě zaměstnání a jít jinam k dostiháčům, kvůli malému a tak celkem..

Já akorát vím, že každý plňásek je vyškově jiný Tak prostě asi nebude zrovna velký, ale co je malý to je roztomilý
Víte, tak mě napadlo, asi pojedeme s kámoškou do J.H, tak jsem si říkala, že se Vás zeptám, jestli by bylo možné Vás a Banyho navštívit

24.1.2009 14:32
mili

XXX.XXX.6.102

vargo napsal(a):
Já akorát vím, že každý plňásek je vyškově jiný Tak prostě asi nebude zrovna velký, ale co je malý to je roztomilý
Víte, tak mě napadlo, asi pojedeme s kámoškou do J.H, tak jsem si říkala, že se Vás zeptám, jestli by bylo možné Vás a Banyho navštívit

To samozdřejmě vím, dělám u plňásků již nějaký ten rok..Ale jak jsem již někde psala nám přijdou tak min. ročci na obsedání(nepodporuji a Banymu nehrozí brzké obsedání...) ale i tak, nemohu odhadnout a jsem prostě jen zvědavá co je to za skřítka... Návštěvu uvítáme kdykoli, ale bohužel od JH pocházím, ale momentálně jsme spíš mezi Plzní a Varama...

24.1.2009 14:46
vargo

XXX.XXX.225.240

mili napsal(a):
To samozdřejmě vím, dělám u plňásků již nějaký ten rok..Ale jak jsem již někde psala nám přijdou tak min. ročci na obsedání(nepodporuji a Banymu nehrozí brzké obsedání...) ale i tak, nemohu odhadnout a jsem prostě jen zvědavá co je to za skřítka... Návštěvu uvítáme kdykoli, ale bohužel od JH pocházím, ale momentálně jsme spíš mezi Plzní a Varama...

Mě teda přijde tak akorát, no to bude tím, že já mám asi radši ty menší koně, mám doma kobylku, 50% plňas a ta má tak 160cm a to si vlastně nejsem úplně jistá
To je škoda, že tam nebudete. Tak snad to půjde jindy.

24.1.2009 21:33
marketka

XXX.XXX.179.23

mili napsal(a):

Jsem ráda, že je hřebeček na tom moc dobře. Jinak omlouvám se, že rýpu, ale píše se správně slovo samozřejmě,ne samozdřejmě. Docela se to tu opakuje. Ale opravdu nic ve zlém. NIkdo nejsme dokonalý. Jen přátelská rada.

27.1.2009 19:07
mili

XXX.XXX.7.16

marketka napsal(a):
Jsem ráda, že je hřebeček na tom moc dobře. Jinak omlouvám se, že rýpu, ale píše se správně slovo samozřejmě,ne samozdřejmě. Docela se to tu opakuje. Ale opravdu nic ve zlém. NIkdo nejsme dokonalý. Jen přátelská rada.

Ahojky, teké jsem moc ráda že Bany vypadá jak vypadá...Za to "samozřejmě"- se omlouvám, ale neslibuji že se zase někdy neto..Neseknu..Jsem takový čech, nečech... Jináč tedy musím říct, že jsem poprvé v životě- na upomenutí někoho známého- zavítala na diskuzi na Equichannelu a opravdu mě celkem urazilo tvrzení někoho, koho ani neznám(on mě také ne), že jsem si malého pořídila i když na jeho léčbu nemám finance a jen pro to abych v lidech vzbudila soucit. Nevim kdo na to má náturu, ale je to od něj neuvážené a hnusné. Nikdy jsem nikomu neřekla ani o jedinou korunu, nikdy jsem si nestěžovala že bych na léčbu něměla, pokud vím tak když někdo na fauně uvedl že to musí býti finančně velice náročné a nemusí se to nikdy vyplatit, tak jsem pouze pravdivě zareagovala a vypověděla že to tak opravdu je a že léčba je finančně náročná, nic víc, nic míň. Malý Bany má vše co potřebuje, vše co kdy veterinář doporučil nebo navrhl jsme mu pořídili. Dělám co je v mích silách a co není, na to sháním specialisty dle mého soudění jedny z nejlěpších u nás!!! Kolem malého jsme lítali " 1OOx " denně, ošetřovali, chodili ven apod. nevím co víc bych mu podle koho mohla dát, malej je nyní viditelně již zdravé a šťastné hříbě, plné elánu, které v nemalých dávkách dává najevo svůj vděk...Jediné přijmuté peníze byli od útulku Bianka, který UPOZORŇUJI BEZ NAŠEHO VĚDOMÍ udělal sbírku a mi ji vděčně od Olči přijali!!! Peníze jsou pouze malého a my si na ně nedovolujeme jinak ani šáhnout...!!!!! Na equichannelu nejsem zatím ani přihlášená a protože vím že někteří odsud chodí i tam tak to uvádím zde...

27.1.2009 19:32
bonita

XXX.XXX.85.126

zam napsal(a):

ahoj, vobec si nic z takych ludi nerob, Bohuzial. aj oni su medzi nami normalnymii my sledujeme, ako sa vas pribeh postupne odvija, a dufam, ze sa nenahnevas, ak sa priznam, ze to pokladame, ako taky pokus, a sme velmi radi, ze ako je vidiet, so zdarnym koncom

27.1.2009 19:36
mili

XXX.XXX.7.16

Děkuji!!! Maličký se má opravdu čile k světu, dnes bych řekla že to až přeháněl jak se v tom lítání venku vyžíval...Krom toho, že zadek mu k zemi neklesl...Ocas byl fut hore jak u arabáče a zkončilo to tak, že domu šel mokrý..Je to tedy asi i tím že dnes u nás bylo celkem teplo a prcek je jak zminí medvídek.... Upozorňuji, že ve výběhu je celý den od poledne až do večera, ale tam s ním nelítá ta srandovní, jen dvounohá a věčně nestíhající panička, že? !...Fotečky nožek, juj nemám ale napravím...Ono ty kopýka už jsou ok, jen se čeká až odrostou ještě znatelně obloučky(vlnky) na rohovině...Vzniklé různými změnami jak potravy, tak fyzickými...Já teď fotím max. celého, ale to tím mobilem není ono..Navíc s ním spíš blbnu než fotím, fotil vždy spíš přítel, ale ten teď nechodí...Ale něco málo mám...

27.1.2009 20:03
mili

XXX.XXX.7.16

bonita napsal(a):
ahoj, vobec si nic z takych ludi nerob, Bohuzial. aj oni su medzi nami normalnymii my sledujeme, ako sa vas pribeh postupne odvija, a dufam, ze sa nenahnevas, ak sa priznam, ze to pokladame, ako taky pokus, a sme velmi radi, ze ako je vidiet, so zdarnym koncom

No i jako takový "pokus" by se to dalo vzít...Vzhledem k tomu, že nám snad nikdo nevěřil...Byla to zkouška, buď ano nebo ne...Bylo to i o tom že malý chtěl a nevzdával se...Věřím že je to silný kůň...

27.1.2009 20:18
jenysimons

XXX.XXX.237.100

mili napsal(a):
No i jako takový "pokus" by se to dalo vzít...Vzhledem k tomu, že nám snad nikdo nevěřil...Byla to zkouška, buď ano nebo ne...Bylo to i o tom že malý chtěl a nevzdával se...Věřím že je to silný kůň...

Ahojda mili...
z těchto lidí si nic nedělej, blbci jsou a budou a nikdo jimi bohužel nezatopí..to máš jak já..mám dojem, že jsi mi dokonce do toho tématu i přispívala (Démonický dárek aneb posuďte i vy, prosím). Jak jistě víš, tak se mi najednou jakýsi Karel (žádného kolem koní neznám) začal psát, jak nebude ani na rekreaci atd...nakonce jsem zjistila, že je to závistivá bývalá "kamarádka" a důvod proč si tohle vymýšlela? Neznámý..stejně tak to bude s tím blbcem na EQCH...bude to někdo, kdo tě velmi obdivuje a zároveň závidí, že jsi se k takovýmu činu vůbec odhodlala a ted to s Banym skvěle zvládáte..nic si z toho nedělej, užívej si prckova stále se zlepšujícího stavu, jeho dovádění a lítání, odměnování tebe atd...přeju vám jen to nejlepší oběma a stále sleduji váš příběh...moc vám fandím..

28.1.2009 10:24
bospor

XXX.XXX.193.16

jenysimons napsal(a):
Ahojda mili...
z těchto lidí si nic nedělej, blbci jsou a budou a nikdo jimi bohužel nezatopí..to máš jak já..mám dojem, že jsi mi dokonce do toho tématu i přispívala (Démonický dárek aneb posuďte i vy, prosím). Jak jistě víš, tak se mi najednou jakýsi Karel (žádného kolem koní neznám) začal psát, jak nebude ani na rekreaci atd...nakonce jsem zjistila, že je to závistivá bývalá "kamarádka" a důvod proč si tohle vymýšlela? Neznámý..stejně tak to bude s tím blbcem na EQCH...bude to někdo, kdo tě velmi obdivuje a zároveň závidí, že jsi se k takovýmu činu vůbec odhodlala a ted to s Banym skvěle zvládáte..nic si z toho nedělej, užívej si prckova stále se zlepšujícího stavu, jeho dovádění a lítání, odměnování tebe atd...přeju vám jen to nejlepší oběma a stále sleduji váš příběh...moc vám fandím..

teda to je hnusnej blb na tom ECH fuj
nic si z něj nedělej a říkej si že se nejspíš řídí příslovím "podle sebe soudím tebe"
jsem ráda že se vám daří ale neusni na vavřínech!! nožky musíš pořád hlídat jako ostříž!!
kopyta budou mít tendence růst do špalků. věř mi vím to. mám to doma
honzovi je už 10 let, ale roste to tak pořád. pořád to musím rovnat

28.1.2009 13:56
kessi

XXX.XXX.22.24

mili napsal(a):

Mili je to úžasné taky jsem to zažila,všichni ti zkušení konˇáci tvrdili toho koně týráš bude jí líp když jí uspíš ale tak to není pokud vidíš v očích koně jak bojuje je tvoje povinost mu dát šanci aby dokázal jestli na to má a svůj boj vyhrát někdy to stojí víc než jen peníze.nikdo nespočítá nekonečné hodiny které s koněm strávíš po jeho boku v bytvě o to nejcenější co má.Na druhou stranu když v těch očích vídíš že bojovat nechce nebo už na to nemá sílu tak nesmíš být sobecká a utrpení skončit,ale to nikdo nepozná od počítače musí přijíd ke koni a podívat se mu do očí .
Lidé kteří tebe nebo mě či dalšiho kdo pomohl zbídačenému koni jsou lidi kteří by vživotě nebyli schopní nesobeckého jednání většinou mají koně za desítky tisíc a používají je jen jako tělocviční nářadí takže ber je z rezervou,i když někdy umí hodně ranit.TY jsi s Bentíkem ty víš nejlépe jak mu je .mě také vet.řekl že pokud Líbeznou nepostavím na nohy tak další den nepřežije nechápal proč jsem se jí v takovém stavu vůbec příjmula ,ale copak jsem jí mohla poslat zpět.Takže Držím Palečky a držte se

31.1.2009 12:50
mili

XXX.XXX.130.10

kessi napsal(a):
Mili je to úžasné taky jsem to zažila,všichni ti zkušení konˇáci tvrdili toho koně týráš bude jí líp když jí uspíš ale tak to není pokud vidíš v očích koně jak bojuje je tvoje povinost mu dát šanci aby dokázal jestli na to má a svůj boj vyhrát někdy to stojí víc než jen peníze.nikdo nespočítá nekonečné hodiny které s koněm strávíš po jeho boku v bytvě o to nejcenější co má.Na druhou stranu když v těch očích vídíš že bojovat nechce nebo už na to nemá sílu tak nesmíš být sobecká a utrpení skončit,ale to nikdo nepozná od počítače musí přijíd ke koni a podívat se mu do očí .
Lidé kteří tebe nebo mě či dalšiho kdo pomohl zbídačenému koni jsou lidi kteří by vživotě nebyli schopní nesobeckého jednání většinou mají koně za desítky tisíc a používají je jen jako tělocviční nářadí takže ber je z rezervou,i když někdy umí hodně ranit.TY jsi s Bentíkem ty víš nejlépe jak mu je .mě také vet.řekl že pokud Líbeznou nepostavím na nohy tak další den nepřežije nechápal proč jsem se jí v takovém stavu vůbec příjmula ,ale copak jsem jí mohla poslat zpět.Takže Držím Palečky a držte se

Ahojky, jjj asi máte pravdu, jsou to jen sobetští lidé, ale umí i ranit...Já jsem pro změnu obdivovatelkou Vás , která jste dokázala zachránit Líbeznou, moc jsem o tom četla, ale nikdy se nevyjídřila !!! Moc se Vám za tento skutek klaním !!! Jináč se mi již zamlouvá jedna pastvina, dám vědět jak to dopadáá...Jo a ještě, kdysi jsem se ptala na tu vhodnou granulovanou stravu pro Banyho a protože Red Mills(müslli) mám problém sehnat, zkusila jsem schaumanna- JUNIOR , ale kupodivu Bany nad tím jen ohrnuje nos a nepapká to... Budu muset přejít na to müslli , to by mělo být chuťově atraktivnější...

31.1.2009 19:11
mili

XXX.XXX.130.10

mili napsal(a):
Ahojky, jjj asi máte pravdu, jsou to jen sobetští lidé, ale umí i ranit...Já jsem pro změnu obdivovatelkou Vás , která jste dokázala zachránit Líbeznou, moc jsem o tom četla, ale nikdy se nevyjídřila !!! Moc se Vám za tento skutek klaním !!! Jináč se mi již zamlouvá jedna pastvina, dám vědět jak to dopadáá...Jo a ještě, kdysi jsem se ptala na tu vhodnou granulovanou stravu pro Banyho a protože Red Mills(müslli) mám problém sehnat, zkusila jsem schaumanna- JUNIOR , ale kupodivu Bany nad tím jen ohrnuje nos a nepapká to... Budu muset přejít na to müslli , to by mělo být chuťově atraktivnější...

Holky já teď byla na EQCH diskusi a tam někdo uvedl že příspěvěk Olči nebyl určitě jediný který nám přišel, je to sice minimálně "divné" ale nám opravdu na účet nic jiného nepřišlo, tak bych se chtěla zeptat jestli někdo z Vás něco zasílal, pokud ano budeme muset v tom udělat pořádek a všem se moc omluvit...

olga visnakova

31.1.2009 19:28
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

mili napsal(a):
Holky já teď byla na EQCH diskusi a tam někdo uvedl že příspěvěk Olči nebyl určitě jediný který nám přišel, je to sice minimálně "divné" ale nám opravdu na účet nic jiného nepřišlo, tak bych se chtěla zeptat jestli někdo z Vás něco zasílal, pokud ano budeme muset v tom udělat pořádek a všem se moc omluvit...

¨Ahoj Kamčo. Dej za mě pusinu Bentíkovi a rozhodně pokud jde jen o rýpání jsi z toho nic nedělej a pokud chces juknout tak určitě k uvedenému účtu ti v bance zdělí zpětně na dva měsíce i více a vyjedou ti to .. co kdo posílal. Držím palečky Bentíkovi

1.2.2009 05:14
janiska

XXX.XXX.65.167

¨Ahoj Kamčo. Dej za mě pusinu Bentíkovi a rozhodně pokud jde jen o rýpání jsi z toho nic nedělej a pokud chces juknout tak určitě k uvedenému účtu ti v bance zdělí zpětně na dva měsíce i více a vyjedou ti to .. co kdo posílal. Držím palečky Bentíkovi

Ahojky,Bany vypadá skvěle a určitě se má dobře.Ty sis ovšem pro mnohé ,dovolila ses zviditelnit a příběh Banyho zveřejnit a v téhle zemi se úspěch prostě neodpouští.Já jsem si loni v zimě dovezla 10ti měsíční kobylku haflingerku s překluby a dnes chodí jak má.Sice jsme to neřešili operativně,úpravami kopýtek a cvičením jsme to zvládli.V dubnu jí budou dva roky a je naprosto dokonalá.Ale když jsem si ji vezla domů,tak mi přepravce řekl na rovinu,že bych ji měla raději nechat uspat....Udělali jsme spoustu práce a nelituju toho,prohání se v ohradě,skáče,chodí na prochajdy a zlobí,ráda dobroty a je štastná.Momentálně mají další dva kámoše a jsou spokojení.

5.2.2009 19:10
mili

XXX.XXX.6.102

janiska napsal(a):
Ahojky,Bany vypadá skvěle a určitě se má dobře.Ty sis ovšem pro mnohé ,dovolila ses zviditelnit a příběh Banyho zveřejnit a v téhle zemi se úspěch prostě neodpouští.Já jsem si loni v zimě dovezla 10ti měsíční kobylku haflingerku s překluby a dnes chodí jak má.Sice jsme to neřešili operativně,úpravami kopýtek a cvičením jsme to zvládli.V dubnu jí budou dva roky a je naprosto dokonalá.Ale když jsem si ji vezla domů,tak mi přepravce řekl na rovinu,že bych ji měla raději nechat uspat....Udělali jsme spoustu práce a nelituju toho,prohání se v ohradě,skáče,chodí na prochajdy a zlobí,ráda dobroty a je štastná.Momentálně mají další dva kámoše a jsou spokojení.

Ahojky, děkuji moc za podporu..Lucko máš tvoji kobylku nafocenou když sis ji přivezla? Moc bych to chtěla vidět... Tak jsme se byli podívat na jednom nejmenovaném českém pastevku, které podle stránek a telefonátů s majitelkou vypadalo slibně...Bylo to jedno ze tří které jsem tak předběžně vybrala...Bylo to opravdu zklamání...Koníci byli zřemě začervení, aspoň tomu nasvědčovalo jejich neustálé drbání, odřené ocasy, žádné zádě a prostě viditelné nakrmení, aĺe takové ty pupky ano..Kopýtka též nic moc...Paní tvrdila že vše se dělá pravidelně, stejně jako zvedání nožiček apod. Ale koníci při ozkoušení neměli ani páru co to chceme a panikařili...Okamžitě jsem to zavrhla. Druhé nemá místo a na třetí se snad brzo vydáme, to nám doporučil náš kovář tak snad ví o čem mluví.Prý tam sám dělá korektury...Jináč Bany se má dobře a je strašně friško...

5.2.2009 19:21
mili

XXX.XXX.6.102

janiska napsal(a):

5.2.2009 19:33
kessi

XXX.XXX.22.24

mili napsal(a):

mili vypadá skvěle jen tak dál.a z lidí si nic nedělej mě ibčas nadávají ještě dnes a je to rok co vyběhla celá záležitost ven,takže honě sil a trpělivosti

Přidejte reakci

Přidat smajlík