Zdravím, tak mě napadlo, co kdyby jste sem dali Vaše PF 2009? Ať se můžeme pokochoat
monchess
napsal(a):
A co kupujete koníkovi k Vánocům? Já dečku pod sedlo, sice drahá ale krásná
já a Viginka..
co jí koupím?spoustu jablíček mrkviček a usuším chlebíček
horseslower
napsal(a):
já a Viginka..
co jí koupím?spoustu jablíček mrkviček a usuším chlebíček
:-)
monchess
napsal(a):
Zdravím, tak mě napadlo, co kdyby jste sem dali Vaše PF 2009? Ať se můžeme pokochoat
bednarik petr
napsal(a):
ranch Mučanga
Ahoj, taky sem hodím to svoje PF 2009
monchess
napsal(a):
tadik
napsal(a):
Tak tady posílám naši pfku.Jinak www.herna.websnadno.cz
keizi15
napsal(a):
Tak tady posílám naši pfku.Jinak www.herna.websnadno.cz
monchess
napsal(a):
taky se aspoň s Filčákem přidáváme
horseslower
napsal(a):
: skippy (Jana) :beru to na vědomí..najdu a opravím
monchess
napsal(a):
Veselé Vánoce a šťastný nový rok!
Soukolí osudu rychle se točí, hodiny odbíjí...
Jak ten čas frčí!
Važme si proto každičké vteřiny,
jako by přístí rok pro nás byl jediný...
Proto se radujme z každičké drobnosti,
za hlavu hoďme veškeré starosti!
Ať je ten příští rok plný dobrých zvěstí,
přejme si navzájem lásku, zdraví a štěstí!
monchess
napsal(a):
Asi to bude malinký...
monchess
napsal(a):
Všem přeji klidné a příjemné vánoce, do nového roku hodně zdraví jak vám, tak vašim čtyřnohým přátelům!
jackie
napsal(a):
Všem přeji klidné a příjemné vánoce, do nového roku hodně zdraví jak vám, tak vašim čtyřnohým přátelům!
moje pf, všem vám přeju do nového roku hodně štěstí, lásky a ochotky ( hlavně od koníiků)
stalonek
napsal(a):
moje pf, všem vám přeju do nového roku hodně štěstí, lásky a ochotky ( hlavně od koníiků)
Pf 2009 od Míši a Jerrynka
monchess
napsal(a):
monchess
napsal(a):
Krásné vánoce plné pohody a do nového roku vykročte tou správnou nohou
jenee
napsal(a):
Krásné vánoce plné pohody a do nového roku vykročte tou správnou nohou
tak se také přidáme...
Bohužel se nám ještě nepovedlo nafotit všechny tři konuchy spolu ve sněhu tak aspon pozdrav od Kristýnky
Krásné vánoce a štastný nový rok vám přeji za celou naší stáj.
chema
napsal(a):
tak se také přidáme...
Bohužel se nám ještě nepovedlo nafotit všechny tři konuchy spolu ve sněhu tak aspon pozdrav od Kristýnky
Krásné vánoce a štastný nový rok vám přeji za celou naší stáj.
Krásné prožití Vánoc, hodně dárků pod stromečkem, v novém roce 2009 hlavně zdraví a spokojenost přeje Jana Burešová s rodinou a zvířátky
monchess
napsal(a):
já se taky přidám.tohle je takové spoluautorství s kámoškou
monchess
napsal(a):
monchess
napsal(a):
ambra
napsal(a):
Taky jedno přídám odufám,ž e to pujde vidět.
Dam sem taky jednu,ale nevim proc se mi na ni ukazuje ten zlutej obdelnik.
kati
napsal(a):
kati
napsal(a):
Protože ten program máš jen demo (nebo jen nějaké funkce v programu) - takže když ty funkce použiješ, tak se ti tam dá ten rámeček, abys to nemohla používat. Kdybys to chtěla používat, musela by sis ten program koupit (zaplatit)
karwen
napsal(a):
Protože ten program máš jen demo (nebo jen nějaké funkce v programu) - takže když ty funkce použiješ, tak se ti tam dá ten rámeček, abys to nemohla používat. Kdybys to chtěla používat, musela by sis ten program koupit (zaplatit)
karwen
napsal(a):
Karwen:diky,to je blbi,a devcata nemohli by jste mi poradit nejakej program v kterym to pude a bude zadarmo.dekuji
kati
napsal(a):
Karwen:diky,to je blbi,a devcata nemohli by jste mi poradit nejakej program v kterym to pude a bude zadarmo.dekuji
Tak mě to nedá nepochlubit se s PF mého nejlepšího morčátka, které jsem kdy měla.Bohužel již umřela, ale díky skvělé práci redakce FAUNA na ní zbyla krásná vzpomínka v podobě PFky v tištěné FAUNĚ.
Tímto bych chtěla ještě jednou poděkovat celé redakci a taky hlavně Ťuldě, že mi věnovala krásných 8 let.
klafus
napsal(a):
Tak mě to nedá nepochlubit se s PF mého nejlepšího morčátka, které jsem kdy měla.Bohužel již umřela, ale díky skvělé práci redakce FAUNA na ní zbyla krásná vzpomínka v podobě PFky v tištěné FAUNĚ.
Tímto bych chtěla ještě jednou poděkovat celé redakci a taky hlavně Ťuldě, že mi věnovala krásných 8 let.
A ještě jednu, abychs e držela tématu
" Přeji Vám jen optimistické vyhlídky do nového roku"
monchess
napsal(a):
Mnoho krásných chvil v období Vánoc, a hodně zdraví, štěstí a pohody v po celá příští rok
lucky
napsal(a):
Mnoho krásných chvil v období Vánoc, a hodně zdraví, štěstí a pohody v po celá příští rok
Pf s Rozinkou
misicka01
napsal(a):
Pf s Rozinkou
Vhodnou koňskou fotku letos nemám - tak alespoň tuto: Můj tříletý syn s ,,pejskem".
monchess
napsal(a):
monchess
napsal(a):
monchess
napsal(a):
No, nemám zrovna celé PFko, udělala jsem jen přání k Vánocům, ale snad nevadí, když se s ním pochlubím
kati
napsal(a):
Takových programů je hodně, akorát když to chceš zadarmo tak tam si nebudou tak vypracovaný funkce, jen nějaký obyčejný, však se koukni na stránky můžeš stahovat programy (www.slunecnice.cz, www.stahuj.cz) - najdeš si grafický programy, ale stahuj hlavně jen ty který máš zadara (freeware)
silivren
napsal(a):
No, nemám zrovna celé PFko, udělala jsem jen přání k Vánocům, ale snad nevadí, když se s ním pochlubím
A my jsme tu taky andrej......Azuri i já přejeme vše nej do nového roku a krásné svátky!!!
monchess
napsal(a):
klafus
napsal(a):
Silivren já chci taky soba Je skvělej
klafus: Děkuju Grétka je fakt úžasná, i když si ke konci málem snědla nos
kattty
napsal(a):
Luci klííííííííííííííííííííííííd Já bych se taky mohla rozčilovat, jak někdo vyřezává moje fotky
Vsem krasne Vanoce a stastny cely novy rok preje Nadulice s Rojanem :-)
silivren
napsal(a):
Parádní Šak příště zase něco nafotíme
Třeba na Valentýna vymyslíme nové kostýmy :D
Na valentýna budeme s koňma dělat večeři ve stáji a abychom byli romantici tak si s něma dáme granule
ewanie
napsal(a):
Na valentýna budeme s koňma dělat večeři ve stáji a abychom byli romantici tak si s něma dáme granule
Jinak je tam napsáno ...... Když bůh stvořil koně, řekl nádhernému zvířetí : Tobě rovného jsem nestvořil, všechna krása světa leží mezi Tvýma očima!!!!..............Aby jste nemuseli luštit...
ukulemba
napsal(a):
Vsem krasne Vanoce a stastny cely novy rok preje Nadulice s Rojanem :-)
Přejeme krásné Vánoce a v roce 2009 zdraví, lásku, spokojenost ,...
monchess
napsal(a):
.....
dakotka
napsal(a):
.....
Tak já taky přidám .... je taková jednoduchá10#
red and white
napsal(a):
Tak já taky přidám .... je taková jednoduchá10#
A ještě jedna... . Toť mé mistrovské dílo
red and white
napsal(a):
A ještě jedna... . Toť mé mistrovské dílo
ahojky,tak tohle PFko nám dělala naše bývalá trenérka...
janiska
napsal(a):
ahojky,tak tohle PFko nám dělala naše bývalá trenérka...
Ahoj,také se sem přidám
monchess
napsal(a):
taky sem jedno zplodila
jeannej
napsal(a):
taky sem jedno zplodila
já mám taky a dokonce na pokračování
ijík

XXX.XXX.21.65
jenysimons
napsal(a):
já mám taky a dokonce na pokračování
tak se zaky pochlubím
ijík
napsal(a):
tak se zaky pochlubím
Toš také sem hodím. Bohužel nemám žádnou fotku na sněhu. :(
monchess
napsal(a):
...hlavně to zdraví...
zirawka
napsal(a):
...hlavně to zdraví...
Tak taky všem přeji příjemné prožití Vánočních svátků, šťastný nový rok plný krásných prožitků s koníky.
Ať Vám koně jdou
jezabel
napsal(a):
Tak taky všem přeji příjemné prožití Vánočních svátků, šťastný nový rok plný krásných prožitků s koníky.
Ať Vám koně jdou
monchess
napsal(a):
Veselé Vánoce,
štěstí, zdraví a lásky dost,
Vánoce slavíš pro RADOST!
Za pár dní uděláš krok
a je tu nový rok.
..
woldemortik
napsal(a):
..
Jednoduchá, ale nějak nebylo moc času si s tím letos tolik vyhrát..
jennifer
napsal(a):
Jednoduchá, ale nějak nebylo moc času si s tím letos tolik vyhrát..
janna
napsal(a):
Veselé Vánoce a Šťastný Nový rok přeje Kajka a Belford
zvířátková

XXX.XXX.42.14
kajushka
napsal(a):
Veselé Vánoce a Šťastný Nový rok přeje Kajka a Belford
Sněhu na focení s koníkama jsem se nedočkala, tak aspoň prďoch pod stromkem.
monchess
napsal(a):
strelish
napsal(a):
posílám taky jedno, teda vlsatně dvě,ale teď posílám jen taťku s jeho Kedoškem
tauria
napsal(a):
posílám taky jedno, teda vlsatně dvě,ale teď posílám jen taťku s jeho Kedoškem
taky jedno
petas
napsal(a):
Tak taky přidám,sice trochu pozdeji,ale co uz
PF 2009