blanche
napsal(a):
Hihi, stihla zase jáááá
Hihi, já čekal kdo bude první.
Já ti dám lachtana!!!!
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Lachtiniózní lachtan - prostě tuleň - tě zlobim
Teda, už nové téma, jste rychlíci a mě se to už krátí, hurááá
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Nepruď
No si nemysli, doma mě nečeká nic valného, nakrmit zvířectvo, odvézt manžela do společnosti a hurá na úklid
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
no, tak ani nevím, jestli bych měnila tedy
Tak jdu po sobě umýt nádobí a frčím dom
sadzi saj
napsal(a):
Tak jdu po sobě umýt nádobí a frčím dom
Lachtan nééé...tuleň to jo..to souhlas
Jsem byla nakonec venku s holčí. Popadla jsem deku, sněhovky, prošly jsme se kolem řeky a na louce jsem se ji schovala do olšiny, takže lítala jako šus a řvala na celé okolí..takže si řádně vyhodila z kopýtka a bylo to super
Zítra se pojedeme projet i kdyby trakaře padaly
lucky
napsal(a):
Jsem byla nakonec venku s holčí. Popadla jsem deku, sněhovky, prošly jsme se kolem řeky a na louce jsem se ji schovala do olšiny, takže lítala jako šus a řvala na celé okolí..takže si řádně vyhodila z kopýtka a bylo to super
Téda, to jste toho dneska docela stihli ,,,
Já jsem pořád tady a už mě to bestiálně nebavíííííí
Dokonce jsem si tu už i kreslila nějaké hajtry
lucky
napsal(a):
Čau ženy!!!!
Mě je dneska celej den zle, bolí mě už od rána hlava a celej den jsem zamozřejmě nebyla doma, jelikož jsem slíbila, že dnes dopol pojedu k dědovi, pak jsem se stavěla za bývalýma kolegama a pak ke koním. Takže jsem se teď nasnídala, naobědvaĺa a navečeřela a to vše v jednom a hodlám se jen válet a zejtra mám službu u koní a pak oslava narozenin mojí kamarádky
Se prostě nezastavim
naftalinka
napsal(a):
Čau ženy!!!!
Mě je dneska celej den zle, bolí mě už od rána hlava a celej den jsem zamozřejmě nebyla doma, jelikož jsem slíbila, že dnes dopol pojedu k dědovi, pak jsem se stavěla za bývalýma kolegama a pak ke koním. Takže jsem se teď nasnídala, naobědvaĺa a navečeřela a to vše v jednom a hodlám se jen válet a zejtra mám službu u koní a pak oslava narozenin mojí kamarádky
Se prostě nezastavim
Ahojky,
tak to máš taky solidně napilno ,,,
Já tu dřepím celý den a jsem tu fakt platná ,,,
Doma práce stojí
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Ahojky,
Doma práce stojí
Tak já už tady taky, už to píšu podruhé, grrr, nějak nám vypadavá net.
Já stihla dneska všechno pěkně, připravila stáje, pak jsme se byli pěkně do tmy projet, pak jsem rozdala krmení, zavřela, přijel mi akorát taxík. Přítel mi taky za hodinku mizí sportovat, tak se taky vrhnu na úklid, když bude "vzduch" čistý. . Jinak mám taky napilno. Zítra pojedu k chovateli, omrknout, jak je na tom můj další opeřený člen rodiny. V neděli jedeme na vyjížďku a musím stihnout zajet k bráchovi, jelikož má narozeniny. V pondělí vyrážíme s mámou po nákupech, abych si odbyla její dárek tím, že si ho sama vybere. Takže na práci furt něco.
blanche
napsal(a):
Ahojky,
Doma práce stojí
Kráásná fotečka
Hlava mě bolí taky a naši si taky stěžovali....to bude asi tím tlakem. Bolí mě hlava a dělá se mi zle, bolí mě oči..to už včera jsem byla jak praštěná palicí po hlavě
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
lucky
napsal(a):
Kráásná fotečka
Hlava mě bolí taky a naši si taky stěžovali....to bude asi tím tlakem. Bolí mě hlava a dělá se mi zle, bolí mě oči..to už včera jsem byla jak praštěná palicí po hlavě
Zdravím z domova,
já před chvílí vysadila přítele u restaurači a vzduch doma čistý, tak koukám Leo jsme na tom na stejno, vzduch čistý, tak se vrhnu do úklidu a pustím si nějakou pěknou hudbičku, ať to odsejpá, snad to bude brzo hotový a bude od toho klid
Zítra hezky brzo z pelechu a směr úně, mám víkend pro sebe, Lucka zkolil bacil, tak asi vyrazíme na vyjížďku a pak chceme jet do Práglu nakupovat dárky, tak to bude masakr, ty lidi všude, už to vidím , ale snad pořídíme a ve čtvrtek nás čeká návštěva prarodičů, takže o zábavu postaráno a v pondělí mi zase dorazí bývalé spolužačky
lucky
napsal(a):
Kráásná fotečka
Já neplánuju zatím nic - přítele chytly záda, já v práci ,,,
A já bych potřebovala fakt máknout ,,,
A teď mě tu kaštanové neskutečně SEROU - si pořád vymejšlej, pruděj ,,, votravujou ,,,
Chjo ,,,
Ten nechce být s tím a a tamtím, tak přesunout, přeházet, ,,, Grrrrr
sadzi saj
napsal(a):
Zdravím z domova,
já před chvílí vysadila přítele u restaurači a vzduch doma čistý, tak koukám Leo jsme na tom na stejno, vzduch čistý, tak se vrhnu do úklidu a pustím si nějakou pěknou hudbičku, ať to odsejpá, snad to bude brzo hotový a bude od toho klid
Zítra hezky brzo z pelechu a směr úně, mám víkend pro sebe, Lucka zkolil bacil, tak asi vyrazíme na vyjížďku a pak chceme jet do Práglu nakupovat dárky, tak to bude masakr, ty lidi všude, už to vidím , ale snad pořídíme a ve čtvrtek nás čeká návštěva prarodičů, takže o zábavu postaráno a v pondělí mi zase dorazí bývalé spolužačky
Tééda, závidím ,,,
Já to mám táááák pestré na víkend - práce, práce a práce
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
Já neplánuju zatím nic - přítele chytly záda, já v práci ,,,
A já bych potřebovala fakt máknout ,,,
A teď mě tu kaštanové neskutečně SEROU - si pořád vymejšlej, pruděj ,,, votravujou ,,,
Chjo ,,,
Ten nechce být s tím a a tamtím, tak přesunout, přeházet, ,,, Grrrrr
Kaštanové??
No musím jít uklízet, fuj, tohle mě jednou zničí
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
naftalinka
napsal(a):
no koukám, že chlapi mají dneska program jasnej a hlava bolí taky skoro všechny.
já se tu povaluju a ne ane usnout
Klient, tak to je hustý, to by mě nenapadlo
Jo hlava mě dneska v práci taky tak nějak bolela, ale něco na mě leze a pokouší se, tak to spíš přikládám tomu.
Tak už jsem zvládla převléknout peřiny, jsem zjistila, že mám nějaký nedostate prostěradel a sebrala a uklidila prádlo a jdu to hodit do pračky a vyluxovat ložnici
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Klient, tak to je hustý, to by mě nenapadlo
Jo hlava mě dneska v práci taky tak nějak bolela, ale něco na mě leze a pokouší se, tak to spíš přikládám tomu.
Tak už jsem zvládla převléknout peřiny, jsem zjistila, že mám nějaký nedostate prostěradel a sebrala a uklidila prádlo a jdu to hodit do pračky a vyluxovat ložnici
Já se musím jít vrhnout na nádobí, jak to nenávidim, od začátku je to teda přítelovo starost, ale když chudák furt chodí do práce a teď se šel zničit, tak se holt přemůžu no.
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
Já se musím jít vrhnout na nádobí, jak to nenávidim, od začátku je to teda přítelovo starost, ale když chudák furt chodí do práce a teď se šel zničit, tak se holt přemůžu no.
To já meju nádobí pořád průběžně, jsem na tohle úchylná, ale nesnesu ve dřezu špinavý nádobí, tak max. hrníček po čaji, když jdu večer spát, protože by mě z toho potom kleplo
Tak nahoře hotovo, teď ten spodek, to je pěkný bordeliště
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
To já meju nádobí pořád průběžně, jsem na tohle úchylná, ale nesnesu ve dřezu špinavý nádobí, tak max. hrníček po čaji, když jdu večer spát, protože by mě z toho potom kleplo
No to je to poslední, co by mě doma bavilo, fakt ho úplně nenávidim, to, k čemu jsem doma u maminy byla nucená mi teď nějak leze na nervy. Navíc mám ty špatné ruce z ekzému, takže se těmhle "máchandám" úplně vyhýbám. A proto jsem hned po přestěhování zaúkolovala přítele, že je to jediná věc, co se po něm bude doma chtít. No, bojujeme hodně, člověk musí tu haldu vydržet a neustoupit, jinak bych to dělala sama všechno. Teď se mi protáčí panenky nad sporákem, včera když jsem zalehla, tak si přítel ohřejval na sporáku kuře, no nechápu, jak to udělal, ale takovej sajgon, oni snad chlapy mají nějaký zvláštní nadání či co. To není možný, jakej bordel dokáže.
zvířátková
napsal(a):
No to je to poslední, co by mě doma bavilo, fakt ho úplně nenávidim, to, k čemu jsem doma u maminy byla nucená mi teď nějak leze na nervy. Navíc mám ty špatné ruce z ekzému, takže se těmhle "máchandám" úplně vyhýbám. A proto jsem hned po přestěhování zaúkolovala přítele, že je to jediná věc, co se po něm bude doma chtít. No, bojujeme hodně, člověk musí tu haldu vydržet a neustoupit, jinak bych to dělala sama všechno. Teď se mi protáčí panenky nad sporákem, včera když jsem zalehla, tak si přítel ohřejval na sporáku kuře, no nechápu, jak to udělal, ale takovej sajgon, oni snad chlapy mají nějaký zvláštní nadání či co. To není možný, jakej bordel dokáže.
Hoky tady chčije a chčije Usa je zalezlá, vysomrovala ze mě teď bonbon...měla jsem dva v kapse a jak zjistila, že tam něco je a bylo by to hamí, tak somrovala a somrovala, až jsem vyměkla
sadzi saj
napsal(a):
no teda u vás to bude púak jen zářit. To já vám nepřeju vidět jak to vypadá u nás, by jste se docela nasmály. Sedačku už nemáme, takže v obejváku sedíme na peřině na zemi. Koberec je v onejváku jen z poloviny, jelikož jsem kus vystříhla a dala ho mámě do pokoje. No normálně budeme žít asi až na konci ledna.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
naftalinka
napsal(a):
no teda u vás to bude púak jen zářit. To já vám nepřeju vidět jak to vypadá u nás, by jste se docela nasmály. Sedačku už nemáme, takže v obejváku sedíme na peřině na zemi. Koberec je v onejváku jen z poloviny, jelikož jsem kus vystříhla a dala ho mámě do pokoje. No normálně budeme žít asi až na konci ledna.
No já to zas tak přehánět nebudu, hrajou mi film, co mám ráda, takže mu asi dám přednost.
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
Tak to já uklízím, jak divá, chci to mít už z krku, poslední dobou mi ten úklid fakt leze na nervy, to říkám pořád, bych potřebovala jet aspoň na týden na dovču, nevařit, neuklízet, o nic se nestarat
Jo chlapy, ty jsou na to nadaný, ten můj, jak vleze do kuchyně, že jde něco kuchtit, tak je tam pak bordel, jak když tam vybuchla atomovka
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Tak to já uklízím, jak divá, chci to mít už z krku, poslední dobou mi ten úklid fakt leze na nervy, to říkám pořád, bych potřebovala jet aspoň na týden na dovču, nevařit, neuklízet, o nic se nestarat
Jo chlapy, ty jsou na to nadaný, ten můj, jak vleze do kuchyně, že jde něco kuchtit, tak je tam pak bordel, jak když tam vybuchla atomovka
To ten můj to zvládne, i když jenom ohřejvá
zvířátková

XXX.XXX.42.14
naftalinka
napsal(a):
a jakej je to film? Snad ne Příběh rytíře?
jj, mám ho ráda, kór na tu hudbu jsem.
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
jj, mám ho ráda, kór na tu hudbu jsem.
Jo tak ten mám taky ráda, ale už jsem to viděla min. 2 x , tak jsem se radši dala do úklidu, tak snad to stihnu, než mi bude zvonit mobil, že mám pro něj jet
zvířátková

XXX.XXX.42.14
naftalinka
napsal(a):
no já na něj taky koukám, ten herec je totiž rozkošnej, že!!!??? Bohužel už neni mezi živejma
No musím taky přiznat pro něj slabost No to mi povídej, bůhví, jak to bylo, ale je mi ho líto.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
naftalinka
napsal(a):
No bylo to takový všechno divný, ale to už je asi stejně jedno. Ale filmy s ním jsou všechny hezký
Jj, škoda ale ho, hraje pěkně.
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
Jj, škoda ale ho, hraje pěkně.
Ježiš to ani nevím, ostuda, jak to??
Tak se blížím úspěšně skoro do finishe
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Ježiš to ani nevím, ostuda, jak to??
Tak se blížím úspěšně skoro do finishe
http://www.novinky.cz/clanek/ 131400-zemrel-herec-heath-ledger -ze-zkrocene-hory.html
(2 mezery)
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
http://www.novinky.cz/clanek/ 131400-zemrel-herec-heath-ledger -ze-zkrocene-hory.html
(2 mezery)
Jj, dík, juknu na to
Tak hotovo, jsem si dělala srandu, že budu dneska uklízet do půlnoci a nebyla jsem teda daleko od pravdy , ale měla jsem to akorát, teď mi ten můj volal, ať pro něj frčím a to jsem doufala, že stihnu vanu a umýt si vlasy, tak potom no, tak se mějte
sadzi saj
napsal(a):
Jj, dík, juknu na to
Tak hotovo, jsem si dělala srandu, že budu dneska uklízet do půlnoci a nebyla jsem teda daleko od pravdy , ale měla jsem to akorát, teď mi ten můj volal, ať pro něj frčím a to jsem doufala, že stihnu vanu a umýt si vlasy, tak potom no, tak se mějte
Ahojky,
tak jsem si to tu přelouskala a měla jsem stejný program jako Leo a Zuzka - koukala jsem na film - nooooOOO, herec je super ,,, jsem úplně zapomněla, že už není
Ale ten článek jsem kdysi četla ,,, Škoda :((((((((((((((((((((((((((
Andy se má, že má uklizeno
Původně jsem chtěla máknout, ale už se mi nic nechtělo ,,, jen jsem si uvařila a to bylo všechno
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak jsem si to tu přelouskala a měla jsem stejný program jako Leo a Zuzka - koukala jsem na film - nooooOOO, herec je super ,,, jsem úplně zapomněla, že už není
Ale ten článek jsem kdysi četla ,,, Škoda :((((((((((((((((((((((((((
Andy se má, že má uklizeno
Původně jsem chtěla máknout, ale už se mi nic nechtělo ,,, jen jsem si uvařila a to bylo všechno
Ale opravdu netuším, co tu jako budu dělat celý den
blanche
napsal(a):
Ale opravdu netuším, co tu jako budu dělat celý den
Ahoj holky. To s tím úklidem vidím, že máte taky starosti. A to jste zatím sami dva.
Ač se doma snažím sebevíc, děti mi to znovu roztahají, takže někdy ztrácím energii. Těším se na úterý, až si holky vezme na den tchyně a budu moci aspoň zabalit dárky.
Nebo je zabalím večer, až dětičky usnou. Dneska jsem s dětma sama doma,
Jarda ,,musel,, na hon. Má tu nohu bolavou, ale bude jezdit traktorem a ještě večer mají nějakou akci z práce. Na druhou stranu jsem ráda, že Jarda víc chodí a začal víc pomáhat. Hlavně u koníků. Jen by to neměl tak namáhat, ale je těžké radit někomu, kdo je plnoletý. Ach jo.
Na netu jsem objevila pěkný jezdecký tábor a Katka žadoní, že by tam chtěla jet.
Takže, jestli budou na konci roku samé jedničky, dá se o tom uvažovat.
marketka
napsal(a):
Ahoj holky. To s tím úklidem vidím, že máte taky starosti. A to jste zatím sami dva.
Ač se doma snažím sebevíc, děti mi to znovu roztahají, takže někdy ztrácím energii. Těším se na úterý, až si holky vezme na den tchyně a budu moci aspoň zabalit dárky.
Nebo je zabalím večer, až dětičky usnou. Dneska jsem s dětma sama doma,
Jarda ,,musel,, na hon. Má tu nohu bolavou, ale bude jezdit traktorem a ještě večer mají nějakou akci z práce. Na druhou stranu jsem ráda, že Jarda víc chodí a začal víc pomáhat. Hlavně u koníků. Jen by to neměl tak namáhat, ale je těžké radit někomu, kdo je plnoletý. Ach jo.
Na netu jsem objevila pěkný jezdecký tábor a Katka žadoní, že by tam chtěla jet.
Takže, jestli budou na konci roku samé jedničky, dá se o tom uvažovat.
Ahojky,
stejně máš můj obdiv, že to všechno takhle stíháš
Já letos moc nestíhám - jsem pořád před vánocema v práci a málo času trávím doma - teď jsem tu zase - do 19 h - jsem tu platná jak šála v červenci ,,, ALE ,,, znáš to ,,,
blanche
napsal(a):
Ahojky,
stejně máš můj obdiv, že to všechno takhle stíháš
Já letos moc nestíhám - jsem pořád před vánocema v práci a málo času trávím doma - teď jsem tu zase - do 19 h - jsem tu platná jak šála v červenci ,,, ALE ,,, znáš to ,,,
Chodí mi taky vypomáhat jeden známý. Je u jízdní policie. Na víkendy a svátky je u rodičů, tak si k nám na víkend odskočí. Je to fajn mít někoho spolehlivého.
My zase v práci dodělávali věci, co tam nechala kolegyně, která si s tím nevěděla rady. Fakt hrůza. Ale nyní mám štěstí na dobrý kolektiv, takže to snad bude dobré.
Jo a do konce roku mám už dovču.
No nic, letím dokoupit nějaké věci a pak se vrhnu na takový důkladnější úklid, i když-
má to vůbec cenu? Holky dostanou do ruky hadr a budou pomáhat, aby neměly roupy a nezlobily.
marketka
napsal(a):
Chodí mi taky vypomáhat jeden známý. Je u jízdní policie. Na víkendy a svátky je u rodičů, tak si k nám na víkend odskočí. Je to fajn mít někoho spolehlivého.
My zase v práci dodělávali věci, co tam nechala kolegyně, která si s tím nevěděla rady. Fakt hrůza. Ale nyní mám štěstí na dobrý kolektiv, takže to snad bude dobré.
No nic, letím dokoupit nějaké věci a pak se vrhnu na takový důkladnější úklid, i když-
má to vůbec cenu? Holky dostanou do ruky hadr a budou pomáhat, aby neměly roupy a nezlobily.
To je správný - už můžou šůrovat od mala
marketka
napsal(a):
Jo Blani, zvládat. Ono mi někdy asi nic jiného nezbývá. Ale bude zase dobře.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
marketka
napsal(a):
Jo Blani, zvládat. Ono mi někdy asi nic jiného nezbývá. Ale bude zase dobře.
Nazdárek!
Tak u nás drobně, ale hustě sněží, už máme pěkně bílo. Ale je mi jasné, že odpo se s tím můžu rozloučit, už mě to nepřekvapí. No nic, musím rychle mrknout na busy a pádit...
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak tady je docela povichr a občas i poprchává - nic moc
To tady se nehne ani větývka, jenom tak hustě sněží v malinkých kouskách. No drapnu deštník a pádím na bus mrknout k chovateli. Sice jsem drobet zaspala a přijedu tak o čtvrt hodinky později, než jindy, ale co nadělám, jezdí to taky jednou za uhera a já mám přes sebou hodinovou cestu 2 přestupama.
zvířátková
napsal(a):
To tady se nehne ani větývka, jenom tak hustě sněží v malinkých kouskách. No drapnu deštník a pádím na bus mrknout k chovateli. Sice jsem drobet zaspala a přijedu tak o čtvrt hodinky později, než jindy, ale co nadělám, jezdí to taky jednou za uhera a já mám přes sebou hodinovou cestu 2 přestupama.
Tak takovéhle cestování ani moc nezávidím
Ale jedeš za něčím pěkným, tak se cestuje lépe
Chtěla by jsi tedy ještě jednoho opeřence ?
blanche
napsal(a):
Tak teď jsem se opravdu zasmála - prohlížela jsem ne Peta.cz fotografie z CSIO a hle
Ale ani nenašla, kdo to fotil
blanche
napsal(a):
Tak takovéhle cestování ani moc nezávidím
Ale jedeš za něčím pěkným, tak se cestuje lépe
Chtěla by jsi tedy ještě jednoho opeřence ?
Ahojky!
Jsem si dnes přišpala. Samozřejmě v 8 jsem byla krmit holčí, ALE pak sebou bechla zase do postele a do půl 11 byla kaput
Já taky pořád koukám na ty opeřence. Je mi po andulkách docela smutýnko. Ale už asi nee.... Usa zabere doma dost času, ryby, králík, psi a to stačí...
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak to jsi se měla - takhle si krásně přispat
Téééda, docela to uteklo - budu moct za chvíli na obídek
Jsem na Peta.cz koukala na známé jezdce a koně ,,, a najednou
Jsem se pomalu zděsila
NO aspoň jednou jsem se vyspala...
Zrovna uvažuji kam jet s Usou..ji stejně trefí šlak, všude bude bláto, voda, fujík
blanche
napsal(a):
To je fakt tak čistomilná ?
No to jo...a taky se bojí o nohy a nesnááááší bláto. Jako ona tam vleze, protože musí a já to chci, ale tváří se jako na popravě a šíleně znechuceně Taková ta místa kde se nožky začnou propadat do bláta, to je pro ni strašný stres. Zaprvé od mala se děsně bojí o nohy a zadruhé fakt nesnáší bláto a louže..ve výběhu má vykoumaná místa, kde je víc sucho než jinde a tam kde jsou louže, ty obchází. Jako ona se třeba těší na jídlo, ale jde přes ten výběh cik cak přesně po cestičkách, kde je to lepší, než by to vzala přímo, ale přes louži.
Takže mám výběh fakt pořád s trávníčkem a pěkný, protože ona ho nezašmatlá v tom největším mokru.....nebude si špinit nožičky.
Ale zase má to nevýhodu, ona se fakt bojí od mala o ty nohy...dalo mi dost práce a tréninku, že už dlouho nejančí..kdysi když si přišlápla ¨vodítko, nebo ji spadlo na přední, tak to bylo šílenství a zběsilý úprk... strašně se o ty přední bála. Bylo to vidět i teď při tréninku, když měla chodit tu kavaletu, že jak cinkne nohou o ni, tak je vyklepaná a pak dává strašný pozor. Ona se pak zklidnila a už chodila pěkně, ale ze začátku radši s Kájou i skákala, jenom aby se toho nedotkla třeba nožičkou a aby to nespapalo bílé koníčky.
Kdysi jak byla mladinká, asi čtyřletá, první zimu se na ni jezdilo, tak jsem s ní jela kolem pole a lesíka a cestička byla neprůchodná, popadaly tam nějaké stromy. Tak jsem to vzala přes pole a ouvej...teda měla jsem fakt strach, nakonec jsem seskočila do bláta. Bylo to poorané a zasněžené malou vrstvou, ale jinak dost blátivé a ona se propadla hluboko a málem do bažiny. Já na ni seděla a uklidňovala ji, postupně popocházela, ale já fakt měla strach, že to zabalí nějakým zběsilým tryskem do pryč, protože se totálně zpotila, klepala se jako osika, byla šíleně vyděšená a vyředěná, nemohla pochopit že se tam tak propadla a začala strašně panikařit. Jely jsme asi 50 metrů k cestičce pak, ale já nakonec fakt seskočila, protože už to gradovalo a fakt to byla hrůza. Byla šíleně vyděšená. Jak jsme došly na cestičku, tak se ji klepaly nožičky, od bláta od do půlky jak hluboko se propadla. Dneska už to tak neprožívá, ale tenkrát to bylo takové vyjukané mímo mladé a byla fakt na prášky..ještě to čvachtalo jak se brodila tím polem..no fuj.
lucky
napsal(a):
No to jo...a taky se bojí o nohy a nesnááááší bláto. Jako ona tam vleze, protože musí a já to chci, ale tváří se jako na popravě a šíleně znechuceně Taková ta místa kde se nožky začnou propadat do bláta, to je pro ni strašný stres. Zaprvé od mala se děsně bojí o nohy a zadruhé fakt nesnáší bláto a louže..ve výběhu má vykoumaná místa, kde je víc sucho než jinde a tam kde jsou louže, ty obchází. Jako ona se třeba těší na jídlo, ale jde přes ten výběh cik cak přesně po cestičkách, kde je to lepší, než by to vzala přímo, ale přes louži.
Takže mám výběh fakt pořád s trávníčkem a pěkný, protože ona ho nezašmatlá v tom největším mokru.....nebude si špinit nožičky.
Ale zase má to nevýhodu, ona se fakt bojí od mala o ty nohy...dalo mi dost práce a tréninku, že už dlouho nejančí..kdysi když si přišlápla ¨vodítko, nebo ji spadlo na přední, tak to bylo šílenství a zběsilý úprk... strašně se o ty přední bála. Bylo to vidět i teď při tréninku, když měla chodit tu kavaletu, že jak cinkne nohou o ni, tak je vyklepaná a pak dává strašný pozor. Ona se pak zklidnila a už chodila pěkně, ale ze začátku radši s Kájou i skákala, jenom aby se toho nedotkla třeba nožičkou a aby to nespapalo bílé koníčky.
Kdysi jak byla mladinká, asi čtyřletá, první zimu se na ni jezdilo, tak jsem s ní jela kolem pole a lesíka a cestička byla neprůchodná, popadaly tam nějaké stromy. Tak jsem to vzala přes pole a ouvej...teda měla jsem fakt strach, nakonec jsem seskočila do bláta. Bylo to poorané a zasněžené malou vrstvou, ale jinak dost blátivé a ona se propadla hluboko a málem do bažiny. Já na ni seděla a uklidňovala ji, postupně popocházela, ale já fakt měla strach, že to zabalí nějakým zběsilým tryskem do pryč, protože se totálně zpotila, klepala se jako osika, byla šíleně vyděšená a vyředěná, nemohla pochopit že se tam tak propadla a začala strašně panikařit. Jely jsme asi 50 metrů k cestičce pak, ale já nakonec fakt seskočila, protože už to gradovalo a fakt to byla hrůza. Byla šíleně vyděšená. Jak jsme došly na cestičku, tak se ji klepaly nožičky, od bláta od do půlky jak hluboko se propadla. Dneska už to tak neprožívá, ale tenkrát to bylo takové vyjukané mímo mladé a byla fakt na prášky..ještě to čvachtalo jak se brodila tím polem..no fuj.
ták já jdu "týrat v blátě" toho mého bílého uň
blanche
napsal(a):
Tak to Bára vlezla do všeho a cval v bahně přímo milovala
Hlavně po koupání se hnedka pořádně zválela - byla moc čistá
Co říkáte na tuhle fotku - příjemná atmosféra, co ?
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
ták já jdu "týrat v blátě" toho mého bílého uň
Jj, chtěla bych aspoň tři, nebo i čtyři, ale toho se nějak nemůžu dočkat, vždycky si zamluvit a než mi odchová, tak mi nějaká umře, tak se nějak nemůžu na ten vyšší počet dostat. Počasí fakt hnus, krape, je děsná zima, jsem ráda, že jsem už v teple. Ale jinak tam samozřejmě jezdím děsně ráda, chovatel je pro mě takový děda, kterého jsem nikdy neměla. Je to úžasnej pán a jelikož už s ním takhle kamarádím léta, tak jsem ráda.
Ale jak jsem předpokládala, tak ještě ani nenasazoval, takže si ještě počkám.
Něco jsem dneska pofotila...
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Jj, chtěla bych aspoň tři, nebo i čtyři, ale toho se nějak nemůžu dočkat, vždycky si zamluvit a než mi odchová, tak mi nějaká umře, tak se nějak nemůžu na ten vyšší počet dostat. Počasí fakt hnus, krape, je děsná zima, jsem ráda, že jsem už v teple. Ale jinak tam samozřejmě jezdím děsně ráda, chovatel je pro mě takový děda, kterého jsem nikdy neměla. Je to úžasnej pán a jelikož už s ním takhle kamarádím léta, tak jsem ráda.
drobet větší
zvířátková
napsal(a):
Jůůůů, to jsou drobečci
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Jůůůů, to jsou drobečci
A teď pauzička, musím jít ukmuchtit, drahá polovička sice byla doma, ale nehla jako tradičně ani prstem, akorát má řeči, co že bude k jídlu.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
A teď pauzička, musím jít ukmuchtit, drahá polovička sice byla doma, ale nehla jako tradičně ani prstem, akorát má řeči, co že bude k jídlu.
No voda se mi vaří, času dost.
Tady mladý těsně po výletu.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
No voda se mi vaří, času dost.
Tady mladý těsně po výletu.
moje oblíbená barva
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Tééda, jsem nevěděla, že jsou ještě takhle tónované odstíny !! ??
Nebo se mi to jen zdá ?
Já teď byla v krámě - ale lidí mraky - šílenost
No barviček a odstínů je hafo, ale chovatel se většinou drží takových těch standardů, žádné hokusy-pokusy moc nedělá. Ale ono i tak se tam něco vybere
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
No barviček a odstínů je hafo, ale chovatel se většinou drží takových těch standardů, žádné hokusy-pokusy moc nedělá. Ale ono i tak se tam něco vybere
No nic, pádim za ořema, sice je nechutně, mlha, krape, no fakt děs, ale při úklidu si člověk nevybere. Na ven to každopádně není, doufám, že zítra to počasí vyjde, když jsme domluvené na ven, těšim se.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
No nic, pádim za ořema, sice je nechutně, mlha, krape, no fakt děs, ale při úklidu si člověk nevybere. Na ven to každopádně není, doufám, že zítra to počasí vyjde, když jsme domluvené na ven, těšim se.
No největší klasika zelená se žlutou hlavou a modrá s bílou kebulí jasně vede, těch odchovává nejvíc. Ale i u těch je víc odstínů, kreseb, je to holt alchimie, ale je fakt, že není problém se vyznat.
důkaz, že tyhle fakt přebývají
zvířátková
napsal(a):
Tak si to užij - a ať je trochu lepší počasí
Tady fakt fujavice jak blázen a občas do toho prší
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Taky jsem po dlouhé době tvořila
Tak já už zpátky, teď už to jde, ale jenom jsme dojeli ke koníkům, tak se spustil totální slejvák. Bořila jsem se tam pomalu po kolena v bahně, no fakt žůžo. Pak jsme skákli do krámu, jsem si koupila 2 svícínky, bylo skoro zadarmo, takže nekupto. A sehnala jsem pěkný kreslený atlas zvířátek pro synovečka, když už má tu tetu úchylnou na zvířátka, tak aby se v nich zorientoval co nejdřív
.
zvířátková
napsal(a):
Tak já už zpátky, teď už to jde, ale jenom jsme dojeli ke koníkům, tak se spustil totální slejvák. Bořila jsem se tam pomalu po kolena v bahně, no fakt žůžo. Pak jsme skákli do krámu, jsem si koupila 2 svícínky, bylo skoro zadarmo, takže nekupto. A sehnala jsem pěkný kreslený atlas zvířátek pro synovečka, když už má tu tetu úchylnou na zvířátka, tak aby se v nich zorientoval co nejdřív
.
Tak jsi toho zase stihla
Já jsem koupila malé od ségry také knížku - ale jen říkanky - musíme jí to číst - to je vždy spokojená
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Tak jsi toho zase stihla
Já jsem koupila malé od ségry také knížku - ale jen říkanky - musíme jí to číst - to je vždy spokojená
No říkanky říkala mamina, že koupila ona, takže ode mě holt zvířátka, ale né, je to moc pěkná knížka, koukám na to a občas i něco vůbec neznám, tak se i přiučim
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
No říkanky říkala mamina, že koupila ona, takže ode mě holt zvířátka, ale né, je to moc pěkná knížka, koukám na to a občas i něco vůbec neznám, tak se i přiučim
Jo a Blaní mrkni na králíky do toho tématu o venčení, mají tam samičku berana a chtěli by jí připustit nějakým schopným beránkem, myslím, že Fido by byl nejlepší adept. Kór nemluvě o té barvě.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Fakt jo ?
To by Fido čuměl - jdu juknout
No vidíš, vypadá to, že by si i přijeli. Myslím, že pro všechny dobré. Fido by byl určitě spokojen a musí se nechat, že je to fešák nad fešáky a s takovou japonskou by to mohli být pěkný mrňata.
zvířátková
napsal(a):
No vidíš, vypadá to, že by si i přijeli. Myslím, že pro všechny dobré. Fido by byl určitě spokojen a musí se nechat, že je to fešák nad fešáky a s takovou japonskou by to mohli být pěkný mrňata.
To jo
Tak jsem jim písla a uvidíme
A to jsem sháněla černého králíka, jako jsem měla toho prvního a sehnala jsem tohle - a že prý "samička" !!!!?????
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
To jo
Tak jsem jim písla a uvidíme
A to jsem sháněla černého králíka, jako jsem měla toho prvního a sehnala jsem tohle - a že prý "samička" !!!!?????
Ale vybrala jsi dobře, moc dobře
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Máma chtěla, abych ho po 14 dní reklamovala ??!!
Že mi prodali něco jiného
Málem šel z baráku ,,,
Že samci určitě smrděj atd ,,, No, asi trochu jo ,,,
Jsou to čuňáci
Ale miláčci
Já jí klidně na pár dní půjčim Bobšinu a uvidí, jakej je Fido zlato, co se týče toho smradu a bordelu .
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Holt jsem měla štígro, že přítel vybral tu pravou ořechovou .
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Přítel vybíral ?
Jj, před 6 lety jsem jí přece dostala k Vánocům. Byl to takovej bobek bobkovatej sotva do dlaně, jiný jméno ani nemohla dostat.
zvířátková
napsal(a):
Jj, před 6 lety jsem jí přece dostala k Vánocům. Byl to takovej bobek bobkovatej sotva do dlaně, jiný jméno ani nemohla dostat.
Jéééé, ta byla snad ještě vík krááááásnější
Tak to musel být super dárek ,,,
Mě umřela králičice napodzim ,,, :((
Přítel mi chtěl koupit kvávíka k narozkám ,,, ale já jsem to prostě už nevydržela - se nedalo :((((
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Jéééé, ta byla snad ještě vík krááááásnější
Tak to musel být super dárek ,,,
Mě umřela králičice napodzim ,,, :((
Přítel mi chtěl koupit kvávíka k narozkám ,,, ale já jsem to prostě už nevydržela - se nedalo :((((
No jak je to malý, tak bych to umuchala k smrti. To byl, já teda čekala, že dostanu jenom klec, na tu jsem ukecala bráchu, ale byla mi od přítele prozrazená, abych neměla dvě. No a že má i toho prďocha jsem nečekala, no a byla to Bobo, prý vybíral mezi bílým a Bobou, tak jsem říkala, že jsem právě před ní měla bílou, ale přítel vybral šedivou, jelikož se mu na bílém nelíbila ta červená kukadla. Mě by to ale bylo fuk, byla bych vydřená z každého prďocha, hlavně, že je můj. Ale měla jsem jí po dost letech od té první ušiny, dlouho jsem o něm snila a hlavně doma ukecávala.
tady jedna přefocená z klasické. Prostě bobek no...
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
No jak je to malý, tak bych to umuchala k smrti. To byl, já teda čekala, že dostanu jenom klec, na tu jsem ukecala bráchu, ale byla mi od přítele prozrazená, abych neměla dvě. No a že má i toho prďocha jsem nečekala, no a byla to Bobo, prý vybíral mezi bílým a Bobou, tak jsem říkala, že jsem právě před ní měla bílou, ale přítel vybral šedivou, jelikož se mu na bílém nelíbila ta červená kukadla. Mě by to ale bylo fuk, byla bych vydřená z každého prďocha, hlavně, že je můj. Ale měla jsem jí po dost letech od té první ušiny, dlouho jsem o něm snila a hlavně doma ukecávala.
tady jedna přefocená z klasické. Prostě bobek no...
ta první ale byla taky skvělá, ale musí se nechat, že byla kazisvět, všechno musela prokousat.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
ta první ale byla taky skvělá, ale musí se nechat, že byla kazisvět, všechno musela prokousat.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
tak pozor ,,, něco krapátko vánočního - doma v Pha ,,,
blanche
napsal(a):
A foto z práce
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
No to jsem byla fakt hodně malá.
Jé, to je atmosféra.
A bááácha, já a naše druhá andule
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Jé, to je atmosféra.
kočka no , tipuju tak 4-5 let nebo kolik by mi tu mohlo být.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
kočka no , tipuju tak 4-5 let nebo kolik by mi tu mohlo být.
s bráchou, fakt nám to sekne
zvířátková
napsal(a):
Jé, to je atmosféra.
Jéééé, to je bomba
To já jsem doma začínala s křečkama ,,,
Nejdřív tedy rybičky ,,, pak džungarák ,,, křečkové zlatý - Ferda, Sisi a Bobík, pak potkan Artur ,,,
Téééda, chudinky malý ,,,
A pak kvávíci, koně ,,,
Chtěla bych pejska - fakt moc ,,, Ale zatím mu nemůžu nabídnou to, co by potřeboval
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Jéééé, to je bomba
To já jsem doma začínala s křečkama ,,,
Nejdřív tedy rybičky ,,, pak džungarák ,,, křečkové zlatý - Ferda, Sisi a Bobík, pak potkan Artur ,,,
Téééda, chudinky malý ,,,
A pak kvávíci, koně ,,,
Chtěla bych pejska - fakt moc ,,, Ale zatím mu nemůžu nabídnou to, co by potřeboval
No my doma měli jenom andule a rybičky. Pak byla první Boba a pak druhá, ale nic jiného jsem nikdy neměla. Nesměla jsem. No pes je moje přání už od děctví, myslela jsem si, že první co budu mít po odstěhování bude pes, ale nějak se mi tam připletla ta moje černá přerostlá doga a na pejska se nedostalo. Na pejska nemám podmínky, ale doufám, že si to přání co nejdřív splním.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Ale tu ofinu jsme měli stejnou
Viděla jsi mě na tom poníkovi ?
Jj, ofina neměla konkurenci. Jak hlava pomazaná pěkně odzadu, 3/4 vlasů v tom, no prdel
zvířátková
napsal(a):
No my doma měli jenom andule a rybičky. Pak byla první Boba a pak druhá, ale nic jiného jsem nikdy neměla. Nesměla jsem. No pes je moje přání už od děctví, myslela jsem si, že první co budu mít po odstěhování bude pes, ale nějak se mi tam připletla ta moje černá přerostlá doga a na pejska se nedostalo. Na pejska nemám podmínky, ale doufám, že si to přání co nejdřív splním.
A jakého by jsi chtěla ?
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
A jakého by jsi chtěla ?
Jsem na anglické kokříky.
A ještě jsem našla něco v archívu. Jak krásné jsem byla miminko....
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Jsem na anglické kokříky.
A ještě jsem našla něco v archívu. Jak krásné jsem byla miminko....
s bráchou
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
a vždycky jsem měla háro až po zadek
a švanda, jedna z prvních jezdeckých lekcí . Ono to sice tak nevypadá, ale řekla bych, že ta fotka bude tak 10-15 let stará, ono se to nezdá, ale moc se neměnim.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
a švanda, jedna z prvních jezdeckých lekcí . Ono to sice tak nevypadá, ale řekla bych, že ta fotka bude tak 10-15 let stará, ono se to nezdá, ale moc se neměnim.
jo a tady ještě Bobo, jak byla droboučká
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Ježišinky - opravdový drobek
No já se do kokříků zakoukala díky sestřenčině fenečce. Už je bohužel nějaký pátek po smrti...
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
No já se do kokříků zakoukala díky sestřenčině fenečce. Už je bohužel nějaký pátek po smrti...
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Jj, to bylo moje zlato....
jsem se ale nějak rozjela
zvířátková
napsal(a):
jsem se ale nějak rozjela
Ale jo, super
Krásný kokřík
Já by jsem jednou mooooc ráda JRT
Tak uvidím ,,,
Ale co pak chudáci kočičáci
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Ale jo, super
Krásný kokřík
Já by jsem jednou mooooc ráda JRT
Tak uvidím ,,,
Ale co pak chudáci kočičáci
No byla boží, povahově úžasná, nenahraditelnej pejsek.