lucky
napsal(a):
JJ, taky moc dě¨kuji za videjko!!!! Krááása ty naše hory, fakt
To teda jo,naše celá zem je krásná
(tedy kromě Slánska).
Pierot se dneska opaloval na zádech.
jaruska
napsal(a):
To teda jo,naše celá zem je krásná
(tedy kromě Slánska).
Pierot se dneska opaloval na zádech.
Kačenka taky.
lucky
napsal(a):
chech.... ty svítící oči jsou supééér
No jo...o tmě ani nemluv
taky jsme dneska "pracovali"
jaruska
napsal(a):
Hihi,holky,taky jsem mušela ty hnízda uklidit,abychom na ně neviděli,páč bysme je už asu snědli.
Jéé,Ivčí,Ty se máš,že Ti to v kruhovce neklouže,já se tam pořád bojím,jednak aby se jim něco nestalo
a jednak aby to nerozorali,pak vy to tam stálo úplně za prd.
Tady to jde blbě vidět...Ivi, máš tam nějaký podklad? Nějakou škváru? Že je to tak tmavé? No my taky máme u koní kruhovku na prd teď..sice je veliká, ale jen tráva a udusaná hlína, takže to na mokrém klouže
Ale my teď stejně nebudeme trénovat pár dní, včera to bylo trénink v terénu, dneska nevím co, ale musím ještě do města, tak ji po cestě asi hodím na pastvu.
jaruska
napsal(a):
Asi to bude něco jako škvára,
jé,když jsem byla malá,tak jsem sebou někde flákla a měla jsem úplně černý koleno,jak se mi tam dostala škvára.
a pak mi to drhli kartáčkem
,jéééžííš,to byla bolest
,fuj,pořád to vidím.
nééé žádnej podklad mám jen na zahradě zapíchaný sloupy a nataženej provázek
my jsme ale na písku a foukalo takže to rychle vysychá
to černý je jen vlhká zem
a klouže to taky
bospor
napsal(a):
nééé žádnej podklad mám jen na zahradě zapíchaný sloupy a nataženej provázek
my jsme ale na písku a foukalo takže to rychle vysychá
to černý je jen vlhká zem
a klouže to taky
Tak jsme si jednou za rok udělali výlet do Prahy,že se podíváme na Staromák,no cestou absolutní chaos v počasí,lilo doslova jak z konve,ale naštěstí zavčasu přestalo.Vyjímečně jsem zapomněla fotyho přístroj doma,
mrzí mě to,měli tam kráásnou poničku,vypadala skoro jako Kačenka,jmenovala se Zuzanka.A viděla jsem konečně orlóój,hurááá!!!!!
Stromek je teda fakt krásnej
,a nepotkali jsme tam na Staromáku 2 lidi přímo z naší vesnice?
jaruska
napsal(a):
Tak jsme si jednou za rok udělali výlet do Prahy,že se podíváme na Staromák,no cestou absolutní chaos v počasí,lilo doslova jak z konve,ale naštěstí zavčasu přestalo.Vyjímečně jsem zapomněla fotyho přístroj doma,
mrzí mě to,měli tam kráásnou poničku,vypadala skoro jako Kačenka,jmenovala se Zuzanka.A viděla jsem konečně orlóój,hurááá!!!!!
Stromek je teda fakt krásnej
,a nepotkali jsme tam na Staromáku 2 lidi přímo z naší vesnice?
teda vy máte odvahu do prahy před vánocema bych nejela ani za nic!!! vlastně ani nikdy jindy
jaruska
napsal(a):
No,Jaruš chtěla vidět stromeček,tak jsme vyrazili,
je to fakt moc hezký pro ty děti.Ale ty ceny,trdelník za 50,hrůůza!!!
Baf holky...nějak nestíhám...už mámepostavenej kus ohrad.....no prostě fofr..na foru PF 2009 sem taky jedno šoupla...kdyby sme se už nepotkali tak krasně vanoční svátky a štasný nový rok
dakotka
napsal(a):
Baf holky...nějak nestíhám...už mámepostavenej kus ohrad.....no prostě fofr..na foru PF 2009 sem taky jedno šoupla...kdyby sme se už nepotkali tak krasně vanoční svátky a štasný nový rok
No páni...Praha, teď???...to musí být sebevraždááá!!!! ..mě stačil dnes Frýdek-Místek
..ti lidi se totálně zbláznili!!!! Do ěmsta už mě nikdo nedostane!
lucky
napsal(a):
No páni...Praha, teď???...to musí být sebevraždááá!!!! ..mě stačil dnes Frýdek-Místek
..ti lidi se totálně zbláznili!!!! Do ěmsta už mě nikdo nedostane!
já byla v pardubicích jen na krajíčku. ve sparu v 7 večer a dobrý
celkem málo lidí a v klidu
bospor
napsal(a):
já byla v pardubicích jen na krajíčku. ve sparu v 7 večer a dobrý
celkem málo lidí a v klidu
Jůůůvá,ten koník v tý vaně je supééér!!!!
My jsme nechali auto na Dejvický na parkovišti a představ si,já vystoupila z auta a našla jsem dvacku!!!!Takže trdelník byl jen za 30
,ale stejně....
No a zbytek jsme popojeli metrem,to docela šlo,nebyl až zas tak strašnej nával.
Jaruška fotla andělíčka,ale mobilem,tak až to stáhnem,tak to sem dám.
Janí,taky Ti přeju moc krásné a spokojené svátky,hlavně prožité ve zdraví a s těmi,které miluješ.
jaruska
napsal(a):
Jůůůvá,ten koník v tý vaně je supééér!!!!
My jsme nechali auto na Dejvický na parkovišti a představ si,já vystoupila z auta a našla jsem dvacku!!!!Takže trdelník byl jen za 30
,ale stejně....
No a zbytek jsme popojeli metrem,to docela šlo,nebyl až zas tak strašnej nával.
Jaruška fotla andělíčka,ale mobilem,tak až to stáhnem,tak to sem dám.
Janí,taky Ti přeju moc krásné a spokojené svátky,hlavně prožité ve zdraví a s těmi,které miluješ.
Jo, ten koník nemám chybu, co?
Páni..jdu si vyčistit hlavu a zajedu s Usou na pastvinu... a pak úklid, úklid, úklid
jaruska
napsal(a):
Holky.
luci už si slyšela že ježíšek se narodil ve chlívě? tak neuklízej ať se u vás cítí jako doma
u nás se tak zaručeně cítit bude já se nehodlám honit kvuli vánocům
ale už mám stromeček a připravenýho kapra
bospor
napsal(a):
luci už si slyšela že ježíšek se narodil ve chlívě? tak neuklízej ať se u vás cítí jako doma
u nás se tak zaručeně cítit bude já se nehodlám honit kvuli vánocům
ale už mám stromeček a připravenýho kapra
vlastně dva
jaruska
napsal(a):
Holky.
přeju všem krásný a pohodový svátky, hodně dárků a ještě víc zdraví vám i koníkům
bospor
napsal(a):
přeju všem krásný a pohodový svátky, hodně dárků a ještě víc zdraví vám i koníkům
Jo tak to s tím chlívem musím říct máti..tu trefí šlak..už tady chlastá třezalku z nervů..já celý den lítám jak nadmutá koza
a to mě ještě čeká zítra zbytek
..to stejně vždycky honíme na konec
. Jo a s Usou jsem přijela z pastviny a máma myla okno v předsíni..jste měli vidět, jak Use málem vypadly oči z důlků, jak čučela co že to dělá, proč tou hadrou tře to okno a ještě fůůůj..smrdí
..no válely jsme se s mámou smíchy
lucky
napsal(a):
Jo tak to s tím chlívem musím říct máti..tu trefí šlak..už tady chlastá třezalku z nervů..já celý den lítám jak nadmutá koza
a to mě ještě čeká zítra zbytek
..to stejně vždycky honíme na konec
. Jo a s Usou jsem přijela z pastviny a máma myla okno v předsíni..jste měli vidět, jak Use málem vypadly oči z důlků, jak čučela co že to dělá, proč tou hadrou tře to okno a ještě fůůůj..smrdí
..no válely jsme se s mámou smíchy
Ahoj lidičkyy,všem dobrým dušičkám přeji krásné a pohodové svátky prožité hlavně ve zdraví
,a totéž samozřejmě přeji i Vašim super koníkům
a jiným zvířecím kamarádům!!!
jaruska
napsal(a):
Ahoj lidičkyy,všem dobrým dušičkám přeji krásné a pohodové svátky prožité hlavně ve zdraví
,a totéž samozřejmě přeji i Vašim super koníkům
a jiným zvířecím kamarádům!!!
Jééžííš,Ivčí,jakšto,že jsi šla hned na 2 směny?Já jsem chodila na tuplovky nejdýl týden,pak už ze mě chodily jen kalhoty.
jaruska
napsal(a):
Jééžííš,Ivčí,jakšto,že jsi šla hned na 2 směny?Já jsem chodila na tuplovky nejdýl týden,pak už ze mě chodily jen kalhoty.
no já už se pár dní zabíhám a dneska sem byla jen ráno
zejtra odpoledne a pak se uvidí
nejspíš jak bude potřeba abysme se nějak prostřídali. na směnu je třeba 5 lidí a nás je 7
bospor
napsal(a):
no já už se pár dní zabíhám a dneska sem byla jen ráno
zejtra odpoledne a pak se uvidí
nejspíš jak bude potřeba abysme se nějak prostřídali. na směnu je třeba 5 lidí a nás je 7
Tak to jo,
snad se něják prostřídáte,to víš,to je na prd,jak jsou koně,tak být celej den v práci.
jaruska
napsal(a):
Holky.
Jojo,krásně se vyhajej na toho Ježíška!
Psi choděj s Jarčou krmit králíky a vynalezli novou boudu.
jaruska
napsal(a):
Jojo,krásně se vyhajej na toho Ježíška!
Psi choděj s Jarčou krmit králíky a vynalezli novou boudu.
Fous by si králíka klidně dal...
jaruska
napsal(a):
Fous by si králíka klidně dal...
Takhle tu bylo včéra,slunečno
,teď pro změnu prší.
jaruska
napsal(a):
No jo,všicí makaj
,já teda taky,ale mám chviličku,tak pár fotiček.
Páni,lidi,já mám takovej hlad,že šilhám
,ale vydržím,abych viděla to zlaté prasátko.
Přidělaná rozporka.
jaruska
napsal(a):
Kačenka má dneska leháro.
Nebo že by už prasátko přišlo??
Mám pocit,že je i zlatýý!!!
jaruska
napsal(a):
Nebo že by už prasátko přišlo??
Mám pocit,že je i zlatýý!!!
jaruska
napsal(a):
Holky.
tak co??? byli ste někdo jezdit? my joooo senzace!!!
bospor
napsal(a):
tak co??? byli ste někdo jezdit? my joooo senzace!!!
sice počasí nic moc ale bylo to moc fajn
bospor
napsal(a):
udělali jsme si pořádnej vejlet spoustu strašidel jsme potkali
bospor
napsal(a):
udělali jsme si pořádnej vejlet spoustu strašidel jsme potkali
bospor
napsal(a):
Ahoj Ivčí,jé,my chtěli jet dneska,ale pak jsme si to něják rozmysleli,byla fakt kosa.
Tak cooo,kolik jsi měla dárečků pod těma dvěma stromečkama????
Jarča tady piští radostí nad přepravním autem.
jaruska
napsal(a):
Ahoj Ivčí,jé,my chtěli jet dneska,ale pak jsme si to něják rozmysleli,byla fakt kosa.
Tak cooo,kolik jsi měla dárečků pod těma dvěma stromečkama????
Jarča tady piští radostí nad přepravním autem.
Tady jeden z mých dárků,krásně teplá deka k Tv,jinak mám krátkou a nejde se mi do ní zakutlat,ale tady do tý už to jde!!!
jaruska
napsal(a):
Tady jeden z mých dárků,krásně teplá deka k Tv,jinak mám krátkou a nejde se mi do ní zakutlat,ale tady do tý už to jde!!!
To chodíte takhle městem,jo?
No já občas taky,ale to Moruši nevadí.
jaruska
napsal(a):
Holky.
My jsme zase přibrali
,to je hrůza ty vánoce,
člověk pořád něco ochutnává a šup,najednou jsou 2 kila nahoře.
A Buffik z toho má prču.
jaruska
napsal(a):
My jsme zase přibrali
,to je hrůza ty vánoce,
člověk pořád něco ochutnává a šup,najednou jsou 2 kila nahoře.
A Buffik z toho má prču.
Na Štědrý den vždycky měříme Jarušku,už měří 140,5 cm.
jaruska
napsal(a):
Na Štědrý den vždycky měříme Jarušku,už měří 140,5 cm.
jaruška roste jako z vody a za chviličku tě přeroste
já měla pod stromečkem hrnek
nešli jsme ani tak přes město jako přes semtín dneska byl svátek tak tam byl klid. v pracovní den by jsme tam neprošli ani omylem
bospor
napsal(a):
jaruška roste jako z vody a za chviličku tě přeroste
já měla pod stromečkem hrnek
nešli jsme ani tak přes město jako přes semtín dneska byl svátek tak tam byl klid. v pracovní den by jsme tam neprošli ani omylem
Jo,no jo,dneska byl ještě svátek,tady bylo ve Slaným taky skoro liduprázdno,akorát jsme byli koupit chleba v kauflandu,tam je pořád lidí dost.
Je to takovej nezvyk,když pak je to město prázdný,tak je docela i hezký!
No jo,Jaruška už mi bere boty,který si koupím,už mi znárodnila dvoje.
jaruska
napsal(a):
Jo,no jo,dneska byl ještě svátek,tady bylo ve Slaným taky skoro liduprázdno,akorát jsme byli koupit chleba v kauflandu,tam je pořád lidí dost.
tak ještě chvilku vydržet a přestane ti je brát budou jí malý
sem měla foťák v práci
jaruska
napsal(a):
Hrneček je krááásnej!!!!
Takovýdle drobnosti jsou nejlepší!
jaruska
napsal(a):
Jéééééé,telátečkááá
,jsou venku v boudičkách?My měli takový boudičky,že mělo telátko samotnou boudičku i se svým vlastním výběhem.
jj takový tam jsou taky
jaruska
napsal(a):
Noo,to jsou voni!!!!
Telata se tam dávaly hned po oschnutí, i když bylo třeba -15,a žádný opravdu nemělo zdravotní problémy
,zkraje jsem taky o ně měla strach,že zmrznou.
tady se nechávaj v postýlkch první dny ale taky jdou brzy ven
a ty o chloupek větší už se učej pít ze žlabku a žrát seno
jaruska
napsal(a):
Holky.
Tak dneska jsme to nevydrželi a přesto,že byla kosa jako blázen,jsme s koníkama vyrazili.
Pořádně jsme se nabalili a kráásně jsme si to užívali!!!
jaruska
napsal(a):
Tak dneska jsme to nevydrželi a přesto,že byla kosa jako blázen,jsme s koníkama vyrazili.
Pořádně jsme se nabalili a kráásně jsme si to užívali!!!
Ještě mušíme sehnat otěže,ale mušíme pomalu
,nejde všechno hned.
jaruska
napsal(a):
Ještě mušíme sehnat otěže,ale mušíme pomalu
,nejde všechno hned.
dakotka
napsal(a):
čáááu dávám sem pár včerejších)))
moje nove bydleni pro ihahana levo přístřešek na seníčko...chybí nám ještě dveře a ohrady kolem...
dakotka
napsal(a):
čáááu dávám sem pár včerejších)))
Čau Janííí,Vy tam máte sníh,joooo??
Helé,zabal a pošli něco,jooo???
jaruska
napsal(a):
tady je snehu ..5 cm ale mraz ja cip..Tady ohrady co stavíme..zatím mame jen zadek...
jaruska
napsal(a):
Jéé,to je bydleníčko krásný,
a koníci můžou ven,kdy chtějí sami?
dakotka
napsal(a):
tady je snehu ..5 cm ale mraz ja cip..Tady ohrady co stavíme..zatím mame jen zadek...
Dakotka v luftě
jaruska
napsal(a):
Tady taky mrzne,ale bez sněhu.
jaruska
napsal(a):
jj jak budou ohrady tak jo..ted je vodím do ohrady ze starý maštale....
dakotka
napsal(a):
jj jak budou ohrady tak jo..ted je vodím do ohrady ze starý maštale....
nasránek...rozmazanej
dakotka
napsal(a):
nasránek...rozmazanej
jako ja je rano vyženu a stmou skovám maštal maj otevřenou a venku blbnou jak malý...no ja sem rada aspon za tu trochu sněhu že nechodí po tvrdém... babulky moje...
dakotka
napsal(a):
jako ja je rano vyženu a stmou skovám maštal maj otevřenou a venku blbnou jak malý...no ja sem rada aspon za tu trochu sněhu že nechodí po tvrdém... babulky moje...
No,to mi povídej,tady jak zmrzlo to rozšlapaný bahno,tak se modlím,aby si ty koně v tom něco neudělali,to jsou jámy,to je hrůza!
Jo a mám novou klávesnici a normálně jsem z těch písmenek pitomá,já byla zvyklá,že tu žádný nebyly...
jaruska
napsal(a):
No,to mi povídej,tady jak zmrzlo to rozšlapaný bahno,tak se modlím,aby si ty koně v tom něco neudělali,to jsou jámy,to je hrůza!
Jo a mám novou klávesnici a normálně jsem z těch písmenek pitomá,já byla zvyklá,že tu žádný nebyly...
no ted sem přispěla na ta west sedla((muj aktivni chlap mi koupil west sedlo ale mí kobyle nesedí je to přesně to co tam je na foto myslím dokonce že na foto je přesně to moje....potřebuju ve předu širší..štve mě to sedlo se mi líbí....
dakotka
napsal(a):
Jani, to budu muset přijet juknout na tu maštal!
no jo Jarů, tady je sněhu trochu, ale hlavně všude led a klouže to a mráz -10 zatím, co jsem koukala. Usa naježená a zahřívá se senem. Dneska měla volno a byla celý den u poníka, ale včera jsme měli kráásnou vyjížďku, bylo to super. Cestou dom jsme se zastavili pozdravit kamarády, takže tady nás blejknul kámoš
..tož na mě moc nečučte, byla jsem zmrzlá už jak ho....o
..i když spíš nohy mi mrzly.
lucky
napsal(a):
Jani, to budu muset přijet juknout na tu maštal!
no jo Jarů, tady je sněhu trochu, ale hlavně všude led a klouže to a mráz -10 zatím, co jsem koukala. Usa naježená a zahřívá se senem. Dneska měla volno a byla celý den u poníka, ale včera jsme měli kráásnou vyjížďku, bylo to super. Cestou dom jsme se zastavili pozdravit kamarády, takže tady nás blejknul kámoš
..tož na mě moc nečučte, byla jsem zmrzlá už jak ho....o
..i když spíš nohy mi mrzly.
lucky
napsal(a):
koukám, že to fotil tak blbě z kopce dolů, že tady vypadám, že sedím na pidikoni
lucky
napsal(a):
koukám, že to fotil tak blbě z kopce dolů, že tady vypadám, že sedím na pidikoni
a tady ty sfině stojej už u nový ohrady přesně vtommístě kudy vzaly roha
čus Luci šak se zastav ja sem doma
lucky
napsal(a):
a tady ještě Krista na Čipovi
lucky
napsal(a):
Uvidím, dala bych vědět. Některý den se tam projet.
hele, to vzali roha přes tuhle ohradu?
néééééé to už je právě novááááá...ještě minulej tejden tam byl jen ohradník.......no tady davam foto jestli to taky vidíte že to prostě nesedí zapodne se to do koně nahro bo ve vnitř na ty kostře sou takove hrby.....je to na užžší koně((
dakotka
napsal(a):
néééééé to už je právě novááááá...ještě minulej tejden tam byl jen ohradník.......no tady davam foto jestli to taky vidíte že to prostě nesedí zapodne se to do koně nahro bo ve vnitř na ty kostře sou takove hrby.....je to na užžší koně((
tady su v šumelenici když jsme sedlo po štědrem dnu zkoušely...a fotily
dakotka
napsal(a):
tady su v šumelenici když jsme sedlo po štědrem dnu zkoušely...a fotily
tady navadim chlapa kde má co fotit))
dakotka
napsal(a):
tady navadim chlapa kde má co fotit))
tady de vidět jak to je nahoře odstává a dole to tlačí ta kostra....
jaruska
napsal(a):
Hm,Janí,to je fakt úzký to sedlo,zavčasu se ho zbav,abys neměla otlačenou kobču.
Lucí,kdepák,fotky jsou hezký,moc vám to s Usinou sekne!
No jo,naši taky futrujou,to je pravda
,když je takovýdle mráz,tak sežerou naprosto všechno.
Ten poníček strakatej je moc hezkej!!!
Hrajou si s Usinou spolu?
jaruska
napsal(a):
Hm,Janí,to je fakt úzký to sedlo,zavčasu se ho zbav,abys neměla otlačenou kobču.
Lucí,kdepák,fotky jsou hezký,moc vám to s Usinou sekne!
No jo,naši taky futrujou,to je pravda
,když je takovýdle mráz,tak sežerou naprosto všechno.
jéé neboj ja sem to na ni jen hodila a už mi bylo jasno..bych vtom nevyjela ani za nic...ale mrzí mě to
..i když na nmou prdelku je todle sedilko no prostě tlačilo mě do pr....co sem doma měla jinou natowku ta byla lepší to bylo posezeníčko
prostě potřebuju širší jak na koně tak na muk kadák........................vidite ho magora co dělá s hlavou
dakotka
napsal(a):
jéé neboj ja sem to na ni jen hodila a už mi bylo jasno..bych vtom nevyjela ani za nic...ale mrzí mě to
..i když na nmou prdelku je todle sedilko no prostě tlačilo mě do pr....co sem doma měla jinou natowku ta byla lepší to bylo posezeníčko
prostě potřebuju širší jak na koně tak na muk kadák........................vidite ho magora co dělá s hlavou
Však seženeš,neboj
,sedel je dost,akorát to chce pořád zkoušet.
Lucí,mě taky zebou hned nohy,dneska teda vyjímečně mě začaly zábst až skoro před barákem,ale stejně.
jaruska
napsal(a):
Však seženeš,neboj
,sedel je dost,akorát to chce pořád zkoušet.
Lucí,mě taky zebou hned nohy,dneska teda vyjímečně mě začaly zábst až skoro před barákem,ale stejně.
jéé..tyhle kraviny dělá Usidlo taky hlavou. A máte ji vidět, když vedle ní běží kůň, co dělá.
Jo, o nohách nemluvit..jednou mi umrznou
lucky
napsal(a):
jéé..tyhle kraviny dělá Usidlo taky hlavou. A máte ji vidět, když vedle ní běží kůň, co dělá.
Jo, o nohách nemluvit..jednou mi umrznou
Přemejšlím o takový tý lámací hmotě,nemůžu si teď vůbec vzpomenout,jak se to jmenuje,ale když se to zlomí,tak to vydává teplo,aspoň pro holku to asi koupím,ale ještě jsem na to nikde nenarazila.
Čakina musela být v minulým životě snad kobyla.Minimálně ZLková.
jaruska
napsal(a):
Přemejšlím o takový tý lámací hmotě,nemůžu si teď vůbec vzpomenout,jak se to jmenuje,ale když se to zlomí,tak to vydává teplo,aspoň pro holku to asi koupím,ale ještě jsem na to nikde nenarazila.
Čakina musela být v minulým životě snad kobyla.Minimálně ZLková.
Skáče tu nohu úplně dobrovolně,může to podlízt a nepodlízá to,skáče jako koza.
jaruska
napsal(a):
Skáče tu nohu úplně dobrovolně,může to podlízt a nepodlízá to,skáče jako koza.
No Fous to samý.
jaruska
napsal(a):
No Fous to samý.
Lucí,jakou značku máš australák?Olda si nedávno koupil Bushmena,já s Jarčou máme Kakadu a ten Bushmen mi přijde daleko pevnější,lepší materiál.Taky si ho pekelně chválí
,teď v tý zimě si ho zapne tak,že z něj má dole skoro kalhoty a nefouká na něj,tak je maximálně spokojenej.A ten kabát nestál opravdu moc,na to,že je skoro novej.
jaruska
napsal(a):
Lucí,jakou značku máš australák?Olda si nedávno koupil Bushmena,já s Jarčou máme Kakadu a ten Bushmen mi přijde daleko pevnější,lepší materiál.Taky si ho pekelně chválí
,teď v tý zimě si ho zapne tak,že z něj má dole skoro kalhoty a nefouká na něj,tak je maximálně spokojenej.A ten kabát nestál opravdu moc,na to,že je skoro novej.
Já mám origoš australák Riding coat
od kamarádky.. http://www.psys.cz/ product_detail.asp?c=1274&p=41153
http://www.australian-fashion.de/ shop/product_info.php/info/p16_RIDING-COAT.html
lucky
napsal(a):
Já mám origoš australák Riding coat
od kamarádky.. http://www.psys.cz/ product_detail.asp?c=1274&p=41153
http://www.australian-fashion.de/ shop/product_info.php/info/p16_RIDING-COAT.html
Hmm,hezký,ten vypadá taky docela bytelnej!!!
A má tam docela dobrou cenu za westernový otěže.
lucky
napsal(a):
JJ, je bytelný, není to žádný šmejdík. Ona je do toho ještě tepelná kožíšková vložka ale dost sotjí..to já si radši hodím ještě jednu flaušovku pod to a je to
Jo,to stačí,já si dávám tu od ťamanů s tím kožíškem košili a úplně jsem zírala,že v takový zimě nemuším mít zaplej kabát,jaký je v tom teplo.Ale muším mít rolák ke krku,jinak by mě byla zima.
bospor
napsal(a):
hmmm já nemám kabát ale v bundě je mi dobře
jaru tak olda už přesedlal na western nebo je to jen dočasný?
bospor
napsal(a):
jaru tak olda už přesedlal na western nebo je to jen dočasný?
včera bylo vážně moc hezky
jaruska
napsal(a):
Ivčí,není to dočasný,
něják se mu fakt ve westernu zalíbilo,tak se podle toho zařizuje.Sedí se mu pohodlnějc a víc si to užívá.
Jééé,Pepan už je velikej!!!!
Máš tu bundu nějákou dlouhou,skoro jako kabát
,nebo blbě vidím?
Honzík se krásně leskne,to je krása ti vraníci.
jaruska
napsal(a):
No jo,to zas blbě vidím
,to máš chapsy,ono to tak splývalo,že jsem viděla kabát.
mám bundu tak akorát aby se mi nepletla a chapsy teplý botky a je mi dobře
jaruska
napsal(a):
Ivčí,není to dočasný,
něják se mu fakt ve westernu zalíbilo,tak se podle toho zařizuje.Sedí se mu pohodlnějc a víc si to užívá.
Jééé,Pepan už je velikej!!!!
jooo to znáááám taky se mi v tom hned zalíbilo
je to posezeníčko
bospor
napsal(a):
jooo to znáááám taky se mi v tom hned zalíbilo
je to posezeníčko
Ahoj holky,všem Vám přeji úspěšné vykročení do nového roku,hlavně přežijte s koníkama dnešní noc v pohodě,
hlavně nezmrzněte a přeju i fůůru takhle krásných úsměvů.
jaruska
napsal(a):
Ten mráz je fakt na zešílení,já nemůžu vždycky zavřít vrata od stodoly,jak se to zvedne tím mrazem.
O mrazu ani nemluv! tady je to fuj!
včera jsem litovala že nemám u koní foťák, dnes jsem tahala i teláč a prd..zdechlinkám se nechtělo vůbec hýbat, když jsem se nažila sebevíc, tak vyprodukovali něco málo , ale nic moc. Usa včera se táák předváděla, a dneska málem nehla prdelí
lucky
napsal(a):
O mrazu ani nemluv! tady je to fuj!
včera jsem litovala že nemám u koní foťák, dnes jsem tahala i teláč a prd..zdechlinkám se nechtělo vůbec hýbat, když jsem se nažila sebevíc, tak vyprodukovali něco málo , ale nic moc. Usa včera se táák předváděla, a dneska málem nehla prdelí
Čipo v pohybu ...supeer
lucky
napsal(a):
Čipo v pohybu ...supeer
tal Luci už mám taky sem toho nalupala až mi došla karta)))..tady se Miky líbá s Lupikem
dakotka
napsal(a):
tal Luci už mám taky sem toho nalupala až mi došla karta)))..tady se Miky líbá s Lupikem
hlavní modelka
dakotka
napsal(a):
hlavní modelka
no kráásný model .
tak ukaž, ukaž
tady mám tuleně