Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.12.2008 13:00
elissska

XXX.XXX.95.204

opravdu věřím že se někdo najde...pošlete fotenky vašich koníků a písněte odkaď jste

22.12.2008 13:17
skippy

XXX.XXX.88.145

elissska napsal(a):
opravdu věřím že se někdo najde...pošlete fotenky vašich koníků a písněte odkaď jste

Tak já se hlásím. Mám ČT hřebce, brzy nám bude osm. Bydlíme kousíček od Havlíčkova Brodu, ole objíždíme celý kraj
Tady foto

A odkud jste vy?

22.12.2008 13:23
saddlery

XXX.XXX.178.248

skippy napsal(a):
Tak já se hlásím. Mám ČT hřebce, brzy nám bude osm. Bydlíme kousíček od Havlíčkova Brodu, ole objíždíme celý kraj
Tady foto

A odkud jste vy?

Tak já se taky vetřu,kobylka Jenny čt s qh -brzy dvouletá.,Ranč El Bimbo u Ledče nad Sázavou. ps:Jani tak odčervení se zdařilo,jsme po rozborech na parazitologii a ok.

22.12.2008 13:26
skippy

XXX.XXX.88.145

saddlery napsal(a):
Tak já se taky vetřu,kobylka Jenny čt s qh -brzy dvouletá.,Ranč El Bimbo u Ledče nad Sázavou. ps:Jani tak odčervení se zdařilo,jsme po rozborech na parazitologii a ok.

Tak to jsem ráda a co zažívání se jí taky srovnalo? Co jsem měla šanci sledovat, tak docela divočina...

22.12.2008 13:28
ukulemba

XXX.XXX.23.239

saddlery napsal(a):

Jihlava se hlasi Bydlime na Bio farme Sasov
Zde muj bujny oř,5ti lety valach Royamix :-)

22.12.2008 13:29
saddlery

XXX.XXX.178.248

skippy napsal(a):
Tak to jsem ráda a co zažívání se jí taky srovnalo? Co jsem měla šanci sledovat, tak docela divočina...

Je teda na seně a na vodě,po rozborech,sklidnovací injekce a léky na střeva a zatím to musím zaklepat na svou hlavu ( na dřevo) tedkonc dobrý,za chvíli tam frčím.

22.12.2008 15:31
saddlery

XXX.XXX.178.248

skippy napsal(a):

tak že jsem si vzpoměl Jani,dnes jsem dodělal kámošce na ranč do anglie poprsák k sedlu,a do modré. ty jsi taky byla kdysi do modra Tak budu dnes nadělovat

22.12.2008 15:34
skippy

XXX.XXX.88.145

saddlery napsal(a):
tak že jsem si vzpoměl Jani,dnes jsem dodělal kámošce na ranč do anglie poprsák k sedlu,a do modré. ty jsi taky byla kdysi do modra Tak budu dnes nadělovat

No hezkej, no. Tos mě chtěl jako naštvat?!

No ještě, že jsme do vínova...
A stejně bysme takovejhle poprsák mít nemohli, tak ani nezávidím...

22.12.2008 15:43
saddlery

XXX.XXX.178.248

skippy napsal(a):
No hezkej, no. Tos mě chtěl jako naštvat?!

No ještě, že jsme do vínova...
A stejně bysme takovejhle poprsák mít nemohli, tak ani nezávidím...

Ale já bych něco upatlal,když pánbůh dopustí i mé šídlo spustí.Jak dopadla ohlávka ?

22.12.2008 15:48
skippy

XXX.XXX.88.145

saddlery napsal(a):
Ale já bych něco upatlal,když pánbůh dopustí i mé šídlo spustí.Jak dopadla ohlávka ?

Co bys upatlal?
Jinak ohlávka dopadla snad dobře, díky za optání
Tady náš aktuální stav, trošku hambatá...

22.12.2008 17:08
elissska

XXX.XXX.95.204

skippy napsal(a):
Tady foto

A odkud jste vy?

My jsme z Nové Cerekve asi 10 km od Pelhřimova...máme klusačku a haflinga viz 1.foto...

22.12.2008 18:31
saddlery

XXX.XXX.178.248

skippy napsal(a):
Co bys upatlal?
Jinak ohlávka dopadla snad dobře, díky za optání
Tady náš aktuální stav, trošku hambatá...

Co ? zvládám i anglii s vínovou,ale to musím být notně pod parou abych to nevnímal,prý hanbatá,to teda zavání feminismem. Bud ráda za to máš doma. Co je doma to se počítá,a abych nezapoměl,přes zimu chci řešit resty a tak snad pohnu i s tvým postrojem.

22.12.2008 18:40
skippy

XXX.XXX.88.145

saddlery napsal(a):
Co ? zvládám i anglii s vínovou,ale to musím být notně pod parou abych to nevnímal,prý hanbatá,to teda zavání feminismem. Bud ráda za to máš doma. Co je doma to se počítá,a abych nezapoměl,přes zimu chci řešit resty a tak snad pohnu i s tvým postrojem.

No, no!Odvážná slova
Jinak feministka možná jsem, ale rozhodně ne vzhledem ke koním
Mig je jeden mála chlapů, na kterýho nedám dopustit
No však to máš stejný i s Jenny, ne?

22.12.2008 18:44
saddlery

XXX.XXX.178.248

skippy napsal(a):
No, no!Odvážná slova
Jinak feministka možná jsem, ale rozhodně ne vzhledem ke koním
Mig je jeden mála chlapů, na kterýho nedám dopustit
No však to máš stejný i s Jenny, ne?

Si piš,jediná ženská co na mě neřve a je vděčná. Byl to ale mrnous

22.12.2008 18:47
skippy

XXX.XXX.88.145

saddlery napsal(a):
Si piš,jediná ženská co na mě neřve a je vděčná. Byl to ale mrnous

Obdivuju, jak je čišťounká, mig, ač je tmavej, tak se pořád někde válí

22.12.2008 18:49
saddlery

XXX.XXX.178.248

skippy napsal(a):
Obdivuju, jak je čišťounká, mig, ač je tmavej, tak se pořád někde válí

čistounká byla když jsem jí dovezl v létě,ted je to horší ale umí být jako čuně.

22.12.2008 21:21
saddlery

XXX.XXX.178.248

elissska napsal(a):
My jsme z Nové Cerekve asi 10 km od Pelhřimova...máme klusačku a haflinga viz 1.foto...

Chcem v létě mít týpí a uspořádat třeba nějaký sraz atd,bylo by super aby se v okolí znalo co nejvíc konáků a lidiček trefených konma,ještě to sice není na zápis do konských stezek,ale kdo ví.

22.12.2008 21:38
mojza

XXX.XXX.216.1

saddlery napsal(a):
Chcem v létě mít týpí a uspořádat třeba nějaký sraz atd,bylo by super aby se v okolí znalo co nejvíc konáků a lidiček trefených konma,ještě to sice není na zápis do konských stezek,ale kdo ví.

já se taky hlásím, jsem od Světlé nad Sázavou, sraz určo uvítám, třeba se můžu i podílet na přípravě, ale musí se hlásit dlouho předem fotka z letošního února...

22.12.2008 21:45
saddlery

XXX.XXX.178.248

mojza napsal(a):
já se taky hlásím, jsem od Světlé nad Sázavou, sraz určo uvítám, třeba se můžu i podílet na přípravě, ale musí se hlásit dlouho předem fotka z letošního února...

A kdopak ty jsi,že tě neznáme ?

23.12.2008 08:57
elissska

XXX.XXX.95.204

saddlery napsal(a):

Se srazem také souhlasím...doufám že se něco povede...bylo by to fajn

23.12.2008 12:57
mojza

XXX.XXX.216.1

saddlery napsal(a):

mno, já ifaunu sice sleduju, ale moc nepíšu.... A jsem jezdec-hobíkář, takže znám pár lidiček v okolí a to je vše.. Koníky mám momentálně dva- koby a její letošní hříbátčo... Oba jsou bezpapíroví, ale zlatíčka.. Fotka z května kdy se mrňous narodil

23.12.2008 13:00
saddlery

XXX.XXX.178.248

mojza napsal(a):
mno, já ifaunu sice sleduju, ale moc nepíšu.... A jsem jezdec-hobíkář, takže znám pár lidiček v okolí a to je vše.. Koníky mám momentálně dva- koby a její letošní hříbátčo... Oba jsou bezpapíroví, ale zlatíčka.. Fotka z května kdy se mrňous narodil

a odkud jste ?

24.12.2008 14:44
mojza

XXX.XXX.216.1

saddlery napsal(a):
a odkud jste ?

Z Radostovic

24.12.2008 14:56
saddlery

XXX.XXX.178.248

mojza napsal(a):
Z Radostovic

To vážně není daleko,no tak to teda vítej v klubu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík