opravdu věřím že se někdo najde...pošlete fotenky vašich koníků a písněte odkaď jste
elissska
napsal(a):
opravdu věřím že se někdo najde...pošlete fotenky vašich koníků a písněte odkaď jste
Tak já se hlásím. Mám ČT hřebce, brzy nám bude osm. Bydlíme kousíček od Havlíčkova Brodu, ole objíždíme celý kraj
Tady foto
A odkud jste vy?
skippy
napsal(a):
Tak já se hlásím. Mám ČT hřebce, brzy nám bude osm. Bydlíme kousíček od Havlíčkova Brodu, ole objíždíme celý kraj
Tady foto
A odkud jste vy?
Tak já se taky vetřu,kobylka Jenny čt s qh -brzy dvouletá.,Ranč El Bimbo u Ledče nad Sázavou. ps:Jani tak odčervení se zdařilo,jsme po rozborech na parazitologii a ok.
saddlery
napsal(a):
Tak já se taky vetřu,kobylka Jenny čt s qh -brzy dvouletá.,Ranč El Bimbo u Ledče nad Sázavou. ps:Jani tak odčervení se zdařilo,jsme po rozborech na parazitologii a ok.
Tak to jsem ráda a co zažívání se jí taky srovnalo? Co jsem měla šanci sledovat, tak docela divočina...
saddlery
napsal(a):
Jihlava se hlasi Bydlime na Bio farme Sasov
Zde muj bujny oř,5ti lety valach Royamix :-)
skippy
napsal(a):
Tak to jsem ráda a co zažívání se jí taky srovnalo? Co jsem měla šanci sledovat, tak docela divočina...
Je teda na seně a na vodě,po rozborech,sklidnovací injekce a léky na střeva a zatím to musím zaklepat na svou hlavu ( na dřevo) tedkonc dobrý,za chvíli tam frčím.
skippy
napsal(a):
tak že jsem si vzpoměl Jani,dnes jsem dodělal kámošce na ranč do anglie poprsák k sedlu,a do modré. ty jsi taky byla kdysi do modra
Tak budu dnes nadělovat
saddlery
napsal(a):
tak že jsem si vzpoměl Jani,dnes jsem dodělal kámošce na ranč do anglie poprsák k sedlu,a do modré. ty jsi taky byla kdysi do modra
Tak budu dnes nadělovat
No hezkej, no. Tos mě chtěl jako naštvat?!
No ještě, že jsme do vínova...
A stejně bysme takovejhle poprsák mít nemohli, tak ani nezávidím...
saddlery
napsal(a):
Ale já bych něco upatlal,když pánbůh dopustí i mé šídlo spustí.Jak dopadla ohlávka ?
Co bys upatlal?
Jinak ohlávka dopadla snad dobře, díky za optání
Tady náš aktuální stav, trošku hambatá...
skippy
napsal(a):
Co bys upatlal?
Jinak ohlávka dopadla snad dobře, díky za optání
Tady náš aktuální stav, trošku hambatá...
Co ? zvládám i anglii s vínovou,ale to musím být notně pod parou abych to nevnímal,prý hanbatá,to teda zavání feminismem. Bud ráda za to máš doma. Co je doma to se počítá,a abych nezapoměl,přes zimu chci řešit resty a tak snad pohnu i s tvým postrojem.
saddlery
napsal(a):
Co ? zvládám i anglii s vínovou,ale to musím být notně pod parou abych to nevnímal,prý hanbatá,to teda zavání feminismem. Bud ráda za to máš doma. Co je doma to se počítá,a abych nezapoměl,přes zimu chci řešit resty a tak snad pohnu i s tvým postrojem.
No, no!Odvážná slova
Jinak feministka možná jsem, ale rozhodně ne vzhledem ke koním
Mig je jeden mála chlapů, na kterýho nedám dopustit
No však to máš stejný i s Jenny, ne?
skippy
napsal(a):
No, no!Odvážná slova
Jinak feministka možná jsem, ale rozhodně ne vzhledem ke koním
Mig je jeden mála chlapů, na kterýho nedám dopustit
No však to máš stejný i s Jenny, ne?
Si piš,jediná ženská co na mě neřve a je vděčná. Byl to ale mrnous
skippy
napsal(a):
Obdivuju, jak je čišťounká, mig, ač je tmavej, tak se pořád někde válí
čistounká byla když jsem jí dovezl v létě,ted je to horší ale umí být jako čuně.
elissska
napsal(a):
My jsme z Nové Cerekve asi 10 km od Pelhřimova...máme klusačku a haflinga viz 1.foto...
Chcem v létě mít týpí a uspořádat třeba nějaký sraz atd,bylo by super aby se v okolí znalo co nejvíc konáků a lidiček trefených konma,ještě to sice není na zápis do konských stezek,ale kdo ví.
saddlery
napsal(a):
Chcem v létě mít týpí a uspořádat třeba nějaký sraz atd,bylo by super aby se v okolí znalo co nejvíc konáků a lidiček trefených konma,ještě to sice není na zápis do konských stezek,ale kdo ví.
já se taky hlásím, jsem od Světlé nad Sázavou, sraz určo uvítám, třeba se můžu i podílet na přípravě, ale musí se hlásit dlouho předem fotka z letošního února...
saddlery
napsal(a):
A kdopak ty jsi,že tě neznáme ?
mno, já ifaunu sice sleduju, ale moc nepíšu.... A jsem jezdec-hobíkář, takže znám pár lidiček v okolí a to je vše.. Koníky mám momentálně dva- koby a její letošní hříbátčo... Oba jsou bezpapíroví, ale zlatíčka.. Fotka z května kdy se mrňous narodil