Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.12.2008 23:10
sibelik

XXX.XXX.90.194

Ahoj, rádi vzpomínáte na zážitky s koníky které už třeba nikdy neuvidíte? Já ano a docela často.. podělte se semnou o fotečky kooníků na které rádi vzpomínáte =o)

Odemě je tu třeba kobylka o kterou jsem se starala v JK a již je na věčných pastvinách Kjae Reste

22.12.2008 23:19
sibelik

XXX.XXX.90.194

sibelik napsal(a):
Ahoj, rádi vzpomínáte na zážitky s koníky které už třeba nikdy neuvidíte? Já ano a docela často.. podělte se semnou o fotečky kooníků na které rádi vzpomínáte =o)

Odemě je tu třeba kobylka o kterou jsem se starala v JK a již je na věčných pastvinách Kjae Reste

Další vzpomínka je na klisnu Sáru

23.12.2008 07:33
vargo

XXX.XXX.225.240

sibelik napsal(a):
Další vzpomínka je na klisnu Sáru

Tak já vzpomínám na tuhle A1/1 kobylku, není snad ještě na věčně zelených pastvinách, ale byl to můj první koník a teď je na moravě.

23.12.2008 07:36
vargo

XXX.XXX.225.240

vargo napsal(a):
Tak já vzpomínám na tuhle A1/1 kobylku, není snad ještě na věčně zelených pastvinách, ale byl to můj první koník a teď je na moravě.

ještě vpomínám na jedno zvířátko, není to kůň, ale bylo to úplně sklělé zvířátko, na které nezapomenu a mám na něj spoustu krásných vzpomínek.

23.12.2008 09:17
red and white

XXX.XXX.125.26

vargo napsal(a):
ještě vpomínám na jedno zvířátko, není to kůň, ale bylo to úplně sklělé zvířátko, na které nezapomenu a mám na něj spoustu krásných vzpomínek.

18.12 2008 Jsme kvuli zdravotním komplikacím museli ve věku 29let utratit báječného koníka, na kterém jsem se jako malé děcko učila jezdit. Měl zlatou, nevyměnitelnou a trpělivou povahu, děti ho milovali. Dožil se uctihodného věku, teť na nebeských pastvinách se doufám bude mít dobře.

Budu na něj vždy vzpomínat, hodně nás všechny naučil, moc jsme ho milovali, a milujeme ho stále, i když už není mezi náma.... Lukášku, byl jsi náš vzor

23.12.2008 09:44
rocky

XXX.XXX.125.150

red and white napsal(a):
18.12 2008 Jsme kvuli zdravotním komplikacím museli ve věku 29let utratit báječného koníka, na kterém jsem se jako malé děcko učila jezdit. Měl zlatou, nevyměnitelnou a trpělivou povahu, děti ho milovali. Dožil se uctihodného věku, teť na nebeských pastvinách se doufám bude mít dobře.

Budu na něj vždy vzpomínat, hodně nás všechny naučil, moc jsme ho milovali, a milujeme ho stále, i když už není mezi náma.... Lukášku, byl jsi náš vzor

V mém srdíčku do smrti zůstane tato trojice koníků!!!
Moje první kobylka a zároveň nejlepší máma na světě RIKY, která přivedla na svět toho nejbáječnějšího ponyho- JERRYHO! (stále žije, ale bohužel až někde u Prahy..)

23.12.2008 09:47
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
V mém srdíčku do smrti zůstane tato trojice koníků!!!
Moje první kobylka a zároveň nejlepší máma na světě RIKY, která přivedla na svět toho nejbáječnějšího ponyho- JERRYHO! (stále žije, ale bohužel až někde u Prahy..)

ACHILLES..temperamentní obřík, který se mi při prodeji někde ztratil v čr....

23.12.2008 09:49
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
ACHILLES..temperamentní obřík, který se mi při prodeji někde ztratil v čr....

a poslední domina Rocky!!! Je u moji báječné kámošky, kde se věnuje odpočinku a rekreaci, ale vzpomínek na něj mi zůstalo mraky na vždycky...

23.12.2008 09:54
stieberova

XXX.XXX.248.182

sibelik napsal(a):

Můj první kůň - ponička Lenka. Moc pěkně na ni vzpomínáme. Byla perfektní v tahu, dokázala neuvěřitelně zabrat. Tahala nám i auto ze závějí a tak. Škoda, že se nám nepodařilo z ní hříbě. Byla na připuštění když jí bylo 21let a odtamtud už se nevrátila domů. Pravděpodobně zástava srdce. Pravda, byla nehorázně tlustá.

23.12.2008 16:19
misicka01

XXX.XXX.94.33

stieberova napsal(a):
Můj první kůň - ponička Lenka. Moc pěkně na ni vzpomínáme. Byla perfektní v tahu, dokázala neuvěřitelně zabrat. Tahala nám i auto ze závějí a tak. Škoda, že se nám nepodařilo z ní hříbě. Byla na připuštění když jí bylo 21let a odtamtud už se nevrátila domů. Pravděpodobně zástava srdce. Pravda, byla nehorázně tlustá.

Já sem přidávám Varuse byl ustájen v hjk jako provozák a 18.10.2007 byl odvezen na dlouhé,krásné, a určitě úžasné pastviny,,,,,,,byl to upa první koník na kterém sem skákala,,,na fotce s ním,první skok,ja vím ach ty chyby Vaší jezdila se dloho,mám tě ráda tolik zážitků sme spolu měli,,,,,odpočívej v pokoji!

23.12.2008 16:19
misicka01

XXX.XXX.94.33

misicka01 napsal(a):
Já sem přidávám Varuse byl ustájen v hjk jako provozák a 18.10.2007 byl odvezen na dlouhé,krásné, a určitě úžasné pastviny,,,,,,,byl to upa první koník na kterém sem skákala,,,na fotce s ním,první skok,ja vím ach ty chyby Vaší jezdila se dloho,mám tě ráda tolik zážitků sme spolu měli,,,,,odpočívej v pokoji!

o5 Varus

23.12.2008 18:32
chema

XXX.XXX.48.147

misicka01 napsal(a):
o5 Varus

Já i urcite spousta dalsich lidi nikdy nezapomeneme na Princeznu (Chemie)

23.12.2008 20:18
bospor

XXX.XXX.193.16

sibelik napsal(a):

bospor

23.12.2008 22:00
sibelik

XXX.XXX.90.194

bospor napsal(a):
bospor

Jadwiga :-) nikdy nezapomenu

23.12.2008 23:35
kalamityjane

XXX.XXX.38.141

sibelik napsal(a):
Jadwiga :-) nikdy nezapomenu

Pro Rocky: nepocházel Achilles z Rousměrova? Z Gerlindy?

24.12.2008 12:20
monca

XXX.XXX.210.3

kalamityjane napsal(a):
Pro Rocky: nepocházel Achilles z Rousměrova? Z Gerlindy?

Taky vzpomínám a ještě hodně dlouho budu a myslím,že i spoustu dalších lidí...
Doufám,že měla cestu na věčné pastviny šťastnou tak jak jsem ji popřála.
Nejlepší,nejhodnější a nejinteligentnější kůň,kterého jsem kdy poznala,můj první kůň,který se mnou prožíval dobré i zlé a s ní jsem prožila celé své děctví,kůň kterému jsem šeptala svá nejtajnější tajemství,prostě kůň s velkým K
ještě jednou se s tebou loučím...

24.12.2008 13:50
great

XXX.XXX.60.250

monca napsal(a):
Taky vzpomínám a ještě hodně dlouho budu a myslím,že i spoustu dalších lidí...
Doufám,že měla cestu na věčné pastviny šťastnou tak jak jsem ji popřála.
Nejlepší,nejhodnější a nejinteligentnější kůň,kterého jsem kdy poznala,můj první kůň,který se mnou prožíval dobré i zlé a s ní jsem prožila celé své děctví,kůň kterému jsem šeptala svá nejtajnější tajemství,prostě kůň s velkým K
ještě jednou se s tebou loučím...

Byli jsme spolu krásných 16 let....Nejlepší chlap, kterého jsem kdy poznala.....Už je v nebíčku přes rok a pořád mi moc chybí

24.12.2008 14:50
mojza

XXX.XXX.216.1

great napsal(a):
Byli jsme spolu krásných 16 let....Nejlepší chlap, kterého jsem kdy poznala.....Už je v nebíčku přes rok a pořád mi moc chybí

Já vzpomínám na Linku, ponička, už je od nás asi rok a půl, ale nemůžu zapomenout. Je to můj první koník, všechno co umím znám od ní. Jen mě těší, že stále někd je...Teď má menší paničku, já už byla moc velká.

24.12.2008 15:25
simishek

XXX.XXX.112.250

mojza napsal(a):
Já vzpomínám na Linku, ponička, už je od nás asi rok a půl, ale nemůžu zapomenout. Je to můj první koník, všechno co umím znám od ní. Jen mě těší, že stále někd je...Teď má menší paničku, já už byla moc velká.

Security, vzpomínám na ní moc ráda. V jádru kůň se zlatým srdcem. Nechť se proháníš po věčně zelených pastvinách.

24.12.2008 15:29
sibelik

XXX.XXX.90.194

simishek napsal(a):
Security, vzpomínám na ní moc ráda. V jádru kůň se zlatým srdcem. Nechť se proháníš po věčně zelených pastvinách.

Sika :'( taky přidám jednu její fotečku

24.12.2008 15:38
simishek

XXX.XXX.112.250

sibelik napsal(a):
Sika :'( taky přidám jednu její fotečku

jjjinak ahoj Kači.

24.12.2008 15:41
sibelik

XXX.XXX.90.194

simishek napsal(a):
jjjinak ahoj Kači.

Zdrawim Simi.

24.12.2008 21:24
koki

XXX.XXX.148.19

sibelik napsal(a):
Zdrawim Simi.

Villy Boy Viktori. Nikdy nezapomenu.. A zase mi tu chybí plačící smailík!

24.12.2008 22:24
sibelik

XXX.XXX.90.194

koki napsal(a):
Villy Boy Viktori. Nikdy nezapomenu.. A zase mi tu chybí plačící smailík!

jojo taky sem po něm koukala... >>a tyhle dva tomu neodpovídaj>>

26.12.2008 12:40
sibelik

XXX.XXX.90.194

sibelik napsal(a):
jojo taky sem po něm koukala... >>a tyhle dva tomu neodpovídaj>>

...

Přidejte reakci

Přidat smajlík