Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

olga visnakova

28.12.2008 20:22
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

Jsem hrozný tyran. Mlácení slámy Kači, že já na ten ekvík ještě lezu..........teda že reaguju, jen se někdo naveze do útulku-nepoučitelná. Mazec-víš co se zadařilo Gipse......naučila se otvírat kruhajdu, je tam už závora-čikulkááá

28.12.2008 20:26
strelish

XXX.XXX.161.254

olga visnakova napsal(a):
Jsem hrozný tyran. Mlácení slámy Kači, že já na ten ekvík ještě lezu..........teda že reaguju, jen se někdo naveze do útulku-nepoučitelná. Mazec-víš co se zadařilo Gipse......naučila se otvírat kruhajdu, je tam už závora-čikulkááá

Nezlobte se, ale tady je to tema proc, aby mela klawdie co mazat? Uz si s vami na eqch nepovidaji, tak o to vic budete psat tady? Prijde mi to vase sdeleni jako ryze soukroma vec, proc to dane osobe nenapisete do mailu, icq, skype atd?

28.12.2008 20:38
sibelik

XXX.XXX.90.194

strelish napsal(a):
Nezlobte se, ale tady je to tema proc, aby mela klawdie co mazat? Uz si s vami na eqch nepovidaji, tak o to vic budete psat tady? Prijde mi to vase sdeleni jako ryze soukroma vec, proc to dane osobe nenapisete do mailu, icq, skype atd?

jeslit vám zdlení tady tak vadí tak to smažte ;) A jestli můžu mít prosbu p. Višňákovou již nechte ;)

olga visnakova

28.12.2008 20:40
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

strelish napsal(a):

To se nesmí s jejím jménem-o Gipse si píšeme neustále zde-to se tedy omlouvám za pidikomentář neurčen Vám. Proto nadpis. Kvík tu fakt neřešéím, to nestojí za to, náhodný komentář, omluva-waw-to je mazec teddy..............
sibeliq-Gipsa má deku a úbec se necítí, machřík, jak VVaši?

28.12.2008 20:44
sibelik

XXX.XXX.90.194

To se nesmí s jejím jménem-o Gipse si píšeme neustále zde-to se tedy omlouvám za pidikomentář neurčen Vám. Proto nadpis. Kvík tu fakt neřešéím, to nestojí za to, náhodný komentář, omluva-waw-to je mazec teddy..............
sibeliq-Gipsa má deku a úbec se necítí, machřík, jak VVaši?

naši, no enbyla sem tam od minulího pátku nebo od kdy:-) ale sem moc ráda že sem se tam koukla:-) SIlverka je naprosto úžasná:-) a vubec:-) a co jinak Gipsa? moc se mi po ní stýská:-(

PS> equichannel zde opravdu řešit nebudem:-)

olga visnakova

28.12.2008 20:57
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

sibelik napsal(a):
naši, no enbyla sem tam od minulího pátku nebo od kdy:-) ale sem moc ráda že sem se tam koukla:-) SIlverka je naprosto úžasná:-) a vubec:-) a co jinak Gipsa? moc se mi po ní stýská:-(

PS> equichannel zde opravdu řešit nebudem:-)

A podrž se, gipi má deku, méda, pouk-má mrznout, je mi jich líto-káča nee-jako hafloš..........víš jak, méda má taky v boxe slámy na utopení

28.12.2008 20:59
sibelik

XXX.XXX.90.194

A podrž se, gipi má deku, méda, pouk-má mrznout, je mi jich líto-káča nee-jako hafloš..........víš jak, méda má taky v boxe slámy na utopení

týjo :-) ta má luxus :-) méďa je v boxe, jasný poukýna je otužilá xDD :-) bude v pohodě

olga visnakova

28.12.2008 21:02
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

sibelik napsal(a):
týjo :-) ta má luxus :-) méďa je v boxe, jasný poukýna je otužilá xDD :-) bude v pohodě

všichni deky, káča osvobozena a všichni jssou protivný
úbec se jim deky nelíbí

28.12.2008 21:08
sibelik

XXX.XXX.90.194

všichni deky, káča osvobozena a všichni jssou protivný
úbec se jim deky nelíbí

omezujou je no xDDd ae sou v teplíčku,, teda gips

olga visnakova

28.12.2008 21:24
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

sibelik napsal(a):
omezujou je no xDDd ae sou v teplíčku,, teda gips

a Pouk se deka a teplíčko taky nelíbí...

28.12.2008 21:29
sibelik

XXX.XXX.90.194

a Pouk se deka a teplíčko taky nelíbí...

ne? xD lol... co pouk? je v pohodě? majka něco řikala

olga visnakova

28.12.2008 21:37
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

sibelik napsal(a):
ne? xD lol... co pouk? je v pohodě? majka něco řikala

jo už jo, už je zas zpátky protivná šklebilka..

28.12.2008 21:43
sibelik

XXX.XXX.90.194

jo už jo, už je zas zpátky protivná šklebilka..

xDDD stejně toe číslo.. a hlavně že to bere vendy v pohodě xDD

29.12.2008 14:47
anobbona

XXX.XXX.55.50

sibelik napsal(a):
xDDD stejně toe číslo.. a hlavně že to bere vendy v pohodě xDD

Teda baby, co to je???? Neříkejte mi, že tyhle náhodné údery do klávesnice nazíváte diskuzí.....Copak neumíte napsat normální větu o správném počtu slov??? Paní Olgo, zvláště na vás se obracím, prosím změňte svůj styl psaní. Používejte prosím celé věty a ne slovo a pár teček a následuje jiný kousek věty s úplně jíným tématem a zase pár teček. Není to nic proti vám, ale příspěvky od vás už pro mě začínají být neluštitelné a nepochopitelné, vůbec to nedává smysl. Když čtu různé diskuze, nemám problém se v nich vyznat do té doby než přispějete vy. Stačí pár řádků od vás a já už nevím jestli se píše o koze nebo o voze

29.12.2008 17:47
olga visňakova

XXX.XXX.79.90

anobbona napsal(a):
Teda baby, co to je???? Neříkejte mi, že tyhle náhodné údery do klávesnice nazíváte diskuzí.....Copak neumíte napsat normální větu o správném počtu slov??? Paní Olgo, zvláště na vás se obracím, prosím změňte svůj styl psaní. Používejte prosím celé věty a ne slovo a pár teček a následuje jiný kousek věty s úplně jíným tématem a zase pár teček. Není to nic proti vám, ale příspěvky od vás už pro mě začínají být neluštitelné a nepochopitelné, vůbec to nedává smysl. Když čtu různé diskuze, nemám problém se v nich vyznat do té doby než přispějete vy. Stačí pár řádků od vás a já už nevím jestli se píše o koze nebo o voze

anobbona-těch pár teček nemyslím , že by bylo zas tak časté a nesrozumitelné. Pokud je téma týkající se především jednoho uživatele. Na jiných se doufám vyjadřuji jasně a stručně. Pro lepší pochopení se pokusím vše více rozepisovat , ale nezaručuji , že si vždy vzpomenu na omezení teček, jelikož ke mě prostě patří...

29.12.2008 22:00
sibelik

XXX.XXX.90.194

olga visňakova napsal(a):
anobbona-těch pár teček nemyslím , že by bylo zas tak časté a nesrozumitelné. Pokud je téma týkající se především jednoho uživatele. Na jiných se doufám vyjadřuji jasně a stručně. Pro lepší pochopení se pokusím vše více rozepisovat , ale nezaručuji , že si vždy vzpomenu na omezení teček, jelikož ke mě prostě patří...

s těmi tečkami musím souhlasit :D to k tobě už prostě patří.. a Podle mě se vyjadřuješ dobře. Nevím co je tu zas za problém.tečka xD

Přidejte reakci

Přidat smajlík