markemic
napsal(a):
Holky,je to hrozný..já jsem beztak myšlenkama jinde...čtvrtek ,pátek a víkend mám pak zase volno,ale nějak to nejde vydržet
No já jsem asi o trošku šťastnější volno mám zítra a ve středu, ale v pátek musím zase do práce. A to tu dneska sedím až do pěti fuj... a spala bych jako štěně.
ambra
napsal(a):
No já jsem asi o trošku šťastnější volno mám zítra a ve středu, ale v pátek musím zase do práce. A to tu dneska sedím až do pěti fuj... a spala bych jako štěně.
Já dnes ,zítra do šesti..ve středu zkráceně do čtyř,ale stejně ...až bych brečela jak se mi tu nechce býttakový drastický přerušení volna
Ty se máš..jen dnes a pak až v pátek..ale tak dlouhý volno a pak tři dny za sebou tady...achich jo
markemic
napsal(a):
Já dnes ,zítra do šesti..ve středu zkráceně do čtyř,ale stejně ...až bych brečela jak se mi tu nechce býttakový drastický přerušení volna
Ty se máš..jen dnes a pak až v pátek..ale tak dlouhý volno a pak tři dny za sebou tady...achich jo
No na silvestra by měli zakázat pracovat, a hlavně co takový chuderky prodavačky v těch velkejch marketech, to je hnus, když jsou tam dopoledne i na štědrej den
ambra
napsal(a):
No na silvestra by měli zakázat pracovat, a hlavně co takový chuderky prodavačky v těch velkejch marketech, to je hnus, když jsou tam dopoledne i na štědrej den
No přesně...lituju jich...já jsem taky prodavačka ,ale v papírnictví..a dnes i ty další dny tu nebude ani noha...jen nějací zbloudilci co zapomněli asi někam odjet
markemic
napsal(a):
No přesně...lituju jich...já jsem taky prodavačka ,ale v papírnictví..a dnes i ty další dny tu nebude ani noha...jen nějací zbloudilci co zapomněli asi někam odjet
No jako u potravin to fakt chápu, třeba i ty obchody s dárkovým zbožím, ale některý obchody mi přijdou třeba na ten štědrej dne nesmyslně otevřený a nebo otevřený v těch marketech přes svátky, k čemu? Dyť 90% lidí sedí doma u telky a cpe se a nebo jsou někde na horách. Akorát ti chudáci co musej makat, sice s nějakým tím příplatkem, maj pokažené svátky.
ambra
napsal(a):
No jako u potravin to fakt chápu, třeba i ty obchody s dárkovým zbožím, ale některý obchody mi přijdou třeba na ten štědrej dne nesmyslně otevřený a nebo otevřený v těch marketech přes svátky, k čemu? Dyť 90% lidí sedí doma u telky a cpe se a nebo jsou někde na horách. Akorát ti chudáci co musej makat, sice s nějakým tím příplatkem, maj pokažené svátky.
Tak se sice nemužu hlasit k pracujicim,ale mohu se přihlasit k nemocnymLežim jak debil v posteli a nudim se...u koně sme nebyla už 4dny
Ještě že se mi o něj ma kdo postarat a vzit ho ven
ambra
napsal(a):
NO, to já jsem měla minulý rok i o silvestra noční - to byl fakt masakr, ale měla jsem tu přítele
Vánoce jsem někdy taky makala ,,, Je to boj
petas
napsal(a):
Tak se sice nemužu hlasit k pracujicim,ale mohu se přihlasit k nemocnymLežim jak debil v posteli a nudim se...u koně sme nebyla už 4dny
Devcata i ja jsem pracujici..zitra i dnes mazu na odpoledni na silvestra volno a prvniho opet do rachoty..No jo,kone papkat musi porad..
petas
napsal(a):
jejda to se někdo má, já jsem nebyla nemocná(teda tak abych zůstala ležet) ani nepamatuju. Ale co si vzpomínám, tak mi bylo vždycky tak mizerně, že jsem jenom spala, takže na nudu nebyl čas. Tak se Petro hlavně brzo uzdrav.. asi to bude chtít o tom silvestru spálit bacilky.
No je jasné, že zvířena chce žrát i ve svátky, ale to snad není práce.... každje koníček něco stojí.
ambra
napsal(a):
jejda to se někdo má, já jsem nebyla nemocná(teda tak abych zůstala ležet) ani nepamatuju. Ale co si vzpomínám, tak mi bylo vždycky tak mizerně, že jsem jenom spala, takže na nudu nebyl čas. Tak se Petro hlavně brzo uzdrav.. asi to bude chtít o tom silvestru spálit bacilky.
No je jasné, že zvířena chce žrát i ve svátky, ale to snad není práce.... každje koníček něco stojí.
Tak pro me to prace je je to moje zamestnani..
ambra
napsal(a):
toš to pak záleží na to ukulemba jestli tě to víc živí nebo baví?!
No..vic me to teda bavi nez zivi..asi tady vsichni vime jak sou osetrovatele placeni..teda aspon u nas se s vyplatou nikdy nikdo nepreda..Proto taky z jara menim job.Jinak uz neuzivim ani sebe ani svyho oře..
markemic
napsal(a):
Všichni někde v tahu,nebo se válej doma a já tu tvrdnuAch jo...
By mě zajímalo, kdo maká i dneska, co ?
Já se hlásím - bohužel
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
By mě zajímalo, kdo maká i dneska, co ?
Já se hlásím - bohužel
Kdopak asi
nemide
napsal(a):
Holky vy tady brečíte,že musíte být v práci,ale děláte něco nebo jen píšete tyhle nářky? Co to máte za zaměstnání,když si můžete čučet na internet? Já už 10let neměla volno,jo to je to zemědělství... Nikam moc se nedostanu,ale nestěžuju si a neměnila bych.
NO, ale jo, makám taky ,,,
Ale když tu je člověk 12 hodin, v kuse ,,, potřebuje nějaké zpestření ,,,
Makám, překliknu, odpovím, makám, překliknu, juknu ,,,
nemide
napsal(a):
Holky vy tady brečíte,že musíte být v práci,ale děláte něco nebo jen píšete tyhle nářky? Co to máte za zaměstnání,když si můžete čučet na internet? Já už 10let neměla volno,jo to je to zemědělství... Nikam moc se nedostanu,ale nestěžuju si a neměnila bych.
No ještě ,že existuje svoboda výběru,že?Mě stačila zemědělka,jako odstrašující příklad,že zemědělstvím se ani neuživím,ani v něm nebudu spokojená.Stačí mi práce a možnost mít zvířata a rostliny jako koníček
markemic
napsal(a):
No ještě ,že existuje svoboda výběru,že?Mě stačila zemědělka,jako odstrašující příklad,že zemědělstvím se ani neuživím,ani v něm nebudu spokojená.Stačí mi práce a možnost mít zvířata a rostliny jako koníček
Nemáš náhodou Skype ?
Psala jsem Ti mail, ale vrátil se mi
blanche
napsal(a):
já jsem měla na tebe ještě jeden mailík - ten asi už nefunguje, co ?
to je škoda ,,, jsem ho chtěla vyzkoušet - premiérově
ale nikoho jsem nesehnala
jak jde focení ?
kam se chystáš ?
No nic jinýho nedorazilo
no asi nic konkrétního,ale asi se pojedeme s kámoškou podívat k nějakýmu chovateli na psy a kočky něco pofotitno a o volnu snad taky už něco ulovím..ta zima je hrozná
markemic
napsal(a):
Tak co, je na tom někdo tak bezvadně, jako já ????
blanche
napsal(a):
Tak co, je na tom někdo tak bezvadně, jako já ????
Ahoj, chtěla by jsem se zeptat odkud jsi a zda-li fotíš koně i soukromníků, chtěla bych udělat nějaké profesionální fotky mých koní
jessyn
napsal(a):
Ahoj, chtěla by jsem se zeptat odkud jsi a zda-li fotíš koně i soukromníků, chtěla bych udělat nějaké profesionální fotky mých koní
Ahoj,
já fotím všechno
Moc ráda bych koníky nafotila, ale jukla jsem do tvého profilu - jsi z Valašska, co ?
Já až z Prahy
blanche
napsal(a):
Ahoj,
já fotím všechno
Moc ráda bych koníky nafotila, ale jukla jsem do tvého profilu - jsi z Valašska, co ?
Já až z Prahy
škoda, máš moc pěkné fotky, chtěla bych si udělat nějaké obrazy pak z fotek do baráku ať mám na co vzpomínat, než mi to vyroste
jessyn
napsal(a):
nejsem si jistá, ale to by byla mezinárodní, asi v Pardubicích
http://www.achalteke.cz/novinky.asp
takže na začátku září
jessyn
napsal(a):
http://www.achalteke.cz/novinky.asp
takže na začátku září
NO, tak to by šlo
Loni jsem byla
blanche
napsal(a):
Noooo, tak to panejůůů
Tak to já mám od 7:00 do 19:00 tak se moc nesměju
Ale dneska uteču vyjímečně dříve - ale budu to pak muset napracovat
tak to já od devíti od rána do osmé večera, a to ráno ještě dojíždím 12Km za koníkama a to samé večer
i když dnes večer nemusím, jdu pařit, tak jde kámoška
blanche
napsal(a):
Ahááá, tak taky pracující, ju ?
Tak to se pěkně najezdíš
Já jdu dneska taky pařit
kolik Vám vlastně je paní fotografko?
esi sa mohu optat, já chodím pařit denně-domů každej den kolem půlnoci aj později a ráno po šestě vstávat za koníky....a pejskem
ale neměnila bych, a jízdu autem miluju:-)
jessyn
napsal(a):
kolik Vám vlastně je paní fotografko?
esi sa mohu optat, já chodím pařit denně-domů každej den kolem půlnoci aj později a ráno po šestě vstávat za koníky....a pejskem
ale neměnila bych, a jízdu autem miluju:-)
No, je mi 27
To už pařit moc nechodím ,,,
Hlavně od té doby, co mám i noční, tak se mi moc po nocích pařit nechce - v práci to stačí dostatečně
No, já jsem neřidič, ale mám ráda jízdu na kole
A kolik je tobě ?
blanche
napsal(a):
No, je mi 27
To už pařit moc nechodím ,,,
Hlavně od té doby, co mám i noční, tak se mi moc po nocích pařit nechce - v práci to stačí dostatečně
No, já jsem neřidič, ale mám ráda jízdu na kole
A kolik je tobě ?
Je mi 20let, na kole budu jezdit na jaře ať posiluju, bo jsem si koupila koně na vytrvalost a taky chci mít kondičku
a co vlastně děláš? na www máš že něco s CR? já dělám v CK....
tohle je má GEORGE AMBER
markemic
napsal(a):
Tomu se říká naschvál...ani Ti nebudu říkat,že se chystám s foťákem ven....Seš tam zase až do večera?
No jasnýýýý ,,, do 19h
A co Ty ?
Kam se chystáš ???
Co to máš teď vůbec za ten nový foťák ?
Jak jsme focení ?
Já jsem fotila v týdnu - alespoň něco
blanche
napsal(a):
No jasnýýýý ,,, do 19h
A co Ty ?
Kam se chystáš ???
Co to máš teď vůbec za ten nový foťák ?
Jak jsme focení ?
Já jsem fotila v týdnu - alespoň něco
Ahoj všichni pracují, taky dnes trčim zavřená v práci, 9-21h, bléé a venku svítí sluníčko :-( chjo
Jinak Blanche...krásný fotky děláš, ty s černým pozadím sou naprosto super
inkana
napsal(a):
Ahoj všichni pracují, taky dnes trčim zavřená v práci, 9-21h, bléé a venku svítí sluníčko :-( chjo
Jinak Blanche...krásný fotky děláš, ty s černým pozadím sou naprosto super
Ahoj,
to jsem ráda, že se fotky líbí
Tak to máš taky dlouhý, co ?
Chjo ,,, Bych nejraději vzala roha
blanche
napsal(a):
Ahoj,
to jsem ráda, že se fotky líbí
Tak to máš taky dlouhý, co ?
Chjo ,,, Bych nejraději vzala roha
jj, dlouhý to je, ale už jsem si zvykla...zas v krátký týden skoro nepracuju, jen 2x12h a to mám pak hafo času na koníky a na všechno....no ještě že nevidim ven, jak je tam krásně, nemám okno, jen na chodbě světlík....tak aspoň nemám takovou depku...
Můžu mít jeden technickej dotaz? Ty fotky s černým pozadím fotiš někde ve stáji tmavší, nebo je to dodělaný na počítači? Jsou to fakt suprový fotky, vynikne jen ten kůň a to je prostě nádhera
inkana
napsal(a):
jj, dlouhý to je, ale už jsem si zvykla...zas v krátký týden skoro nepracuju, jen 2x12h a to mám pak hafo času na koníky a na všechno....no ještě že nevidim ven, jak je tam krásně, nemám okno, jen na chodbě světlík....tak aspoň nemám takovou depku...
Můžu mít jeden technickej dotaz? Ty fotky s černým pozadím fotiš někde ve stáji tmavší, nebo je to dodělaný na počítači? Jsou to fakt suprový fotky, vynikne jen ten kůň a to je prostě nádhera
Tak to já mám okna snad všude - tak to pěkně vidím
Ale k vzteku to je, to jo ,,,
JJ, fotím to buď ve stáji, nebo v hale ,,, ale musí tam jít světlo
To si pak při focení vyhraju
Tak to já mám také - krátký x dlouhý ,,,
Jsem pro ten kratší - ten je nej
Ale mám i noční ,,,
blanche
napsal(a):
Tak to já mám okna snad všude - tak to pěkně vidím
Ale k vzteku to je, to jo ,,,
JJ, fotím to buď ve stáji, nebo v hale ,,, ale musí tam jít světlo
To si pak při focení vyhraju
Tak to já mám také - krátký x dlouhý ,,,
Jsem pro ten kratší - ten je nej
Ale mám i noční ,,,
ježiš, tak na noční jsem byla tak 3 v životě ještě jako brigáda na studijích... a to byl děs, jsem usínala i ve stoje.... já mám pořád 9-21 a v létě budu pěkně naštvaná, že je tak dlouho světlo a mě to je k ničemu, teď v zimě se ta práce dala....stejně za tmy se už nic dělat nedá...ale to léto :-(
No řepková fotka taky pěkná, ale nej jsou ty koňo-černý
inkana
napsal(a):
ježiš, tak na noční jsem byla tak 3 v životě ještě jako brigáda na studijích... a to byl děs, jsem usínala i ve stoje.... já mám pořád 9-21 a v létě budu pěkně naštvaná, že je tak dlouho světlo a mě to je k ničemu, teď v zimě se ta práce dala....stejně za tmy se už nic dělat nedá...ale to léto :-(
No řepková fotka taky pěkná, ale nej jsou ty koňo-černý
Tady je super, že když je klid, tak po půlnoci můžu zalehnout, ale musím být napříjmu, ve střehu
To pak člověk má více toho volna ,,,
O denních pak nestihnu skoro nic
blanche
napsal(a):
Tady je super, že když je klid, tak po půlnoci můžu zalehnout, ale musím být napříjmu, ve střehu
To pak člověk má více toho volna ,,,
O denních pak nestihnu skoro nic
Zdarec pracujícím, já mám též víkend zapykaný u počítače za stolečkem, oba dny směna 9-21h. Ale aspoň budou prašulky....
Z pracoviště vidím jen slunéčkem osvětlenou zeď, ale chystám se vyrazit na kouřovou, až kolega doobědvá, tak uvidím, jak moc budu naprdnutá, že nemůžu za koňuchem....
Jinak v týdnu mám směny 5,5-6 hodin, takže jsem spokojená a občasný víkend až tak neva....
Blani, ty fotky s černým pozadím jsou úžasný.... já pořád po okolí hledám místečko, kde by to takhle aspoň trochu šlo zaefektit s mým šedivákem, ale zatím jsem nenašla.... no, mi to hlavně nepobere foťák
cheyenne
napsal(a):
Zdarec pracujícím, já mám též víkend zapykaný u počítače za stolečkem, oba dny směna 9-21h. Ale aspoň budou prašulky....
Z pracoviště vidím jen slunéčkem osvětlenou zeď, ale chystám se vyrazit na kouřovou, až kolega doobědvá, tak uvidím, jak moc budu naprdnutá, že nemůžu za koňuchem....
Jinak v týdnu mám směny 5,5-6 hodin, takže jsem spokojená a občasný víkend až tak neva....
Blani, ty fotky s černým pozadím jsou úžasný.... já pořád po okolí hledám místečko, kde by to takhle aspoň trochu šlo zaefektit s mým šedivákem, ale zatím jsem nenašla.... no, mi to hlavně nepobere foťák
Ahoj
Tak já stáááále makám a makat budu ,,,
Teď jsem tedy utekla na obídek, venku faáááákt kráááásně
Ale takhle je to člověkovi fakt k prdu ,,,
Tak hledáš vhodné místo na focení? Ju ?
Dá se to i ve stáji ,,,
Ale také děkuji za pochvalu
blanche
napsal(a):
Ahoj
Dá se to i ve stáji ,,,
Já už se teď snad konečně urvu na oběd taky, hlady šilhám
Se svým 5Mpix kompaktíkem se moc do umění nepouštím, zatím jsem jen testovala režim makro, když si moc vymejšlím se světlem, tak to chuděrka nestíhá
Blani a nejezdíš fotit někdy ve směru východních čech, konkrétně HK?
cheyenne
napsal(a):
Já už se teď snad konečně urvu na oběd taky, hlady šilhám
Se svým 5Mpix kompaktíkem se moc do umění nepouštím, zatím jsem jen testovala režim makro, když si moc vymejšlím se světlem, tak to chuděrka nestíhá
Blani a nejezdíš fotit někdy ve směru východních čech, konkrétně HK?
No, já fotím převážně kolem Prahy - jako neřidič
Pěkná fotka
To ten můj foťák taky někdy nestíhá ,,,
Tak si z toho nic nedělej
blanche
napsal(a):
No, já fotím převážně kolem Prahy - jako neřidič
Pěkná fotka
To ten můj foťák taky někdy nestíhá ,,,
Tak si z toho nic nedělej
Koukám, že je tu při slunečném odpoledni nějak mrtvo u nás se honí mráčky, na střídačku je a není slunéčko
Už se těším domů, bolí mě zub a v půlce směny mě to už dost přestává bavit
cheyenne
napsal(a):
Koukám, že je tu při slunečném odpoledni nějak mrtvo u nás se honí mráčky, na střídačku je a není slunéčko
Už se těším domů, bolí mě zub a v půlce směny mě to už dost přestává bavit
Tak tady je už zataženo ,,,
Ale nejsem škodolibá, že
No, kdo by taky trávil takový pěkný den doma ,,,
Pěkná vodoměrka, nebo co to je ?
blanche
napsal(a):
Tak tady je už zataženo ,,,
Ale nejsem škodolibá, že
No, kdo by taky trávil takový pěkný den doma ,,,
Pěkná vodoměrka, nebo co to je ?
Jojo, běhala jsem kolem kaluže a fotila vodoměrky stálo mě to dost úsilí a nervů, ale dvě fotky vyšly
Číča na sněhu taky fešná , mám za fotomodela taky jednoho kocoura, ale musím fotit detaily, venku je nepolapitelnej
blanche
napsal(a):
Ahoj
Dá se to i ve stáji ,,,
Ahoj Blani, já teda nejsem v práci, trčím ve školní knihovně a píšu blábol - bakalářku :D Ta knihovna je komplet celá prosklená, takže sem svítí sluníčko... A ještě k tomu kamošky jely fotit do Napajedel... Achjooo, už abych to psaní ničeho měla za sebou
evizna
napsal(a):
Ahoj Blani, já teda nejsem v práci, trčím ve školní knihovně a píšu blábol - bakalářku :D Ta knihovna je komplet celá prosklená, takže sem svítí sluníčko... A ještě k tomu kamošky jely fotit do Napajedel... Achjooo, už abych to psaní ničeho měla za sebou
Ahojky !!!
To jsem ráda, že je o tobě slyšet
Tak taky trpíš, ju ???
To bych kámoškám taky záviděla
A jela bych hnedka ,,,
blanche
napsal(a):
Ahojky !!!
To jsem ráda, že je o tobě slyšet
Tak taky trpíš, ju ???
To bych kámoškám taky záviděla
A jela bych hnedka ,,,
Tak už balííííííímmmmmmm
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak to Ti tedy nezávidím
A co jinač ?
Jak se máš ?
Krom studií ?
Mno, poslední dobou teda hodně hodně studijně, kromě toho už mi zbývá čas snad jenom na psa :D
A co ty? Nějak o tobě není skoro vůbec slyšet :) Kdy budeš mít nějakou fotku v časáku? :)
evizna
napsal(a):
Mno, poslední dobou teda hodně hodně studijně, kromě toho už mi zbývá čas snad jenom na psa :D
A co ty? Nějak o tobě není skoro vůbec slyšet :) Kdy budeš mít nějakou fotku v časáku? :)
No, to nezáleží na mě
Já bych ráda, ale já jako nepsavec ,,,
Ale teď jsem i něco sesmolila, tak se necháme překvapit
Jůůů, to je Tvůj hafík ?
markemic
napsal(a):
Ahojky,
tak co, je ještě nějaký chudák v práci ????
Já jo
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak co, je ještě nějaký chudák v práci ????
Já jo
Blani ,já naštěstí ne...vůbec Ti to nezávidímtakhle pěkně venku...
blanche
napsal(a):
Ahojky,
JJ, je to k vzteku
Ale nebyla jsem tu 14 dní
O to více je to šok
Jůůů, to je to foto z Liberce ???
Byla jsi ?
Jaké to bylo ?
Jo jo byla jsem,a bylo to úžasný..nic takovýho jsem ještě nevidělaSice jsem tam promrzla na kost,ale i přes počasí to byl zážitek!
markemic
napsal(a):
TY jsi byla teď fotit v Tanvaldu,že?Tam máme chalupu poblíž,kde to tam je ta stáj Jitka?Jedna stáj tam je,ale nevím jestli je to ono
Já jsem ten den jela taky na sever, ale pracovně s dětma na tábor ,,, Tak smůla ,,,
Když jsem viděla to počasí - nic moc
JJ, Jitku znám osobně - je moc fain
Je to hned na začátku Tanvaldu
Měli tam i svod Tinkerů ,,,