Seznámení kamarádi-ky na vyjížďky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.12.2008 11:01
maty

XXX.XXX.191.39

Pokud hledáte přátelé, tak napište všichni odkud jste(kde jezdíte nebo máte koně) a třeba se najdou kamarádi nebo starý znýmý a můžeme se sejít nebo podniknout vyjížďku nebo v létě vandr..... Tak já začnu
Střední čechy - Benešov-Neveklov

29.12.2008 11:49
havana

XXX.XXX.255.171

maty napsal(a):
Pokud hledáte přátelé, tak napište všichni odkud jste(kde jezdíte nebo máte koně) a třeba se najdou kamarádi nebo starý znýmý a můžeme se sejít nebo podniknout vyjížďku nebo v létě vandr..... Tak já začnu

ahoj,tak já to taky zkusím chrudimsko - okolí sečské přehrady, Bojanov

29.12.2008 18:12
jurda

XXX.XXX.2.142

havana napsal(a):
ahoj,tak já to taky zkusím chrudimsko - okolí sečské přehrady, Bojanov

Toje od Nás coby kamenem dohodil,Žlebské Chvalovice,Třemošnice.Chrudimsko

29.12.2008 18:20
michel

XXX.XXX.188.216

jurda napsal(a):

též to zkusím Liberec- Oldřichov směr Frýdlant. Ráda bych s někým novým podnikla nějakou hromadnou vyjížďku

29.12.2008 18:21
smajla

XXX.XXX.165.35

maty napsal(a):

A z Děčína by tu někdo nebyl?

29.12.2008 18:26
red and white

XXX.XXX.125.26

smajla napsal(a):
A z Děčína by tu někdo nebyl?

A co takhle Česká Lípa ??

29.12.2008 20:15
havana

XXX.XXX.255.171

jurda napsal(a):

Ahoj, já se k vám chystám už dlouho, ale měla jsem trošku blbý období, depka z toho že jsem tu s malým zůstala sama.... ale nějak to vymyslím, můžeš mi na mail poslat tel číslo na mobil? že bych ti cinkla až pojedu z práce jestli jsi doma?

29.12.2008 20:18
michel

XXX.XXX.188.216

havana napsal(a):
Ahoj, já se k vám chystám už dlouho, ale měla jsem trošku blbý období, depka z toho že jsem tu s malým zůstala sama.... ale nějak to vymyslím, můžeš mi na mail poslat tel číslo na mobil? že bych ti cinkla až pojedu z práce jestli jsi doma?

to je na mě?

29.12.2008 20:20
havana

XXX.XXX.255.171

michel napsal(a):
to je na mě?

promiň, je to na věru dostálovou.... příště se polepším......

29.12.2008 20:24
michel

XXX.XXX.188.216

havana napsal(a):
promiň, je to na věru dostálovou.... příště se polepším......

v poho , myslela jsem že to je někdo známej tak se mi rozzářila očka

29.12.2008 20:57
elissska

XXX.XXX.95.204

red and white napsal(a):
A co takhle Česká Lípa ??

A co takhle Pelhřimov??

29.12.2008 21:26
jeffik

XXX.XXX.132.87

elissska napsal(a):
A co takhle Pelhřimov??

Ahojda lidi.. je to príma že jste založili toto téma.. .. a co takhle je někdo poblíž Benešova u Prahy? .. já mám koníka 2 vesnice od Týnce nad Sázavou.. a jezdíme pořád sami na vyjíždku.. á co třeba někdy domluvit a vyrazit společně?.. měte se.. a smějte se..

29.12.2008 21:30
bubo

XXX.XXX.75.64

maty napsal(a):

Maty a kde u Neveklova? Já jsem kousek od Neveklova a shání kdo by se mnou jezdil, protože mám mladého koníka a potřebovali by jsme parťáka na vyjížďky

29.12.2008 21:46
equisychra

XXX.XXX.240.55

bubo napsal(a):
Maty a kde u Neveklova? Já jsem kousek od Neveklova a shání kdo by se mnou jezdil, protože mám mladého koníka a potřebovali by jsme parťáka na vyjížďky

Sedlčany a Nové Dvory u Radíče. Na nový rok jedeme na Novoroční vyjížďku na Hrazany a do okolí. Letos jsme byli na vandru kolem Sedlčan. Příští rok to určitě zopakujem.

29.12.2008 22:19
bubo

XXX.XXX.75.64

equisychra napsal(a):
Sedlčany a Nové Dvory u Radíče. Na nový rok jedeme na Novoroční vyjížďku na Hrazany a do okolí. Letos jsme byli na vandru kolem Sedlčan. Příští rok to určitě zopakujem.

Jé u Babety

29.12.2008 22:21
bubo

XXX.XXX.75.64

bubo napsal(a):
Jé u Babety

A hele

29.12.2008 22:23
bubo

XXX.XXX.75.64

29.12.2008 22:26
bubo

XXX.XXX.75.64

29.12.2008 22:28
bubo

XXX.XXX.75.64

bubo napsal(a):
Jé u Babety

Víc fotek na http://celik.rajce.idnes.cz/ Hubert_Kosova_Hora_18.10.08/ jedna mezera

30.12.2008 07:54
jurda

XXX.XXX.2.142

bubo napsal(a):
Víc fotek na http://celik.rajce.idnes.cz/ Hubert_Kosova_Hora_18.10.08/ jedna mezera

Pro Havanu-Olinu,máš na meilu moje tel. číslo

30.12.2008 12:06
maty

XXX.XXX.191.39

bubo napsal(a):

Odkud jsi Bubo? My jsme v Blažimi je to na silnici Neveklov Živohošťský most. Z Neveklova na Živohošť za Stranným. Na Nových Dvorech jsme byli o víkendu na procházce se psem je to tam moc pěkný. Můj mail je: veronika.melicharova@seznam.cz a fotky mám na http://very.rajce. idnes.cz/ (jedna mezera). Můžeme se domluvit po mailu. Určitě bychom rádi na nějakou vyjížďku zajeli. Copak to děláte za akcičky na Nových Dvorech? Plánovali jsme taky na léto nějaký vandřík

Neregistrovaný uživatel

30.12.2008 12:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

maty napsal(a):

Ahoj, já jsem od Frýdlantu v Čechách, mám jen jednu kamarádku, se kterou sem tam vyrazíme, ale ono to je spíš časem. Já bych spíš uvítala někoho, kdo by sem tam přišel pomoct, nebo se třeba chtěl o koníky starat, nemám moc co nabídnout, jen kamarádství. Jinak fotky a něco o nás: www.kayecek.rajce.net, www.kone-maiksnerovi.wbs.cz
Káťa

30.12.2008 12:22
magulka

XXX.XXX.249.43

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahoj, já jsem od Frýdlantu v Čechách, mám jen jednu kamarádku, se kterou sem tam vyrazíme, ale ono to je spíš časem. Já bych spíš uvítala někoho, kdo by sem tam přišel pomoct, nebo se třeba chtěl o koníky starat, nemám moc co nabídnout, jen kamarádství. Jinak fotky a něco o nás: www.kayecek.rajce.net, www.kone-maiksnerovi.wbs.cz
Káťa

Ahojda:) My taky nemáme ským jezdit..a už mě to celkem nudíí pořád vymýšlet kam zase pojedem atd..Tak není tady někdo od Valašského Meziříčí směr Hranice?

30.12.2008 12:23
maty

XXX.XXX.191.39

maty napsal(a):
Odkud jsi Bubo? My jsme v Blažimi je to na silnici Neveklov Živohošťský most. Z Neveklova na Živohošť za Stranným. Na Nových Dvorech jsme byli o víkendu na procházce se psem je to tam moc pěkný. Můj mail je: veronika.melicharova@seznam.cz a fotky mám na http://very.rajce. idnes.cz/ (jedna mezera). Můžeme se domluvit po mailu. Určitě bychom rádi na nějakou vyjížďku zajeli. Copak to děláte za akcičky na Nových Dvorech? Plánovali jsme taky na léto nějaký vandřík

Pro Bubo: Teď koukám na Vaše stránky a zjistila jsem, že už jsme si jednou psali ve vzkazech přes moje původní stránky http://www.matyldicka.websnadno.cz/ uvod.html(jedna mezera)

30.12.2008 18:44
bubo

XXX.XXX.24.8

magulka napsal(a):
Ahojda:) My taky nemáme ským jezdit..a už mě to celkem nudíí pořád vymýšlet kam zase pojedem atd..Tak není tady někdo od Valašského Meziříčí směr Hranice?

Maty napíšu ti mail

30.12.2008 20:22
michel

XXX.XXX.188.216

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Káťa

Ahoj káťo už jsem ti napsal ne seveřani ráda bych hodila řeč bydlím kousek od Frýdlantu

30.12.2008 21:27
equisychra

XXX.XXX.240.55

maty napsal(a):

Pro Bubo a Maty. Dík za fotky. Z Kosovky jich máme také hafo. My jsme se dali dohromady právě na vandru v létě a já si k Babetě přestěhoval koně od Rokycan v září. Akcičky děláme i jen u kávičky a koláče a zítra si děláme Silvestra, budeme na Nových Dvorech spát a ráno pojedemem na Novoroční vyjížďku. Já tam se souhlasem Babety začnu budovat na jaře kruhovku a cvičák s můstky průlezy a přítrodními překážkami a dělám tam různé kurzíky masáží, nakládání do přepravníku a práce s koněm ze země. Vandr určitě zase nějaký bude, ale už jsem vyzkoušeli i jen víkendový. V sobotu někam a v neděli zpět. Jeli jsme do Skrýšova k Montaně. Zatím je náš šest.Tom

31.12.2008 11:20
maty

XXX.XXX.191.39

equisychra napsal(a):
Pro Bubo a Maty. Dík za fotky. Z Kosovky jich máme také hafo. My jsme se dali dohromady právě na vandru v létě a já si k Babetě přestěhoval koně od Rokycan v září. Akcičky děláme i jen u kávičky a koláče a zítra si děláme Silvestra, budeme na Nových Dvorech spát a ráno pojedemem na Novoroční vyjížďku. Já tam se souhlasem Babety začnu budovat na jaře kruhovku a cvičák s můstky průlezy a přítrodními překážkami a dělám tam různé kurzíky masáží, nakládání do přepravníku a práce s koněm ze země. Vandr určitě zase nějaký bude, ale už jsem vyzkoušeli i jen víkendový. V sobotu někam a v neděli zpět. Jeli jsme do Skrýšova k Montaně. Zatím je náš šest.Tom

Ahoj Tome,
když pojedete na nějaký vandřík i víkendovku, tak bychom rádi s mantželem taky. Koukala jsem, že jsi byl i v Malenicích (odtamtud mám huculku a měla jsem jí tam na léčení)a u Franty Špatnýho a Vladana S. jsme byli taky na čundříku. Bylo to super Na stránkách mám dost fotek od Malenic a z čundříku na Zátoň jsou tady http://very.rajce.idnes.cz /Zaton/(jedna mezera) taky moc pěkný kraj

1.1.2009 22:14
equisychra

XXX.XXX.240.55

maty napsal(a):
Ahoj Tome,
když pojedete na nějaký vandřík i víkendovku, tak bychom rádi s mantželem taky. Koukala jsem, že jsi byl i v Malenicích (odtamtud mám huculku a měla jsem jí tam na léčení)a u Franty Špatnýho a Vladana S. jsme byli taky na čundříku. Bylo to super Na stránkách mám dost fotek od Malenic a z čundříku na Zátoň jsou tady http://very.rajce.idnes.cz /Zaton/(jedna mezera) taky moc pěkný kraj

Maty, dnes jsme byli na novorční vyjížďce. Fotka není moc povedená ale bylo to fajn i když mrzlo. Založím si dvůj mail a dáme vědět. Devět koní a skok do roku 2009. Trochu symbolické.Tom

1.1.2009 22:18
equisychra

XXX.XXX.240.55

equisychra napsal(a):
Maty, dnes jsme byli na novorční vyjížďce. Fotka není moc povedená ale bylo to fajn i když mrzlo. Založím si dvůj mail a dáme vědět. Devět koní a skok do roku 2009. Trochu symbolické.Tom

a další

Přidejte reakci

Přidat smajlík