Poníkáři >>>>46<<<<

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.12.2008 21:30
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):

Tak ten je slušně na lehké noze...ne jak ten náš
Necháš si malý?

30.12.2008 21:36
strelish

XXX.XXX.161.254

microfon napsal(a):
Tak ten je slušně na lehké noze...ne jak ten náš
Necháš si malý?

Je to welsh cob x A1/1, pokud to bude kobylka, tak bych ráda...dědí se po něm super charakter a navíc to bude jedno z jeho posledních hříbat.

30.12.2008 21:49
thesis

XXX.XXX.151.2

strelish napsal(a):
Je to welsh cob x A1/1, pokud to bude kobylka, tak bych ráda...dědí se po něm super charakter a navíc to bude jedno z jeho posledních hříbat.

http://thesis.rajce.idnes.cz/VT_Agricoop_2007/

Je tam pár fotek Pegase, jen nic moc kvalita no.

U nás se dědula taky v pár rysech najde, s přimhouřeným okem

happyhvezda

30.12.2008 22:19
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

thesis napsal(a):
http://thesis.rajce.idnes.cz/VT_Agricoop_2007/

Je tam pár fotek Pegase, jen nic moc kvalita no.

U nás se dědula taky v pár rysech najde, s přimhouřeným okem

Tak já vam tu taky hodím fotečku Pretoria Pegase pod sedlem ( ale kvalita o ničem )

happyhvezda

30.12.2008 22:19
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Tak já vam tu taky hodím fotečku Pretoria Pegase pod sedlem ( ale kvalita o ničem )

happyhvezda

30.12.2008 22:21
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):

Ještě bych měla mít fotečky z parkuru , ale to bych musela pohledat

31.12.2008 07:15
thesis

XXX.XXX.151.2

strelish napsal(a):

Co to má za fusekli?

31.12.2008 09:54
strelish

XXX.XXX.161.254

thesis napsal(a):
Co to má za fusekli?

Proti mrazu přece

31.12.2008 10:05
luda

XXX.XXX.48.211

strelish napsal(a):
Proti mrazu přece

Ahojky

Strelish:to je pěkný hřebec,jsem zvedavá jako bude hříbátko,,,kdy to vyprdnete??

Lýdie má bráchu,který má otce Pegase...

tady je odkaz:: http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2707086/prodam- PONY.php

Jsem ráda,že jsem ho našla,jsou si dost podobní s Lýdii

31.12.2008 10:12
strelish

XXX.XXX.161.254

luda napsal(a):
Ahojky

Strelish:to je pěkný hřebec,jsem zvedavá jako bude hříbátko,,,kdy to vyprdnete??

Lýdie má bráchu,který má otce Pegase...

tady je odkaz:: http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2707086/prodam- PONY.php

Jsem ráda,že jsem ho našla,jsou si dost podobní s Lýdii

Květen / červen

31.12.2008 19:17
lapata

XXX.XXX.227.2

strelish napsal(a):
Květen / červen

Fešák poňaři, ještě někdo ze severu? Tak mimochodem, neví někdo něco o koních pana Housky z Hradčan u Mimoně? Nebo o šetlendech někde z Útěchovic u Hamru na jezeře?

31.12.2008 21:54
jezabel

XXX.XXX.142.167

lapata napsal(a):
Fešák poňaři, ještě někdo ze severu? Tak mimochodem, neví někdo něco o koních pana Housky z Hradčan u Mimoně? Nebo o šetlendech někde z Útěchovic u Hamru na jezeře?

Zlatíí

1.1.2009 19:06
microfon

XXX.XXX.182.201

happyhvezda napsal(a):
Ještě bych měla mít fotečky z parkuru , ale to bych musela pohledat

Díky taky za foto, je to fakt kus koně takové typy jsou u nás v nedostatku...

Já jsem Bobíkaa taky chtěla připustit ale když jsem jí pak u hřebce viděla, jak byla celá zmatená,tak jsem si řekla, že je moc brzy a jsem ráda, ani letos nikam nepůjde...

1.1.2009 19:21
strelish

XXX.XXX.161.254

microfon napsal(a):
Díky taky za foto, je to fakt kus koně takové typy jsou u nás v nedostatku...

Já jsem Bobíkaa taky chtěla připustit ale když jsem jí pak u hřebce viděla, jak byla celá zmatená,tak jsem si řekla, že je moc brzy a jsem ráda, ani letos nikam nepůjde...

Jenže jak kde :( Na Třinecku je po něm hříbat mraky a zájem o něj letos skoro žádný - jen 6 kobyl. Takže majitelce už ani nestálo za to ho hřebcem držet a cca od půlky léta je z něj valach. Škoda, že nejde vyměnit nějakého hřebce tam od vás a naopak. Docela by to bodlo.

1.1.2009 19:47
microfon

XXX.XXX.182.201

strelish napsal(a):
Jenže jak kde :( Na Třinecku je po něm hříbat mraky a zájem o něj letos skoro žádný - jen 6 kobyl. Takže majitelce už ani nestálo za to ho hřebcem držet a cca od půlky léta je z něj valach. Škoda, že nejde vyměnit nějakého hřebce tam od vás a naopak. Docela by to bodlo.

Uplně mi čteš myšlenky, u nás na jihu jsou ale jen 3 malí WPB, hafíci , 1 hucul a 2 arabášský, aspoń, že jediný pro mě v úvahu připadající, je skoro za barákem.

je fakt škoda, že ho vyvaláškovali...:-(

A já si stejně pořád myslím na MG Doc Joe Chexe - dokonalej až na větší hlavu, jenže HK, to je dálka a kdyby nezabřezla....?!:-(
Alespoň, že nám nyní nově uchovnili v ČR Pepino San Bara od Jihlavy, ten se mi fakt moc líbí

1.1.2009 20:04
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):

Uplně mi čteš myšlenky, u nás na jihu jsou ale jen 3 malí WPB, hafíci , 1 hucul a 2 arabášský, aspoń, že jediný pro mě v úvahu připadající, je skoro za barákem.

je fakt škoda, že ho vyvaláškovali...:-(

A já si stejně pořád myslím na MG Doc Joe Chexe - dokonalej až na větší hlavu, jenže HK, to je dálka a kdyby nezabřezla....?!:-(
Alespoň, že nám nyní nově uchovnili v ČR Pepino San Bara od Jihlavy, ten se mi fakt moc líbí

No a pak je také nově i pro ČR uchovněň Blue Eye Billy, exteriérově trochu víc teplák, ale povahově pohodář s dobrým původem a vyšší, takže s Elliškou či Bobíkou by to jistě dalo takový ten můj rekreačně sportovní ideál
Elišce by tedy rozhodně delší krček neuškodil
Doufám, že nevadí, že se tak rozkecávám:-) holt přelom roku před sezonou k tomu svádí

1.1.2009 20:17
strelish

XXX.XXX.161.254

microfon napsal(a):
No a pak je také nově i pro ČR uchovněň Blue Eye Billy, exteriérově trochu víc teplák, ale povahově pohodář s dobrým původem a vyšší, takže s Elliškou či Bobíkou by to jistě dalo takový ten můj rekreačně sportovní ideál
Elišce by tedy rozhodně delší krček neuškodil
Doufám, že nevadí, že se tak rozkecávám:-) holt přelom roku před sezonou k tomu svádí

Tož já abych pravdu řekla nemám přehled, co se děje v chovu, ale taky když jsem sháněla něco poblíž, tak po kopytě ani omylem no a pak z toho nejlíp vyšel ten Pegas, protože teplasem, který byl taky relativně blízko jsem zas připouštět nechtěla.

1.1.2009 20:35
microfon

XXX.XXX.182.201

strelish napsal(a):
Tož já abych pravdu řekla nemám přehled, co se děje v chovu, ale taky když jsem sháněla něco poblíž, tak po kopytě ani omylem no a pak z toho nejlíp vyšel ten Pegas, protože teplasem, který byl taky relativně blízko jsem zas připouštět nechtěla.

Tož já už vůbec nemám přehled, ale pohodářský paint s atletickými schopnostni je můj sen,přeci jen se řadím za westerňáky a trochu lehceposportovat bych chtěla, sice to má být Edouškovo budoucí poslání,ale už nyní(i předtím) je mi jasné, že pohodář nebude ani omylem,ale obratný to jo
A ten Blue Eye Billy stojí 37km daleko,což je celkem v poho,ale přesto kdžy už ty holky mám v té PK ČSP byla by to škoda
Je to fakt naprd, že nemám nikoho, kdo by mi oddřídil odvoz a musím si převoz jen najímat...což jsou šílený prachy

1.1.2009 20:38
microfon

XXX.XXX.182.201

jezabel napsal(a):
Zlatíí

Krásná barvička,
To je pěkný chupaťoučký kontrast s leními sportovními fotečkami

1.1.2009 20:42
strelish

XXX.XXX.161.254

microfon napsal(a):
Tož já už vůbec nemám přehled, ale pohodářský paint s atletickými schopnostni je můj sen,přeci jen se řadím za westerňáky a trochu lehceposportovat bych chtěla, sice to má být Edouškovo budoucí poslání,ale už nyní(i předtím) je mi jasné, že pohodář nebude ani omylem,ale obratný to jo
A ten Blue Eye Billy stojí 37km daleko,což je celkem v poho,ale přesto kdžy už ty holky mám v té PK ČSP byla by to škoda
Je to fakt naprd, že nemám nikoho, kdo by mi oddřídil odvoz a musím si převoz jen najímat...což jsou šílený prachy

No to ani nemluv, sice jsem platila "jen" vozík + benzín, ale i tak to byla pálka. Pomalu to co jsem dala za připouštění mě stála i cesta a cca tolik i ustájko u hřebce. Fakt radost s tím připouštěním. Příště (někdy) to vyřeším asi inseminačkou a bude

Co to máš na Bobši za sedýlko?

1.1.2009 20:46
microfon

XXX.XXX.182.201

strelish napsal(a):
No to ani nemluv, sice jsem platila "jen" vozík + benzín, ale i tak to byla pálka. Pomalu to co jsem dala za připouštění mě stála i cesta a cca tolik i ustájko u hřebce. Fakt radost s tím připouštěním. Příště (někdy) to vyřeším asi inseminačkou a bude

Co to máš na Bobši za sedýlko?

No s tou inseminačkou bych tak nejásala
a Ellí má ty chlapy fakt ráda, to bych jí nemohla udělat
Sedýlko je allround od Frahm Saddlery, ruční výroba, avšak už hoodně staré.

1.1.2009 20:54
strelish

XXX.XXX.161.254

microfon napsal(a):
No s tou inseminačkou bych tak nejásala
a Ellí má ty chlapy fakt ráda, to bych jí nemohla udělat
Sedýlko je allround od Frahm Saddlery, ruční výroba, avšak už hoodně staré.

No já vím, s inseminačkou to taky není žádná sláva :(( Ale stejně už nemám v plánu v blízké době připouštět.

Něco takového bych si na Jamuši právě taky představovala. U Karly Gabrielové jsem viděla malého Zajace, koupila ho v komisi a fakt pěkné kontaktní sedýlko. Holt asi měla štěstí...

1.1.2009 21:00
thesis

XXX.XXX.151.2

microfon napsal(a):
Krásná barvička,
To je pěkný chupaťoučký kontrast s leními sportovními fotečkami

Ahoj děvčata tak jsem už taky něco nafotila

1.1.2009 21:01
microfon

XXX.XXX.182.201

strelish napsal(a):
No já vím, s inseminačkou to taky není žádná sláva :(( Ale stejně už nemám v plánu v blízké době připouštět.

Něco takového bych si na Jamuši právě taky představovala. U Karly Gabrielové jsem viděla malého Zajace, koupila ho v komisi a fakt pěkné kontaktní sedýlko. Holt asi měla štěstí...

se sedly mám taky jen samé starosti,
tohle stálo 7000 a sice opotřebení velmi vysoké,ale spokojenost největší, a za jiné prachy je to moje z jara nové ušité na míru, a s tím jsem taky spokojená moc, jen kdyby ta Ella po tom miminu našem tolik nespadla ze svalů. Zajace klasika posedlí 15", by jsi na ní mohla dát určitě (to Bobíky je 15") a to sedá v inzerci občas sehnat i levnějc kolem 12tis a lidi jsou s ním dost spokojení...
Takže už končíš s levnými w. pokusy?

1.1.2009 21:03
microfon

XXX.XXX.182.201

thesis napsal(a):

Já fotila krásná zamrzlá slunečná rána a už 3 dny nosím fo´ták ze sedlovny domů, tak se ráda pokochám novými fotečkami tvými

1.1.2009 21:07
thesis

XXX.XXX.151.2

thesis napsal(a):

Ještě tu holky něco hodí a počítám že mě zdrbete... nicméně vyřešilo nám to spousty malých trápení. Asi to už přeháním ale na vyjížďce když jsem šla vedle a vedla jej na uzdečce tak se pokoušel kousat mě do noh. Nyní ani jednou, vykračuje jak páv, je úplně jiný, měl o vše zájem atd.

1.1.2009 21:10
strelish

XXX.XXX.161.254

microfon napsal(a):
se sedly mám taky jen samé starosti,
tohle stálo 7000 a sice opotřebení velmi vysoké,ale spokojenost největší, a za jiné prachy je to moje z jara nové ušité na míru, a s tím jsem taky spokojená moc, jen kdyby ta Ella po tom miminu našem tolik nespadla ze svalů. Zajace klasika posedlí 15", by jsi na ní mohla dát určitě (to Bobíky je 15") a to sedá v inzerci občas sehnat i levnějc kolem 12tis a lidi jsou s ním dost spokojení...
Takže už končíš s levnými w. pokusy?

Já s nimi ani nezačala Na Andoše sice mám takové obyč, ale tam to nějak zvlášť neřeším.

Máš ho odkud?

Nicméně na Jamuši chci pořádné sedlo, třeba nechápu Natowisty, seděla jsem v tom jednou u kámoše a děs a hrůza, vůbec to není kontaktní a ono sedlo ještě házelo děsný hajzl styl. To se fakt se sedlem třeba od toho Zajace nedá srovnávat ani náhodou. Ale nějak zvlášť to nehrotím, nebudu kupovat sedlo na kobylu s pupkem, když pak bude vypadat úplně jinak.

To Bobiky je 15"? Přijde mi vcelku kraťučké

1.1.2009 21:11
thesis

XXX.XXX.151.2

thesis napsal(a):
Ještě tu holky něco hodí a počítám že mě zdrbete... nicméně vyřešilo nám to spousty malých trápení. Asi to už přeháním ale na vyjížďce když jsem šla vedle a vedla jej na uzdečce tak se pokoušel kousat mě do noh. Nyní ani jednou, vykračuje jak páv, je úplně jiný, měl o vše zájem atd.

Tak jo, teď jsem zvědavá kolikrát se dozvím že jsem tyran. Rok po tom čumím a zjišťuju co, jak atd a konečně to mám. Jen potřebuju splašit menší uzdečku, nemáte někdo na prodej fakt nějakou mini, mám doma pony ale na tohle je dlouhá. Stačil by i nátylník s podhrdelníkem a lícnicemi.

1.1.2009 21:14
strelish

XXX.XXX.161.254

thesis napsal(a):
Tak jo, teď jsem zvědavá kolikrát se dozvím že jsem tyran. Rok po tom čumím a zjišťuju co, jak atd a konečně to mám. Jen potřebuju splašit menší uzdečku, nemáte někdo na prodej fakt nějakou mini, mám doma pony ale na tohle je dlouhá. Stačil by i nátylník s podhrdelníkem a lícnicemi.

Thes já se ti mrknu, něco bych schrastit mohla, ale napiš mi jakou potřebuješ délku "od koutku ke koutku". A jak se vám jezdí na tom hackamore? Já ho mám doma už nějakou dobu, ale ještě jsem se nedokopala k tomu ho vyzkoušet.

1.1.2009 21:22
thesis

XXX.XXX.151.2

strelish napsal(a):
Thes já se ti mrknu, něco bych schrastit mohla, ale napiš mi jakou potřebuješ délku "od koutku ke koutku". A jak se vám jezdí na tom hackamore? Já ho mám doma už nějakou dobu, ale ještě jsem se nedokopala k tomu ho vyzkoušet.

No potřebuju aby to mělo délku max 70cm a dalo se zkracovat. Případně můžu vyměnit za černou COBku co byla na koni párkrát ( několikrát s nimi vymet tak koňa vrátili). No a jak se na tom jezdí? Nám fakt dobře, já ho za to netahám, stačí jenom jemňoučce naznačit že brzdíme - s pomocí sedu samo a on v pohodě přechází do pomalejších chodů. Věřím že kdybych za to zarvala tak ho zastavím na fleku, to by mě ale moc nepochválil. Zkoušela jsem s tím obraty a couvání a naprostá pohoda. A když dovolím pauzu tak se krásně napase. Udidlo ani do huby nechtěl brát, tohle jen navleču a pohoda. Mé očekávání to spíše předčilo. Čekám ještě na ten sidepull z US tak pak uvidím co je lepší.

1.1.2009 21:29
microfon

XXX.XXX.182.201

strelish napsal(a):
Já s nimi ani nezačala Na Andoše sice mám takové obyč, ale tam to nějak zvlášť neřeším.

Máš ho odkud?

Nicméně na Jamuši chci pořádné sedlo, třeba nechápu Natowisty, seděla jsem v tom jednou u kámoše a děs a hrůza, vůbec to není kontaktní a ono sedlo ještě házelo děsný hajzl styl. To se fakt se sedlem třeba od toho Zajace nedá srovnávat ani náhodou. Ale nějak zvlášť to nehrotím, nebudu kupovat sedlo na kobylu s pupkem, když pak bude vypadat úplně jinak.

To Bobiky je 15"? Přijde mi vcelku kraťučké

Tak to jo, ale já s natowou fakt neměla problém, te´d už je v inzerci starších kvalitních sedel víc ,ale před těma 3ma lety to ještě bylo krapet horší,tak jsem natowu brala celkem rádai několik vandrů jsem odjela(a nebo to vše způsobily začátky s těmi úplně největšími šunty:-):-)
Pokud se ptáš odka´d mám to Elli sedlo tak www.sedlarstvimraz.cz - to je jihočeská ověřená klasika a to je taky jen 15\", taktéž Bobíce úspěšně sedí... tak to ti mohu přát jen dobrou ruku při výběru,ale v Ostravě(či tak) máte nějakého levného a i dobrého sedláře, myslím, že od něj má sedlo třeba karwen

1.1.2009 21:32
strelish

XXX.XXX.161.254

microfon napsal(a):
Tak to jo, ale já s natowou fakt neměla problém, te´d už je v inzerci starších kvalitních sedel víc ,ale před těma 3ma lety to ještě bylo krapet horší,tak jsem natowu brala celkem rádai několik vandrů jsem odjela(a nebo to vše způsobily začátky s těmi úplně největšími šunty:-):-)
Pokud se ptáš odka´d mám to Elli sedlo tak www.sedlarstvimraz.cz - to je jihočeská ověřená klasika a to je taky jen 15\", taktéž Bobíce úspěšně sedí... tak to ti mohu přát jen dobrou ruku při výběru,ale v Ostravě(či tak) máte nějakého levného a i dobrého sedláře, myslím, že od něj má sedlo třeba karwen

Jo, něco takového bych si též představovala. Akorát bych chtěla spíš kovové oko tam jak je ten kožený úchyt na přední podbřišák.

Z Ostravy mě napadá jen www.tokalasha.com myslíš tohle?

1.1.2009 21:33
microfon

XXX.XXX.182.201

thesis napsal(a):
No potřebuju aby to mělo délku max 70cm a dalo se zkracovat. Případně můžu vyměnit za černou COBku co byla na koni párkrát ( několikrát s nimi vymet tak koňa vrátili). No a jak se na tom jezdí? Nám fakt dobře, já ho za to netahám, stačí jenom jemňoučce naznačit že brzdíme - s pomocí sedu samo a on v pohodě přechází do pomalejších chodů. Věřím že kdybych za to zarvala tak ho zastavím na fleku, to by mě ale moc nepochválil. Zkoušela jsem s tím obraty a couvání a naprostá pohoda. A když dovolím pauzu tak se krásně napase. Udidlo ani do huby nechtěl brát, tohle jen navleču a pohoda. Mé očekávání to spíše předčilo. Čekám ještě na ten sidepull z US tak pak uvidím co je lepší.

Já bezudidlovkám dost fandím, a vždy přeci jen jde o ty ruce jezce, tak proč ne, na Bobíka chci ale pořídit spíš bosal
jinak mám doma uzdečku fakt pidi,ale cca 15 let stará a špatně udržovaná, takže jsem to ani nemusela psát

1.1.2009 21:37
strelish

XXX.XXX.161.254

thesis napsal(a):

Tak pokud ti chodí takhle pěkně, tak v poho můžeš i na tom sidepullu, nám na tom kobyla šlape moc pěkně, včetně podsazení a tak. Andoš mi udidlo bere sám, i když jak jsem si ho koupila, tak to s ním byl boj ho nauzdit, zatínal zuby. On je ale had, na stájovce nebo i tom sidepullu si myslím, že by vzal roha. Málem mě odvez i na 2x lomeném stihle.

Se podívám, co tam mám, teď už se mi nechce vylízat z postele, mrknu na to zítra.

1.1.2009 21:40
strelish

XXX.XXX.161.254

strelish napsal(a):
Tak pokud ti chodí takhle pěkně, tak v poho můžeš i na tom sidepullu, nám na tom kobyla šlape moc pěkně, včetně podsazení a tak. Andoš mi udidlo bere sám, i když jak jsem si ho koupila, tak to s ním byl boj ho nauzdit, zatínal zuby. On je ale had, na stájovce nebo i tom sidepullu si myslím, že by vzal roha. Málem mě odvez i na 2x lomeném stihle.

Se podívám, co tam mám, teď už se mi nechce vylízat z postele, mrknu na to zítra.

No to ty moje jsou skoro nové, původně jsem na Andoše pořídila pony, to bylo velké, pak shetty, to zas moc malé, tak jsem to mixla a ještě bych tam měla mít cosi dalšího, takže si myslím, že nějaké lícnice a podhrdelník určo do kupy dám...a snad i v požadované délce

1.1.2009 21:46
thesis

XXX.XXX.151.2

microfon napsal(a):
Já bezudidlovkám dost fandím, a vždy přeci jen jde o ty ruce jezce, tak proč ne, na Bobíka chci ale pořídit spíš bosal
jinak mám doma uzdečku fakt pidi,ale cca 15 let stará a špatně udržovaná, takže jsem to ani nemusela psát

No právě bych ráda něco co aspoň trochu vypadá. Stačí jedno barevná, žádné zdobení atd nepotřebuju, jen tu délku potřebuju malou. Já jsem měla trošku šoufla jak bude reagovat. Jezdila jsem s ním sice na ohlávce v pohodě ale to bylo předloni a od té doby docela lenošil v ohradě. Ale překvapil a hodně, dokonce jsem si vzala k sobě do sedla dceru a jeli jsme, pak jela i sama s mým držením a vedením a on ten tlouštík šel snad jako nikdy. No byla jsem s ním pak venku na silvestra a to nebylo ono, všude byly bomby a on se docela bál. Sice chodil jak jsem chtěla ale lekal se tak jsem to vzdala radši. Kdyby se leknul pořádně a zabral tak by hrozilo že škubnu za otěž abych nelehla když to nečekám.

1.1.2009 21:48
microfon

XXX.XXX.182.201

strelish napsal(a):
Jo, něco takového bych si též představovala. Akorát bych chtěla spíš kovové oko tam jak je ten kožený úchyt na přední podbřišák.

Z Ostravy mě napadá jen www.tokalasha.com myslíš tohle?

tak o tomhle sedlářství jsem ještě neslyšela,ale sedla se mi tam zamlouvají... Tak už jsem to našla ej to Olomouckej sedlář Meryl

1.1.2009 21:51
strelish

XXX.XXX.161.254

microfon napsal(a):
tak o tomhle sedlářství jsem ještě neslyšela,ale sedla se mi tam zamlouvají... Tak už jsem to našla ej to Olomouckej sedlář Meryl

No těsně vedle Olomouc je odsud asi hoďka cesty.

1.1.2009 21:52
thesis

XXX.XXX.151.2

strelish napsal(a):
No to ty moje jsou skoro nové, původně jsem na Andoše pořídila pony, to bylo velké, pak shetty, to zas moc malé, tak jsem to mixla a ještě bych tam měla mít cosi dalšího, takže si myslím, že nějaké lícnice a podhrdelník určo do kupy dám...a snad i v požadované délce

No osobně si myslím že ten SP bude velký ty velikosti tam byly o ničem.

1.1.2009 21:53
microfon

XXX.XXX.182.201

strelish napsal(a):
No těsně vedle Olomouc je odsud asi hoďka cesty.

Já to u vás mám všechno stejný - přiznávám

1.1.2009 21:54
strelish

XXX.XXX.161.254

thesis napsal(a):
No osobně si myslím že ten SP bude velký ty velikosti tam byly o ničem.

Se snad i překonám a dojdu ti to poměřit

1.1.2009 21:56
thesis

XXX.XXX.151.2

strelish napsal(a):
Se snad i překonám a dojdu ti to poměřit

To nemusíš já mluvím o Side pullu, uzdečky poměř až zítra, teď to kašli

1.1.2009 21:56
strelish

XXX.XXX.161.254

microfon napsal(a):
Já to u vás mám všechno stejný - přiznávám

A přitom to jsou krajské města Ostrava dokonce třetí největší město ČR Ale mi též dost měst uniká a to jsme se v zemáku napsali písemek ze slepých map docela dost Třeba do nedávna bych zařadila Příbor někde do Čech a on je relativně blízko odsud

1.1.2009 21:57
strelish

XXX.XXX.161.254

thesis napsal(a):
To nemusíš já mluvím o Side pullu, uzdečky poměř až zítra, teď to kašli

Jo tak :)) No tady byla k sehnání jen velikost full.

1.1.2009 22:11
thesis

XXX.XXX.151.2

strelish napsal(a):
A přitom to jsou krajské města Ostrava dokonce třetí největší město ČR Ale mi též dost měst uniká a to jsme se v zemáku napsali písemek ze slepých map docela dost Třeba do nedávna bych zařadila Příbor někde do Čech a on je relativně blízko odsud

Hehe a to je od Mošnova co by kamenem dohodil. Hele teď mě napadá.. máme v červnu sraz z klubu v Hlučíně, někde na štěrkovně nebo tak cosi, bude se to ještě upřesňovat, tak mě napadlo stavit se kouknout tam na vás.

1.1.2009 22:14
strelish

XXX.XXX.161.254

thesis napsal(a):
Hehe a to je od Mošnova co by kamenem dohodil. Hele teď mě napadá.. máme v červnu sraz z klubu v Hlučíně, někde na štěrkovně nebo tak cosi, bude se to ještě upřesňovat, tak mě napadlo stavit se kouknout tam na vás.

No ono než jsme se sem přistěhovali, tak jsme tak jednou za uherák jeli do Ostravy nebo do Karviné k příbuzným, ale jinak to tu pro mě byla naprostá cizina

Jasně, určo se stav, štěrkovnu máme hned za barákem (teda ještě tam překáží řeka).

1.1.2009 22:28
strelish

XXX.XXX.161.254

strelish napsal(a):
Jo tak :)) No tady byla k sehnání jen velikost full.

Thes, já vlastně zítra jdu na poštu, tak bych ti to rovnou mohla poslat, tak se na to jdu mrknout ještě teďka.

1.1.2009 22:40
thesis

XXX.XXX.151.2

strelish napsal(a):
Thes, já vlastně zítra jdu na poštu, tak bych ti to rovnou mohla poslat, tak se na to jdu mrknout ještě teďka.

Počkej, ještě sis neřekla cenu a já musím čekat na výplatu, svátky jsou ždímačka peněz.

1.1.2009 22:42
strelish

XXX.XXX.161.254

thesis napsal(a):
Počkej, ještě sis neřekla cenu a já musím čekat na výplatu, svátky jsou ždímačka peněz.

Jestli ti je ta cobka na nic, tak bych ji brala, my ji tu využijem

1.1.2009 22:49
thesis

XXX.XXX.151.2

strelish napsal(a):
Jestli ti je ta cobka na nic, tak bych ji brala, my ji tu využijem

Ona je ale bez otěží a udidla. S anglickým nánosníkem, ale nic ji není a ještě se i leskne pěkně.

1.1.2009 22:54
strelish

XXX.XXX.161.254

thesis napsal(a):
Ona je ale bez otěží a udidla. S anglickým nánosníkem, ale nic ji není a ještě se i leskne pěkně.

Jo, však jasně :) Chceš k tomu též i nánosník? Jinak nejvíc jak jde zkrátit je 64 cm.

1.1.2009 22:57
thesis

XXX.XXX.151.2

strelish napsal(a):
Jo, však jasně :) Chceš k tomu též i nánosník? Jinak nejvíc jak jde zkrátit je 64 cm.

To by mohlo stačit, mě to měří 69 tak jsem cenťák přidala. Nánosník nepotřebuju, zas by tu jen ležel.

1.1.2009 23:01
strelish

XXX.XXX.161.254

thesis napsal(a):
To by mohlo stačit, mě to měří 69 tak jsem cenťák přidala. Nánosník nepotřebuju, zas by tu jen ležel.

písni mi na icq adresu

zvířátková

4.1.2009 22:49
zvířátková

XXX.XXX.42.14

strelish napsal(a):
písni mi na icq adresu

Nazdárek! Poslední dobou jenom koukám a nepřispívám, jelikož nejsou fota. Ale už tu mám pár dnešních...

zvířátková

zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Poslední dobou jenom koukám a nepřispívám, jelikož nejsou fota. Ale už tu mám pár dnešních...

zvířátková

zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

4.1.2009 22:50
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

4.1.2009 22:50
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

4.1.2009 22:51
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

a poslední

4.1.2009 23:07
strelish

XXX.XXX.161.254

zvířátková napsal(a):
a poslední

To my máme jen sobíky a jiné

zvířátková

4.1.2009 23:12
zvířátková

XXX.XXX.42.14

strelish napsal(a):
To my máme jen sobíky a jiné

je sladkej

4.1.2009 23:16
strelish

XXX.XXX.161.254

zvířátková napsal(a):
je sladkej

Též něco vyrob, Čikovi to bude slušet k tomu jeho černému kožichu

zvířátková

4.1.2009 23:22
zvířátková

XXX.XXX.42.14

strelish napsal(a):
Též něco vyrob, Čikovi to bude slušet k tomu jeho černému kožichu

To jo, akorát bez toho sluníčka ho teď na tom sněhu ani nelze fotit, je jak jeden velkej černej flek.

5.1.2009 20:42
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):

AHOJKY, tak konečně jsem si přinesla fo´ták ze sedlovny:-) bylo nádherně....tak to tady trochu zaplácám

5.1.2009 20:43
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):

Bobíka byla kční.....

5.1.2009 20:48
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):

a větší část stáda

5.1.2009 20:49
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
a větší část stáda

Iáček taky pěkně pozoval, až na ty fleky všude po těle

5.1.2009 20:50
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
Iáček taky pěkně pozoval, až na ty fleky všude po těle

Edouška

5.1.2009 20:52
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
Edouška

i s Eliškou,ti dva bez sebe ani ránu

5.1.2009 20:53
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
i s Eliškou,ti dva bez sebe ani ránu

na vyjíž´dce, eda už nekašle, tak zase může s náma chodit ven

5.1.2009 20:54
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
na vyjíž´dce, eda už nekašle, tak zase může s náma chodit ven

ještě eliška

5.1.2009 20:55
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
ještě eliška

Klucí si hrajou

5.1.2009 20:57
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
Klucí si hrajou

...

5.1.2009 20:59
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
...

A Eda na konec -
prozatím, z posledního týdne mám totiž 300 fotek

6.1.2009 15:18
luda

XXX.XXX.99.220

microfon napsal(a):
A Eda na konec -
prozatím, z posledního týdne mám totiž 300 fotek

Ahoj,tak jak se vám všem vede,,,dnes to byl šíléný mraz,,,musela jsem koním dovést vodu,nešla ni zozbít...odpoledně už to naštěstí šlo...ale je vše hrozně namrzlé.

6.1.2009 19:08
microfon

XXX.XXX.182.201

luda napsal(a):
Ahoj,tak jak se vám všem vede,,,dnes to byl šíléný mraz,,,musela jsem koním dovést vodu,nešla ni zozbít...odpoledně už to naštěstí šlo...ale je vše hrozně namrzlé.

ahojky, já se taky každý den peru s vanou plnou ledu a především s namrzlou cestou k vodě odkuď jí nosím
Už jste vyrazili na sáńkách????
já se chystám v sobotu, ale chtělo by to u nás ještě trochu sněhu...

zvířátková

6.1.2009 19:18
zvířátková

XXX.XXX.42.14

microfon napsal(a):
ahojky, já se taky každý den peru s vanou plnou ledu a především s namrzlou cestou k vodě odkuď jí nosím
Už jste vyrazili na sáńkách????
já se chystám v sobotu, ale chtělo by to u nás ještě trochu sněhu...

Nazdárek! Na sáňkách jsme včera vyrazili my. Čikiho bývalá panička mě zaučovala. Bohužel s tou prací toho moc nestíhám, dneska nebyla šance, ale doufám, že si to aspoň párkrát zkusim, jelikož je to parádní. Fota se nepovedly, snad příště bude štěstí na víc světla a hlavně sluníčko.

6.1.2009 19:55
microfon

XXX.XXX.182.201

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Na sáňkách jsme včera vyrazili my. Čikiho bývalá panička mě zaučovala. Bohužel s tou prací toho moc nestíhám, dneska nebyla šance, ale doufám, že si to aspoň párkrát zkusim, jelikož je to parádní. Fota se nepovedly, snad příště bude štěstí na víc světla a hlavně sluníčko.

tak to je super, moc to čikovi sluší závidím vám ten poprsní postroj
já mám zaučené holky všechny jen loni bylo málo sněhu, tak si nejsem moc jistá jestli si to bobiška bude pamatovat, když nebylo tolik příležitosti ji zaučit

zvířátková

6.1.2009 20:00
zvířátková

XXX.XXX.42.14

microfon napsal(a):
tak to je super, moc to čikovi sluší závidím vám ten poprsní postroj
já mám zaučené holky všechny jen loni bylo málo sněhu, tak si nejsem moc jistá jestli si to bobiška bude pamatovat, když nebylo tolik příležitosti ji zaučit

No myslím, že to bude bez problémů. Co vím, tak loni nebyl sníh, tak jsme se k tomu ani nedostali, a předloni byl zapřáhnutej jednou, takže jsem si taky říkala, že bude pašák, pokud bude šlapat bez problémů. No a baví ho to dost, furt by letěl, nesnáší brždění, by si to i nacválal, kdyby mohl. Spíš je blbé, že není tolik míst, kam by člověk mohl jet. A bojím se takových věcí jako manipulace na opratích s hlídáním sáněk, když se jde vedle nebo přes silnici na dobré jezdící místo. Jak je daleko, tak nemám tu správnou jistotu.

6.1.2009 20:32
microfon

XXX.XXX.182.201

zvířátková napsal(a):
No myslím, že to bude bez problémů. Co vím, tak loni nebyl sníh, tak jsme se k tomu ani nedostali, a předloni byl zapřáhnutej jednou, takže jsem si taky říkala, že bude pašák, pokud bude šlapat bez problémů. No a baví ho to dost, furt by letěl, nesnáší brždění, by si to i nacválal, kdyby mohl. Spíš je blbé, že není tolik míst, kam by člověk mohl jet. A bojím se takových věcí jako manipulace na opratích s hlídáním sáněk, když se jde vedle nebo přes silnici na dobré jezdící místo. Jak je daleko, tak nemám tu správnou jistotu.

Já jsem kdysi měla jednoho "divočejšíhoů valáška, moc jsem ho po vícedenních odmlkách pod sedlem nezvládala a jelikož už to tak v zimě bývá, tak jsem s ním nakonec vlastně skoro celou zimu projezdila na saních, zajímavé bylo, že ze země jsem nebála krosit pole tryskem nebo když lítala jeho kopyta kolem mojí hlavy, nebo když se splašil... no, byla to tekrát sranda, sníh držel až do půlky března... to kdyby se povedlo i letos

6.1.2009 22:45
luda

XXX.XXX.113.142

microfon napsal(a):
Já jsem kdysi měla jednoho "divočejšíhoů valáška, moc jsem ho po vícedenních odmlkách pod sedlem nezvládala a jelikož už to tak v zimě bývá, tak jsem s ním nakonec vlastně skoro celou zimu projezdila na saních, zajímavé bylo, že ze země jsem nebála krosit pole tryskem nebo když lítala jeho kopyta kolem mojí hlavy, nebo když se splašil... no, byla to tekrát sranda, sníh držel až do půlky března... to kdyby se povedlo i letos

Já snad zítra vytáhnu Boby.Ještě uvidím,jaké bude počasí....Ale asi to oprubuji,,
Unás-.....Jičín-Nový Bydžov je kupodivu letos sněhu až až,,...

tady foto...dnešek večer

6.1.2009 22:55
luda

XXX.XXX.113.142

luda napsal(a):
Já snad zítra vytáhnu Boby.Ještě uvidím,jaké bude počasí....Ale asi to oprubuji,,
Unás-.....Jičín-Nový Bydžov je kupodivu letos sněhu až až,,...

tady foto...dnešek večer

Já na sáńkách nejezdím....taky není tolik prostoru a terén hnusnej,,Boby mužou skoro všude .Pro lady to je paráda si cválat po loukách a já za ní kříčím,,,a mlátím tam sebou jako kus hadru,,,taky ji to baví a moc..už se těším.Já mám ještě tento týden dovču,tak si užívám sněhu,,ale že je takovej mráz,tak radši koně nechci ani zapotit,,,,radši je šilenej mráz...tím že mají jen přístřešek,,,a takové teplo jako ve staji tam nemají,,tak ji nechám jít pohodičku a jen max na 45 minut,..jinak zmrznu i já

A tady malá ukázka z hor..budu mít ještě nějaké foto,,tak sem kdyžtak něco hodímm,,aspoń se pobavíte

8.1.2009 20:17
thesis

XXX.XXX.151.2

luda napsal(a):
Já na sáńkách nejezdím....taky není tolik prostoru a terén hnusnej,,Boby mužou skoro všude .Pro lady to je paráda si cválat po loukách a já za ní kříčím,,,a mlátím tam sebou jako kus hadru,,,taky ji to baví a moc..už se těším.Já mám ještě tento týden dovču,tak si užívám sněhu,,ale že je takovej mráz,tak radši koně nechci ani zapotit,,,,radši je šilenej mráz...tím že mají jen přístřešek,,,a takové teplo jako ve staji tam nemají,,tak ji nechám jít pohodičku a jen max na 45 minut,..jinak zmrznu i já

A tady malá ukázka z hor..budu mít ještě nějaké foto,,tak sem kdyžtak něco hodímm,,aspoń se pobavíte

A poníkáři zas na druhé stránce. Teď jsem byla venku, respektive s autem na benzínce a myslela jsem že si ze mě auto utahuje když hlásilo - 12. Kdyby mi v autě nešla od huby pára tak by mě to nepřesvědčilo, ale že by mi byla zima jsem nějak nepostřehla. Koně byly venku do půl 5 a vcelku pohoda, musím zavírat dřív né kvůli nim ale aby mi nezamrzla voda.

Zbytek fotek na thesis.rajce.net

8.1.2009 20:22
strelish

XXX.XXX.161.254

thesis napsal(a):
A poníkáři zas na druhé stránce. Teď jsem byla venku, respektive s autem na benzínce a myslela jsem že si ze mě auto utahuje když hlásilo - 12. Kdyby mi v autě nešla od huby pára tak by mě to nepřesvědčilo, ale že by mi byla zima jsem nějak nepostřehla. Koně byly venku do půl 5 a vcelku pohoda, musím zavírat dřív né kvůli nim ale aby mi nezamrzla voda.

Zbytek fotek na thesis.rajce.net

Tez jsem ted byla venku jeste davat seno a neprislo mi to venku nejak tragicke a to jsem ten typ, kteremu je kosa vzdy a vsude prvnimu

zvířátková

8.1.2009 20:27
zvířátková

XXX.XXX.42.14

strelish napsal(a):
Tez jsem ted byla venku jeste davat seno a neprislo mi to venku nejak tragicke a to jsem ten typ, kteremu je kosa vzdy a vsude prvnimu

Tééda, Tobě ta kobylka krásně roste. To je panečku kus. Kolik už má?

8.1.2009 20:33
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):

tak já byla na pastvě celé odpoledne, my máme -13 a zima mi nebyla protže než jsme koně obstarali, tak mi lezla pára i skrz bundu.
nejlepší kožich na tuhle zimu má bobíka, izoluje tak že je vždy celá komplet zasněžená

8.1.2009 20:35
microfon

XXX.XXX.182.201

zvířátková napsal(a):

Roste do krásy

8.1.2009 20:36
thesis

XXX.XXX.151.2

zvířátková napsal(a):

V listopadu měla dva roky a už dostala rozum. Hříběcí manýry jsou fuč a už se dostavila i říje, ještě že tu poblíž není hřebec, teda doufám že ten began vedle není, řve jak kdyby měl v krku jabko. Výškově jsme někde na 140ti tak doufám že doroste aspoň maminu.

zvířátková

8.1.2009 20:36
zvířátková

XXX.XXX.42.14

microfon napsal(a):
Roste do krásy

To jo, bude pěkně nohatá, narozdíl od těch našich kuliček .

8.1.2009 20:39
thesis

XXX.XXX.151.2

microfon napsal(a):
tak já byla na pastvě celé odpoledne, my máme -13 a zima mi nebyla protže než jsme koně obstarali, tak mi lezla pára i skrz bundu.
nejlepší kožich na tuhle zimu má bobíka, izoluje tak že je vždy celá komplet zasněžená

Říkal někdo něco o kuličce?

zvířátková

8.1.2009 20:40
zvířátková

XXX.XXX.42.14

thesis napsal(a):
Říkal někdo něco o kuličce?

Já to v zimě svádim na chlupy

8.1.2009 20:42
thesis

XXX.XXX.151.2

zvířátková napsal(a):
Já to v zimě svádim na chlupy

U Lupa to neprojde, ten je prostě buřt

8.1.2009 20:48
microfon

XXX.XXX.182.201

thesis napsal(a):
V listopadu měla dva roky a už dostala rozum. Hříběcí manýry jsou fuč a už se dostavila i říje, ještě že tu poblíž není hřebec, teda doufám že ten began vedle není, řve jak kdyby měl v krku jabko. Výškově jsme někde na 140ti tak doufám že doroste aspoň maminu.

jo takhle kdyby rost i Eda,ale snad jo teď je jen o fous menší než Bobíka,takže má tak 132KVH, ale kdyby dorost po kastraci tátu na 155 vůbec bych se nezlobila

8.1.2009 21:08
thesis

XXX.XXX.151.2

microfon napsal(a):
jo takhle kdyby rost i Eda,ale snad jo teď je jen o fous menší než Bobíka,takže má tak 132KVH, ale kdyby dorost po kastraci tátu na 155 vůbec bych se nezlobila

No Sheily otec měl prý taky zhruba 155 a mamina má snad 147. Tak budu doufat.

8.1.2009 21:18
stalonek

XXX.XXX.163.66

thesis napsal(a):
U Lupa to neprojde, ten je prostě buřt

jooo.buřtíci ahooooj.!!taky mám doma buřtááá! celý den se fláká po pastvině, sem tam někde zajdem asi 5 x do týdne zajdem tak na hodinku jezdit, zbytek dne se fláká a cpe si pupek senem na pastvě. vítejte v klubu buřťíkůůů!!!

8.1.2009 21:20
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
jooo.buřtíci ahooooj.!!taky mám doma buřtááá! celý den se fláká po pastvině, sem tam někde zajdem asi 5 x do týdne zajdem tak na hodinku jezdit, zbytek dne se fláká a cpe si pupek senem na pastvě. vítejte v klubu buřťíkůůů!!!

a v létě vypadáme takto.. tohle je z června.tenkrát sem si říkala jen aby nebyl trochu břuchatý,ale nebyl..´hotový atlet oproti tomu co mi ted stojí v maštali...

8.1.2009 21:32
janiska

XXX.XXX.64.78

microfon napsal(a):

V Ostravě? Kontakt prosím.....já tu o žádném nevím a to se už dlouho ptám...Potřebnuju sedlo pro slona na tuhle krasavici nebo sehnat ještě jednu Lakotu...

8.1.2009 21:37
janiska

XXX.XXX.64.78

strelish napsal(a):

to strelisch: máš ode mejlíka ohledně Andy.Dík.

zvířátková

8.1.2009 22:09
zvířátková

XXX.XXX.42.14

stalonek napsal(a):
a v létě vypadáme takto.. tohle je z června.tenkrát sem si říkala jen aby nebyl trochu břuchatý,ale nebyl..´hotový atlet oproti tomu co mi ted stojí v maštali...

Já mám taky teď buřtíka

zvířátková

8.1.2009 22:12
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Já mám taky teď buřtíka

a letní model atletickej a nohatej. Ale já si stojím za svým - prostě chlupy

8.1.2009 22:29
stalonek

XXX.XXX.163.66

zvířátková napsal(a):
a letní model atletickej a nohatej. Ale já si stojím za svým - prostě chlupy

tyjo tak to je rozdáíl megačnej!!! na 1. fotce vypadá jak shetland a na druhé přinejmenším jako welš..

zvířátková

8.1.2009 22:34
zvířátková

XXX.XXX.42.14

stalonek napsal(a):
tyjo tak to je rozdáíl megačnej!!! na 1. fotce vypadá jak shetland a na druhé přinejmenším jako welš..

NO je to prcek, kolem 110 v kohoutku, takže spíš shetland.

8.1.2009 22:46
stalonek

XXX.XXX.163.66

zvířátková napsal(a):
NO je to prcek, kolem 110 v kohoutku, takže spíš shetland.

tojo, že my máme co do haflinga s huculem by jeden tež v létě neřek. maminka taková sportovní hubeňounká, hodně lehoučká huculka, co z fotek vidím,a tatínek to je begánek jak se patří.. tady přikládám foto tatíčka.17/253 ST-Fist.

9.1.2009 15:12
kolaida

XXX.XXX.79.90

microfon napsal(a):

Krásna Gipsynka ....

10.1.2009 17:23
luda

XXX.XXX.201.252

kolaida napsal(a):
Krásna Gipsynka ....

Ahojky
Thesis,tobě ta kobyla teda roste fakt kočka,,,bude zní krásná kobyla.
Já jsem momentálně u přítěloe,a nemá více fotek,jen 2,jak jsem byla bobovat,tak vám je sem hodím.
Jinak unás je také kolem -12 a je to děsný...

10.1.2009 17:25
luda

XXX.XXX.201.252

luda napsal(a):
Ahojky
Thesis,tobě ta kobyla teda roste fakt kočka,,,bude zní krásná kobyla.
Já jsem momentálně u přítěloe,a nemá více fotek,jen 2,jak jsem byla bobovat,tak vám je sem hodím.
Jinak unás je také kolem -12 a je to děsný...

10.1.2009 17:35
strelish

XXX.XXX.161.254

stalonek napsal(a):
tojo, že my máme co do haflinga s huculem by jeden tež v létě neřek. maminka taková sportovní hubeňounká, hodně lehoučká huculka, co z fotek vidím,a tatínek to je begánek jak se patří.. tady přikládám foto tatíčka.17/253 ST-Fist.

Přihodím Andoše

10.1.2009 17:43
strelish

XXX.XXX.161.254

strelish napsal(a):
Přihodím Andoše

chlupatý model

10.1.2009 17:45
strelish

XXX.XXX.161.254

luda napsal(a):

My dneska vytáhli sáňky ... Konečně po dvou letech ze sklepa :))

10.1.2009 17:50
strelish

XXX.XXX.161.254

strelish napsal(a):
My dneska vytáhli sáňky ... Konečně po dvou letech ze sklepa :))

Akorát že není moc kde jezdit, pole, louky samý zmrzlý krtinec a zasněžených cest moc není...objevili jsme jednu, zbytek je už asfaltový :(

zvířátková

10.1.2009 18:00
zvířátková

XXX.XXX.42.14

strelish napsal(a):
Akorát že není moc kde jezdit, pole, louky samý zmrzlý krtinec a zasněžených cest moc není...objevili jsme jednu, zbytek je už asfaltový :(

My tady dneska sáňkovali, ale chvílema jsem chtěla toho prďolu přetrhnout, to je takovej rapl, jak má stát... Cestu si těma nervama ze stání prodloužil tak o 2/3, jeho blbost.

zvířátková

10.1.2009 18:02
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
My tady dneska sáňkovali, ale chvílema jsem chtěla toho prďolu přetrhnout, to je takovej rapl, jak má stát... Cestu si těma nervama ze stání prodloužil tak o 2/3, jeho blbost.

zvířátková

10.1.2009 18:04
zvířátková

XXX.XXX.42.14

10.1.2009 18:04
strelish

XXX.XXX.161.254

zvířátková napsal(a):

Tak u nás je stání v pohodě, my spíš neradi zastavujem Zítra snad budeme mít taky takové sáňky, ty plastové jsou na houby.

Tady stojíme a čekáme až přejede vlak.

zvířátková

10.1.2009 18:17
zvířátková

XXX.XXX.42.14

strelish napsal(a):
Tak u nás je stání v pohodě, my spíš neradi zastavujem Zítra snad budeme mít taky takové sáňky, ty plastové jsou na houby.

Tady stojíme a čekáme až přejede vlak.

No to on zase zastaví, to jo, jenže nevydrží prostě stát, on se musí začít kroutit, přešlapovat ty provazy, no fakt o nervy. Člověk se zvedne, zastaví ho, postaví na jedno místo, řekne ať stojí a on prostě ne, v jednu chvíli jsme snad stáli půl hodiny, než byl schopnej chvilku rovně postát. Takže se motá a motá, hrabe přední, že je nervní, no zasloužil by. Pod sedlem to není prakticky problém, ale vymotat ho a chtít po něm aby jenom stál rovně a nechal mě to připravit, no to je asi na něj moc.

zvířátková

10.1.2009 18:23
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
No to on zase zastaví, to jo, jenže nevydrží prostě stát, on se musí začít kroutit, přešlapovat ty provazy, no fakt o nervy. Člověk se zvedne, zastaví ho, postaví na jedno místo, řekne ať stojí a on prostě ne, v jednu chvíli jsme snad stáli půl hodiny, než byl schopnej chvilku rovně postát. Takže se motá a motá, hrabe přední, že je nervní, no zasloužil by. Pod sedlem to není prakticky problém, ale vymotat ho a chtít po něm aby jenom stál rovně a nechal mě to připravit, no to je asi na něj moc.

No vidíš a já si právě říkám, když na to koukám, že boby nebo tyhle plastové sáně by byly možná lepší v té lehkosti.

10.1.2009 18:24
strelish

XXX.XXX.161.254

zvířátková napsal(a):

Musis mu to zneprijemnit :) Zacne preslapovat => udela si treba otocku, dve, tri na miste. A znova jakoze zacnes zaprahat, ono kdyz to takhle parkrat zopakujes, tak si rozmysli, co je prijemnejsi :) A pak chvalit :)

10.1.2009 18:25
strelish

XXX.XXX.161.254

zvířátková napsal(a):
No vidíš a já si právě říkám, když na to koukám, že boby nebo tyhle plastové sáně by byly možná lepší v té lehkosti.

Lehkost je spis na skodu...jsou az moc lehke.

zvířátková

10.1.2009 18:28
zvířátková

XXX.XXX.42.14

strelish napsal(a):
Musis mu to zneprijemnit :) Zacne preslapovat => udela si treba otocku, dve, tri na miste. A znova jakoze zacnes zaprahat, ono kdyz to takhle parkrat zopakujes, tak si rozmysli, co je prijemnejsi :) A pak chvalit :)

Nj, jenže jak dělat ty otočky se sáněma, jsou těžké, dlouhé, nedá se s nima jen tak otáčet, překlopí se, zamotají. On je má na tom postroji přidělané. Já držim opratě a snažím se mu to za zadkem upravit, ale on prostě nebude stát, i když je na krátko a má stát. Jeho prostě musí někdo druhý podržet pod hubou, pak by to šlo. Ale nemám dvoje ruce a nemůžu být na dvouch místech.

10.1.2009 18:31
luda

XXX.XXX.201.252

zvířátková napsal(a):
Nj, jenže jak dělat ty otočky se sáněma, jsou těžké, dlouhé, nedá se s nima jen tak otáčet, překlopí se, zamotají. On je má na tom postroji přidělané. Já držim opratě a snažím se mu to za zadkem upravit, ale on prostě nebude stát, i když je na krátko a má stát. Jeho prostě musí někdo druhý podržet pod hubou, pak by to šlo. Ale nemám dvoje ruce a nemůžu být na dvouch místech.

Teda,,,to koukám,a to jsem si říkala,že Lady je trubka,že nechce stát ...a nejsem v tom sama,nedělá to pokaždé,jen někdy...ale ustojit se nechá bezproblému.zapojid do bobu také...ale když zastavím,slezu,,a jdu kní,tak se rozejde také..ale pomalu ale jistě už se to lepší.

10.1.2009 18:34
strelish

XXX.XXX.161.254

zvířátková napsal(a):

musis to nejak okoucovat, aby ses otacela bez tech sani...no nebo i s nima, bude muset ustupovat do strany...ale chtelo by to, aby ty spagaty zustaly napnute...popruhy by treba nerespektoval lip?

zvířátková

10.1.2009 18:39
zvířátková

XXX.XXX.42.14

strelish napsal(a):
musis to nejak okoucovat, aby ses otacela bez tech sani...no nebo i s nima, bude muset ustupovat do strany...ale chtelo by to, aby ty spagaty zustaly napnute...popruhy by treba nerespektoval lip?

No leda vzít ty sáňky do ruky a opratěma ho zezádu natočit tak, aby chodil dokola, i když nevim, jestli se spíš nebude vzpírat, když nebudu na něj mít dostatek rukou, přece jenom ty sáňky nejsou jak peříčko, ale moc si nemyslim, že zvládnu ho řídit za zadkem a držet u toho ve vzduchu sáňky tak, abych měla napnuté ty provazy.

10.1.2009 18:45
strelish

XXX.XXX.161.254

zvířátková napsal(a):
No leda vzít ty sáňky do ruky a opratěma ho zezádu natočit tak, aby chodil dokola, i když nevim, jestli se spíš nebude vzpírat, když nebudu na něj mít dostatek rukou, přece jenom ty sáňky nejsou jak peříčko, ale moc si nemyslim, že zvládnu ho řídit za zadkem a držet u toho ve vzduchu sáňky tak, abych měla napnuté ty provazy.

pomocníka

zvířátková

10.1.2009 18:52
zvířátková

XXX.XXX.42.14

strelish napsal(a):
pomocníka

No právě, to je mi jasné, když jsme vyrážely s bývalou paničkou ve dvou, tak to šlo hladce, člověk přidržel, přiložil ruku k dílu, bez problémů. Ale na jednoho člověka je to moc. To by musel být terén takový, že před barákem nasednu a jedu, jenže ono to tak lehce nejde, není to tu na to přizpůsobené. A dneska třeba s přítelem to bylo jak mít sebou maskota, odmítal vyndat ruce z kapes. V pondělí zase vyrážíme s bývalou paničkou, ta prý dříve taky jezdila sama, takže si to nechám ukázat, jelikož podle mě je to na jedny ruce prostě moc. Jak se jede, tak je to bez problémů, ale na začátku, přechodu přes silnici, zastavení z jiného důvodu, to prostě nelze. Ale každopádně na to začne výcvik, jelikož je to nad moje nervy. Nemáte nějaké rady, jak to cvičit-včetně "trestů" a odměn(možnosti jít).

11.1.2009 21:22
luda

XXX.XXX.108.92

zvířátková napsal(a):
No právě, to je mi jasné, když jsme vyrážely s bývalou paničkou ve dvou, tak to šlo hladce, člověk přidržel, přiložil ruku k dílu, bez problémů. Ale na jednoho člověka je to moc. To by musel být terén takový, že před barákem nasednu a jedu, jenže ono to tak lehce nejde, není to tu na to přizpůsobené. A dneska třeba s přítelem to bylo jak mít sebou maskota, odmítal vyndat ruce z kapes. V pondělí zase vyrážíme s bývalou paničkou, ta prý dříve taky jezdila sama, takže si to nechám ukázat, jelikož podle mě je to na jedny ruce prostě moc. Jak se jede, tak je to bez problémů, ale na začátku, přechodu přes silnici, zastavení z jiného důvodu, to prostě nelze. Ale každopádně na to začne výcvik, jelikož je to nad moje nervy. Nemáte nějaké rady, jak to cvičit-včetně "trestů" a odměn(možnosti jít).

Tak já založím nové téma,sem se už nic nevejde

Přidejte reakci

Přidat smajlík