Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.12.2008 12:12
sibelik

XXX.XXX.90.194

Dáváte si nějaké do nového roku? třeba ohledně koníků?
PS> na obrázku hřebec Kámoš

31.12.2008 12:21
haisovad

XXX.XXX.213.5

sibelik napsal(a):

Že postavíme do července stáj...zatím to vypadá reálně ale kdo ví, doufejme že se nic nevys..e a vše klapne

31.12.2008 12:26
red and white

XXX.XXX.125.26

haisovad napsal(a):
Že postavíme do července stáj...zatím to vypadá reálně ale kdo ví, doufejme že se nic nevys..e a vše klapne

Já si tedy předsevzetí nedávám, nemám ráda když mě "tlačej termíny" když chci něco udělat pokouším se o to co nejdřív Pokud možno hned

31.12.2008 12:29
haisovad

XXX.XXX.213.5

red and white napsal(a):
Já si tedy předsevzetí nedávám, nemám ráda když mě "tlačej termíny" když chci něco udělat pokouším se o to co nejdřív Pokud možno hned

Já právě udělám nejvíc práce když mě tlačej termíny...když jsem v presíku tak mi to jde všechno od ruky...než když mám na to móóóře času...

31.12.2008 12:33
red and white

XXX.XXX.125.26

haisovad napsal(a):
Já právě udělám nejvíc práce když mě tlačej termíny...když jsem v presíku tak mi to jde všechno od ruky...než když mám na to móóóře času...

Já ne, já jsem pak nervní, pořád si řikám nic nestihnu, všechno je na ho...
A když mi nikdo nenadiktuje kdy to mám udělat tak se to snažím udělat co nejdříve abych to měla hotovo, ale nemusím se nervovat že to nestihnu

31.12.2008 12:35
haisovad

XXX.XXX.213.5

red and white napsal(a):
Já ne, já jsem pak nervní, pořád si řikám nic nestihnu, všechno je na ho...
A když mi nikdo nenadiktuje kdy to mám udělat tak se to snažím udělat co nejdříve abych to měla hotovo, ale nemusím se nervovat že to nestihnu

Hlavně že to fujguje nějak každému

31.12.2008 13:26
olga visňakova

XXX.XXX.79.90

haisovad napsal(a):
Hlavně že to fujguje nějak každému

minulí rok to byl alkohol-nyní si dám poctivě na narozky skleničku, na new rok sklenku, tento rok cigarety. U koníků si dáváme předsevzetí new stáje............

31.12.2008 13:33
woldemortik

XXX.XXX.199.200

olga visňakova napsal(a):
minulí rok to byl alkohol-nyní si dám poctivě na narozky skleničku, na new rok sklenku, tento rok cigarety. U koníků si dáváme předsevzetí new stáje............

ja si radeji žádna predcevzeti nedavam jelikoz je stejnak nesplnim.znám se.

31.12.2008 13:39
horseslower

XXX.XXX.146.26

woldemortik napsal(a):

užívat si života.. ale taky už si konečně vyrobit co nejlepší vztah s kobylkou

31.12.2008 13:41
olga visňakova

XXX.XXX.79.90

woldemortik napsal(a):

woldemortik-to chápu, také se klepu, at to zmáknu, cigarety jsou hodnně o vůli, troufnu si říci, že to je droga

31.12.2008 13:43
woldemortik

XXX.XXX.199.200

woldemortik-to chápu, také se klepu, at to zmáknu, cigarety jsou hodnně o vůli, troufnu si říci, že to je droga

to znám taky jsem kuřák,ale když jsem ve společnosti nekuřáků tak moc nekouřím,ale zase když je okolo me dost lidi co kouři tak hulím jak fabrika taky bych chtěla prestat,ale nejak nemám pevnou vůly.cigarety stoji čím dál víc a když si spočítam co prokouřím za rok tak bych měla za to tolik veci na kone a ž je mi stoho špatně

31.12.2008 13:44
strelish

XXX.XXX.161.254

Však ona to taky droga je. Vzniká na ni fyzická i psychická závislost. Jenže jen málo kuřáků si tohle dovede přiznat. Tak hodně zdaru

A do nového roku nemám předsevzetí, ale jedno přání. A to si nechám pro sebe

31.12.2008 14:29
karwen

XXX.XXX.132.238

sibelik napsal(a):

No já mám v plánu konečně pořádně makat se svým miláčkem a naučit ho hodně nových věcí, chodit s ním častěji na vyjížďky, prostě se mu celkově víc věnovat a neflákat to jako tento rok...

31.12.2008 19:37
redbla

XXX.XXX.169.27

sibelik napsal(a):

Jedno mám a né jen novoroční - užívat si každý den co nejvíc, protože jeden nikdy neví ?

31.12.2008 21:23
bospor

XXX.XXX.193.16

redbla napsal(a):
Jedno mám a né jen novoroční - užívat si každý den co nejvíc, protože jeden nikdy neví ?

tak tohle mám taky

31.12.2008 22:20
saddlery

XXX.XXX.178.248

bospor napsal(a):
tak tohle mám taky

Předsevzetí ? jednou zbohatnout a ukojit svůj sen a mít starej tak koráb,bud starej Dodge,Ford,Plymouth nebo takovýhle nějaký kus. Když koukám na netu po amerických serverech kde jsou na prodej,tak mě to uplně ničí. Skromnej chlapec

31.12.2008 22:40
redbla

XXX.XXX.169.27

saddlery napsal(a):
Předsevzetí ? jednou zbohatnout a ukojit svůj sen a mít starej tak koráb,bud starej Dodge,Ford,Plymouth nebo takovýhle nějaký kus. Když koukám na netu po amerických serverech kde jsou na prodej,tak mě to uplně ničí. Skromnej chlapec

To jako na ozdobu, nebo to zprovoznit

31.12.2008 22:42
redbla

XXX.XXX.169.27

bospor napsal(a):
tak tohle mám taky

tak to jsi šťastný člověk

31.12.2008 22:52
redbla

XXX.XXX.169.27

redbla napsal(a):
tak to jsi šťastný člověk

to bylo pro Bospor

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.12.2008 23:08

sibelik napsal(a):

Přidávám se do klubu těch co si chtějí užít každý den života nejen se čtyřnohými přáteli, člověk si uvědomí co měl až když to ztratí... bohužel. Dál bych tak skromně chtěla zhubnot a pokračovat ve studiu a na jaře ve zdraví obsednout tohohle raracha .

31.12.2008 23:09

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Přidávám se do klubu těch co si chtějí užít každý den života nejen se čtyřnohými přáteli, člověk si uvědomí co měl až když to ztratí... bohužel. Dál bych tak skromně chtěla zhubnot a pokračovat ve studiu a na jaře ve zdraví obsednout tohohle raracha .

Snad to zvládnem v této spící náladě

1.1.2009 07:47
saddlery

XXX.XXX.178.248

redbla napsal(a):
To jako na ozdobu, nebo to zprovoznit

zprovoznit,nebo už dané do provozu,jsou takových na netu stovky,mě z toho hrábne.

1.1.2009 17:39
redbla

XXX.XXX.169.27

saddlery napsal(a):
zprovoznit,nebo už dané do provozu,jsou takových na netu stovky,mě z toho hrábne.

Tak budeme držet všechny palce a kopyta a snad se to povede

1.1.2009 17:42
redbla

XXX.XXX.169.27

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Snad to zvládnem v této spící náladě

Zkus juknout na stránky lidí co si koně umí uspat (připravit) i na to obsedání - např Václav Bořánek a jemu podobní

1.1.2009 18:04

redbla napsal(a):
Zkus juknout na stránky lidí co si koně umí uspat (připravit) i na to obsedání - např Václav Bořánek a jemu podobní

Jj, pracujeme v kruhovce, hrajeme si, nosíme sedlo jen tak.... zatím je moc šikovný, naprosto v klidu. Tak doufám že jen tak dál!

Přidejte reakci

Přidat smajlík