Dáváte si nějaké do nového roku? třeba ohledně koníků?
PS> na obrázku hřebec Kámoš
haisovad
napsal(a):
Že postavíme do července stáj...zatím to vypadá reálně ale kdo ví, doufejme že se nic nevys..e a vše klapne
Já si tedy předsevzetí nedávám, nemám ráda když mě "tlačej termíny" když chci něco udělat pokouším se o to co nejdřív
Pokud možno hned
red and white
napsal(a):
Já si tedy předsevzetí nedávám, nemám ráda když mě "tlačej termíny" když chci něco udělat pokouším se o to co nejdřív
Pokud možno hned
Já právě udělám nejvíc práce když mě tlačej termíny...když jsem v presíku tak mi to jde všechno od ruky...než když mám na to móóóře času...
haisovad
napsal(a):
Já právě udělám nejvíc práce když mě tlačej termíny...když jsem v presíku tak mi to jde všechno od ruky...než když mám na to móóóře času...
Já ne, já jsem pak nervní, pořád si řikám nic nestihnu, všechno je na ho...
A když mi nikdo nenadiktuje kdy to mám udělat tak se to snažím udělat co nejdříve abych to měla hotovo, ale nemusím se nervovat že to nestihnu
olga visňakova
napsal(a):
woldemortik-to chápu, také se klepu, at to zmáknu, cigarety jsou hodnně o vůli, troufnu si říci, že to je droga
to znám taky jsem kuřák,ale když jsem ve společnosti nekuřáků tak moc nekouřím,ale zase když je okolo me dost lidi co kouři tak hulím jak fabrika taky bych chtěla prestat,ale nejak nemám pevnou vůly.cigarety stoji čím dál víc a když si spočítam co prokouřím za rok tak bych měla za to tolik veci na kone a ž je mi stoho špatně
olga visňakova
napsal(a):
woldemortik-to chápu, také se klepu, at to zmáknu, cigarety jsou hodnně o vůli, troufnu si říci, že to je droga
Však ona to taky droga je. Vzniká na ni fyzická i psychická závislost. Jenže jen málo kuřáků si tohle dovede přiznat. Tak hodně zdaru
A do nového roku nemám předsevzetí, ale jedno přání. A to si nechám pro sebe
sibelik
napsal(a):
No já mám v plánu konečně pořádně makat se svým miláčkem a naučit ho hodně nových věcí, chodit s ním častěji na vyjížďky, prostě se mu celkově víc věnovat a neflákat to jako tento rok...
bospor
napsal(a):
tak tohle mám taky
Předsevzetí ? jednou zbohatnout a ukojit svůj sen a mít starej tak koráb,bud starej Dodge,Ford,Plymouth nebo takovýhle nějaký kus. Když koukám na netu po amerických serverech kde jsou na prodej,tak mě to uplně ničí. Skromnej chlapec
saddlery
napsal(a):
Předsevzetí ? jednou zbohatnout a ukojit svůj sen a mít starej tak koráb,bud starej Dodge,Ford,Plymouth nebo takovýhle nějaký kus. Když koukám na netu po amerických serverech kde jsou na prodej,tak mě to uplně ničí. Skromnej chlapec
To jako na ozdobu, nebo to zprovoznit
Uživatel s deaktivovaným účtem

sibelik
napsal(a):
Přidávám se do klubu těch co si chtějí užít každý den života nejen se čtyřnohými přáteli, člověk si uvědomí co měl až když to ztratí... bohužel. Dál bych tak skromně chtěla zhubnot a pokračovat ve studiu a na jaře ve zdraví obsednout tohohle raracha
.

napsal(a):
Přidávám se do klubu těch co si chtějí užít každý den života nejen se čtyřnohými přáteli, člověk si uvědomí co měl až když to ztratí... bohužel. Dál bych tak skromně chtěla zhubnot a pokračovat ve studiu a na jaře ve zdraví obsednout tohohle raracha
.
Snad to zvládnem v této spící náladě

redbla
napsal(a):
Zkus juknout na stránky lidí co si koně umí uspat (připravit) i na to obsedání - např Václav Bořánek a jemu podobní
Jj, pracujeme v kruhovce, hrajeme si, nosíme sedlo jen tak.... zatím je moc šikovný, naprosto v klidu. Tak doufám že jen tak dál!