jaruska
napsal(a):
Jéé,Janina je dneska při chuti jezdecké,
jéé,škoda,že jste holky tak dalekooo!!!
no jako ja rada jezdim jak chumelí nevim jak to ale dycky je mi teplono neva sem ted nafotila to sedlo na prodej a jdu pro svoje sedílko a asi si ho vyleštím a taky si ho vyfotím
nemam žadne foto jen tak bez koně..sem ted koukala na sedlářství deniela netiková a ona tež dava na spodek filc místo kožichu a mě se to hrozně líbí...ma tam podobne sedla tomu mímu
lucky
napsal(a):
no jo, to je škoda. Ale až přijedeš, bude sranda.
no, já mám fotky bez koně..ale taky by to moje potřebovalo namazat
jaruska
napsal(a):
Ahojky holky!!!
Teda vy jedete-my pořád někde trajdáme po horách,tak nestíhám vás číst.
Use vše nej k narozkám-už je z ní stará baba..
Všichni máte super fotečky!!
Co plánujete??Nějaký srazík,jestli dobře chápu?Kdy kde???Abych se taky zúčastnila!
Jinak tady sněží-je to krása-jen ať padá ...
Dám vám sem pár foteček!!
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
Jo tak to joo,o Jarušce jasně že vím,já myslela že tu plánujete nějaký sraz pro všechny někde na nějaké akci či co....
Jo holky pěkně běhají-jsou to kámošky...
S tou babou to říkám ze srandy-hold už žádné hříbátko
Tak čtu na seznamu že bude mrznout a sněžit-jupí-budu fotit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
proxima
napsal(a):
to je ono muj vernej pomocníkkdyž sem ho dovezla bylo růžové...po cca 6 letech chytlo tudle fazonu jednou za rok ho jemně natřu lukanou a 4x do roka utřu mokrým hadrem
mala dakotka mi občas sežere ty uvazovatka)))je jen jemně zdobené, nejdelší naše trasa byly cca 140 km na závody))jezdím sním všecky moje koně.....jo a u hrušky mám červenou bambulku
dakotka
napsal(a):
to je ono muj vernej pomocníkkdyž sem ho dovezla bylo růžové...po cca 6 letech chytlo tudle fazonu jednou za rok ho jemně natřu lukanou a 4x do roka utřu mokrým hadrem
mala dakotka mi občas sežere ty uvazovatka)))je jen jemně zdobené, nejdelší naše trasa byly cca 140 km na závody))jezdím sním všecky moje koně.....jo a u hrušky mám červenou bambulku
Teda takové sedlo jsem ještě neviděla!!!!Fakt originál
Tak nemusí být všechno Zajac a Frinta že jo,hlavně když prdel a koně netlačí..
Já mám taky takového exota-něco mezi westernem a vytrvalostí bez hrušky..
proxima
napsal(a):
Teda takové sedlo jsem ještě neviděla!!!!Fakt originál
Tak nemusí být všechno Zajac a Frinta že jo,hlavně když prdel a koně netlačí..
Já mám taky takového exota-něco mezi westernem a vytrvalostí bez hrušky..
pan sedlař...řikam mu strejda jsme byly příbuznýjich našil už spousty sou hlavně kolem přerova...je to ručni prace a všecky spoje sou s kuže...žadne nyty a hřebíky...ja už ho mam za ty leta teda značně jeté
ale co nejdříve jdu do dalšího ale v jine barve a chci obracene posedlí....a třmeny na přezky bo tady musím šněrovat))tady víc zepředu--jo a ma twistry nebo jak se to menu jřmeny
dakotka
napsal(a):
pan sedlař...řikam mu strejda jsme byly příbuznýjich našil už spousty sou hlavně kolem přerova...je to ručni prace a všecky spoje sou s kuže...žadne nyty a hřebíky...ja už ho mam za ty leta teda značně jeté
ale co nejdříve jdu do dalšího ale v jine barve a chci obracene posedlí....a třmeny na přezky bo tady musím šněrovat))tady víc zepředu--jo a ma twistry nebo jak se to menu jřmeny
...tady můj hybridek...
Je hrozně pohodlné
proxima
napsal(a):
Jo tak to joo,o Jarušce jasně že vím,já myslela že tu plánujete nějaký sraz pro všechny někde na nějaké akci či co....
Jo holky pěkně běhají-jsou to kámošky...
S tou babou to říkám ze srandy-hold už žádné hříbátko
Tak čtu na seznamu že bude mrznout a sněžit-jupí-budu fotit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No já vím, že to byla sranda ..jen není žádná báábáááá
. Stejně je to holčí
..jooo..a momentálně tuleň s makeupem
.
No jo, sněží..já se jdu oblíknout a na chvíli ji protáhnu tady po okolí..moc se mi nechce, ale na narozky by neměla sedět doma, že..
Jááá zmrznůů! už chci jaro...já nesnáším zimůůů.
jaruska
napsal(a):
Tady je vidět trochu líp..
Ale bojím že za chvíli bude Vanese malé-hrozně mohutní..
Je to tak na nějakého arábka..
proxima
napsal(a):
Tady je vidět trochu líp..
Ale bojím že za chvíli bude Vanese malé-hrozně mohutní..
Je to tak na nějakého arábka..
toš to je fakt hybridek))...ja mam vyhodu že to moje sedí na všem...jezdila sem stím několik koní a nikdy nebyl problem...musim někdy tam kvan ma exkurzi.
.tady je na Lupikovi .třeba))
dakotka
napsal(a):
toš to je fakt hybridek))...ja mam vyhodu že to moje sedí na všem...jezdila sem stím několik koní a nikdy nebyl problem...musim někdy tam kvan ma exkurzi.
.tady je na Lupikovi .třeba))
Jéééé,Evikůůů,Sametek je nádherne
j a kráásně mu sekne ta zelená ohlávka!!!
A běhající lítající holky jsou skvělý,ale heléé,tady už taky padá snííížééék!!!!
jaruska
napsal(a):
Jéééé,Evikůůů,Sametek je nádherne
j a kráásně mu sekne ta zelená ohlávka!!!
A běhající lítající holky jsou skvělý,ale heléé,tady už taky padá snííížééék!!!!
Jéé,Lucí,zapomněla jsem ti odpovědět,promiň,
no jo,chystám se k Evikovi,až bude teplejš
a až budou mít hříbka od Vanesky.
Moruš vyhlíží víc snížku.
jaruska
napsal(a):
Jéé,Lucí,zapomněla jsem ti odpovědět,promiň,
no jo,chystám se k Evikovi,až bude teplejš
a až budou mít hříbka od Vanesky.
Moruš vyhlíží víc snížku.
Čichám čichám sněhovou lavinu!!!!
jaruska
napsal(a):
Čichám čichám sněhovou lavinu!!!!
Janí,jak je Lupik vysokej?
jaruska
napsal(a):
Janí,to Tvoje sedýlko je na způsob Californie,viď?
Hele,k čemu u nás sloužej přes den boxy,když tam nejsou koně,Jarča do nich pouští minikrálíky se proběhnout.
jaruska
napsal(a):
Janí,to Tvoje sedýlko je na způsob Californie,viď?
Hele,k čemu u nás sloužej přes den boxy,když tam nejsou koně,Jarča do nich pouští minikrálíky se proběhnout.
Budu mušet k holiči,než pojedu k Evikovi,Olda dneska pravil,že mám vlasy jak nakopnutej drn,
a mě se táák nechce...
jaruska
napsal(a):
Budu mušet k holiči,než pojedu k Evikovi,Olda dneska pravil,že mám vlasy jak nakopnutej drn,
a mě se táák nechce...
Tohle jsem fakt ještě neviděla.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2835353/ westernove-sedlo.php
jaruska
napsal(a):
Janí,jak je Lupik vysokej?
no naposledy měl 150 KVH jak pudu krmit ho změřím....no doufam že už víc neporosteani by neměl po kom máma měla 150 a fotřik tak 145....jj je to asik coulifornie)))ja senm už i si sedla do držších..ale fšecko mě tlačí do pr....kurna tady šumelí celej den a napadlo tak 2 cm
jaruska
napsal(a):
Táák vyjížďka byla super, sice jsem vymrzla, ale nebylo to tak hrozné. Usa se ani moc nezapotila, na to, že jsem celkem dost klusaly a i cválaly, tak nebyla skoro mokrá pod dekou, jen trochu na plecích, tak jsem ji dala odpocku a doma připravila hamí k narozeninám
to uprostřed jsou tři fíky..jinak tam má hromadu mrkviček, jablíčka, čínské zelí a ledový salátek na ozdobu...
lucky
napsal(a):
Táák vyjížďka byla super, sice jsem vymrzla, ale nebylo to tak hrozné. Usa se ani moc nezapotila, na to, že jsem celkem dost klusaly a i cválaly, tak nebyla skoro mokrá pod dekou, jen trochu na plecích, tak jsem ji dala odpocku a doma připravila hamí k narozeninám
to uprostřed jsou tři fíky..jinak tam má hromadu mrkviček, jablíčka, čínské zelí a ledový salátek na ozdobu...
gratulace
lucky
napsal(a):
ham!!!
kdéže nějaké dečky a podobné blbiny co kupují koním! Kus žvance a o radost je postaráno!!! Ta mlaskala až za ušima.
lucky
napsal(a):
kdéže nějaké dečky a podobné blbiny co kupují koním! Kus žvance a o radost je postaráno!!! Ta mlaskala až za ušima.
dakotka
napsal(a):
Tákkk Lupik už si pul roku drží 150 doufam že mu to vydrží
Tak to je super míra!!!
Mě by teda vyhovovalo tak 140,ale jsem spokojená i se stotřicítkou.
Jééé,Lucíí,ta si dáváá,já taky koním nekupuju žádný ohlávky a nějáký kraviny,koně vždycky mají nejradši žrádlo a největší radost z různých druhů pečiva,jablek,mandarinky,pomeranče,prostě cokoliv k jídlu a pokud možno ve velkým množství.
Janí,jak se mám vypnout a zapnout,jako PC celkově?
jaruska
napsal(a):
Tak to je super míra!!!
Jééé,Lucíí,ta si dáváá,já taky koním nekupuju žádný ohlávky a nějáký kraviny,koně vždycky mají nejradši žrádlo a největší radost z různých druhů pečiva,jablek,mandarinky,pomeranče,prostě cokoliv k jídlu a pokud možno ve velkým množství.
No jo, s kusem žvance se nejvíc zavděčíš To je jakoby jsi děcku koupila na Vánoce ponožky..taky to "fakt" ocení
jaruska
napsal(a):
Noo,přesně to myslím,
hrůůza!!!
je to mazec,na pár lepáků. Dnes se vracím z ranče domů a někdo ve městě umlátil bílou labut,na klinice už jí nemohli bohužel pomoct . To je taky na lepáka,ale traverzou.
lucky
napsal(a):
No jo, s kusem žvance se nejvíc zavděčíš To je jakoby jsi děcku koupila na Vánoce ponožky..taky to "fakt" ocení
Jééžíš,no jo,ta mládež se neumí asi jinak bavit dneska,je to fakt děs,ale na druhou stranu pro ně toho vyžití moc není,na všem se šetří,všechno se ruší,divná politika...
jaruska
napsal(a):
Tak to je super míra!!!
no nebo zapni a vypni ICQ esik se ti neseklo...ale dnes už ho mam ja stejně vyple bo muj notas asik poletí oknem nějak mě zlobí neřád...jinak měřila sem Lupika vidlema on je na toto super...jak mě vidí že se ženu s nařadim stoupne si na místo a nema odvahu se pohnout dokad nepoklidím)))aby nezavalzel..ale stoho se toho nařadí nebojí a spolupracuje...to kobyla stara ta tež pěkně ustoupí nevadí ji jak kydám ale jak udělam nějakej blbej pohyb nedej pože ju s něčim poměřit tak by se posrala...asi někdy nakladačku
ale ne odemě .....!!!!
jaruska
napsal(a):
Kájo,asi je to blbá otázka,v jakým sedle budeš na kobče jezdit,coo?
Asi western,co?
A jezdíš někde,když je ještě kobuška mladá?
hele já mám času jezdit, ,ta neš dospěje do mé váhy tak asi zestárnu,jednou jsem vezl sedlo na arabku a majitelka mi říká at si sednu a zkusím to taky,podíval jsem se na klisnu a ona na mě s pohledem laně- sedláři,ty sedláku vyžranej nelez na mě,nebo mě nase...... Tak povídám majitelce,jo já na tom seděl doma na židli a dobrý.
jaruska
napsal(a):
Tak už jsem to udělala,děje se něco?
Holky,holky,a kluci teda už taky,já budu moct vzít zítra sááně a Kačenku a vyrazíme,je trošíčku napadáno!!!
Ale je to jen tak na malou jarču,já zase budu mušet šmajdat pěšky...
jaruska
napsal(a):
Holky,holky,a kluci teda už taky,já budu moct vzít zítra sááně a Kačenku a vyrazíme,je trošíčku napadáno!!!
Ahááá,tak nemysli si,ono to uteče,co to je 2 roky,nic,kor při Tvé práci.
jaruska
napsal(a):
Kájo,asi je to blbá otázka,v jakým sedle budeš na kobče jezdit,coo?
Asi western,co?
A jezdíš někde,když je ještě kobuška mladá?
bude to super wade,taková komplet výstroj šitá po večerech,ale není vůbec čas.Už mám i plný počítač inspirace
jaruska
napsal(a):
no ja jedu na Prahupovinný výlet...celá štastná(.......
jaruska
napsal(a):
Ahááá,tak nemysli si,ono to uteče,co to je 2 roky,nic,kor při Tvé práci.
Tak,a tak to teda vidím já na své budoucí,mi asi zdobením ruka upadne.
jaruska
napsal(a):
Jůůůůváá,to je kráása!!!Ale já bych takovou krásu hned někde zničila,mě nic nevydrží...
Janí,nechceš zajet ku nám,je to kousínek od Prahy!!!
já to neodřu,pač to skončí u krbu.
jaruska
napsal(a):
Jůůůůváá,to je kráása!!!Ale já bych takovou krásu hned někde zničila,mě nic nevydrží...
Janí,nechceš zajet ku nám,je to kousínek od Prahy!!!
jakej kousíček?..když si pro mě dojedete na smíchov tak klidně
jaruska
napsal(a):
Je to fakt nádhera,ale to bych se bála,že když uvážu kobylu u hospody s tím,tak sedlo ukradnou a kobylu tam nechaj!!!!
když se kouknete na www.tcowboyarts.com tak to teprve padá čelist.
dakotka
napsal(a):
Safra,Janí,zítra to zrovna nejde,aby Olda někam odjel,to je práce pitomá...
Ale na Dejvický sedneš na autobus na Kladno a z Kladna městskou dopravou č.9 diojedeš až na autobusák do Slanýho,tam by pro Tebe Olda sfouknul.
jaruska
napsal(a):
Safra,Janí,zítra to zrovna nejde,aby Olda někam odjel,to je práce pitomá...
Ale na Dejvický sedneš na autobus na Kladno a z Kladna městskou dopravou č.9 diojedeš až na autobusák do Slanýho,tam by pro Tebe Olda sfouknul.
Ježííš,to je nádhera ty koně tam na tom sedle,
fakt úžasný!!!
jaruska
napsal(a):
fakt úžasný!!!
vždy když ty stránky prohlížím,tak jsem zralý na sedalin.
jaruska
napsal(a):
Taky bych byla,je to úúžasný ,taková piplačka,ale je to fakt nádhera!!!Mělo by se tu někde založit muzeum sedel,chodila bych očumovat pravidelně!
tak koukej pan mistr Dale Harwood
jaruska
napsal(a):
fakt úžasný!!!
neni tu smajl s obrovskýma očima)))ja nejezdim busem ani vlakem natoš tak po prazeja sem tam třikrat do roka..........a v pět fičíme na akci na žampach..........
mě se zdobena sedla nelíbí je to neprakticke nejde to pořadně opucovata stim že mam sedlo s konma a spěj na tom kočky...to by dopadlo
mě stači ten pruh co tam mám to je tak na kartaček na zuby
dakotka
napsal(a):
Jůů, to sedlo je fest zrdobené, ale na mě až moooc. Můj sen je ještě kráásná uzdečka a poprsák k sedýlku ve vínové se stříbrem jako mám na sedýlku
. Jsem byla tenkrát domluvená s panem Hudečkem, že to zrealizujeme a už to nestihl
. tak se snad někdy k tomu dokopu
mimochodem..tak jsem se v té chumelenici oblíkla, že teda jedu s holčí ven, přijdu do stáje a tam tohle!
Jsem vytáhla sedlo, deku, uzdečku, vše nachystala, že se jako zvedne..no né..-bude chrnět!!!! Jsem ji musela vysloveně vyhodit ze stáje!
lucky
napsal(a):
Jůů, to sedlo je fest zrdobené, ale na mě až moooc. Můj sen je ještě kráásná uzdečka a poprsák k sedýlku ve vínové se stříbrem jako mám na sedýlku
. Jsem byla tenkrát domluvená s panem Hudečkem, že to zrealizujeme a už to nestihl
mimochodem..tak jsem se v té chumelenici oblíkla, že teda jedu s holčí ven, přijdu do stáje a tam tohle!
Jsem vytáhla sedlo, deku, uzdečku, vše nachystala, že se jako zvedne..no né..-bude chrnět!!!! Jsem ji musela vysloveně vyhodit ze stáje!
moje hrdinství bylo že sem sedla přejela hadrem....pak sem dumala zda jít s některým na prochazku no a dopadlo to valenim se u TV
dakotka
napsal(a):
neni tu smajl s obrovskýma očima)))ja nejezdim busem ani vlakem natoš tak po prazeja sem tam třikrat do roka..........a v pět fičíme na akci na žampach..........
mě se zdobena sedla nelíbí je to neprakticke nejde to pořadně opucovata stim že mam sedlo s konma a spěj na tom kočky...to by dopadlo
mě stači ten pruh co tam mám to je tak na kartaček na zuby
to pak pucovat po každé vyjíždce,to se dá,a proto si ušiju totálně bestiálně vymazlené a pokaždé budu chtít od ježíška kartáček.
lucky
napsal(a):
jo luci prosim tě pisni mi ICQ nemužu tě najít...at tě mam aj doma kdyby něco
lucky
napsal(a):
Abych se přiznala, tak tohle přezdobení už se mi moc nelíbí. Mě to připadá příliš. jsem zastáncem jednoduché elegance, chtěla jsem sedlo jemně zdobené a krásnou sytou barvou + stříbro aby to ladilo a jsem spokojená. A už tak nadávám, že jsem si ho na jedné straně podřela sponou od opasku!!! Poničit tohle ryté, tak mě trefí
nakonec jsme vyjela..ale teda nechtělo se ji..fajnovka.
dakotka
napsal(a):
moje hrdinství bylo že sem sedla přejela hadrem....pak sem dumala zda jít s některým na prochazku no a dopadlo to valenim se u TV
Hihi,lidi,s Váma je fakt legrace!!!
Janííí,ty lenochu!!!
No ale já mám co povídat,oni ti naši dneska nechtěli,ale já jsem jet mohla
.Ale taky se mi samotný nechtělo.
Usina mi taky připomíná Moruši,ta chrápe vždycky,když má jít jezdit,páč ví,že jsem měkká...
saddlery
napsal(a):
to pak pucovat po každé vyjíždce,to se dá,a proto si ušiju totálně bestiálně vymazlené a pokaždé budu chtít od ježíška kartáček.
tak to by mě mohlo ohrát se stím tak piplat......strejda ma doma sedlo panamu a to je model je snad 30 let stare a furt na něm jezdí....vzadu to ma kuže s jakýchsi lasiček a je s bílé kůže prostě krasne....
lucky
napsal(a):
Abych se přiznala, tak tohle přezdobení už se mi moc nelíbí. Mě to připadá příliš. jsem zastáncem jednoduché elegance, chtěla jsem sedlo jemně zdobené a krásnou sytou barvou + stříbro aby to ladilo a jsem spokojená. A už tak nadávám, že jsem si ho na jedné straně podřela sponou od opasku!!! Poničit tohle ryté, tak mě trefí
a tak to já Usu zase vykopnu s té stáje..když už jsem se navlíkla! co mi to dalo práce!
lucky
napsal(a):
Víš jak je to,pořád člověk šije sedla s jednou linkou okolo sedla a to je nuda jako blázen,tak at to má štábní kulturu.
lucky
napsal(a):
Mě by teda to sedýlko s těma koníkama nevadilo vůůbec nebo to hezky jemně zdobený,ale zase taky říkám,že pro mě by to byla strašná škoda,já to vždycky někde odřu,a to tu nejsou stromy,teď si představte,že bych se odstěhovala na Šumavu třeba...
saddlery
napsal(a):
Víš jak je to,pořád člověk šije sedla s jednou linkou okolo sedla a to je nuda jako blázen,tak at to má štábní kulturu.
a taky moc hezký
jaruska
napsal(a):
Mě by teda to sedýlko s těma koníkama nevadilo vůůbec nebo to hezky jemně zdobený,ale zase taky říkám,že pro mě by to byla strašná škoda,já to vždycky někde odřu,a to tu nejsou stromy,teď si představte,že bych se odstěhovala na Šumavu třeba...
Taky moc pěkný,je fakt,že ta ruční práce je prostě úžasná.Že já vůůůl se nešla učit na sedlářku!!!
jaruska
napsal(a):
bylo by kapku z mechu a kapradí,taky design
jaruska
napsal(a):
Taky moc pěkný,je fakt,že ta ruční práce je prostě úžasná.Že já vůůůl se nešla učit na sedlářku!!!
začít se dá v každým věku.
saddlery
napsal(a):
začít se dá v každým věku.
no, ani nejde tak o cenu, stálo by tak zdobené určitě dost, jako že se mi tohle fakt nelíbí. jako za mě brrr... ..já bych si dovedla představit i více zdobené sedlo, ale na mé výtvarné buňky je tohle moc.... já bych si udělala návrh jinak.
saddlery
napsal(a):
bylo by kapku z mechu a kapradí,taky design
ta sedla co jsem sem dal foty,to je cenová lajna okolo 30000 dolarů,takže i kvalita někde jinde,než si klasický český konák či nekonák těžko koupí a kvalitu onoho sedla nedocení,pač sám nepochopí kolik to dá hodin práce a kolik stojí tak kvalitní materiál.
lucky
napsal(a):
no, ani nejde tak o cenu, stálo by tak zdobené určitě dost, jako že se mi tohle fakt nelíbí. jako za mě brrr... ..já bych si dovedla představit i více zdobené sedlo, ale na mé výtvarné buňky je tohle moc.... já bych si udělala návrh jinak.
koukám uzdečka od maxe ???
ta moje si ještě počká.
saddlery
napsal(a):
ta sedla co jsem sem dal foty,to je cenová lajna okolo 30000 dolarů,takže i kvalita někde jinde,než si klasický český konák či nekonák těžko koupí a kvalitu onoho sedla nedocení,pač sám nepochopí kolik to dá hodin práce a kolik stojí tak kvalitní materiál.
JJ, to já chápu. Ale ono se to někomu může líbit a na někoho je to moc přeplácané. Chybí mi tam "vzduch", prostě krásný kus kůže, je to příliš ornamentální. Ale proti gustu žádný dišputát
lucky
napsal(a):
JJ, to já chápu. Ale ono se to někomu může líbit a na někoho je to moc přeplácané. Chybí mi tam "vzduch", prostě krásný kus kůže, je to příliš ornamentální. Ale proti gustu žádný dišputát
tedkonc dodělávám barelku podle circley.com tam je to takové kombi
saddlery
napsal(a):
no ja bych to fakt neocenila radši hole než takovou placaninua mala dakotka by mi to stejně ožrala
lucky
napsal(a):
Jooo..to jsem viděla, já dneska koukala. Tahle sedla se mi moc nelíbí, spíše tvarem, ale chápu, že na barely jsou asi funkční. Ale co musím pochválit je uzdečka
no co si kdo navymýšlí,tak vyfasuje.Gabča už jednu soupravu má,a tak stálý zákazník,ale sedlo pro dvoleté dítě to je viks, fendry s třmeny 38cm
dakotka
napsal(a):
no ja bych to fakt neocenila radši hole než takovou placaninua mala dakotka by mi to stejně ožrala
mě se líbí třeba sedla této dámy ..chtěla to tady dát i dakotka, ale nejde ji to skopčit...
http://www.sedlarstvi.info/index.php?sedla
líbí se mi styl zdobení třeba to světlé s listy
nebo tohle tmavé..jen bych měla výhradu ke zdobení přední rozsochy, nebo jak se tomu říká, ale jinak je to moc pěkné
saddlery
napsal(a):
Pokud jích takových na rychlostky circley a další dílny po americe prodají stovky,tak to moc plácanina nebude ? koukám odborný výraz prodejce jezdeckých potřeb
ja tu pišu za sebe a ne za muj obchod!!tak si laskavě rejte jinde......!ja sem tu za sebe a obchod a sve zboží tu nepropaguju tak v klidu!
saddlery
napsal(a):
Pokud jích takových na rychlostky circley a další dílny po americe prodají stovky,tak to moc plácanina nebude ? koukám odborný výraz prodejce jezdeckých potřeb
já viděla jednou dětský maličký sedýlko,je to roztomilý,jak je to mrňavý!!
ale teda nevím,pro dvouletý dítě bych sedlo nedělala,vždyť ve třech letech už ho to nemuší bavit!
lucky
napsal(a):
mě se líbí třeba sedla této dámy ..chtěla to tady dát i dakotka, ale nejde ji to skopčit...
nebo tohle tmavé..jen bych měla výhradu ke zdobení přední rozsochy, nebo jak se tomu říká, ale jinak je to moc pěkné
to je lem forku obšitý hadí kůží,myslím,že to je sedlo Dandiny v kterém jezdí,alespon jsem se s ní o tom jednou bavil na nějaké akci,ale hadina je i po vyčinění dost slabá,nejde o propagaci,pokud je někomu práce koníčkem a snaží se své práci rozumět,at fotí,maluje atd,tak na tom není nic špatného.
lucky
napsal(a):
Hmm,to je taky moc pěknýýýý!!!!
jaruska
napsal(a):
já viděla jednou dětský maličký sedýlko,je to roztomilý,jak je to mrňavý!!
ale teda nevím,pro dvouletý dítě bych sedlo nedělala,vždyť ve třech letech už ho to nemuší bavit!
pony kobylka má 95cm khv a má tak celý komplet,ale 100% lepší,než mu koupit někde indii za 3000 která praskne atd. a je ůzká v bars pro kohoutky poníků a mrví dítěti sed.
jaruska
napsal(a):
No to je jasný,ty indie,já tomu taky nevěřím,a už vůůbec né pod dítě.
napsal mi ředitel velkotovárny na sedla v indii mejly abych jejich sedla prodával v čr,když po šesté nepochopil můj mejl v angličtině,že prostě neee ze sta důvodů,tak jsem mu napsal,že z indie leda kari jídlo a kamasutru ale westernová sedla bohužel,nevím proč,ale už nenapsal.
dakotka
napsal(a):
no ted si mi tu blikla že ses přihlasila...něco mi napiš..ja tě mam normal zelenou...jukni dole esik mě maš autorizovanou
já bych Ti i napsala,ale nevím,jak se to tady v tom totok,mě vždycky někdo nejdřív napíše a uložit už to pak dokážu.
napiš mi přesně,jak se píše ta přezdívka.
dakotka
napsal(a):
ja sem taky zapla a vypla a nic..mam tě zelenou jako že tam seš...
kurnik škoda že to zitra neklapne....14 března jedu do prahy zas ale to bude taky na kvap jedem na dráculu.....a pak tam budu nadýl až v květnu...
No já tu sem,ale Ty se mi tam pořád neobjevuješ.
No tak to vyjde v květnu,aspoň nějákej výhled máme!a můžeš přespat,místa je tu hafo!!!