Sáně za koně na prodej?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.1.2009 18:49
jmisak

XXX.XXX.4.138

Zdravíčko. Nemá náhodou někdo k prodeji kočárové sáně? i před renovací......nabídněte. Děkuji

2.1.2009 22:30
marketka

XXX.XXX.179.23

jmisak napsal(a):
Zdravíčko. Nemá náhodou někdo k prodeji kočárové sáně? i před renovací......nabídněte. Děkuji

Saně sice neprodávám, ale na bazoši někdo prodává saně, lokalita Olomouc.Nevím, odkud jsi, ale tady je kontakt, kdyby náhodou.
o.dian@centrum.cz

3.1.2009 08:46
jaruska

XXX.XXX.38.124

marketka napsal(a):
Saně sice neprodávám, ale na bazoši někdo prodává saně, lokalita Olomouc.Nevím, odkud jsi, ale tady je kontakt, kdyby náhodou.
o.dian@centrum.cz

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2709870/ Sane-za-kone.php

Tady jsou ještě jedny,jsou pěkný,ale ze z Plzně.

3.1.2009 08:47
saddlery

XXX.XXX.178.248

jaruska napsal(a):
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2709870/ Sane-za-kone.php

Tady jsou ještě jedny,jsou pěkný,ale ze z Plzně.

obratte se na www.historickekocary.cz pan Václav Obr,třeba vám něco sežene.

3.1.2009 08:48
jaruska

XXX.XXX.38.124

saddlery napsal(a):
obratte se na www.historickekocary.cz pan Václav Obr,třeba vám něco sežene.

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2626495/ Konske-sane.php

Tydle jsou taky moc kráásný,přímo poháádkový,Hradec Králové.

3.1.2009 14:36
jmisak

XXX.XXX.4.138

marketka napsal(a):
o.dian@centrum.cz

Díky za typy.....

4.1.2009 09:04
marketka

XXX.XXX.179.23

jmisak napsal(a):
Díky za typy.....

Dej pak vědět, jak to dopadlo. Ty tipy.

4.1.2009 11:00
jmisak

XXX.XXX.4.138

marketka napsal(a):
Dej pak vědět, jak to dopadlo. Ty tipy.

Tak už mám vyhlídnuté i něco v okolí tak to dnes objedu.

4.1.2009 20:19
jmisak

XXX.XXX.4.138

jmisak napsal(a):
Tak už mám vyhlídnuté i něco v okolí tak to dnes objedu.

Tak v okolí zatím nic moc.......Jedny jsem sehnal ale komplikovaná domluva s majitelem

4.1.2009 20:20
marketka

XXX.XXX.179.23

jmisak napsal(a):
Tak v okolí zatím nic moc.......Jedny jsem sehnal ale komplikovaná domluva s majitelem

Odkud jsi?

4.1.2009 20:22
jmisak

XXX.XXX.4.138

marketka napsal(a):
Odkud jsi?

Zlínsko

4.1.2009 20:23
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
Odkud jsi?

Vím o jedněch saních. Známé se ve stodole válí staré saně. Ale jsou to takové typické horské rohačky. Už je chtěla rozštípat a spálit. Byla bych jich škoda.
Známá je od Nové Paky /Jičín/.

4.1.2009 20:25
jmisak

XXX.XXX.4.138

marketka napsal(a):
Vím o jedněch saních. Známé se ve stodole válí staré saně. Ale jsou to takové typické horské rohačky. Už je chtěla rozštípat a spálit. Byla bych jich škoda.

Ty doma máme....Poohlížím se spíše po kočárových. No asi to skonči tak, že na jeden kočár udělám lyžiny a bude

4.1.2009 20:32
marketka

XXX.XXX.179.23

jmisak napsal(a):
Ty doma máme....Poohlížím se spíše po kočárových. No asi to skonči tak, že na jeden kočár udělám lyžiny a bude

A odkud jsi?

4.1.2009 20:34
jmisak

XXX.XXX.4.138

marketka napsal(a):
A odkud jsi?

Zlínsko

4.1.2009 22:55
marketka

XXX.XXX.179.23

jmisak napsal(a):
Zlínsko

lh297@seznam.cz, jižní Morava
na této mail. adrese prodávají také saně.

4.1.2009 23:04
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
lh297@seznam.cz, jižní Morava
na této mail. adrese prodávají také saně.

736 449 880.
tady prodávají saně pro 4 osoby-Brno

4.1.2009 23:07
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
736 449 880.
tady prodávají saně pro 4 osoby-Brno

zenta@seznam.cz
a tady prodávají dvoje historické saně, jsou od Svitav

4.1.2009 23:09
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
zenta@seznam.cz
a tady prodávají dvoje historické saně, jsou od Svitav

A tady další kontakt na saně, ale budou asi třeba opravit, hlavně to čalounění, lokalita není uveden
+420728988040

4.1.2009 23:10
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
A tady další kontakt na saně, ale budou asi třeba opravit, hlavně to čalounění, lokalita není uveden
+420728988040

Tady je foto

4.1.2009 23:11
blanche

XXX.XXX.245.111

marketka napsal(a):
Tady je foto

Ty jsou hustýýýýý ,,,

4.1.2009 23:12
jmisak

XXX.XXX.4.138

marketka napsal(a):
Tady je foto

Díky.......Vcelku na netu mám už vse omrknuté.......Nějak to nespěchá. Určite se někde po stodolách něco objeví. i když kočár sehnat tady bylo složité. Musel jsem až do Čech. Ty poslední sáně se mi líbí.

4.1.2009 23:17
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
Tady je foto

Nevadil by Olomoucký kraj? Tady nabízejí saně za 2 tisíce.

4.1.2009 23:18
jmisak

XXX.XXX.4.138

marketka napsal(a):

Ty jsou prodané......Na ně jsem měl na podzim zálusk, ale nějak jsem to prošvihl......Mám doma skelet kočáru tak se asi vyhrnu na podvozek a bude.....

4.1.2009 23:19
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):

Sakra. Ta fotka se nám nějak nepovedla. Pošlu ti to na mail i s kontaktem.
Teda jestli jsi je už na netu neviděl? Inzerát je teda 2 měsíce starý, ale kdo ví? Třeba budou k mání.

4.1.2009 23:20
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
Teda jestli jsi je už na netu neviděl? Inzerát je teda 2 měsíce starý, ale kdo ví? Třeba budou k mání.

Aha, tak s křížkem po funuse.
Koukal jsi na aukro?

4.1.2009 23:20
jmisak

XXX.XXX.4.138

marketka napsal(a):

Uvidím jak to bude zítra s počasím......Jak se nebude dát vyrazit do lesa tak si asi udělám výlet po moravě.

4.1.2009 23:24
jmisak

XXX.XXX.4.138

marketka napsal(a):
Aha, tak s křížkem po funuse.
Koukal jsi na aukro?

Na aukru nic není. Ve vedlejší vesnici jsou sáně ale uplně obyčejné nákladní.

4.1.2009 23:27
jmisak

XXX.XXX.4.138

jmisak napsal(a):
Uvidím jak to bude zítra s počasím......Jak se nebude dát vyrazit do lesa tak si asi udělám výlet po moravě.

Takovýto typ saní mám v merku jen ukecat majitele Pořád jak bude renovovat a uz 2 roky nic

4.1.2009 23:32
jmisak

XXX.XXX.4.138

jmisak napsal(a):
Takovýto typ saní mám v merku jen ukecat majitele Pořád jak bude renovovat a uz 2 roky nic

Jěšte propůjčená fotka

4.1.2009 23:34
ukulemba

XXX.XXX.23.239

jmisak napsal(a):
Jěšte propůjčená fotka

ty sou supr...
musi bejt krasa kdyz je snih se nekde v tehlech sanich projizdet...
Ze bych do pristiho roku naucila svyho plnase tahat?Tlustej je na to dost..hihi

4.1.2009 23:35
jmisak

XXX.XXX.4.138

ukulemba napsal(a):
ty sou supr...
musi bejt krasa kdyz je snih se nekde v tehlech sanich projizdet...
Ze bych do pristiho roku naucila svyho plnase tahat?Tlustej je na to dost..hihi

Tak to naši chlaďásci na tah v klidu

4.1.2009 23:38
ukulemba

XXX.XXX.23.239

jmisak napsal(a):
Tak to naši chlaďásci na tah v klidu

To verim..ja jela asi dvakrat ve vozejku a je to uzasny..a ten snih a takovy krasny sane..uz jen nejakej krasnej kun a chlap by chybel:D

4.1.2009 23:38
jmisak

XXX.XXX.4.138

ukulemba napsal(a):
To verim..ja jela asi dvakrat ve vozejku a je to uzasny..a ten snih a takovy krasny sane..uz jen nejakej krasnej kun a chlap by chybel:D

4.1.2009 23:42
ukulemba

XXX.XXX.23.239

jmisak napsal(a):

Copak copak..? Ze bych si s nim zrovna psala??

4.1.2009 23:44
jmisak

XXX.XXX.4.138

ukulemba napsal(a):

oooooooooo.......to by nešlo.....šťastně zadaný

4.1.2009 23:46
marketka

XXX.XXX.179.23

ukulemba napsal(a):

Tak vám tu budu chvíli křenit.
Hele, omrkni inzeráty, co jsem ti poslala a uvidíš, určitě ty sáně na tebe ve stodole čekají. Nebo sleze sníh a zase vytáhneš kočár a bude.

4.1.2009 23:49
jmisak

XXX.XXX.4.138

marketka napsal(a):
Tak vám tu budu chvíli křenit.
Hele, omrkni inzeráty, co jsem ti poslala a uvidíš, určitě ty sáně na tebe ve stodole čekají. Nebo sleze sníh a zase vytáhneš kočár a bude.

Nic se nemá lámat přes koleno.......Jen víš jak. Mám tu ty jedny vytipované a dopadne to jak s kočárem. Vedle ve vsi měl kočár a nechtěl prodat. Až jsem dovezl z Čech tak už ho měl na internetu na prodej.

4.1.2009 23:52
ukulemba

XXX.XXX.23.239

jmisak napsal(a):
oooooooooo.......to by nešlo.....šťastně zadaný

Oooo..vsak ja si te nechci brat Jen jsem se zeptala jestli ses peknej chlap s peknym konem

4.1.2009 23:52
jmisak

XXX.XXX.4.138

ukulemba napsal(a):
Oooo..vsak ja si te nechci brat Jen jsem se zeptala jestli ses peknej chlap s peknym konem

To musí posoudit jiní

4.1.2009 23:58
ukulemba

XXX.XXX.23.239

jmisak napsal(a):
To musí posoudit jiní

No beztak jo a ja sem zas utrela..hihi
Tak preju hlavne stastny lov tech sani a pekny sáňování :-)

4.1.2009 23:59
marketka

XXX.XXX.179.23

jmisak napsal(a):
Nic se nemá lámat přes koleno.......Jen víš jak. Mám tu ty jedny vytipované a dopadne to jak s kočárem. Vedle ve vsi měl kočár a nechtěl prodat. Až jsem dovezl z Čech tak už ho měl na internetu na prodej.

To je fakt zákon schválnosti.
My zase sháněli bryčku. Jeli jsme 250 km. Tam jich měl chlápek celou sbírku, asi 15
kusů. Člověk nevěděl, jakou si vybrat. Když jsme tahali, tak přišel chlápek z vedlejší vesnice, že má ve stodole Victorii. Zachovalý kočár, jen vyměnit čalounění. To se také předělalo, ale umřel nám koník- Kočár stojí u známého ve stodole a čekám, že ho snad oprášíme....

5.1.2009 00:02
jmisak

XXX.XXX.4.138

marketka napsal(a):
To je fakt zákon schválnosti.
My zase sháněli bryčku. Jeli jsme 250 km. Tam jich měl chlápek celou sbírku, asi 15
kusů. Člověk nevěděl, jakou si vybrat. Když jsme tahali, tak přišel chlápek z vedlejší vesnice, že má ve stodole Victorii. Zachovalý kočár, jen vyměnit čalounění. To se také předělalo, ale umřel nám koník- Kočár stojí u známého ve stodole a čekám, že ho snad oprášíme....

To s koníkem mě mrzí........Já jen nemám rád když lidí na něčem lpí a nakonec to je pak dobré jen na podpal do kamen.

5.1.2009 00:13
marketka

XXX.XXX.179.23

jmisak napsal(a):
To s koníkem mě mrzí........Já jen nemám rád když lidí na něčem lpí a nakonec to je pak dobré jen na podpal do kamen.

Jo jo, bylo ho škoda. No nic, jdu spát. Sáně už asi žádné nenajdu. Ani u nás ve stodole.Tak hodně štěstí.

5.1.2009 07:57
ambra

XXX.XXX.254.1

jmisak napsal(a):
To musí posoudit jiní

TAk já soudím, když do toho zapříhneš páru hnědek, tak to bude podle mého gusta.

5.1.2009 08:48
tango

XXX.XXX.165.55

jmisak napsal(a):

taky by se mi to páčilo,kdyby ten můj ihahák tahal saně,ale zatím ani netahá. není tu někdo kdo by ho to naučil? jsme taky ze zlína

5.1.2009 08:52
ambra

XXX.XXX.254.1

tango napsal(a):
taky by se mi to páčilo,kdyby ten můj ihahák tahal saně,ale zatím ani netahá. není tu někdo kdo by ho to naučil? jsme taky ze zlína

tango není to tak těžký to koníka naučit hlavně musí před zaučením umět základní navyky a pokud chodí na lonži tak už to tak moc těžké není, ale všechno chce čas.

5.1.2009 09:02
tango

XXX.XXX.165.55

ambra napsal(a):
tango není to tak těžký to koníka naučit hlavně musí před zaučením umět základní navyky a pokud chodí na lonži tak už to tak moc těžké není, ale všechno chce čas.

no jenže pro mě je to náročné ho učit. mám čas ho sem tam vzít na jízdárnu. mám 9-ti měsíční miminko, tak kdyby tu byl někdo tak hodný a pomohl by mi s tím,hned by to bylo lepší. jen to zkouším, když nebude tahat nic se nestane

5.1.2009 09:34
ambra

XXX.XXX.254.1

tango napsal(a):
no jenže pro mě je to náročné ho učit. mám čas ho sem tam vzít na jízdárnu. mám 9-ti měsíční miminko, tak kdyby tu byl někdo tak hodný a pomohl by mi s tím,hned by to bylo lepší. jen to zkouším, když nebude tahat nic se nestane

9ti měsíční miminko má času habaděj tam se stejně dřív jak ve dvouch letech nezačíná zapřahat, takže naučit základy jako chození na vodítku dávání nožiček, překračování větviček pak lonžka no pak nějak před druhém rokem bych zkusila seznámit s postroji a chomoutem(pokud možno padnoucím). Stylem napoprvé nasadit sundat a nechat uležet a pak postupně opakovat povodit v postroji zase sundat a pak postupně začít učit na opratích(kolem druhého roku dřív bych to asi nehrotila). Aby koník věděl, že má jit vpřed začal reagovat na povely pro odbočování a další(může se zapojit i práce na dvouch lonžích). Pak se obvykle přidává zátěž na pobočky jako je klacík, pneumatika apod. kKoník si zvyká na to, že ho do noh drcaj pobočáky a zvuky za sebou no a když umí tohle tak většinou jde pak do vozu nejlíp s druhým koněm(starším).
Jinak koukni na www.chladnokrevnici.info jou tam články o postrojích, stylech zápřeže a snad brzo budou další. Takže třeba to bude inspirací pro více lidiček.
Jinak osobně můžu doporučit, pokud by jsi něco takového chtěla sama dělat(nejde o zaučení koníka), ale spíše aby jsi ho ty v tý zápřeži sama zvládla až on to třeba bude umět. Tak jít za někým(nebo nějakej kurzík) a sama se to taky naučit. Ono to není jenom jak si sednout do sedla, tady máš koníka i několik metrů před sebou(např. při práci ze země). Opratě mají taky nějakej ten metr na víc oproti otěžím. Navíc postrojů je několik druhů/typů a pro laika není jednoduché to na koníka naskládat jak to patří. Takže rozhodně než sama něco začněš dělat tak si to někdo ošahat. Na stránkách chladnokrevníků určitě najdeš i typy, kam je vhodno se jet mrknout.
Navíc být tebou opravdu nezapomínám na to, že je jenom potřeba učit tomu koníka, ale i sebe. Držím palečky aby tě chuť neopustila a podařilo se to. Třeba se dočkáme i více kurzů pro lidičky co mají chuť si sednout na kozlík.
Ještě dotaz co máš za koníka(plemeno)?

5.1.2009 15:15
jmisak

XXX.XXX.4.138

ambra napsal(a):
9ti měsíční miminko má času habaděj tam se stejně dřív jak ve dvouch letech nezačíná zapřahat, takže naučit základy jako chození na vodítku dávání nožiček, překračování větviček pak lonžka no pak nějak před druhém rokem bych zkusila seznámit s postroji a chomoutem(pokud možno padnoucím). Stylem napoprvé nasadit sundat a nechat uležet a pak postupně opakovat povodit v postroji zase sundat a pak postupně začít učit na opratích(kolem druhého roku dřív bych to asi nehrotila). Aby koník věděl, že má jit vpřed začal reagovat na povely pro odbočování a další(může se zapojit i práce na dvouch lonžích). Pak se obvykle přidává zátěž na pobočky jako je klacík, pneumatika apod. kKoník si zvyká na to, že ho do noh drcaj pobočáky a zvuky za sebou no a když umí tohle tak většinou jde pak do vozu nejlíp s druhým koněm(starším).
Jinak koukni na www.chladnokrevnici.info jou tam články o postrojích, stylech zápřeže a snad brzo budou další. Takže třeba to bude inspirací pro více lidiček.
Jinak osobně můžu doporučit, pokud by jsi něco takového chtěla sama dělat(nejde o zaučení koníka), ale spíše aby jsi ho ty v tý zápřeži sama zvládla až on to třeba bude umět. Tak jít za někým(nebo nějakej kurzík) a sama se to taky naučit. Ono to není jenom jak si sednout do sedla, tady máš koníka i několik metrů před sebou(např. při práci ze země). Opratě mají taky nějakej ten metr na víc oproti otěžím. Navíc postrojů je několik druhů/typů a pro laika není jednoduché to na koníka naskládat jak to patří. Takže rozhodně než sama něco začněš dělat tak si to někdo ošahat. Na stránkách chladnokrevníků určitě najdeš i typy, kam je vhodno se jet mrknout.
Navíc být tebou opravdu nezapomínám na to, že je jenom potřeba učit tomu koníka, ale i sebe. Držím palečky aby tě chuť neopustila a podařilo se to. Třeba se dočkáme i více kurzů pro lidičky co mají chuť si sednout na kozlík.
Ještě dotaz co máš za koníka(plemeno)?

Tak na saních se úspěšně pracuje.......nebudou to vyloženě kočárovky, ale účel to splní a navíc to nebude přes léto překážet

5.1.2009 15:40
ambra

XXX.XXX.23.1

jmisak napsal(a):

Takt o vypadá na obojživelné sáně, pak by mě zajímal výsledek.

5.1.2009 16:01
jmisak

XXX.XXX.4.138

ambra napsal(a):
Takt o vypadá na obojživelné sáně, pak by mě zajímal výsledek.

Tak nějak to bude Věcer se na to chystáme. Do dne, dvou to bude hotové.

5.1.2009 16:21
ambra

XXX.XXX.23.1

jmisak napsal(a):
Tak nějak to bude Věcer se na to chystáme. Do dne, dvou to bude hotové.

TAk hlavně ať se dílo podaří a pak se ráda mrknu na fotku. No a snad i ten sníh vydrží.

5.1.2009 16:25
jmisak

XXX.XXX.4.138

ambra napsal(a):
TAk hlavně ať se dílo podaří a pak se ráda mrknu na fotku. No a snad i ten sníh vydrží.

No já bych i ten sníh oželel.......Radši kdyby se dalo jezdit do lesa.

5.1.2009 16:34
ambra

XXX.XXX.23.1

jmisak napsal(a):
No já bych i ten sníh oželel.......Radši kdyby se dalo jezdit do lesa.

No já bych si ho aspoň tady u nás na Hané, pro letoš, odpustila taky, idkyž na tom co tu leží by se taky dalo docela slušně jezdit v saních i u nás ve městě. Silničňáři, technický.... zapsaly a já se ráno brodila do práce jakým si sajrajtem a teďka mě to čeká znova, ale směr domov.
Jenom by mě zajímalo, co by na ty saně(teoreticky kdyb nějaký byly funkční a bydlely v nich červotoči) říkala ta naše trubka, ale relativně asi nic kdyby to mělo oje.

Vendina

2.1.2011 19:26
Vendina

XXX.XXX.210.252

Prosím Markéto našel jsem tvé příspěvky ohledně koupě saní,píšeš,že tvá známá má saně za koně ve stodole,má je tam ještě?Sháním saně za 1 těžkého koně.Díky za pomoc

Vendina

2.1.2011 19:30
Vendina

XXX.XXX.210.252

CHci se opět zeptat Markéto,tyto saně na fotce jsou ještě na prodej či nikoli?Děkuji zatím za ochotu.Pavel z Varů

2.1.2011 21:56
marketka

XXX.XXX.179.23

Ne ne,já saně neprodávám.Loni jsem je sháněla již v létě,kdy ještě nebyly v kurzu.Letos jsem začala opět v létě.Nakonec jsem sehnala,ale rozpadly se již při nakládce,takže od té doby taky pořád koukám,co kde nabízejí.Sháním za malého poníka a vždy mi nabízejí velké,nebo echt drahé.

3.1.2011 09:34
sheril

XXX.XXX.68.24

o vidíte a já nemohla prodat sáně dva roky a letos na podzim jsšem je dala na Aukro a vydražili se na 3000,-,byli typu kčárového na jednoho poníka

3.1.2011 10:56
marketka

XXX.XXX.179.3

Šári, koukala jsem na ně, ale trochu jsem měla jinou představu.

28.3.2011 17:45
premecek

XXX.XXX.103.86

mame sane za kone ale chtelo by to renovaci.

28.3.2011 18:27
marketka

XXX.XXX.179.23

Prosím o foto s cenou na mail: brouk.stecha@seznam.cz

28.3.2011 19:07
premecek

XXX.XXX.103.86

jestli by jste pockala ja jsem ted mimo.tak kolem 25.4.2011 bych mohl zaslat foto.dekuji za pochopeni.muj e mail premecek88@seznam.cz

Stuchlíková

28.1.2012 17:45
Stuchlíková

XXX.XXX.184.219

Dobrý den
Reaguji na váš inzerát, schánim saně za koně a chci se zeptat jestli jsou ještě k dispozici.
Děkuji za odpověd ......Stuchlíková

podskocova

28.1.2012 18:18
podskocova

XXX.XXX.99.190

na tequila ranči Lindava mají naše staré kočárové na prodej mejl na jejich stránkách.:-)

31.1.2012 11:08
guliver

XXX.XXX.182.164

Mohu nabídnout sáně za koně - prostějovsko. foto emailem

6.3.2018 12:37
uMasek

XXX.XXX.7.63

Jsou k dispozici tyto historické. Cenu nabídněte.

6.3.2018 19:58
sisi58

XXX.XXX.191.1

uMasek napsal(a):
Jsou k dispozici tyto historické. Cenu nabídněte.

Diskuze je z roku 2012 Hádám, že už nějaké sáně sehnali.

7.3.2018 17:48
kuba_74

XXX.XXX.190.228

marketka napsal(a):

Zdravím,
o ty bych měl zájem. Jsem od Jilemnice, takže to mám kousek. Dá se stím něco dělat ?
Pardon, už jsem si také všiml data diskuse smajlík

11.7.2018 21:42
uMasek

XXX.XXX.11.230

Informativně-Stále jsou k dispozici.

Přidejte reakci

Přidat smajlík