Westernové plemena a jezdci - kochači 24

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.1.2009 21:53
jaruska

XXX.XXX.38.124

Tak a dobrou nooc všem!

2.1.2009 21:54
dakotka

XXX.XXX.2.249

jaruska napsal(a):
Tak a dobrou nooc všem!

dobroooou

2.1.2009 21:54
saddlery

XXX.XXX.178.248

jaruska napsal(a):
Tak a dobrou nooc všem!

Tak zatial

2.1.2009 23:19
lucky

XXX.XXX.230.77

saddlery napsal(a):
Tak zatial

taky dobrou ..jsem si skákla ještě něco hamí a pomazlonkovat tu moji narozeninku..sakra..proč je ta uň tak velká, bych si ji vzala do postele..je jak heboučký tuleňa mazel šílený

3.1.2009 07:56
sakiron

XXX.XXX.144.142

lucky napsal(a):
taky dobrou ..jsem si skákla ještě něco hamí a pomazlonkovat tu moji narozeninku..sakra..proč je ta uň tak velká, bych si ji vzala do postele..je jak heboučký tuleňa mazel šílený

3.1.2009 08:12
saddlery

XXX.XXX.178.248

lucky napsal(a):

No jetě,že nemáš shira nebo clydesdala,to by to přilehnutí bylo kapku těžší.

3.1.2009 08:30
jaruska

XXX.XXX.38.124

saddlery napsal(a):
No jetě,že nemáš shira nebo clydesdala,to by to přilehnutí bylo kapku těžší.

Jůů,tydle shírové a tinkeři se míi dycinky líbili,hihi,to je zajímavý,ale doma bych to mít nechtěla,jednak jsou velký a jednak by se jim u nás v tom bahně moc nelíbilo,mušeli by být zavření a to bych zase nesnesla.Zlatý huculové.
Jééžííš,teda dneska mě překvapilo,choděj různý nabídky na Buffa,viď,ale dneska přišel dopis,že slečna zná Buffa z Děčína,ale ono jí madam bylo zatěžko pozdravit,šla rovnou k věci.Já stará bába vždycky zdravím jako vůl,když někam píšu a tohle jsem fakt něják nepobrala.
Rovněž ty sedmnáctiletý holky,to je opravdu zoufalý,k čemu oni se snížej,to já bych fakt nedokázala.Ale jsem slušně vychovaná a každému odpovídám slušně,protože člověk nikdy neví,jestli to píše opravdu ona sama nebo jestli je u ní někdo na návštěvě,kdo má opravdový zájem a s Buffíkem by si sedli.

3.1.2009 08:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jůů,tydle shírové a tinkeři se míi dycinky líbili,hihi,to je zajímavý,ale doma bych to mít nechtěla,jednak jsou velký a jednak by se jim u nás v tom bahně moc nelíbilo,mušeli by být zavření a to bych zase nesnesla.Zlatý huculové.
Jééžííš,teda dneska mě překvapilo,choděj různý nabídky na Buffa,viď,ale dneska přišel dopis,že slečna zná Buffa z Děčína,ale ono jí madam bylo zatěžko pozdravit,šla rovnou k věci.Já stará bába vždycky zdravím jako vůl,když někam píšu a tohle jsem fakt něják nepobrala.
Rovněž ty sedmnáctiletý holky,to je opravdu zoufalý,k čemu oni se snížej,to já bych fakt nedokázala.Ale jsem slušně vychovaná a každému odpovídám slušně,protože člověk nikdy neví,jestli to píše opravdu ona sama nebo jestli je u ní někdo na návštěvě,kdo má opravdový zájem a s Buffíkem by si sedli.

Hihi,Lucí,to je sranda s tou postelí,teda velkýho koně si v pelechu představit nedokážu,moc by se roztahovala Buff by i šíleně chrápal,ale poníčka ukazovali v posteli tůdle i v televizi a dokonce se sám přikryl,to bylo hezký!!!!

3.1.2009 08:43
saddlery

XXX.XXX.178.248

jaruska napsal(a):
Hihi,Lucí,to je sranda s tou postelí,teda velkýho koně si v pelechu představit nedokážu,moc by se roztahovala Buff by i šíleně chrápal,ale poníčka ukazovali v posteli tůdle i v televizi a dokonce se sám přikryl,to bylo hezký!!!!

mám na webu video z youtube jak dva chlapi maj doma poníka co s nima jezdí do mekáče,spí v posteli,dojde pro pivo do lednice atd,nutno vidět,lépe vlastnit.

3.1.2009 08:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

saddlery napsal(a):
mám na webu video z youtube jak dva chlapi maj doma poníka co s nima jezdí do mekáče,spí v posteli,dojde pro pivo do lednice atd,nutno vidět,lépe vlastnit.

Jojooo,na to videjko na Tvých stránkách jsem koukala,moooc hezkýýý!!!!

3.1.2009 09:59
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jojooo,na to videjko na Tvých stránkách jsem koukala,moooc hezkýýý!!!!

JOo, to video jsem viděla, kdysi mi ho někdo poslala mailem, fakt super. No ona Usa je takový postelový kůň. Ona je nejšťastnější, když leží a já se s ní mazlím, sednu si k ní, ona mi dá hlavu do náruče a já ji hladím a povídáme si. Ona je zlatá, nikdy jsem se nesetkala s tak mazlivým koněm. A taky je to spací kůň..pokud může, tak sebou praští..ovšem jen ve stáji

3.1.2009 13:33
saddlery

XXX.XXX.178.248

lucky napsal(a):
JOo, to video jsem viděla, kdysi mi ho někdo poslala mailem, fakt super. No ona Usa je takový postelový kůň. Ona je nejšťastnější, když leží a já se s ní mazlím, sednu si k ní, ona mi dá hlavu do náruče a já ji hladím a povídáme si. Ona je zlatá, nikdy jsem se nesetkala s tak mazlivým koněm. A taky je to spací kůň..pokud může, tak sebou praští..ovšem jen ve stáji

Ta moje to je taky hroznej mazel,za holkama na ranči chodí a tulí se a mazlí a když pak slyším,že mám nějakou divnou kobylku,tak říkám,že to má holka za domácí ůkol.

3.1.2009 13:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

saddlery napsal(a):
Ta moje to je taky hroznej mazel,za holkama na ranči chodí a tulí se a mazlí a když pak slyším,že mám nějakou divnou kobylku,tak říkám,že to má holka za domácí ůkol.

To je dobře,že jsou koníci mazliví,já bych doma žádnýho kousače nechtěla,jak tu choděj děti,to by nedělalo dobrotu.
Byli jsme venku,Buff chudák po 14 dnech,a on trouba vůůbec nezlobil,já jsem čekala,že jak naklušou,tak bude aspoň jeden kozel a vono prd.

3.1.2009 13:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tak a dobrou nooc všem!

3.1.2009 13:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Buffík byl v pohodě,ale tady jsme v krizi,Karlé,vymysli něco!!!

3.1.2009 13:49
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Tady koníci čumijo na ovce,Buff se na chviličku zastavil,aby prohlédl situaci,Kačenka se mezitím stačila vyčůrat.....

3.1.2009 13:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady koníci čumijo na ovce,Buff se na chviličku zastavil,aby prohlédl situaci,Kačenka se mezitím stačila vyčůrat.....

A pak Buff sám od sebe vyrazil hrdinně vpřed,ovcí se teda vůůůbec nebójí a naopak,pak se mu od nich vůůbec nechtělo.

3.1.2009 13:52
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
A pak Buff sám od sebe vyrazil hrdinně vpřed,ovcí se teda vůůůbec nebójí a naopak,pak se mu od nich vůůbec nechtělo.

Tady Buff kouká,jestli s Moruš jdeme taky,když on se nebójí,a já bych aj bývala šla,jenže to zas by se nedalo fotit zblízka,ona se Moruš taky nebála.

3.1.2009 13:54
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady Buff kouká,jestli s Moruš jdeme taky,když on se nebójí,a já bych aj bývala šla,jenže to zas by se nedalo fotit zblízka,ona se Moruš taky nebála.

Kšefty se musej vyřizovat i za jízdy..

3.1.2009 13:56
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tak a dobrou nooc všem!

Vyplazuje jazyk na Jarušku.

3.1.2009 13:57
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Vyplazuje jazyk na Jarušku.

Dneska bylo fakt kráásně,ale stejně mě ty moje nohy zase zábly...

3.1.2009 13:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Dneska bylo fakt kráásně,ale stejně mě ty moje nohy zase zábly...

Něco jsem i natočila,večer to sem dám.

3.1.2009 14:00
saddlery

XXX.XXX.178.248

jaruska napsal(a):

to já mám po vycházkách,ale zas mám hotovo

3.1.2009 14:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Tady se smí jen 30.

3.1.2009 14:02
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady se smí jen 30.

Hezký!!!
Moruš se šla opálit.

3.1.2009 14:04
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Kšefty se musej vyřizovat i za jízdy..

Krásná vyjížďka! Vidím, že pupky koníkům rostou, co??
Já dneska nevím s vyjížďkou, se mi moc nechce, jsem líná, něco jsem fotla, ale tomu mojemu zvířeti se zase nechtělo běhat. Nevím kde chodí na ty temperamenty u arabů, když ta moje kde nemusí, tak se nehne.
ale něco přece jen vyprodukovala

3.1.2009 14:05
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Hezký!!!
Moruš se šla opálit.

Kačenka ani nedošla dál,kde je to rovný,mušela se zvrhnout hned v těch místech,kde je zmrzlý to rozchozený bahno,prý je to jako akupunktůůra.

3.1.2009 14:07
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Kačenka ani nedošla dál,kde je to rovný,mušela se zvrhnout hned v těch místech,kde je zmrzlý to rozchozený bahno,prý je to jako akupunktůůra.

Jééžííš,Lucí,to je kráásná fotka lítacího Usininýho zadku!!!No,já dneska doufala,že něco taky fotnu ve vzduchu a nic,tak snad jindy.
A už musím zase mazat.Ahoj!

3.1.2009 14:09
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jééžííš,Lucí,to je kráásná fotka lítacího Usininýho zadku!!!No,já dneska doufala,že něco taky fotnu ve vzduchu a nic,tak snad jindy.
A už musím zase mazat.Ahoj!

Jojo,pupek utěšeně roste,ale ten podbřišník se k ničemu takovýmu nemá,prevít,budu to mušet něják nastavit či co.

3.1.2009 14:12
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jojo,pupek utěšeně roste,ale ten podbřišník se k ničemu takovýmu nemá,prevít,budu to mušet něják nastavit či co.

Chceš lítací zadek? Máš ho mít

3.1.2009 14:13
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Chceš lítací zadek? Máš ho mít

hoplá

3.1.2009 14:13
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
hoplá

já někdy nechápu, že si ti koně nezaplantají nožičky nebo nehodí držku

3.1.2009 17:58
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
já někdy nechápu, že si ti koně nezaplantají nožičky nebo nehodí držku

asi je šikovná honzovi se to párkrát stalo vyhodil a neustál to a hodil tlamu nevypadalo to pěkně a myslíš že byl příště opatrnější? nebyl!!!!!
každej den se chystám že už vyrazím a nemůžu se dostat ty ranní v kravíně mě nějak zmáhaj

3.1.2009 18:01
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
asi je šikovná honzovi se to párkrát stalo vyhodil a neustál to a hodil tlamu nevypadalo to pěkně a myslíš že byl příště opatrnější? nebyl!!!!!
každej den se chystám že už vyrazím a nemůžu se dostat ty ranní v kravíně mě nějak zmáhaj

Joo??To si zvykneeš,nebooj,ale to víš,bude to chvíli trvat,ale za čas se budeš budit automaticky i když do kravína nepůjdeš.
Bláááho,tam je zase kosa.

3.1.2009 18:20
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tak a dobrou nooc všem!

Ale je to na houby,než si zvykne člověk,viď,tak je jak zbitej z toho brzskýho vstávání.My chodili na čtvrtou ranní,ale kolem jedenácté už jsme byli zase doma,to bylo príma.

3.1.2009 18:22
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ale je to na houby,než si zvykne člověk,viď,tak je jak zbitej z toho brzskýho vstávání.My chodili na čtvrtou ranní,ale kolem jedenácté už jsme byli zase doma,to bylo príma.

Tak tady úprkem vpřed.

http://www.stream.cz/video/ 210721-buffy-a-kacenka-cvalaji

3.1.2009 18:40
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Tak tady úprkem vpřed.

http://www.stream.cz/video/ 210721-buffy-a-kacenka-cvalaji

helééé nebyl tam náznak hrbíka????
taky ste měli hezky a u nás je tak hnusně
dělám od 3 a v půl 9 sem doma když chodím v 11 večer ještě krmit tak je to fakt bomba!!! přídu domu a padám na kanape

3.1.2009 18:43
lufinka

XXX.XXX.247.61

bospor napsal(a):
dělám od 3 a v půl 9 sem doma když chodím v 11 večer ještě krmit tak je to fakt bomba!!! přídu domu a padám na kanape

Ahóóój všichni, už jsem tu zas nebyla sto let...no jo, málo času, hodně práce. Jak se všichni máte?

3.1.2009 18:44
lucky

XXX.XXX.230.77

bospor napsal(a):

No taky se mi zdálo, že tam byl náznak hrbíka
božatko. A ještě k tomu začíná být fakt děsná kosa. Usa byla dnes přes noc venku, ale, teď na noc ji asi zavřu do výběhu dveře, protože začíná tam být klemdraa bude větší

3.1.2009 18:47
lufinka

XXX.XXX.247.61

lufinka napsal(a):
Ahóóój všichni, už jsem tu zas nebyla sto let...no jo, málo času, hodně práce. Jak se všichni máte?

Jo a moc se omlouvám Evičce, že jsem ji neposlala ty fotky z akce u Myšáka. Ono totiž já mám nějaký problém z noťasem. Když vkládám fotky na profil nebo taky, tak to jde, ale jakmile je chci poslat mailem, tak mi to prostě nejde. Ale v brzké době se chystám k Dakotce, tak to u ni okoučujem. Spousta lidí mě uhání o fotky a já nejsem schopná to furt nějak zařídit. Se už stydím

3.1.2009 19:48
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
No taky se mi zdálo, že tam byl náznak hrbíka
božatko. A ještě k tomu začíná být fakt děsná kosa. Usa byla dnes přes noc venku, ale, teď na noc ji asi zavřu do výběhu dveře, protože začíná tam být klemdraa bude větší

Takhle on vyhazuje normálně,já spíš čekala,že po 14 dnech ve výběhu mi pomůže aspoň k vaječňáku,ale níííc...

3.1.2009 19:51
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Takhle on vyhazuje normálně,já spíš čekala,že po 14 dnech ve výběhu mi pomůže aspoň k vaječňáku,ale níííc...

Ahoj Lufinkoo,no máme se docela dobře,akorát jsme všicí naštvaní na ten mráz bez sněhu.

3.1.2009 19:55
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

No, Usa jako mladinká byla pořád ve vzduchu. Vždycky jsem trnula hrůůzou, že mi to bude dělat pod sedlem, ale nidky mi pod sedlem nevyhodila. A dneska už tolik nevyhazuje, ale když už, tak to stojí za to, jak to rozparádí

3.1.2009 20:01
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
No, Usa jako mladinká byla pořád ve vzduchu. Vždycky jsem trnula hrůůzou, že mi to bude dělat pod sedlem, ale nidky mi pod sedlem nevyhodila. A dneska už tolik nevyhazuje, ale když už, tak to stojí za to, jak to rozparádí

Jéé,tady hezky kouká!!!
Tý brďo,to bych se taky bála,že jak vyhazuje,že sebou plácne,ale někteří koně jsou šikovní.

3.1.2009 20:13
saddlery

XXX.XXX.178.248

jaruska napsal(a):

Co já ? zadní gurty umím.

3.1.2009 20:30
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Jéé,tady hezky kouká!!!
Tý brďo,to bych se taky bála,že jak vyhazuje,že sebou plácne,ale někteří koně jsou šikovní.

honza taky nevyhazuje pod sedlem nebo vlastně 2x když mu praštěná kobyla šlapala po nohách. zato na hubě je každou chvíli brká o vlastní nohy

3.1.2009 20:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéé,tady hezky kouká!!!

Noo,něják nastavit bys to dokázal?Rozměry ti pošlu,případně nafotím.

3.1.2009 20:34
saddlery

XXX.XXX.178.248

jaruska napsal(a):
Noo,něják nastavit bys to dokázal?Rozměry ti pošlu,případně nafotím.

nastavit ? to není štrůdl nebo guláš

3.1.2009 20:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

saddlery napsal(a):
nastavit ? to není štrůdl nebo guláš

No jo,ale přeci si kvůli tomu nebudu dávat dělat novej druhej podbřišák.Ono to bříško zase po určité době splaskne,víš?

3.1.2009 20:43
saddlery

XXX.XXX.178.248

jaruska napsal(a):
No jo,ale přeci si kvůli tomu nebudu dávat dělat novej druhej podbřišák.Ono to bříško zase po určité době splaskne,víš?

paní není hloupá,pochopila,takže budem přešívat,párat a zas přešívat a podle toho kolik má majitelka peněz,tak se může koník najísd,aby neměl velký bříško a nepraskl gurt.

3.1.2009 20:54
jaruska

XXX.XXX.38.124

saddlery napsal(a):
paní není hloupá,pochopila,takže budem přešívat,párat a zas přešívat a podle toho kolik má majitelka peněz,tak se může koník najísd,aby neměl velký bříško a nepraskl gurt.

Houby,tady toho na párání moc néni,ale mě fakt nenapadá,jak to udělat,aby to bylo bezpečný.
No a jinak občas z kobyl vypadne něco,co má dlouhý nohy,kráásný voči a když bude mít bába štěstí jako máš Ty,tak to bude mít po sobě i nějáký ty fleky.A z toho mají to břicho,víme?

3.1.2009 21:01
saddlery

XXX.XXX.178.248

jaruska napsal(a):
Houby,tady toho na párání moc néni,ale mě fakt nenapadá,jak to udělat,aby to bylo bezpečný.
No a jinak občas z kobyl vypadne něco,co má dlouhý nohy,kráásný voči a když bude mít bába štěstí jako máš Ty,tak to bude mít po sobě i nějáký ty fleky.A z toho mají to břicho,víme?

my víme,milujme se a množme se nejlépe pořádný zadní podbřišník a je po starostech.

3.1.2009 21:04
jaruska

XXX.XXX.38.124

saddlery napsal(a):
my víme,milujme se a množme se nejlépe pořádný zadní podbřišník a je po starostech.

Tak tak,přřřeesnně tak!!!No jo,ale on jí je normálně poměrně dost velkej.
Tak zatím,jdu pod duchnu,já jsem dneska ještě pořád nerozmrzla.

3.1.2009 21:07
saddlery

XXX.XXX.178.248

jaruska napsal(a):
Tak tak,přřřeesnně tak!!!No jo,ale on jí je normálně poměrně dost velkej.
Tak zatím,jdu pod duchnu,já jsem dneska ještě pořád nerozmrzla.

tak to je jak v tom vtipu jak eskymák dojde z lovu domů,vleze do iglů a povídá své ženě: prosím tě čím si zabila toho medvěda co je tady z něho ta kožešina ? miláčku tím bumerangem co jsi měl na posteli. Jo tak,tak až mi zase vemeš ponožky,tak ti zlomim peřinu.

3.1.2009 21:57
jackie

XXX.XXX.251.151

jaruska napsal(a):

Jasně že by šel nastavit. Prostě to chce ještě jeden kratší řemen stejné šířky na stejnou či podobnou přezku a zapnout ho "mezi". To je bezpečný a řekla bych poměrně levný. Nebo jezdit bez zadního. Pokud sedlo sedí, není potřeba.

3.1.2009 22:21
lucky

XXX.XXX.230.77

jackie napsal(a):
Jasně že by šel nastavit. Prostě to chce ještě jeden kratší řemen stejné šířky na stejnou či podobnou přezku a zapnout ho "mezi". To je bezpečný a řekla bych poměrně levný. Nebo jezdit bez zadního. Pokud sedlo sedí, není potřeba.

No jo..mě taky jednou kobyla vykopla..po koni za ní..pořád se ji cpal na prdel, tak ho trefila

Jinak já se dnes loučím, jdu ještě nalít teplou vodu oři do žlabu a hajat..dneska jsem nějak unavená

4.1.2009 00:28
lufinka

XXX.XXX.247.61

lucky napsal(a):
No jo..mě taky jednou kobyla vykopla..po koni za ní..pořád se ji cpal na prdel, tak ho trefila

Jinak já se dnes loučím, jdu ještě nalít teplou vodu oři do žlabu a hajat..dneska jsem nějak unavená

Čau Kájo, už máš pro moji ségru tu deku???

4.1.2009 07:40
saddlery

XXX.XXX.178.248

jackie napsal(a):

což o to,ale pak zadní podbřišák nebude sedět středem dílu pod břichem spojkou k přednímu,ale potáhne ho to k jedné straně.leda,že by ty nastavovacé díly byly na obou stranách,ale pokud třeba paní lasuje,tak ten zadní gurt může potřebovat,nejde o to aby pomáhak sedlu v tom jestli sedí nebo nesedí,na to zadní gurt nemá vliv,a nebo ho řeba lidé vozí kvůli brašnám.

4.1.2009 07:41
saddlery

XXX.XXX.178.248

lufinka napsal(a):

už jí má dávno doma.

4.1.2009 08:07
saddlery

XXX.XXX.178.248

lufinka napsal(a):

4.1.2009 09:52
jaruska

XXX.XXX.38.124

saddlery napsal(a):
což o to,ale pak zadní podbřišák nebude sedět středem dílu pod břichem spojkou k přednímu,ale potáhne ho to k jedné straně.leda,že by ty nastavovacé díly byly na obou stranách,ale pokud třeba paní lasuje,tak ten zadní gurt může potřebovat,nejde o to aby pomáhak sedlu v tom jestli sedí nebo nesedí,na to zadní gurt nemá vliv,a nebo ho řeba lidé vozí kvůli brašnám.

Jéžíšmarjááá nééé,paní nelasuje,paní by se na tom oběsila.Jojo,mám k němu přivázaný brašny.
Týý jo,dneska je ale sibérie.Sníh je fajn,ale ten vichr je šíííleně studenej...

4.1.2009 09:55
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéžíšmarjááá nééé,paní nelasuje,paní by se na tom oběsila.Jojo,mám k němu přivázaný brašny.
Týý jo,dneska je ale sibérie.Sníh je fajn,ale ten vichr je šíííleně studenej...

Karle,co to je,to je vyšívaný?

4.1.2009 10:25
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Karle,co to je,to je vyšívaný?

NO vypadá to hezky.

Jinak tady není vichr, jen jemně padá sem tam vločka Možná to žvíže bílé dnes pojedu projet tady je hezká až na ty uši ..před ní fofrovala koza, ale není na snímku

4.1.2009 10:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
NO vypadá to hezky.

Jinak tady není vichr, jen jemně padá sem tam vločka Možná to žvíže bílé dnes pojedu projet tady je hezká až na ty uši ..před ní fofrovala koza, ale není na snímku

Jé,to mohla bejt krásná fotka,jak Usa loví kozu!!!

4.1.2009 10:40
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jé,to mohla bejt krásná fotka,jak Usa loví kozu!!!

no, já mám fotku, jak Usa loví rovnou tři kozy!!!!!!

4.1.2009 10:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tak a dobrou nooc všem!

Jé,to je dobrýýý,ale vypadá to,že je fakt Usina chce snííst!!!Nebo tý jedný aspoň utrhnout ucho!

4.1.2009 10:42
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
no, já mám fotku, jak Usa loví rovnou tři kozy!!!!!!

oni je tam s Čipem prohánějí, kozy pořád sportují
Usa vždycky hodí uši dozadu a vypadá děsně nebezpečně

4.1.2009 10:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jé,to je dobrýýý,ale vypadá to,že je fakt Usina chce snííst!!!Nebo tý jedný aspoň utrhnout ucho!

Teda ocááásek!!!!

4.1.2009 10:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Teda ocááásek!!!!

No vidíš,Usina má cuttingovej talent!!!

4.1.2009 10:44
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

kozy pak zdrhají co to dá
Tohle je kolík Kyrštof, byl tady mladinký, dovezli si ho v létě. Usa s Čipem ho pořád proháněli, jak byl nový.

4.1.2009 10:49
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
kozy pak zdrhají co to dá
Tohle je kolík Kyrštof, byl tady mladinký, dovezli si ho v létě. Usa s Čipem ho pořád proháněli, jak byl nový.

JJ, Usa má cutingový talent..nevím co by říkala na krávu, asi by brala nohy na ramena, nebo rovnou za uši. Ale někdy si spolu hrajeme, honíme se a já dělám výpady a ona naproti mě jak kůň při cutingu mě vychytává, úplně skvělé reakce a je děsně mrštná. A taky ji tohle blbnutí baví. Já dělám tele a ona je uň..jsem si vždycky říkala, že kdyby to někdo točil, tak se počůrá smíchy. Honíme se mezi stromy atd.

Tohle je Čert

4.1.2009 10:49
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
JJ, Usa má cutingový talent..nevím co by říkala na krávu, asi by brala nohy na ramena, nebo rovnou za uši. Ale někdy si spolu hrajeme, honíme se a já dělám výpady a ona naproti mě jak kůň při cutingu mě vychytává, úplně skvělé reakce a je děsně mrštná. A taky ji tohle blbnutí baví. Já dělám tele a ona je uň..jsem si vždycky říkala, že kdyby to někdo točil, tak se počůrá smíchy. Honíme se mezi stromy atd.

Tohle je Čert

a Sněženka

4.1.2009 10:51
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
a Sněženka

ti kozli jsou myslím kamerunské kozy a ona je jakási co se pěstují na vlnu...joo..kašmírská nebo tak nějak. tady jsou jako společnost poníkovi Čipovi. Kozli oba jsou kastrovaní
tady ještě Kryštof

4.1.2009 11:10
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
ti kozli jsou myslím kamerunské kozy a ona je jakási co se pěstují na vlnu...joo..kašmírská nebo tak nějak. tady jsou jako společnost poníkovi Čipovi. Kozli oba jsou kastrovaní
tady ještě Kryštof

Jééé,ty jsou krááásnýýý!!!my máme zamluvenýho kozlíka,vezmeme si ho,až přejdou ty mrazy,a zároveň s ním přivezeme i kozenku,připuštěnou,tak se moc těšíme!!!

4.1.2009 13:21
saddlery

XXX.XXX.178.248

jaruska napsal(a):
Jééé,ty jsou krááásnýýý!!!my máme zamluvenýho kozlíka,vezmeme si ho,až přejdou ty mrazy,a zároveň s ním přivezeme i kozenku,připuštěnou,tak se moc těšíme!!!

To je deka pd dámské sedlo které jsem dělal komplet pro sestru od Lufinky. a vyšitý erb stáje

4.1.2009 15:17
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

Ony ty kozy nejsou nadšené z toho mrazu a sněhu.
tady dnes docela doost fujá, byla jsme doteď na návštěvě u kamarádky, ješt přišel kámoš, on je masér, no nakonec mě donutili se nechta po roce namasírovat..prý takový šutr dlouho nemasíroval, takže z ježdění nic nebude, ale až rozmrznu, tak se jdu ještě s holčí projít, ale řádně zabalená

4.1.2009 16:17
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Ony ty kozy nejsou nadšené z toho mrazu a sněhu.
tady dnes docela doost fujá, byla jsme doteď na návštěvě u kamarádky, ješt přišel kámoš, on je masér, no nakonec mě donutili se nechta po roce namasírovat..prý takový šutr dlouho nemasíroval, takže z ježdění nic nebude, ale až rozmrznu, tak se jdu ještě s holčí projít, ale řádně zabalená

tady to dneska právě taky stojí za prd,taky to strašně fučí studený.
Včéra to bylo báááájo!!!!

4.1.2009 16:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tak a dobrou nooc všem!

Ty boty byly původně moje,Jarča mi je čmajzla a ta přilba je taky moje,ta její už jí s tou kuklou není.

4.1.2009 16:20
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ty boty byly původně moje,Jarča mi je čmajzla a ta přilba je taky moje,ta její už jí s tou kuklou není.

Takhle to dneska fučí,zdrhla jsem raději dom.

4.1.2009 20:41
dakotka

XXX.XXX.2.249

jaruska napsal(a):
Takhle to dneska fučí,zdrhla jsem raději dom.

nazdááár už sem doma......Kurna ta cesta to byl hnus tam ještě jakž takž akle dnes dom to bylo o hubu smer Praha sama havarka(((

4.1.2009 21:49
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):
nazdááár už sem doma......Kurna ta cesta to byl hnus tam ještě jakž takž akle dnes dom to bylo o hubu smer Praha sama havarka(((

¨Hlavně že jsi ok
hele, to je kráásná fotka! To je foceno z toho mostku u vás? Kráása

5.1.2009 07:48
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
¨Hlavně že jsi ok
hele, to je kráásná fotka! To je foceno z toho mostku u vás? Kráása

Čau Janí,jé,tak to je skvělý,že jsi zase tady,no,včéra jste si počasí moc nevybrali na výlet,ale to se naplánovat nedá,co,kor v zimě,co by člověk chtěl porát,že jo?Doufám,že jste nikde včéra nemrzli v tom větru!

5.1.2009 10:29
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Tak a dobrou nooc všem!

u nás včera nefoukalo ale zato ještě nepřestalo sněžit ráno cestou do práce nebylo ještě prohrnuto tak se jelo opravdu báječně čelní sklo přikrejvám dekou a už jí brzy neunesu jak je nabalená sněhem a přimrzá mi k autu
včera kráva kopla kámošku a ta jela na pohotovost. další ženská šla dneska k doktorovi že nemůže na ruku a my zbyli na práci 4!!!!!!!!!!!! na směnu je potřeba 5 lidí!!!!!

vážně sem zvědavá jak to dopadne asi se pos...
a teď do toho ty hromady sněhu. nestíhám prohrnovat

5.1.2009 10:38
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
u nás včera nefoukalo ale zato ještě nepřestalo sněžit ráno cestou do práce nebylo ještě prohrnuto tak se jelo opravdu báječně čelní sklo přikrejvám dekou a už jí brzy neunesu jak je nabalená sněhem a přimrzá mi k autu
včera kráva kopla kámošku a ta jela na pohotovost. další ženská šla dneska k doktorovi že nemůže na ruku a my zbyli na práci 4!!!!!!!!!!!! na směnu je potřeba 5 lidí!!!!!

vážně sem zvědavá jak to dopadne asi se pos...
a teď do toho ty hromady sněhu. nestíhám prohrnovat

to bylo včera večer. dneska je toho 2x tolik

5.1.2009 11:36
lucky

XXX.XXX.230.77

bospor napsal(a):
to bylo včera večer. dneska je toho 2x tolik

JJ, já už taky vyhrnovala sníh ještě v 11 večer kolem baráku a teď je ho tady zase, ale přestalo sněžit, tak snad bude chvíli pokoj

5.1.2009 12:21
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
JJ, já už taky vyhrnovala sníh ještě v 11 večer kolem baráku a teď je ho tady zase, ale přestalo sněžit, tak snad bude chvíli pokoj

Tady to zase klasicky odfouklo kamsi do paďous,zase máme prd.

5.1.2009 12:23
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady to zase klasicky odfouklo kamsi do paďous,zase máme prd.

Sice tu sněží,ale moc nemrzne.

5.1.2009 12:24
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Sice tu sněží,ale moc nemrzne.

Nech toho kopání,jooo???

5.1.2009 12:38
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Nech toho kopání,jooo???

tady pořád sněží, momentálně takový jemný snížek. no nic, já smázla inzeráty všude na pejska, zítra si pro něj přijedou noví majitelé, i na psích stránkách je už jen info o štěňátkách, ale prodána jsou všechna. No a jdu zapřáhnout ty dva mamlasy.

hele, mám natočit na video jízdu v saních? teda jestli v tom fofru bude co vidět

5.1.2009 13:02
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
tady pořád sněží, momentálně takový jemný snížek. no nic, já smázla inzeráty všude na pejska, zítra si pro něj přijedou noví majitelé, i na psích stránkách je už jen info o štěňátkách, ale prodána jsou všechna. No a jdu zapřáhnout ty dva mamlasy.

hele, mám natočit na video jízdu v saních? teda jestli v tom fofru bude co vidět

No uuurčitěě,moc ráda se na videjko podívám!!!!
Jé,jakýho pejska,nic nevíím...

5.1.2009 15:27
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
No uuurčitěě,moc ráda se na videjko podívám!!!!
Jé,jakýho pejska,nic nevíím...

Ne? Jsem myslela, že jsem to psala... posední štěnda co měl Darés nyní, tak byl na prodej ještě jeden pejsek. Mezi svátky šel ten jeden prcek Argosek a Árések ještě neměl nový domov a nyní po Novém roce se všichni zbláznili, bylo snad 6 telefonů během jednoho dne a několik mailů, takže prcek už má nové majitele a zítra tady přijedou ze Slovenska se podívat na tatínka a odvezou si prcka domů

http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/ clanky/aktuality-____/inzerce-stenatka-

Docela tady začalo nyní valit sněhem, moc se mi nechce, ale asi bych měla jet projet Usu

Video pak stáhnu, teď jsem stáhla fotečky... blíže u mě je fabby a první jde Darés. Ale tady jsme byli kousek od domu a já pak zastavila a přehodila je. Tahal mě Darés a Fabby šel první, protože zlobil a chtěl mi Darése předbíhat a ten zase nechtěl jít první sám..oni nejsou na tandem zvyklí. Já tak jezdila s Andym a Cliffem, Cliff byl vůdčí pes a bez problémů tak chodil. Tihle dva šli dneska v tandemu podruhé v životě, takže podle toho byli chvílemi zmatení jak mouchy, ale nakonec se srovnali. Pak dostali volno, vylítali se po loukách a domů tahal Fabby a Darés šel zase první

5.1.2009 15:30
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Ne? Jsem myslela, že jsem to psala... posední štěnda co měl Darés nyní, tak byl na prodej ještě jeden pejsek. Mezi svátky šel ten jeden prcek Argosek a Árések ještě neměl nový domov a nyní po Novém roce se všichni zbláznili, bylo snad 6 telefonů během jednoho dne a několik mailů, takže prcek už má nové majitele a zítra tady přijedou ze Slovenska se podívat na tatínka a odvezou si prcka domů

http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/ clanky/aktuality-____/inzerce-stenatka-

Docela tady začalo nyní valit sněhem, moc se mi nechce, ale asi bych měla jet projet Usu

Video pak stáhnu, teď jsem stáhla fotečky... blíže u mě je fabby a první jde Darés. Ale tady jsme byli kousek od domu a já pak zastavila a přehodila je. Tahal mě Darés a Fabby šel první, protože zlobil a chtěl mi Darése předbíhat a ten zase nechtěl jít první sám..oni nejsou na tandem zvyklí. Já tak jezdila s Andym a Cliffem, Cliff byl vůdčí pes a bez problémů tak chodil. Tihle dva šli dneska v tandemu podruhé v životě, takže podle toho byli chvílemi zmatení jak mouchy, ale nakonec se srovnali. Pak dostali volno, vylítali se po loukách a domů tahal Fabby a Darés šel zase první

kolem řeky

5.1.2009 15:30
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
kolem řeky

chvíli odpočinek

5.1.2009 15:31
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
chvíli odpočinek

takovou jsme dělali stopu

5.1.2009 18:53
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
takovou jsme dělali stopu

když člověk nemusí spěchat a spoléhat na auto a upravený silnice tak je to hezký
zejtra du jen na ranní tak bych chtěla odpoledne zase vyrazit

5.1.2009 18:55
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
když člověk nemusí spěchat a spoléhat na auto a upravený silnice tak je to hezký
zejtra du jen na ranní tak bych chtěla odpoledne zase vyrazit

jééé a tu sem zrovna dávala tak jinou

5.1.2009 18:56
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
jééé a tu sem zrovna dávala tak jinou

včera to bylo hodně mokrý

5.1.2009 19:17
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tak a dobrou nooc všem!

Noo,popravdě řečeno mě to taky na těch silnicích štve,pak se moc bójim.
Jéé,Lucí,super fotičky,to sis pojezdila,co,s hafikama??
Jo tak štěňátko od tvého pejska to bylo,jo?Tak to je skvělý,že už jsou u nových páníčků,taky se mi tydle černý pesani moc líběj!!!

5.1.2009 19:46
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jo tak štěňátko od tvého pejska to bylo,jo?Tak to je skvělý,že už jsou u nových páníčků,taky se mi tydle černý pesani moc líběj!!!

No jo, oni jsou skvělí. Zítra dopoledne si přijedou pro něj.
My cestou zpátky se trochu zdželi u hřiště. kluci klusali a najednou se mi nějak začali otáčet, tak kouknu za sebe a za námi Caesar ..mladý boxer. A Nikde nikdo. No chvíli jsme ještě jeli, i když kolem kluků pobíhal, tak na ně bafnu a oni jdou a jen koukají na pejska, ale jak už jim moc skákal po hlavě, tak jsem musela vystoupit ze saní a chytit je, mezitím už přes hřiště šel paníček a řval na něj, ale pes totálně hluchý,vůbec ho nevnímal, jen si chtěl s těmi mými hrát, ale ti zapřažení a nakonec páníček přišel, ale psa nemmohl vůbec chytit. běhal dokola, páníček ho honil, pes se nedal chytit a měl z něj totální prdel, skákal mi po psech, že si chce hrát, nakonec jsem je vzala a šli jsme normálně domů, Caesar běhal kolem nás, já kluky vypřáhla a poslala je za vrátka domů a zavřela je. Jenomže boxer nepůjde ani od vrátek, pán ho honil, vůbec se nechtěla nechat chytit a hlavně z něj měl šílenou prdel. No nakonec jsem schovala postroje, saně, všechno a boxer pořád s pánem lítal před barákem. Až jsem kluky zavolala, že jdeme domů, tak ho pán hnal domů s vodítkem v ruce a pes zdrhal pryč , evidentně s pocitem, že má nad pánem na vrch ...nooo...nebude to tady veselé. Pejsek je zatím rozkošný a chce si hrát, je asi roční, ale kdo ví jak to bude, až se začne prosazovat, zatím ani nehlídá, je to takový moula, kluci si s ním hrávají na hřišti, ale páníčci ho nezvládají moc. Syn jim koupil boxera, starším lidem, no a ten holt potřebuje lepší výchovu a hlavně vybít energii, což jim moc nejde.

5.1.2009 20:00
jackie

XXX.XXX.251.151

jaruska napsal(a):

Jaru, díky! Až dneska mi přišly ty mapy! Ale stačila jedna! Děkuju moc!

6.1.2009 07:28
jaruska

XXX.XXX.38.124

jackie napsal(a):
Jaru, díky! Až dneska mi přišly ty mapy! Ale stačila jedna! Děkuju moc!

Joo,Lucí,přesně tohle se nám stalo jednou,když jsme jeli na koních,tady manželé z naší vsi si pořídili štěně zlatýho retrívra,no samozřejmě běhala čuba venku bez vodítka,a jak nás uviděla,nebyla k zavolání,pořád koně obíhala a chtěla si hrát.My tam nějákou chvílku čekali,jestli se teda panička uráčí si čokla zavolat,ale pak jsme normálně odjeli a to bylo lepší řešení,protože čuba se s náma držela jen chvilku a pak se vrátila k majitelce.Ale být to pitbul,ten by si s náma asi takhle nehrál.
Janí,není zač!

6.1.2009 09:10
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Joo,Lucí,přesně tohle se nám stalo jednou,když jsme jeli na koních,tady manželé z naší vsi si pořídili štěně zlatýho retrívra,no samozřejmě běhala čuba venku bez vodítka,a jak nás uviděla,nebyla k zavolání,pořád koně obíhala a chtěla si hrát.My tam nějákou chvílku čekali,jestli se teda panička uráčí si čokla zavolat,ale pak jsme normálně odjeli a to bylo lepší řešení,protože čuba se s náma držela jen chvilku a pak se vrátila k majitelce.Ale být to pitbul,ten by si s náma asi takhle nehrál.
Janí,není zač!

No jo, ze psů já mívám mrtvici, protože ta moje je ještě navíc děsně opatrná, nechce jim ublížit, je na psy zvyklá a ví, že se po nich nekope. Takže už nám párkrát visel pes na ocase atd.
Ona se snaži vždycky varovat. Za svůj život nakopla zatím jen dva psy. Jednou ji děsně otravoval nějaký pes na hřišti, po všech náznacích se nedal odbýt, tak ho jednou ranou trefila. A jednou mi teda sejmula malou Kofolu od Dakotky...ale to lítala po výběhu a Kofola ji pořád pronásledovala a skákala po zadních. No a Usa pořád nic, pořád se snažila ji neublížit, až se nasrala a jedním výkopem ji teda perfektně trefila....to jsem byla hooodně na prášky, že mi kamarádce zabila psa, protože scénu jakou ta mála ztropila si neumíte představit, ale pak mi Dakotka volala, že je Kofča Ok, že je hérečka. Já měla fakt hrůzu, že ji Usa trefila tak blbě, že ji přinejmenším zlomila nohu.
Ale jinak ona se snaží být hodná na psy, protože doma se kolem ní pořád motají, klidně ji vlítnou i do boxu a podvěhnou pod břichem. Posledně jsem přijela z vyjížďky, odsedlávám na dvoře, někde v dědině se cosi dělo, tak Fabby běžel a Darés byl na druhé straně Usy, tak ji jednoduše podběhl pod břichem a šel hlídat. Usa to snad ani nezaregistrovala, nepohla ani hlavou.

6.1.2009 10:34
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
No jo, ze psů já mívám mrtvici, protože ta moje je ještě navíc děsně opatrná, nechce jim ublížit, je na psy zvyklá a ví, že se po nich nekope. Takže už nám párkrát visel pes na ocase atd.
Ona se snaži vždycky varovat. Za svůj život nakopla zatím jen dva psy. Jednou ji děsně otravoval nějaký pes na hřišti, po všech náznacích se nedal odbýt, tak ho jednou ranou trefila. A jednou mi teda sejmula malou Kofolu od Dakotky...ale to lítala po výběhu a Kofola ji pořád pronásledovala a skákala po zadních. No a Usa pořád nic, pořád se snažila ji neublížit, až se nasrala a jedním výkopem ji teda perfektně trefila....to jsem byla hooodně na prášky, že mi kamarádce zabila psa, protože scénu jakou ta mála ztropila si neumíte představit, ale pak mi Dakotka volala, že je Kofča Ok, že je hérečka. Já měla fakt hrůzu, že ji Usa trefila tak blbě, že ji přinejmenším zlomila nohu.
Ale jinak ona se snaží být hodná na psy, protože doma se kolem ní pořád motají, klidně ji vlítnou i do boxu a podvěhnou pod břichem. Posledně jsem přijela z vyjížďky, odsedlávám na dvoře, někde v dědině se cosi dělo, tak Fabby běžel a Darés byl na druhé straně Usy, tak ji jednoduše podběhl pod břichem a šel hlídat. Usa to snad ani nezaregistrovala, nepohla ani hlavou.

Jééžííš,chuděrka Kofola!!!No jo,ale oni když už votravujou moc,tak ty koně se prostě bráněj,náš pes honil koně jako magor,když jsme si ho přivezli,no a jednou se do něj Pierot trefil,Fous řval jako když ho na nože berou,pár dní si pokulhal,ale pak je honil stejně,ale už míň a míň,a dneska je nehoní vůbec.
Jinak na dvoře se naši psi taky koním motaj pod nohama,ale doslova,ale koně jim nic nedělaj,ale ve výběhu si koně svůj prostor před psema prostě bráněj a když tam viděj psa,i když je náš,tak jdou po něm.Hlavně teda po Čakině,oni vědí,že ona není tak mrštná jako Fous,tak jí vždycky proženou.

6.1.2009 10:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jééžííš,chuděrka Kofola!!!No jo,ale oni když už votravujou moc,tak ty koně se prostě bráněj,náš pes honil koně jako magor,když jsme si ho přivezli,no a jednou se do něj Pierot trefil,Fous řval jako když ho na nože berou,pár dní si pokulhal,ale pak je honil stejně,ale už míň a míň,a dneska je nehoní vůbec.
Jinak na dvoře se naši psi taky koním motaj pod nohama,ale doslova,ale koně jim nic nedělaj,ale ve výběhu si koně svůj prostor před psema prostě bráněj a když tam viděj psa,i když je náš,tak jdou po něm.Hlavně teda po Čakině,oni vědí,že ona není tak mrštná jako Fous,tak jí vždycky proženou.

Ti novofundláci aspoň těma ocasama tu Usinu musej polechtat na tom břiše.

6.1.2009 10:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ti novofundláci aspoň těma ocasama tu Usinu musej polechtat na tom břiše.

Ale toho valacha,co jsem měla dřív,na toho si nepřišel ani Fous,ten si prostě toho čokla nenechal za zadek přijít,ten po něm šel zubama,tak se Fous raději klidil,protože přeci jenom to není čistokrevnej pastevec.
Jééé,dneska koonečně pojedeme s tou Kačenkou a sáněma ven!!!

6.1.2009 10:52
dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):
Ale toho valacha,co jsem měla dřív,na toho si nepřišel ani Fous,ten si prostě toho čokla nenechal za zadek přijít,ten po něm šel zubama,tak se Fous raději klidil,protože přeci jenom to není čistokrevnej pastevec.
Jééé,dneska koonečně pojedeme s tou Kačenkou a sáněma ven!!!

ahoooj cholkýýý
tady u nas tak fičí že včera nešli ani net ani mobilovééé
děda pustil koně ven tak je to zašumelilo...a je sem se snima večer potulila(Miky se netulí ta je namyšlená ta nema rada hlazení atd) ale LUpik to je milovník Jako sedlo mam naleštěne a je doma v suchu ...pes se mi zvrhla a sexuje se dvěma místníma šampionama...kočky naštestí seděj doma .....no venku se nehodí tak stavíme s chlapem doma..teda on spíš on tvoří vestavnou skřín))

6.1.2009 11:02
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tak a dobrou nooc všem!

Ahoj Janí,no doufám,že Vás to neodneslo,já ty vichřice taky nesnáším,vždycky tu lítá všechno možný i nemožný a pak jsou z toho koně vykulení,nejvíc ten největší,to je největší strašpytel.

6.1.2009 11:09
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Ahoj Janí,no doufám,že Vás to neodneslo,já ty vichřice taky nesnáším,vždycky tu lítá všechno možný i nemožný a pak jsou z toho koně vykulení,nejvíc ten největší,to je největší strašpytel.

Fičí?? Tady nefičí

Tak jsem aktualizovala Use stránky..do byla fuška. Ještě večer chci dodělat tu výstavu arabů a kopýtka..uf,

ale te´d jdu něco udělat se psy, jedou tady ze Slovenska pro štěně vedle do dědiny, tak se tady staví juknout na tatínka, tak aby nebyl jak bezdomovec..i když oni jsou spíš omrzlí.

Jinak lechtají Usu po břiše ocasy, když pod ní proběhnou

6.1.2009 11:12
dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):

no ja se modlim at už sou nove boxy bo tam kde mam ted koně tak z venku to rozebírá počasí a ze vnitř zase Lupik a Micinka ta to tam hlídá

6.1.2009 11:16
jaruska

XXX.XXX.38.124

dakotka napsal(a):
no ja se modlim at už sou nove boxy bo tam kde mam ted koně tak z venku to rozebírá počasí a ze vnitř zase Lupik a Micinka ta to tam hlídá

Noo,to jsem myslela,že když pod ní podběhnou,tak jí zametou ocasem bříško!
Micinka je náádherná,takovýhle jsme měli jedno černobílý kotě taky,dali jsme ho sousedům a těm pak po pár dnech ze stodoly uteklo.

6.1.2009 11:29
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Noo,to jsem myslela,že když pod ní podběhnou,tak jí zametou ocasem bříško!
Micinka je náádherná,takovýhle jsme měli jedno černobílý kotě taky,dali jsme ho sousedům a těm pak po pár dnech ze stodoly uteklo.

Už aby bylo zase teplíčko...
Jdu zmrzat,ahoj.

6.1.2009 12:26
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):
Tak a dobrou nooc všem!

Ahojky děcka..
Tak tu máme snížek.Jupí!!!To se bude fotit!jen kdyby ještě svítilo!

Jinak s těma pesanama je to hrůza...Aron jde koním po nohách a Aja klidně zase koni olíže pusu..Ale jak koně letí ve cvalu tak jen trnu ať ty naše malé pometla nekopnou do hlavy..někdy po nich teda dobře perou..

A teď jeden trochu netypický dotaz na koňské diskuzy...Lucky a Dakotko kam chodíte k zubákovi??Potřebuju zubaře -lépe zubařku která ještě bere lidi a je proplácená pojišťovnou a je hodná!!!!!!Poraďte!!
Nebo za chvíli budu vypadat takto...

6.1.2009 13:19
dakotka

XXX.XXX.8.129

proxima napsal(a):
Ahojky děcka..
Tak tu máme snížek.Jupí!!!To se bude fotit!jen kdyby ještě svítilo!

Jinak s těma pesanama je to hrůza...Aron jde koním po nohách a Aja klidně zase koni olíže pusu..Ale jak koně letí ve cvalu tak jen trnu ať ty naše malé pometla nekopnou do hlavy..někdy po nich teda dobře perou..

A teď jeden trochu netypický dotaz na koňské diskuzy...Lucky a Dakotko kam chodíte k zubákovi??Potřebuju zubaře -lépe zubařku která ještě bere lidi a je proplácená pojišťovnou a je hodná!!!!!!Poraďte!!
Nebo za chvíli budu vypadat takto...

no ja chodim k pani zubařce na učiliště řikají tomu horničák...je to starší paní sice pokažde dlouha přednaška jak si čistit zuby ale jinak v poho...i když ja tam rok nebyla...naposledy mě poslala na chyrdu do Ovy a tam mi vysekali osmičku..tejden sem sosala kašičky..ale nevim jak se ona menuje))

6.1.2009 13:25
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):
no ja chodim k pani zubařce na učiliště řikají tomu horničák...je to starší paní sice pokažde dlouha přednaška jak si čistit zuby ale jinak v poho...i když ja tam rok nebyla...naposledy mě poslala na chyrdu do Ovy a tam mi vysekali osmičku..tejden sem sosala kašičky..ale nevim jak se ona menuje))

Tak jsem zmrzlá jako hov.... ..nesnáším zzimůů.

Vyfoukala jsem Usu a psy, Daréska jsem upravila, v sobotu jedeme do Olomouce na výstavu, takže zítra budu dělat ještě Fabbyho. Takže už jsem jak rampouch. Za chvíli by měli přijet pro to štěndo, už jsou někde v Makově na hranicích.

Jinak Evi, k zubaři jsem chodila tady do Bašky (nad poštou), ale zubařka nic moc, ovšem nyní šla konečně do důchodu a prý je tak taková mladší moc šikovná paní tady kdesi z Janovic myslím a prý je hodná a dobrá. Taky se tam chystám ..když ta před ní šla konečně do důchodu, už jsem tam nechtěla. Ale tahle prý je moc šikovná, tak uvidím.

6.1.2009 13:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Tak jsem zmrzlá jako hov.... ..nesnáším zzimůů.

Vyfoukala jsem Usu a psy, Daréska jsem upravila, v sobotu jedeme do Olomouce na výstavu, takže zítra budu dělat ještě Fabbyho. Takže už jsem jak rampouch. Za chvíli by měli přijet pro to štěndo, už jsou někde v Makově na hranicích.

Jinak Evi, k zubaři jsem chodila tady do Bašky (nad poštou), ale zubařka nic moc, ovšem nyní šla konečně do důchodu a prý je tak taková mladší moc šikovná paní tady kdesi z Janovic myslím a prý je hodná a dobrá. Taky se tam chystám ..když ta před ní šla konečně do důchodu, už jsem tam nechtěla. Ale tahle prý je moc šikovná, tak uvidím.

Jééžííš,já jdu zanedlouho taky k zubaři,teda celá rodina chodíme na preventivní prohlídky k jednomu zubaři,no ale muší to být a je to lepší,když se jde preventivně než trhat žub.Moruše taky chodí k zubaři.

6.1.2009 13:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jééžííš,já jdu zanedlouho taky k zubaři,teda celá rodina chodíme na preventivní prohlídky k jednomu zubaři,no ale muší to být a je to lepší,když se jde preventivně než trhat žub.Moruše taky chodí k zubaři.

Jéé,fénování by se mi taky líbiloo,to bych držela,to je příjemnýýý!!!

6.1.2009 13:34
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéé,fénování by se mi taky líbiloo,to bych držela,to je příjemnýýý!!!

Trošíčku jsem fotila,ale málem mi upadly ruce,jak jsem je měla zmrzlý.

6.1.2009 13:35
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Ten vidí opravdu všechno,to je hlídač,nic mu neuteče.

6.1.2009 13:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ten vidí opravdu všechno,to je hlídač,nic mu neuteče.

6.1.2009 13:36
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

Téééda, to je model

6.1.2009 13:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tak a dobrou nooc všem!

Poňoukač.

6.1.2009 13:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Poňoukač.

Kterej,Lucí?

6.1.2009 13:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Kterej,Lucí?

Éééééj,sáňky moje,okamžitě a střelhbitě přiletíte!

6.1.2009 13:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Éééééj,sáňky moje,okamžitě a střelhbitě přiletíte!

6.1.2009 13:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

6.1.2009 13:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Pitbul.

To je dneska nějáká dobrá konstelace hvězd,protože Buff si s Pierem nikdy s těma klackama nechce hrát.

Přidejte reakci

Přidat smajlík