Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.1.2009 10:55
zandulasimula

XXX.XXX.158.34

Ahojky, chtěla by jsem se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s těmito chapsy.
Pokud máte.. Jaké?

3.1.2009 10:59
zandulasimula

XXX.XXX.158.34

zandulasimula napsal(a):
Ahojky, chtěla by jsem se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s těmito chapsy.
Pokud máte.. Jaké?

nejde mi sem hodit odkaz tak sem dám alespon fotku.. Jsou na equiservisu.

3.1.2009 11:01
zandulasimula

XXX.XXX.158.34

zandulasimula napsal(a):
Pokud máte.. Jaké?

Pokud máte zkušenosti s jinými chapsy podobnémi chapsy, tak pls hodně odkaz nebo fotku. Děkuji

3.1.2009 13:28
sibelik

XXX.XXX.90.194

zandulasimula napsal(a):
Pokud máte zkušenosti s jinými chapsy podobnémi chapsy, tak pls hodně odkaz nebo fotku. Děkuji

Ahoj,, Od más z klubu to mají 3 lidi a prý jsou na perka perfektní ;) dobře drží nohu atd:-)prej doporučují

8.1.2009 18:28
kolaida

XXX.XXX.99.30

zandulasimula napsal(a):
Pokud máte.. Jaké?

já jsem s chapsama spokojená ... je to pohodlný dle mě je to lepší než podkolenky jak mnozí nosí .. :) někdo má radši podkolenky no .. ale já dávám přednost chapsům .. určitě je to dobrá věc

10.1.2009 21:51
monchess

XXX.XXX.68.138

kolaida napsal(a):
já jsem s chapsama spokojená ... je to pohodlný dle mě je to lepší než podkolenky jak mnozí nosí .. :) někdo má radši podkolenky no .. ale já dávám přednost chapsům .. určitě je to dobrá věc

Nevím co toto je za značku, ale já mám přesně tento typ - úplně stejné Kentaur- pravá kůže a mám je na závody, a nemůžu si je vynachválit. Jsou hrozně pěkný, vypadají s perkama a zbytkem elegantně a jsou pohodlný :) Ráda je nosím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík