Zdravím všechny, takže už mám nafocenou modelečku Rendu v růžové a hnědé. Všem anti - růžovákům se omlouvám. Fotečky budou určitě hodně světlé, takže to co bude vypadat bíle je růžové - fotilo se s bleskem. :-)
scratchie
napsal(a):
Zdravím všechny, takže už mám nafocenou modelečku Rendu v růžové a hnědé. Všem anti - růžovákům se omlouvám. Fotečky budou určitě hodně světlé, takže to co bude vypadat bíle je růžové - fotilo se s bleskem. :-)
tady ještě i s bederkou fleesovou.
scratchie
napsal(a):
Tady s odpockou a bandážkama....
scratchie
napsal(a):
je to in už nějaký ten pátek růžový výplet v růžově laděné výstroji a
a1/1 Coco de Wald
scratchie
napsal(a):
Tady s odpockou a bandážkama....
A pro přeslazené je tu hnědá... Tímto nám končí kolekce: Barbie kůň. :-)
michaela z
napsal(a):
škandál! koukejte mi taky poslat fotečky Vaší krasavice na meil, ať to můžu zveřejnit! Fakt to nevypadá špatně....
mě se to moc líbí..jsem ale ve staji jedína ktere se to růžové líbí a asi by mi to neprošlo
happylinda
napsal(a):
mě se to moc líbí..jsem ale ve staji jedína ktere se to růžové líbí a asi by mi to neprošlo
bez obav,to už prošlo tolika lidem
saddlery
napsal(a):
bez obav,to už prošlo tolika lidem
a jestli se smím zeptat kde si to všechno koupila protože podle mě je růžová nedostatkové zboří na koně...
happylinda
napsal(a):
a jestli se smím zeptat kde si to všechno koupila protože podle mě je růžová nedostatkové zboří na koně...
Tož já dostala vánoční dárek v podání růžovo šedé..na uzdečku jsme narazia v u nás v jezdeckej....a máme i čabraku šedou s růžovým lemem, ale v zimě by jsme jí neužili
klawdie
napsal(a):
Tož já dostala vánoční dárek v podání růžovo šedé..na uzdečku jsme narazia v u nás v jezdeckej....a máme i čabraku šedou s růžovým lemem, ale v zimě by jsme jí neužili
ještě jedna snad je to lépe vidět, uzdečka s růžovým podložení a kamínky v čelence.dečka šedá s růžovým lemem...no malá je parádnice
klawdie
napsal(a):
ještě jedna snad je to lépe vidět, uzdečka s růžovým podložení a kamínky v čelence.dečka šedá s růžovým lemem...no malá je parádnice
a šediváčka mám černo červeného....jo a musím uznat že na haflošovi to vypadá vážně pěkně, vyděla jsem tuto výbavičku již na fotce od Míši....mimochodem i ta moje dečka je její práce, ale přinesl mi to ježíšek:)děkuji
klawdie
napsal(a):
a šediváčka mám černo červeného....jo a musím uznat že na haflošovi to vypadá vážně pěkně, vyděla jsem tuto výbavičku již na fotce od Míši....mimochodem i ta moje dečka je její práce, ale přinesl mi to ježíšek:)děkuji
Na šediváčcích se mi moc líbí světle modrá. Já vím, kdo to má prát, ale efekt moc pěkný.
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
klawdie
napsal(a):
klawdie : Jůůů černo-červená to je moje a sekne skoro každému koníkovi
No já sem hodím foto jednoho koníka z VT Agricoop ... ( snad to nebude vadit ) Světle modrý a zaním kobylka ve světle růžove ( těmto barvičkam nefandím ) A jak už psala happylinda : za růžovou bych ji asi sežrala
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
klawdie : Jůůů černo-červená to je moje a sekne skoro každému koníkovi
No já sem hodím foto jednoho koníka z VT Agricoop ... ( snad to nebude vadit ) Světle modrý a zaním kobylka ve světle růžove ( těmto barvičkam nefandím ) A jak už psala happylinda : za růžovou bych ji asi sežrala
a ještě jedna
marketka
napsal(a):
Na šediváčcích se mi moc líbí světle modrá. Já vím, kdo to má prát, ale efekt moc pěkný.
Já chtěla koníka taky do růžové, ale je to hřebčák.A nějak kastrování neplánuju.Sice je to ještě mímo, ale závody s ním uvažuju nebo spíš na závody se pořizoval.Teď se ještě ukáže co z něj bude.Chtěla jsem zlatou, ale ta se blbě shání tak jsem se rozhodla teda né úplně pro fialovou nebo pistáciovou.Takže kdo má hnědáčka v těchto dvou barvách přihoďte prosím fotečku.Děkuji mooc.
happyhvezda
napsal(a):
a ještě jedna
My se přidáme z naší výbavou... Ladíme do hnědo-modrá...
bejushka
napsal(a):
My se přidáme z naší výbavou... Ladíme do hnědo-modrá...
bejushka
napsal(a):
Proboha kam jste jí ty bandáže vymatali...
No j se červený na valacha bránila nakonec máme toho víc než dost...ale už mají oba své soupravičky tak jsem ráda...
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
klawdie
napsal(a):
No j se červený na valacha bránila nakonec máme toho víc než dost...ale už mají oba své soupravičky tak jsem ráda...
Kruciš ... ta fotečka mi nějak nesedí tráva zelená , jezdec v tílku a pod koněm sních
klawdie
napsal(a):
Ma to normalne, ale tu deku ma delsi tak to tak vypada...
tez sem si rikala ze to vypada divne ale fakt to nebylo vysoko
jinak je to valášek
bejushka
napsal(a):
Ma to normalne, ale tu deku ma delsi tak to tak vypada...
tez sem si rikala ze to vypada divne ale fakt to nebylo vysoko
jinak je to valášek
no fakt vypadá legračně...
No to je záhada co..sníh v červnu..né to je pěna.. je to z dětského dne a hasiči před námi měli akci....no a koně? k našemu překvapení to vubec neřešili a vlezli do toho bez mrknutí oka!
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
klawdie
napsal(a):
no fakt vypadá legračně...
No to je záhada co..sníh v červnu..né to je pěna.. je to z dětského dne a hasiči před námi měli akci....no a koně? k našemu překvapení to vubec neřešili a vlezli do toho bez mrknutí oka!
Tak toto už můj mozeček pochopil
happyhvezda
napsal(a):
Tak toto už můj mozeček pochopil
holky jak já vám závidím pěkně barvy ajak krásně sladěný koníky.Jo to mě se asi mikdy nestane musím koukát na to co kobyle bude a ne na barvu.škoda snad bude letos lepší výběr veci xxxl
jinak mám od míší deku na lavinu i jménem
tady ji je velká jelikož je to fotka rok stará kobyla mi zhubla na kost měla špatně zuby,ale tedka už je zase v plné váze tak jako dříve
happylinda
napsal(a):
Hele, taky jsem jediná co ze stáje strčila na oře růžovou a přežila jsem. :-) Jako růžová se mi líbí, ale byla to spíš recese. Když jsem vybírala jakou bude mít náš komplet barvu, tak zrovna probíhala diskuze o tom, jak kdo má a nemá rád růžovou a hodně lidí psalo dost negativně a to mě tak nakoplo, že jsem si to prostě musela nechat ušít. Je to celé od paní/slečny Míši z Equimody, které výše vyvolala škandááál. :-) Ale už posílám fotečky. :-)
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
scratchie
napsal(a):
Hele, taky jsem jediná co ze stáje strčila na oře růžovou a přežila jsem. :-) Jako růžová se mi líbí, ale byla to spíš recese. Když jsem vybírala jakou bude mít náš komplet barvu, tak zrovna probíhala diskuze o tom, jak kdo má a nemá rád růžovou a hodně lidí psalo dost negativně a to mě tak nakoplo, že jsem si to prostě musela nechat ušít. Je to celé od paní/slečny Míši z Equimody, které výše vyvolala škandááál. :-) Ale už posílám fotečky. :-)
scratchie : No tak ta růžova na tej vaší Haflošce vypadá moc roztomile ale i ta hněda ji moc sluší
Já mam spíše u koníku decentnější barvy ktere nerazí ... na Vrance tmavě modrou , na Hněde poničce černo-červenou no a Haflošku si dali holky do červené ( ale happylinda už dávno básnila o růžových ohlávkach pro poničky )
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happylinda
napsal(a):
Happyhvezda..ja pořad nevím mám tu růžovou hlavě...asi to skusím
happylinda : ne fakt ? a jako uplně do kompletu ?
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
happylinda : ne fakt ? a jako uplně do kompletu ?
Happylinda : no jakože vypadá zajmavě tato kolekce růžové ( foto ze zooproduktu )
scratchie
napsal(a):
my jsme do žluta :D
simcas2
napsal(a):
my jsme do žluta :D
Tak se přidám toto je můj růžový Fanés..:-D
horseslower
napsal(a):
nicolll (nicolll) mUŽU Vědět jak se jmenuje koníček na té fotce?
Jmenuje se Sagar.A múžu vedět pročpak?
přidávám foto týden po tom co jsem si ho přivezla
nicolll
napsal(a):
Jmenuje se Sagar.A múžu vedět pročpak?
přidávám foto týden po tom co jsem si ho přivezla
protože mi strašně připomínal kobylku která je u nás ve stáji, jmenuje se Glorie je to ruso- arab , podle majitelký má mít sestru skoro stejnou jako ona.. tak mně napadlo jestli to není něco do rodiny
horseslower
napsal(a):
protože mi strašně připomínal kobylku která je u nás ve stáji, jmenuje se Glorie je to ruso- arab , podle majitelký má mít sestru skoro stejnou jako ona.. tak mně napadlo jestli to není něco do rodiny
Tak Saginek to určitě není.Navíc je to hřebeček a je to ČT koník.
Kobylka je pěkná a podobní si jsou.tak přeju hodně štěstí při hledání sestřičky.