BAREVNÉ SLADĚNÍ KONÍKA 2 aneb ochutnávka růžové

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.1.2009 19:04
scratchie

XXX.XXX.244.239

Zdravím všechny, takže už mám nafocenou modelečku Rendu v růžové a hnědé. Všem anti - růžovákům se omlouvám. Fotečky budou určitě hodně světlé, takže to co bude vypadat bíle je růžové - fotilo se s bleskem. :-)

4.1.2009 19:05
scratchie

XXX.XXX.244.239

scratchie napsal(a):
Zdravím všechny, takže už mám nafocenou modelečku Rendu v růžové a hnědé. Všem anti - růžovákům se omlouvám. Fotečky budou určitě hodně světlé, takže to co bude vypadat bíle je růžové - fotilo se s bleskem. :-)

tady ještě i s bederkou fleesovou.

4.1.2009 19:07
scratchie

XXX.XXX.244.239

scratchie napsal(a):

Tady s odpockou a bandážkama....

4.1.2009 19:08
saddlery

XXX.XXX.178.248

scratchie napsal(a):

je to in už nějaký ten pátek růžový výplet v růžově laděné výstroji a
a1/1 Coco de Wald

4.1.2009 19:11
scratchie

XXX.XXX.244.239

scratchie napsal(a):
Tady s odpockou a bandážkama....

A pro přeslazené je tu hnědá... Tímto nám končí kolekce: Barbie kůň. :-)

4.1.2009 19:13
scratchie

XXX.XXX.244.239

saddlery napsal(a):
je to in už nějaký ten pátek růžový výplet v růžově laděné výstroji a
a1/1 Coco de Wald

No my jsme hold až v roce 2008 začali vymetat VT, takže tuto výstroj máme teprve rok. Ovšem ta uzdečka by se nám hodila! Ta je úžasná.

4.1.2009 19:25
saddlery

XXX.XXX.178.248

scratchie napsal(a):
No my jsme hold až v roce 2008 začali vymetat VT, takže tuto výstroj máme teprve rok. Ovšem ta uzdečka by se nám hodila! Ta je úžasná.

tak mi napište mejla.

4.1.2009 19:34
marketka

XXX.XXX.179.23

scratchie napsal(a):

Ač se mi na konících moc růžová nelíbí, ale na tom haflingovi nevypadá špatně.

4.1.2009 20:19
michaela z

XXX.XXX.21.230

scratchie napsal(a):

škandál! koukejte mi taky poslat fotečky Vaší krasavice na meil, ať to můžu zveřejnit! Fakt to nevypadá špatně....

4.1.2009 20:39
happylinda

XXX.XXX.48.159

michaela z napsal(a):
škandál! koukejte mi taky poslat fotečky Vaší krasavice na meil, ať to můžu zveřejnit! Fakt to nevypadá špatně....

mě se to moc líbí..jsem ale ve staji jedína ktere se to růžové líbí a asi by mi to neprošlo

4.1.2009 20:44
saddlery

XXX.XXX.178.248

happylinda napsal(a):
mě se to moc líbí..jsem ale ve staji jedína ktere se to růžové líbí a asi by mi to neprošlo

bez obav,to už prošlo tolika lidem

4.1.2009 20:49
happylinda

XXX.XXX.48.159

saddlery napsal(a):
bez obav,to už prošlo tolika lidem

a jestli se smím zeptat kde si to všechno koupila protože podle mě je růžová nedostatkové zboří na koně...

4.1.2009 21:36
klawdie

XXX.XXX.159.239

happylinda napsal(a):
a jestli se smím zeptat kde si to všechno koupila protože podle mě je růžová nedostatkové zboří na koně...

Tož já dostala vánoční dárek v podání růžovo šedé..na uzdečku jsme narazia v u nás v jezdeckej....a máme i čabraku šedou s růžovým lemem, ale v zimě by jsme jí neužili

4.1.2009 21:40
klawdie

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):
Tož já dostala vánoční dárek v podání růžovo šedé..na uzdečku jsme narazia v u nás v jezdeckej....a máme i čabraku šedou s růžovým lemem, ale v zimě by jsme jí neužili

ještě jedna snad je to lépe vidět, uzdečka s růžovým podložení a kamínky v čelence.dečka šedá s růžovým lemem...no malá je parádnice

4.1.2009 21:44
klawdie

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):
ještě jedna snad je to lépe vidět, uzdečka s růžovým podložení a kamínky v čelence.dečka šedá s růžovým lemem...no malá je parádnice

a šediváčka mám černo červeného....jo a musím uznat že na haflošovi to vypadá vážně pěkně, vyděla jsem tuto výbavičku již na fotce od Míši....mimochodem i ta moje dečka je její práce, ale přinesl mi to ježíšek:)děkuji

4.1.2009 23:25
ukulemba

XXX.XXX.23.239

marketka napsal(a):
Ač se mi na konících moc růžová nelíbí, ale na tom haflingovi nevypadá špatně.

Jojo,Hafous pusobi tak sladounce a nezne..je to pekny..ale ta hneda taky,ja tuhle koupila hnedou podsedlovku a moc se me to libi,casem doladim asi vsechno.

4.1.2009 23:48
marketka

XXX.XXX.179.23

klawdie napsal(a):
a šediváčka mám černo červeného....jo a musím uznat že na haflošovi to vypadá vážně pěkně, vyděla jsem tuto výbavičku již na fotce od Míši....mimochodem i ta moje dečka je její práce, ale přinesl mi to ježíšek:)děkuji

Na šediváčcích se mi moc líbí světle modrá. Já vím, kdo to má prát, ale efekt moc pěkný.

happyhvezda

5.1.2009 19:14
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

klawdie napsal(a):

klawdie : Jůůů černo-červená to je moje a sekne skoro každému koníkovi

No já sem hodím foto jednoho koníka z VT Agricoop ... ( snad to nebude vadit ) Světle modrý a zaním kobylka ve světle růžove ( těmto barvičkam nefandím ) A jak už psala happylinda : za růžovou bych ji asi sežrala

happyhvezda

5.1.2009 19:15
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
klawdie : Jůůů černo-červená to je moje a sekne skoro každému koníkovi

No já sem hodím foto jednoho koníka z VT Agricoop ... ( snad to nebude vadit ) Světle modrý a zaním kobylka ve světle růžove ( těmto barvičkam nefandím ) A jak už psala happylinda : za růžovou bych ji asi sežrala

a ještě jedna

5.1.2009 19:37
nicolll

XXX.XXX.149.26

marketka napsal(a):
Na šediváčcích se mi moc líbí světle modrá. Já vím, kdo to má prát, ale efekt moc pěkný.

Já chtěla koníka taky do růžové, ale je to hřebčák.A nějak kastrování neplánuju.Sice je to ještě mímo, ale závody s ním uvažuju nebo spíš na závody se pořizoval.Teď se ještě ukáže co z něj bude.Chtěla jsem zlatou, ale ta se blbě shání tak jsem se rozhodla teda né úplně pro fialovou nebo pistáciovou.Takže kdo má hnědáčka v těchto dvou barvách přihoďte prosím fotečku.Děkuji mooc.

5.1.2009 20:28
bejushka

XXX.XXX.210.225

happyhvezda napsal(a):
a ještě jedna

My se přidáme z naší výbavou... Ladíme do hnědo-modrá...

5.1.2009 20:32
bejushka

XXX.XXX.210.225

bejushka napsal(a):
My se přidáme z naší výbavou... Ladíme do hnědo-modrá...

5.1.2009 21:31
klawdie

XXX.XXX.159.239

bejushka napsal(a):

Proboha kam jste jí ty bandáže vymatali...
No j se červený na valacha bránila nakonec máme toho víc než dost...ale už mají oba své soupravičky tak jsem ráda...

happyhvezda

5.1.2009 21:36
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

klawdie napsal(a):
No j se červený na valacha bránila nakonec máme toho víc než dost...ale už mají oba své soupravičky tak jsem ráda...

Kruciš ... ta fotečka mi nějak nesedí tráva zelená , jezdec v tílku a pod koněm sních

5.1.2009 21:36
bejushka

XXX.XXX.210.225

klawdie napsal(a):

Ma to normalne, ale tu deku ma delsi tak to tak vypada... tez sem si rikala ze to vypada divne ale fakt to nebylo vysoko jinak je to valášek

5.1.2009 21:43
marketka

XXX.XXX.179.23

happyhvezda napsal(a):
Kruciš ... ta fotečka mi nějak nesedí tráva zelená , jezdec v tílku a pod koněm sních

To je určitě pěna.

5.1.2009 21:46
klawdie

XXX.XXX.159.239

bejushka napsal(a):
Ma to normalne, ale tu deku ma delsi tak to tak vypada... tez sem si rikala ze to vypada divne ale fakt to nebylo vysoko jinak je to valášek

no fakt vypadá legračně...
No to je záhada co..sníh v červnu..né to je pěna.. je to z dětského dne a hasiči před námi měli akci....no a koně? k našemu překvapení to vubec neřešili a vlezli do toho bez mrknutí oka!

happyhvezda

5.1.2009 21:49
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

klawdie napsal(a):
no fakt vypadá legračně...
No to je záhada co..sníh v červnu..né to je pěna.. je to z dětského dne a hasiči před námi měli akci....no a koně? k našemu překvapení to vubec neřešili a vlezli do toho bez mrknutí oka!

Tak toto už můj mozeček pochopil

5.1.2009 22:05
monchess

XXX.XXX.68.138

scratchie napsal(a):

Krásný Kájo, slintám. Škoda že Neli není holka, bych šla do té barvy taky, je brutální a Rendy nejvíc sluší :)

6.1.2009 19:20
scratchie

XXX.XXX.244.239

monchess napsal(a):
Krásný Kájo, slintám. Škoda že Neli není holka, bych šla do té barvy taky, je brutální a Rendy nejvíc sluší :)

Jsem ráda, že se Renda líbí.

6.1.2009 19:29
scratchie

XXX.XXX.244.239

saddlery napsal(a):
tak mi napište mejla.

Napsala jsem Vám. :-)

6.1.2009 19:30
scratchie

XXX.XXX.244.239

michaela z napsal(a):

No vidíte já úplně zapomněla. Pošlu co nejdříve. :-) Pak vyfotím i tu deku nepromokavou a pošlu Vám fotečku.

6.1.2009 19:31
woldemortik

XXX.XXX.199.200

happyhvezda napsal(a):
Tak toto už můj mozeček pochopil

holky jak já vám závidím pěkně barvy ajak krásně sladěný koníky.Jo to mě se asi mikdy nestane musím koukát na to co kobyle bude a ne na barvu.škoda snad bude letos lepší výběr veci xxxl
jinak mám od míší deku na lavinu i jménem

tady ji je velká jelikož je to fotka rok stará kobyla mi zhubla na kost měla špatně zuby,ale tedka už je zase v plné váze tak jako dříve

6.1.2009 19:37
scratchie

XXX.XXX.244.239

happylinda napsal(a):

Hele, taky jsem jediná co ze stáje strčila na oře růžovou a přežila jsem. :-) Jako růžová se mi líbí, ale byla to spíš recese. Když jsem vybírala jakou bude mít náš komplet barvu, tak zrovna probíhala diskuze o tom, jak kdo má a nemá rád růžovou a hodně lidí psalo dost negativně a to mě tak nakoplo, že jsem si to prostě musela nechat ušít. Je to celé od paní/slečny Míši z Equimody, které výše vyvolala škandááál. :-) Ale už posílám fotečky. :-)

happyhvezda

6.1.2009 19:48
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

scratchie napsal(a):
Hele, taky jsem jediná co ze stáje strčila na oře růžovou a přežila jsem. :-) Jako růžová se mi líbí, ale byla to spíš recese. Když jsem vybírala jakou bude mít náš komplet barvu, tak zrovna probíhala diskuze o tom, jak kdo má a nemá rád růžovou a hodně lidí psalo dost negativně a to mě tak nakoplo, že jsem si to prostě musela nechat ušít. Je to celé od paní/slečny Míši z Equimody, které výše vyvolala škandááál. :-) Ale už posílám fotečky. :-)

scratchie : No tak ta růžova na tej vaší Haflošce vypadá moc roztomile ale i ta hněda ji moc sluší Já mam spíše u koníku decentnější barvy ktere nerazí ... na Vrance tmavě modrou , na Hněde poničce černo-červenou no a Haflošku si dali holky do červené ( ale happylinda už dávno básnila o růžových ohlávkach pro poničky )

6.1.2009 20:13
michaela z

XXX.XXX.21.230

scratchie napsal(a):
No vidíte já úplně zapomněla. Pošlu co nejdříve. :-) Pak vyfotím i tu deku nepromokavou a pošlu Vám fotečku.

škandál zažehnán...fotečky dorazily

6.1.2009 20:17
scratchie

XXX.XXX.244.239

michaela z napsal(a):
škandál zažehnán...fotečky dorazily

úúúleva.

7.1.2009 17:15
happylinda

XXX.XXX.48.159

scratchie napsal(a):
úúúleva.

Happyhvezda..ja pořad nevím mám tu růžovou hlavě...asi to skusím

happyhvezda

7.1.2009 17:16
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happylinda napsal(a):
Happyhvezda..ja pořad nevím mám tu růžovou hlavě...asi to skusím

happylinda : ne fakt ? a jako uplně do kompletu ?

happyhvezda

7.1.2009 17:21
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
happylinda : ne fakt ? a jako uplně do kompletu ?

Happylinda : no jakože vypadá zajmavě tato kolekce růžové ( foto ze zooproduktu )

7.1.2009 17:41
happylinda

XXX.XXX.48.159

happyhvezda napsal(a):
Happylinda : no jakože vypadá zajmavě tato kolekce růžové ( foto ze zooproduktu )

happyhvězda: asi jo musím si to pořadně zozmysled

7.1.2009 17:42
simcas2

XXX.XXX.158.145

scratchie napsal(a):

my jsme do žluta :D

9.1.2009 16:50
alameda

XXX.XXX.1.194

simcas2 napsal(a):
my jsme do žluta :D

Tak se přidám toto je můj růžový Fanés..:-D

9.1.2009 16:53
alameda

XXX.XXX.1.194

alameda napsal(a):
Tak se přidám toto je můj růžový Fanés..:-D

O5....

9.1.2009 16:55
alameda

XXX.XXX.1.194

alameda napsal(a):
O5....

Faní poslední

9.1.2009 17:21
karwen

XXX.XXX.132.238

scratchie napsal(a):
Jsem ráda, že se Renda líbí.

Vypadá suprově

10.1.2009 10:35
scratchie

XXX.XXX.244.239

Co to tady mám za ksicht?! Tady jde vidět i náš růžový bičík.

10.1.2009 11:00
horseslower

XXX.XXX.146.26

nicolll (nicolll) mUŽU Vědět jak se jmenuje koníček na té fotce?

10.1.2009 12:39
nicolll

XXX.XXX.7.86

horseslower napsal(a):
nicolll (nicolll) mUŽU Vědět jak se jmenuje koníček na té fotce?

Jmenuje se Sagar.A múžu vedět pročpak?

přidávám foto týden po tom co jsem si ho přivezla

10.1.2009 12:41
horseslower

XXX.XXX.146.26

nicolll napsal(a):
Jmenuje se Sagar.A múžu vedět pročpak?

přidávám foto týden po tom co jsem si ho přivezla

protože mi strašně připomínal kobylku která je u nás ve stáji, jmenuje se Glorie je to ruso- arab , podle majitelký má mít sestru skoro stejnou jako ona.. tak mně napadlo jestli to není něco do rodiny

10.1.2009 12:52
nicolll

XXX.XXX.7.86

horseslower napsal(a):
protože mi strašně připomínal kobylku která je u nás ve stáji, jmenuje se Glorie je to ruso- arab , podle majitelký má mít sestru skoro stejnou jako ona.. tak mně napadlo jestli to není něco do rodiny

Tak Saginek to určitě není.Navíc je to hřebeček a je to ČT koník.

Kobylka je pěkná a podobní si jsou.tak přeju hodně štěstí při hledání sestřičky.

10.1.2009 18:08
horseslower

XXX.XXX.146.26

nicolll napsal(a):
Tak Saginek to určitě není.Navíc je to hřebeček a je to ČT koník.

Kobylka je pěkná a podobní si jsou.tak přeju hodně štěstí při hledání sestřičky.

Děkuji..mám pocit že majitelka klobylky ví kde je sestrřička..jen nás napadlo jestli to není též něco do rodinky

Přidejte reakci

Přidat smajlík