Dobré ránko...
Naše ves je jako z pohádky, totál bílo... Roy nadšen, Molinatá mě ráno uvítala pěknou "válendou" ve sněhu...
Jak se máte??Co koňouchové?? Já valím do rachoty, užijte si den!
Mrzí mne, že jsem nemohla s blondýnama za Danny a Týnušou, ale dovol. si vybírám až za týden a ještě frčím za hranice...
Tak pampalalálá...
molly
napsal(a):
Dobré ránko...
Naše ves je jako z pohádky, totál bílo... Roy nadšen, Molinatá mě ráno uvítala pěknou "válendou" ve sněhu...
Mrzí mne, že jsem nemohla s blondýnama za Danny a Týnušou, ale dovol. si vybírám až za týden a ještě frčím za hranice...
Tak pampalalálá...
halo, halo...:) Tož co je, tu se ještě vyspává?:)
Já sjem byla na silvestra poprvé a nnaposledy looni lyžovat...a halvně jsem si udělala luxusní ten posl. weekend....
kukinatost
napsal(a):
halo, halo...:) Tož co je, tu se ještě vyspává?:)
Já sjem byla na silvestra poprvé a nnaposledy looni lyžovat...a halvně jsem si udělala luxusní ten posl. weekend....
protože jsem byla......
kukinatost
napsal(a):
protože jsem byla......
povozit se na Oskinovi a hlavně mu upravit ty lyže, co měl místo kopyt a odpočinout si u lenušky..:)
a nejen an něm, ale i za ním jsem se svezla:)
kukinatost
napsal(a):
povozit se na Oskinovi a hlavně mu upravit ty lyže, co měl místo kopyt a odpočinout si u lenušky..:)
a nejen an něm, ale i za ním jsem se svezla:)
takové komicky hopkavé:))))akorát mě štve, že nemám více fotek, nebyl čas, hned jsme zapřahali, ale příště si fakt pořádně zajezdím....:)
molly
napsal(a):
Dobré ránko...
Tak pampalalálá...
baby, ale ty lyže, jak nám vyšlo počasí...
molly
napsal(a):
Dobré ránko...
Tak pampalalálá...
tož kaj jste fšeci? Jsem Kuláše zachytila, jak hopnul...
molly
napsal(a):
Dobré ránko...
Tak pampalalálá...
a svoje baraby jsem ještě neměla čas vyfotit ve sněhu...dneksa si to chci užít s ryzcem...holky, ta kobyla mi dlěá tkaovou radost, neprosto nepopsatelně jí miluju:)
kurnik a z toho sněhu jsme tež euforická, hurá....akorát dneska to na kole bude zajímavé...ta chůze pěšky k našim je docela zdržovačka..
kukinatost
napsal(a):
tož kaj jste fšeci? Jsem Kuláše zachytila, jak hopnul...
se musím teprv vzbudit, je to náročné
kukinatost
napsal(a):
a svoje baraby jsem ještě neměla čas vyfotit ve sněhu...dneksa si to chci užít s ryzcem...holky, ta kobyla mi dlěá tkaovou radost, neprosto nepopsatelně jí miluju:)
kurnik a z toho sněhu jsme tež euforická, hurá....akorát dneska to na kole bude zajímavé...ta chůze pěšky k našim je docela zdržovačka..
Dobré jitro,
ach jo, to mi zase bude trvat než se naučím chodit spát do deseti večer, usínala jsem před jednou a ve čtyři jsem byla vzhůru...jsem se ták těšila do práce.
Tááákže sraz proběhl vééélmi rychle....
holky dorazily jak říkaly +-3 hodiny, takže z plánovaných sedmi přifrčely před desátou.
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
ach jo, to mi zase bude trvat než se naučím chodit spát do deseti večer, usínala jsem před jednou a ve čtyři jsem byla vzhůru...jsem se ták těšila do práce.
Tááákže sraz proběhl vééélmi rychle....
holky dorazily jak říkaly +-3 hodiny, takže z plánovaných sedmi přifrčely před desátou.
a pak už to začlo...
Tomáš byl zoufalý že nemůže přispět do diskuze o koních...
haisovad
napsal(a):
a pak už to začlo...
Tomáš byl zoufalý že nemůže přispět do diskuze o koních...
popíjelo se...
haisovad
napsal(a):
popíjelo se...
byla pantomima...což nám všech velice šlo...
učitel snowboardingu
haisovad
napsal(a):
byla pantomima...což nám všech velice šlo...
učitel snowboardingu
tohle všichni poznáte...
trrrrrrr, grrrrrrrr, vrrrrrrrrrrr
No přece morče, ne?
haisovad
napsal(a):
tohle všichni poznáte...
trrrrrrr, grrrrrrrr, vrrrrrrrrrrr
No přece morče, ne?
a Tomáš byl také velmi kreativní...
haisovad
napsal(a):
a Tomáš byl také velmi kreativní...
i Klárce to šlo luxusně...ale už nevím co to bylo za ukázku...
haisovad
napsal(a):
i Klárce to šlo luxusně...ale už nevím co to bylo za ukázku...
no šlo se spát celkem skoro za světla...myslím, že před čtvrtou nebo tak nějak...
Arnošt v podáni Svijanského psa...
haisovad
napsal(a):
no šlo se spát celkem skoro za světla...myslím, že před čtvrtou nebo tak nějak...
Arnošt v podáni Svijanského psa...
Ráno pěkně po půl deváté budíííček.
A hurá ke Gastoušovi...cestou jsme potkali ovce, kde jedna byla nějaký křivohlavá (a křivohubá???)
haisovad
napsal(a):
A hurá ke Gastoušovi...cestou jsme potkali ovce, kde jedna byla nějaký křivohlavá (a křivohubá???)
Danny co ta pomlka...holky já se na vás těšila..fotili jsme luxusně si užili sníh mám pro vás hromadu fotek...bučkový i Sabulky...ve stáji se mi posmívají že je už březí...
klawdie
napsal(a):
Danny co ta pomlka...holky já se na vás těšila..fotili jsme luxusně si užili sníh mám pro vás hromadu fotek...bučkový i Sabulky...ve stáji se mi posmívají že je už březí...
Ukážu vám něco s ní...byli jsme makat pod lesem, holky tak vděčného koně za práci jsem neviděla..to bude dříč ta malá potvora... sladila jsem to do růžova s ní...
klawdie
napsal(a):
Ukážu vám něco s ní...byli jsme makat pod lesem, holky tak vděčného koně za práci jsem neviděla..to bude dříč ta malá potvora... sladila jsem to do růžova s ní...
sestřička mi juí taky vyvětrala..
klawdie
napsal(a):
sestřička mi juí taky vyvětrala..
holky a včera byla akce vysoká!!!
jedna umělecká
klawdie
napsal(a):
holky a včera byla akce vysoká!!!
jedna umělecká
a čumákujte na tiu moji maličkou já vejrala též...
klawdie
napsal(a):
je malá ale tzahambit se nenechá...
no prostě s Bůčkovou je veselo...chová se ted spíš jak hřebčák jak se nadalo v tom tvrdu makat, je na hopsinkový šťávě...
klawdie
napsal(a):
no prostě s Bůčkovou je veselo...chová se ted spíš jak hřebčák jak se nadalo v tom tvrdu makat, je na hopsinkový šťávě...
No dost o ní...můj největší dáreček jak už jsem vám říkala je Sabuláček...vyskakuje si a pobíhá bez problému!!!!
tuleň...danny a i to na židli co jsem předváděla byl tuleň..
haisovad
napsal(a):
No a už to přišlo...
Gaston opravdu miluje práci a hlavně pohyb...
Evička nám ukázala jak se to rozpohybovává ale jak říkal Tomáš, rozjezd Gastonovi moc nešel...spíše couvat
klawdie
napsal(a):
No dost o ní...můj největší dáreček jak už jsem vám říkala je Sabuláček...vyskakuje si a pobíhá bez problému!!!!
tuleň...danny a i to na židli co jsem předváděla byl tuleň..
tsledujte ten zataženej pupek před ženskou...
klawdie
napsal(a):
tsledujte ten zataženej pupek před ženskou...
pozy v lese...
klawdie
napsal(a):
pozy v lese...
no a včerejší procházka holky to byla nádhera...Bábulák byl užasnej...běhal vedle mě na vodítku na pár metruklus cval, sem tam i kozlík ale žádná velká rošťárna...prostě nádhera jak si užít sníh!
klawdie
napsal(a):
no a včerejší procházka holky to byla nádhera...Bábulák byl užasnej...běhal vedle mě na vodítku na pár metruklus cval, sem tam i kozlík ale žádná velká rošťárna...prostě nádhera jak si užít sníh!
běhám i já..
haisovad
napsal(a):
No a už to přišlo...
Gaston opravdu miluje práci a hlavně pohyb...
Evička nám ukázala jak se to rozpohybovává ale jak říkal Tomáš, rozjezd Gastonovi moc nešel...spíše couvat
Přišel šéf, tak jsem předstírala práci...
Druhá v pořadí se předvedla Péťa...
haisovad
napsal(a):
Přišel šéf, tak jsem předstírala práci...
Druhá v pořadí se předvedla Péťa...
A Klárka...
klawdie
napsal(a):
a tahle ještě hezčí...
a ještě zlobidlo juchácí...no a to je asi ze života mých koní všechno...
více na albumech sahib a sessi....
a ukate Vy baby...
Janko luxusní bunda a ty hory skvostné! Museli jste si to sakra užít...
No u Lenucha... to musela byt sranda na sánkách za oskičem...nám holky napadlo 20 čísel tak si myslím že Jerríka to taky čeká..
haisovad
napsal(a):
a Danny
A gaston tajně doufal, že nepojede Tomáš... a že už dáma pokoj.
Dočkal se
haisovad
napsal(a):
a Danny
No jo teda gastík nám dal byl to zahul...ale evidentně potřebuje spoustu času na rozhýbání, kdy\ž sem pak viděla jak pěkně lítali s Evičkou po té co jsme ho týrali my......hehe...no a Danny na kdy máte naplánovanou vesnickou pantomimu, Tomáš vypadal velice nadšeně:)
duo dekaři:)
klawdie
napsal(a):
No jo teda gastík nám dal byl to zahul...ale evidentně potřebuje spoustu času na rozhýbání, kdy\ž sem pak viděla jak pěkně lítali s Evičkou po té co jsme ho týrali my......hehe...no a Danny na kdy máte naplánovanou vesnickou pantomimu, Tomáš vypadal velice nadšeně:)
duo dekaři:)
jj, myslím že nás to čeká při první kalbě...
Tomáš byl uchvácenej. Musím na něj prásknout, že měl zdrhcí manýry ještě dopoledne, ale já jsem ho překecala, že mi to nemůže udělat...
a ráno mi říkal, že si dlouho takhle večer neužil...teda zábavy, že...
Róza
haisovad
napsal(a):
jj, myslím že nás to čeká při první kalbě...
Tomáš byl uchvácenej. Musím na něj prásknout, že měl zdrhcí manýry ještě dopoledne, ale já jsem ho překecala, že mi to nemůže udělat...
a ráno mi říkal, že si dlouho takhle večer neužil...teda zábavy, že...
Róza
Joooo tak aspon pro příště se na nás bude těšit!
Hele koníci dostali od Péti dárek....topení do výběhu!
klawdie
napsal(a):
Joooo tak aspon pro příště se na nás bude těšit!
Hele koníci dostali od Péti dárek....topení do výběhu!
Ty vogo, tak tu čuměli, že?
Jinak fotky Ségry jsou famózní, moc vydařené.
Návštěva v Kloko...pro kus žvance by udělali cokoliv tak jsme pěkně panikařily aby nás nějaký z koní nepřejel...ale bez újmy jsme přežily trocha adrenalinu
Péťa a Lunidlo
haisovad
napsal(a):
Ty vogo, tak tu čuměli, že?
Jinak fotky Ségry jsou famózní, moc vydařené.
Návštěva v Kloko...pro kus žvance by udělali cokoliv tak jsme pěkně panikařily aby nás nějaký z koní nepřejel...ale bez újmy jsme přežily trocha adrenalinu
Péťa a Lunidlo
Luna je nádherná, taková akorát...no a leuša pupek jak blázen, ale ten její kukuč furt stejnej...no se Danny nediv když si nás strašila ladynou a pak jsme viděli žlutýho...no mazec...
klawdie
napsal(a):
Luna je nádherná, taková akorát...no a leuša pupek jak blázen, ale ten její kukuč furt stejnej...no se Danny nediv když si nás strašila ladynou a pak jsme viděli žlutýho...no mazec...
mno Ladynu znám ale tím, že jsem v Kloko takovou dobu nebyla se koníci celkem změnili... To neovlivnim
haisovad
napsal(a):
mno Ladynu znám ale tím, že jsem v Kloko takovou dobu nebyla se koníci celkem změnili... To neovlivnim
A kde je zbytek? Holky snad nemakáte?...
jo Danny segra říkala že je k tomu balíku musela dovést...
Haluzz segra...
klawdie
napsal(a):
A kde je zbytek? Holky snad nemakáte?...
jo Danny segra říkala že je k tomu balíku musela dovést...
Haluzz segra...
kuk
klawdie
napsal(a):
kuk
Zdač babice. Já totál nestíhám......Odpoledne sem kuknu. Jani, na rajče jsem zatím naházela jen silvestr a totál se mi to pomíchalo tak jsem se nanervovala......Odpoledne nebo zítra bude zbytek, fakt totál nestíhám, :-(
molly
napsal(a):
Dobré ránko...
Tak pampalalálá...
Jinak podám rychlé zprávy odemne....Honzíkovi se hematon totálně rozjel, takže stále léčíme. Oskárka jsme zapřahly, to víte od Janče a nestačila jsem se divit vlastním očím, je kouzelný. Takže jsem rozhodnutá, pokud bude nějaká vhodná příležitost, kupuju postroje. A fakt jde vidět, že ho to baví...Jinak silvestr jsem byla u Janče, super den a hlavně bombová vyjíždka a pak přijela na víkend i Jaňucha k nám, tož ještě lepší Ale vidím, že vy jste taky trávili společně alespon část pracantek, tož to tak má být :-) Kláruš a Sábulák je obřisko a to krčisko, slintám......
lanika
napsal(a):
Jinak podám rychlé zprávy odemne....Honzíkovi se hematon totálně rozjel, takže stále léčíme. Oskárka jsme zapřahly, to víte od Janče a nestačila jsem se divit vlastním očím, je kouzelný. Takže jsem rozhodnutá, pokud bude nějaká vhodná příležitost, kupuju postroje. A fakt jde vidět, že ho to baví...Jinak silvestr jsem byla u Janče, super den a hlavně bombová vyjíždka a pak přijela na víkend i Jaňucha k nám, tož ještě lepší Ale vidím, že vy jste taky trávili společně alespon část pracantek, tož to tak má být :-) Kláruš a Sábulák je obřisko a to krčisko, slintám......
No jo pořád mi roste šediváček.... no co jsem četla tak jste si to i vy skvěle užili.a Oskič byl v zápřahu prvně...to je frajer!!!já doufám že se domluvíme se segrou a taky vyrazítme ..
klawdie
napsal(a):
No jo pořád mi roste šediváček.... no co jsem četla tak jste si to i vy skvěle užili.a Oskič byl v zápřahu prvně...to je frajer!!!já doufám že se domluvíme se segrou a taky vyrazítme ..
U mně prvně byl, ale jde vidět, že je to starý profesor. Musel tahat už před tím. Fakt mu to šlo
klawdie
napsal(a):
Honzulák se jistě brzy spraví kočko...je to pořád něco...
no aspon že Oskiš nic neymýšlí, vid? a co sedlo dobrý? jedu taky pro jiný chci se Sabkou něco dělat, australák je spíš jen nn tu drndačku po lese....
klawdie
napsal(a):
no hurá,Lenucha, už jsem myslela, že se tu neukážeš..:)
Lenuška byla umělec..:)
klawdie
napsal(a):
Honzulák se jistě brzy spraví kočko...je to pořád něco...
no aspon že Oskiš nic neymýšlí, vid? a co sedlo dobrý? jedu taky pro jiný chci se Sabkou něco dělat, australák je spíš jen nn tu drndačku po lese....
Ono s těma ponoucha je to mnohem jednuduší, nic je jen tak nerozhodí...tak hlavně že jste neskončili někde v závěji....
kukinatost
napsal(a):
Kurnik, Klaruško, je to fakt kus koně...Honzulák od Lenušky je právě takový ten obří kostanatý typ, on máty kostiska hrozně hrubé...hlavně Lenči nezávidím vykrmování toho krku:)
jakou má lenuša krásnou fotku s ryzoněm, hezčí než já...:(
kukinatost
napsal(a):
Holky, koukám že jste si to fest užily...tahle fotyk je moc pěkná. Romanťárna a ten ocas takovej načechranej...krásný.
Leni, Honzíka lituji a snad to brzy splaskne a bude mu zase hej. Chudák malej
kukinatost
napsal(a):
Kurnik, Klaruško, je to fakt kus koně...Honzulák od Lenušky je právě takový ten obří kostanatý typ, on máty kostiska hrozně hrubé...hlavně Lenči nezávidím vykrmování toho krku:)
jakou má lenuša krásnou fotku s ryzoněm, hezčí než já...:(
Kurnik, Oskič je starý machzýrek...tahal, že by mohl i Honžíka zaučovat:)
haisovad
napsal(a):
Holky, koukám že jste si to fest užily...tahle fotyk je moc pěkná. Romanťárna a ten ocas takovej načechranej...krásný.
Leni, Honzíka lituji a snad to brzy splaskne a bude mu zase hej. Chudák malej
no jo Kubišták no je holt pozdní, letos by se měl vyloupnout uplně..tak jsem na něj zvědavá!
Lenucha je jak andílek:)
taky máme romantickou...segra fotila jen zkraje, pak madam šlapala jak hodinky...
klawdie
napsal(a):
no jo Kubišták no je holt pozdní, letos by se měl vyloupnout uplně..tak jsem na něj zvědavá!
Lenucha je jak andílek:)
taky máme romantickou...segra fotila jen zkraje, pak madam šlapala jak hodinky...
Když jsme u těch krků koukejte na tu plnokrevnici.... to hrozně špek a zázrak nebo nechápu v její obří stáji nezamrzá voda a to ji má na zemi v takovým žlabu, všude zamrzíá i u nás napaječky a v našem otevřeným boxe prostě nic...
molly
napsal(a):
Dobré ránko...
Tak pampalalálá...
tož Klarulik, buď jenom ráda..
zde malý příběh o Rinžovi:)
Mé naivní posílání otravného Orinže pryč:)
molly
napsal(a):
Dobré ránko...
Tak pampalalálá...
fakt vypadni!
molly
napsal(a):
Dobré ránko...
Tak pampalalálá...
Ok, tak tě obejdu..:)
molly
napsal(a):
Dobré ránko...
Tak pampalalálá...
a já s černou věcí...další romantika..:)
molly
napsal(a):
Dobré ránko...
Tak pampalalálá...
a jak mu sekne síťka..a já kalsický vycul:)
kukinatost
napsal(a):
a jak mu sekne síťka..a já kalsický vycul:)
btw Klaruša, tomu se fakt nedá říkat snad ani bůček, to ej tuček obecný ta tvoje madam:))
ale vypadá to fakt krásně...
tady my a naši zoo přátelé...
kukinatost
napsal(a):
btw Klaruša, tomu se fakt nedá říkat snad ani bůček, to ej tuček obecný ta tvoje madam:))
ale vypadá to fakt krásně...
tady my a naši zoo přátelé...
nechám ji přepsat na welsh coba, tomu přesně odpovídá... ale je to čokl a tak složitá povaha, baví mě i když mě často zlobí....
..a si piš jsem neuvěřitelně vdečná že mám takové koniska po dvou litrech pony granulí denně....a nemusím koumat jídelníček.
Jo a trávila jsem silvestr v roudně tak jsem čuměla jak s klidem ty ohnostroje koně berou...bílá naopak chtěla čumět, hnědá se kochala...
A jak keroušek je to dobrý ted v mrazech...na ryzce se ani neptám kyneš vždy pýchou když o ní píšeš, takže je mi jasné že je zcela užasná!
klawdie
napsal(a):
nechám ji přepsat na welsh coba, tomu přesně odpovídá... ale je to čokl a tak složitá povaha, baví mě i když mě často zlobí....
..a si piš jsem neuvěřitelně vdečná že mám takové koniska po dvou litrech pony granulí denně....a nemusím koumat jídelníček.
Jo a trávila jsem silvestr v roudně tak jsem čuměla jak s klidem ty ohnostroje koně berou...bílá naopak chtěla čumět, hnědá se kochala...
A jak keroušek je to dobrý ted v mrazech...na ryzce se ani neptám kyneš vždy pýchou když o ní píšeš, takže je mi jasné že je zcela užasná!
Hi, a ted si vemte, kolik já cpu do Honzajse a pořád je takový kostnatý.....Ale myslím , že je to jen tím, že ještě nedospěl. Taktéž je pozdní a jednak má teprve 4,5 roku. Dávám mu ještě rok, myslím že až pak se udělá do pořádného koňa A fotla jsem vám taky Trigušku
lanika
napsal(a):
Hi, a ted si vemte, kolik já cpu do Honzajse a pořád je takový kostnatý.....Ale myslím , že je to jen tím, že ještě nedospěl. Taktéž je pozdní a jednak má teprve 4,5 roku. Dávám mu ještě rok, myslím že až pak se udělá do pořádného koňa A fotla jsem vám taky Trigušku
souhlas Leni, taky jsem si na to musela dobu počkat než mi z toho kostráče něco vyrostlo...hele hubeńour...
klawdie
napsal(a):
souhlas Leni, taky jsem si na to musela dobu počkat než mi z toho kostráče něco vyrostlo...hele hubeńour...
trigulce je ted asi moc dobře, vid jak je chlad musí se jí dobře dýchat..to je fajn...ona je takový prcek, nikdy jsem si toho pořád něvšimla...
klawdie
napsal(a):
je mi to až blbé, ale máš pravdu...ale teď jsem si na ní sedla aspoň na 20 minut po týdnu a asi sjem objevila udidlo, které nám luxusně sedne -dvakrát lomené, nerez a ne s peckou, ale s plackou..ona se po 5 minutách začne nosit a už vůbec nemusím tak dlouho uvolňovat a to podotýkám teďka chodí jenom terén a bohužel ne pode mnou....na kerkovi si, ač je mi to hrozně líto, díky tomu házení vyjížďky neužiju tak, jako s ryzcem jakékoliv ježdění, navíc ona je tež psí typ, tož dělá, co ma na očích vidí...
holky, slibuju, příští rok s ní vyjedu...:))
a Kerka mi bohužel dělá starosti furt, hlavou perem, ať je dvacet nad nulou nebo pdo nulou..
chci jim teď nechat udělat zuby, tak zkusím veta poprosit, aby si o tom zjistil co nejvíce, abych ho zas nemusela poučovat já a nechám ho komplexně znova vyšetřit..
v tomto počasí odbourávám alergii...jediný znak je snad ten pravidelný intervalový nástup doby házení a neházení, většinou tak 4-5 dní nehází, a pak zase..ale nikdy to enní, že by neházel vůbec, háže chvilku, a apk přestane...ale někdy nee....
kukinatost
napsal(a):
je mi to až blbé, ale máš pravdu...ale teď jsem si na ní sedla aspoň na 20 minut po týdnu a asi sjem objevila udidlo, které nám luxusně sedne -dvakrát lomené, nerez a ne s peckou, ale s plackou..ona se po 5 minutách začne nosit a už vůbec nemusím tak dlouho uvolňovat a to podotýkám teďka chodí jenom terén a bohužel ne pode mnou....na kerkovi si, ač je mi to hrozně líto, díky tomu házení vyjížďky neužiju tak, jako s ryzcem jakékoliv ježdění, navíc ona je tež psí typ, tož dělá, co ma na očích vidí...
holky, slibuju, příští rok s ní vyjedu...:))
a Kerka mi bohužel dělá starosti furt, hlavou perem, ať je dvacet nad nulou nebo pdo nulou..
chci jim teď nechat udělat zuby, tak zkusím veta poprosit, aby si o tom zjistil co nejvíce, abych ho zas nemusela poučovat já a nechám ho komplexně znova vyšetřit..
v tomto počasí odbourávám alergii...jediný znak je snad ten pravidelný intervalový nástup doby házení a neházení, většinou tak 4-5 dní nehází, a pak zase..ale nikdy to enní, že by neházel vůbec, háže chvilku, a apk přestane...ale někdy nee....
Jani já teda na jaře taky volám zubaře, pač kobyla mi hází hlavou hlavně ze začátku, furt si jí jakoby potřásá, dělá to i na dlouhé otěži, takže na ruku to nesvádím....ale ona tou hlavou mrdlá i když třeba lonžuju, nevím co si to vybudovala, ale jelikož už jednoho vlčáka trhanýho má, radši na jaře nechám udělat kontolu...takže též si užívám sabuláka, nejlépe bez sedla, to je paráda, má záda jak gauč...někdo mi s ním chodí tajně trenovat takže pořád něco holka...
klawdie
napsal(a):
Jani já teda na jaře taky volám zubaře, pač kobyla mi hází hlavou hlavně ze začátku, furt si jí jakoby potřásá, dělá to i na dlouhé otěži, takže na ruku to nesvádím....ale ona tou hlavou mrdlá i když třeba lonžuju, nevím co si to vybudovala, ale jelikož už jednoho vlčáka trhanýho má, radši na jaře nechám udělat kontolu...takže též si užívám sabuláka, nejlépe bez sedla, to je paráda, má záda jak gauč...někdo mi s ním chodí tajně trenovat takže pořád něco holka...
Leni jak se jmenuje honzíkův táta?
lanika
napsal(a):
Artemon po Lopezovi......Mají ho v Olomouci stáj Théta....
Holky, taky jste tak rozežrané po těch svátcíchch????? Já se z toho zblázním....Dneska jsem si už ráno koupila pouze jogurt, zase se budu muset naučit po skromnu
Jaňuch je jezdec ikdyž nesedí zrovna na koni. Stačí ji sedačka
lanika
napsal(a):
Holky, taky jste tak rozežrané po těch svátcíchch????? Já se z toho zblázním....Dneska jsem si už ráno koupila pouze jogurt, zase se budu muset naučit po skromnu
Lenica, ty jsi opica:))
Kurnbik, také zvěrstva tu neuveřejňuj, nemožu za to, že mi šibalo..
navíc jsem musela ozkoušet svou pidi hlavu..přilbu si koupím Sko:)
lanika
napsal(a):
Pohoda "gaučink", ikdyž do té doby než ulehli psi, byl to teror
lanika
napsal(a):
Pohoda "gaučink", ikdyž do té doby než ulehli psi, byl to teror
A teroruzující Honzajs Prý nemocný, ale už mu docela šibe. Do výběhu chodí zásadně po zadních....
lanika
napsal(a):
A teroruzující Honzajs Prý nemocný, ale už mu docela šibe. Do výběhu chodí zásadně po zadních....
A kukejte na ty hory Ikdyž nevím, co s tím udělá ifauna....
lanika
napsal(a):
A kukejte na ty hory Ikdyž nevím, co s tím udělá ifauna....
Oskarnikos Hi malá, hi
lanika
napsal(a):
Oskarnikos Hi malá, hi
" ...pane preceptore, pane preceptore...."
molly
napsal(a):
Dobré ránko...
Tak pampalalálá...
Peti, úplně jsem si an tebe vzpomněla..automaticky sjem musela volat: Urození pánové....co vaše studium:)))
lanika
napsal(a):
" ...pane preceptore, pane preceptore...."
A lítaly i facky
kukinatost
napsal(a):
Peti, úplně jsem si an tebe vzpomněla..automaticky sjem musela volat: Urození pánové....co vaše studium:)))
.....No coment. Počasí bylo fakt luxusní
kukinatost
napsal(a):
Kouzelný fota...nádhera...tady furt chumelí mazec...
klawdie
napsal(a):
Kouzelný fota...nádhera...tady furt chumelí mazec...
A jeden cirkusový Oskišoň
lanika
napsal(a):
....jak asistuje u strouhání
lanika
napsal(a):
no, je to tak trochu hraboš polní, ale azse se mi skvěle držely zadní nohy v mezinoží...
btw v té slušivé mikince vypadám, že sjem přibrala tak 20 kg, ale fakt tak moc ještě ne...ale mám tu koupený ten hnusný polystyrenový chleba, bo bych sežrala prase....:)
jak frajer zabírá:)
kukinatost
napsal(a):
no, je to tak trochu hraboš polní, ale azse se mi skvěle držely zadní nohy v mezinoží...
btw v té slušivé mikince vypadám, že sjem přibrala tak 20 kg, ale fakt tak moc ještě ne...ale mám tu koupený ten hnusný polystyrenový chleba, bo bych sežrala prase....:)
Ještě jeden zasněžený Honzajs a mizím na oběd
kukinatost
napsal(a):
Hola zeny,hlasim se z prace.jeste ze na iphone je dobrej internet.vse jsem precetla,fotecky shledla a jsou supr!!s OSkim jste si to museli paradne uzit!holky ta zima je krasna ale ten snih na silnici uz me sere!!
No me pokud to vyjde tak za 14 odjizdim take za hranice..:)
Jinak kobyla se ma fajn v patek slavila narozky,zaciname trochu pracovat-zacla jsem lonzovat na PEssoe,a jsem spokojena.tak zatim se loucim.mejte se bajecne
molly
napsal(a):
Dobré ránko...
Tak pampalalálá...
Tak jsem zběžně prohlédla fotečky a zas vzhůru do víru práce! Venku pořád padá, tak se těším na dnešní vyjížďku potmě, páč dříve se domů nedostanu.. papa
molly
napsal(a):
Tak jsem zběžně prohlédla fotečky a zas vzhůru do víru práce! Venku pořád padá, tak se těším na dnešní vyjížďku potmě, páč dříve se domů nedostanu.. papa
já jdu vyjímečně za světla...musím jít s hnědoou hroudou, nebo mě zabije, ale nejdřív pujde do kruhovky at se vybije jinde...
klawdie
napsal(a):
já jdu vyjímečně za světla...musím jít s hnědoou hroudou, nebo mě zabije, ale nejdřív pujde do kruhovky at se vybije jinde...
Klárko, prosím Tě. Psala mi Evička, že by Gastoušovi koupila ten podocasák...jak je od Vás daleko ten krám, jak jsi říkala že ho tam mají levnější. Že bych to nechala tebou koupit a až k vám pojedu tak bych ho vyzvedla...domnívám se, že to nebude dlouho trvata vydám se za váma do HK...
haisovad
napsal(a):
Klárko, prosím Tě. Psala mi Evička, že by Gastoušovi koupila ten podocasák...jak je od Vás daleko ten krám, jak jsi říkala že ho tam mají levnější. Že bych to nechala tebou koupit a až k vám pojedu tak bych ho vyzvedla...domnívám se, že to nebude dlouho trvata vydám se za váma do HK...
Dany jelikož se mi dne spodařilo prodat australák tak v po 12 frčíme do toho zooproduktu, mají tam podocasák za 200,- takže ho pro Evču koupím, možná at si ještě přeměří vzdálenost od zadku sedla k ocasu at to sedí, ju? jo Danny a ty máš ještě ten koženej podbřišník?
molly
napsal(a):
Dobré ránko...
Tak pampalalálá...
Jste se pěkně rozjely, zatímco my někteří makáme jak o dušu Janica, žádné, že vyrazíš s rezaticí příští rok - pěkně letos !!
klawdie
napsal(a):
Dany jelikož se mi dne spodařilo prodat australák tak v po 12 frčíme do toho zooproduktu, mají tam podocasák za 200,- takže ho pro Evču koupím, možná at si ještě přeměří vzdálenost od zadku sedla k ocasu at to sedí, ju? jo Danny a ty máš ještě ten koženej podbřišník?
Hned jí dám vědět aby to změřila...
Mám Kláry a asi mi i zůstane...
strelish
napsal(a):
Jste se pěkně rozjely, zatímco my někteří makáme jak o dušu Janica, žádné, že vyrazíš s rezaticí příští rok - pěkně letos !!
Káta je všímavá a Janka to tak jistě myslela...
Káti takhle ty týraš koníky
Danny já bych ho brala, co přesně má s těma gumama? potřebuju zas normál podbřišník a nejradši chci koženej, tak ti od něj pomůžu pokud si ho nenecháváš schválně:)akorát jsem koza jsem se na něj chtěla mrknout...
molly
napsal(a):
Dobré ránko...
Tak pampalalálá...
Kurňa, Kaťucha, před tebou tež člověk nic neutají...
btw jsem si všimla, jak jsi oblíbená...jsme tež byla tak ironicky nažhavená, jenže zas by trubka vyjela, že jsme na ní dvě a navíc ti i správce neddržuje...
a za ty ližiny díky, bych se io bila za lyžiny s tvrdým...ale třeba je to tím, že sjem vášnivá lyžařka:))))
Klarušon, tož jaké seldo nakonec padne na Sabulákova zádíčka? Jinak baby dnešní oběd v jídelně - fiasko...nudle s mákem mě fakt neberou..
kukinatost
napsal(a):
btw jsem si všimla, jak jsi oblíbená...jsme tež byla tak ironicky nažhavená, jenže zas by trubka vyjela, že jsme na ní dvě a navíc ti i správce neddržuje...
a za ty ližiny díky, bych se io bila za lyžiny s tvrdým...ale třeba je to tím, že sjem vášnivá lyžařka:))))
Klarušon, tož jaké seldo nakonec padne na Sabulákova zádíčka? Jinak baby dnešní oběd v jídelně - fiasko...nudle s mákem mě fakt neberou..
Ani se neptej, chtěla jsem winteca, ale ten už tu na inzerci není za tu super cenu, šáhnu sice po novým sedle, ale po syntetice...dle finančních možností no, s australákám dobrý, ale když mi chodí na sabulku holky berou mi radši jupitera a jelikož pokud bábulka bude takto šlapat nadále chci s ním něco dělat tudí normál, lehké sedlo bude prozatím to pravé ořechové, snad se nepletu...a pak uvidíme jestli se zas nevyloupne nějaká kvalitka za super cenu...není nad kvalitu...a toto stejně moc dlouho nevydrží:) no a hlavně uvidíme jestli se mi nepřesvalí, fakt se ted brutus mění a u tohohle se dají měnit komory...
molly
napsal(a):
Dobré ránko...
Tak pampalalálá...
Tedy vy dneska jedete.. Máme chvilku volněji, lidi se umoudřili...
Holký, leden mám tak nabitý, že bych se potřebovala rozdvojit...
kukinatost
napsal(a):
Kuki hej neříkej jí trubka, jo? To nesmíš Akorát by mě zajímalo, jestli je to mladá (******) nebo stará (******).
Jo a hodím vám něco na *** k posouzení
Jamuška je náhodou jako modelka spokojená, ochotně stála a pózovala prakticky se vším
molly
napsal(a):
Tedy vy dneska jedete.. Máme chvilku volněji, lidi se umoudřili...
Holký, leden mám tak nabitý, že bych se potřebovala rozdvojit...
no mě už to pomalu končí nic se nemá přehánět...koníci čekají....