DLOUHÁ (ŽÁDNÁ) CHVÍLE 40

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2009 10:58
radule

XXX.XXX.105.14

TAK A MÁTE TO ZALOŽENÉ, SEM SI DOVOLILA CO?

6.1.2009 20:49
radule

XXX.XXX.105.14

radule napsal(a):

Kde se flákáte?Jednou mám čas a nikdo tu není?

6.1.2009 20:53
molly

XXX.XXX.5.50

radule napsal(a):

čauky babo... Jak to jde? Nejsi zmrzlík? Já dorazila z roboty až kolem půl osmé.Než jsem vše pokrmila a zavřela,bylo hodně po osmé...
Večeřím a těším se na to, až budu zas mít dlóóuhou chvíli....

6.1.2009 21:18
red and white

XXX.XXX.125.26

molly napsal(a):
čauky babo... Jak to jde? Nejsi zmrzlík? Já dorazila z roboty až kolem půl osmé.Než jsem vše pokrmila a zavřela,bylo hodně po osmé...
Večeřím a těším se na to, až budu zas mít dlóóuhou chvíli....

No čauky babky ..
Já jsem chtěla odpovědět ale nešla mi klávesnice u notebooka... šílený sem tam to napsalo jedno písmenko když jsem čekala 10 min.
- málem letěl oknem Ale už jsem ho přemluvila a spolupracuje jsem zvědavá jak dlouho než si zase vymislí něco jinýho

Takže vážení, u nás dnes ráno ... -24 °C šílenost šílená nejšílenější a v tom jsem čekala skoro hodinu na bus... a pěkně mě na zastávce rozbolela hlava Nikam nejdu, zamknu se, kotel naložim na tejden dopředu a nevylezu dokud neskončí tahle malá doba ledová A jak u vás zvládáte perné mrazy?

6.1.2009 21:45
radule

XXX.XXX.105.14

radule napsal(a):

Tý jo, u nás to tak strašný ani nebylo. Jo zima je pěkná, ale 24 pod, to je úlet. jinak Béďu prodávám každý ráno, když mu jdu v té kose házat a musím vstávat

6.1.2009 21:49
red and white

XXX.XXX.125.26

radule napsal(a):
Tý jo, u nás to tak strašný ani nebylo. Jo zima je pěkná, ale 24 pod, to je úlet. jinak Béďu prodávám každý ráno, když mu jdu v té kose házat a musím vstávat

Nojo Liberecko na tom bylo nejhůř bohužel ..

Mo povídej dneska když jsem šla s tim balíkem hloupejch 20m do výbhu tak mi cestou málem zmrznul obličej, voda ta zamrzala pomalu ještě dřív než dopadla do vědra No prostě úlet dneska....

A jak jinak se vede? A jakpak se má Béďa ?

6.1.2009 21:58
radule

XXX.XXX.105.14

red and white napsal(a):
Nojo Liberecko na tom bylo nejhůř bohužel ..

Mo povídej dneska když jsem šla s tim balíkem hloupejch 20m do výbhu tak mi cestou málem zmrznul obličej, voda ta zamrzala pomalu ještě dřív než dopadla do vědra No prostě úlet dneska....

A jak jinak se vede? A jakpak se má Béďa ?

Tak to je mazec, Béďa to je rozmazlenec, pěkně přes noc deku, zavřenej celej box, aby mě neumrznul chudáček. Jinak je to prevít pořád zkouší co vydržím. Teď jsem našla jednu holčinu co mě ho bude občas brát ven. tak si aspoň trochu odpočinu, Jsem trochu ze všeho unavená.

6.1.2009 21:59
red and white

XXX.XXX.125.26

radule napsal(a):
Tak to je mazec, Béďa to je rozmazlenec, pěkně přes noc deku, zavřenej celej box, aby mě neumrznul chudáček. Jinak je to prevít pořád zkouší co vydržím. Teď jsem našla jednu holčinu co mě ho bude občas brát ven. tak si aspoň trochu odpočinu, Jsem trochu ze všeho unavená.

taky bych někoho takovýho potřebovala ale já svoje miminka nikomu nesvěřim to můžu jen jááááá

6.1.2009 22:06
radule

XXX.XXX.105.14

red and white napsal(a):
taky bych někoho takovýho potřebovala ale já svoje miminka nikomu nesvěřim to můžu jen jááááá

...já taky nechtěla, ale ta holčina je fakt prima, měla jsem štěstí, atará se o něho jako o svého.

6.1.2009 22:08
red and white

XXX.XXX.125.26

radule napsal(a):
...já taky nechtěla, ale ta holčina je fakt prima, měla jsem štěstí, atará se o něho jako o svého.

Jj tak to je super Je hrozně máálo lidí kterým bych svěřila svojeho koníka, .. asi jenom jeden

6.1.2009 22:26
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
Jj tak to je super Je hrozně máálo lidí kterým bych svěřila svojeho koníka, .. asi jenom jeden

holky, ahojda...omlouvám se za nepřispívání, ale možná jste si všmily, že mám dost co psát do mnou založeného tématu, který mi dnes docela hnou mojí psychikou....omlouvám se, za kažení náldy, ale prosím o přečtení a nějaký názor třeba sem nebo přímo do tématu o Démonkovi...

jak se jinak vede, co Vánoce??

6.1.2009 22:48
radule

XXX.XXX.105.14

jenysimons napsal(a):
holky, ahojda...omlouvám se za nepřispívání, ale možná jste si všmily, že mám dost co psát do mnou založeného tématu, který mi dnes docela hnou mojí psychikou....omlouvám se, za kažení náldy, ale prosím o přečtení a nějaký názor třeba sem nebo přímo do tématu o Démonkovi...

jak se jinak vede, co Vánoce??

Jeny pokud ho chceš, tak proč se necháš takhle rozhodit. Podívej se na toho tvýho nádhernýho obra, o koníky se staráš dobře. Je to hříbě z ledasčeho se vyhrabe. Dobrá strava, láska, nějaká ta péče vet. Hlavně ať si šťastná. Držím pěsti ať se dobře rozhodneš.

6.1.2009 22:58
radule

XXX.XXX.105.14

radule napsal(a):

Holky jdu chrnět. Dobrou a zase příště....

7.1.2009 12:22
memmory

XXX.XXX.66.189

radule napsal(a):

Čauky kopretinky
Tak co ještě nikdo nemá zájem o toho mojeho ořa ??

7.1.2009 12:42
memmory

XXX.XXX.66.189

memmory napsal(a):
Čauky kopretinky
Tak co ještě nikdo nemá zájem o toho mojeho ořa ??

Hele zlatíčka už snad příští týden budu mít teda konečně ten net doma
A jestli jo tak by se mi to zrovna strašně hodila muž má odpolední takže by se dalo komunikovat celé odpoledne

12.1.2009 12:15
memmory

XXX.XXX.66.189

memmory napsal(a):
Hele zlatíčka už snad příští týden budu mít teda konečně ten net doma
A jestli jo tak by se mi to zrovna strašně hodila muž má odpolední takže by se dalo komunikovat celé odpoledne

¨Hele to si jak děláte řiť ne ?? Mno takže teda sai nic no

13.1.2009 12:39
memmory

XXX.XXX.66.189

memmory napsal(a):
¨Hele to si jak děláte řiť ne ?? Mno takže teda sai nic no

Hele holky no tak co je s váma tak další nová práce celý den dělám na pc jen mám na vás jen hodinu na raní a půl hodiny na odpolední .
Pracovní doba 8:00 - 17:00 a odpo 12:00 - 20.00 inkasní společnost .
je to inkasní společnost - vymáhání dluhů konečně se můžu dostatečně vykecat celý den telefonuju

13.1.2009 12:58
jenysimons

XXX.XXX.237.100

memmory napsal(a):
Hele holky no tak co je s váma tak další nová práce celý den dělám na pc jen mám na vás jen hodinu na raní a půl hodiny na odpolední .
Pracovní doba 8:00 - 17:00 a odpo 12:00 - 20.00 inkasní společnost .
je to inkasní společnost - vymáhání dluhů konečně se můžu dostatečně vykecat celý den telefonuju

šmarjá, celej den telefonovat..no asi mlčím, radši...pokud se mi ovzou, tak bych měla začít dělat na call centru v ČSOB na odchozích hovorech, takže na tom budu stejně...
hele, nezlob se na nás, ale jak tak koukám, tak dlouhá chvíle super upadá do záhuby, protože jaksi jsem dlouhou chvíli neměla ani nepamatuju..ted jen, že jsem doma a učím se, tak jsem si všimla, že se to zase posunulo nahoru, jinak fakt děs a běss...
jak se vede, mladá paní?? ;)

14.1.2009 12:29
memmory

XXX.XXX.66.189

jenysimons napsal(a):
šmarjá, celej den telefonovat..no asi mlčím, radši...pokud se mi ovzou, tak bych měla začít dělat na call centru v ČSOB na odchozích hovorech, takže na tom budu stejně...
hele, nezlob se na nás, ale jak tak koukám, tak dlouhá chvíle super upadá do záhuby, protože jaksi jsem dlouhou chvíli neměla ani nepamatuju..ted jen, že jsem doma a učím se, tak jsem si všimla, že se to zase posunulo nahoru, jinak fakt děs a běss...
jak se vede, mladá paní?? ;)

Jo vede se konečně docela fajn . Mno dlouhou chvíly taky nějak postrádám . V práci mám pauzu od 12:00 do 13:00 takže se můžu najíst a vypít kafe i během dlouhochvílení . Jinak jak přijedu v šest domů tak těch chvil taky zrovna třikrát nejni , ale já stejně doma ještě nefunguju .
na baráčku je práce momentálně pozastavena protože uvnitř baráku je něco okolo
- 5 stupňů takže se dělníkům zrovna třikrát nechce a navíc věčina prací by zmrzla takže je zbytečné něco dělat počkáme na jaro ¨
Manžela bych občas zabila , takže nic nového
Jinak vše ok .

14.1.2009 21:02
marijanka

XXX.XXX.183.206

radule napsal(a):

.....tedáááá teta, ty ještě žiješ???? Se mi snad jen zdá.... Náhodou tu šmejdím a na koho nenarazím...to mám druhý vánoce!!! Jak je? ...jinak k tématu: No mě moc dlouhá chvíle není - zvířátka a dítě mi dávaj zabrat a ta zima taky

14.1.2009 22:11
radule

XXX.XXX.105.14

marijanka napsal(a):
.....tedáááá teta, ty ještě žiješ???? Se mi snad jen zdá.... Náhodou tu šmejdím a na koho nenarazím...to mám druhý vánoce!!! Jak je? ...jinak k tématu: No mě moc dlouhá chvíle není - zvířátka a dítě mi dávaj zabrat a ta zima taky

Ahojte holky.
Ahoj marijánko, teda ta je krásná. A ty vlasy No povedla se Vám. Teta nemám na tebe číslo. Napiš mě sem číslo ICQ. já se Ti ozvu. Taky tu dlouhou chvílku moc nemám.
Soňátko, teda ty si vymahačka dluhů jo?
Jeny a co hříbouš, jak se daří?

14.1.2009 23:25
jenysimons

XXX.XXX.237.100

radule napsal(a):
Ahojte holky.
Ahoj marijánko, teda ta je krásná. A ty vlasy No povedla se Vám. Teta nemám na tebe číslo. Napiš mě sem číslo ICQ. já se Ti ozvu. Taky tu dlouhou chvílku moc nemám.

no ahojda holky..tak jsem si až ted našla konečně kousek dlouhý chvíle, i když asi bych ji spíš měla využít na spánek, coo??
Mem, toho netu se určitě dočkáš...
Radule, ahojda... no hříbouš..zítra přijede vet, tak si s sebou takovou dobrou dvojku beru, protože vůbec netuším, na kolik mi to přijde a hlavně i očkujeme, takže asi tak no...nechám si zkontrolovat ty nohy a vnitřek po tom jeho začervení, doufám, že se ukáže, že to je ok.. Jinak už je to opravdu hříbouš, prdlí, vyhazuje, lítá po výběhu a dovádí s ostatníma hřebčákama...

jinak dnes jsem prvně seděla na sáňkách za koněm a řeknu vám, byla to fakt prdel... moc jsem si to užila...
a přivezli k nám novou kobylku, achaltekinka, 2,5 roku, obsedlá, malička...docela milá, jen to bude asi pěkný čertisko...na to, že ho dostala od dědečka holka, co je u koní necelej půlrok a neví o nich moc nic..jsem na to zvědavá...

marijánka

15.1.2009 09:44
marijánka

XXX.XXX.183.206

radule napsal(a):
Ahojte holky.

Teta moje icq je 468-518-891 se ozvi !
....poznáváš tu tribunu???

15.1.2009 14:08
radule

XXX.XXX.105.14

marijánka napsal(a):
Teta moje icq je 468-518-891 se ozvi !
....poznáváš tu tribunu???

Tak na tu tribunu mám jen dobré vzpomínky, meloun moře, spálenej zadek, teta se učí italsky, vyhazovač a Renzi la mano

marijánka

15.1.2009 14:33
marijánka

XXX.XXX.183.206

radule napsal(a):
Tak na tu tribunu mám jen dobré vzpomínky, meloun moře, spálenej zadek, teta se učí italsky, vyhazovač a Renzi la mano

...bylo dobře

16.1.2009 10:31
red and white

XXX.XXX.0.1

marijánka napsal(a):

...bylo dobře

Ahoj Děvčataa

Tak mě tu máte zase, - na skok Doma nemám teť počítač je v opravě, ... mám teď docela fičák vůbec nic nestíhám takže mám i trošku výčitky vůči koníkum, snažím se to ale napravit a nahnat Omčovi pomalu zase kondičku aby jsme na pozdější jaro a léto byli zase v super formě ! ¨Budeme to letos potřebovat
Jináč mám z Omara "pravýho" fjorda, Vzala jsem ho na ježoura Ale sluší mu to, jen mu to musím vzít teť o výkendu úpně aby mu to nelehalo a rostlo pěkně nahoru .. Hošánek má teť temperamentu jako blázen včera jsem ho šla vzít na momentík na lonž ( už se začínalo stmívat ) a to by jste viděli jak v něm byl najednou vydět ten Arab když dal ocásek nahoru, roztáhl nozdry a ty chody...páááni a tyhle kina byli jen kvuli běžkaři kterej se z nenadání objevil ..

A jak se daří vám?
Zatím se mějte, Pa Peťule, Omča a Popelíík

16.1.2009 12:37
memmory

XXX.XXX.66.189

red and white napsal(a):
Ahoj Děvčataa

Tak mě tu máte zase, - na skok Doma nemám teť počítač je v opravě, ... mám teď docela fičák vůbec nic nestíhám takže mám i trošku výčitky vůči koníkum, snažím se to ale napravit a nahnat Omčovi pomalu zase kondičku aby jsme na pozdější jaro a léto byli zase v super formě ! ¨Budeme to letos potřebovat
Jináč mám z Omara "pravýho" fjorda, Vzala jsem ho na ježoura Ale sluší mu to, jen mu to musím vzít teť o výkendu úpně aby mu to nelehalo a rostlo pěkně nahoru .. Hošánek má teť temperamentu jako blázen včera jsem ho šla vzít na momentík na lonž ( už se začínalo stmívat ) a to by jste viděli jak v něm byl najednou vydět ten Arab když dal ocásek nahoru, roztáhl nozdry a ty chody...páááni a tyhle kina byli jen kvuli běžkaři kterej se z nenadání objevil ..

A jak se daří vám?
Zatím se mějte, Pa Peťule, Omča a Popelíík

Hele ty moja Milovaná Kopretinko ty máž už funkční české ICQ ?? Jakto že já ho ještě nemám ?? Hmmmmmmmmmmmmmm ??????????????? ¨¨

Co jinak ještě pořád nikdo nemá zájem o Luisátko ?? JJ Vymahač dluhu a už mi z toho začína jebat

21.1.2009 12:09
memmory

XXX.XXX.66.189

memmory napsal(a):
Hele ty moja Milovaná Kopretinko ty máž už funkční české ICQ ?? Jakto že já ho ještě nemám ?? Hmmmmmmmmmmmmmm ??????????????? ¨¨

Co jinak ještě pořád nikdo nemá zájem o Luisátko ?? JJ Vymahač dluhu a už mi z toho začína jebat

Zase str 4 no vy na to teda dlabete

21.1.2009 15:17
jenysimons

XXX.XXX.237.100

memmory napsal(a):
Zase str 4 no vy na to teda dlabete

Ahojda holky..

omlouvám se, ale dlouhá chvíle mi nehrozí a hrozit rozhodně nebude...od soboty za týden máme maturitní ples, kterej kompletně organizuju, takže mám ted starostí až nad hlavu s věcma, co si ani třeba už nedokážete představit...navíc dnes nám město řeklo, že nám nepovolí tombolu, pokud neseženeme právnickou osobu, na kterou bysme to mohli napsat...takže super, možná že ceny, co jsme jak kreténi sháněli mrtě dlouho, půjdou do kelu a my přijdeme o dobrejch 20 tis.
těším se na ten ples jako svině, ale už se taky těším, až to bude všechno za mnou..jak mě se uleví..rozhodně nemám čas ani pomyšlení na nákou maturitu, ted je prostě ples a ples a ples...

Jinak jak jste možná četli v tématu "demonický dárek..." tak Démonek je naprosto zdravej a bude mi dělat jen samou radost..včera konečně očkovanej, ani se nehnul, je to zlatíčko moje..jen máme problém s dotykem na ouškách, hlavně při sundávání ohlávky..nandat ji není takovej problém, jako sundat..:(

26.1.2009 12:14
memmory

XXX.XXX.66.189

jenysimons napsal(a):
Ahojda holky..

omlouvám se, ale dlouhá chvíle mi nehrozí a hrozit rozhodně nebude...od soboty za týden máme maturitní ples, kterej kompletně organizuju, takže mám ted starostí až nad hlavu s věcma, co si ani třeba už nedokážete představit...navíc dnes nám město řeklo, že nám nepovolí tombolu, pokud neseženeme právnickou osobu, na kterou bysme to mohli napsat...takže super, možná že ceny, co jsme jak kreténi sháněli mrtě dlouho, půjdou do kelu a my přijdeme o dobrejch 20 tis.
těším se na ten ples jako svině, ale už se taky těším, až to bude všechno za mnou..jak mě se uleví..rozhodně nemám čas ani pomyšlení na nákou maturitu, ted je prostě ples a ples a ples...

Jinak jak jste možná četli v tématu "demonický dárek..." tak Démonek je naprosto zdravej a bude mi dělat jen samou radost..včera konečně očkovanej, ani se nehnul, je to zlatíčko moje..jen máme problém s dotykem na ouškách, hlavně při sundávání ohlávky..nandat ji není takovej problém, jako sundat..:(

No tak holky 6 stránka fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůjjjj

27.1.2009 12:05
memmory

XXX.XXX.66.189

memmory napsal(a):
No tak holky 6 stránka fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůjjjj

Halooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooo oooooo oooooooo ooooooooo oooooooooooo ooooooooooooooooooooooooo ooooooo ooooo ooooooo oooooooooooo ooooooooooooooooo oooooooooo ooooooooooooooo oooooooooooo oooo ooooo oooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooo¨
ooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooo
oooooooooo
oooo
ooo
oooo
ooooooooooo
ooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

olga visnakova

27.1.2009 12:18
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

memmory napsal(a):
Halooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooo oooooo oooooooo ooooooooo oooooooooooo ooooooooooooooooooooooooo ooooooo ooooo ooooooo oooooooooooo ooooooooooooooooo oooooooooo ooooooooooooooo oooooooooooo oooo ooooo oooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooo¨
oooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooo
oooooooooo
oooo
ooo
oooo
ooooooooooo
ooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

holky trapas, pěkně jsem si rozbila čumák, ponclovatej jeden, podlezl ohradník, utíká mi naproti a buch, nedobrzdil-a já? Poncl to narval do chodítka, to do mě a já-si ustlala na zemi. Zadek mě bolí, vypadám jako prase a dnes tu svou náladu mám pod psa-ne našeho, tam se nevejdu-chjo

28.1.2009 12:10
memmory

XXX.XXX.66.189

olga visnakova napsal(a):
holky trapas, pěkně jsem si rozbila čumák, ponclovatej jeden, podlezl ohradník, utíká mi naproti a buch, nedobrzdil-a já? Poncl to narval do chodítka, to do mě a já-si ustlala na zemi. Zadek mě bolí, vypadám jako prase a dnes tu svou náladu mám pod psa-ne našeho, tam se nevejdu-chjo

Ahoj Oli no jo no poníci jsou sviňáci . A navíc chudák co mu nadáváme vždyť bylo ráno namrzlo tak to nedobrzdil

29.1.2009 10:42
molly

XXX.XXX.159.239

radule napsal(a):

holky, včera večer jsem sice neměla dlouhou chvilku, ale chvilku času na TV.. Tak jsem skoukla CSI z Currychu, vážně bomba.. No a kdo vyhrál? Taktéž, jako v Lipsku, Jes. Kurten a Forbes Libertina
Jinak vše při starém, malý velký pes už má skoro 30kg , kocour asi 5
A Molinaté končí říje, tak budu moci zase do sedla
Opatrujte se a přispívejte,jo??

30.1.2009 12:21
memmory

XXX.XXX.66.189

molly napsal(a):
holky, včera večer jsem sice neměla dlouhou chvilku, ale chvilku času na TV.. Tak jsem skoukla CSI z Currychu, vážně bomba.. No a kdo vyhrál? Taktéž, jako v Lipsku, Jes. Kurten a Forbes Libertina
Jinak vše při starém, malý velký pes už má skoro 30kg , kocour asi 5
A Molinaté končí říje, tak budu moci zase do sedla
Opatrujte se a přispívejte,jo??

No jo Zuzíku koukám že se Ti Molinatá taky zbláznila nám se kobyla říjela v prosinci a já myslela že je úplně divná - jak koukám tak asi není sama
hele holky už vám taky línají koníci ?? Mě jo a oba dva že by se blížilo jaro ???

2.2.2009 12:06
memmory

XXX.XXX.66.189

memmory napsal(a):
No jo Zuzíku koukám že se Ti Molinatá taky zbláznila nám se kobyla říjela v prosinci a já myslela že je úplně divná - jak koukám tak asi není sama
hele holky už vám taky línají koníci ?? Mě jo a oba dva že by se blížilo jaro ???

Ahoj kopretinky byl opravdu perný víkend vaše Soňátko bylo hodit bůčkem na discoteku
Jo a pak jsem celeou neděli dospávala a nic jsem nestíhala co jinak jak to jde v pátek 00000 cm sněhu a dneska máme 70 cm

3.2.2009 12:33
memmory

XXX.XXX.254.70

memmory napsal(a):
Ahoj kopretinky byl opravdu perný víkend vaše Soňátko bylo hodit bůčkem na discoteku
Jo a pak jsem celeou neděli dospávala a nic jsem nestíhala co jinak jak to jde v pátek 00000 cm sněhu a dneska máme 70 cm

No co je co jéééééééééééééééééé???????????????

3.2.2009 12:46
jenysimons

XXX.XXX.237.100

memmory napsal(a):
No co je co jéééééééééééééééééé???????????????

ahojda Mem...sorry, ale jak vidíš, tak dlouhá chvíle fakt už jaksi schází nám všem, co sem přispívali...ale jak jsi psala o tom víkendu..já měla v sobotu maturiták a jak říkáš, neděle jako by nebyla, protože jsem ji totálně celou proležela...

3.2.2009 12:48
molly

XXX.XXX.159.239

jenysimons napsal(a):
ahojda Mem...sorry, ale jak vidíš, tak dlouhá chvíle fakt už jaksi schází nám všem, co sem přispívali...ale jak jsi psala o tom víkendu..já měla v sobotu maturiták a jak říkáš, neděle jako by nebyla, protože jsem ji totálně celou proležela...

Mem, vážně je toho mnoho.. Týnuša ví...
Ale až zas bude dlouhá chvíle nám, nebude tu jistě nikdo jiný
Jaký byl koncert Týnuš??

4.2.2009 12:12
memmory

XXX.XXX.254.70

molly napsal(a):
Mem, vážně je toho mnoho.. Týnuša ví...
Ale až zas bude dlouhá chvíle nám, nebude tu jistě nikdo jiný
Jaký byl koncert Týnuš??

No to je mi úplně jasné já tady budu jen každej den od 12:00 do 13:00 když mám v práci přestávku

5.2.2009 11:50
memmory

XXX.XXX.254.70

memmory napsal(a):
No to je mi úplně jasné já tady budu jen každej den od 12:00 do 13:00 když mám v práci přestávku

tak aby příspěvek nechyběl tak AHOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJ

6.2.2009 12:04
memmory

XXX.XXX.254.70

memmory napsal(a):
tak aby příspěvek nechyběl tak AHOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJ

jo však já s pokecám ..................

6.2.2009 12:35
molly

XXX.XXX.159.239

memmory napsal(a):
jo však já s pokecám ..................

mem, Molinatá mi říjí zcela pravidelně, každý měsíc a celý týden!!!Bez ohledu na roční období.. Kdekterá ženská by jí mohla závidět a já si podle ní kontroluji kalendář

6.2.2009 12:36
memmory

XXX.XXX.254.70

molly napsal(a):
mem, Molinatá mi říjí zcela pravidelně, každý měsíc a celý týden!!!Bez ohledu na roční období.. Kdekterá ženská by jí mohla závidět a já si podle ní kontroluji kalendář

Ty jo a já si myslela že všechny kobyli mají zimní menopauzu Tak koukám že mé informace a zkušenosti jsou mylné

6.2.2009 12:37
molly

XXX.XXX.159.239

memmory napsal(a):
Ty jo a já si myslela že všechny kobyli mají zimní menopauzu Tak koukám že mé informace a zkušenosti jsou mylné

Obvykle ano, ale já mám doma "specielní případ" Ona je "extremní" ve všech směrech, víš..
jak jsem psala jinde: "Když ji miluješ..."...

6.2.2009 12:40
memmory

XXX.XXX.254.70

molly napsal(a):
Obvykle ano, ale já mám doma "specielní případ" Ona je "extremní" ve všech směrech, víš..
jak jsem psala jinde: "Když ji miluješ..."...

......jo no koukám že Moly je něco extra Ve všech směrech originál

10.2.2009 21:11
molly

XXX.XXX.5.50

radule napsal(a):

Holkýýýýý.... Kde jstéééé kdóó.....
Třetí strana není tak zlá.... Ale kdo z nás tak daleko zabrouzdáááá
Mizím do pelíšku, Molinataá dnes vyvenčila kožíšek Jsem K.O... Mějte se kráásněě!

Tak jdeme na to, pane mistr Už je čas

13.2.2009 20:46
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
Holkýýýýý.... Kde jstéééé kdóó.....
Třetí strana není tak zlá.... Ale kdo z nás tak daleko zabrouzdáááá
Mizím do pelíšku, Molinataá dnes vyvenčila kožíšek Jsem K.O... Mějte se kráásněě!

Tak jdeme na to, pane mistr Už je čas

kdepak jstééé

19.2.2009 07:51
memmory

XXX.XXX.66.91

molly napsal(a):
kdepak jstééé

Já byla marod už jsem konečně zase funkčńí ...............

19.2.2009 08:11
jenysimons

XXX.XXX.68.34

memmory napsal(a):
Já byla marod už jsem konečně zase funkčńí ...............

ve školeee...

19.2.2009 12:08
memmory

XXX.XXX.66.91

jenysimons napsal(a):
ve školeee...

jůůůůůůůůůůůůůůů já mám papací přestávku

19.2.2009 12:37
memmory

XXX.XXX.66.91

memmory napsal(a):
jůůůůůůůůůůůůůůů já mám papací přestávku

Mno copak nikde nikdo ??

24.2.2009 16:36
molly

XXX.XXX.159.239

radule napsal(a):

3. stráánkáá
Co děláté??
Já sloužím, mám odpolední službu Zvířátek v čekárně neubývá..

25.2.2009 12:58
memmory

XXX.XXX.66.23

molly napsal(a):
3. stráánkáá
Co děláté??
Já sloužím, mám odpolední službu Zvířátek v čekárně neubývá..

Já mám odpolední teda kromě dneška a na odpolední je internet zablokovaný

28.2.2009 23:35
memmory

XXX.XXX.248.253

memmory napsal(a):
Já mám odpolední teda kromě dneška a na odpolední je internet zablokovaný

Hele to si ze mně kolegyně děláte pr...el ne ????

1.3.2009 18:03
jenysimons

XXX.XXX.237.100

memmory napsal(a):
Hele to si ze mně kolegyně děláte pr...el ne ????

uctivá omluva, ale dlouhá chvíle jde do záhuby...dlouhou dobu jsme to táhly jen já a nerčí a ted už asi nezvládáme ani jedna...

3.3.2009 12:41
memmory

XXX.XXX.66.23

jenysimons napsal(a):
uctivá omluva, ale dlouhá chvíle jde do záhuby...dlouhou dobu jsme to táhly jen já a nerčí a ted už asi nezvládáme ani jedna...

vy charkteři .........

4.3.2009 12:16
memmory

XXX.XXX.66.91

memmory napsal(a):
vy charkteři .........

No tak holkýýýýýýýýýýýýýýý

4.3.2009 21:53
radule

XXX.XXX.105.14

memmory napsal(a):
No tak holkýýýýýýýýýýýýýýý

Ahojky sluníčkaJak se Vám všem daří? Tady v Olmiku docela dobrý, jen to počasí. Doufám, že už začne jaro Už toho sněhu bylo až až..

9.3.2009 12:29
memmory

XXX.XXX.66.91

radule napsal(a):
Ahojky sluníčkaJak se Vám všem daří? Tady v Olmiku docela dobrý, jen to počasí. Doufám, že už začne jaro Už toho sněhu bylo až až..

Ahojik lásenko Tady je to taky naprd když roztál sníh tak pro změnu prší

10.3.2009 12:06
memmory

XXX.XXX.66.91

memmory napsal(a):
Ahojik lásenko Tady je to taky naprd když roztál sníh tak pro změnu prší

ČAUKY

11.3.2009 12:27
memmory

XXX.XXX.66.91

memmory napsal(a):
ČAUKY

Hele hele mě už ta samomluva přestává bavit

11.3.2009 12:31
molly

XXX.XXX.159.239

radule napsal(a):

aaahóóójjj
Tak už nemluvíš sama...
nějak to tu nezvládáme :-)
Já právě naložila kožní útvar do "láku"... a pofrčí na histolku kočička ještě spinká...

19.3.2009 12:23
memmory

XXX.XXX.66.91

molly napsal(a):
aaahóóójjj
Tak už nemluvíš sama...
nějak to tu nezvládáme :-)
Já právě naložila kožní útvar do "láku"... a pofrčí na histolku kočička ještě spinká...

mno holky to je ted časová prodleva kde jsou ty časy co jsme dokázaly udělat jedno téma denně někdy i víc ????

19.3.2009 14:19
red and white

XXX.XXX.125.26

memmory napsal(a):
mno holky to je ted časová prodleva kde jsou ty časy co jsme dokázaly udělat jedno téma denně někdy i víc ????

No nepovidejte děvčata vy jseště žijete jooo?? Taky zdravíím

20.3.2009 12:20
memmory

XXX.XXX.66.91

red and white napsal(a):
No nepovidejte děvčata vy jseště žijete jooo?? Taky zdravíím

Jo já myslím že nejvíc žiju já

20.3.2009 12:26
jenysimons

XXX.XXX.237.100

memmory napsal(a):
Jo já myslím že nejvíc žiju já

ty jo, mem....to máš teda recht...jedno, dvě téma za večer pro nás nebyl problém...sakra, kde jsou ty časy...no jo, co se dá dělat...ale mám ten dojem, že nás to šlechtí...nesedíme tolik u poče a spíše se, možná, věnujeme něčemu užitečnějšímu...

23.3.2009 12:22
memmory

XXX.XXX.66.91

jenysimons napsal(a):
ty jo, mem....to máš teda recht...jedno, dvě téma za večer pro nás nebyl problém...sakra, kde jsou ty časy...no jo, co se dá dělat...ale mám ten dojem, že nás to šlechtí...nesedíme tolik u poče a spíše se, možná, věnujeme něčemu užitečnějšímu...

No tak abych neporušila tradici

olga visnakova

23.3.2009 12:51
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

memmory napsal(a):
No tak abych neporušila tradici

Ahoj holky, co u Vás novéhéo? Tady leje jako z konve.

25.3.2009 12:40
memmory

XXX.XXX.66.91

Ahoj holky, co u Vás novéhéo? Tady leje jako z konve.

Jo Oli tady 10 minut chumelý a 10 minut svítí sluníčko

25.3.2009 17:25
radule

XXX.XXX.105.14

radule napsal(a):

Ahoj děvčátka, tak jsem zase chvilku tady. Jak prožíváte nádherné jarní počasí(sněžení)? To je mazec. Béďa je teď v rekonvalescenci, ruplo mu v zádech a nechodil na zadek, ale už je to v pohodě, tak zítra po týdnu v boxe a dvou týdnech na lonži, plánuji první vyjížďku. Doufám, že mě někde nenechá
Pro pobavení, na fotce můj manžel...

26.3.2009 12:21
memmory

XXX.XXX.66.91

radule napsal(a):
Ahoj děvčátka, tak jsem zase chvilku tady. Jak prožíváte nádherné jarní počasí(sněžení)? To je mazec. Béďa je teď v rekonvalescenci, ruplo mu v zádech a nechodil na zadek, ale už je to v pohodě, tak zítra po týdnu v boxe a dvou týdnech na lonži, plánuji první vyjížďku. Doufám, že mě někde nenechá
Pro pobavení, na fotce můj manžel...

Jůůůůůůů Luciano je ale pěkná travestka

26.3.2009 12:27
memmory

XXX.XXX.66.91

memmory napsal(a):
Jůůůůůůů Luciano je ale pěkná travestka

To počásí je hnus co ?? Už ať je zase takhle

27.3.2009 12:24
memmory

XXX.XXX.66.91

memmory napsal(a):
To počásí je hnus co ?? Už ať je zase takhle

AHOJ

30.3.2009 12:14
memmory

XXX.XXX.66.91

memmory napsal(a):
AHOJ

No holky vy jste ale ukecané

olga visnakova

30.3.2009 14:02
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

memmory napsal(a):
No holky vy jste ale ukecané

Koukám že se bavíte dobře holky, já moc ne, řešíme tu spadlej strom......no, dříví na prase z něj bude, ale padl si šmejd neplánovaně. Hezký obrázky holky. mem. -ale i tady v Čechách bejvá pěkně................občas a někde

olga visnakova

30.3.2009 14:12
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

Koukám že se bavíte dobře holky, já moc ne, řešíme tu spadlej strom......no, dříví na prase z něj bude, ale padl si šmejd neplánovaně. Hezký obrázky holky. mem. -ale i tady v Čechách bejvá pěkně................občas a někde

zase pozdě-chjo

2.4.2009 12:59
memmory

XXX.XXX.66.91

zase pozdě-chjo

jo jo Oli já tady jsem jen od 12:00 - 13:00 když mám pauzu v práci

7.4.2009 12:41
memmory

XXX.XXX.66.91

memmory napsal(a):
jo jo Oli já tady jsem jen od 12:00 - 13:00 když mám pauzu v práci

A teď už bych měla mít raní každej den .....

8.4.2009 12:36
memmory

XXX.XXX.66.91

memmory napsal(a):
A teď už bych měla mít raní každej den .....

No tak no tak

14.4.2009 12:35
memmory

XXX.XXX.66.91

memmory napsal(a):
No tak no tak

No tak Babky

16.4.2009 12:36
memmory

XXX.XXX.66.91

memmory napsal(a):
No tak Babky

vy jste teda Charakteři

16.4.2009 14:09
red and white

XXX.XXX.125.26

memmory napsal(a):
vy jste teda Charakteři

AHOJ

17.4.2009 12:42
memmory

XXX.XXX.66.91

red and white napsal(a):
AHOJ

To neníííííííí možnýýýýýýýýý

20.4.2009 12:29
memmory

XXX.XXX.66.91

memmory napsal(a):
To neníííííííí možnýýýýýýýýý

jsem se radovala asi předčasně ...........

20.4.2009 14:08
red and white

XXX.XXX.125.26

radule napsal(a):

Mem .. Zdarec, pardón jsem si nevšimla že byla na moje pozdravení nějaká odezva Jak se vede?? Copak je u tebe nového?? My máme konečně připuštěno ... tak čekám, budu volat veta na sono ... doufám, že zabřezla, že nebudem muset opakovat ..
Tak povidej, přeháněj ...

20.4.2009 14:09
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Mem .. Zdarec, pardón jsem si nevšimla že byla na moje pozdravení nějaká odezva Jak se vede?? Copak je u tebe nového?? My máme konečně připuštěno ... tak čekám, budu volat veta na sono ... doufám, že zabřezla, že nebudem muset opakovat ..
Tak povidej, přeháněj ...

20.4.2009 14:13
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

Fakt jsem se snažila zastihnout na jedný fotce psa i koně zárověň, když to moje zbrklý energický torpédo ( teť myslim psa ) ne a ne chvilku posedět... to musel pořád něco zkoumat takže jediný "úspěšný" pokus, kde jsou vidět oba já měla vždycky na focení "přirozený talent"

20.4.2009 14:15
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Fakt jsem se snažila zastihnout na jedný fotce psa i koně zárověň, když to moje zbrklý energický torpédo ( teť myslim psa ) ne a ne chvilku posedět... to musel pořád něco zkoumat takže jediný "úspěšný" pokus, kde jsou vidět oba já měla vždycky na focení "přirozený talent"

A poslední... hafan sólo..

Hele, teť koukám, na tý předchozí fotce .. že kdybych vám tvrdila že to je hlava quartera tak by jste mi to spolkly ?? vypadá tam nějak mohutně

21.4.2009 12:31
memmory

XXX.XXX.66.91

red and white napsal(a):

Hele, teť koukám, na tý předchozí fotce .. že kdybych vám tvrdila že to je hlava quartera tak by jste mi to spolkly ?? vypadá tam nějak mohutně

Čauky s tou QH hlavou máš pravdu
Co nevého čoveče tolika věcí že bych to asi nestihla napsal , tak jen letmo co je tak důležitější mám novou ohradu pro koníky - vlastníma rukama udělanou jen dřevo jsem si objednala , ale potom už zkrácení , udělání špic , vyvrtání děr , natíraní a napouštění kůlu , zatloukání i natahování ohradníku - vlastníma rukama vám povím makačka ale stálo to za to jen škoda že tady nemám fotku že bych vám to ukázala , ale já se napravím ................

buggyna

21.4.2009 12:46
buggyna

XXX.XXX.217.22

red and white napsal(a):

Nerčí, už jste teda říjili? My ještě nazačli, i když ve stáji máme poušťáka.Ovšem nepřichází spolu do kontaktu...

21.4.2009 16:01
red and white

XXX.XXX.125.26

buggyna napsal(a):
Nerčí, už jste teda říjili? My ještě nazačli, i když ve stáji máme poušťáka.Ovšem nepřichází spolu do kontaktu...

Mem - a aŤ se koně opovážej jí okusavat, viď !! A jak velkou plochu jste ohrazovali? Musela bejt makačka... taky to znám

Adina - Heleť my už máme normálně připuštěno Popelka pořád nic tak jsem se domluvila s majitelkou hřebce, že jí tam prostě odvezu - protože doma na ní nejspíš říji nepoznám - a ať se rozříjí tam.... No a v úterý 14. se jelo ... Vyložili jsme jí a postavili do boxu vedle hřebce ( mimochodem nejdřív se do toho boxu bála ) ... Chvilku jsme na ně koukali, hřebec ten tam málem zboural maštal a Popyna nic.. nezájem, ba naopak se ho snad i ze začátku bála .. No, šli jsme si dát kafíčko, vyřídit papírování a opět se na ně podívat... Kobylka už tam stála celá rozcáplá, tak se šlo připouštět ... No, a druhý den jsme jeli domu - protože jak to tak vypadá, to její "přizvedávání ocasu bez blejskání a ostatních příznaků říje" nejspíš opravdu byla tichá říje a my to jen tak tak stihli, že jsme jí přivezli na konec říje ... v úterý na ní 3x skočil, ve středu ráno jednou a pak už nechtěla.. takže večer jsme si pro ní opět jeli A já jsem zvědavá, jestli to na zabřeznutí stačilo, nebo ne Budu volat veta se sonem abych se s ním domluvila kdy přijede

Jedna " akční " fotka

23.4.2009 12:21
memmory

XXX.XXX.66.91

red and white napsal(a):
Mem - a aŤ se koně opovážej jí okusavat, viď !! A jak velkou plochu jste ohrazovali? Musela bejt makačka... taky to znám

Adina - Heleť my už máme normálně připuštěno Popelka pořád nic tak jsem se domluvila s majitelkou hřebce, že jí tam prostě odvezu - protože doma na ní nejspíš říji nepoznám - a ať se rozříjí tam.... No a v úterý 14. se jelo ... Vyložili jsme jí a postavili do boxu vedle hřebce ( mimochodem nejdřív se do toho boxu bála ) ... Chvilku jsme na ně koukali, hřebec ten tam málem zboural maštal a Popyna nic.. nezájem, ba naopak se ho snad i ze začátku bála .. No, šli jsme si dát kafíčko, vyřídit papírování a opět se na ně podívat... Kobylka už tam stála celá rozcáplá, tak se šlo připouštět ... No, a druhý den jsme jeli domu - protože jak to tak vypadá, to její "přizvedávání ocasu bez blejskání a ostatních příznaků říje" nejspíš opravdu byla tichá říje a my to jen tak tak stihli, že jsme jí přivezli na konec říje ... v úterý na ní 3x skočil, ve středu ráno jednou a pak už nechtěla.. takže večer jsme si pro ní opět jeli A já jsem zvědavá, jestli to na zabřeznutí stačilo, nebo ne Budu volat veta se sonem abych se s ním domluvila kdy přijede

Jedna " akční " fotka

No Nerčí placha je to přes 1ha ale sloupků tam bylo 80

27.4.2009 12:30
memmory

XXX.XXX.66.91

memmory napsal(a):
No Nerčí placha je to přes 1ha ale sloupků tam bylo 80

Charakteři

27.4.2009 16:22
red and white

XXX.XXX.125.26

memmory napsal(a):
Charakteři

hele mem ty seš koukám příjemná jak pracovní sobota No jo, potřebovala bych den nafouknout alespoň na 50 hodin

3.5.2009 22:43
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
hele mem ty seš koukám příjemná jak pracovní sobota No jo, potřebovala bych den nafouknout alespoň na 50 hodin

A my že jsme charakteři... Kde lítáš??

4.5.2009 12:38
memmory

XXX.XXX.66.91

red and white napsal(a):
A my že jsme charakteři... Kde lítáš??

Já kde lítám ??? Já chodím jen na skok mezi 12:00 -13:00 když mám v práci pauzu , Pracovní sobota docelá známá věc

4.5.2009 16:51
red and white

XXX.XXX.125.26

memmory napsal(a):
Já kde lítám ??? Já chodím jen na skok mezi 12:00 -13:00 když mám v práci pauzu , Pracovní sobota docelá známá věc

Zaneprázdněná osoba koukám ...

5.5.2009 12:29
memmory

XXX.XXX.66.91

red and white napsal(a):
Zaneprázdněná osoba koukám ...

Jo no a težce ...

6.5.2009 14:56
red and white

XXX.XXX.125.26

memmory napsal(a):
Jo no a težce ...

Mem, a co nového??

19.5.2009 14:27
radule

XXX.XXX.105.14

red and white napsal(a):
Mem, a co nového??

Ahojte holky, ted už tu budu trávit víc času, snad se tu potkáme

olga visnakova

19.5.2009 16:22
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

radule napsal(a):
Ahojte holky, ted už tu budu trávit víc času, snad se tu potkáme

Ahoj, tak Gipsy už šestý den vesele přenáší, my nespíme a trošku se nám klíží oči.
Také máme nový přírůstek-bílého čtrnáctiletého valacha Griffitha, učí se žít po tmě, :-((
Má za sebou westernovou závodní minulost-rychlostní disciplíny-a tak se tu holky vyžívají ve westernu........................je to zlatíčko.

olga visnakova

19.5.2009 16:24
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

Ahoj, tak Gipsy už šestý den vesele přenáší, my nespíme a trošku se nám klíží oči.
Také máme nový přírůstek-bílého čtrnáctiletého valacha Griffitha, učí se žít po tmě, :-((
Má za sebou westernovou závodní minulost-rychlostní disciplíny-a tak se tu holky vyžívají ve westernu........................je to zlatíčko.

bianka.rajce.idnes.cz/jaro2009/#P5100542.JPG

olga visnakova

20.5.2009 07:39
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

bianka.rajce.idnes.cz/jaro2009/#P5100542.JPG

http://bianka.rajce.idnes.cz/Gipsy_hribo/
HŘÍBÁTKOOOOOOOOOOOO

20.5.2009 08:37
radule

XXX.XXX.105.14

http://bianka.rajce.idnes.cz/Gipsy_hribo/
HŘÍBÁTKOOOOOOOOOOOO

...krásný hříbo, ať Vám dělá pouze radost

olga visnakova

22.5.2009 10:39
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

radule napsal(a):
...krásný hříbo, ať Vám dělá pouze radost

Ahoj holky, omlouvám se za vstup mimo téma, ale nechci naše koně nabízet přes inzeráty, jelikož jeden nikdy neví a mám strach. Úplně neznámým lidem už nějak nevěříme. Tady se všichni nějak známe a u nás se vyskytl problém-Sáva-24-na oko slepá-anglicky ježděná a Griffith-15-téměř slepý-western -nerespektuje moc ohradník, jde vpřed-se neshodnou a tak jediné řešení je je umístit co nejdříve, než se něco stane. Předejít jejich nesympatii raději je věnovat s možností kontrol a zabránit tak průšvihu mezi nima, jelikož máme jeden výběh.
http://bianka.rajce.idnes.cz/Griffith/
http://bianka.rajce.idnes.cz/Sava/

Tak kdyby jste někdo měl zájem, písněte mi na mail, ju.

1.6.2009 12:36
memmory

XXX.XXX.66.227

Ahoj holky, omlouvám se za vstup mimo téma, ale nechci naše koně nabízet přes inzeráty, jelikož jeden nikdy neví a mám strach. Úplně neznámým lidem už nějak nevěříme. Tady se všichni nějak známe a u nás se vyskytl problém-Sáva-24-na oko slepá-anglicky ježděná a Griffith-15-téměř slepý-western -nerespektuje moc ohradník, jde vpřed-se neshodnou a tak jediné řešení je je umístit co nejdříve, než se něco stane. Předejít jejich nesympatii raději je věnovat s možností kontrol a zabránit tak průšvihu mezi nima, jelikož máme jeden výběh.
http://bianka.rajce.idnes.cz/Griffith/
http://bianka.rajce.idnes.cz/Sava/

Tak kdyby jste někdo měl zájem, písněte mi na mail, ju.

AHOJIK KOPRETINKY

18.6.2009 12:48
memmory

XXX.XXX.66.227

memmory napsal(a):
AHOJIK KOPRETINKY

Jooooooooo tak tady se na to pěkně se**

22.6.2009 13:45
ripcurl

XXX.XXX.120.7

memmory napsal(a):
Jooooooooo tak tady se na to pěkně se**

http://www.rajkoni.cz

22.6.2009 16:15
red and white

XXX.XXX.125.26

ripcurl napsal(a):

Zdaaar

23.6.2009 20:45
memmory

XXX.XXX.252.35

red and white napsal(a):
Zdaaar

No nazdááárek

23.6.2009 20:48
red and white

XXX.XXX.125.26

memmory napsal(a):
No nazdááárek

Jak je?

2.7.2009 12:19
memmory

XXX.XXX.66.227

red and white napsal(a):
Jak je?

Mno pracovně

14.7.2009 19:21
memmory

XXX.XXX.254.70

memmory napsal(a):
Mno pracovně

Halóóóóó to tady nějak zanedbáváme ne ??

14.7.2009 20:15
radule

XXX.XXX.105.14

radule napsal(a):

Ahooooj Tak jak se daří?

15.7.2009 17:21
memmory

XXX.XXX.254.70

radule napsal(a):
Ahooooj Tak jak se daří?

jéééééééééééééé ahojik Jde to , máš pořád stejný telefon ???

29.7.2009 12:56
memmory

XXX.XXX.254.70

memmory napsal(a):
jéééééééééééééé ahojik Jde to , máš pořád stejný telefon ???

čaukýýýýýýýýýýýýýý Tetkýýýýýýýýýýýýý vy na to pěkně se***te

31.7.2009 17:25
radule

XXX.XXX.105.14

memmory napsal(a):
čaukýýýýýýýýýýýýýý Tetkýýýýýýýýýýýýý vy na to pěkně se***te

Ahoj ženo Mám už zase funkční telefon, byla jsem chvilku na jiném čísle... A co jinak nového?

26.8.2009 12:28
memmory

XXX.XXX.66.227

radule napsal(a):
Ahoj ženo Mám už zase funkční telefon, byla jsem chvilku na jiném čísle... A co jinak nového?

Ahoj brouku napiš mi e-mail sona.brezinova@mbaf.cz , jsem celé dny v robotě tak nemám čas ani na nic

1.9.2009 07:24
memmory

XXX.XXX.66.227

memmory napsal(a):
Ahoj brouku napiš mi e-mail sona.brezinova@mbaf.cz , jsem celé dny v robotě tak nemám čas ani na nic

Holkýýýýýýýýýýý jjáááá mám novího pesánka

štěně NO s PP : HERTA PYNYX

3.9.2009 14:31
memmory

XXX.XXX.66.227

memmory napsal(a):
Holkýýýýýýýýýýý jjáááá mám novího pesánka

štěně NO s PP : HERTA PYNYX

halóóóóóóóóóóó - RADULE A jseš aspoň na ICQ občas ?? a na kterém ?? co jsi měla ještě ve SCHV nebo ten co máš tady v ČR ??

3.9.2009 17:30
ripcurl

XXX.XXX.120.7

radule napsal(a):

7.9.2009 08:00
memmory

XXX.XXX.66.227

ripcurl napsal(a):

MNO tak asi nic no

FOTO : maminka mého štěnda

10.9.2009 07:07
memmory

XXX.XXX.66.227

memmory napsal(a):
MNO tak asi nic no

FOTO : maminka mého štěnda

No táááááááááááááááááááák

10.9.2009 07:07
memmory

XXX.XXX.66.227

memmory napsal(a):
No táááááááááááááááááááák

10.9.2009 12:17
radule

XXX.XXX.105.14

memmory napsal(a):

Ahoj sluníčko, zase nějak nestíhám Jsem hrozná... Jak se máš? Já icq zapínám málo, protože tu většinou sedí ségra.

Přidejte reakci

Přidat smajlík