radule
napsal(a):
TAK A MÁTE TO ZALOŽENÉ, SEM SI DOVOLILA CO?
Kde se flákáte?Jednou mám čas a nikdo tu není?
molly
napsal(a):
čauky babo... Jak to jde? Nejsi zmrzlík? Já dorazila z roboty až kolem půl osmé.Než jsem vše pokrmila a zavřela,bylo hodně po osmé...
Večeřím a těším se na to, až budu zas mít dlóóuhou chvíli....
No čauky babky ..
Já jsem chtěla odpovědět ale nešla mi klávesnice u notebooka... šílený sem tam to napsalo jedno písmenko když jsem čekala 10 min.
- málem letěl oknem Ale už jsem ho přemluvila a spolupracuje
jsem zvědavá jak dlouho než si zase vymislí něco jinýho
Takže vážení, u nás dnes ráno ... -24 °C šílenost šílená nejšílenější a v tom jsem čekala skoro hodinu na bus... a pěkně mě na zastávce rozbolela hlava Nikam nejdu, zamknu se, kotel naložim na tejden dopředu a nevylezu dokud neskončí tahle malá doba ledová
A jak u vás zvládáte perné mrazy?
radule
napsal(a):
Tý jo, u nás to tak strašný ani nebylo. Jo zima je pěkná, ale 24 pod, to je úlet. jinak Béďu prodávám každý ráno, když mu jdu v té kose házat a musím vstávat
Nojo Liberecko na tom bylo nejhůř
bohužel ..
Mo povídej dneska když jsem šla s tim balíkem hloupejch 20m do výbhu tak mi cestou málem zmrznul obličej, voda ta zamrzala pomalu ještě dřív než dopadla do vědra No prostě úlet dneska....
A jak jinak se vede? A jakpak se má Béďa ?
red and white
napsal(a):
Nojo Liberecko na tom bylo nejhůř
bohužel ..
Mo povídej dneska když jsem šla s tim balíkem hloupejch 20m do výbhu tak mi cestou málem zmrznul obličej, voda ta zamrzala pomalu ještě dřív než dopadla do vědra No prostě úlet dneska....
A jak jinak se vede? A jakpak se má Béďa ?
Tak to je mazec, Béďa to je rozmazlenec, pěkně přes noc deku, zavřenej celej box, aby mě neumrznul chudáček. Jinak je to prevít pořád zkouší co vydržím. Teď jsem našla jednu holčinu co mě ho bude občas brát ven. tak si aspoň trochu odpočinu, Jsem trochu ze všeho unavená.
radule
napsal(a):
Tak to je mazec, Béďa to je rozmazlenec, pěkně přes noc deku, zavřenej celej box, aby mě neumrznul chudáček. Jinak je to prevít pořád zkouší co vydržím. Teď jsem našla jednu holčinu co mě ho bude občas brát ven. tak si aspoň trochu odpočinu, Jsem trochu ze všeho unavená.
taky bych někoho takovýho potřebovala ale já svoje miminka nikomu nesvěřim
to můžu jen jááááá
red and white
napsal(a):
Jj tak to je super Je hrozně máálo lidí kterým bych svěřila svojeho koníka, .. asi jenom jeden
holky, ahojda...omlouvám se za nepřispívání, ale možná jste si všmily, že mám dost co psát do mnou založeného tématu, který mi dnes docela hnou mojí psychikou....omlouvám se, za kažení náldy, ale prosím o přečtení a nějaký názor třeba sem nebo přímo do tématu o Démonkovi...
jak se jinak vede, co Vánoce??
jenysimons
napsal(a):
holky, ahojda...omlouvám se za nepřispívání, ale možná jste si všmily, že mám dost co psát do mnou založeného tématu, který mi dnes docela hnou mojí psychikou....omlouvám se, za kažení náldy, ale prosím o přečtení a nějaký názor třeba sem nebo přímo do tématu o Démonkovi...
jak se jinak vede, co Vánoce??
Jeny pokud ho chceš, tak proč se necháš takhle rozhodit. Podívej se na toho tvýho nádhernýho obra, o koníky se staráš dobře. Je to hříbě z ledasčeho se vyhrabe. Dobrá strava, láska, nějaká ta péče vet. Hlavně ať si šťastná. Držím pěsti ať se dobře rozhodneš.
memmory
napsal(a):
¨Hele to si jak děláte řiť ne ?? Mno takže teda sai nic no
Hele holky no tak co je s váma tak další nová práce celý den dělám na pc jen mám na vás jen hodinu na raní a půl hodiny na odpolední .
Pracovní doba 8:00 - 17:00 a odpo 12:00 - 20.00 inkasní společnost .
je to inkasní společnost - vymáhání dluhů konečně se můžu dostatečně vykecat celý den telefonuju
memmory
napsal(a):
Hele holky no tak co je s váma tak další nová práce celý den dělám na pc jen mám na vás jen hodinu na raní a půl hodiny na odpolední .
Pracovní doba 8:00 - 17:00 a odpo 12:00 - 20.00 inkasní společnost .
je to inkasní společnost - vymáhání dluhů konečně se můžu dostatečně vykecat celý den telefonuju
šmarjá, celej den telefonovat..no asi mlčím, radši...pokud se mi ovzou, tak bych měla začít dělat na call centru v ČSOB na odchozích hovorech, takže na tom budu stejně...
hele, nezlob se na nás, ale jak tak koukám, tak dlouhá chvíle super upadá do záhuby, protože jaksi jsem dlouhou chvíli neměla ani nepamatuju..ted jen, že jsem doma a učím se, tak jsem si všimla, že se to zase posunulo nahoru, jinak fakt děs a běss...
jak se vede, mladá paní?? ;)
jenysimons
napsal(a):
šmarjá, celej den telefonovat..no asi mlčím, radši...pokud se mi ovzou, tak bych měla začít dělat na call centru v ČSOB na odchozích hovorech, takže na tom budu stejně...
hele, nezlob se na nás, ale jak tak koukám, tak dlouhá chvíle super upadá do záhuby, protože jaksi jsem dlouhou chvíli neměla ani nepamatuju..ted jen, že jsem doma a učím se, tak jsem si všimla, že se to zase posunulo nahoru, jinak fakt děs a běss...
jak se vede, mladá paní?? ;)
Jo vede se konečně docela fajn . Mno dlouhou chvíly taky nějak postrádám . V práci mám pauzu od 12:00 do 13:00 takže se můžu najíst a vypít kafe i během dlouhochvílení . Jinak jak přijedu v šest domů tak těch chvil taky zrovna třikrát nejni , ale já stejně doma ještě nefunguju .
na baráčku je práce momentálně pozastavena protože uvnitř baráku je něco okolo
- 5 stupňů takže se dělníkům zrovna třikrát nechce a navíc věčina prací by zmrzla takže je zbytečné něco dělat počkáme na jaro ¨
Manžela bych občas zabila , takže nic nového
Jinak vše ok .
radule
napsal(a):
Holky jdu chrnět. Dobrou a zase příště....
.....tedáááá teta, ty ještě žiješ???? Se mi snad jen zdá.... Náhodou tu šmejdím a na koho nenarazím...to mám druhý vánoce!!!
Jak je? ...jinak k tématu: No mě moc dlouhá chvíle není - zvířátka a dítě mi dávaj zabrat a ta zima taky
marijanka
napsal(a):
.....tedáááá teta, ty ještě žiješ???? Se mi snad jen zdá.... Náhodou tu šmejdím a na koho nenarazím...to mám druhý vánoce!!!
Jak je? ...jinak k tématu: No mě moc dlouhá chvíle není - zvířátka a dítě mi dávaj zabrat a ta zima taky
Ahojte holky.
Ahoj marijánko, teda ta je krásná. A ty vlasy No povedla se Vám. Teta nemám na tebe číslo. Napiš mě sem číslo ICQ. já se Ti ozvu. Taky tu dlouhou chvílku moc nemám.
Soňátko, teda ty si vymahačka dluhů jo?
Jeny a co hříbouš, jak se daří?
radule
napsal(a):
Ahojte holky.
Ahoj marijánko, teda ta je krásná. A ty vlasy No povedla se Vám. Teta nemám na tebe číslo. Napiš mě sem číslo ICQ. já se Ti ozvu. Taky tu dlouhou chvílku moc nemám.
no ahojda holky..tak jsem si až ted našla konečně kousek dlouhý chvíle, i když asi bych ji spíš měla využít na spánek, coo??
Mem, toho netu se určitě dočkáš...
Radule, ahojda... no hříbouš..zítra přijede vet, tak si s sebou takovou dobrou dvojku beru, protože vůbec netuším, na kolik mi to přijde a hlavně i očkujeme, takže asi tak no...nechám si zkontrolovat ty nohy a vnitřek po tom jeho začervení, doufám, že se ukáže, že to je ok..
Jinak už je to opravdu hříbouš, prdlí, vyhazuje, lítá po výběhu a dovádí s ostatníma hřebčákama...
jinak dnes jsem prvně seděla na sáňkách za koněm a řeknu vám, byla to fakt prdel... moc jsem si to užila...
a přivezli k nám novou kobylku, achaltekinka, 2,5 roku, obsedlá, malička...docela milá, jen to bude asi pěkný čertisko...na to, že ho dostala od dědečka holka, co je u koní necelej půlrok a neví o nich moc nic..jsem na to zvědavá...
marijánka

XXX.XXX.183.206
radule
napsal(a):
Ahojte holky.
Teta moje icq je 468-518-891 se ozvi !
....poznáváš tu tribunu???
marijánka

XXX.XXX.183.206
radule
napsal(a):
Tak na tu tribunu mám jen dobré vzpomínky, meloun moře, spálenej zadek, teta se učí italsky, vyhazovač a Renzi la mano
...bylo dobře
marijánka
napsal(a):
...bylo dobře
Ahoj Děvčataa
Tak mě tu máte zase, - na skok Doma nemám teť počítač je v opravě, ... mám teď docela fičák vůbec nic nestíhám takže mám i trošku výčitky vůči koníkum, snažím se to ale napravit a nahnat Omčovi pomalu zase kondičku aby jsme na pozdější jaro a léto byli zase v super formě !
¨Budeme to letos potřebovat
Jináč mám z Omara "pravýho" fjorda, Vzala jsem ho na ježoura
Ale sluší mu to, jen mu to musím vzít teť o výkendu úpně aby mu to nelehalo a rostlo pěkně nahoru
.. Hošánek má teť temperamentu jako blázen včera jsem ho šla vzít na momentík na lonž ( už se začínalo stmívat ) a to by jste viděli jak v něm byl najednou vydět ten Arab když dal ocásek nahoru, roztáhl nozdry a ty chody...páááni a tyhle kina byli jen kvuli běžkaři kterej se z nenadání objevil
..
A jak se daří vám?
Zatím se mějte, Pa Peťule, Omča a Popelíík
red and white
napsal(a):
Ahoj Děvčataa
Tak mě tu máte zase, - na skok Doma nemám teť počítač je v opravě, ... mám teď docela fičák vůbec nic nestíhám takže mám i trošku výčitky vůči koníkum, snažím se to ale napravit a nahnat Omčovi pomalu zase kondičku aby jsme na pozdější jaro a léto byli zase v super formě !
¨Budeme to letos potřebovat
Jináč mám z Omara "pravýho" fjorda, Vzala jsem ho na ježoura
Ale sluší mu to, jen mu to musím vzít teť o výkendu úpně aby mu to nelehalo a rostlo pěkně nahoru
.. Hošánek má teť temperamentu jako blázen včera jsem ho šla vzít na momentík na lonž ( už se začínalo stmívat ) a to by jste viděli jak v něm byl najednou vydět ten Arab když dal ocásek nahoru, roztáhl nozdry a ty chody...páááni a tyhle kina byli jen kvuli běžkaři kterej se z nenadání objevil
..
A jak se daří vám?
Zatím se mějte, Pa Peťule, Omča a Popelíík
Hele ty moja Milovaná Kopretinko ty máž už funkční české ICQ ?? Jakto že já ho ještě nemám ?? Hmmmmmmmmmmmmmm ??????????????? ¨¨
Co jinak ještě pořád nikdo nemá zájem o Luisátko ?? JJ Vymahač dluhu a už mi z toho začína jebat
memmory
napsal(a):
Zase str 4 no vy na to teda dlabete
Ahojda holky..
omlouvám se, ale dlouhá chvíle mi nehrozí a hrozit rozhodně nebude...od soboty za týden máme maturitní ples, kterej kompletně organizuju, takže mám ted starostí až nad hlavu s věcma, co si ani třeba už nedokážete představit...navíc dnes nám město řeklo, že nám nepovolí tombolu, pokud neseženeme právnickou osobu, na kterou bysme to mohli napsat...takže super, možná že ceny, co jsme jak kreténi sháněli mrtě dlouho, půjdou do kelu a my přijdeme o dobrejch 20 tis.
těším se na ten ples jako svině, ale už se taky těším, až to bude všechno za mnou..jak mě se uleví..rozhodně nemám čas ani pomyšlení na nákou maturitu, ted je prostě ples a ples a ples...
Jinak jak jste možná četli v tématu "demonický dárek..." tak Démonek je naprosto zdravej a bude mi dělat jen samou radost..včera konečně očkovanej, ani se nehnul, je to zlatíčko moje..jen máme problém s dotykem na ouškách, hlavně při sundávání ohlávky..nandat ji není takovej problém, jako sundat..:(
jenysimons
napsal(a):
Ahojda holky..
omlouvám se, ale dlouhá chvíle mi nehrozí a hrozit rozhodně nebude...od soboty za týden máme maturitní ples, kterej kompletně organizuju, takže mám ted starostí až nad hlavu s věcma, co si ani třeba už nedokážete představit...navíc dnes nám město řeklo, že nám nepovolí tombolu, pokud neseženeme právnickou osobu, na kterou bysme to mohli napsat...takže super, možná že ceny, co jsme jak kreténi sháněli mrtě dlouho, půjdou do kelu a my přijdeme o dobrejch 20 tis.
těším se na ten ples jako svině, ale už se taky těším, až to bude všechno za mnou..jak mě se uleví..rozhodně nemám čas ani pomyšlení na nákou maturitu, ted je prostě ples a ples a ples...
Jinak jak jste možná četli v tématu "demonický dárek..." tak Démonek je naprosto zdravej a bude mi dělat jen samou radost..včera konečně očkovanej, ani se nehnul, je to zlatíčko moje..jen máme problém s dotykem na ouškách, hlavně při sundávání ohlávky..nandat ji není takovej problém, jako sundat..:(
No tak holky 6 stránka fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůjjjj
memmory
napsal(a):
No tak holky 6 stránka fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůjjjj
Halooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooo oooooo oooooooo ooooooooo oooooooooooo ooooooooooooooooooooooooo ooooooo ooooo ooooooo oooooooooooo ooooooooooooooooo oooooooooo ooooooooooooooo oooooooooooo oooo ooooo oooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooo¨
ooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooo
oooooooooo
oooo
ooo
oooo
ooooooooooo
ooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
memmory
napsal(a):
Halooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooo oooooo oooooooo ooooooooo oooooooooooo ooooooooooooooooooooooooo ooooooo ooooo ooooooo oooooooooooo ooooooooooooooooo oooooooooo ooooooooooooooo oooooooooooo oooo ooooo oooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooo¨
oooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooo
oooooooooo
oooo
ooo
oooo
ooooooooooo
ooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
holky trapas, pěkně jsem si rozbila čumák, ponclovatej jeden, podlezl ohradník, utíká mi naproti a buch, nedobrzdil-a já? Poncl to narval do chodítka, to do mě a já-si ustlala na zemi. Zadek mě bolí, vypadám jako prase a dnes tu svou náladu mám pod psa-ne našeho, tam se nevejdu-chjo
olga visnakova
napsal(a):
holky trapas, pěkně jsem si rozbila čumák, ponclovatej jeden, podlezl ohradník, utíká mi naproti a buch, nedobrzdil-a já? Poncl to narval do chodítka, to do mě a já-si ustlala na zemi. Zadek mě bolí, vypadám jako prase a dnes tu svou náladu mám pod psa-ne našeho, tam se nevejdu-chjo
Ahoj Oli no jo no poníci jsou sviňáci . A navíc chudák co mu nadáváme vždyť bylo ráno namrzlo tak to nedobrzdil
radule
napsal(a):
holky, včera večer jsem sice neměla dlouhou chvilku, ale chvilku času na TV.. Tak jsem skoukla CSI z Currychu, vážně bomba.. No a kdo vyhrál? Taktéž, jako v Lipsku, Jes. Kurten a Forbes Libertina
Jinak vše při starém, malý velký pes už má skoro 30kg , kocour asi 5
A Molinaté končí říje, tak budu moci zase do sedla
Opatrujte se a přispívejte,jo??
molly
napsal(a):
holky, včera večer jsem sice neměla dlouhou chvilku, ale chvilku času na TV.. Tak jsem skoukla CSI z Currychu, vážně bomba.. No a kdo vyhrál? Taktéž, jako v Lipsku, Jes. Kurten a Forbes Libertina
Jinak vše při starém, malý velký pes už má skoro 30kg , kocour asi 5
A Molinaté končí říje, tak budu moci zase do sedla
Opatrujte se a přispívejte,jo??
No jo Zuzíku koukám že se Ti Molinatá taky zbláznila nám se kobyla říjela v prosinci a já myslela že je úplně divná - jak koukám tak asi není sama
hele holky už vám taky línají koníci ?? Mě jo a oba dva že by se blížilo jaro ???
memmory
napsal(a):
No jo Zuzíku koukám že se Ti Molinatá taky zbláznila nám se kobyla říjela v prosinci a já myslela že je úplně divná - jak koukám tak asi není sama
hele holky už vám taky línají koníci ?? Mě jo a oba dva že by se blížilo jaro ???
Ahoj kopretinky byl opravdu perný víkend vaše Soňátko bylo hodit bůčkem na discoteku
Jo a pak jsem celeou neděli dospávala a nic jsem nestíhala co jinak jak to jde v pátek 00000 cm sněhu a dneska máme 70 cm
memmory
napsal(a):
No co je co jéééééééééééééééééé???????????????
ahojda Mem...sorry, ale jak vidíš, tak dlouhá chvíle fakt už jaksi schází nám všem, co sem přispívali...ale jak jsi psala o tom víkendu..já měla v sobotu maturiták a jak říkáš, neděle jako by nebyla, protože jsem ji totálně celou proležela...
jenysimons
napsal(a):
ahojda Mem...sorry, ale jak vidíš, tak dlouhá chvíle fakt už jaksi schází nám všem, co sem přispívali...ale jak jsi psala o tom víkendu..já měla v sobotu maturiták a jak říkáš, neděle jako by nebyla, protože jsem ji totálně celou proležela...
Mem, vážně je toho mnoho.. Týnuša ví...
Ale až zas bude dlouhá chvíle nám, nebude tu jistě nikdo jiný
Jaký byl koncert Týnuš??
molly
napsal(a):
mem, Molinatá mi říjí zcela pravidelně, každý měsíc a celý týden!!!Bez ohledu na roční období.. Kdekterá ženská by jí mohla závidět a já si podle ní kontroluji kalendář
Ty jo a já si myslela že všechny kobyli mají zimní menopauzu Tak koukám že mé informace a zkušenosti jsou mylné
radule
napsal(a):
Holkýýýýý.... Kde jstéééé kdóó.....
Třetí strana není tak zlá.... Ale kdo z nás tak daleko zabrouzdáááá
Mizím do pelíšku, Molinataá dnes vyvenčila kožíšek Jsem K.O... Mějte se kráásněě!
Tak jdeme na to, pane mistr Už je čas
molly
napsal(a):
Holkýýýýý.... Kde jstéééé kdóó.....
Třetí strana není tak zlá.... Ale kdo z nás tak daleko zabrouzdáááá
Mizím do pelíšku, Molinataá dnes vyvenčila kožíšek Jsem K.O... Mějte se kráásněě!
Tak jdeme na to, pane mistr Už je čas
kdepak jstééé
memmory
napsal(a):
No tak holkýýýýýýýýýýýýýýý
Ahojky sluníčkaJak se Vám všem daří? Tady v Olmiku docela dobrý, jen to počasí. Doufám, že už začne jaro
Už toho sněhu bylo až až..
molly
napsal(a):
aaahóóójjj
Tak už nemluvíš sama...
nějak to tu nezvládáme :-)
Já právě naložila kožní útvar do "láku"... a pofrčí na histolku kočička ještě spinká...
mno holky to je ted časová prodleva kde jsou ty časy co jsme dokázaly udělat jedno téma denně někdy i víc ????
red and white
napsal(a):
No nepovidejte děvčata vy jseště žijete jooo?? Taky zdravíím
Jo já myslím že nejvíc žiju já
memmory
napsal(a):
Jo já myslím že nejvíc žiju já
ty jo, mem....to máš teda recht...jedno, dvě téma za večer pro nás nebyl problém...sakra, kde jsou ty časy...no jo, co se dá dělat...ale mám ten dojem, že nás to šlechtí...nesedíme tolik u poče a spíše se, možná, věnujeme něčemu užitečnějšímu...
jenysimons
napsal(a):
ty jo, mem....to máš teda recht...jedno, dvě téma za večer pro nás nebyl problém...sakra, kde jsou ty časy...no jo, co se dá dělat...ale mám ten dojem, že nás to šlechtí...nesedíme tolik u poče a spíše se, možná, věnujeme něčemu užitečnějšímu...
No tak abych neporušila tradici
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
memmory
napsal(a):
No tak abych neporušila tradici
Ahoj holky, co u Vás novéhéo? Tady leje jako z konve.
olga visnakova
napsal(a):
Ahoj holky, co u Vás novéhéo? Tady leje jako z konve.
Jo Oli tady 10 minut chumelý a 10 minut svítí sluníčko
radule
napsal(a):
Ahoj děvčátka, tak jsem zase chvilku tady. Jak prožíváte nádherné jarní počasí(sněžení)? To je mazec. Béďa je teď v rekonvalescenci, ruplo mu v zádech a nechodil na zadek, ale už je to v pohodě, tak zítra po týdnu v boxe a dvou týdnech na lonži, plánuji první vyjížďku. Doufám, že mě někde nenechá
Pro pobavení, na fotce můj manžel...
radule
napsal(a):
Ahoj děvčátka, tak jsem zase chvilku tady. Jak prožíváte nádherné jarní počasí(sněžení)? To je mazec. Béďa je teď v rekonvalescenci, ruplo mu v zádech a nechodil na zadek, ale už je to v pohodě, tak zítra po týdnu v boxe a dvou týdnech na lonži, plánuji první vyjížďku. Doufám, že mě někde nenechá
Pro pobavení, na fotce můj manžel...
Jůůůůůůů Luciano je ale pěkná travestka
memmory
napsal(a):
Jůůůůůůů Luciano je ale pěkná travestka
To počásí je hnus co ?? Už ať je zase takhle
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
memmory
napsal(a):
No holky vy jste ale ukecané
Koukám že se bavíte dobře holky, já moc ne, řešíme tu spadlej strom......no, dříví na prase z něj bude, ale padl si šmejd neplánovaně. Hezký obrázky holky. mem. -ale i tady v Čechách bejvá pěkně................občas a někde
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
olga visnakova
napsal(a):
Koukám že se bavíte dobře holky, já moc ne, řešíme tu spadlej strom......no, dříví na prase z něj bude, ale padl si šmejd neplánovaně. Hezký obrázky holky. mem. -ale i tady v Čechách bejvá pěkně................občas a někde
zase pozdě-chjo
radule
napsal(a):
Mem .. Zdarec, pardón jsem si nevšimla že byla na moje pozdravení nějaká odezva Jak se vede?? Copak je u tebe nového?? My máme konečně připuštěno ... tak čekám, budu volat veta na sono ... doufám, že zabřezla, že nebudem muset opakovat ..
Tak povidej, přeháněj ...
red and white
napsal(a):
Mem .. Zdarec, pardón jsem si nevšimla že byla na moje pozdravení nějaká odezva Jak se vede?? Copak je u tebe nového?? My máme konečně připuštěno ... tak čekám, budu volat veta na sono ... doufám, že zabřezla, že nebudem muset opakovat ..
Tak povidej, přeháněj ...
red and white
napsal(a):
Fakt jsem se snažila zastihnout na jedný fotce psa i koně zárověň, když to moje zbrklý energický torpédo ( teť myslim psa ) ne a ne chvilku posedět... to musel pořád něco zkoumat takže jediný "úspěšný" pokus, kde jsou vidět oba
já měla vždycky na focení "přirozený talent"
red and white
napsal(a):
Fakt jsem se snažila zastihnout na jedný fotce psa i koně zárověň, když to moje zbrklý energický torpédo ( teť myslim psa ) ne a ne chvilku posedět... to musel pořád něco zkoumat takže jediný "úspěšný" pokus, kde jsou vidět oba
já měla vždycky na focení "přirozený talent"
A poslední... hafan sólo..
Hele, teť koukám, na tý předchozí fotce .. že kdybych vám tvrdila že to je hlava quartera tak by jste mi to spolkly ?? vypadá tam nějak mohutně
red and white
napsal(a):
Hele, teť koukám, na tý předchozí fotce .. že kdybych vám tvrdila že to je hlava quartera tak by jste mi to spolkly ?? vypadá tam nějak mohutně
Čauky s tou QH hlavou máš pravdu
Co nevého čoveče tolika věcí že bych to asi nestihla napsal , tak jen letmo co je tak důležitější mám novou ohradu pro koníky - vlastníma rukama udělanou jen dřevo jsem si objednala , ale potom už zkrácení , udělání špic , vyvrtání děr , natíraní a napouštění kůlu , zatloukání i natahování ohradníku - vlastníma rukama vám povím makačka ale stálo to za to jen škoda že tady nemám fotku že bych vám to ukázala , ale já se napravím ................
buggyna

XXX.XXX.217.22
red and white
napsal(a):
Nerčí, už jste teda říjili? My ještě nazačli, i když ve stáji máme poušťáka.Ovšem nepřichází spolu do kontaktu...
buggyna
napsal(a):
Nerčí, už jste teda říjili? My ještě nazačli, i když ve stáji máme poušťáka.Ovšem nepřichází spolu do kontaktu...
Mem - a aŤ se koně opovážej jí okusavat, viď !! A jak velkou plochu jste ohrazovali? Musela bejt makačka... taky to znám
Adina - Heleť my už máme normálně připuštěno Popelka pořád nic tak jsem se domluvila s majitelkou hřebce, že jí tam prostě odvezu - protože doma na ní nejspíš říji nepoznám - a ať se rozříjí tam.... No a v úterý 14. se jelo ... Vyložili jsme jí a postavili do boxu vedle hřebce ( mimochodem nejdřív se do toho boxu bála
) ... Chvilku jsme na ně koukali, hřebec ten tam málem zboural maštal a Popyna nic.. nezájem, ba naopak se ho snad i ze začátku bála
.. No, šli jsme si dát kafíčko, vyřídit papírování a opět se na ně podívat... Kobylka už tam stála celá rozcáplá, tak se šlo připouštět
... No, a druhý den jsme jeli domu - protože jak to tak vypadá, to její "přizvedávání ocasu bez blejskání a ostatních příznaků říje" nejspíš opravdu byla tichá říje a my to jen tak tak stihli, že jsme jí přivezli na konec říje ... v úterý na ní 3x skočil, ve středu ráno jednou a pak už nechtěla.. takže večer jsme si pro ní opět jeli
A já jsem zvědavá, jestli to na zabřeznutí stačilo, nebo ne
Budu volat veta se sonem abych se s ním domluvila kdy přijede
Jedna " akční " fotka
red and white
napsal(a):
Mem - a aŤ se koně opovážej jí okusavat, viď !! A jak velkou plochu jste ohrazovali? Musela bejt makačka... taky to znám
Adina - Heleť my už máme normálně připuštěno Popelka pořád nic tak jsem se domluvila s majitelkou hřebce, že jí tam prostě odvezu - protože doma na ní nejspíš říji nepoznám - a ať se rozříjí tam.... No a v úterý 14. se jelo ... Vyložili jsme jí a postavili do boxu vedle hřebce ( mimochodem nejdřív se do toho boxu bála
) ... Chvilku jsme na ně koukali, hřebec ten tam málem zboural maštal a Popyna nic.. nezájem, ba naopak se ho snad i ze začátku bála
.. No, šli jsme si dát kafíčko, vyřídit papírování a opět se na ně podívat... Kobylka už tam stála celá rozcáplá, tak se šlo připouštět
... No, a druhý den jsme jeli domu - protože jak to tak vypadá, to její "přizvedávání ocasu bez blejskání a ostatních příznaků říje" nejspíš opravdu byla tichá říje a my to jen tak tak stihli, že jsme jí přivezli na konec říje ... v úterý na ní 3x skočil, ve středu ráno jednou a pak už nechtěla.. takže večer jsme si pro ní opět jeli
A já jsem zvědavá, jestli to na zabřeznutí stačilo, nebo ne
Budu volat veta se sonem abych se s ním domluvila kdy přijede
Jedna " akční " fotka
No Nerčí placha je to přes 1ha ale sloupků tam bylo 80
red and white
napsal(a):
Mem, a co nového??
Ahojte holky, ted už tu budu trávit víc času, snad se tu potkáme
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
radule
napsal(a):
Ahojte holky, ted už tu budu trávit víc času, snad se tu potkáme
Ahoj, tak Gipsy už šestý den vesele přenáší, my nespíme a trošku se nám klíží oči.
Také máme nový přírůstek-bílého čtrnáctiletého valacha Griffitha, učí se žít po tmě, :-((
Má za sebou westernovou závodní minulost-rychlostní disciplíny-a tak se tu holky vyžívají ve westernu........................je to zlatíčko.
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
olga visnakova
napsal(a):
Ahoj, tak Gipsy už šestý den vesele přenáší, my nespíme a trošku se nám klíží oči.
Také máme nový přírůstek-bílého čtrnáctiletého valacha Griffitha, učí se žít po tmě, :-((
Má za sebou westernovou závodní minulost-rychlostní disciplíny-a tak se tu holky vyžívají ve westernu........................je to zlatíčko.
bianka.rajce.idnes.cz/jaro2009/#P5100542.JPG
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
olga visnakova
napsal(a):
bianka.rajce.idnes.cz/jaro2009/#P5100542.JPG
http://bianka.rajce.idnes.cz/Gipsy_hribo/
HŘÍBÁTKOOOOOOOOOOOO
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
radule
napsal(a):
...krásný hříbo, ať Vám dělá pouze radost
Ahoj holky, omlouvám se za vstup mimo téma, ale nechci naše koně nabízet přes inzeráty, jelikož jeden nikdy neví a mám strach. Úplně neznámým lidem už nějak nevěříme. Tady se všichni nějak známe a u nás se vyskytl problém-Sáva-24-na oko slepá-anglicky ježděná a Griffith-15-téměř slepý-western -nerespektuje moc ohradník, jde vpřed-se neshodnou a tak jediné řešení je je umístit co nejdříve, než se něco stane. Předejít jejich nesympatii raději je věnovat s možností kontrol a zabránit tak průšvihu mezi nima, jelikož máme jeden výběh.
http://bianka.rajce.idnes.cz/Griffith/
http://bianka.rajce.idnes.cz/Sava/
Tak kdyby jste někdo měl zájem, písněte mi na mail, ju.
olga visnakova
napsal(a):
Ahoj holky, omlouvám se za vstup mimo téma, ale nechci naše koně nabízet přes inzeráty, jelikož jeden nikdy neví a mám strach. Úplně neznámým lidem už nějak nevěříme. Tady se všichni nějak známe a u nás se vyskytl problém-Sáva-24-na oko slepá-anglicky ježděná a Griffith-15-téměř slepý-western -nerespektuje moc ohradník, jde vpřed-se neshodnou a tak jediné řešení je je umístit co nejdříve, než se něco stane. Předejít jejich nesympatii raději je věnovat s možností kontrol a zabránit tak průšvihu mezi nima, jelikož máme jeden výběh.
http://bianka.rajce.idnes.cz/Griffith/
http://bianka.rajce.idnes.cz/Sava/
Tak kdyby jste někdo měl zájem, písněte mi na mail, ju.
AHOJIK KOPRETINKY
radule
napsal(a):
Ahooooj Tak jak se daří?
memmory
napsal(a):
čaukýýýýýýýýýýýýýý Tetkýýýýýýýýýýýýý vy na to pěkně se***te
Ahoj ženo Mám už zase funkční telefon, byla jsem chvilku na jiném čísle... A co jinak nového?
memmory
napsal(a):
Ahoj brouku napiš mi e-mail sona.brezinova@mbaf.cz , jsem celé dny v robotě tak nemám čas ani na nic
Holkýýýýýýýýýýý jjáááá mám novího pesánka
štěně NO s PP : HERTA PYNYX
ripcurl
napsal(a):
http://www.rajkoni.cz
MNO tak asi nic no
FOTO : maminka mého štěnda
memmory
napsal(a):
MNO tak asi nic no
FOTO : maminka mého štěnda
No táááááááááááááááááááák
memmory
napsal(a):
Ahoj sluníčko, zase nějak nestíhám Jsem hrozná... Jak se máš? Já icq zapínám málo, protože tu většinou sedí ségra.