sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
No hází mi to do Meče 13 a do Kocho 19 km a to je zase nějaký ten kilometr míň, ono je to potom znát, ale nevim, neznám to tam, jenom vím, že Meg jednou psala, že tam mají výběhy v sadu nějaký, tak nevím, ale jenom mě to tak napadlo, pač pak jedině ty Všelisy, ale to už je skoro stejně jako k Vám, tam je to 17 km no nevím a nechceš se jet mrknout do těch Vraňan, nabízí dokonce 2 volný místa
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
teď koukám, že Pospíšilová v týhle sezoně jedila 2 kobyly z kobyly kterou sem znala - vyšahaná a nebezpečná kobyla v dostihů. Jednu tu kobylku znám i jako prcka
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
No hází mi to do Meče 13 a do Kocho 19 km a to je zase nějaký ten kilometr míň, ono je to potom znát, ale nevim, neznám to tam, jenom vím, že Meg jednou psala, že tam mají výběhy v sadu nějaký, tak nevím, ale jenom mě to tak napadlo, pač pak jedině ty Všelisy, ale to už je skoro stejně jako k Vám, tam je to 17 km no nevím a nechceš se jet mrknout do těch Vraňan, nabízí dokonce 2 volný místa
kouknout se pojedu ráda, ale stěhovat se nebudu. A tam určitě ne, nejsou tam ani terény klidně i do Meče se ráda zajedu podívat
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
kouknout se pojedu ráda, ale stěhovat se nebudu. A tam určitě ne, nejsou tam ani terény klidně i do Meče se ráda zajedu podívat
a kdybys byla v Meče, můžem spolu jezdit ven, a můžem mít i společně tréninky
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
No právě, to je to, co mi na tom vadí, že tam nejsou terény, samá rovinka teda spíš respektive mi vadí, že tam nejsou kopečky a jenom rovinka, polní cesty, prý teda jezdí do hořínskýho parku a tam je lesík a směrem na Litoměřice a že se už delší dobu chystají na Říp, je to stejný jako s Podhajdou a to mi je zase líto, když pak není kam, je to pruda, není kde nadýchat a nasvalit a navíc Elí ty pole apod. zbytečně hecujou na druhou stranu, to můžu rovnou zůstat, kde jsem, pač to znáš, tady něco najít
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
No právě, to je to, co mi na tom vadí, že tam nejsou terény, samá rovinka teda spíš respektive mi vadí, že tam nejsou kopečky a jenom rovinka, polní cesty, prý teda jezdí do hořínskýho parku a tam je lesík a směrem na Litoměřice a že se už delší dobu chystají na Říp, je to stejný jako s Podhajdou a to mi je zase líto, když pak není kam, je to pruda, není kde nadýchat a nasvalit a navíc Elí ty pole apod. zbytečně hecujou na druhou stranu, to můžu rovnou zůstat, kde jsem, pač to znáš, tady něco najít
a hlavně, se zemědělcema to bude čím dál tím horší už teď jim vadí když člověk jde po krajíčku pole...takže nechodíme.Protože je zbytečný s nima být za zle. A tady naštěstí je možnost jezdit i jinde
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
teď koukám, že Pospíšilová v týhle sezoně jedila 2 kobyly z kobyly kterou sem znala - vyšahaná a nebezpečná kobyla v dostihů. Jednu tu kobylku znám i jako prcka
Jj, to jo, to by jsme mohli, ven i trénovat a třeba i s tou Pospíšilkou a i s Romanou by to bylo o něčem jiném, ale těžko říct, jestli tam vůbec má místo a jak to tam chodí.
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, to jo, to by jsme mohli, ven i trénovat a třeba i s tou Pospíšilkou a i s Romanou by to bylo o něčem jiném, ale těžko říct, jestli tam vůbec má místo a jak to tam chodí.
na mailu máš její číslo...
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
nějak si mi nenapsala, proč by sis měla půjčovat Dolinu pracovní klus a cval snad na Eli zvládneš ne? A projíždění kruhů taky
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
buggyna
napsal(a):
nějak si mi nenapsala, proč by sis měla půjčovat Dolinu pracovní klus a cval snad na Eli zvládneš ne? A projíždění kruhů taky
Jj, dík za číslo škoda, že na ní není nějaký mail
No nevím, tak samo pracovní klus už zvládáme, ale zajet celou úlohu nevim nevim a to naše nacválávání, uvidím no, ale přemýšlela jsem, že na zkušeném koni se na to naučit a udělat by bylo třeba jistější
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, dík za číslo škoda, že na ní není nějaký mail
No nevím, tak samo pracovní klus už zvládáme, ale zajet celou úlohu nevim nevim a to naše nacválávání, uvidím no, ale přemýšlela jsem, že na zkušeném koni se na to naučit a udělat by bylo třeba jistější
my spíš neumíme couvat to je Z2
ale už zastavujem
o jediných zkouškách zatím vím. A ty jsou v Mratíně 16.5.
ale ráda bych tam jela ještě 9.5. na hobby pohár 70 - 80
někdo krade cizí dobrůtky
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
buggyna
napsal(a):
my spíš neumíme couvat to je Z2
ale už zastavujem
o jediných zkouškách zatím vím. A ty jsou v Mratíně 16.5.
ale ráda bych tam jela ještě 9.5. na hobby pohár 70 - 80
někdo krade cizí dobrůtky
Jo taky trénuju dobrý zastavení ono právě bych ráda, aby to k něčemu aspoň trochu vypadalo, nerada bych si někde udělala ostudu
Jo v Mratíně jsou a na Mělníku určo budou taky no nechávám tomu volný průběh a radši nic neplánuju, aby to nedopadlo jako letos
Jsem jela domů skoro celou cestu 40, šílený, namrzlý je to no hnus a u koní jsem radši zůstala v mezipatře
A víte už přibližně, jak se teda pojede a zda se někam vejdu nebo jak by to bylo, abych věděla, zda jet mám či ne
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jo taky trénuju dobrý zastavení ono právě bych ráda, aby to k něčemu aspoň trochu vypadalo, nerada bych si někde udělala ostudu
Jo v Mratíně jsou a na Mělníku určo budou taky no nechávám tomu volný průběh a radši nic neplánuju, aby to nedopadlo jako letos
Jsem jela domů skoro celou cestu 40, šílený, namrzlý je to no hnus a u koní jsem radši zůstala v mezipatře
A víte už přibližně, jak se teda pojede a zda se někam vejdu nebo jak by to bylo, abych věděla, zda jet mám či ne
tak když to bereš takhle pomalu jak 2. světovou...stejně nedostaneš 1 s hvězdičkou. Buď splnil a nebo nesplnil. A v tu chvíli už je jedno jak, prostě splnil
Nemusí ti tam chodit kobyla odzadu s nosem před kolmicí. Tam jde o to, že umíš řídit koně doleva, doprava a že ve cvalu nespadneš
to samý parkur - je jedno že to poschazujete, jde o styl (i když když to vidim, tak o něj asi taky nee)
no má se to prý tak, že času do pátka spoustu... zatím 100% jedem my 3 a mě se auto brát nechce,pže jakmile je 2 cm sněhu, mám smrt v očích
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
tak když to bereš takhle pomalu jak 2. světovou...stejně nedostaneš 1 s hvězdičkou. Buď splnil a nebo nesplnil. A v tu chvíli už je jedno jak, prostě splnil
Nemusí ti tam chodit kobyla odzadu s nosem před kolmicí. Tam jde o to, že umíš řídit koně doleva, doprava a že ve cvalu nespadneš
to samý parkur - je jedno že to poschazujete, jde o styl (i když když to vidim, tak o něj asi taky nee)
no má se to prý tak, že času do pátka spoustu... zatím 100% jedem my 3 a mě se auto brát nechce,pže jakmile je 2 cm sněhu, mám smrt v očích
No jo, já jsem na tohle hrozná
Aha, no pro mě zase dost času není, kdybych si měla brát dovču, musím to nahlásit dopředu a zase jet tam jenom v neděli mi přijde zbytečný, to už je taková finish fáze, kdy člověk toho tolik neuvidí, jaký byl problém a co radil, jak to řešit Jinak vstupný žádný není
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Pěkný a svítilo Vám sluníčko?? Na víkend má být pod mrakem
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
už zas provokuje
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
už zas provokuje
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
Ahojky,
JJ, sluníčko bylo super
To jsem si to užila ,,,
Myslím, že fotky budou dobrý ,,, Včera jsem to projela ,,,
Teď to chci upravit - ale nějak nefachá čtečka ,,,
Bych se pos ,,, Teď to stahuju před druhé PC - tam to fachá - už tomu nerozumím
já se hlavně děsím toho, až tam přijedu...abych nedostala sprda! Ale sněhu je hodně..tak snad to nebude vadit kdyby nebyl sníh, tak bych na to pole nešla
buggyna
napsal(a):
já se hlavně děsím toho, až tam přijedu...abych nedostala sprda! Ale sněhu je hodně..tak snad to nebude vadit kdyby nebyl sníh, tak bych na to pole nešla
To snad bude OK
Kdyžtak to tam pošlapala přerostlá srna
A nebo utekla ?
Ale byla tam hromada něhu - zmrzlo - to by mělo být OK
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
mucinka břichatá alespoň vidím na čem zapracovat
na jarě schodit pupek a zvětšovat krčisko
Je jak méďa
Fakt děkuju zas vidím rozdíl
buggyna

XXX.XXX.81.124
denny trikolka
napsal(a):
Adi: kolik ty dáváš za ty fotky Blanche? Chtěla bych nějaké fotečky s ní, ale nemohu se rozpůlit abych stála na fotákem a ještě u koně, a ted když je ten sníh tak toho chci využít.
To můžeme i v klidu chodit.
domluv se s Blančoudo toho já kecat nemůžu
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
domluv se s Blančoudo toho já kecat nemůžu
Teda, vy jste to tu rozjeli, jedna krásnější Brambora než druhá
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Teda, vy jste to tu rozjeli, jedna krásnější Brambora než druhá
nech toho jooo, nebo se začnu červenat
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
nech toho jooo, nebo se začnu červenat
No co, fakt pěkný fotečky, ten portrétek v obilí shora má svý kouzlo
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
No co, fakt pěkný fotečky, ten portrétek v obilí shora má svý kouzlo
dobrá dobrá ale změňmě téma...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
To myslíš tu Brambů v mlze ?
Jestli jde o focení - záleží, odkud jsi a na domluvě
Jj, v mlze asi
Blani, nechceš s náma v pátek na to soustřeďko??
sadzi saj
napsal(a):
Jj, v mlze asi
No, přemýšlím o tom, ale nevím nevím ,,,
Ve ČT mám do 22h, to pojedu na chalupu asi až nějak dopol ...
Vůbec nevím ,,, Ale o vík bych chtěla s tou kamarádkou pofotit koníky v okolí ,,,
To jedete už nějak dopol. ?
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, v mlze asi
noo, to bys mohla tam bys měla objektů
třeba CountryBoye
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
No, přemýšlím o tom, ale nevím nevím ,,,
Ve ČT mám do 22h, to pojedu na chalupu asi až nějak dopol ...
Vůbec nevím ,,, Ale o vík bych chtěla s tou kamarádkou pofotit koníky v okolí ,,,
To jedete už nějak dopol. ?
jj,ráno.Ale mohly by sme tě nabrat v Praze
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
A jak to tam chodí ?
Platí se tam něco ?
Kdo všechno jede ?
jak to tam chodí nevíme, ale asi klasicky...v hodině 1 kůň
prý se za diváka nic nepatí
jedu já, od rezatý a ještě jedna kámoška...
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
A bylo by to na celý den ?
to se uvidí,podle počasí a podle situace
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
to se uvidí,podle počasí a podle situace
Prej od rezatý
No asi záleží, jaká je hala, u Moudrýho se třeba dalo docela fotit ne??
Jsem už přemýšlela, že bych si vzala nějaký kožich, abych tam nezrmzla bo vaťák
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
a sněžnice
tak to promyslím a zítra dám vědět, ju ?
Tak domluveno, se ptám Máro, můžu si vzít v pátek dovču, odpověď jo a zase zmizel
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Tak domluveno, se ptám Máro, můžu si vzít v pátek dovču, odpověď jo a zase zmizel
tak hlavně aby si to pamatovat
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Tak máš v pátek volno, ju ?
Já ještě uvidím ,,, Možná v PAT porazím se strejdou vybrat štěndo ,,, Jde to tak nějak i přeze mě, tak chce, abych byla u toho ,,,
Jj, volno stvrzeno, už jsem odevzdala lísteček, takže pohodička
Jé, tak to je škoda, že neporazíš s náma
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
jééé já klasicky vypadám jak blb
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
muck
už se těším na rajčátko
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
už to tam cpu
to je hřebčák???
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
JJ
tak sem to zkoukla na 2 - 3 fotkách vypadá dost smešně
...ani ne jako kůň, ale ona je věčně noha sem noha tam a krk si vykroutit úúplně nahorůů.
Ale jinak fakt parádajen škoda že byla taková zima...i když mě v tu chvíli ani néé
a že jí to z tho kopce klouzalo
jinak si myslím,že by se nám předvedla
jedna směšná
buggyna
napsal(a):
tak sem to zkoukla na 2 - 3 fotkách vypadá dost smešně
...ani ne jako kůň, ale ona je věčně noha sem noha tam a krk si vykroutit úúplně nahorůů.
Ale jinak fakt parádajen škoda že byla taková zima...i když mě v tu chvíli ani néé
a že jí to z tho kopce klouzalo
jinak si myslím,že by se nám předvedla
jedna směšná
JJ, kosa byla brutální ,,, Ke konci mi lehce omrzaly ruce
Ale nelituju, krásně jsem si zafotita
JJ, tahle fotka mi přišla hustáááá ,,, jak když pádluje
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
JJ, kosa byla brutální ,,, Ke konci mi lehce omrzaly ruce
Ale nelituju, krásně jsem si zafotita
JJ, tahle fotka mi přišla hustáááá ,,, jak když pádluje
taková kačena
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
Ale má i pěkné
má krásný a my si z ní takhle utahujeme
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
Tady máš dobré nasazení ,,, to je skoro kmih, co ?
sem se do toho opřela co to šlotaky sem pak funěla jak tajfun
já se sice snažila, ale Bramborka to měla na háku...přece se nebude namáhat protáhnout krok
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Ale výsledek super
Zdarec,
tak jak je co zkoušky zmákla si to??
Jaký byl ten Soyer a jeho skákání??
Musím ti dovézt ty money
buggyna

XXX.XXX.110.113
sadzi saj
napsal(a):
Zdarec,
tak jak je co zkoušky zmákla si to??
Jaký byl ten Soyer a jeho skákání??
Musím ti dovézt ty money
čus čus,
zkoušky až zítra a pozítří.
Soyer super.O skákání sem se toho moc nedozvěděla, jen tak trošinku - takové spíš pomůcky, ale byla tam holka s connemarákem a měli ještě větší problém s uvolněním se v týlu a zakulacením se v klusu než my.Takže ač sem tělo necítila, s nataženýma uěima sem poslouchala
budem zkoušet dovnitř plec.Už konečně pořádně vím jak na to
Všetický parkrový hvězdy sme zdrbly a jely zas dom
buggyna
napsal(a):
čus čus,
zkoušky až zítra a pozítří.
Soyer super.O skákání sem se toho moc nedozvěděla, jen tak trošinku - takové spíš pomůcky, ale byla tam holka s connemarákem a měli ještě větší problém s uvolněním se v týlu a zakulacením se v klusu než my.Takže ač sem tělo necítila, s nataženýma uěima sem poslouchala
budem zkoušet dovnitř plec.Už konečně pořádně vím jak na to
Všetický parkrový hvězdy sme zdrbly a jely zas dom
Tak zítra už posílám, ju ?
Díky za adresu
buggyna

XXX.XXX.81.124
denny trikolka
napsal(a):
Holky vy jedete na toho F.Minaříka i v únoru? Já se tam chystám v tom unoru.
Ado jezdíš k němu ještě na trenink?
Ahoj Peti,mnoo když bude čas, tak určitě a pokud bude místo a peníze, ráda bych na březnový jela i s Brambulou
jj, na tréninky k němu stále jezdíme, ale dneska odlítá na měsíc do Anglie, a jízdárnu mají zamrzlou.Takže až bude hezčejší počasí
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Ahoj Peti,mnoo když bude čas, tak určitě a pokud bude místo a peníze, ráda bych na březnový jela i s Brambulou
jj, na tréninky k němu stále jezdíme, ale dneska odlítá na měsíc do Anglie, a jízdárnu mají zamrzlou.Takže až bude hezčejší počasí
Zdarec,
tak dneska držím palce na zkoušce
A kdy je to v tom únoru a březnu?? Jé, já bych jela hnedka taky, ale asi bych musela vykrást banku
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Zdarec,
tak dneska držím palce na zkoušce
A kdy je to v tom únoru a březnu?? Jé, já bych jela hnedka taky, ale asi bych musela vykrást banku
březen ještě neni naštěstí ani vypsanej,jinak by byl zas hned plnej
udělej si potravinářský průkaz, a můžeš jí semnou 2x na brigádu...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
březen ještě neni naštěstí ani vypsanej,jinak by byl zas hned plnej
udělej si potravinářský průkaz, a můžeš jí semnou 2x na brigádu...
Jj, aha, jenže stejně to musí být za ten víkend pálka i s dopravou
Sakra, dneska to tady drnčí, jak o život
Mnoo, potravinářský doma i možná někde mám, ale nevím, jak to platí, takže možná už neplatí a nevím nevím, zda by se to zamlouvalo mé drahé polovičce předpokládám, že to je na celý víkend
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, aha, jenže stejně to musí být za ten víkend pálka i s dopravou
Sakra, dneska to tady drnčí, jak o život
Mnoo, potravinářský doma i možná někde mám, ale nevím, jak to platí, takže možná už neplatí a nevím nevím, zda by se to zamlouvalo mé drahé polovičce předpokládám, že to je na celý víkend
vychází to na 2500,- bez cesty.
takže za 2 víkendy na to máš vyděláno i s cestou. A to že se to polovičce nelíbí, joo, to už má holt někdo smůlu. V tu chvíli se pak brečí na špatnym hrobě. Aneb jaký si to uděláš, takový to máš
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
vychází to na 2500,- bez cesty.
takže za 2 víkendy na to máš vyděláno i s cestou. A to že se to polovičce nelíbí, joo, to už má holt někdo smůlu. V tu chvíli se pak brečí na špatnym hrobě. Aneb jaký si to uděláš, takový to máš
co vůbec ta Pospíšilová?Už se ti ozvala?
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
co vůbec ta Pospíšilová?Už se ti ozvala?
Hm, to je docela dobrá cena něco jako s Schimak, teď jde o tu dopravu na kolik by to vyšlo
To bylo konstatování a ne stížnost a to, že bych nešla nebo nemohla jet
docela bych s Elí i jela, pač by mě to zajímalo
Hm, zatím nic , ale prý se určo ozve a dopsala jsem se k nějaký holčině, co je Š. její teta, tak že se optá, ale výběhy mají pěkný
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Hm, to je docela dobrá cena něco jako s Schimak, teď jde o tu dopravu na kolik by to vyšlo
To bylo konstatování a ne stížnost a to, že bych nešla nebo nemohla jet
docela bych s Elí i jela, pač by mě to zajímalo
Hm, zatím nic , ale prý se určo ozve a dopsala jsem se k nějaký holčině, co je Š. její teta, tak že se optá, ale výběhy mají pěkný
Doprava? No když se sežene tak za 13,- na kilák tak kolem tisícovky počítám.
Aha, tak to jo no já bych právě taky ráda..úplně mě to nakoplo, jak na konci hodiny byla vydět ta změna.A co teprv jaký to muselo být v neděli
výběhy už si někde na fotce viděla,jo?
buggyna
napsal(a):
Doprava? No když se sežene tak za 13,- na kilák tak kolem tisícovky počítám.
Aha, tak to jo no já bych právě taky ráda..úplně mě to nakoplo, jak na konci hodiny byla vydět ta změna.A co teprv jaký to muselo být v neděli
výběhy už si někde na fotce viděla,jo?
pro Buggynu - foto CD odesláno
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
pro Buggynu - foto CD odesláno
si zlatá
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
si zlatá
Hm, ale to je za jednoho jedna cesta, teď jde o to, někdo tě naloží, odveze, odjede, přijede, takže to máš jednu cestu tam min. za 1 tis., když člověk pojede sám
Jinak jsem myslela tu brigošku, pač soustředění s Schimak jsem mu pouze oznámila, že ho chci uspořádat a bylo, moc na výběr neměl
To jo no, v neděli, to muselo být pokoukání
http://kone-meceriz.webovastranka.cz/
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Hm, ale to je za jednoho jedna cesta, teď jde o to, někdo tě naloží, odveze, odjede, přijede, takže to máš jednu cestu tam min. za 1 tis., když člověk pojede sám
Jinak jsem myslela tu brigošku, pač soustředění s Schimak jsem mu pouze oznámila, že ho chci uspořádat a bylo, moc na výběr neměl
To jo no, v neděli, to muselo být pokoukání
http://kone-meceriz.webovastranka.cz/
vypadá to tam v pohodě...po x letech sem viděla Gipsynu
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
vypadá to tam v pohodě...po x letech sem viděla Gipsynu
A ty seš rozhodnutá tam teda jet??
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
A ty seš rozhodnutá tam teda jet??
no chtěla bych. Je to blíž než k Filipovi
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
no chtěla bych. Je to blíž než k Filipovi
a 16.4. nebo 21.5. se chystám na zkoušky...tak snad budem ok
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
a 16.4. nebo 21.5. se chystám na zkoušky...tak snad budem ok
tohle sem teď úplně náhodou našla
http://www.jezdeckepotreby.o1.cz/ index.php?id=4369
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
tohle sem teď úplně náhodou našla
http://www.jezdeckepotreby.o1.cz/ index.php?id=4369
Tééda, ty to máš rozplánovaný a kde to jsou Mratín a Mělník?? No jsem zvědavá na sebe
Hm, jí budu muset písnout, hlavně jsem myslela, že má pískovou jízdárnu, debil, nevim, kde jsem na to zase přišla a koukám, že výběh funguje jako jízdárna, takže nic moc
, ale má dobrou cenu za trénink.
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Tééda, ty to máš rozplánovaný a kde to jsou Mratín a Mělník?? No jsem zvědavá na sebe
Hm, jí budu muset písnout, hlavně jsem myslela, že má pískovou jízdárnu, debil, nevim, kde jsem na to zase přišla a koukám, že výběh funguje jako jízdárna, takže nic moc
no fotky na tom co sem ti teď posíla, vypadají hódně starý.
Je mi do toho houby, ale k čemu ti je písková jízdárna?
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
tohle je Mělník...Mratín je 16.5.
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
Já to totiž narozdíl od tebe neberu jako bůh ví co prostě přijedu odjezdim a odjedu. Buď tak či tak. A pokud to neposerem nervozitou, ničim jinym to zkazit nemůžem. A když vidim ty pipinky co to maj, a nevědi ani co je podpínka nebo co maj dělat když jim "ten zlý koníček" veme dráhu nebo nedejbože vyhazovat.
Tak to je fakt síla.
Největší obavu mám z naložení
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Na těch fotkách co jsem ti posílala já je ten samý výběh a překážky , akorát koukám, že jízdně na průvlečkách se také nebrání
Asi k tomu, k čemu je dobrá většině lidí. Nebudu jezdit na betonu přes léto a naopak. Ale to je fuk, myslím, že tohle nemá cenu řešit.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Já to totiž narozdíl od tebe neberu jako bůh ví co prostě přijedu odjezdim a odjedu. Buď tak či tak. A pokud to neposerem nervozitou, ničim jinym to zkazit nemůžem. A když vidim ty pipinky co to maj, a nevědi ani co je podpínka nebo co maj dělat když jim "ten zlý koníček" veme dráhu nebo nedejbože vyhazovat.
Tak to je fakt síla.
Největší obavu mám z naložení
No holt každý jsme jiný, nemůže být všichni stejný
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Na těch fotkách co jsem ti posílala já je ten samý výběh a překážky , akorát koukám, že jízdně na průvlečkách se také nebrání
Asi k tomu, k čemu je dobrá většině lidí. Nebudu jezdit na betonu přes léto a naopak. Ale to je fuk, myslím, že tohle nemá cenu řešit.
podle fotek co sem viděla z letošní sezony, to na těch fotkách neni ona.
Máš namysli většině průměrných lidí? I mistři republiky jezdí na hlíně a skáče jim to...
ale to sme opět u priorit
někdo radši to,než to a jiný zase radši tamto než tohleto
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
podle fotek co sem viděla z letošní sezony, to na těch fotkách neni ona.
Máš namysli většině průměrných lidí? I mistři republiky jezdí na hlíně a skáče jim to...
ale to sme opět u priorit
někdo radši to,než to a jiný zase radši tamto než tohleto
Jj, to jo, na tom koni s průvlečkama sedí nějaká holčina.
Jasně, neříkám, že to nejde, sama si občas jdu a přiježďuju na louce a kupodivu to jde a i po dešti, ale samo záleží na podkladu, neříkám, že je to nemožný, ale když se tu kolikrát bavíme o tvrdu apod., tak přece nemůžeš v létě za vedra a sucha skákat na betonu, když je to kolikrát, jak šutr ta zem to by jsme mohli skákat i v tom mrazu nebo jak to s tímhle teda je, třeba mám mylnou představu
Priority a priority, nehodlám se stěhovat za každou cenu, ještě jsem tam ani nebyla a nic neviděla.
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, to jo, na tom koni s průvlečkama sedí nějaká holčina.
Jasně, neříkám, že to nejde, sama si občas jdu a přiježďuju na louce a kupodivu to jde a i po dešti, ale samo záleží na podkladu, neříkám, že je to nemožný, ale když se tu kolikrát bavíme o tvrdu apod., tak přece nemůžeš v létě za vedra a sucha skákat na betonu, když je to kolikrát, jak šutr ta zem to by jsme mohli skákat i v tom mrazu nebo jak to s tímhle teda je, třeba mám mylnou představu
Priority a priority, nehodlám se stěhovat za každou cenu, ještě jsem tam ani nebyla a nic neviděla.
Jasně, není to vhodný. Ale stejně tak vhodnej neni místama hlubokej a místama plotny pískovej povrh. Pokud je drn, není to taková trága jako vyšlapaný cesty na hlínu.
no právě, ale prostě někdy člověk musí udělat na něčem ústupek. Někdo se radši vzdá pískový jízdárny a bude mít o koně dobře postaráno a nebude se muset strachovat co zas příjde. A někdo zas dá přednost pískový jízdárně před kvalitnější péčí.
Tím nechci být nějak konkrétní, ale prostě to tak je. Pokud chceš oboje, připrav si 6000,- mesíčně jen za ustájení. V tu chvíli je na výběr víc...
A určitě dej vědět, jestli se tam pojedeš kouknout, ráda navštívím sousedy
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
psala mi pani na sedlo, tak uvidíme kéž by si ho vzala,a já rychle našla nějaký nám sedící
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
buggyna
napsal(a):
psala mi pani na sedlo, tak uvidíme kéž by si ho vzala,a já rychle našla nějaký nám sedící
Tak snad si pani sedlo veme já viděla v inzerci trojkovýho apolona
Jasně, je to o ústupkách, taky jsem šla do Vrutice za lepším i přesto, že to pro mě znamenalo měsíčně o tisícovku víc za ustájení a věděla jsem, jak je to tam s lidma, ale s tím, že Elí bude moc být ve větším výběhu s kámošema a pást se, ale teď jsem opatrná, sama po zkušenostech u Kojo víš, že to není jen tak a že bohužel člověk přijde na to, jak to tam chodí, až tam vleze, proto když už se stěhovat, tak fakt někam, kde jsou travnatý výběhy a koně tam opravdu chodí a ne se stěhovat za každou cenu.
S Pospíšilkou jsem už mluvila, po telefonu velmi příjemná ženská, jenže bohužel pálka za ustájení
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Tak snad si pani sedlo veme já viděla v inzerci trojkovýho apolona
Jasně, je to o ústupkách, taky jsem šla do Vrutice za lepším i přesto, že to pro mě znamenalo měsíčně o tisícovku víc za ustájení a věděla jsem, jak je to tam s lidma, ale s tím, že Elí bude moc být ve větším výběhu s kámošema a pást se, ale teď jsem opatrná, sama po zkušenostech u Kojo víš, že to není jen tak a že bohužel člověk přijde na to, jak to tam chodí, až tam vleze, proto když už se stěhovat, tak fakt někam, kde jsou travnatý výběhy a koně tam opravdu chodí a ne se stěhovat za každou cenu.
S Pospíšilkou jsem už mluvila, po telefonu velmi příjemná ženská, jenže bohužel pálka za ustájení
hmm, tak pani si uvědomila,že shání taky 3
jasně, šla sem do Kojo..ale taky už s ústupkama který sem tolerovala.Ovšem sem nehodlala tolerovat to že mi krměj koně i přes můj zákaz, a že do ustájení není započítáno kydání. Ale to nezjistíš, pokud tam chvíli nebudeš. A k čemu ti pak bude výborná jízdárna?
Prostě pokud nezkusíš, nevíš. To je jak se sexem...každej ti napovídá hory doly a skutečnost je pak jiná - obrázek si musíš udělat sama.
kolik chce za ustájko? tak 4500,-?
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
buggyna
napsal(a):
hmm, tak pani si uvědomila,že shání taky 3
jasně, šla sem do Kojo..ale taky už s ústupkama který sem tolerovala.Ovšem sem nehodlala tolerovat to že mi krměj koně i přes můj zákaz, a že do ustájení není započítáno kydání. Ale to nezjistíš, pokud tam chvíli nebudeš. A k čemu ti pak bude výborná jízdárna?
Prostě pokud nezkusíš, nevíš. To je jak se sexem...každej ti napovídá hory doly a skutečnost je pak jiná - obrázek si musíš udělat sama.
kolik chce za ustájko? tak 4500,-?
, tak snad se někdo najde.
Cože?? Tak ta je hustá, že tam není kydání, no mazec. Jasně, vždyť říkám, všude je něco a člověk si stejně udělá obrázek, až když tam má koně. to je dobrý přirovnání, jak se sexem
Hm, doufala jsem, že tak nějak jako Ilona, to bych i s tou dopravou snad ještě nějak dala, ale prý 5 tis. se poseru fakt, proč, chjo, mám prostě fakt smůlu
jedni v zátopový oblasti bez terénu, další s hektarovýma výběhama, kam koně nechodí a další chce dost peněz, chjo.
Má jeden bahnitý výběh na zimu a dva travnatý, plus jedno z toho je kolbiště na ježdění, ale pouští tam i koně, to je na těch fotkách, jak jsem ti posílala odkaz, takže 2 travnatý, pískovou už vím, kde jsem vzala, no ale koně ven teda chodí, ale třeba sporťáky nebo ostatní si pouští na pár hodin, ale prý jsou tam dvě kobyly, co chodí na celý den ven, protože to majitelé chtějí a i za různého počasí, tak že by musela chodit s nima, kdyby se snesli, prý jsou ta jedna docela ostrá a ty dvě na sebe fixovaný
no a má plno a někde na konci stáje by se dal nějaký box, ale byla by mimo koně
Co to je zafotečku
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
, tak snad se někdo najde.
Cože?? Tak ta je hustá, že tam není kydání, no mazec. Jasně, vždyť říkám, všude je něco a člověk si stejně udělá obrázek, až když tam má koně. to je dobrý přirovnání, jak se sexem
Hm, doufala jsem, že tak nějak jako Ilona, to bych i s tou dopravou snad ještě nějak dala, ale prý 5 tis. se poseru fakt, proč, chjo, mám prostě fakt smůlu
jedni v zátopový oblasti bez terénu, další s hektarovýma výběhama, kam koně nechodí a další chce dost peněz, chjo.
Má jeden bahnitý výběh na zimu a dva travnatý, plus jedno z toho je kolbiště na ježdění, ale pouští tam i koně, to je na těch fotkách, jak jsem ti posílala odkaz, takže 2 travnatý, pískovou už vím, kde jsem vzala, no ale koně ven teda chodí, ale třeba sporťáky nebo ostatní si pouští na pár hodin, ale prý jsou tam dvě kobyly, co chodí na celý den ven, protože to majitelé chtějí a i za různého počasí, tak že by musela chodit s nima, kdyby se snesli, prý jsou ta jedna docela ostrá a ty dvě na sebe fixovaný
no a má plno a někde na konci stáje by se dal nějaký box, ale byla by mimo koně
Co to je zafotečku
tak to je fakt dost 5000,- a co v tom všechno je?
Právě, jedině kde se dá něco slušnýho najít, je směr na Bolku, druhou stranu je to zabitý
oni by si to holky nějak vyříkaly..nejdřív by byly boje, a vyříkaly by si to.Spíš je debilní, že by byla mimo ve stáji a ještě za ty prachy.
ale píšu si s bývalou majitelkou...koupila si novou kobylu.Poprosila sem jí o nějaké starší fotky,tak mi poslala asi 5.S tim, že jiný nemá
buggyna
napsal(a):
Právě, jedině kde se dá něco slušnýho najít, je směr na Bolku, druhou stranu je to zabitý
oni by si to holky nějak vyříkaly..nejdřív by byly boje, a vyříkaly by si to.Spíš je debilní, že by byla mimo ve stáji a ještě za ty prachy.
ale píšu si s bývalou majitelkou...koupila si novou kobylu.Poprosila sem jí o nějaké starší fotky,tak mi poslala asi 5.S tim, že jiný nemá
for BUGGYNA:
Psala jsi/jste že jste se byly podívat na Soyerovi a že jste fotily. Mohla bych se zeptat, zda jsi/jste nedala nějaké fotky někam na net? Chtěla jsem se tam jet mrknout, ale nějak jsem to nezvládla, tak jestli bych se mohla tam podívat alespoň přes Vaší fotodokumentaci.
Děkuju, Iveta
buggyna

XXX.XXX.81.124
igugu
napsal(a):
for BUGGYNA:
Psala jsi/jste že jste se byly podívat na Soyerovi a že jste fotily. Mohla bych se zeptat, zda jsi/jste nedala nějaké fotky někam na net? Chtěla jsem se tam jet mrknout, ale nějak jsem to nezvládla, tak jestli bych se mohla tam podívat alespoň přes Vaší fotodokumentaci.
Děkuju, Iveta
No s tím že něco pofotíme sme tam jeli. Ale po zkušenostech s předchozího dne - zmrzlí úplně vše, a špatné světlo, sme na Soyera foťák nebrali. Nebylo ho pomalu ani slyšet ale byl proti zimě vybaven líp než my...jediný co bylo vidět, byl nos a oči
skákala se jen gymnastika, a pokaždé hned danému jezdci nečo řikal...co bylo špatně, a jak by to mělo být. Na tohle by bylo lepší třeba videozáznam
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
..........klasika, krmení, oves nebo co si koupíš, kydání, stlaní, pouštění do výběhu, nic extra, plus není zastánce dávání sena do výběhu a radši je nechá v klidu napapat doma. No právě, někde na konci a prý sama, za ty peníze a ve výběhu 3, což jak si mi sama říkala, není košér
a kdyby se rozhodli odejít či něco, tak nemá s kým chodit na celý den ven
Jj, aha, to třeba by spíš asi měla ta blondýnka.
buggyna

XXX.XXX.110.113
sadzi saj
napsal(a):
Paráda!Tak zkoušku z Moderních Dějin sem nasala za 4 se na to fakt můžu vysrat
a celý znova...snad to dám alespoň na podruhý
zároveň sem dneska psala další test - jazyková komunikace - a co myslíš?...to sem určo taky pokonila
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Paráda!Tak zkoušku z Moderních Dějin sem nasala za 4 se na to fakt můžu vysrat
a celý znova...snad to dám alespoň na podruhý
zároveň sem dneska psala další test - jazyková komunikace - a co myslíš?...to sem určo taky pokonila
Hm, tak to je pešek, tak snad se to zadaří příště a třeba vyjde aspoň druhý, ale nezávidím ti to
Hele, našla jsem appolona s 3 v inzerci
buggyna

XXX.XXX.110.113
sadzi saj
napsal(a):
Hm, tak to je pešek, tak snad se to zadaří příště a třeba vyjde aspoň druhý, ale nezávidím ti to
Hele, našla jsem appolona s 3 v inzerci
já ale nechci apollona. to sem si ho rovnou mohla nechat. A když se mi v něm nedobře jezdilo, nebudu ho brát znova.
Chjoo, mám zkur..nou náladu ani to sedlo mě žádný nepotěší
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
já ale nechci apollona. to sem si ho rovnou mohla nechat. A když se mi v něm nedobře jezdilo, nebudu ho brát znova.
Chjoo, mám zkur..nou náladu ani to sedlo mě žádný nepotěší
Jj, v pohodě, já nevěděla, jenom jsem se zmínila
Tak snad se někdo najde a prodáš ho a i se nějaký objeví, ale s trojkama je to fakt bída, spíš jsou tam teď dost, že vymění za trojku a co tatík nedal na sedlo
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Tě pic!
Tak sms odeslána...
normálně ty lidi jsou fakt debilní!!! A ještě jim vadí když se jich člověk nezastane a neřekne jim jaký jsou chudinky a div jim nevleze do prdele
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
co jinak novýho? Nějaký akční scénáře z maštale?
Já se dala na alternativní medicínu budu kuchtit kapičky a ojelíčky pro zvířátka
testováno na Brambůrce
už se na to těšim...sem do toho zapálená, i když teď bych měla bejt zapálená do politologie ze který sem zítra zkoušená a viděla sem teprv obal skript
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Tě pic!
Tak sms odeslána...
normálně ty lidi jsou fakt debilní!!! A ještě jim vadí když se jich člověk nezastane a neřekne jim jaký jsou chudinky a div jim nevleze do prdele
A co ok, nereagoval nebo volal
Jj, to víš, já jsem se zase přesvědčila, že lepší držet hubu, starat se o sebe, nestěžovat si a nikomu nic neříkat a věřit jen fakt pár lidem, pač jsou všichni akorát škodolibý drbny
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
A co ok, nereagoval nebo volal
Jj, to víš, já jsem se zase přesvědčila, že lepší držet hubu, starat se o sebe, nestěžovat si a nikomu nic neříkat a věřit jen fakt pár lidem, pač jsou všichni akorát škodolibý drbny
copa copa? klíďo na mail.Ale přečtu si to až večer....letim na zkoušku
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
co jinak novýho? Nějaký akční scénáře z maštale?
Já se dala na alternativní medicínu budu kuchtit kapičky a ojelíčky pro zvířátka
testováno na Brambůrce
už se na to těšim...sem do toho zapálená, i když teď bych měla bejt zapálená do politologie ze který sem zítra zkoušená a viděla sem teprv obal skript
Novýho, jak se to veme a akční scénáře záleží, co máš zrovna na mysli, včera to tam docela akční bylo
Ó alternativní medicínka, kde si k tomu přišla??
Mě zas láká ten Běhal, by si mě to potom mohla naučit
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
copa copa? klíďo na mail.Ale přečtu si to až večer....letim na zkoušku
Ale, chytrá pani od vedle se mnou tak akorát nejspíš hezky vypekla, že byla zvědavá, nalákala mě na ustájení, pak to odřekla a věděla veškeré info, co madam chtěla a pustila si hlavu na špacír, ale co, všechno zlý je k něčemu dobrý, takže jsme si to s I. aspoň hezky vyříkali, že jsem se tam stěhovala kvůli výběhu a skutek utek
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Ale, chytrá pani od vedle se mnou tak akorát nejspíš hezky vypekla, že byla zvědavá, nalákala mě na ustájení, pak to odřekla a věděla veškeré info, co madam chtěla a pustila si hlavu na špacír, ale co, všechno zlý je k něčemu dobrý, takže jsme si to s I. aspoň hezky vyříkali, že jsem se tam stěhovala kvůli výběhu a skutek utek
sem si to myslela...
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Novýho, jak se to veme a akční scénáře záleží, co máš zrovna na mysli, včera to tam docela akční bylo
Ó alternativní medicínka, kde si k tomu přišla??
Mě zas láká ten Běhal, by si mě to potom mohla naučit
na bazoši holka nabízí...tak sem si půjčila tu knížku v knihovně... dost zajímavé
Se pojeď v úterý podívat
včera sem politologii dala za 1
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
buggyna
napsal(a):
na bazoši holka nabízí...tak sem si půjčila tu knížku v knihovně... dost zajímavé
Se pojeď v úterý podívat
včera sem politologii dala za 1
Teda, šikulka, tak to gratulace
Hele, co ty money
No ráda bych jela, jenže jsem do 16.30 hod. v práci a navíc jsem Lucce ještě předtím, než jsme spolu mluvili, že v úterý přijede slíbila, protože ve čtvrtek nemůže, že s ní v úterý půjdu na jízdárnu nebo na louku a něco málo popracujeme, chodí jenom na krokovky
Jsem zvědavá, když madam ví, co mám teda za problém a proč hledám jinde, jestli se uráčí to nějak řešit
Jinak hustý, včera Lucka venku s Elí potkali Míšu s Verčou na vyjížďce a měli sebou toho jejího poncla, hřebec, skoro dvouletek a na volno, bez ohlávky, vodítka prostě nic a samo hned k Elí, ta se Lucce točila, jak z něj byla nepříčetná, navíc nemá asi moc ráda poníky pak po něm vykopla a připostavila se s ní na zadní a pak to s ní vzala cvalem pryč, no hustý a Míša nic a jela si dál, aspoň, že se jim nic nestalo
Co jinak Silva ok??
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Teda, šikulka, tak to gratulace
Hele, co ty money
No ráda bych jela, jenže jsem do 16.30 hod. v práci a navíc jsem Lucce ještě předtím, než jsme spolu mluvili, že v úterý přijede slíbila, protože ve čtvrtek nemůže, že s ní v úterý půjdu na jízdárnu nebo na louku a něco málo popracujeme, chodí jenom na krokovky
Jsem zvědavá, když madam ví, co mám teda za problém a proč hledám jinde, jestli se uráčí to nějak řešit
Jinak hustý, včera Lucka venku s Elí potkali Míšu s Verčou na vyjížďce a měli sebou toho jejího poncla, hřebec, skoro dvouletek a na volno, bez ohlávky, vodítka prostě nic a samo hned k Elí, ta se Lucce točila, jak z něj byla nepříčetná, navíc nemá asi moc ráda poníky pak po něm vykopla a připostavila se s ní na zadní a pak to s ní vzala cvalem pryč, no hustý a Míša nic a jela si dál, aspoň, že se jim nic nestalo
Co jinak Silva ok??
pro money si teda přinejhoršim stavim zítra,dneska sem na to úplně zapoměla a až teď přijela od Bramborky
Se divila že hledáš jiný ustájko?A řikala něco? Nebo se jen ptala proč?
Cože? To je dil..a!Bych jí hned něco řekla
Silva myslim že ok,jen sem teď koukala do diáře, a od novýho roku byla jen 2x což mi trochu vadí... já potřebuju aby chodila ta kobyla s někym alespoň 2x týdně
Jak myslíš. On přijede na 17,takže počítám že o něco později. A pochybuju že já pak něco dokážu vysvětlit.Budu ráda když to pochopim a upravim kopýtka nám. Škoda že to nemůžeš přesunout na další den
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
buggyna
napsal(a):
pro money si teda přinejhoršim stavim zítra,dneska sem na to úplně zapoměla a až teď přijela od Bramborky
Se divila že hledáš jiný ustájko?A řikala něco? Nebo se jen ptala proč?
Cože? To je dil..a!Bych jí hned něco řekla
Silva myslim že ok,jen sem teď koukala do diáře, a od novýho roku byla jen 2x což mi trochu vadí... já potřebuju aby chodila ta kobyla s někym alespoň 2x týdně
Jak myslíš. On přijede na 17,takže počítám že o něco později. A pochybuju že já pak něco dokážu vysvětlit.Budu ráda když to pochopim a upravim kopýtka nám. Škoda že to nemůžeš přesunout na další den
Jj, ok
Jo to se divila, ale mě se samo neptala, radši se ptala okolo a přímo mě ne, klasika, takže jsem za ní s tím šla sama hezky na rovinu, aby zase z toho nedělala po stáji bůh ví co, znáš to tam a to bude asi dělat stejně. Prý jí jenom zajímalo, co je za problém, tak jsem jí říkala, že ten výběh je problém, že jsem se tam stěhovala hlavně kvůli tomu výběhu a ne, aby stála, kde stojí a že jí z toho začli ty nohy zlobit apod., tak uvidíme no
No Lucka říkala, že zuřila, pač se ho nemohla zbavit a Míša jí jenom řekla bacha hřebec, tak prý nechápala a co jako, když byl na volno a že jí řekla, ať ho klidně zkope, že stejně není kovaná, no je normální Co kdyby sundala Lucku, jak by dělala bordel nebo ho blbě nějak nakopla nebo naopak on Elí nebo Lucku, no nechápu fakt
Hm, tak to je blbý, to byla tak 1x týdně, já myslela, že jste jako na pevno domluvený, že chodí 2x týdně, případně, když nemůžeš, tak i místo tebe
Hm, no nevím, pondělí a středu má do pěti v práci, takže to nemůže a ve čtvrtek jede pryč, takže jde út a pá. Hlavně, ty tam asi stejně pojedeš dřív ne, pač já musím být do těch půl pátý v práci
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, ok
Jo to se divila, ale mě se samo neptala, radši se ptala okolo a přímo mě ne, klasika, takže jsem za ní s tím šla sama hezky na rovinu, aby zase z toho nedělala po stáji bůh ví co, znáš to tam a to bude asi dělat stejně. Prý jí jenom zajímalo, co je za problém, tak jsem jí říkala, že ten výběh je problém, že jsem se tam stěhovala hlavně kvůli tomu výběhu a ne, aby stála, kde stojí a že jí z toho začli ty nohy zlobit apod., tak uvidíme no
No Lucka říkala, že zuřila, pač se ho nemohla zbavit a Míša jí jenom řekla bacha hřebec, tak prý nechápala a co jako, když byl na volno a že jí řekla, ať ho klidně zkope, že stejně není kovaná, no je normální Co kdyby sundala Lucku, jak by dělala bordel nebo ho blbě nějak nakopla nebo naopak on Elí nebo Lucku, no nechápu fakt
Hm, tak to je blbý, to byla tak 1x týdně, já myslela, že jste jako na pevno domluvený, že chodí 2x týdně, případně, když nemůžeš, tak i místo tebe
Hm, no nevím, pondělí a středu má do pěti v práci, takže to nemůže a ve čtvrtek jede pryč, takže jde út a pá. Hlavně, ty tam asi stejně pojedeš dřív ne, pač já musím být do těch půl pátý v práci
A ještě bych se jí zmínila o kvalitě kydání
no normální neni bych vzala první šišku,nebo tušírku a hřebec by si rozmyslel jestli bude opruzovat. A jednu šišku i majitelce od hlavy aby se probrala
tady neni na divokym západě,a pokud si ho neumí odvolat, na volno nemá co dělat
No domluvený sme,ale co můžu.Mám jí říct že prostě chci aby chodila častěji?To zkrátka nejde a ona z Bolky to má taky okolo 25 kiláků. Ale tak snad to bude lepší...teď stejně bylo hnusně a mrazivo.
Nene,pojedu tam až na tu pátou,musim se učit...ve středu mám zkoušku
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
buggyna
napsal(a):
A ještě bych se jí zmínila o kvalitě kydání
no normální neni bych vzala první šišku,nebo tušírku a hřebec by si rozmyslel jestli bude opruzovat. A jednu šišku i majitelce od hlavy aby se probrala
tady neni na divokym západě,a pokud si ho neumí odvolat, na volno nemá co dělat
No domluvený sme,ale co můžu.Mám jí říct že prostě chci aby chodila častěji?To zkrátka nejde a ona z Bolky to má taky okolo 25 kiláků. Ale tak snad to bude lepší...teď stejně bylo hnusně a mrazivo.
Nene,pojedu tam až na tu pátou,musim se učit...ve středu mám zkoušku
No to myslím, že nemá cenu řešit, ono na druhou stranu, jak se tam v tom střídají, tak se není čemu divit, že to vypadá, jak to vypadá a když tam jsme někdo každý den, tak se to holt kontroluje, ale ten výběh
no jsem zvědavá, co bude dál
Taky jsem nechápala a chudák Lucka, má zážitky no Míša, co dodat
Tak uvidíš, ono počasí nic moc, tak se jí třeba nechtělo
Jj, aha, tak myslíš, že by si mě případně mohla někde nabrat sebou při cestězkusím to promyslet, leda, že by jsme to dali na pátek, že bych s ní šla něco popracovat
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
No to myslím, že nemá cenu řešit, ono na druhou stranu, jak se tam v tom střídají, tak se není čemu divit, že to vypadá, jak to vypadá a když tam jsme někdo každý den, tak se to holt kontroluje, ale ten výběh
no jsem zvědavá, co bude dál
Taky jsem nechápala a chudák Lucka, má zážitky no Míša, co dodat
Tak uvidíš, ono počasí nic moc, tak se jí třeba nechtělo
Jj, aha, tak myslíš, že by si mě případně mohla někde nabrat sebou při cestězkusím to promyslet, leda, že by jsme to dali na pátek, že bych s ní šla něco popracovat
jo to by šlo
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
jo to by šlo
se těšim jak malej spratek
co vy, už víš kdy strouháte? to určo pak pojedy i do koch
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
buggyna
napsal(a):
se těšim jak malej spratek
co vy, už víš kdy strouháte? to určo pak pojedy i do koch
Čus,
tak jak u nás?? Podařilo se ti vyhnout paní domácí a co Elčina byla venku s Dolčou
Podhajdovi jsem písla, že bych mohla zítra, tak uvidíme, snad bude moc