Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.1.2009 12:07
avecaesar

XXX.XXX.109.191

Tak kdyby někdo z vás měl jednu z fotek, tak se prosím ozvěte.

8.1.2009 14:26
avecaesar

XXX.XXX.109.191

avecaesar napsal(a):

Jani, to asi byla fakt jen zkouška... a co tě tam vyděsilo?? To jsi první člověk, kdo poznal, že ty mikiny předvádím já .. jsem k tomu byla donucena

8.1.2009 14:45
janele

XXX.XXX.9.3

avecaesar napsal(a):
Jani, to asi byla fakt jen zkouška... a co tě tam vyděsilo?? To jsi první člověk, kdo poznal, že ty mikiny předvádím já .. jsem k tomu byla donucena

No, tak když tam najednou místo jezdeckých potřeb prodáváte stany za 250 Kč... Koho by to nevyděsilo :))
Hele, a co u těch Reichmanů? Buďto mi pořád blbne icq, nebo mi nechceš říct, do koho jsi se tam zamilovala ...

9.1.2009 17:47
trava

XXX.XXX.165.56

avecaesar napsal(a):

Tak jsem reagovala ještě na arabi 80 a najednou jsou tu už další...Lado Woodyho znám ze závodů ale nenapadlo by mě že je to příbuzný naší Wini.Tak ať fotku seženete taky by mě zajímala.

9.1.2009 18:01
jessyn

XXX.XXX.0.7

trava napsal(a):
Tak jsem reagovala ještě na arabi 80 a najednou jsou tu už další...Lado Woodyho znám ze závodů ale nenapadlo by mě že je to příbuzný naší Wini.Tak ať fotku seženete taky by mě zajímala.

Ahoj holky, mám taky jednu na arabovi ale byl asi stříklej, na mě se nedívejte, měla jsem dlouhé třmeny a jakési divné sedlo

Jinak na araby jsem taky, ale nakonec jsem zvolila achala

9.1.2009 18:13
janele

XXX.XXX.9.3

jessyn napsal(a):
Ahoj holky, mám taky jednu na arabovi ale byl asi stříklej, na mě se nedívejte, měla jsem dlouhé třmeny a jakési divné sedlo

Jinak na araby jsem taky, ale nakonec jsem zvolila achala

Jessie, super, hoď sem ještě výřez, ať je tam něco vidět, vypadá to mazaně ;)

9.1.2009 18:33
jessyn

XXX.XXX.0.7

janele napsal(a):
Jessie, super, hoď sem ještě výřez, ať je tam něco vidět, vypadá to mazaně ;)

tak jako v kompu to vypadá lépe, ale trapas to co na nás oblékli, jela sem na tom na velbloudu, je to na sahaře v tunisku, asi dva měs zpět
pak vám tu někdy hodím svoji kobylku
často sleduji vaše diskuze, hlavně toho ryzáčka Beníka, takové miminko

9.1.2009 18:44
lucky

XXX.XXX.230.77

jessyn napsal(a):
tak jako v kompu to vypadá lépe, ale trapas to co na nás oblékli, jela sem na tom na velbloudu, je to na sahaře v tunisku, asi dva měs zpět

To je kráása! taky bych se chtěla jednou projet na arabovi v poušti nebo po pláži.. Házej klidně fotečky, budeme určitě všichni moc rádi!!!

V Egyptě byla už nekolikrát kamarádka a říkala, že teda člověk nesmí na ty koně moc koukat. Sice se projela, ale je jich člověku líto, když vidí v jakém jsoui stavu..to ti naši arabi se mají jako prasata v žitě a žebra a kyčle jim moc nekoukají

9.1.2009 18:51
jessyn

XXX.XXX.0.7

lucky napsal(a):
To je kráása! taky bych se chtěla jednou projet na arabovi v poušti nebo po pláži.. Házej klidně fotečky, budeme určitě všichni moc rádi!!!

V Egyptě byla už nekolikrát kamarádka a říkala, že teda člověk nesmí na ty koně moc koukat. Sice se projela, ale je jich člověku líto, když vidí v jakém jsoui stavu..to ti naši arabi se mají jako prasata v žitě a žebra a kyčle jim moc nekoukají

já mám jen ty dvě, víš to bylo tak, že jsme jely okruh, dojely jsme jeepy na saharu a pak jely velbloudy do oázy no a tam mi jeden tunisan řekl že mi půjčí toho araba, kdyžtak lepší tyhle fotky na mém webu
nejlepší bylo jak řekl že ho moc šetřím, skočil za sedlo za mě, a cválali jsme spolu, to už nás ale nikdo nefotil, ostatní byli šťastní že žijou (moc se jim ta jízda na velbloudech asi nezdála pohodlná), já z ní byla nadšená, jako jedinou mne nechali projet se samotnou, ostatní byli přivázaní k sobě nosem, chudáčci

9.1.2009 18:58
janele

XXX.XXX.9.3

jessyn napsal(a):

Právě ty hadry vypadaj naprosto skvěle, stylově ;)

Beníček a miminko? Spratek jeden hyenovitej. Chce nám sežrat novou kobylku, je na nic fakt jak saň. Tak je oddělený, než se s ní smíří... Prostě hřebčák, no, že prý mu jeho harém stačí...

Lucky, ty fotky modro-bílé jsou úžasné, moc pěkné barvy

9.1.2009 19:02
jessyn

XXX.XXX.0.7

janele napsal(a):
Právě ty hadry vypadaj naprosto skvěle, stylově ;)

Beníček a miminko? Spratek jeden hyenovitej. Chce nám sežrat novou kobylku, je na nic fakt jak saň. Tak je oddělený, než se s ní smíří... Prostě hřebčák, no, že prý mu jeho harém stačí...

Lucky, ty fotky modro-bílé jsou úžasné, moc pěkné barvy

můj sen byl dycky arab nebo achal, nakonec se rozhodlo pro achala, jednoho malého "žebráka" mám doma
je fakt moc krásnej, kolik mu je a z kama je? nemá on nějakého Gaddu v sobě?
no ale ten vysokej, myslím ten Amir, dvouletek, že? ten je hrozně hezkej, bude z něho netypický arab

9.1.2009 19:10
lesterka

XXX.XXX.106.108

jessyn napsal(a):
můj sen byl dycky arab nebo achal, nakonec se rozhodlo pro achala, jednoho malého "žebráka" mám doma
je fakt moc krásnej, kolik mu je a z kama je? nemá on nějakého Gaddu v sobě?
no ale ten vysokej, myslím ten Amir, dvouletek, že? ten je hrozně hezkej, bude z něho netypický arab

Amirovi je dva a půl a je po 170 cm otci, tak má předpoklad, že bude velký...už teď má tuším 155 cm nebo tak nějak...přerostl svého nevlastního bráchu :))) Netypický možná vzhledem, ale ten má takové předpoklady do sportu, jako žádný z koní tady...

Bráchové - říjen 2007

9.1.2009 19:14
jessyn

XXX.XXX.0.7

lesterka napsal(a):
Amirovi je dva a půl a je po 170 cm otci, tak má předpoklad, že bude velký...už teď má tuším 155 cm nebo tak nějak...přerostl svého nevlastního bráchu :))) Netypický možná vzhledem, ale ten má takové předpoklady do sportu, jako žádný z koní tady...

Bráchové - říjen 2007

já vím, ale sehnat takového araba je téměř nemožné, takže sem raději investovala do něčeho co má v půl roce kolem 150

9.1.2009 19:16
lesterka

XXX.XXX.106.108

jessyn napsal(a):
já vím, ale sehnat takového araba je téměř nemožné, takže sem raději investovala do něčeho co má v půl roce kolem 150

Ale neni Peter Reichmann ma taky jednoho ktery ma min 160 cm. Můžeš kouknout na rodiče...u Amira bylo téměř jisté, že prcek to fakt nebude. Ale musela bys hodně vybírat u nás v ČR...zabralo by ti to asi víc času .-)) Ale pokud chceš takovýho velkýho a je ti jedno, že nevypadá úplně, jako arab...tak bych šla spíš do ShA...ti jsou větší -.)

9.1.2009 19:18
jessyn

XXX.XXX.0.7

lesterka napsal(a):
Ale neni Peter Reichmann ma taky jednoho ktery ma min 160 cm. Můžeš kouknout na rodiče...u Amira bylo téměř jisté, že prcek to fakt nebude. Ale musela bys hodně vybírat u nás v ČR...zabralo by ti to asi víc času .-)) Ale pokud chceš takovýho velkýho a je ti jedno, že nevypadá úplně, jako arab...tak bych šla spíš do ShA...ti jsou větší -.)

SH není arab, ale spíš arabský teplokrevník (pro mě), já sem na plnokrevné typy holky, ale tu krásu Vám závidím, máte je všechny moc krásné

9.1.2009 19:20
lesterka

XXX.XXX.106.108

jessyn napsal(a):
SH není arab, ale spíš arabský teplokrevník (pro mě), já sem na plnokrevné typy holky, ale tu krásu Vám závidím, máte je všechny moc krásné

:-))) Sis ho mohla pořídit taky, nic ti nebránilo Moc děkujem...hoď foto tvého koníka

9.1.2009 19:21
jessyn

XXX.XXX.0.7

lesterka napsal(a):
:-))) Sis ho mohla pořídit taky, nic ti nebránilo Moc děkujem...hoď foto tvého koníka

jsem v práci, foto mám doma, někdy tu zas došlapu

9.1.2009 19:51
lesterka

XXX.XXX.106.108

jessyn napsal(a):
jsem v práci, foto mám doma, někdy tu zas došlapu

No jasně...už se těším :)

Hej...my příští týden jedem na skokový soustředění...jsem se asi zbláznila.

9.1.2009 20:22
lucky

XXX.XXX.230.77

avecaesar napsal(a):

Jessie, v tom originálu to jde lépe vidět. Koukám, že koník měl docela jeleňák, co? Ale i tak to musí být pohádka, se tam svézt.

Jakého máš achala? Nám ho ukaž..neva, že jsou tady arabi, jukneme rádi.
Jinak ty fotky s modrým se mi tady líbí..se mi jednou za čas i něco celkem povede

9.1.2009 22:19
ms

XXX.XXX.46.252

avecaesar napsal(a):

Tak koukám, že Míša vás dobře zásobuje drbama z Mníšku.. jinak je to tak, že náš mimís se rozhodl, že se vyloupne o 3 týdny dříve. Popravdě mi to ale nevadí, to půlkilo by bylo znát, takhle měl 3,1 a 48 cm. Samozřejmě je nejkrásnější a jmenuje se Vojta. Fotky dodám, až někdo zaleze pod stůl strčit kabel do pc.. já jsem v "trochu" horší kondici, než s břichem, to jsem ještě v ten den zvládla udělat maštal. Teď jsem se pasovala do role rozmazlovače - vylezu se večer kouknout na kobyly rozdat jim mrkev a tím končím..
Jinak s Duchess nestrašte, ta musí ještě alespoň měsíc, spíš měsíc a půl vydržet. Daniny kobyly už by teoreticky měly být ohřebené, ale nějak se jim v těch mrazech nechce. Se jim nedivím. A odhadem za týden, dva by měla mít hříbě Ubajlah, termín má sice později, ale rodí dřív. Snad dá majitelka vědět, akorát posílala maila, tak jsem ji o to prosila.

10.1.2009 11:11
avecaesar

XXX.XXX.109.191

avecaesar napsal(a):

Marino, ještě jsem ti nepogratulovala k synovi... Tak tedy gratuluju, hlavně, ať je zdravý

Jessy, já mám taky pár fotek, kdy jsem před léty jezdila v Egyptě na arabech. Pamatuju si, že byli všichni hrozně oškliví, vyhublí, ale lítali jak torpéda .

10.1.2009 11:13
avecaesar

XXX.XXX.109.191

avecaesar napsal(a):
Marino, ještě jsem ti nepogratulovala k synovi... Tak tedy gratuluju, hlavně, ať je zdravý

Jessy, já mám taky pár fotek, kdy jsem před léty jezdila v Egyptě na arabech. Pamatuju si, že byli všichni hrozně oškliví, vyhublí, ale lítali jak torpéda .

Když se na ty fotky dívám teď, tak vidím, jak jsem hrozně seděla... fujky fuj teda.

10.1.2009 12:04
sabina

XXX.XXX.1.234

avecaesar napsal(a):
Když se na ty fotky dívám teď, tak vidím, jak jsem hrozně seděla... fujky fuj teda.

Ahoj holky...jak se máte? Leni, a kdy odjíždíš a kam? To ti Nadík poděkuje
Jinak ve středu k nám přijede Vítek Krejčí...juchů.

Amir - netypickej arab...proto jej taky mám A vítám novou členku...a doufám, že nás zasype fotkama svého Achala.... Jsem zvědavá.
Jak se jinak máte? Dneska kedím v práci..je toho moc...jinak mám Pc na generálce...takže sem vás celou dobu nečetla.... fňuk fňuk

10.1.2009 14:13
lesterka

XXX.XXX.106.108

sabina napsal(a):
Ahoj holky...jak se máte? Leni, a kdy odjíždíš a kam? To ti Nadík poděkuje
Jinak ve středu k nám přijede Vítek Krejčí...juchů.

Amir - netypickej arab...proto jej taky mám A vítám novou členku...a doufám, že nás zasype fotkama svého Achala.... Jsem zvědavá.
Jak se jinak máte? Dneska kedím v práci..je toho moc...jinak mám Pc na generálce...takže sem vás celou dobu nečetla.... fňuk fňuk

Hej, já myslela, že tuto středu :-)) Tak hodně štěstí...on je fajnový, sem ti to říkala .-))

Jinak jedem tady hodinu od Brna na skokové soutředění k Denisi Soyerovi...tak uvidíme, co řekne na mého obrovského skokana :-)) Nejlepší bylo, když jsem přemýšlela co napsat do výkonnosti...a pak přišel nápad - výkonnost: arab

10.1.2009 15:42
klarusa

XXX.XXX.27.31

lesterka napsal(a):
Hej, já myslela, že tuto středu :-)) Tak hodně štěstí...on je fajnový, sem ti to říkala .-))

Jinak jedem tady hodinu od Brna na skokové soutředění k Denisi Soyerovi...tak uvidíme, co řekne na mého obrovského skokana :-)) Nejlepší bylo, když jsem přemýšlela co napsat do výkonnosti...a pak přišel nápad - výkonnost: arab

Marino, jeste jednou gratuluju, koukam, ze jsem se s tou modrou hracko nesekla

a kdopak u tebe ted maka? doufam, ze konecne nekdo schopny

10.1.2009 20:29
jessyn

XXX.XXX.146.227

klarusa napsal(a):
Marino, jeste jednou gratuluju, koukam, ze jsem se s tou modrou hracko nesekla

a kdopak u tebe ted maka? doufam, ze konecne nekdo schopny

Ahoj Holky, tak dávám jednu z procházky, chodíme asi tak jak Usa s Luckou
Jinak proti Amirkovi nic zlého, je to moc pěknej fešák a byla by ho škoda neuchovnit

11.1.2009 09:09
lucky

XXX.XXX.230.77

avecaesar napsal(a):

Ahoj!
Marino, také se přidávám k velké gratulaci k synovi, přeji mu vše nejkrásnější do nového života

Já jsem dnes tak dodělaná, včera jsme byli na výstavě se psy v Olomouci (kluci byli šikovní a úspěšní), bolí mě celé tělo a hlavně záda...dnes se půjdu rekreovat na Usy zádech..

tohle si nechá do výběhu

11.1.2009 11:37
kathey

XXX.XXX.52.63

jessyn napsal(a):
Ahoj Holky, tak dávám jednu z procházky, chodíme asi tak jak Usa s Luckou
Jinak proti Amirkovi nic zlého, je to moc pěknej fešák a byla by ho škoda neuchovnit

jessyn: taky vitam, uz se tesim na fotecku, kde bude konik poradne videt :-) Kdysi jsem mela tu cest vozit si zadek na jednom achalovi, nadhernej ryzacek, valasek, byl to opravu zlaty kun....kdovi, kde je mu konec

Jinak s tim uchovnenim. Ja o tom teda docela prd vim. Ale mit hrebce, tak bych se sakra rozmyslela, jestli to ma cenu. V CR uchovni vsechno, co ma hlavu, 4 nohy a ocas hore. Malem kazdy, kdo chova, ma pro svoje klisny take sveho hrebce. Je mnoho "plemeniku", kteri si neskoci jak je rok dlouhej.

A jak rikala Lenka, pokud ma Amir takove predpoklady do sportu, tak bych se vrhla tam a ukazala vsem, kteri araby podcenuji, zac je toho..arab :-)

11.1.2009 16:39
sabina

XXX.XXX.64.178

kathey napsal(a):
jessyn: taky vitam, uz se tesim na fotecku, kde bude konik poradne videt :-) Kdysi jsem mela tu cest vozit si zadek na jednom achalovi, nadhernej ryzacek, valasek, byl to opravu zlaty kun....kdovi, kde je mu konec

Jinak s tim uchovnenim. Ja o tom teda docela prd vim. Ale mit hrebce, tak bych se sakra rozmyslela, jestli to ma cenu. V CR uchovni vsechno, co ma hlavu, 4 nohy a ocas hore. Malem kazdy, kdo chova, ma pro svoje klisny take sveho hrebce. Je mnoho "plemeniku", kteri si neskoci jak je rok dlouhej.

A jak rikala Lenka, pokud ma Amir takove predpoklady do sportu, tak bych se vrhla tam a ukazala vsem, kteri araby podcenuji, zac je toho..arab :-)

Holky, s uchovněním...to nevidím valně...pokud mu to půjde ve sportě a to, že bude hřebcem nás bude omezovat a brzdit....půjde vykastrovat.
Jak píše Lucky....v Čr je toho uchovněného docela dost.... Amir není typ výstavního krasavce....s tím sem ho taky nekupovala...takže uvidíme časem...

11.1.2009 16:58
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Holky, s uchovněním...to nevidím valně...pokud mu to půjde ve sportě a to, že bude hřebcem nás bude omezovat a brzdit....půjde vykastrovat.
Jak píše Lucky....v Čr je toho uchovněného docela dost.... Amir není typ výstavního krasavce....s tím sem ho taky nekupovala...takže uvidíme časem...

se omlouvám...psala to Kathey

11.1.2009 18:24
jessyn

XXX.XXX.146.227

sabina napsal(a):
se omlouvám...psala to Kathey

Ty jo a já jsem si myslela, že patří mezi ty hezké koně? Jaké on má chyby? Příjde mi ušlechtilý krásný typ Tady dávám další fotku mého sluníčka
a co Lucky jaký je Váš plán do budoucna? připustit?

11.1.2009 18:46
lucky

XXX.XXX.230.77

jessyn napsal(a):
Ty jo a já jsem si myslela, že patří mezi ty hezké koně? Jaké on má chyby? Příjde mi ušlechtilý krásný typ Tady dávám další fotku mého sluníčka
a co Lucky jaký je Váš plán do budoucna? připustit?

Já do budoucna neplánuji, protože se mi plány vždycky pokazí. připustit? nevím.možná jednou, ale výborným hřebcem, který se bude k Usa hodit a taky bych si hříbě nechala, ale netrvám na tom, aby hříbě bylo, nemám kde, pokud by se vyvrbilo a byla pastvina a mohla bych mít i dva koně, tak třeba, ale kdo ví jak to bude.
Letos bych ještě jednou ráda výstavu, trénujeme, jestli to bude na závody, kdo ví...já nikam nespěchám, ani nemám nějaké velké ambice, hlavně chci mít pro sebe dobře přiježděného koně a abychom se na sebe mohly spolehnout. Co se časem vyvrbí, toť otázka.... plány radši už nemám.....

11.1.2009 19:02
jessyn

XXX.XXX.146.227

lucky napsal(a):
Já do budoucna neplánuji, protože se mi plány vždycky pokazí. připustit? nevím.možná jednou, ale výborným hřebcem, který se bude k Usa hodit a taky bych si hříbě nechala, ale netrvám na tom, aby hříbě bylo, nemám kde, pokud by se vyvrbilo a byla pastvina a mohla bych mít i dva koně, tak třeba, ale kdo ví jak to bude.
Letos bych ještě jednou ráda výstavu, trénujeme, jestli to bude na závody, kdo ví...já nikam nespěchám, ani nemám nějaké velké ambice, hlavně chci mít pro sebe dobře přiježděného koně a abychom se na sebe mohly spolehnout. Co se časem vyvrbí, toť otázka.... plány radši už nemám.....

tak tady dávám našeho kobliha se sluníčkem, je tam vidět dobře, že
já plánuji s malou vytrvalost, akhalové se chodí i do drezůr a parkůru, ale u skoků bych měla strach o její tenké nožky, nehledě na to, že anglii moc nemusím, a hlavně malá dělá sliding stopy jak QH to je fajn příjde mi, že máme hodně společného, taky nemám vlastní pozemek, ale kámoška plánuje na svém pozemku ohrady, takže od jara to bude lepší, i nyní mohu mít ohradu, ale nechci riskovat útěk koní, takže chodím na volno, s valachem stejně trénujeme, takže pohybu mám dost, a s malou chodím na volno tak jak ty s U.S.A, jinak koně jsou sice roztomilí v tom kožichu, ale není nad sametovou letní srst

11.1.2009 20:06
lucky

XXX.XXX.230.77

jessyn napsal(a):
tak tady dávám našeho kobliha se sluníčkem, je tam vidět dobře, že
já plánuji s malou vytrvalost, akhalové se chodí i do drezůr a parkůru, ale u skoků bych měla strach o její tenké nožky, nehledě na to, že anglii moc nemusím, a hlavně malá dělá sliding stopy jak QH to je fajn příjde mi, že máme hodně společného, taky nemám vlastní pozemek, ale kámoška plánuje na svém pozemku ohrady, takže od jara to bude lepší, i nyní mohu mít ohradu, ale nechci riskovat útěk koní, takže chodím na volno, s valachem stejně trénujeme, takže pohybu mám dost, a s malou chodím na volno tak jak ty s U.S.A, jinak koně jsou sice roztomilí v tom kožichu, ale není nad sametovou letní srst

Bééé...já nemám USA!!!
Rozkošný achalek. Mě na nich vadí trochu ta stavba těla, je to prostě chrt mezi koňmi Ale na vytrvalost bude určitě výborný

11.1.2009 23:33
luckai

XXX.XXX.160.248

lucky napsal(a):
Ahoj!
Marino, také se přidávám k velké gratulaci k synovi, přeji mu vše nejkrásnější do nového života

Já jsem dnes tak dodělaná, včera jsme byli na výstavě se psy v Olomouci (kluci byli šikovní a úspěšní), bolí mě celé tělo a hlavně záda...dnes se půjdu rekreovat na Usy zádech..

tohle si nechá do výběhu

Ćau holky, tak jsem zas trochu opožděná. Takže zaprvé samo ať se Marině a rodině daří a gratuluju. Jsem si myslela, že to nakonec tak nějak dopadne, že si ze stáje jen na chvíli odskočí porodit. Doufám, že už se ti tam někdo chystá.

Leni, teda vy s nadym to pěkně roztáčíte, se má sportovní arabský svět na co těšit.

Luci a my byli v Olomouci dnes, tak se musím pochlubit, že máme v2, porazila nás segra. Ale Ája byla z celé výstavy totálně znechucená a ještě teď se semnou moc nebaví. Když došlo na věc, tak se tak bálá, že běhala s čumákem úplně u země a nepomohlo nic.

Tak pár fotek těhule ještě z prosince

11.1.2009 23:34
luckai

XXX.XXX.160.248

luckai napsal(a):
Ćau holky, tak jsem zas trochu opožděná. Takže zaprvé samo ať se Marině a rodině daří a gratuluju. Jsem si myslela, že to nakonec tak nějak dopadne, že si ze stáje jen na chvíli odskočí porodit. Doufám, že už se ti tam někdo chystá.

Leni, teda vy s nadym to pěkně roztáčíte, se má sportovní arabský svět na co těšit.

Luci a my byli v Olomouci dnes, tak se musím pochlubit, že máme v2, porazila nás segra. Ale Ája byla z celé výstavy totálně znechucená a ještě teď se semnou moc nebaví. Když došlo na věc, tak se tak bálá, že běhala s čumákem úplně u země a nepomohlo nic.

11.1.2009 23:36
luckai

XXX.XXX.160.248

luckai napsal(a):

no a ještě se teda pochlubím z naší první psí výstavy. Ale obrovský úspěch, že se nechala ošahat od pana rozhodčího, dokonce i zuby, ona tak nesnáší, když na ni šahají cizí chlapy

11.1.2009 23:38
luckai

XXX.XXX.160.248

luckai napsal(a):

tak a ještě se musím pochlubit naší první psí výstavou. Ale obrovský úspěch byl, že se nechala ošahat od pana rozhodčího, dokonce i zuby, když on tak nesnáí když na ni šahají cizí chlapi

11.1.2009 23:39
luckai

XXX.XXX.160.248

luckai napsal(a):
tak a ještě se musím pochlubit naší první psí výstavou. Ale obrovský úspěch byl, že se nechala ošahat od pana rozhodčího, dokonce i zuby, když on tak nesnáí když na ni šahají cizí chlapi

ha tak chybička se vloudila :-)))))

12.1.2009 12:42
jessyn

XXX.XXX.0.7

lucky napsal(a):
Bééé...já nemám USA!!!
Rozkošný achalek. Mě na nich vadí trochu ta stavba těla, je to prostě chrt mezi koňmi Ale na vytrvalost bude určitě výborný

jasně že bude, chodíme tak 3X do tejdne velkou procházku, asi tak 5-7KM, ale vem si kopce, ten sníh, docela makačka pro prcka, nazpátek de dycky jak osel
a chrt bude-už abych zhubla, mých 60KG tak na 30 aby mě unesla
Jinak jak malá reaguje, když jí máš na volno a náhodou potkáte lidi cizí nebo koně? Straní se jich, nebo je jde očuchat My potkali min.tejden na poli běžkaře se psem, ona se teda psů bojí, ale tento za ní šel a chtěla ho nahánět, tak sem jí začala utíkat, a naštěstí se nic nestalo (ona nemá ráda když jdu první, tak mě doběhla)

12.1.2009 12:49
blanche

XXX.XXX.245.111

avecaesar napsal(a):

Tak vám sem taky něco málo přihodím - chov Shagya

12.1.2009 12:50
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Tak vám sem taky něco málo přihodím - chov Shagya

Je to kousek za PHA - koníky mají překrásné

12.1.2009 12:51
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Je to kousek za PHA - koníky mají překrásné

12.1.2009 12:51
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Zasloužilá důchodkyně - je jí už dost přes 30 let !!!!

12.1.2009 12:52
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Zasloužilá důchodkyně - je jí už dost přes 30 let !!!!

A hřebec

12.1.2009 12:53
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
A hřebec

a končím

12.1.2009 13:00
lucky

XXX.XXX.230.77

avecaesar napsal(a):

Lucie skvělé, moc gratuluji k úspěchu. Jste obě moc šikovné.
My byli taky v Olmíku, Fabby vyhrál vítěze CAC, Národního vítěze i BOB a Darés byl druhý ve vítězích..nemohou vyhrát oba, že a má Res. CAC ...
na fotky můžete juknout tady

http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/ clanky/aktuality-____/narodni-vystava-olomouc

no nic, já letím s Usou vyjet ven za kamarádkou ke koním, možná nás vyfotí, tak bych pak hodila nějaké to fotooo

12.1.2009 13:17
skippy

XXX.XXX.88.145

lucky napsal(a):
Lucie skvělé, moc gratuluji k úspěchu. Jste obě moc šikovné.
My byli taky v Olmíku, Fabby vyhrál vítěze CAC, Národního vítěze i BOB a Darés byl druhý ve vítězích..nemohou vyhrát oba, že a má Res. CAC ...
na fotky můžete juknout tady

http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/ clanky/aktuality-____/narodni-vystava-olomouc

no nic, já letím s Usou vyjet ven za kamarádkou ke koním, možná nás vyfotí, tak bych pak hodila nějaké to fotooo

Blanche: Prosím, můžu se zeptat, není to chov Ing. Navrátila? Díky moc

12.1.2009 13:21
blanche

XXX.XXX.245.111

skippy napsal(a):
Blanche: Prosím, můžu se zeptat, není to chov Ing. Navrátila? Díky moc

Panenské Břežany
Znáš ?

12.1.2009 13:24
skippy

XXX.XXX.88.145

blanche napsal(a):
Panenské Břežany
Znáš ?

Znám pana Navrátila, tak mě to zajímalo. Jinak tý kobyle bude v dubnu 36!!!

12.1.2009 13:27
blanche

XXX.XXX.245.111

skippy napsal(a):
Znám pana Navrátila, tak mě to zajímalo. Jinak tý kobyle bude v dubnu 36!!!

Tak to bude on - má ještě super hafana
JJ, kobylka má uctihodný věk

12.1.2009 13:29
skippy

XXX.XXX.88.145

blanche napsal(a):
Tak to bude on - má ještě super hafana
JJ, kobylka má uctihodný věk

No ten je bezva! V pátek u něj dělám zkoušku z chovu koní, tak z toho mám lufta, potrpí si na přesnou znalost shagiů a o těch nevím fakt nic

12.1.2009 13:30
blanche

XXX.XXX.245.111

skippy napsal(a):
No ten je bezva! V pátek u něj dělám zkoušku z chovu koní, tak z toho mám lufta, potrpí si na přesnou znalost shagiů a o těch nevím fakt nic

Tak to budu držet palce - jinak pán moc milý

12.1.2009 13:56
skippy

XXX.XXX.88.145

blanche napsal(a):
Tak to budu držet palce - jinak pán moc milý

jo, trošku upovídaný, ale sympaťák, jen mu občas uniká niť při přednášce, když se o nečem rozpovídá... Ale jinak opravdu o koních VÍ

12.1.2009 14:00
blanche

XXX.XXX.245.111

skippy napsal(a):
jo, trošku upovídaný, ale sympaťák, jen mu občas uniká niť při přednášce, když se o nečem rozpovídá... Ale jinak opravdu o koních VÍ

No, to stopro

12.1.2009 14:33
alfi pav

XXX.XXX.1.1

blanche napsal(a):
No, to stopro

to luckai: a pak ze na ni neni brezost videt

kouknu a vidim , kulata je pekne, nemas nejakou fotku zepredu aby byl videt jak moc ji pupik presahuje?

Sejna rodila na konci brezna a uz v prosinci vypadala jako tank na spejlich

tady foto z 4.11.2006, mela termin 28.3.2007

12.1.2009 14:35
alfi pav

XXX.XXX.1.1

alfi pav napsal(a):

kouknu a vidim , kulata je pekne, nemas nejakou fotku zepredu aby byl videt jak moc ji pupik presahuje?

4.11.2006 jeste jednou, zaostreno na pupik aneb "co nam z neho asi vyleze"

12.1.2009 14:37
alfi pav

XXX.XXX.1.1

alfi pav napsal(a):
4.11.2006 jeste jednou, zaostreno na pupik aneb "co nam z neho asi vyleze"

3.3.2007 z boku

jsem uplne uchylne sledovala jak ji to pandero roste

12.1.2009 14:39
alfi pav

XXX.XXX.1.1

alfi pav napsal(a):
3.3.2007 z boku

jsem uplne uchylne sledovala jak ji to pandero roste

3.3 nebo 4.3.2007 zepredu

12.1.2009 14:40
kathey

XXX.XXX.227.79

alfi pav napsal(a):

Taky jsem pozorovala fotku Snezii, ze uz fakt vypada, ze mimco ma :-) Nase klisny taky byly jak delove koule.

Jinak se nam podezrele zakulacuje Hanicka (normalne na sobe nemiva snad ani gram prebytecnyho tuku a to muze byt krmena horem spodem). Uz se tesim na vysledky vysetreni....treba bude opravdu na jare hribatko (tuk, tuk, tuk).

12.1.2009 14:41
alfi pav

XXX.XXX.1.1

alfi pav napsal(a):
3.3 nebo 4.3.2007 zepredu

jeste uchylnejsi, veminko ze zacalo nalivat na zacatku brezna, no me malem slehlo, ze uz to bude

12.1.2009 14:44
alfi pav

XXX.XXX.1.1

kathey napsal(a):
Taky jsem pozorovala fotku Snezii, ze uz fakt vypada, ze mimco ma :-) Nase klisny taky byly jak delove koule.

Jinak se nam podezrele zakulacuje Hanicka (normalne na sobe nemiva snad ani gram prebytecnyho tuku a to muze byt krmena horem spodem). Uz se tesim na vysledky vysetreni....treba bude opravdu na jare hribatko (tuk, tuk, tuk).

a vysledek rocnich nervu

12.1.2009 15:40
lesterka

XXX.XXX.147.139

alfi pav napsal(a):
a vysledek rocnich nervu

Pavlo, letos máte zase připuštěno?

Marino....tak honem...čekáme celé netrpělivé na fotky

12.1.2009 19:34
lastovicka

XXX.XXX.100.91

lesterka napsal(a):
Pavlo, letos máte zase připuštěno?

Marino....tak honem...čekáme celé netrpělivé na fotky

Ahojky, pre Lenku - kam to ideš na sústredenie s Denisom Soyerom? Píšeš, že hodinu jazdy z Brna, ale ja som na echuichannelu našla len sústredenia v okolí Benešova.

12.1.2009 19:40
lesterka

XXX.XXX.106.108

lastovicka napsal(a):
Ahojky, pre Lenku - kam to ideš na sústredenie s Denisom Soyerom? Píšeš, že hodinu jazdy z Brna, ale ja som na echuichannelu našla len sústredenia v okolí Benešova.

Lastovicka. Nemochovice..jsou kosek na SV od Bluciny.
http://www.jmo-cjf.cz/files/ptraining/ 523-Soyer2008.doc

12.1.2009 20:19
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
Lastovicka. Nemochovice..jsou kosek na SV od Bluciny.
http://www.jmo-cjf.cz/files/ptraining/ 523-Soyer2008.doc

Jůůů, blanche....to je úžo Bordyna...taky mám takovýho blázna...

12.1.2009 20:35
lesterka

XXX.XXX.106.108

sabina napsal(a):
Jůůů, blanche....to je úžo Bordyna...taky mám takovýho blázna...

Hej, sranda...Sabčo, já myslela, že je to Gabo .-))

12.1.2009 22:01
lucky

XXX.XXX.230.77

avecaesar napsal(a):

Tak holky, mám plllno krásných fotek z vyjíž´dky s Usou a naším Daréskem. Evička nás vyfotila, tak vám něco přihodím....ooovšem se nekoukejte na mě. Jsem tam jak balík zmrzlý

taky mi jukala na psy od Evy..je zvyklá na černé medvědy a ne rezavé australáky

12.1.2009 22:02
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Tak holky, mám plllno krásných fotek z vyjíž´dky s Usou a naším Daréskem. Evička nás vyfotila, tak vám něco přihodím....ooovšem se nekoukejte na mě. Jsem tam jak balík zmrzlý

taky mi jukala na psy od Evy..je zvyklá na černé medvědy a ne rezavé australáky

12.1.2009 22:14
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):

a taky mi pořád čučela po okolí..mě by trefilo...je na prášky jak v tom sněhu jsou vyjeté ot teré'ňáků brázdy, jelikož moc sněhu není, tak z toho leze tráva a hlínou a ona se pořád bojí, že se někde propadne...tak ji málem oči vypadly

12.1.2009 22:15
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
a taky mi pořád čučela po okolí..mě by trefilo...je na prášky jak v tom sněhu jsou vyjeté ot teré'ňáků brázdy, jelikož moc sněhu není, tak z toho leze tráva a hlínou a ona se pořád bojí, že se někde propadne...tak ji málem oči vypadly

12.1.2009 22:18
lucky

XXX.XXX.230.77

13.1.2009 07:20
sabina

XXX.XXX.1.234

lucky napsal(a):
s Daréskem

Léni, fakt? Tak to je prdel...teda. Jo tahle je moc sympatická

JInak ten můj tupec koňskej, si včera zase cosi udělal...oteklé koleno, rána jak kdyby strouhal beton...no děs.... nehřálo to...nekulhá...tak snad bude ok...vyčistila sem to...tak uvidíme..bože...ten kůň jednou skočí z mostu....

13.1.2009 07:21
sabina

XXX.XXX.1.234

sabina napsal(a):
Léni, fakt? Tak to je prdel...teda. Jo tahle je moc sympatická

JInak ten můj tupec koňskej, si včera zase cosi udělal...oteklé koleno, rána jak kdyby strouhal beton...no děs.... nehřálo to...nekulhá...tak snad bude ok...vyčistila sem to...tak uvidíme..bože...ten kůň jednou skočí z mostu....

Lucky super fotky.... krásá příroda...jen s tou hlavou hore...aby neměla bolesti zad....

13.1.2009 08:05
rezi

XXX.XXX.221.28

sabina napsal(a):
Lucky super fotky.... krásá příroda...jen s tou hlavou hore...aby neměla bolesti zad....

myslim, ze s tou hlavou nahore to Usu "nezabije" jak je videt kobylka zase po necem koukala. mate videt nasi tezsi teplasku kdyz neco vidi vystreli krk nahoru a zadak smrskne a capluje

13.1.2009 08:55
lucky

XXX.XXX.230.77

rezi napsal(a):
myslim, ze s tou hlavou nahore to Usu "nezabije" jak je videt kobylka zase po necem koukala. mate videt nasi tezsi teplasku kdyz neco vidi vystreli krk nahoru a zadak smrskne a capluje

No jo, my na hlavě hodně teď pracujeme, jezdíme i s trenérkou, když je v klidu, tak už chodí moc hezky, ale tady prostě je v prostředí kde to nezná, na kopci, cizí psi, dokonce u lesa lyžaři, takže prostě ta hlava šla nahoru a já nechtěla kvůli focení ji tam vysloveně mordovat, všude vyjeté brázdy od teréňáků a skůtrů a ještě sem tam lezly hroudy zorané od prasat, takže ty oči ji málem vypadly
A funěla na psy atd...takže asi tak.

Jinak záda už se krásně nasvalují a nemyslím si, že by ji bolela.

13.1.2009 08:57
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
No jo, my na hlavě hodně teď pracujeme, jezdíme i s trenérkou, když je v klidu, tak už chodí moc hezky, ale tady prostě je v prostředí kde to nezná, na kopci, cizí psi, dokonce u lesa lyžaři, takže prostě ta hlava šla nahoru a já nechtěla kvůli focení ji tam vysloveně mordovat, všude vyjeté brázdy od teréňáků a skůtrů a ještě sem tam lezly hroudy zorané od prasat, takže ty oči ji málem vypadly
A funěla na psy atd...takže asi tak.

Jinak záda už se krásně nasvalují a nemyslím si, že by ji bolela.

taky by asi potřebovala aspoň půlmetrové uši

13.1.2009 09:19
avecaesar

XXX.XXX.109.191

lucky napsal(a):
taky by asi potřebovala aspoň půlmetrové uši

Lucky, parádní fotky, krásně nosí ocas, ale nechtěla bys zkusit dát jí martingal?

13.1.2009 09:29
lucky

XXX.XXX.230.77

avecaesar napsal(a):
Lucky, parádní fotky, krásně nosí ocas, ale nechtěla bys zkusit dát jí martingal?

ona nenosí martingal, nosí pomocné otěže..sakra..jak se tomu říká..Tiedam, ned¨bo tak nějak. Ale hlavně na práci v kruhovce nebo na rovné louce, když přiježďujeme, nebudu ji to dávat do terénu, kde mnohdy šplhá prudké kopce. Všechno chce čas a práci u ní. A navíc když je zrovna vykulená a něco ji zaujme, taks e bude prát i s tím, jen aby vypleštila tu hlavu a viděla co nejvíc

13.1.2009 09:36
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
ona nenosí martingal, nosí pomocné otěže..sakra..jak se tomu říká..Tiedam, ned¨bo tak nějak. Ale hlavně na práci v kruhovce nebo na rovné louce, když přiježďujeme, nebudu ji to dávat do terénu, kde mnohdy šplhá prudké kopce. Všechno chce čas a práci u ní. A navíc když je zrovna vykulená a něco ji zaujme, taks e bude prát i s tím, jen aby vypleštila tu hlavu a viděla co nejvíc

jinak už umí na pobídku hlavu snížit a když pracuje, tak už se s ní dá "pokecat" o tom, ale jak byla tady vykulená a nechtěla jsem ji mordovat 15 minut na kopci, když by jsme tam byli do tmy snad pak..Evča už mrzla dlouho venku
tahle je hezká

13.1.2009 11:19
ms

XXX.XXX.46.252

avecaesar napsal(a):

Tak tady je náš brouček - tady zrovna spinká u topení..

13.1.2009 11:22
ms

XXX.XXX.46.252

ms napsal(a):

A tady je vykulenej u báby, to bylo první den doma

13.1.2009 11:23
janele

XXX.XXX.9.3

ms napsal(a):

Marino, je to ten nejkrásnější brouček na světě Fakt Tak ještě jednou hodně štěstí do života ;)

13.1.2009 11:24
ms

XXX.XXX.46.252

ms napsal(a):

A jinak moc všem děkujeme za gratulace

13.1.2009 11:38
lucky

XXX.XXX.230.77

ms napsal(a):
A jinak moc všem děkujeme za gratulace

Je rozkošný, hlavně hoodně zdravíčka vám oběma a štěstíčka do nového života

13.1.2009 11:42
lesterka

XXX.XXX.147.139

lucky napsal(a):
Je rozkošný, hlavně hoodně zdravíčka vám oběma a štěstíčka do nového života

Hej, já na miminka moc nejsem, ale musím uznat, že malý je jedno z těch moc pěkných miminek :)))

13.1.2009 11:46
lucky

XXX.XXX.230.77

lesterka napsal(a):
Hej, já na miminka moc nejsem, ale musím uznat, že malý je jedno z těch moc pěkných miminek :)))

HIHI, já na miminka taky moc nejsem...ale když jsou na obrázku a daleko, tak proč nee... Když zajdu tady za kámoškou co má 4 děti, z toho holčina má dva roky a roční dvojčata kluci, tak mi jde hlava kolem po dvou minutách a jsem ráda, že žiju

13.1.2009 12:10
cindyum

XXX.XXX.50.34

avecaesar napsal(a):

Ahoj baby poslelam vám pozdrav zo Slovenska uz som dlho neprispela fotkami tak vam sem nieco hodim od nas

13.1.2009 12:11
cindyum

XXX.XXX.50.34

cindyum napsal(a):
Ahoj baby poslelam vám pozdrav zo Slovenska uz som dlho neprispela fotkami tak vam sem nieco hodim od nas

Trosku zábavy

13.1.2009 12:12
cindyum

XXX.XXX.50.34

cindyum napsal(a):
Trosku zábavy

a este nieco

13.1.2009 12:14
cindyum

XXX.XXX.50.34

13.1.2009 12:18
lucky

XXX.XXX.230.77

cindyum napsal(a):

Jůůů, ahoj! No já si říkala, že dlouho ses neobjevila!! Nejde ti web?

13.1.2009 12:24
cindyum

XXX.XXX.50.34

lucky napsal(a):
Jůůů, ahoj! No já si říkala, že dlouho ses neobjevila!! Nejde ti web?

Hambím sa za seba ale nejak som nestíhala. Sú tu krásne fotky este jednu trosku komickú

13.1.2009 12:26
lucky

XXX.XXX.230.77

cindyum napsal(a):
Hambím sa za seba ale nejak som nestíhala. Sú tu krásne fotky este jednu trosku komickú

No páni! To má vyplazený jazyk???
A teda jsem přešťastná, že se mi uň neválí

13.1.2009 12:35
alfi pav

XXX.XXX.1.1

lucky napsal(a):

Letos jsme nepripoustely, neni vhodny zenich a penize...

Ale drzka by to potrebovala jako sul. Kdyz ma riji tak nam sama z pastviny chodi k sousedum obtezovat valachy a nabizi se jim jak konska prostitutka. Meli tam i hrebce, ale toho zrejme i kvuli ni odvazeli pryc.

O vikendu jsme zrovna resily, ze jestli ji necham pripustit a chova se takhle, tak ta prvni rije po porodu by byla minimalne na pouta nebo aspon na soustavne uvazani na stontu. Prace nepomaha, super zradlo pro mlsneho kone taky ne, jak zaveli priroda, tak to chce jen sex a jde za nim hlava nehlava, ohrada neohrada . Kastrace asi tezko, pochybuju ze by to pomohlo...

Maji to ty vase taky tak?
Jsem zvedava co bude delat nase mlada, az ji se priroda ozve.Rekla bych ze to bude jeste vetsi sranda. Jeji presvedcovaci metody vykouzli zive kuzle i z kozla

13.1.2009 12:36
cindyum

XXX.XXX.50.34

lucky napsal(a):

Nie nie to je kravská noha ale väčsina si myslli ze to je jazyk
On sa vie perfektne vyvalat

13.1.2009 12:44
cindyum

XXX.XXX.50.34

alfi pav napsal(a):
Letos jsme nepripoustely, neni vhodny zenich a penize...

Ale drzka by to potrebovala jako sul. Kdyz ma riji tak nam sama z pastviny chodi k sousedum obtezovat valachy a nabizi se jim jak konska prostitutka. Meli tam i hrebce, ale toho zrejme i kvuli ni odvazeli pryc.

O vikendu jsme zrovna resily, ze jestli ji necham pripustit a chova se takhle, tak ta prvni rije po porodu by byla minimalne na pouta nebo aspon na soustavne uvazani na stontu. Prace nepomaha, super zradlo pro mlsneho kone taky ne, jak zaveli priroda, tak to chce jen sex a jde za nim hlava nehlava, ohrada neohrada . Kastrace asi tezko, pochybuju ze by to pomohlo...

Maji to ty vase taky tak?
Jsem zvedava co bude delat nase mlada, az ji se priroda ozve.Rekla bych ze to bude jeste vetsi sranda. Jeji presvedcovaci metody vykouzli zive kuzle i z kozla

Ta kobylka no proste je na tom zavisla

13.1.2009 12:56
lesterka

XXX.XXX.147.139

cindyum napsal(a):
Ta kobylka no proste je na tom zavisla

No jo...holt potřebuje pravidelnou dávku sexu

13.1.2009 14:36
vs

XXX.XXX.153.100

ms napsal(a):
A tady je vykulenej u báby, to bylo první den doma

Krásný chlapeček, gratuluje a zdraví celá šebkovic rodina. Mimochodem termín porodu, míry a váhy má stejné jako Dan, tak víš, co ti z něho vyroste:-)).
Vlaďka

13.1.2009 18:07
lucky

XXX.XXX.230.77

avecaesar napsal(a):

Tak jsme fotili ve sněhu se Zuzkou a byla to sranda! Už se strašně moc těším na fotky, jsem zvyklá si je prohlížet hned doma, že, a teď nemám cooo Kamarádka má na ranči krásné appy a qh, takže jsem taky zvědavá na fotečky.

Teda focení dnes bylo úžasné, kouzelné. Zuzka je prima, přítel asistoval, Eva vytáhla mladého hřebečka, Usu strašně zajímal, ale pak po ni hrábnul a to nee....zájem opadl.
Jenomže Usa a nějaká akce?..... Držela se mě jak lepidlo, na koně házela bobek, potom tedy Zuzky přítele napadlo ji odchytit vodítkem a přidržet a já šla kus po kopci, Usa teda třeštila oči a měl co dělat ji držet, chtěla strašně za mnou, prostě závislák, Zuzka připravená, já zavolala a on ji sundal vodítko z krku a měli jste vidět ty mety. Jenomže u mě zase jen lážo plážo kolečko a akce opět nic moc.

Tak jsem ještě vymyslela naši fintu na schovku. Zuzka zaparkovala na místo aby měla hezký záběr podél stromů a křoví a já hup tam a Usa zůstala na louce. Vytřeštila oči jakto že jsem pryč a to bylo....cvalem do kopce, cvalem z kopce, řev, nakonec za mnou chtěla do olšiny. Pak přišla na to, že jsem jen prošla tou hradbou a hned vykoumala kudy se to celé dá oběhnout, takže najednou kůň jako dostihák letěl na konec stromů a přiběhla za mnou na palouk za stromy. Já zase prošla křovím a ona ocas nahoru a tryskem to zase celé oběhla na druhou stranu, takže Zuzka jen stála a fotila...prostě závislák kůň. Dole na ni řvali koně z ohrady, Eva už s prckem to zabalila domů, evidentně Usu vůbec nezajímal.

Ale myslím, že to bylo dobré focení. Byla sranda, Darés taky byl uběhaný, to je druhý závislák, asi budu mít fotky i jeho a s Usou taky...no byla to komedie s nimi...dva závisláci Darés byl jak lepidlo, lezl za mnou do křoví, vynezl plno chrastí...abych nááhodou se mu nezatoulala a Usa řvala, aby se taky nezatoulala...jak dva ocásky.

Takže teď jsme s Evou v očekávání výtvorů, co z toho vzejde. Fotili koníky někde od půl 1, taky prý byla sranda. Usa se teda dost zapotila jak vybíhala v tom sněhu kopečky a ještě věčně řvala, že jsem zmizla za stromy. Pak jsem ji osedlala, pokecaly jsme chvíli s Evou, ale musela jsem jet, aby Usa neprochladla a já taky byla řádně zpocená z toho lítání po kopcích

Domů šla Usa unavená, ale ještě jsme si kus zaklusaly a zacválaly, aby se ještě zahřála, trochu u ohrady vychladala, a šla táák krásně pomaloučku, uvolněná na volně otěži. Kráása. Domů jsem šla kus už pak pěšky, abych se zahřála a Usinka i Darés byli rádi, že jsou doma.
Hodila jsem na ni deku, má tam seníčko a myslím, že bude spát jak zabitá..doufám, že se nenachladí v tom mrazu, ale dostala odpocku deku a je ve stáji, tak by neměla.

těším se na fotečky...jsme s Evčou obě nedočkavé

13.1.2009 19:40
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Tak jsme fotili ve sněhu se Zuzkou a byla to sranda! Už se strašně moc těším na fotky, jsem zvyklá si je prohlížet hned doma, že, a teď nemám cooo Kamarádka má na ranči krásné appy a qh, takže jsem taky zvědavá na fotečky.

Teda focení dnes bylo úžasné, kouzelné. Zuzka je prima, přítel asistoval, Eva vytáhla mladého hřebečka, Usu strašně zajímal, ale pak po ni hrábnul a to nee....zájem opadl.
Jenomže Usa a nějaká akce?..... Držela se mě jak lepidlo, na koně házela bobek, potom tedy Zuzky přítele napadlo ji odchytit vodítkem a přidržet a já šla kus po kopci, Usa teda třeštila oči a měl co dělat ji držet, chtěla strašně za mnou, prostě závislák, Zuzka připravená, já zavolala a on ji sundal vodítko z krku a měli jste vidět ty mety. Jenomže u mě zase jen lážo plážo kolečko a akce opět nic moc.

Tak jsem ještě vymyslela naši fintu na schovku. Zuzka zaparkovala na místo aby měla hezký záběr podél stromů a křoví a já hup tam a Usa zůstala na louce. Vytřeštila oči jakto že jsem pryč a to bylo....cvalem do kopce, cvalem z kopce, řev, nakonec za mnou chtěla do olšiny. Pak přišla na to, že jsem jen prošla tou hradbou a hned vykoumala kudy se to celé dá oběhnout, takže najednou kůň jako dostihák letěl na konec stromů a přiběhla za mnou na palouk za stromy. Já zase prošla křovím a ona ocas nahoru a tryskem to zase celé oběhla na druhou stranu, takže Zuzka jen stála a fotila...prostě závislák kůň. Dole na ni řvali koně z ohrady, Eva už s prckem to zabalila domů, evidentně Usu vůbec nezajímal.

Ale myslím, že to bylo dobré focení. Byla sranda, Darés taky byl uběhaný, to je druhý závislák, asi budu mít fotky i jeho a s Usou taky...no byla to komedie s nimi...dva závisláci Darés byl jak lepidlo, lezl za mnou do křoví, vynezl plno chrastí...abych nááhodou se mu nezatoulala a Usa řvala, aby se taky nezatoulala...jak dva ocásky.

Takže teď jsme s Evou v očekávání výtvorů, co z toho vzejde. Fotili koníky někde od půl 1, taky prý byla sranda. Usa se teda dost zapotila jak vybíhala v tom sněhu kopečky a ještě věčně řvala, že jsem zmizla za stromy. Pak jsem ji osedlala, pokecaly jsme chvíli s Evou, ale musela jsem jet, aby Usa neprochladla a já taky byla řádně zpocená z toho lítání po kopcích

Domů šla Usa unavená, ale ještě jsme si kus zaklusaly a zacválaly, aby se ještě zahřála, trochu u ohrady vychladala, a šla táák krásně pomaloučku, uvolněná na volně otěži. Kráása. Domů jsem šla kus už pak pěšky, abych se zahřála a Usinka i Darés byli rádi, že jsou doma.
Hodila jsem na ni deku, má tam seníčko a myslím, že bude spát jak zabitá..doufám, že se nenachladí v tom mrazu, ale dostala odpocku deku a je ve stáji, tak by neměla.

těším se na fotečky...jsme s Evčou obě nedočkavé

Marino, klučina je opravdu nádhernej...fakt krásnej...jak píšou holky...jako jedno z mála miminek

13.1.2009 19:46
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Marino, klučina je opravdu nádhernej...fakt krásnej...jak píšou holky...jako jedno z mála miminek

Zuzka je super...to je jasné jak facka...taky bych brala fotky ze snížku...ale moc ho tu nemáme.... Ale kdyby se Zuzce chtělo...máme nádherně omrzlé tam ty stromy v tom poli tak to by bylo úžo

13.1.2009 19:57
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
Zuzka je super...to je jasné jak facka...taky bych brala fotky ze snížku...ale moc ho tu nemáme.... Ale kdyby se Zuzce chtělo...máme nádherně omrzlé tam ty stromy v tom poli tak to by bylo úžo

Já už viděla pár náhledů...úúúúžasné! v tom sněhu! Nádhera! Já fotila jen v tom výběhu letos v zimě a to není úplně to pravé ořechové, než když ten kůňlítá s té přírodě. Jedna fotka je tak špičková jaký má Usa odpich když odstartovala za mnou po té, co byla puštěná z vodítka kolem krku..za ní bleděmodrá obloha...úplně na plakát

13.1.2009 20:01
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Já už viděla pár náhledů...úúúúžasné! v tom sněhu! Nádhera! Já fotila jen v tom výběhu letos v zimě a to není úplně to pravé ořechové, než když ten kůňlítá s té přírodě. Jedna fotka je tak špičková jaký má Usa odpich když odstartovala za mnou po té, co byla puštěná z vodítka kolem krku..za ní bleděmodrá obloha...úplně na plakát

Jůůůů pošliii honééém

13.1.2009 20:03
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Jůůůů pošliii honééém

Já sem si řekla, že dám fotku na stěnu...ale kurňa nemůžu si vybrat...mám jich nej asi 12 chudák..bude doma překoňováno

Ale tahle ta.....ta je prostě kouzelná

14.1.2009 18:42
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Já sem si řekla, že dám fotku na stěnu...ale kurňa nemůžu si vybrat...mám jich nej asi 12 chudák..bude doma překoňováno

Ale tahle ta.....ta je prostě kouzelná

Holky, no toto, nechat nás padnout na samé dno...

14.1.2009 19:00
kathey

XXX.XXX.227.79

sabina napsal(a):

taky koukam, ze to tu malinkato vazne :-)

14.1.2009 19:01
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):

No to né!! To nesmíme!!!

14.1.2009 19:11
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
No to né!! To nesmíme!!!

no to by sme teda vážně neměly...

My máme dneska vystrouháno, kopýtka dostaly pochváleno....

14.1.2009 19:16
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
no to by sme teda vážně neměly...

My máme dneska vystrouháno, kopýtka dostaly pochváleno....

Jo, to já chtěla dneska, ale nakonec bylo moc práce..asi zítra se do toho pustím..už fakt mušim

14.1.2009 19:23
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Jo, to já chtěla dneska, ale nakonec bylo moc práce..asi zítra se do toho pustím..už fakt mušim

Já sem si je chtěla nafotit...ale zkusím zítra...tak třeba pak nějakou vložim i sem

14.1.2009 19:28
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
Já sem si je chtěla nafotit...ale zkusím zítra...tak třeba pak nějakou vložim i sem

jj, určitě. Já jsem fotila včera kopyta před ...no a pak je nafotím po

14.1.2009 20:03
luckai

XXX.XXX.160.249

avecaesar napsal(a):

Marino, úžasné, už bych měla taky zapracovat :-). Tak to vidím letošek v mužské režii: Daně (tedy přesněji řečeno Caiře a ... no a teď si nemůžu vzpomnět na druhé jméno kobči ) se narodili po Ghazalovi 2 kluci. o a doma mi všichni tvrdí, že Sněhu má taky kluka :-)).

Pavli, jo Sněhu už má konečně bříško :-), akorát nevím, jestli víc z mimina nebo řízků :-)). Jo a taky mám fotky od Zuzky, akorát u nás byla těsně před tím než napadly ty mraky sněhu.

Luci jezdecké fotky moc pěkné, taky si budu muset pořídit.

Takže foto Zuzka Buráňová

14.1.2009 20:04
luckai

XXX.XXX.160.249

luckai napsal(a):
Marino, úžasné, už bych měla taky zapracovat :-). Tak to vidím letošek v mužské režii: Daně (tedy přesněji řečeno Caiře a ... no a teď si nemůžu vzpomnět na druhé jméno kobči ) se narodili po Ghazalovi 2 kluci. o a doma mi všichni tvrdí, že Sněhu má taky kluka :-)).

Pavli, jo Sněhu už má konečně bříško :-), akorát nevím, jestli víc z mimina nebo řízků :-)). Jo a taky mám fotky od Zuzky, akorát u nás byla těsně před tím než napadly ty mraky sněhu.

14.1.2009 20:05
luckai

XXX.XXX.160.249

luckai napsal(a):

tahle je správna "vlna"

14.1.2009 20:06
luckai

XXX.XXX.160.249

luckai napsal(a):

14.1.2009 20:07
luckai

XXX.XXX.160.249

luckai napsal(a):

a ještě ve stádečku. Akorátže s tím břichem už moc nestíhá běhat, takže byla furt někde na konci a dobíhala stádo :-))

14.1.2009 20:25
lucky

XXX.XXX.230.77

luckai napsal(a):
a ještě ve stádečku. Akorátže s tím břichem už moc nestíhá běhat, takže byla furt někde na konci a dobíhala stádo :-))

No Luci, takhle vzadu vypadá trochu že to bříško má. Ta první kobyla je taky těhu? Nebo jen papu?
Fotky krásné, Zuzka říkala, že u tebe byla. Ještě jede k Šárce

14.1.2009 20:26
sabina

XXX.XXX.64.178

luckai napsal(a):

Jůůů děcka...já chci taky sněhovééé fotkyýýýý áááchjo

Luckai krása

14.1.2009 20:49
luckai

XXX.XXX.160.249

lucky napsal(a):
No Luci, takhle vzadu vypadá trochu že to bříško má. Ta první kobyla je taky těhu? Nebo jen papu?
Fotky krásné, Zuzka říkala, že u tebe byla. Ještě jede k Šárce

nene ta první není těhu, no jo několik kobyl tam vypadá těhotnějších než Sněhule .

Sabi ta kukřičná fotka je vážně supeer.

14.1.2009 20:57
sabina

XXX.XXX.64.178

luckai napsal(a):
nene ta první není těhu, no jo několik kobyl tam vypadá těhotnějších než Sněhule .

Sabi ta kukřičná fotka je vážně supeer.

no neboj, bude taky pěkně kulatá

Jj Zuzka je prefektní v tomhle..plno nápadů...a podobně

Tuhle si neodpustím..intimní chvilka

14.1.2009 21:49
ms

XXX.XXX.46.252

luckai napsal(a):

Jj, Luci, zapracuj, ať můžem kromě čtyřnožců drbat i dvounožce :)
Ta druhá Danina kobí je Raya a Dana si s ní pěkně užila.. Hmm a Ghazal to teda nevychytal, zatím byly skoro samé holčičky.
Jo, vytrvalci, tak prý máme novou manažerku. Tak se těšte, bude sranda. No, já si alespoň oddáchnu, když zmizím z komise.

14.1.2009 22:12
klarusa

XXX.XXX.174.225

ms napsal(a):
Ta druhá Danina kobí je Raya a Dana si s ní pěkně užila.. Hmm a Ghazal to teda nevychytal, zatím byly skoro samé holčičky.
Jo, vytrvalci, tak prý máme novou manažerku. Tak se těšte, bude sranda. No, já si alespoň oddáchnu, když zmizím z komise.

kdopak to bude???
copak ? Raja mela u porodu problemy? doufam, ze jsou ok s hribatkem, a ze brzo uvidime fotky.
to vis Marino, on si to rozdelil na dve sezony, minulou daval kobylky, tak si rekl, ze kdyz tu zustal, tak by mohl zanechat i nejake ty kluky...

14.1.2009 22:14
avecaesar

XXX.XXX.109.191

ms napsal(a):

Kdybych řekla, že jsem to doma ještě neslyšela, tak bych lhala. Jak jsi to přesně myslela s tou srandou? Jinak je to hrůza, na webu vytrvalosti je zas ticho (před bouří?). Už aby byly zase nějaký ty tabulky a tak, jsem zvědavá jestli bude nějaké vyhlášení La Sard cupu a taky jsem zvědavá na schůzku vytrvalců a konečně i achpaku.

14.1.2009 22:16
avecaesar

XXX.XXX.109.191

klarusa napsal(a):
kdopak to bude???
copak ? Raja mela u porodu problemy? doufam, ze jsou ok s hribatkem, a ze brzo uvidime fotky.
to vis Marino, on si to rozdelil na dve sezony, minulou daval kobylky, tak si rekl, ze kdyz tu zustal, tak by mohl zanechat i nejake ty kluky...

nebo se na něj Caira a Raya domluvily

14.1.2009 22:25
ms

XXX.XXX.46.252

klarusa napsal(a):
kdopak to bude???

Měla zadrženou placentu a nechtěla dát malýmu napít. Dana ji musí chodit na pití držet.

14.1.2009 22:28
ms

XXX.XXX.46.252

avecaesar napsal(a):
Kdybych řekla, že jsem to doma ještě neslyšela, tak bych lhala. Jak jsi to přesně myslela s tou srandou? Jinak je to hrůza, na webu vytrvalosti je zas ticho (před bouří?). Už aby byly zase nějaký ty tabulky a tak, jsem zvědavá jestli bude nějaké vyhlášení La Sard cupu a taky jsem zvědavá na schůzku vytrvalců a konečně i achpaku.

No, já myslím, že bude..
Tabulky jsou komplet hotové a měli jsme už naplánované vyhlášení se školením, ale nevím, jestli to zůstane...

Přidejte reakci

Přidat smajlík