terina
napsal(a):
Dejte sem fotečky, značku foťáku, popř. program, ve kterém upravujete
takže: upravuju fotky v adobe photoshop, a fotím zrdcadlovkou Canon EOS 350 D, krátkým byč objektivem,někdy mi taťka pučí lepší.. jeho fotky na www.foto-dostihy.cz a moje na www.mujstallon.estranky.cz .. jednu moji přikládám
terina
napsal(a):
Nikon D700 bomba aparát
heh, příklad je sice miminko morčete a předpokládám, že to stejně ifauna zmrskne, ale jinak mega spokojenost, co více chtít...
michel
napsal(a):
ahoj fotím digitální zrcadlovkou nikon D 80 a foto upravuju v photoshopu
JE NA PRODEJ ZA 10 000 S PŘÍSLUŠENSTVÍM A OBJEKTIVY !!!!!!!!! FAK LEVNĚ TO PRODÁVAM
K nabídce foťáku, jak je starý, v jakém je stavu a jaké má příslušenství? Cena je více, než slušná, možná bych měla zájem.
ferrarif50
napsal(a):
K nabídce foťáku, jak je starý, v jakém je stavu a jaké má příslušenství? Cena je více, než slušná, možná bych měla zájem.
starý je 2 roky nafoceno 18 000 fotek, stav nepškozen nepoškrábám no super stav, příslušenství brašna, nabíječka SD-karta 1 G ,český návod , objektiv 28-80mm+uv filtr maruni, a kabely tel kabel a kapel do PC
misakral
napsal(a):
Nikon D700 bomba aparát
heh, příklad je sice miminko morčete a předpokládám, že to stejně ifauna zmrskne, ale jinak mega spokojenost, co více chtít...
jA mam samsung PRO 815 velika spokojenost asi 2,5 roku starý model.ma to optiku schneider...foto zněj zde :http://dakotka1.rajce.idnes.cz/
terina
napsal(a):
Canon EOS 450D, úpravy jen v tom běžnym windowsáckym programu na prohlížení fotek. většinou jen ořezávam a občas zesvětluju
stalonek
napsal(a):
jé 450!! na tu sem měla zálusk taky. tu má moje ségra. v době kdy se kupovalo to moje ještě 450 ani nebyly, už má ten můj něco za sebou..
já ho mám od července, předtim jsem měla asi rok takovej ten malej kapesní digitál a předtim nic, takže ho nemůžu s ničim srovnat, ale jsem spokojená (no ještě aby ne)
stalonek
napsal(a):
jé 450!! na tu sem měla zálusk taky. tu má moje ségra. v době kdy se kupovalo to moje ještě 450 ani nebyly, už má ten můj něco za sebou..
mám nikon F75, zrcadlovku tu jsem si koupila než přišel boom dogitálů.a novější digitál Canon A720 IS , oba fajn, ten Canon je perfektní že ho přidělám k opasku a veznu na vyjížďky, fotka z Canonu:
westgirl
napsal(a):
mám nikon F75, zrcadlovku tu jsem si koupila než přišel boom dogitálů.a novější digitál Canon A720 IS , oba fajn, ten Canon je perfektní že ho přidělám k opasku a veznu na vyjížďky, fotka z Canonu:
ze zrcadla:
terina
napsal(a):
Olympus - E400 - nejmenší digi zrcadlovka - je malá, skladná
Ale brala bych i větší dělo
thesis
napsal(a):
Zatím jen uvažuju a zjišťuju, ještě to musí doma projít cenzurou, ale ještě chvíli a s tím mým Lumixem fláknu.
já fotím nikon d40 s objetivy 18-55mm a 55-200mm jaem spokojená,ale už koukám po lepším.se znám u mě vydrží foták max rok pak kupuji jiný.
woldemortik
napsal(a):
já fotím nikon d40 s objetivy 18-55mm a 55-200mm jaem spokojená,ale už koukám po lepším.se znám u mě vydrží foták max rok pak kupuji jiný.
Olympus E410
gilden
napsal(a):
Olympus E410
Panasonic, DMC-FZ5 ... upravuju v neru...
terina
napsal(a):
Ahoj, já mám dědečka Olympuse C720 UltraZoom a když někde vyhrabu čas na upravování fotek, tak mám Zonera 9.. Dědeček už mi ale pomalu dosluhuje - nedělají se do něj už karty, takže pomalu se připravuju že se s ním s těžkým srdcem rozloučím.. Do budoucan mi láká zrdcadlovka, ale vzhledem k tomu že nemám moc času, tak spíš sáhnu po nějakém komapktu, který bych měla do kapsy a mohl se mnou i na vyjíž´ďku, zatím vítězí canan powershot A720 is, ale já než se rozhoupu, tak to vidím spíš na nějakého jeho nástupce
klawdie
napsal(a):
Panasonic, DMC-FZ5 ... upravuju v neru...
Jééžííš,ten olistěnej pes je boožííí!!!!
Já mám takový maličkatý Olympus MJU 780.
terina
napsal(a):
tak já jsem teďka dostala an Vánoce nového Sonyho - Cyber shota DSC - T77, vejde se i do kapsy u riflí, má dotykový displej..fajn malá hračka a hlavně vejde se fakt všude..:)
a při dobrém světle dělá i slušné fotky..
zajímaly by mě vaše programy na upravování..
mi teď nějak umřel ten norevský - prostě v hlavních efektech mi zbylo akorát odstranění červených očí..:(
thesis
napsal(a):
Holky byla by jste některá schopná poradit nějakou zrcadlovku s cenou tak do 17tis? Už mě ten můj borok docela štve a potřebovala bych něco lepšího.
Můžu jedině doporučit Nikon D-40,mám ho asi 14 dní a stál mě 8 tisícDost dobrej foťák za pekelně dobrou cenu.S foťákama to mám těžký,žádnej se u mě dlouho neohřeje,ale doufám ,že značka Nikon už mě plně uspokojí
kukinatost
napsal(a):
tak já jsem teďka dostala an Vánoce nového Sonyho - Cyber shota DSC - T77, vejde se i do kapsy u riflí, má dotykový displej..fajn malá hračka a hlavně vejde se fakt všude..:)
a při dobrém světle dělá i slušné fotky..
zajímaly by mě vaše programy na upravování..
mi teď nějak umřel ten norevský - prostě v hlavních efektech mi zbylo akorát odstranění červených očí..:(
Já upravuju když se mi chce v Zoner photo studio 10, volně ke stažení když člověk ví kde hledat kódy.
terina
napsal(a):
Ahoj, mam Canon 350D a k nemu krom setoveho objektivu jeste teleobjektiv Canon EF 70-200/4L. Upravuju v Photoshop Lightroom, databazi fotek mam ale udelanou v Picassa (pouzivam i na web prezentace a kdysi jsem pouzivala i pro upravy).
Predesilam, ze kone nejsou co se tyka fotek zrovna moje hlavni zamereni :-)
terina
napsal(a):
Tak znovu no
terina
napsal(a):
A jeste jednu...
terina
napsal(a):
A posledni...
patricie07
napsal(a):
A posledni...
jake nej upravy delate já jen velikost a podpis nic víc may nákej rámeček.
woldemortik
napsal(a):
jake nej upravy delate já jen velikost a podpis nic víc may nákej rámeček.
Já teda nemám zrcadlovku ,ale doufám ,že letos se mi poštěstí na nějaakou ušetřit ,ale i stím fotáčkem co mam jsem docela spokojená ..
wendinkah
napsal(a):
Já teda nemám zrcadlovku ,ale doufám ,že letos se mi poštěstí na nějaakou ušetřit ,ale i stím fotáčkem co mam jsem docela spokojená ..
terina
napsal(a):
zrcadlo od Canonu :)
P.S. Ono ani tak nezáleží na foťáku jako na objektivu, fakt
terina
napsal(a):
Canon PowerShot SX100 IS
terina
napsal(a):
OLYMPUS SP 500UZ přídávám fotečky - koníci jsou ze stáje Arka ze Lhoty u Konice kde jsem byla na kurzu
terina
napsal(a):
eště
terina
napsal(a):
efendi
napsal(a):
jinak upravuji v Zoner Photo studio 10
Teď mám nově fotáček kompakt - Canon PowerShot SX10 IS
a jsem s ním nadmíru spokojená. Perfektní foták všem doporučuju
Jinak fotky upravuju - rámeček + podpis (s novým fotákem nic jiného) v PhotoFiltre
monchess
napsal(a):
Teď mám nově fotáček kompakt - Canon PowerShot SX10 IS
a jsem s ním nadmíru spokojená. Perfektní foták všem doporučuju
Jinak fotky upravuju - rámeček + podpis (s novým fotákem nic jiného) v PhotoFiltre
ještě jedna
monchess
napsal(a):
Nevím, proč je tatao fotka tak tečkovaná, když ju mám tady normálně ostrou :/
Panasonic DMC-TZ4, fotky neupravuju, jen podepisuju a na to mám JPEG Resampler, kdybych přeci jen chtěla upravovat, tak na to mám zatim Zoner Photo Studio 10
terina
napsal(a):
já fotím Sony Cyber-shon DSC-W80, a fotky neupravuju
terina
napsal(a):
a jestě jedna
saxicek
napsal(a):
a jestě jedna
Panasonic lumix DMC-LZ5...
ale mám zálusk na nějakou zrcadlovku Canon...ale průser je, že se v tom vůbec nevyznám...
haisovad
napsal(a):
Panasonic lumix DMC-LZ5...
ale mám zálusk na nějakou zrcadlovku Canon...ale průser je, že se v tom vůbec nevyznám...
ale když se daří tak mám radost...
haisovad
napsal(a):
ale když se daří tak mám radost...
Konica Minolta Dimage Z3
Upravuju v malování, kde je jen základ, musím stáhnout adobe photo....
Více fotek mám v noťasu, tak můžu večer hodit.
ladys
napsal(a):
Konica Minolta Dimage Z3
Upravuju v malování, kde je jen základ, musím stáhnout adobe photo....
Více fotek mám v noťasu, tak můžu večer hodit.
Ještě...
ladys
napsal(a):
další...
žádná z fotek není upavená, to jen podzim byl krásný
ladys
napsal(a):
žádná z fotek není upavená, to jen podzim byl krásný
....
terina
napsal(a):
Já jsem si nedávno koupila kompakt Sony Cybershot DSC H50, zatím se s tím učím
evka
napsal(a):
Já jsem si nedávno koupila kompakt Sony Cybershot DSC H50, zatím se s tím učím
Případně upravuju v PhotoFiltru
stalonek
napsal(a):
jé krásné fotečky..
já sem dám ještě jednu svou.. Canon EOS 350D
terina
napsal(a):
Canon EOS 350D DIGITAL ted si budu kupovat nějaké lepší sklo aby to bylo ještě lepší.
Jedna z horších co jsem měla zrovna u sebe
denny trikolka
napsal(a):
Canon EOS 350D DIGITAL ted si budu kupovat nějaké lepší sklo aby to bylo ještě lepší.
Ještě nějaké co mám u sebe
denny trikolka
napsal(a):
A poslední