zdravím, nemáte někdo koníka po tomto hřebci? Chtěla bych vidět sourozence našeho valáška, díky
nunysek
napsal(a):
zdravím, nemáte někdo koníka po tomto hřebci? Chtěla bych vidět sourozence našeho valáška, díky
Ahojky znám 3 koníky kteří mají za tatínka Dara Monarch.
lunetka
napsal(a):
Ahojky znám 3 koníky kteří mají za tatínka Dara Monarch.
2 a bohužel toho 3 nemám vyfocenýho
nunysek
napsal(a):
Ahoj chtěla bych se zeptat jeslti se jedná o A1/1 valacha z Irish Night od Simony Křížové z chovu?
nunysek
napsal(a):
Ahoj, je to In The Noon z chovu p. Křížové, otec Monarch a matka Irish Night - máš pravdu, odkud ho znáš?
Znala jsem ho jako malého caparta a potom už jako 3 letka. Když jsem měla čas tak jsem ke Křížům jezdila. Možná bych někde našla fotky ještě jak byl malej. pokud by jsi měla zájem.
denny trikolka
napsal(a):
Znala jsem ho jako malého caparta a potom už jako 3 letka. Když jsem měla čas tak jsem ke Křížům jezdila. Možná bych někde našla fotky ještě jak byl malej. pokud by jsi měla zájem.
No určitě zájem mám a velkej. Našla jsem jeho 2 fotky na JK Cvrčovice , ale ta jak si sem přidala ty je moc hezká, je správně zarostlej, můžeš mi ji poslat na email v původní velikosti? DSimerova@seznam.cz , díky moc, jsem opravdu ráda, že si se ozvala...
nunysek
napsal(a):
No určitě zájem mám a velkej. Našla jsem jeho 2 fotky na JK Cvrčovice , ale ta jak si sem přidala ty je moc hezká, je správně zarostlej, můžeš mi ji poslat na email v původní velikosti? DSimerova@seznam.cz , díky moc, jsem opravdu ráda, že si se ozvala...
Ahoj, měla jsem po něm kobylu Yokomi. Tmavou ryzku. Matka šimla. Letos jí bylo 17 let. Fotku kdyžtak dodám.
daya
napsal(a):
Ahoj, měla jsem po něm kobylu Yokomi. Tmavou ryzku. Matka šimla. Letos jí bylo 17 let. Fotku kdyžtak dodám.
Ahoj, já znám Llombardse, je nyní myslím na prodej, má ho Radek Mann..Jezdil ho přílet v dostizích a byli jsem i tam ve stáji asi měsíc...Mám akorát fotky z dostihů ale nefotila jsem je já, snad nikoho neurazím..Některé mi byli zaslány i autorkami na mail tak snad by jim to nevadilo...
nunysek
napsal(a):
Jen upozorňuji na to, že tady pletete dva A1/1 plemeníky dohromady Monarch (GB) po otci Sadler´s Wells a napajedlský Dara Monarch (GB) po Realm jso dva různí plemeníci, kteří spolu nemají nic společného....
vap
napsal(a):
Jen upozorňuji na to, že tady pletete dva A1/1 plemeníky dohromady Monarch (GB) po otci Sadler´s Wells a napajedlský Dara Monarch (GB) po Realm jso dva různí plemeníci, kteří spolu nemají nic společného....
Jo Vap má pravdu, také jsem na to ještě chtěla upozornit....Ale Llombards je opravdu ten Monarch kterého sháníte...
nunysek
napsal(a):
Ahoj pokud jsem dobře četla tak Monarch zplodil asi 46 potomku.
Našla jsem nějaké fotky
lunetka
napsal(a):
Ahoj pokud jsem dobře četla tak Monarch zplodil asi 46 potomku.
Našla jsem nějaké fotky
2
nunysek
napsal(a):
3
nunysek
napsal(a):
4
nunysek
napsal(a):
5 Nahib
nunysek
napsal(a):
6
nunysek
napsal(a):
7