bospor
napsal(a):
nepřipadlo vám tam trochu sněhu?
Ivčí,nepřipadlo,ani ňň!!!
jaruska
napsal(a):
Ivčí,nepřipadlo,ani ňň!!!
Pozooor,vyletí ptááček!!!!
bospor
napsal(a):
tak koukám jaruško jezdíš na ohlávce?
Ivčí,kdepáák,nejezdím,jen na procházku jsem si jí vzala,když jde sama,tak to s ní jde.
Proč ten mravenec tak řveee????
jaruska
napsal(a):
Ivčí,kdepáák,nejezdím,jen na procházku jsem si jí vzala,když jde sama,tak to s ní jde.
Proč ten mravenec tak řveee????
aha tak uvidíš
pro začátek to určitě stačí
taky jí máme na kubu obšitou kůží. je to dobrý
kuba když nemá v hubě udidlo tak úplně přestal pospíchat.
jen ta ohlávka musí bejt utažená jinak se hodně přetáčí
bospor
napsal(a):
aha tak uvidíš
pro začátek to určitě stačí
taky jí máme na kubu obšitou kůží. je to dobrý
kuba když nemá v hubě udidlo tak úplně přestal pospíchat.
jen ta ohlávka musí bejt utažená jinak se hodně přetáčí
Noo,ona potřebuje moře času na tohle,aby na ní byl 100procentní spoleh,že nevlítne do silnice,tak prostě začínáme pomaloučku,
je moc hodná,perfektně,když jí zastavím,tak oddychne
,to je až fantastický,
to dřív nedělala,a zůstane kráásně stát
,ale jde to pomalu,nechci nic uspěchat.
jaruska
napsal(a):
Noo,ona potřebuje moře času na tohle,aby na ní byl 100procentní spoleh,že nevlítne do silnice,tak prostě začínáme pomaloučku,
je moc hodná,perfektně,když jí zastavím,tak oddychne
,to je až fantastický,
to dřív nedělala,a zůstane kráásně stát
,ale jde to pomalu,nechci nic uspěchat.
Noo,tahle ohlávka je na trošku většího koníka,tak na Buffína,Moruši je velká,
né tak moc,ale je jí větší,ale přesto jsme si dneska zaklusaly i zacválaly.
jaruska
napsal(a):
Noo,tahle ohlávka je na trošku většího koníka,tak na Buffína,Moruši je velká,
né tak moc,ale je jí větší,ale přesto jsme si dneska zaklusaly i zacválaly.
Táák jsem zase zmrzlá.
Jsem Usu zavedla k Čipovi, řádili tam a proháněli kozy, byl to úžasný pohled. Ještě jsem koukala, že by Usa sakriš táák potřebovala zase udělat kopýtka a mě se táák nechce v tom mrazu. Asi se dokopu večer ji udělat alespoň přední a některý den zadní, 4 najednou v tom mrazu nedám. Navíc je má jak beton
Jinak kluci šli oba do třídy vítězů už, Fabbyho mi vodila chovatelka. Fabby vyhrál CAC, druhý s Res. CAC skončil Darés, třetí byl jeden polský pes, poté jsem si už Fabbyho vodila já, získali jsme Národního vítěze a poté v konkurenci i s fenami a mladým psem i BOB (vítěz plemene)....teď jsem Fabínka fotla ještě u baráku s pohárem a medailemi, tak pak hodím fotky, až to táta přeuloží..bude stahovat fotky i z výstavy.
výstava byla dobrá, až na to, že jsme měli dost pidi pavilon a nasoukali tam ty největší psy (německá doga, fundlák, bernardýn, berňák..) a prý tam bylo ze všech pavilonu největší vedro..a vylezli jste ven a praštil vás mráz..takže fakt super. Psi byli celekm vaření, i když zase tak děsné to nebylo, ale jak člověk začal běhat v kruhu, tak ze mě lilo a Fabínovi lítaly sliny na všechny strany
lucky
napsal(a):
Táák jsem zase zmrzlá.
Jsem Usu zavedla k Čipovi, řádili tam a proháněli kozy, byl to úžasný pohled. Ještě jsem koukala, že by Usa sakriš táák potřebovala zase udělat kopýtka a mě se táák nechce v tom mrazu. Asi se dokopu večer ji udělat alespoň přední a některý den zadní, 4 najednou v tom mrazu nedám. Navíc je má jak beton
Jinak kluci šli oba do třídy vítězů už, Fabbyho mi vodila chovatelka. Fabby vyhrál CAC, druhý s Res. CAC skončil Darés, třetí byl jeden polský pes, poté jsem si už Fabbyho vodila já, získali jsme Národního vítěze a poté v konkurenci i s fenami a mladým psem i BOB (vítěz plemene)....teď jsem Fabínka fotla ještě u baráku s pohárem a medailemi, tak pak hodím fotky, až to táta přeuloží..bude stahovat fotky i z výstavy.
výstava byla dobrá, až na to, že jsme měli dost pidi pavilon a nasoukali tam ty největší psy (německá doga, fundlák, bernardýn, berňák..) a prý tam bylo ze všech pavilonu největší vedro..a vylezli jste ven a praštil vás mráz..takže fakt super. Psi byli celekm vaření, i když zase tak děsné to nebylo, ale jak člověk začal běhat v kruhu, tak ze mě lilo a Fabínovi lítaly sliny na všechny strany
luci mooooc gratuluju jste dobří
jaru super však nemáš kam spěchat
uvidíš že za nějakej čas budete obě moc spokojený
bospor
napsal(a):
luci mooooc gratuluju jste dobří
jaru super však nemáš kam spěchat
uvidíš že za nějakej čas budete obě moc spokojený
Děkuji, zrovna dávám výsledky psům na stránky, jak mi sem táta hodí fotky, tak ukážu.
Tady je dneska krásně, svítí sluníčko..sakriš, snad nakonec fakt vyjedu..i když mě všechno bolí
lucky
napsal(a):
Děkuji, zrovna dávám výsledky psům na stránky, jak mi sem táta hodí fotky, tak ukážu.
Tady je dneska krásně, svítí sluníčko..sakriš, snad nakonec fakt vyjedu..i když mě všechno bolí
tady taky vykukuje tak se rozmejšlím
včera sem byla na kurzu a nastydla jsem jak hrom
teče mi z nosu, chrchlu a všechno mě bolí
tak nevím. aach jooo:-(
bospor
napsal(a):
tady taky vykukuje tak se rozmejšlím
včera sem byla na kurzu a nastydla jsem jak hrom
teče mi z nosu, chrchlu a všechno mě bolí
tak nevím. aach jooo:-(
http://www.farmapobezovice.w bs.cz/Novinky_News.html
bospor
napsal(a):
http://www.farmapobezovice.w bs.cz/Novinky_News.html
No já právě jsem taky dolámaná, mám namožené obě ruce, ten náš mladý blbec tam lezl na kdejakou fenu, tříská to s ním děsně, až mi urval i výstavní očko, než jsme šli do soutěží..rupnul celou karabinu a už byl jakési feně na zádech...no myslela jsem, že ho zabiju až
lucky
napsal(a):
No já právě jsem taky dolámaná, mám namožené obě ruce, ten náš mladý blbec tam lezl na kdejakou fenu, tříská to s ním děsně, až mi urval i výstavní očko, než jsme šli do soutěží..rupnul celou karabinu a už byl jakési feně na zádech...no myslela jsem, že ho zabiju až
ti věřím
lucky
napsal(a):
nop brrr....to v té zimě jste tam mrzli? No teda fujík. Se vám divím. Já jsem vymrzlá venku po dvou hodinách, natož celý den šaškovat venku. Jste měli počkat na jaro. To já bych taky ráda na nějaký kurzík.
mě nechtělo jet auto takže sem tam nebyla celou dobu ale stačilo to
jaruska
napsal(a):
Lucííí,moooc gratuluju k titulům
,no jo,to víš,je vidět,že jsou pesani mladý a zdravý,tak to dávaj najevo,
mají sílu,to je jasný,takovýhle obříci!!!
Ale jsou náádhernýýý!!!
Jééžííš,Ivčí,no to jsi teda dobrá,
když jsi v takovým mrazu jela na kurzík,
to já už bych byla kaput,protože jak se člověk nehejbe,tak to je hned zmrzlej,teda já okamžitě.
A tutově už bych měla angínu.
jaruska
napsal(a):
to já už bych byla kaput,protože jak se člověk nehejbe,tak to je hned zmrzlej,teda já okamžitě.
Lucí,to jsi dobrá,že si děláš kopýtka sama
,toho já se hrozně bojím.
Ale lámu Oldu,aby si šel udělat ten kurz,on je na to šikovnej,ale zatím jsem ho nezlomila.
jaruska
napsal(a):
ahojky Jarčo,tak jak se máš?
jaruska
napsal(a):
Jéééžííš,ahooj Sonííí,
teda,Petřík je šikulka,on už rajtuje dočista sáám!!!!
A Maurínka vypadá,že bude mít kobylku!
A copak to tam máš za puntíkáčka?Ano vidíííš,to je Maurínka fakt šikulka,když tahá,to jí neuškodí,naopak
.A nemáš fotičku,jak táhne kládu??
Jéééžííš,Soní,ta je náádherná,nemůžu se na ní vynadívat!!!!
jaruska
napsal(a):
Jéééžííš,Soní,ta je náádherná,nemůžu se na ní vynadívat!!!!
Jarčo díky,ta puntíkatá to je APPA Spotta od teď už můžu napsat kamarádky ,je asi 10letá,hodná,trochu protivka na koně,ale jinak bezproblémová kobča. Petřík to jo,bere mi Mauru,ale dalo se to čekat,snad ho to přejde,pořád musím chodit po svých...
Jarči mám jak táhne ,pošlu ti to na mail.Jo a ta appa je matko toho hřebce co jsem tu měla s tím modrým okem.
bednarik petr
napsal(a):
Jarčo díky,ta puntíkatá to je APPA Spotta od teď už můžu napsat kamarádky ,je asi 10letá,hodná,trochu protivka na koně,ale jinak bezproblémová kobča. Petřík to jo,bere mi Mauru,ale dalo se to čekat,snad ho to přejde,pořád musím chodit po svých...
Jarči mám jak táhne ,pošlu ti to na mail.Jo a ta appa je matko toho hřebce co jsem tu měla s tím modrým okem.
.
bednarik petr
napsal(a):
.
podle čeho to Jaru poznáš? Já si myslím opak,je to divoké,pořád kope mámu do břicha dává na jevo,že žije. Dneska taky ,maura stála než Petr našel Berezu a malé se mlelo,vždycky jak mauru kopl-a,tak maura pohla hlavou už se nemůžu dočkat,ale právě jak se těšíš..........
bednarik petr
napsal(a):
podle čeho to Jaru poznáš? Já si myslím opak,je to divoké,pořád kope mámu do břicha dává na jevo,že žije. Dneska taky ,maura stála než Petr našel Berezu a malé se mlelo,vždycky jak mauru kopl-a,tak maura pohla hlavou už se nemůžu dočkat,ale právě jak se těšíš..........
Hihi,Soní,Katka taky nechápe,
ptala se mě,jestli nejsem čarodějnice.
No jasně,že jseeem!!!
Noo,vo tom čekání a těšení mi povídej,ale Vy už to máte za pár,holky,že joo?
Budu na Vás myslet i v noci,abyste byly všechny O.K.
Hlavně ať není pak takovádle zima.
jaruska
napsal(a):
Hihi,Soní,Katka taky nechápe,
ptala se mě,jestli nejsem čarodějnice.
No jasně,že jseeem!!!
Noo,vo tom čekání a těšení mi povídej,ale Vy už to máte za pár,holky,že joo?
Budu na Vás myslet i v noci,abyste byly všechny O.K.
Hlavně ať není pak takovádle zima.
Jojo,už si vzpomínám,byly mi ty puntíky nějáký podezřelý
,měla jsem pocit,že už jsem je někde viděla.
Jo,Soní,fotičky pošli,moc se těším,budu se tu kochat Maurínkou....
jaruska
napsal(a):
Jojo,už si vzpomínám,byly mi ty puntíky nějáký podezřelý
,měla jsem pocit,že už jsem je někde viděla.
Jo,Soní,fotičky pošli,moc se těším,budu se tu kochat Maurínkou....
Katce jsem předpověděla hřebečka,
tak jsem zvědavá,jestli se trefím,ale nejlepší je,že na naše kobyly si netroufám.
Netuším.
Ale ještě je brzo.
jaruska
napsal(a):
No vidíš,a jak jim šmakuje!!!
Ty si dávaj,panečku!!!
Jéééé,já jim dneska zapomněla nabídnout kousek stromečku
,ale co,zítra je taky den.
no jo ještě aby nešmakoval když kvuli nim kupuju velkou hustou borovičku
letos dokonce 2 tu první u zblajzli. stála 50 a bylo to koště
bospor
napsal(a):
no jo ještě aby nešmakoval když kvuli nim kupuju velkou hustou borovičku
letos dokonce 2 tu první u zblajzli. stála 50 a bylo to koště
kuk! je tam strašidlo
bospor
napsal(a):
gaston
mala dabria s jako general jen jeji hromada sena
sakiron
napsal(a):
mala dabria s jako general jen jeji hromada sena
ta snad ostatní nevyžene ne? to mě můžou moje herky vytočit, když jim přitáhnu hromadu sena a jeden v ní rajtuje dokola a vyhání ostatní
a sám nežere taky
radši dělám každou chvíli kupky
bospor
napsal(a):
ta snad ostatní nevyžene ne? to mě můžou moje herky vytočit, když jim přitáhnu hromadu sena a jeden v ní rajtuje dokola a vyhání ostatní
a sám nežere taky
radši dělám každou chvíli kupky
to ne ale jeni maminka dovoli jen nekterym aby si vzali posledni dobou žerov všichni ale jsou ve střehu
sakiron
napsal(a):
to ne ale jeni maminka dovoli jen nekterym aby si vzali posledni dobou žerov všichni ale jsou ve střehu
Teda ta puntíkovatá appa vypadá moc hezky no a Maurínka je překrásná. vidím, že je z ní hodná holka a fakt jsem zvědavá co z ní vypadne..jestlí malý maur nebo šaník
Jinak jsem byla s kamarádkou dnes v horském hotelu se podívat, kde bude začínat agroturistika, viděli jsme koníky, vypadá to tam moc hezky, ale bude ještě spousta práce. Skoro za tmy mě pak vysadila u ohrady, Čipo a kozy už byli zavření a Usa tam chudinka trpělivě čekala na mě. tak volám od vrat jak jsem přicházela a usa vyvalila oči, nastražila uši, ocas na záda a tryskem s řevem letěla přes celý výběh za mnou a málem vlátla do vrat, jak to tak tak ubrzdila..byla táák šťastná. Ona se tak vždycky bojí, že ji někde nechám
jinak tady fotka Fabbyho s pohárem a medailemi..více fotek na http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/
lucky
napsal(a):
Teda ta puntíkovatá appa vypadá moc hezky no a Maurínka je překrásná. vidím, že je z ní hodná holka a fakt jsem zvědavá co z ní vypadne..jestlí malý maur nebo šaník
Jinak jsem byla s kamarádkou dnes v horském hotelu se podívat, kde bude začínat agroturistika, viděli jsme koníky, vypadá to tam moc hezky, ale bude ještě spousta práce. Skoro za tmy mě pak vysadila u ohrady, Čipo a kozy už byli zavření a Usa tam chudinka trpělivě čekala na mě. tak volám od vrat jak jsem přicházela a usa vyvalila oči, nastražila uši, ocas na záda a tryskem s řevem letěla přes celý výběh za mnou a málem vlátla do vrat, jak to tak tak ubrzdila..byla táák šťastná. Ona se tak vždycky bojí, že ji někde nechám
jinak tady fotka Fabbyho s pohárem a medailemi..více fotek na http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/
Lucí,dám krk za to,že to bude malá Maurínečka!!!!
Soní,jestli se seknu,máš u mě flašku!!!!
Ten je krááásnej s pohárkem Fabís,já musím říct,že tyhle lidi,co choděj na výstavy,moc obdivuju,já se byla podívat na pár výstavách a ty soutěžící jsou někdy fakt chudáci,psi i lidi,v takovým vedru tam jednou chudáci běhali jakou dobu,no je to koníček,to je pravda,
tak občas člověk nějákou tu oběť hold přinese.
jaruska
napsal(a):
Lucí,dám krk za to,že to bude malá Maurínečka!!!!
Soní,jestli se seknu,máš u mě flašku!!!!
Ten je krááásnej s pohárkem Fabís,já musím říct,že tyhle lidi,co choděj na výstavy,moc obdivuju,já se byla podívat na pár výstavách a ty soutěžící jsou někdy fakt chudáci,psi i lidi,v takovým vedru tam jednou chudáci běhali jakou dobu,no je to koníček,to je pravda,
tak občas člověk nějákou tu oběť hold přinese.
No, někdy je to otrava a unavné. Ale zase na druhou stranu, když se Ti opravdu povede pes, tak je škoda aby ležel doma na dvoře. Když už je zdravý, uchovní se a má výsledky, tak má přece jen větší šanci na to, že bude mít nějaká svá mimina, než když jen ho máš doma a vlastně o něm nikdo neví. A víš kolik je třeba chovných psů, ale nikdo k nim nikdy nepřijede krýt, protože toho psa vlastně chovatelé a majitelé fen nemají možnost nikde pořádně vidět, nepřijedou psa prezentovat ani třeba na Klubovou výstavu, takže se pak nemůže majitel divit, že má byť pěkného psa, ale nikdy po něm nic nebude. Kdybych měla psa, kterému chybí dva zuby, nebo prostě nemá ani na výbornou a je "védéčkový", tak ho budu mít doma a na výstavy kašlu, ale když se ten pes povede, tak je opravdu škoda ho nechat doma ležet. Kolik pěkných psů i fen takto bohužel zapadne a upadne v zapomění.
jaruska
napsal(a):
Však jo,Lucí,vždy´t říkám,koníčku se prostě muší něco obětovat,a určitě je dobře,že se se psy ukážeš na výstavě,jináč by o nich opravdu majitelé fen nevěděli,ani nemůžou,kdežto na výstavách se podívají a vidí,předávají se kontakty,navazují se nová přátelství,to je zase na tom hezký.
Tady je zase -14.
jaruska
napsal(a):
Však jo,Lucí,vždy´t říkám,koníčku se prostě muší něco obětovat,a určitě je dobře,že se se psy ukážeš na výstavě,jináč by o nich opravdu majitelé fen nevěděli,ani nemůžou,kdežto na výstavách se podívají a vidí,předávají se kontakty,navazují se nová přátelství,to je zase na tom hezký.
Tady je zase -14.
Kačenka mi zase trošíčku zívala.
jaruska
napsal(a):
Tohle se naučila od Buffína.
Tohle taky dělá,to je docela legrační.
http://www.stream.cz/video/215581- kacenka-mele-papulkou
jaruska
napsal(a):
Tohle taky dělá,to je docela legrační.
http://www.stream.cz/video/215581- kacenka-mele-papulkou
Lucí,sekne ti to v tom výstavním kruhu!
Hele,jak jsou tam ty psi našlapaní,skoro tomu tvýmu ten druhej už je nazadku,to aby člověk pořád hlídal,viď,aby se to nepopralo,přeci jen tyhle velký psi by měli mít kolem sebe toho prostoru víc.
jaruska
napsal(a):
Lucí,sekne ti to v tom výstavním kruhu!
Hele,jak jsou tam ty psi našlapaní,skoro tomu tvýmu ten druhej už je nazadku,to aby člověk pořád hlídal,viď,aby se to nepopralo,přeci jen tyhle velký psi by měli mít kolem sebe toho prostoru víc.
Kdepak travička zelená,mě víc vyhovuje sněhová peřinka!
jaruska
napsal(a):
Jééžííš,bába jde!!!
Ale jestli si myslíš,bábo,že budu vstávat,tak to ani nááhodou!!!!
jaruska
napsal(a):
Ale jestli si myslíš,bábo,že budu vstávat,tak to ani nááhodou!!!!
No tak jo,vstal jsem,ale jen proto,že se mi chtělo kadit!!!
jaruska
napsal(a):
No tak jo,vstal jsem,ale jen proto,že se mi chtělo kadit!!!
Tak jsem přijela zmrzlá z vyjížďky, byla jsem za Evičkou, vzala jsem si Daréska ke koni, takže si hezky poblbnul s pesánky od Evy. Netrpělivě čekám na fotešky, Evik fotila jak o život, dneska bylo nádherně. Usa teda dobře pózovala a čučela na její psy.....lištičky rezavé nezná
, je zvyklá na velké černé medvědy
. Darés se předváděl jak modelka, dělal voči na babu
, takže něco vyfotila i s ním..sakra, kdyby se takhle předvíděl na výstavě. Házel pÓzy, hrdě hlavu, uši, nohy ala výstavníé postoje..no exhibouš, ale že by to děla v kruhu, to ho nenapadne
. Potkali jsme několikrát srny, ale Darés je dobře odvolatelný a fakt skvělý. Dokonce jak Evča stála se svými psy na kopci a já jela s Usou a Darésem, tak najednou z lesa vyskočily 3 srny a běžely nám křížem před nosem, Usa stála , koukala , Darés taky hezky stál a koukal, pak na povel běžel dál po cestičce a ne za srnami.
Domů nás pronásledoval přes čtvrtě pes od myslivce, nemohl ho pořád odvolat, Darés běžel za Usou a pes pořád kolem něj a chtěl si hrát. Taky jsme potkali známého na koni, Usa koukala ale, už jsme šly domů, pak kousek od nás cválal podél lesa, tak Usa sem tam jukla, ale už byla ráda, že jde domů.
No a doma Fabínek plakal tak, že naši samozřejmě to nevydrželi a vzali ho domů, takže zatím co Darés lítal po zasněžených loukách a makal do kopce, až se z něj kouřilo, tak Fabínek prý se vyvaloval s tátou na gauči a byl v sedmém nebi.
No a než jsem jela s Usou, tak mi volala kámoška, že se jim kolem poledního narodila jehňátka, takže jsem tedy doma odsedlala, Use dala deku, hodila fabbymu obojek a šli jsme se projít k nim a juknout na navorozená jehňátka. Jsou 3..je to plodné plemeno, může mít až 4 jehňata. Jsou krásná, jedno je černé s hvězdičkou, jedno černé s bílou lysiknou a zadní ponožky a třetí je úplně jiné, má zbarvení asi jako náš králík Michalka...světlé tělo a tmavé nožky a masku.
lucky
napsal(a):
Tak jsem přijela zmrzlá z vyjížďky, byla jsem za Evičkou, vzala jsem si Daréska ke koni, takže si hezky poblbnul s pesánky od Evy. Netrpělivě čekám na fotešky, Evik fotila jak o život, dneska bylo nádherně. Usa teda dobře pózovala a čučela na její psy.....lištičky rezavé nezná
, je zvyklá na velké černé medvědy
. Darés se předváděl jak modelka, dělal voči na babu
, takže něco vyfotila i s ním..sakra, kdyby se takhle předvíděl na výstavě. Házel pÓzy, hrdě hlavu, uši, nohy ala výstavníé postoje..no exhibouš, ale že by to děla v kruhu, to ho nenapadne
. Potkali jsme několikrát srny, ale Darés je dobře odvolatelný a fakt skvělý. Dokonce jak Evča stála se svými psy na kopci a já jela s Usou a Darésem, tak najednou z lesa vyskočily 3 srny a běžely nám křížem před nosem, Usa stála , koukala , Darés taky hezky stál a koukal, pak na povel běžel dál po cestičce a ne za srnami.
Domů nás pronásledoval přes čtvrtě pes od myslivce, nemohl ho pořád odvolat, Darés běžel za Usou a pes pořád kolem něj a chtěl si hrát. Taky jsme potkali známého na koni, Usa koukala ale, už jsme šly domů, pak kousek od nás cválal podél lesa, tak Usa sem tam jukla, ale už byla ráda, že jde domů.
No a doma Fabínek plakal tak, že naši samozřejmě to nevydrželi a vzali ho domů, takže zatím co Darés lítal po zasněžených loukách a makal do kopce, až se z něj kouřilo, tak Fabínek prý se vyvaloval s tátou na gauči a byl v sedmém nebi.
No a než jsem jela s Usou, tak mi volala kámoška, že se jim kolem poledního narodila jehňátka, takže jsem tedy doma odsedlala, Use dala deku, hodila fabbymu obojek a šli jsme se projít k nim a juknout na navorozená jehňátka. Jsou 3..je to plodné plemeno, může mít až 4 jehňata. Jsou krásná, jedno je černé s hvězdičkou, jedno černé s bílou lysiknou a zadní ponožky a třetí je úplně jiné, má zbarvení asi jako náš králík Michalka...světlé tělo a tmavé nožky a masku.
Jéééžííš,jehňátka v takovým mrazu
,ale oni jsou odolný,viď,oni to přežijou.
To já bych se o ně bála,ale já su posera,co se mláďátek týče.
Jéééé,tak to je moc príma,že máš takhle krásně ovladatelný psy,to málokterej pes poslechne,když vidí srnu,náš Fous poslechne,když se rozběhne za zajícem,tak na první zavolání nebo zapískání přivalí
,ale jak vidí srnky,je absolutně hluchej.
A na fotičky se moc těším,ale něják mi blbne PC,nezobrazuje se tu ta spodní lišta,no asi zítra přijede odborník na tyhle technický věci.
jaruska
napsal(a):
Jéééžííš,jehňátka v takovým mrazu
,ale oni jsou odolný,viď,oni to přežijou.
To já bych se o ně bála,ale já su posera,co se mláďátek týče.
Jéééé,tak to je moc príma,že máš takhle krásně ovladatelný psy,to málokterej pes poslechne,když vidí srnu,náš Fous poslechne,když se rozběhne za zajícem,tak na první zavolání nebo zapískání přivalí
,ale jak vidí srnky,je absolutně hluchej.
A na fotičky se moc těším,ale něják mi blbne PC,nezobrazuje se tu ta spodní lišta,no asi zítra přijede odborník na tyhle technický věci.
JJ, to Fabby taky, proto ho neberu. Posledně jsem jela s oběmaa měla jsem nahnáno na loukách a to tam srn není tolik co v lesích, ale i tak. Spíš lítal hluchý kolem olšiny a hledal, jestli nááhodou. Ke koni si beru fakt radši jen Darése. ten je fakt šikovný a dneska byl skvělý, že fakt drží nervy na uzdě i když mu tři srny valí pár metrů před nosem.
lucky
napsal(a):
JJ, to Fabby taky, proto ho neberu. Posledně jsem jela s oběmaa měla jsem nahnáno na loukách a to tam srn není tolik co v lesích, ale i tak. Spíš lítal hluchý kolem olšiny a hledal, jestli nááhodou. Ke koni si beru fakt radši jen Darése. ten je fakt šikovný a dneska byl skvělý, že fakt drží nervy na uzdě i když mu tři srny valí pár metrů před nosem.
Evička to mooc hezky nafotila, je fakt šikulka
Až na to, že já tam sedím jak balík zmrzlého čehosi a Usa jen čučí po všem možné a hlavně po psech
lucky
napsal(a):
Evička to mooc hezky nafotila, je fakt šikulka
Až na to, že já tam sedím jak balík zmrzlého čehosi a Usa jen čučí po všem možné a hlavně po psech
lucky
napsal(a):
ahooj Westerňajdy, tak konečně po letech jsem si zaplatila lekci u Julinů u nás ve vesnici, hala ještě voní novotou.Trénink od Karla Barotka a kobylu jsem měla Bobbynu spokojenost, příště jdu zas.......
westgirl
napsal(a):
ahooj Westerňajdy, tak konečně po letech jsem si zaplatila lekci u Julinů u nás ve vesnici, hala ještě voní novotou.Trénink od Karla Barotka a kobylu jsem měla Bobbynu spokojenost, příště jdu zas.......
Evik to pěkně nafotila, joo takový bílý kůň na sněhu se musí fotit na obzoru .do té zimy se člověku ani nechce tak jezdím spíš bez sedla mezi barákama a s hřebečkem prochajdy. Lucky Valley Ranč
westgirl
napsal(a):
Evik to pěkně nafotila, joo takový bílý kůň na sněhu se musí fotit na obzoru .do té zimy se člověku ani nechce tak jezdím spíš bez sedla mezi barákama a s hřebečkem prochajdy. Lucky Valley Ranč
já jsem tak ráda že to postavili tady, člověk to dojde za 20 minut paráda.ještě by mohli nějaký kurzík pořádat časem to by bylo fajn....
jaruska
napsal(a):
Jééé,Lucííí,krááásný fotky
,Evička je fakt šikulka!!!
No a nebooj,já jsem po deseti minutách zmrzlá,že bych šla raději pěšky,hlavně ty nohy,na tělo ani na ruce mi zima nebývá,ale ty fajfky mám zmrzlý pořád,a to mívám troje,někdy i čtvery ponožky.
Jéé,čau Hanííí,teda,kobylku Ti půjčili krááásnou,ta by se mi taky líbila!!!
A máš to super,že to tam máš kouda,že dojedeš po kopytě!
Ale koukám,že taky chodíš pěšky,hihi,
ono to v tý zimě ani jinak nejde,to by člověk dojel a spadnul by tam z koně jen rampouch.
Ale příští týden hlásej teplejc,asi +5!!!
Ale to zas bude bahno
,tak nevím,co je lepší.
jaruska
napsal(a):
Jééé,Lucííí,krááásný fotky
,Evička je fakt šikulka!!!
No a nebooj,já jsem po deseti minutách zmrzlá,že bych šla raději pěšky,hlavně ty nohy,na tělo ani na ruce mi zima nebývá,ale ty fajfky mám zmrzlý pořád,a to mívám troje,někdy i čtvery ponožky.
Jéé,čau Hanííí,teda,kobylku Ti půjčili krááásnou,ta by se mi taky líbila!!!
A máš to super,že to tam máš kouda,že dojedeš po kopytě!
Ale koukám,že taky chodíš pěšky,hihi,
ono to v tý zimě ani jinak nejde,to by člověk dojel a spadnul by tam z koně jen rampouch.
Ale příští týden hlásej teplejc,asi +5!!!
Ale to zas bude bahno
,tak nevím,co je lepší.
Ahooj jarůů, mno s vlastním koněm je špatné,že to stojí stejně jak s jejich,tak zatím si budu pučovat některou z jejich učitelek rodaček z USA jéé, aspoň na chvilku tepléjš, ale taky si pochvaluju že není to bláto!!!ale s rozmrazováním vody v barelu pro koně si teď člověk užije
chjoo, aspoň já.no pěšky občas chodím ale to nejsem já ale majitelka stáje s kobylou zezadu
hihi
westgirl
napsal(a):
Ahooj jarůů, mno s vlastním koněm je špatné,že to stojí stejně jak s jejich,tak zatím si budu pučovat některou z jejich učitelek rodaček z USA jéé, aspoň na chvilku tepléjš, ale taky si pochvaluju že není to bláto!!!ale s rozmrazováním vody v barelu pro koně si teď člověk užije
chjoo, aspoň já.no pěšky občas chodím ale to nejsem já ale majitelka stáje s kobylou zezadu
hihi
No jo,to já nepoznám,já myšlela,že to jsi Ty!!!
Rančík je moc pěknej.
No s tou vodou to musí bejt hrozný pro lidi,který maj koně na pastvinách a mají tam pro ně třeba lejtu,to musí zamrzat,musí to bejt děs v těchhle mrazech to něják udělat tak,aby se koníci napili.Já jim dám ráno seno a pak kolem desáté tam nanosím v kýbli vodu a dám jim každýmu napít,ale já jsem doma,nevím,jak bych to dělala,kdyby tu nikdo nebyl do tří hodin.
jaruska
napsal(a):
No jo,to já nepoznám,já myšlela,že to jsi Ty!!!
Rančík je moc pěknej.
No s tou vodou to musí bejt hrozný pro lidi,který maj koně na pastvinách a mají tam pro ně třeba lejtu,to musí zamrzat,musí to bejt děs v těchhle mrazech to něják udělat tak,aby se koníci napili.Já jim dám ráno seno a pak kolem desáté tam nanosím v kýbli vodu a dám jim každýmu napít,ale já jsem doma,nevím,jak bych to dělala,kdyby tu nikdo nebyl do tří hodin.
jo, leda že by si pořídili nějaké ty vyhřívané napaječky, ale kdoví, kolik to stojí.já musím večer pro 2 kýble do potoka (je po tom suchu nějak málo vody) a dát je do kotelny aby ráno koně měli nějakou vodu s normální teplotou.večer jim ohřívám kýbl na sporáku ,ten kýbl bývá na kost zmrzlý skoro plný.a tím rozmrazím i barel.večer pijou jak duhy, šmakuje jim teplá voda....ze studené je bolí zuby onehdá se ksichtila chudák kobyla, bylo to vidět že ji z toho zabolel chrup.
westgirl
napsal(a):
jo, leda že by si pořídili nějaké ty vyhřívané napaječky, ale kdoví, kolik to stojí.já musím večer pro 2 kýble do potoka (je po tom suchu nějak málo vody) a dát je do kotelny aby ráno koně měli nějakou vodu s normální teplotou.večer jim ohřívám kýbl na sporáku ,ten kýbl bývá na kost zmrzlý skoro plný.a tím rozmrazím i barel.večer pijou jak duhy, šmakuje jim teplá voda....ze studené je bolí zuby onehdá se ksichtila chudák kobyla, bylo to vidět že ji z toho zabolel chrup.
No,jedině ty vyhřívaný napáječky,jak říkáš,ale ty jsou fakt dost drahý a hlavně by se sem zase musela dovést voda trubkama,takže by se to celkově dost prodražilo.
Noo,tak to se taky pěkně nadřeš,co,tahat vodu z potoka.
jaruska
napsal(a):
No,jedině ty vyhřívaný napáječky,jak říkáš,ale ty jsou fakt dost drahý a hlavně by se sem zase musela dovést voda trubkama,takže by se to celkově dost prodražilo.
Noo,tak to se taky pěkně nadřeš,co,tahat vodu z potoka.
No páni, tahat vodu z potoka..brrr...tady už je zamrzlá skoro celá Ostravice, už po ní chodí i lidi a potok je taky řádně zamrzlý místy..za chvíli se na tom snad bude dát i bruslit.
Hani, to máš výborné...sakriš, taky bych brala takový super ranč blízko, ale co já si zoufám, tady toho v okolí je taky dost.
Jiank Evička je šikovná, jenom bohužel něco není příliš ostré, ale já to znám, ne vše vyjde a když už je hezká fotka, tak tam kůň hodí hlavou nebo já sedím jako debil....jak vidím místy ty paty nahoru. Mám hrubé zimní boty se silnou podrážkou, a dvoje ponožky, jinak bych zmrzla a připadá má mi, že ty nohy váží půl tuny a ji se ještě fakt moc cválat v tom sněhu do kopce nechtěla, takže pobízím a bác, zrovna fotka a paty hore..no mě by trefilo.
lucky
napsal(a):
No páni, tahat vodu z potoka..brrr...tady už je zamrzlá skoro celá Ostravice, už po ní chodí i lidi a potok je taky řádně zamrzlý místy..za chvíli se na tom snad bude dát i bruslit.
Hani, to máš výborné...sakriš, taky bych brala takový super ranč blízko, ale co já si zoufám, tady toho v okolí je taky dost.
Jiank Evička je šikovná, jenom bohužel něco není příliš ostré, ale já to znám, ne vše vyjde a když už je hezká fotka, tak tam kůň hodí hlavou nebo já sedím jako debil....jak vidím místy ty paty nahoru. Mám hrubé zimní boty se silnou podrážkou, a dvoje ponožky, jinak bych zmrzla a připadá má mi, že ty nohy váží půl tuny a ji se ještě fakt moc cválat v tom sněhu do kopce nechtěla, takže pobízím a bác, zrovna fotka a paty hore..no mě by trefilo.
tahle se mi třeba moc líbí, ale taky bohužel není úplně ostrá...ale je krásné jak jedeme i s Daréskem...ono je sranda s takovým míšou jet s koněm. Lidi většinou jezdí s pidi psy nebo něčím středním a hubeným a on Darés když běž vedle koně, to je jak medvěd Grizzly
lucky
napsal(a):
tahle se mi třeba moc líbí, ale taky bohužel není úplně ostrá...ale je krásné jak jedeme i s Daréskem...ono je sranda s takovým míšou jet s koněm. Lidi většinou jezdí s pidi psy nebo něčím středním a hubeným a on Darés když běž vedle koně, to je jak medvěd Grizzly
Lucí,no jo,to jsou prostě momentky,mají svoje kouzlo,ale né vždy na nich člověk vypadá tak,jak by chtěl.
Já jsem dneska dostala konečně do ruky DVD z huberta i s fotkama a na některých taky sedím-teda spíš stojím,jako blbec,ale tohle zase já neřeším,
však přece komu se to nelíbí,tak na to koukat nemusí,že joo??
Ale jaruška je na všech kráásně,je tam i nááádherná studie skoku,až mi půjde ta spodní lišta,tak to sem dám,já jinak sem nemožu dávat fotky,tak si aspoň chvíli od těch ksichtíků odpočinete!
Jééé,ale toho méďu Ti fakt trošíííčku závidím,taky by se mi moc líbilo,kdyby to bylo takhle hezky huňatý,ale nebylo by to furt někde v luftě.
jaruska
napsal(a):
Lucí,no jo,to jsou prostě momentky,mají svoje kouzlo,ale né vždy na nich člověk vypadá tak,jak by chtěl.
Já jsem dneska dostala konečně do ruky DVD z huberta i s fotkama a na některých taky sedím-teda spíš stojím,jako blbec,ale tohle zase já neřeším,
však přece komu se to nelíbí,tak na to koukat nemusí,že joo??
Ale jaruška je na všech kráásně,je tam i nááádherná studie skoku,až mi půjde ta spodní lišta,tak to sem dám,já jinak sem nemožu dávat fotky,tak si aspoň chvíli od těch ksichtíků odpočinete!
Jééé,ale toho méďu Ti fakt trošíííčku závidím,taky by se mi moc líbilo,kdyby to bylo takhle hezky huňatý,ale nebylo by to furt někde v luftě.
No to určitě pak ty fotky hoď, jsem zvědavá!
tahle se mi moc líbí
lucky
napsal(a):
No to určitě pak ty fotky hoď, jsem zvědavá!
tahle se mi moc líbí
Jojo,dám,opravář už je na cestě,
jsem zvědavá,jestli to nebude na kompletní zrušení a znovu nainstalování Windows.
Ale on to zmákne.
Všecky fotky jsou hezký,Lucí,mě se nejvíc líbí,jak tam klušeš a je to pod mezí.
jaruska
napsal(a):
Jojo,dám,opravář už je na cestě,
jsem zvědavá,jestli to nebude na kompletní zrušení a znovu nainstalování Windows.
Ale on to zmákne.
Všecky fotky jsou hezký,Lucí,mě se nejvíc líbí,jak tam klušeš a je to pod mezí.
Tahlec!
jaruska
napsal(a):
Tahlec!
JJ, ta je hezká, až na to, že ji tady zrovna tlačím, protože se ji fakt nahoru moc nechtělo..bylo to pod kopcem a pak následuje cvalím ve sněhu nahoru a to už valila oči
jaruska
napsal(a):
To je Usina teda dobrej lenoch,to já se muším vždycky docela držet nohama,páč Moruše vždycky do kopce vyrazí,že by mě tam zapomněla ve sněhu na zemi!
No jo, to Usama taky, ale ona už přeběhla velikánskou kopcovitou louku , celý dlouhý úvoz do kopce a k Evě na ten kopec je to fáákt hoodně vysoko. Ta jak viděla evu nahoře a že jdeme tam, tak udělala "ee..jdeme dom" ..a normálně se chtěla otočit. Říkám "nikam nejdeš! Nahoru jedeme!"..hmmm....Usa vyvalila oči udělala pár cvalových skoků a ee...jdeme dom, tam já nelezu
...tak jsem ji normálně musela zase točit a pobízet. No až vyšplhala nahoru, tak byla ráda, že žije
a nahoře se chtěla je rozhlížet, ale dělat kraviny se ji fakt nechtělo
tady nejde vidět ten sešup, ale ta výška z toho jde trochu cítit. Dolů jsem šla s Usou pěšky pak směrem domů, bychom jely po prdeli
lucky
napsal(a):
No jo, to Usama taky, ale ona už přeběhla velikánskou kopcovitou louku , celý dlouhý úvoz do kopce a k Evě na ten kopec je to fáákt hoodně vysoko. Ta jak viděla evu nahoře a že jdeme tam, tak udělala "ee..jdeme dom" ..a normálně se chtěla otočit. Říkám "nikam nejdeš! Nahoru jedeme!"..hmmm....Usa vyvalila oči udělala pár cvalových skoků a ee...jdeme dom, tam já nelezu
...tak jsem ji normálně musela zase točit a pobízet. No až vyšplhala nahoru, tak byla ráda, že žije
a nahoře se chtěla je rozhlížet, ale dělat kraviny se ji fakt nechtělo
tady nejde vidět ten sešup, ale ta výška z toho jde trochu cítit. Dolů jsem šla s Usou pěšky pak směrem domů, bychom jely po prdeli
Aháá,no tak to jooo,
no to jí ale na focení nesmíš tak honit
,pěěkně v klídku dojít k Evině.
Jéééžííš,to je nááádhera ty hooory.....
jaruska
napsal(a):
Aháá,no tak to jooo,
no to jí ale na focení nesmíš tak honit
,pěěkně v klídku dojít k Evině.
Jéééžííš,to je nááádhera ty hooory.....
já ji nehonila, ale v tom sněhu..ona se ráda vyhýbá vcem kde vidí, že muší mooc makat. Jako ona ráda vymlátí energii, ale zase se nemuší přetrhnout do óbr kopce, že
lucky
napsal(a):
já ji nehonila, ale v tom sněhu..ona se ráda vyhýbá vcem kde vidí, že muší mooc makat. Jako ona ráda vymlátí energii, ale zase se nemuší přetrhnout do óbr kopce, že
Tak tady ještě těch pár obrázků z Huberta.Fotil mistr pan Husník!
jaruska
napsal(a):
Tak tady ještě těch pár obrázků z Huberta.Fotil mistr pan Husník!
jaruska
napsal(a):
Kráásné fotečky!! Ten skok malé bílé prdelky přes překážku je super!
Teda focení dnes bylo úžasné, kouzelné. Zuzka je prima, přítel asistoval, Eva vytáhla mladého hřebečka, Usu strašně zajímal, ale pak po ni hrábnul a to nee....zájem opadl
.
Jenomže Usa a nějaká akce?..... Držela se mě jak lepidlo, na koně házela bobek, potom tedy Zuzky přítele napadlo ji odchytit vodítkem a přidržet a já šla kus po kopci, Usa teda třeštila oči a měl co dělat ji držet, chtěla strašně za mnou, prostě závislák, Zuzka připravená, já zavolala a on ji sundal vodítko z krku a měli jste vidět ty mety. Jenomže u mě zase jen lážo plážo kolečko a akce opět nic moc
.
Tak jsem ještě vymyslela naši fintu na schovku. Zuzka zaparkovala na místo aby měla hezký záběr podél stromů a křoví a já hup tam a Usa zůstala na louce. Vytřeštila oči jakto že jsem pryč a to bylo....cvalem do kopce, cvalem z kopce, řev, nakonec za mnou chtěla do olšiny. Pak přišla na to, že jsem jen prošla tou hradbou a hned vykoumala kudy se to celé dá oběhnout, takže najednou kůň jako dostihák letěl na konec stromů a přiběhla za mnou na palouk za stromy. Já zase prošla křovím a ona ocas nahoru a tryskem to zase celé oběhla na druhou stranu, takže Zuzka jen stála a fotila...prostě závislák kůň. Dole na ni řvali koně z ohrady, Eva už s prckem to zabalila domů, evidentně Usu vůbec nezajímal.
Ale myslím, že to bylo dobré focení. Byla sranda, Darés taky byl uběhaný, to je druhý závislák, asi budu mít fotky i jeho a s Usou taky...no byla to komedie s nimi...dva závisláci Darés byl jak lepidlo, lezl za mnou do křoví, vynezl plno chrastí...abych nááhodou se mu nezatoulala a Usa řvala, aby se taky nezatoulala...jak dva ocásky
.
Takže teď jsme s Evou v očekávání výtvorů, co z toho vzejde. Fotili koníky někde od půl 1, taky prý byla sranda. Usa se teda dost zapotila jak vybíhala v tom sněhu kopečky a ještě věčně řvala, že jsem zmizla za stromy. Pak jsem ji osedlala, pokecaly jsme chvíli s Evou, ale musela jsem jet, aby Usa neprochladla a já taky byla řádně zpocená z toho lítání po kopcích
Domů šla Usa unavená, ale ještě jsme si kus zaklusaly a zacválaly, aby se ještě zahřála, trochu u ohrady vychladala, a šla táák krásně pomaloučku, uvolněná na volně otěži. Kráása. Domů jsem šla kus už pak pěšky, abych se zahřála a Usinka i Darés byli rádi, že jsou doma.
Hodila jsem na ni deku, má tam seníčko a myslím, že bude spát jak zabitá..doufám, že se nenachladí v tom mrazu, ale dostala odpocku deku a je ve stáji, tak by neměla.
těším se na fotečky...jsme s Evčou obě nedočkavé
jaruska
napsal(a):
Ahojky holky po dlouhé době...
Teda já jsem uhnaná jak mrtvola...Lehnu na guč a budu hned kaput..byla to fakt makačka...tak aspoň jsem vypotila nějaké vánoční cukroví snad..
To jo,jsem zvědavá taky na výtvory, je to nezvyk-když fotím já tak jsem už nedočkavá domů na výtvory a teď nenám na co koukat..
No jsem na to zvědavá-koně byli líní a podle mých představ teda neběhali..
\Jinak hní to je super že máte Juliny ve vsi-máš štígro!!!!!
Jarů fotečky Moruše jsou super z huberta!!!!Nech si je zvětšit!!!
proxima
napsal(a):
Ahojky holky po dlouhé době...
Teda já jsem uhnaná jak mrtvola...Lehnu na guč a budu hned kaput..byla to fakt makačka...tak aspoň jsem vypotila nějaké vánoční cukroví snad..
To jo,jsem zvědavá taky na výtvory, je to nezvyk-když fotím já tak jsem už nedočkavá domů na výtvory a teď nenám na co koukat..
No jsem na to zvědavá-koně byli líní a podle mých představ teda neběhali..
\Jinak hní to je super že máte Juliny ve vsi-máš štígro!!!!!
Jarů fotečky Moruše jsou super z huberta!!!!Nech si je zvětšit!!!
Ahoj holky,no tééda,takhle jste s Usinkou vyšplouchli,joo??No chuděra,to věřím,že hledala a lítala
,ale zase aspoň budou pěěkný lítací fotičky,že jooo???
No jo,ale to si počkáme,cooo???
Jojo,Eví,fotičky se mi líběj,jak je tam Moruš sama uvázaná,taky dobře schízovala a volala,to mě docela potěšilo u srdíčka,a pak,když jsem přišla,tak se evidentně uklidnila
.Dokud jsem tam nebyla,šla jsem zaplatit startovný,tak tam lítala a porozbíjela takový malý květináče,co byly za ní.
A to měla přímo proti sobě uvázanýho Piera i Kačenku.
A ty Jaruščiny skákací,ty si asi zvětšit nechám.
jaruska
napsal(a):
Ahoj holky,no tééda,takhle jste s Usinkou vyšplouchli,joo??No chuděra,to věřím,že hledala a lítala
,ale zase aspoň budou pěěkný lítací fotičky,že jooo???
No jo,ale to si počkáme,cooo???
Jojo,Eví,fotičky se mi líběj,jak je tam Moruš sama uvázaná,taky dobře schízovala a volala,to mě docela potěšilo u srdíčka,a pak,když jsem přišla,tak se evidentně uklidnila
.Dokud jsem tam nebyla,šla jsem zaplatit startovný,tak tam lítala a porozbíjela takový malý květináče,co byly za ní.
A to měla přímo proti sobě uvázanýho Piera i Kačenku.
A ty Jaruščiny skákací,ty si asi zvětšit nechám.
Kamarádka bude prodávat Appu z A 1/1 po Drest To Impress,dvouletá,neobsednutá,moooc hodná
,až tak,že se nedala pořádně vyfotit,pořád za náma chodila.
Cena 65 000.
jaruska
napsal(a):
Kamarádka bude prodávat Appu z A 1/1 po Drest To Impress,dvouletá,neobsednutá,moooc hodná
,až tak,že se nedala pořádně vyfotit,pořád za náma chodila.
Cena 65 000.
jaruska
napsal(a):
ahojte holky...nějak nemam času..ale včera sem se dozvěděla že jak mi utekli koně a udajně vletěli paní do cesty že to není pravda!!babička potkala pána co nam utěk oznámil a taky pomahal chytat a ten jí řekl že stál na cestě když tam koně běželi a zastavoval auta a tady ta pani nezastavila všecky objela a napalila mi do kobyly!!!
...a pak přijela s policajtakla stim že jela a kun ji vletěl pod kola....
takže si za to mohla sama protože nezustala stát jako ostatní ale začala je předjíždět
...taky si muj chlap všiml že některe podřeniny na autě byly zarezle jenže to až druhej den na světle.....prostě a jasně kdyby se vam nedej bože něco podobneho stalo pořadne si vše prohledněte a najděte svědky hned at nedopadnete jako já
jaruska
napsal(a):
Haní,nepochopím,že tohle dokáže udělat ženská,nána jedna pitomá,
ale neboj,já věřím,že všechno zlo,co udělá,se jí vrátí,neboj,třeba né hned,ale vrátí,to je fuk,odkud,z který strany,ale prostě se jí to vrátí!!!
Taky jsme jednou zaváhali,s tím,jak nás napadl hřebec poníka Budlikyho
,měli jsme to taky nahlásit,ale vyprdli jsme se na to,což byla chyba,ale naštěstí on už ho nenechává pást na provaze venku,tak snad už se to nebude opakovat.
jaruska
napsal(a):
ale neboj,já věřím,že všechno zlo,co udělá,se jí vrátí,neboj,třeba né hned,ale vrátí,to je fuk,odkud,z který strany,ale prostě se jí to vrátí!!!
,měli jsme to taky nahlásit,ale vyprdli jsme se na to,což byla chyba,ale naštěstí on už ho nenechává pást na provaze venku,tak snad už se to nebude opakovat.
Janí,né Haní,holky,já si Vás furt pletu!
jaruska
napsal(a):
Janí,né Haní,holky,já si Vás furt pletu!
Teda jsou řádně omrzlí. To Usa chrápala v noci jako zabitá a do rána snědla táákovou hromadu sena do posledního stébla a ráno na mě řvala, že má hlad! To toho včera tolik spálila při tom honění
..je fakt, že byla mokrá jak z pračky
.
S tou babou je to k vzteku..mrcha jedna
No jo, s tím uvázaním...Usa je ještě k tomu závislák. Stačilo mi jak se mi posledně odvázala u obchodu a chodila kolem koukat do okýnek. Ji někde uvázat není jen tak, většinou řve jakoby ji na nože brali, snaží se odvázat a jít za mnou kdekoliv
..
jaruska
napsal(a):
no jako ja si jedno vyjela s kamošem a o dvě dědiny dál v Janovicich(Luci davej si tam majzla)ma babka s dědou poníka většího asi hřebečka a ona je o berlích on nebyl doma a ponč zdrhl a mi tam tudy potřebovali projrt no on se mi rozběhl na kobylu....to bylo rodeo naštěstí kamoš se svím valechem ho nahnali babce do dvora bo ta se ho bála chytit..kobylu sem držela a ta se stavěla na zadní byla uplně mimo
lucky
napsal(a):
Teda jsou řádně omrzlí. To Usa chrápala v noci jako zabitá a do rána snědla táákovou hromadu sena do posledního stébla a ráno na mě řvala, že má hlad! To toho včera tolik spálila při tom honění
..je fakt, že byla mokrá jak z pračky
.
S tou babou je to k vzteku..mrcha jedna
No jo, s tím uvázaním...Usa je ještě k tomu závislák. Stačilo mi jak se mi posledně odvázala u obchodu a chodila kolem koukat do okýnek. Ji někde uvázat není jen tak, většinou řve jakoby ji na nože brali, snaží se odvázat a jít za mnou kdekoliv
..
No jo,já jim taky dávám teď sena hafo,aby jim nebyla zima,
ty mrazy jsou fakt drsný.
Lucí,kdy budou fotečky???
dakotka
napsal(a):
no jako ja si jedno vyjela s kamošem a o dvě dědiny dál v Janovicich(Luci davej si tam majzla)ma babka s dědou poníka většího asi hřebečka a ona je o berlích on nebyl doma a ponč zdrhl a mi tam tudy potřebovali projrt no on se mi rozběhl na kobylu....to bylo rodeo naštěstí kamoš se svím valechem ho nahnali babce do dvora bo ta se ho bála chytit..kobylu sem držela a ta se stavěla na zadní byla uplně mimo
No,já měla strach hlavně,aby ten hajzl nešel skákat po ponici,viď,páč na ní seděla malá Jarča,
tak jsem si milýho hajzla nalákala k sobě a Moruš mu nandala,co se do něj vešlo,
proto já jí netrestám za to,že kope po cizích koních,to je náhodou dobře,
smetáka přešla chuť na skoky a šel si Moruš očuchat zepředu a Budliky si ho pak chytil,byl naštěstí u toho.No,a co chtěl,že jo,když měl tu lonž,na který ho měl přivázanýho,sešitou vlastníma rukama!!!