majda
napsal(a):
Ahoj, mám doma pár románku s koňskou tématikou, kdyby někdo měl zájem... a pro změnu sháním knížku Péče o zdraví koně... kdyby někdo měl
taky prodám pár věciček
... asi týden používané botky Cavallo Simple Boot vel. 4. (Simple Boot Černá (13,4-14,1cm)) 2ks možno použít na předky i zadky. Můj kůň měl zraněné kopyto takže byly používány jen na pár hodinek do výběhu. Nejsou nijak poškozené. Prodám za poloviční cenu. Dohoda jistá PC: 2700
--------- -------- -------
-
-
dále pak .... Pleasure westernové sedlo - dovoz USA, ruční práce, posedlí 16 vycpané s hladkou kůží- krásně měkké, Gullet: 6 1/2, Bars: Semi quarter, horn: 3palce, Stirrups: 3 inch matching, Cantle: 3 1/2 inch, Close contact tooled leather skirts, fenders and jockies
-------- -------- -------
-
-
Jezdectví .....sbírku 95ks jezdectví (od roku 1995 - 2008Né však všechny měsíce)+ přidám 15ks které jsou po dvou, 5ks andlických časopisů Equus, 3 ks Fauna, 1ks hobby horse, 4ks svět koní, 2ks reiner, 3ks já mám koně a 10ks týdeníků jezdec, Prodám pouze jako celek. Cenu nabídněte přidám jako dárek DVD o koních a knihu
----- -------- ----------
-
-
botky ....vel. 38 ale sedí i velikosti nohy 39. Cenu nabídněte možná i výměna. Nošené jen 2x jinak ůplně nové nepoškozené
-------------------
pilgrisek@seznam.cz nebo 724322720