bednarik petr
napsal(a):
jestli víte o nějakých dovezených hřebcích ,tak šup sem s nima.
naše kobyla Maurín
bednarik petr
napsal(a):
Už tu dlouho žádný nebyl,tak se pochlubte.
Tak já taky jednoho přidám... skoro dvouletý polobrácha Maury Mají stejného tatíka.
bednarik petr
napsal(a):
ještě jednou...
bednarik petr
napsal(a):
A poslední
pájule

XXX.XXX.217.227
bednarik petr
napsal(a):
Taky se přidáme s polobráchou
pájule

XXX.XXX.217.227
pájule
napsal(a):
Taky se přidáme s polobráchou
Stejnej tatík Billíšek
pájule

XXX.XXX.217.227
pájule

XXX.XXX.217.227
pájule
napsal(a):
V dubnu dvouletej paintík
A naposled Malej Frajer Billy
pájule
napsal(a):
A naposled Malej Frajer Billy
Taky přidám, kobylku z naší stáje. Lustica van Jewel, nyní březí.
bednarik petr
napsal(a):
Soni, tak teda jo... 2,5 letý hřebeček PH, jednobarevný, oboustranný původ.
bednarik petr
napsal(a):
A ještě oba najednou... dokud byli bráchové spolu
bednarik petr
napsal(a):
Abych nezapomněla, jejich mamina je taky PH!
bednarik petr
napsal(a):
A poslední...
jackie
napsal(a):
A poslední...
Angelina Doc Cherokee ( po Blue Eye jane Valley)
spiritka
napsal(a):
Angelina Doc Cherokee ( po Blue Eye jane Valley)
Mě už přišla..tak v tom prosinci někdy...tak by ti taky měla co nevidět přijít :)
spiritka
napsal(a):
Mě už přišla..tak v tom prosinci někdy...tak by ti taky měla co nevidět přijít :)
Všichni máte moc krásné paintíky. Učarovala mě Maurína - ta její barva je úchvatná. Připomíná mi trochu koně z Ohnivéo oceánu, akorát to byl hřebec. U nás v ČR to není moc obvyklá barva, asi se těžko shání takhle zbarvený kůň.
spiritka
napsal(a):
jojo jsem člen...
... a po jakém hřebci ? :)
Vybráno už máme, ale buddeme začínat s A1/1 klisnou, ale je moc pěkná, jako quarter, menší a široká...Můžu se i já stát členem nehledě na to, že nejsem majitelkou painta a ani se neůčastním závodů atd.?Bohužel na stránkách moc informací není
spiritka
napsal(a):
jojo jsem člen...
... a po jakém hřebci ? :)
pro Ditu,děkuji za Maur,no myslím,že jich už několik v tomto zbarvení v ČR je,ale není to tak obvyklé jako tobiano.A abych pravdu řekla,tak jsem měla štěstí s jejím kupem,protože narodit se takové hříbo mě,tak pokud by to nebyl hřebec tak neprodám.Ale víc než barvy si na ní cením povahy a tu má teda úžasnou.Ale to i Brebera ,nebo Angie a Vilda ,jsou to všichni příbuzní a ne jen ze strany otce,ale i matek.
bednarik petr
napsal(a):
pro Ditu,děkuji za Maur,no myslím,že jich už několik v tomto zbarvení v ČR je,ale není to tak obvyklé jako tobiano.A abych pravdu řekla,tak jsem měla štěstí s jejím kupem,protože narodit se takové hříbo mě,tak pokud by to nebyl hřebec tak neprodám.Ale víc než barvy si na ní cením povahy a tu má teda úžasnou.Ale to i Brebera ,nebo Angie a Vilda ,jsou to všichni příbuzní a ne jen ze strany otce,ale i matek.
určitě můžeš být členem i když nemáš painta a pokud budeš členem,budeš mít i levnější poplatky k registraci hříběte.
bednarik petr
napsal(a):
Je opravdu nádherná a když má ještě supr povahu, tak je to ještě lepší. No já osobně mám valacha českého teplokrevníka, je to rarach, ale už bych ho nedala. Ale musím říct, že povaha paintů a quatrů se nedá srovnat s teplokrevníky, ta jejich vyrovnanost a ochota pracovat, to je úplně něco jiného. O Lustu se starám jako o vlastní, ale není moje, navíc čeká hříbátko, tak jsem zvědavá jakou barvu a povahu to hříbo bude mít. Už se moc všichni těšíme.
ditule28
napsal(a):
Je opravdu nádherná a když má ještě supr povahu, tak je to ještě lepší. No já osobně mám valacha českého teplokrevníka, je to rarach, ale už bych ho nedala. Ale musím říct, že povaha paintů a quatrů se nedá srovnat s teplokrevníky, ta jejich vyrovnanost a ochota pracovat, to je úplně něco jiného. O Lustu se starám jako o vlastní, ale není moje, navíc čeká hříbátko, tak jsem zvědavá jakou barvu a povahu to hříbo bude mít. Už se moc všichni těšíme.
Já také začínala s Čt a věř že začátky byli dost divoké hlavně právě povahou koně. A pak A1/1 za vidinou toho vysněného painta no a pak Maura a rozhodně nelituji.
Lusta je po MR.EXPRESO? Nebo po kom je?
bednarik petr
napsal(a):
Já také začínala s Čt a věř že začátky byli dost divoké hlavně právě povahou koně. A pak A1/1 za vidinou toho vysněného painta no a pak Maura a rozhodně nelituji.
Lusta je po MR.EXPRESO? Nebo po kom je?
Jo je po něm, matka je A 1/1 Lamdara. Právě že je jen poloviční paint a ta horkokrevnost plňase se v ní občas projeví. Ale jinak je v pohodě a vyhledává lidský kontakt. Už měla jednoho potomka - hřebečka a ten byl naprosto úžasný, kroťoučký, byl po Fives Roosterovi. Už je prodaný.
ditule28
napsal(a):
Jo je po něm, matka je A 1/1 Lamdara. Právě že je jen poloviční paint a ta horkokrevnost plňase se v ní občas projeví. Ale jinak je v pohodě a vyhledává lidský kontakt. Už měla jednoho potomka - hřebečka a ten byl naprosto úžasný, kroťoučký, byl po Fives Roosterovi. Už je prodaný.
tak to už asi vím,prodávala ho Klára ,že ? nebo se pletu?
bednarik petr
napsal(a):
tak to už asi vím,prodávala ho Klára ,že ? nebo se pletu?
Jo prodávala. Ona se s majitelem Lunara zná. Je to Luděk Štúrala, prodává ji krmiva Schaumann. Doufám, že se Lunar má dobře, ale podle toho co mi popisoval Luděk, tak by se měl mít báječně. No a já teď na její ranč dojíždím se více vzdělávat v ježdění.
ditule28
napsal(a):
Jo prodávala. Ona se s majitelem Lunara zná. Je to Luděk Štúrala, prodává ji krmiva Schaumann. Doufám, že se Lunar má dobře, ale podle toho co mi popisoval Luděk, tak by se měl mít báječně. No a já teď na její ranč dojíždím se více vzdělávat v ježdění.
Tak já znám plemenného hřebce PH, Jr Colord Crimson, je to zlatínko
vargo
napsal(a):
Tak já znám plemenného hřebce PH, Jr Colord Crimson, je to zlatínko
A pak ještě jednu kobylku, Lady
vargo
napsal(a):
A pak ještě jednu kobylku, Lady
Ahoj vespolek ,
taky se přidáme :)
m: Kinely Keen
o: Blue Eye Jane Valley
povahově naprosto úžasná , ted se připravujem na první výstavy...už se těším jako malá :))
kviddo
napsal(a):
Ahoj vespolek ,
taky se přidáme :)
m: Kinely Keen
o: Blue Eye Jane Valley
povahově naprosto úžasná , ted se připravujem na první výstavy...už se těším jako malá :))
Běžíme ...
bednarik petr
napsal(a):
Burbon
bednarik petr
napsal(a):
hřebeček paintíka
bednarik petr
napsal(a):
Tee stopující svoji hračku
bednarik petr
napsal(a):
Tee hrající
bednarik petr
napsal(a):
paint v akci
irculka
napsal(a):
paint v akci
Tak já znám osobně oba podívej se na www.montana20.rajce.net , alba Ranč Patriot, jinak některé fotky si Karel bral ode mě na své stránky
vargo
napsal(a):
Tak já znám osobně oba podívej se na www.montana20.rajce.net , alba Ranč Patriot, jinak některé fotky si Karel bral ode mě na své stránky
vargo
napsal(a):
Jestli měl loni nějaké připouštění vůbec nevim a jaké má hříbata, taky ne, ale přeci Karel to určitě bude vědět, tak mu zavolej
Dobré ráno, naše těhule bagruje po ránu. Už ji jde vidět pěkně bříško.
skippy
napsal(a):
Vargo: Lady je moc krásná. Zajímalo by mě čím je krmená, jen z čirý zvědavosti, to má tolik práce, nebo snad neviděla seno? Myslím to dobře, jen mě uchvátilo její bříško nebříško
No je tam jedno a termín je až v květnu . Oni mají skoro nepřetržitý přísun sena, majitel jí i všem dopřává, tak je to i trochu senné bříško. Chodí jen na procházky nebo lonž. Teď na ní moc nejezdíme, celkově chodí koně jen jedenkrát týdně ven, než se k ním člověk dostane, tak je tma a po tmě nejezdíme, to nebudeme riskovat. Samozřejmě dostává i vitamíny a minerálky s jádrem. Majitel je výživář, takže si to určuje sám kolik se jí má dávat.
ditule28
napsal(a):
No je tam jedno a termín je až v květnu . Oni mají skoro nepřetržitý přísun sena, majitel jí i všem dopřává, tak je to i trochu senné bříško. Chodí jen na procházky nebo lonž. Teď na ní moc nejezdíme, celkově chodí koně jen jedenkrát týdně ven, než se k ním člověk dostane, tak je tma a po tmě nejezdíme, to nebudeme riskovat. Samozřejmě dostává i vitamíny a minerálky s jádrem. Majitel je výživář, takže si to určuje sám kolik se jí má dávat.
Také přidávám fotku našeho Meka s polovičním původem.První kobča Maurín je nádherná.
daty
napsal(a):
Také přidávám fotku našeho Meka s polovičním původem.První kobča Maurín je nádherná.
Tak Lady byla krmená granulema, značku už si nepamatuju a seno samozřejmě taky dostávála a né zrovna málo, jinak byla trénovaná na cutting, pak si jí majitelka odvezla a teď už o ní nic nevím:-( ještě mám pár fotek na www.montana20.rajce.net , v albu Plástovice, tak se tam jukni
ditule28
napsal(a):
Hehe, pěkná kulička
ditule28
napsal(a):
To teda je, oni jsou tam všichni vyžránci. Ale občas je to hrozná protiva, ale jinak zlatý koníček a rychle chápavý. Radost s ní pracovat.
Maura když se dobře ukáže ,tak má taky už velké bříško.
bednarik petr
napsal(a):
Maura když se dobře ukáže ,tak má taky už velké bříško.
a za dva dny foceno a břicho nikde
bednarik petr
napsal(a):
a za dva dny foceno a břicho nikde
a nebo tady není taky vidět,že má porodit v březnu maskujeme
bednarik petr
napsal(a):
ahoj chtěla bych připustit svojí klisnu hřebcem Pepino San Bar, který stojí u Žďáru nad sázavou,neznáte ho někdo osobně?
bednarik petr
napsal(a):
toho hřebce taky osobně taky neznám. Tak se tam zajeď podívat,také jezdíme koukat po hřebcích.
dnes bylo krásně,tak jsem něco nafotila
bednarik petr
napsal(a):
poslední s Maurín
tahle kobča je také Paintka po Mr.Expreso ,ale není moje tak snad nedostanu od majitelky nadáno.
bednarik petr
napsal(a):
tahle kobča je také Paintka po Mr.Expreso ,ale není moje tak snad nedostanu od majitelky nadáno.
tady všechny tři
jackie
napsal(a):
Jeho osobně neznám, jen jeho otce Billy Skip Barse. Ten je velmi hodný a charakterní.
V to já taky doufám, že bude po otci. Moje kobylka je po Stinger Sun Peppy z ČSP tak by se mi na ní líbil i barevně.
microfon
napsal(a):
V to já taky doufám, že bude po otci. Moje kobylka je po Stinger Sun Peppy z ČSP tak by se mi na ní líbil i barevně.
Painti z Q ranče
bednarik petr
napsal(a):
.
Taky máme
Jmenuje se Jack (12) a jeho taťka je Zefír ....
havj
napsal(a):
Taky máme
Jmenuje se Jack (12) a jeho taťka je Zefír ....
.
bednarik petr
napsal(a):
Soní,nejhezčí je Maurínka
,ale hned po ní se mi strašně moc líbí Sherry Jane Cherokee
,kdybych si měla vybírat mezi těmahle dvěma,tak bych je chtěla obě dvě,
páč fakt nedokážu ukázat na některou-ta se mi líbí víc,obě jsou stejně nááádhernýýý!!!!
jaruska
napsal(a):
Soní,nejhezčí je Maurínka
,ale hned po ní se mi strašně moc líbí Sherry Jane Cherokee
,kdybych si měla vybírat mezi těmahle dvěma,tak bych je chtěla obě dvě,
páč fakt nedokážu ukázat na některou-ta se mi líbí víc,obě jsou stejně nááádhernýýý!!!!
Ahoj Jaru,děkuji,ale pro každého je asi nejkrásnější ten vlastní koník,ale těší mě to,že se líbí.
bednarik petr
napsal(a):
tak dlouho tu nikdo nebyl ,už máte nějaké letošní malé paintíky?
Maura
sajma
napsal(a):
naše painka
Co si myslíte o připuštění huculské klisny (HPK) paintem? Důvodů proč nepřipouštět huculem je hodně. Bude mít pak hříbě zapsaný oboustranný původ?
Zřejmě bez příslušnosti k PK.... Víte o nějakém hřebci PH ve východních Čechách?
Případně ochotného přijet a v ideálním případě zůstat po dobu říje....