Westernové plemena a jezdci - kochači 27

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2009 09:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

Bych měla jít kydat,ale se pořád nemůžu něják ukecat,ale v 10 půjdu.
Dneska mě fakt rozchechtala ráno Jaruška,se jí ptám,kterej chce na rohlík salám a ona povídá-ten vytrvalej!!!!Místo trvanlivej,tak vytrvalej!!!!

14.1.2009 09:34
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Dneska mě fakt rozchechtala ráno Jaruška,se jí ptám,kterej chce na rohlík salám a ona povídá-ten vytrvalej!!!!Místo trvanlivej,tak vytrvalej!!!!

Jo,Lucí,to mohlo bejt fakt dobrý,jak Usa nakukovala do okýnek,já vím,že lidi nechápali!!!

14.1.2009 09:41
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jo,Lucí,to mohlo bejt fakt dobrý,jak Usa nakukovala do okýnek,já vím,že lidi nechápali!!!

No, já byla v obchodě a přišel známý a říká "hele, tady chodí kůň"..já říkám..."jak chodí..snad stojí uvázaný, ne?" a on "né, chodí, no fakt..teď šel ke kostelu!" Já vylezu z obchou a kůň nikde.... a jdu za roh a Usa šmatlala pod okýnky a koukala..věděla že jsem v tom baráku, tak mě viděla, tak řvala takovou radostí!

Jani, tady na Pržně na kopci mají koně, něco s teplasem a beanem, velikostí Usy...valacha, samotného doma a taky ho pouštějí kolem baráku. Taky bacha...jsem šla s Usou a najednou kůň..ještě je dost maniak na koně, protože je tam úplně v izolaci..chudák.

14.1.2009 11:21
dakotka

XXX.XXX.8.129

lucky napsal(a):
No, já byla v obchodě a přišel známý a říká "hele, tady chodí kůň"..já říkám..."jak chodí..snad stojí uvázaný, ne?" a on "né, chodí, no fakt..teď šel ke kostelu!" Já vylezu z obchou a kůň nikde.... a jdu za roh a Usa šmatlala pod okýnky a koukala..věděla že jsem v tom baráku, tak mě viděla, tak řvala takovou radostí!

Jani, tady na Pržně na kopci mají koně, něco s teplasem a beanem, velikostí Usy...valacha, samotného doma a taky ho pouštějí kolem baráku. Taky bacha...jsem šla s Usou a najednou kůň..ještě je dost maniak na koně, protože je tam úplně v izolaci..chudák.

TAK HOLKY DU SI HODIT MAŠLU DNES MI VOLALA TA BABA ŽE JI POJIŠTOVNA NEZAPLATÍ TO AUTO.... tak sem tam volala a oni že se na to pojistka nevstahuje!!!....mam u český pojistku je to dvě v jednom ze zodpovědnosti mám vtom přímo napsane i koně a oni na mě začali s paragrafama že se to nevstahuje na utečene koně ale jen pokud ja na koni pojedu..takže platim pojistku uplně na hovno!!!..plus to že sem ji řekla že mám svědka že mi řekl že objela ty auta a ona tvrdi že lže že tam nikdo nebyl ani žadne auto atd.....

14.1.2009 11:26
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

Jo a taky pozor v Metylovicích mají na kopci stádo koní na volno..Néé nebojte ,to bývávalo..
jarů to máte teda pořádnou námrazu!!!To tady dnes tak nemrzne...
Janí to ti teda nezávidím..přesně jsme se o tom teď bavili s Jirkou..Chce to fakt jít na pojištovnu a nechat si přesně napsat na co se to vztahuje ta pojistka a ať to oni podepíšou..
Jinak cokoliv se stane tak ti budou tvrdit že na to se ti to nevztahuje-šmejdi jedni!!!!!!!!!!

14.1.2009 11:38
dakotka

XXX.XXX.8.129

proxima napsal(a):
Jo a taky pozor v Metylovicích mají na kopci stádo koní na volno..Néé nebojte ,to bývávalo..
jarů to máte teda pořádnou námrazu!!!To tady dnes tak nemrzne...
Janí to ti teda nezávidím..přesně jsme se o tom teď bavili s Jirkou..Chce to fakt jít na pojištovnu a nechat si přesně napsat na co se to vztahuje ta pojistka a ať to oni podepíšou..
Jinak cokoliv se stane tak ti budou tvrdit že na to se ti to nevztahuje-šmejdi jedni!!!!!!!!!!

nic vletim tam a pokad to nezaplatí du k podnikatelský ti prej sou v poho....noa pak musim usvědčit babu že že nezastavila...

14.1.2009 12:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

dakotka napsal(a):
nic vletim tam a pokad to nezaplatí du k podnikatelský ti prej sou v poho....noa pak musim usvědčit babu že že nezastavila...

No prosím Tě,tak to já mám ale tuhle pojistku uzavřenou taky,hned tam dneska zajdu a poptám se,na co všechno se to vztahuje.
Prosím Tě a věšet se rozhodně nechoď,věř mi,že taková blbá nána za to nestojí,a třeba to nakonec proplatěj!
Náčelník Zamrzlý Ucho.

14.1.2009 12:01
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No prosím Tě,tak to já mám ale tuhle pojistku uzavřenou taky,hned tam dneska zajdu a poptám se,na co všechno se to vztahuje.
Prosím Tě a věšet se rozhodně nechoď,věř mi,že taková blbá nána za to nestojí,a třeba to nakonec proplatěj!
Náčelník Zamrzlý Ucho.

14.1.2009 12:02
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Moruše s námrazou je kouzelná.

14.1.2009 12:05
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Moruše s námrazou je kouzelná.

14.1.2009 12:07
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Boban je super.

14.1.2009 12:36
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Boban je super.

Teda omrzlí koně nemají chybu! Usa i kdyby omrzlá byla, tak to nevidím, že. Ale Začalo tady řádně fujat sněhem, psi jsou už zafujaní a bílí..zrovna se na hřišti uhnali s boxerem. Je mladý a má nadbytek energie a majitelé už jsou z něj na prášky. No a tak je někdy pouštíme vyřádit...dneska fabby uštval boxera. Ten už byl totálně kaput a Fabby měl pořád síly a dohnal ho cobydup, přitom takový boxer když nabere rychlost, tak to stojí za to, ale na Fabína nemá

Usa je u Čipa a bude asi pěkně zafujaná

Jani, teda to je hrůza s tou pojišťovnou!!! A kolik má být teda škoda???? Bylo to drahé auto?

14.1.2009 12:42
dakotka

XXX.XXX.8.129

lucky napsal(a):
Teda omrzlí koně nemají chybu! Usa i kdyby omrzlá byla, tak to nevidím, že. Ale Začalo tady řádně fujat sněhem, psi jsou už zafujaní a bílí..zrovna se na hřišti uhnali s boxerem. Je mladý a má nadbytek energie a majitelé už jsou z něj na prášky. No a tak je někdy pouštíme vyřádit...dneska fabby uštval boxera. Ten už byl totálně kaput a Fabby měl pořád síly a dohnal ho cobydup, přitom takový boxer když nabere rychlost, tak to stojí za to, ale na Fabína nemá

Usa je u Čipa a bude asi pěkně zafujaná

Jani, teda to je hrůza s tou pojišťovnou!!! A kolik má být teda škoda???? Bylo to drahé auto?

jaruš:zjisti a dej vědět ale pokad maš doma ty papíry tak tam prej je to psane že to je jen na koně z jezdcem..jestli to maš po ruce mrkni tam...a ty si teda taky myslíš že je to i na koně co uteče s ohrady? nebo ti to tak řekli?..mě ta pani tvrdila že jo že je to pokad uteče a třeba pošlape někomu pole nebo zválcuje auto.....
luci byl to peugeot malej....novější..a ma pomačkane přední pravý blatník a trocha dveře,,,,prah byl z mačknutej ale už rezavej.....

14.1.2009 12:46
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):
jaruš:zjisti a dej vědět ale pokad maš doma ty papíry tak tam prej je to psane že to je jen na koně z jezdcem..jestli to maš po ruce mrkni tam...a ty si teda taky myslíš že je to i na koně co uteče s ohrady? nebo ti to tak řekli?..mě ta pani tvrdila že jo že je to pokad uteče a třeba pošlape někomu pole nebo zválcuje auto.....
luci byl to peugeot malej....novější..a ma pomačkane přední pravý blatník a trocha dveře,,,,prah byl z mačknutej ale už rezavej.....

No podle mě by se to mělo vtahovat na to, když kůň uteče a poválcuje něco, ne?...to zjistěte, fakt by to chtělo ty pojistky prozkoumat, že?...člověk na to přijde až se něco stane
a škodu předběžně už víš?.... to by bylo fakt hrozné, platit to

14.1.2009 12:51
dakotka

XXX.XXX.8.129

lucky napsal(a):
No podle mě by se to mělo vtahovat na to, když kůň uteče a poválcuje něco, ne?...to zjistěte, fakt by to chtělo ty pojistky prozkoumat, že?...člověk na to přijde až se něco stane
a škodu předběžně už víš?.... to by bylo fakt hrozné, platit to

no ja sem o tom byla přesvědčená....škodu nevím baba to má v servise

14.1.2009 12:58
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):
no ja sem o tom byla přesvědčená....škodu nevím baba to má v servise

no já na to taky koukám jako puk!

14.1.2009 13:36
dakotka

XXX.XXX.8.129

lucky napsal(a):
no já na to taky koukám jako puk!

když pojedeš na kole a urazíš lamborghini zrcátko, tak to jde z pojištění odpovědnosti - a stejné je to u koně - ty ho řídíš. kdyby utekl a urazil to zrcátko sám, tak ti to odpovědnost neuhradí........takže takhle to prý funguje!!

14.1.2009 15:58
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):
když pojedeš na kole a urazíš lamborghini zrcátko, tak to jde z pojištění odpovědnosti - a stejné je to u koně - ty ho řídíš. kdyby utekl a urazil to zrcátko sám, tak ti to odpovědnost neuhradí........takže takhle to prý funguje!!

No a co když jedeš na vyjíž´dce, kůŇ tě někde sejme a rozbije to auto???? To taky? Když mi neutekl z domu, ale na vyjížďce....???? Když se ti třeba splaší kůň a nechá tě na stromě

14.1.2009 16:12
ghajariy

XXX.XXX.20.223

lucky napsal(a):
No a co když jedeš na vyjíž´dce, kůŇ tě někde sejme a rozbije to auto???? To taky? Když mi neutekl z domu, ale na vyjížďce....???? Když se ti třeba splaší kůň a nechá tě na stromě

Tuhle pojistku mám taky. Je levná (kolem 400.-/ročně), ale na houby. Je fakt jen na to, když jsi na koni. Když spadneš, nesmíš zůstat na stromě, ale alespoň viset za ocas a musíš tvrdit, že jsi ho takto řídíla.
Jedině, když vedeš koně na ohlávce ( ne na uzdečce) a bez sedla, jsi honák dobytka a to máš v dopravě přednost, tak jako chodci na přechodě. Tak co kdyby jsi řekla, že jsi koně vedla a to auto ( i stojící) ti nedalo přednost?

14.1.2009 16:28
dakotka

XXX.XXX.8.129

ghajariy napsal(a):
Tuhle pojistku mám taky. Je levná (kolem 400.-/ročně), ale na houby. Je fakt jen na to, když jsi na koni. Když spadneš, nesmíš zůstat na stromě, ale alespoň viset za ocas a musíš tvrdit, že jsi ho takto řídíla.
Jedině, když vedeš koně na ohlávce ( ne na uzdečce) a bez sedla, jsi honák dobytka a to máš v dopravě přednost, tak jako chodci na přechodě. Tak co kdyby jsi řekla, že jsi koně vedla a to auto ( i stojící) ti nedalo přednost?

ale ta moje neni levna ja platim 1060,-kč amam to pravě na to kdyby muj kun něco provedl!....je to přímo zodpovědnost za škody způsobené koněm

14.1.2009 17:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

dakotka napsal(a):
ale ta moje neni levna ja platim 1060,-kč amam to pravě na to kdyby muj kun něco provedl!....je to přímo zodpovědnost za škody způsobené koněm

Teda,teď jsem na tu pojistku koukala,je tam psáno,že mi budou platit škody způsobené mnou nebo kýmkoliv z naší rodiny při JÍZDĚ NA KONI,není tam bohužel nic o tom,co by mi zaplatili,kdybych z koně spadla a kůň běžel dom a cestou způsobil nějáký škody nebo právě při jejich útěku z ohrady.Ale zítra se tam zastavím,ať mi to paní upřesní.

14.1.2009 18:37
dakotka

XXX.XXX.2.249

jaruska napsal(a):
Teda,teď jsem na tu pojistku koukala,je tam psáno,že mi budou platit škody způsobené mnou nebo kýmkoliv z naší rodiny při JÍZDĚ NA KONI,není tam bohužel nic o tom,co by mi zaplatili,kdybych z koně spadla a kůň běžel dom a cestou způsobil nějáký škody nebo právě při jejich útěku z ohrady.Ale zítra se tam zastavím,ať mi to paní upřesní.

jo ale je tam doložka V 19 tedy zospovědnost za škody spůsobené koněm...a jsou to škody za činnosti v běžném životěa ktere odpovídá vlastník nebo opatrovatel koně..jakío na co budu dvě hříbata pojištovat proti tomu že provedou něco pod jezdcemPaní mi tvrdila že je to na to pokad utečou nebo cokoliv provedou....a znam hodně lidí co maj tuto pojistku právě proto kdyby jim něco prchlo atd...

14.1.2009 18:42
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):
jo ale je tam doložka V 19 tedy zospovědnost za škody spůsobené koněm...a jsou to škody za činnosti v běžném životěa ktere odpovídá vlastník nebo opatrovatel koně..jakío na co budu dvě hříbata pojištovat proti tomu že provedou něco pod jezdcemPaní mi tvrdila že je to na to pokad utečou nebo cokoliv provedou....a znam hodně lidí co maj tuto pojistku právě proto kdyby jim něco prchlo atd...

Právě většina lidí má pojistky právě kvůli tomu, kdyby jim koně zdrhli! Jako když ti uteče pes a potrhá někde slepici. tak kůň a někomu nakopne auto..to by se snad mělo na to vztahovat, ne?

14.1.2009 19:01
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
Právě většina lidí má pojistky právě kvůli tomu, kdyby jim koně zdrhli! Jako když ti uteče pes a potrhá někde slepici. tak kůň a někomu nakopne auto..to by se snad mělo na to vztahovat, ne?

jo a právě ti všichni nakonec zjistěj že vyhodili hromadu peněz za něco, co je jim k H...
je to na mrtvici!!! měla jsem tu finančního poradce a tak jsem po něm chtěla aby mi našel pojišťovnu na tohle. je to 2 roky a ještě s ničím nepřišel všude jen když na něm jedeš

14.1.2009 19:03
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
jo a právě ti všichni nakonec zjistěj že vyhodili hromadu peněz za něco, co je jim k H...
je to na mrtvici!!! měla jsem tu finančního poradce a tak jsem po něm chtěla aby mi našel pojišťovnu na tohle. je to 2 roky a ještě s ničím nepřišel všude jen když na něm jedeš

ještě prej nejspíš tak sdružený pojištění domácnosti. tam je i odpovědnost za psa.
jen už vidím pojišťovnu jak platí za škodu způsobenou koněm

14.1.2009 19:16
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

To pojištění domácnosti máme taky,ale já si právě kvůli koním zaplatila tuhle.
Janí,já tam nic takovýho nemám,žádnou 19,a hlavně já platím 372 Kč,takže to Ty máš tu pojistku určitě jinou.

14.1.2009 19:17
lucky

XXX.XXX.230.77

bospor napsal(a):
ještě prej nejspíš tak sdružený pojištění domácnosti. tam je i odpovědnost za psa.
jen už vidím pojišťovnu jak platí za škodu způsobenou koněm

Jo, to máme myslím my!!! Tam prý je to nejlépe udělané na to když ti pes uteče a právě něco vyvede a to samé se tam vztahuje na koně...taky nám to dělal jakýsi odborník

14.1.2009 19:41
dakotka

XXX.XXX.2.249

jaruska napsal(a):
To pojištění domácnosti máme taky,ale já si právě kvůli koním zaplatila tuhle.
Janí,já tam nic takovýho nemám,žádnou 19,a hlavně já platím 372 Kč,takže to Ty máš tu pojistku určitě jinou.

no ja platím přes litr a mam tam ten dodatek....no nic pokusím se znich něco dostat a pokud ne tak kdybych měla jít do občanskeho juda tak dam všem vědět že tato pojistka není na to co si mysleli!!!tak jak slibovala pojištovna při podpisu...at jim na to neskočí další lidi

15.1.2009 06:37
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

Janí já mám stejnou pojistku co ty.Platím 1000kč!!!No to je teda super jestli to neplatí na utečence...když na koni sedím tak většinou jedu tak,aby škodu nespůsobil,ne!!!
Šmejdi jedni..
Už jsem jí letos zrušila...akorá jsem si nevšimla že se musí zrušit 6týdnů před platbou,takže jsem to o týden prošvihla a už mě přišel účet na další rok...Takže ještě rok jí budu mít..
Jinak na ty pojistky jukněte do archívu na EQCH,tam se to často probíralo..

15.1.2009 07:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

proxima napsal(a):
Janí já mám stejnou pojistku co ty.Platím 1000kč!!!No to je teda super jestli to neplatí na utečence...když na koni sedím tak většinou jedu tak,aby škodu nespůsobil,ne!!!
Šmejdi jedni..
Už jsem jí letos zrušila...akorá jsem si nevšimla že se musí zrušit 6týdnů před platbou,takže jsem to o týden prošvihla a už mě přišel účet na další rok...Takže ještě rok jí budu mít..
Jinak na ty pojistky jukněte do archívu na EQCH,tam se to často probíralo..

Janí,já myslím,že pokud jste pojistku uzavírali na to,že to platí i na volně pobíhající uteklé koně,tak se z toho nevyvlíknou,na tom si trvej a pokud to opravdu nezaplatěj,teda dle mého názoru by si to měla nechat proplatit ta ženská sama,protože je to podle mě,jakoby ona způsobila nehodu třeba s jiným autem svou bezohledností,tak bych šla klidně i do toho Juda,přesně tak,právě z toho důvodu,aby tisíce lidu neplatily Pojišťovně něco,co pro ně nemá smysl.A aby se to řádně zmedializovalo.Spousta lidí si totiž myslí,že se to na to vztahuje,ale když pak dojde ze strany Pojišťovny k placení,tak houby,houby,slavný soude.A nemáš nikde dovolání.

15.1.2009 10:16
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Janí,já myslím,že pokud jste pojistku uzavírali na to,že to platí i na volně pobíhající uteklé koně,tak se z toho nevyvlíknou,na tom si trvej a pokud to opravdu nezaplatěj,teda dle mého názoru by si to měla nechat proplatit ta ženská sama,protože je to podle mě,jakoby ona způsobila nehodu třeba s jiným autem svou bezohledností,tak bych šla klidně i do toho Juda,přesně tak,právě z toho důvodu,aby tisíce lidu neplatily Pojišťovně něco,co pro ně nemá smysl.A aby se to řádně zmedializovalo.Spousta lidí si totiž myslí,že se to na to vztahuje,ale když pak dojde ze strany Pojišťovny k placení,tak houby,houby,slavný soude.A nemáš nikde dovolání.

Stejně je ten mráz umělec!

15.1.2009 10:17
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Stejně je ten mráz umělec!

15.1.2009 10:24
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

No kráása! Já to tady mastím tužkou teď..ne mráz, ale koně kreslím.... ale mráz to umí líp.
Ovšem nevím jak u vás, ale tady celkem nic moc mráz..spíše taje. Usa má řádně mokrá kopýtka jak chodí po výběhu, tak asi vezmu rašpli a půjdeme na věc.
ale teď jdu ještě do postele a malovat..mě to bááááví..dělám kráásného araba

15.1.2009 10:25
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jaruska napsal(a):

zdarec baby, kurnik, Jaňuchu, tak teď musím uznat, že nebýt vás, vím taky absolutní prd...celou dobu jsme si říkalal, že ta pojistaka je fajn zejména z toho důvodu, že je too pojištění proti škodě způsobené koněm, a´t už s jezdcem či bez..a co si budem říakt, toho bez jezdce bude asi více...
no, musím uznat, to je teda slušné okrádání...
Januli, držím palce, a´t to vyřešíš, zkus nějak dokopat toho svědka k výpovědi, vždyť j to tvrzení proti tvrzení, tka samo, když ona tvrdí, že tam nikdo nebyl, můžeš ty napsat, že si na ní jela...aťje to hříbě nebo ne..kráva jedna...
doufám, že bude mít aspoň hemeroidy jak vlašské ořechy...

15.1.2009 10:42
dakotka

XXX.XXX.8.129

kukinatost napsal(a):
zdarec baby, kurnik, Jaňuchu, tak teď musím uznat, že nebýt vás, vím taky absolutní prd...celou dobu jsme si říkalal, že ta pojistaka je fajn zejména z toho důvodu, že je too pojištění proti škodě způsobené koněm, a´t už s jezdcem či bez..a co si budem říakt, toho bez jezdce bude asi více...
no, musím uznat, to je teda slušné okrádání...
Januli, držím palce, a´t to vyřešíš, zkus nějak dokopat toho svědka k výpovědi, vždyť j to tvrzení proti tvrzení, tka samo, když ona tvrdí, že tam nikdo nebyl, můžeš ty napsat, že si na ní jela...aťje to hříbě nebo ne..kráva jedna...
doufám, že bude mít aspoň hemeroidy jak vlašské ořechy...

no vidiš další ....tady vidíš že oklamali víc lidí...no jenže ja už tam pravě poslala to nahlašeni s popisem události takže to asi změnit nepude

15.1.2009 10:59
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):
no vidiš další ....tady vidíš že oklamali víc lidí...no jenže ja už tam pravě poslala to nahlašeni s popisem události takže to asi změnit nepude

no, to je blbé..., to už asi máš zavařeno

15.1.2009 11:01
dakotka

XXX.XXX.8.129

lucky napsal(a):
no, to je blbé..., to už asi máš zavařeno

zavařeno maj oni

15.1.2009 11:59
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

hele..normálně jsem koukla na tohle a docela o tom uvažuji.
Asi ne s koněm, jedině že by tady někdo jel taky a vzali bychom dva koně do přívěsu..dalo by se zařídit, že? Ale i jako divák by to stálo za to, že?

vymažte mezeru

http://www.juju.cz/attach/279_Esther 042009Hosteradky.doc

15.1.2009 16:48
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
hele..normálně jsem koukla na tohle a docela o tom uvažuji.
Asi ne s koněm, jedině že by tady někdo jel taky a vzali bychom dva koně do přívěsu..dalo by se zařídit, že? Ale i jako divák by to stálo za to, že?

vymažte mezeru

http://www.juju.cz/attach/279_Esther 042009Hosteradky.doc

Holky,já se tam dneska nedostala do tý pojišťovny,byli jsme jen na Kladně,ale já uzavírala pojistku ve Slaným,tak snad to vyjde zítra.
Lucí,ukážeš nám arábka,až ho domaluješšš???

15.1.2009 17:11
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Holky,já se tam dneska nedostala do tý pojišťovny,byli jsme jen na Kladně,ale já uzavírala pojistku ve Slaným,tak snad to vyjde zítra.
Lucí,ukážeš nám arábka,až ho domaluješšš???

Noo,dneska Ti to půjde dobře s rašplí,trošku roztálo,tak to nebude tak tvrdý.

15.1.2009 17:12
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Noo,dneska Ti to půjde dobře s rašplí,trošku roztálo,tak to nebude tak tvrdý.

15.1.2009 17:13
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

15.1.2009 17:16
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

15.1.2009 17:18
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

To je správná fotka.

15.1.2009 17:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

15.1.2009 17:20
jaruska

XXX.XXX.38.124

15.1.2009 17:21
jaruska

XXX.XXX.38.124

15.1.2009 17:22
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

A už se to pomalouuuučku rýsuje.

15.1.2009 23:55
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

to zas byl den já marod, míša koliku to nám ten rok pěkně začíná

16.1.2009 00:03
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
to zas byl den já marod, míša koliku to nám ten rok pěkně začíná

16.1.2009 00:05
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):

ráno jsem měla foťák a oni zrovna nebyli vůbec omrzlí jen měli količky ledu

16.1.2009 00:06
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
ráno jsem měla foťák a oni zrovna nebyli vůbec omrzlí jen měli količky ledu

16.1.2009 07:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):

Jéé,ivčí,to je mi líto obou,Tebe i Míšenky,a co měl,plynovku?Já si s plynovkama užila taky s tím Feldonem,kousnul zmrzlý trávy,šup,a už jsme chodili třeba hodinu,než se vykadil,vyprděl a celkově uvolnil.A už je dobrej???

16.1.2009 09:12
dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):
Jéé,ivčí,to je mi líto obou,Tebe i Míšenky,a co měl,plynovku?Já si s plynovkama užila taky s tím Feldonem,kousnul zmrzlý trávy,šup,a už jsme chodili třeba hodinu,než se vykadil,vyprděl a celkově uvolnil.A už je dobrej???

Ahoojte
tady do rana zase našumelilo a je takova mlha že by se mohla krajet a takove zvláštní teplo.....s pojištovnou nic noveho a mam bebičko...v neděli mě sejmula v plne rychlosti holka na lyžích.a bolí mě dole pod ramenem ten sval ale jaksi čím dál víc mam to jakoby stažene v křeči a bolí to jako když je to v křeči....ale neni to otekle ani modre....kurna když se sere tak se sere

16.1.2009 09:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

dakotka napsal(a):
Ahoojte
tady do rana zase našumelilo a je takova mlha že by se mohla krajet a takove zvláštní teplo.....s pojištovnou nic noveho a mam bebičko...v neděli mě sejmula v plne rychlosti holka na lyžích.a bolí mě dole pod ramenem ten sval ale jaksi čím dál víc mam to jakoby stažene v křeči a bolí to jako když je to v křeči....ale neni to otekle ani modre....kurna když se sere tak se sere

Jééžííš,Janí,ty máš teda pech,hele,dojdi si s tím k doktorovi,dřív,než bude pozdě,a mělas to zase nahlásit,pro případ pojišťovny.Co když tam budeš mít něco roztrženýho?
Tady je dneska krááásně,nemrzne a tím pádem je teplíčko,sluní nám tu svítíčko,mě zkazil náladu akorát vodník,zase chodil a vybíral prachy za vodu,krkavec jeden,hned nás obral o 600 Káčé,hamoun jeden.

16.1.2009 09:21
dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):
Jééžííš,Janí,ty máš teda pech,hele,dojdi si s tím k doktorovi,dřív,než bude pozdě,a mělas to zase nahlásit,pro případ pojišťovny.Co když tam budeš mít něco roztrženýho?
Tady je dneska krááásně,nemrzne a tím pádem je teplíčko,sluní nám tu svítíčko,mě zkazil náladu akorát vodník,zase chodil a vybíral prachy za vodu,krkavec jeden,hned nás obral o 600 Káčé,hamoun jeden.

jo jenže náš doktor to radši budu mazat sama......no zejtra si zlepším náladu jdu na country bál a možna i vyjedu na kobyle už se mi tu všeci smějou jestli na tom vubec jezdim

16.1.2009 09:28
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Joo,tak na Countrybálu to rozhejbeš,nebooj,a pořádně to tam rozjeď!!!Tady sice pořádává kámoš taky Countrybál,kde o půlnoci se na vstupenky vyhrává hříbátko hřebeček poníka,ale od nás je to daleko a Oldovi se tam nikdy jet nechce,páč pak si nemůže dát pivo,nic.

16.1.2009 09:34
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):
jo jenže náš doktor to radši budu mazat sama......no zejtra si zlepším náladu jdu na country bál a možna i vyjedu na kobyle už se mi tu všeci smějou jestli na tom vubec jezdim

Auuuu.... proto nechodím lyžovat.
O chumelení ani neluvit, já vyházela kolem celého baráku, jinak mi to psi zase zašlapou a postupně tady budu mít půl metru betonu.

Jinak včera jsem dělala Use kopýtka a myslela jsem, že chcípnu. To snad není možné, jak ten kůň má ocelová kopyta jak nasněží. Udělala jsem přední a byla jsem ráda, že žiju. Jsem myslela když to bude vyčvachané v mokru, že změknou...hehe...pravý opak.
Takže dnes se pokusím ty zadní..kdyby to tak šlo po jednom

16.1.2009 09:35
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Joo,tak na Countrybálu to rozhejbeš,nebooj,a pořádně to tam rozjeď!!!Tady sice pořádává kámoš taky Countrybál,kde o půlnoci se na vstupenky vyhrává hříbátko hřebeček poníka,ale od nás je to daleko a Oldovi se tam nikdy jet nechce,páč pak si nemůže dát pivo,nic.

Jo a arábka mám zatím půlku a asi se budu muset pustit do zakázky, ne si malovat ještě pro radost, takže to asi potrvá

16.1.2009 09:37
dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):

to country to je moje mam našite i šaty a sukně a šmatram po sekáčích a hledám doplnky...jen nemam tanečnika bo muj chlap nechce na country chodit...na foto modernější model

16.1.2009 09:54
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):
to country to je moje mam našite i šaty a sukně a šmatram po sekáčích a hledám doplnky...jen nemam tanečnika bo muj chlap nechce na country chodit...na foto modernější model

16.1.2009 14:14
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):

Noo,to je vono,Janí,takhle se má řádit na countrybále!!!
My byli chvíli venku.

16.1.2009 14:16
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Noo,to je vono,Janí,takhle se má řádit na countrybále!!!
My byli chvíli venku.

Tady je dneska skoro celej den opravdu náádherně.

16.1.2009 14:17
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady je dneska skoro celej den opravdu náádherně.

Klucí.

16.1.2009 14:18
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Kulička .

16.1.2009 14:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Kulička .

Buffíno byl mooc šikovnej.

16.1.2009 14:20
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Buffíno byl mooc šikovnej.

Moruš takýý.

16.1.2009 14:21
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Moruš takýý.

Na kraji města.

16.1.2009 14:23
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Na kraji města.

Už jsme doma,ale to bylo straaašnýýýý,já musela chodit!!!Úúúúúúúúúú!!

16.1.2009 19:27
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Už jsme doma,ale to bylo straaašnýýýý,já musela chodit!!!Úúúúúúúúúú!!

a já chci sluníčko úúúúúúúúúúúúúúúú

16.1.2009 19:30
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
a já chci sluníčko úúúúúúúúúúúúúúúú

Hihi,Ivčí,koukám,že už máš lepší náladu,to je supéééééééééééééééééér!!!!
Zato mě jí zase zkazilo to,že se mi ZASE rozbil zip na chapsech,no je to rok,co jsem je měla v opravě,taky zipy.Takže vidina,že zase budu nějákou dobu bez chapsů mě uvádí v šílenství,nesnáším rozbitý věci.

16.1.2009 19:48
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Hihi,Ivčí,koukám,že už máš lepší náladu,to je supéééééééééééééééééér!!!!
Zato mě jí zase zkazilo to,že se mi ZASE rozbil zip na chapsech,no je to rok,co jsem je měla v opravě,taky zipy.Takže vidina,že zase budu nějákou dobu bez chapsů mě uvádí v šílenství,nesnáším rozbitý věci.

jo to dovede nasr.... zvlášť teď v zimě jsou potřeba
jo je mi líp a jsem už i vyspalá
mlha dneska byla velká. a na režim sport nejde v mlze fotit

16.1.2009 19:53
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
jo to dovede nasr.... zvlášť teď v zimě jsou potřeba
jo je mi líp a jsem už i vyspalá
mlha dneska byla velká. a na režim sport nejde v mlze fotit

Noo,právě,v létě by mě to zas tak naštvalo,ale teď...
To je fajn,že už jsem lepší,a co koník,už je taky dobrej???

17.1.2009 07:58
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Noo,právě,v létě by mě to zas tak naštvalo,ale teď...
To je fajn,že už jsem lepší,a co koník,už je taky dobrej???

Teda koukám,co jsem to včéra psala,tam mělo být-to je fajn,že už JSEŠ lepší.
Tady je zase dneska zima,to je hrůza,já už myslela,že bude theplo a vono prdlajs.

17.1.2009 08:17
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Teda koukám,co jsem to včéra psala,tam mělo být-to je fajn,že už JSEŠ lepší.
Tady je zase dneska zima,to je hrůza,já už myslela,že bude theplo a vono prdlajs.

Taky jsem tůdle dělala pořádek v sedlovně,ale od tý doby nemůůůžu nic najít,hrůůůza.Ale našla jsem nějáký věci,který nebudu potřebovat,tak to pak nafotím a dám do bazárku.

17.1.2009 08:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Taky jsem tůdle dělala pořádek v sedlovně,ale od tý doby nemůůůžu nic najít,hrůůůza.Ale našla jsem nějáký věci,který nebudu potřebovat,tak to pak nafotím a dám do bazárku.

Takhle fakt asi jednou skončím.

17.1.2009 08:40
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Takhle fakt asi jednou skončím.

No páni! ten je dooost dobrý!!!!

17.1.2009 08:48
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Viiď?Ale já k tomu chci ještě koně.

17.1.2009 08:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Viiď?Ale já k tomu chci ještě koně.

Heléé,kráásný obojživelný sáááně!!!!
http://zvirata.bazos. cz/inzerat/2892177/Prodam-sane-za- kone.php

17.1.2009 08:52
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Heléé,kráásný obojživelný sáááně!!!!
http://zvirata.bazos. cz/inzerat/2892177/Prodam-sane-za- kone.php

No jo, to je sranda. Ale ono toho sněhu dlouho tady nebude.
Dneska celekm vysvítá sluníčko, tak s Usou vyjedeme vén. Už se těším

17.1.2009 09:26
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
No jo, to je sranda. Ale ono toho sněhu dlouho tady nebude.
Dneska celekm vysvítá sluníčko, tak s Usou vyjedeme vén. Už se těším

tady taky vysvítá, tak doufám že nezaleze než nabiju baterky
ale ven jet nemůžu jsem ještě marod. mám kontrolku a nehodlám ti riskovat
dost na tom že má přijít nějaká holčina učit se jezdit.

17.1.2009 09:56
lucky

XXX.XXX.230.77

bospor napsal(a):
tady taky vysvítá, tak doufám že nezaleze než nabiju baterky
ale ven jet nemůžu jsem ještě marod. mám kontrolku a nehodlám ti riskovat
dost na tom že má přijít nějaká holčina učit se jezdit.

Já fotit asi nee, ale usu hodím k čipovi i se sedlem...odpoledne se pak s ní projedu a před tím půjdu se psy na velký špacír

17.1.2009 09:56
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Já fotit asi nee, ale usu hodím k čipovi i se sedlem...odpoledne se pak s ní projedu a před tím půjdu se psy na velký špacír

nebo je vezmu do saní..to ještě nevím

17.1.2009 10:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
nebo je vezmu do saní..to ještě nevím

Jéé,Lucí,tak foť,jooo?
No jo,Ivčí,to já bych si taky nelajzla,to je pak zákon schválnosti,že budeš pět minut pryč a někdo přjde.

17.1.2009 11:11
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jéé,Lucí,tak foť,jooo?
No jo,Ivčí,to já bych si taky nelajzla,to je pak zákon schválnosti,že budeš pět minut pryč a někdo přjde.

No já teď cvakla něco ve výběhu ..ale jen psy..Usa tam chrápe za stájí zaparkovaná. Jdu ji nasedlat a zajedeme k Čipovi, ale chci se juknout na rybník jak to vypadá s ledem.a sedlo pak nechám tam a odpoledne bych se projela.

17.1.2009 15:52
dakotka

XXX.XXX.2.249

lucky napsal(a):
No já teď cvakla něco ve výběhu ..ale jen psy..Usa tam chrápe za stájí zaparkovaná. Jdu ji nasedlat a zajedeme k Čipovi, ale chci se juknout na rybník jak to vypadá s ledem.a sedlo pak nechám tam a odpoledne bych se projela.

čáááu tak dnes sem byla na kobyle venku ale jen taka jizdarna pač je tak tlusta že sem musela dvakrat dotahovat jak mi ušlaa po chvilce už byla cítit jak se potí....potom sem vzala fotak a šla fotot no nastavila sem tam clony a časy a kuva pak mě malem jeblo...a ted mam dilema co na to country jestli klasika ryhle bo to co minule nebo klasika dlouha sukně.....

17.1.2009 16:42
dakotka

XXX.XXX.2.249

dakotka napsal(a):
čáááu tak dnes sem byla na kobyle venku ale jen taka jizdarna pač je tak tlusta že sem musela dvakrat dotahovat jak mi ušlaa po chvilce už byla cítit jak se potí....potom sem vzala fotak a šla fotot no nastavila sem tam clony a časy a kuva pak mě malem jeblo...a ted mam dilema co na to country jestli klasika ryhle bo to co minule nebo klasika dlouha sukně.....

brdo ted koukam z okna a babky skostela cca 70-80 let po tý ledovici co je tu místo cesty to ženou na kolech..třepou se na tom ....to je teda marast....nooo jak je to přesvětlené

17.1.2009 17:44
bospor

XXX.XXX.193.16

dakotka napsal(a):
brdo ted koukam z okna a babky skostela cca 70-80 let po tý ledovici co je tu místo cesty to ženou na kolech..třepou se na tom ....to je teda marast....nooo jak je to přesvětlené

já to zas mívám tmavě modrý

17.1.2009 17:47
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
já to zas mívám tmavě modrý

všechno musím zesvětlovat

17.1.2009 17:48
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
všechno musím zesvětlovat

jde mi to jak psovi pastva

17.1.2009 17:49
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
jde mi to jak psovi pastva

17.1.2009 17:51
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):

slečně to na gastonovi docela šlo seděla poprvé jenže westernový sedlo jí drží. příště v anglii to asi bude jiný

17.1.2009 18:23
dakotka

XXX.XXX.2.249

bospor napsal(a):
slečně to na gastonovi docela šlo seděla poprvé jenže westernový sedlo jí drží. příště v anglii to asi bude jiný

no ja fotim většinou na automat a clonu a čas nenastavuju no dnes že to zkusim a znadhernych fotek je humus přitommi tak krasně běhali(koně)..todle je když nastavim automat...tak pohoda..jenže mě to nějak přesfítil ten sníh..ty dnesšní

17.1.2009 18:45
bospor

XXX.XXX.193.16

dakotka napsal(a):
no ja fotim většinou na automat a clonu a čas nenastavuju no dnes že to zkusim a znadhernych fotek je humus přitommi tak krasně běhali(koně)..todle je když nastavim automat...tak pohoda..jenže mě to nějak přesfítil ten sníh..ty dnesšní

na automat to mívám hodně rozmazaný když stojej na místě tak se to dá

17.1.2009 18:47
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
na automat to mívám hodně rozmazaný když stojej na místě tak se to dá

jo sluníčko jsem pochopitelně prošvihla svítilo chvíli rano a dost

17.1.2009 18:49
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
jo sluníčko jsem pochopitelně prošvihla svítilo chvíli rano a dost

je chybička se vloudila to měla být tahle

17.1.2009 18:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Taky mívám občas,a jako naschvál,pěkný fotky mázlý,no většinou ty v pohybu.

17.1.2009 19:01
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Taky mívám občas,a jako naschvál,pěkný fotky mázlý,no většinou ty v pohybu.

Loupla po mě vokem.

17.1.2009 19:02
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Loupla po mě vokem.

17.1.2009 19:05
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Ivčí,slečna sedí teda na to,že sedí teda prvně,perfektně,to mě stráášně moc mrzí,že mě nevyfotil někdo,když jsem seděla poprvé,ale sedím furt stejně blbě,tak je to asi jedno.
Janí,jedině sukni!!!

17.1.2009 20:25
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Ivčí,slečna sedí teda na to,že sedí teda prvně,perfektně,to mě stráášně moc mrzí,že mě nevyfotil někdo,když jsem seděla poprvé,ale sedím furt stejně blbě,tak je to asi jedno.
Janí,jedině sukni!!!

já taky nemám nic. několik let nemám jedinou fotku njn nebyli digitály
máme smůlu
a ona bude mít smůlu příště protože potřebuje jezdit na anglii

17.1.2009 20:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
já taky nemám nic. několik let nemám jedinou fotku njn nebyli digitály
máme smůlu
a ona bude mít smůlu příště protože potřebuje jezdit na anglii

Nebyly,to máš pravdu,moc mě mrzí,že nemám vyfocený ani koníky,kteří mě učili jezdit,tak ráda bych občas nad fotečkama zavzpomínala na moje oblíbence.
A Ty už nemáš anglický sedlo?

17.1.2009 20:58
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Nebyly,to máš pravdu,moc mě mrzí,že nemám vyfocený ani koníky,kteří mě učili jezdit,tak ráda bych občas nad fotečkama zavzpomínala na moje oblíbence.
A Ty už nemáš anglický sedlo?

ale jooo mám. jen sem zvědavá jak se na něm bude hočině sedět a jak dlouho
western drží nohy na místě aby nevlály a tělo na koni
z anglie je člověk na zemi raz dva
gaston je taková dobrá duše tak jí snad hned nesundá

17.1.2009 23:28
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
ale jooo mám. jen sem zvědavá jak se na něm bude hočině sedět a jak dlouho
western drží nohy na místě aby nevlály a tělo na koni
z anglie je člověk na zemi raz dva
gaston je taková dobrá duše tak jí snad hned nesundá

asi se pos.. už zase chumelí

18.1.2009 09:18
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
asi se pos.. už zase chumelí

Tady taky napadlo,ale jen opravdu trošíčku.Už se letos závějí asi nedočkám.

18.1.2009 09:54
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Tady taky napadlo,ale jen opravdu trošíčku.Už se letos závějí asi nedočkám.

Tady napadlo pár cm, nic moc, ale je to mkré a hnusné. Takže jsem to vyházela kolem celého baráku, jinak mi to psi zašlapou..bychom tady postupně měli víc a víc ledu kolem baráku
Ale jinak tady nesněží a snad ani nebude

18.1.2009 10:16
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
Tady napadlo pár cm, nic moc, ale je to mkré a hnusné. Takže jsem to vyházela kolem celého baráku, jinak mi to psi zašlapou..bychom tady postupně měli víc a víc ledu kolem baráku
Ale jinak tady nesněží a snad ani nebude

tak napadly jen 2cm zapoměla sem přikrejt auto

18.1.2009 10:18
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
tak napadly jen 2cm zapoměla sem přikrejt auto

mlha zase

18.1.2009 10:19
bospor

XXX.XXX.193.16

18.1.2009 11:41
lucky

XXX.XXX.230.77

bospor napsal(a):

Tady svítí sluníčko, je krásně, pojedu někde se projet do Bašky a Janovic kolem 2 hodinky..to bude prima! Už se těším

18.1.2009 14:04
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Jé,ty kočky jsou super,jak jich je hodně!
Tady je taky mlha,obzváště v místech,kde mi Moruše zafuní do fotyho přístroje.

18.1.2009 14:06
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jé,ty kočky jsou super,jak jich je hodně!
Tady je taky mlha,obzváště v místech,kde mi Moruše zafuní do fotyho přístroje.

Ale mlha tu je,a ještě hned namrzá.

18.1.2009 14:08
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ale mlha tu je,a ještě hned namrzá.

Koupili jsme v kauflandu mandarinky,a ty nařádi tam měli v nich zamíchaný i takový starý,suchý,tak ty se jíst nedaj,tak je dávám koním,a co ty mi vždycky vykouzlej za ksichty,to jeden žasne.

18.1.2009 14:09
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Koupili jsme v kauflandu mandarinky,a ty nařádi tam měli v nich zamíchaný i takový starý,suchý,tak ty se jíst nedaj,tak je dávám koním,a co ty mi vždycky vykouzlej za ksichty,to jeden žasne.

18.1.2009 14:10
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Kačenka teda žádnej takovej ksichtík nevydá ze sebe,ale očíčkama ze mě vytahuje ještě kousek tý mandarinky.

18.1.2009 14:12
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Kačenka teda žádnej takovej ksichtík nevydá ze sebe,ale očíčkama ze mě vytahuje ještě kousek tý mandarinky.

Klucí se honěj.
Jo a normálně mi začaly obě kobči docela línat,klucí né,ale obě holky.Žeee by už šlo jaro???

18.1.2009 14:13
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Klucí se honěj.
Jo a normálně mi začaly obě kobči docela línat,klucí né,ale obě holky.Žeee by už šlo jaro???

Piere,nechceš hříbáátkoo???

Přidejte reakci

Přidat smajlík