Ahoj všem koníkářům S kamarádkou bychom si rády zavzpomínaly na staré dobré časy strávené u koní a chtěly bychom si vyjet na vyjížďku krásnou zimní přírodou, pořídit pár fotek... Kdo máte koníky a byli byste ochotni \"půjčit\", budeme moc rády. Cenu respektujeme - nebude-li přemrštěná
Balík mrkve s sebou samozřejmostí
Můžeme Vám pak třeba koníky i nafotit (obě máme zrcadlovky) sice nejsme žádný profi, ale každá zkušenost vítána
a foteček není nikdy dost... Nebyla by to samozřejmě přepadovka na půl dne (mám malé závislé mimi
).... Nejlíp už tenhle víkend - přijede manža, může hlídat
Tak dejte vědět
Krásný den Vám i Vašim miláčkům!
moninka
napsal(a):
Ahoj všem koníkářům S kamarádkou bychom si rády zavzpomínaly na staré dobré časy strávené u koní a chtěly bychom si vyjet na vyjížďku krásnou zimní přírodou, pořídit pár fotek... Kdo máte koníky a byli byste ochotni \"půjčit\", budeme moc rády. Cenu respektujeme - nebude-li přemrštěná
Balík mrkve s sebou samozřejmostí
Můžeme Vám pak třeba koníky i nafotit (obě máme zrcadlovky) sice nejsme žádný profi, ale každá zkušenost vítána
a foteček není nikdy dost... Nebyla by to samozřejmě přepadovka na půl dne (mám malé závislé mimi
).... Nejlíp už tenhle víkend - přijede manža, může hlídat
Tak dejte vědět
Krásný den Vám i Vašim miláčkům!
Ahoj,zkus Vlaďku Benešovou v Jivně,jestli to není pro Tebe daleko.
Jestli budeš mít zájem,telefon ti pošlu na mejla.
J.
moninka
napsal(a):
Hmm máme stejné záliby - přirozená komunikace a dálkové vyjížďky - to je sen... No snad jednou
No,já jsem věčný začátečník,ale zajímá mě to.
Vlaďka tam má asi 20 koní,různého stáří,většinou 4étéčka,má tam snad i QH,prostě tam je pro koníky ráj.
Tak číslo píšu a moc jí pozdravuj od Jarči ze Slanýho!
jaruska
napsal(a):
No,já jsem věčný začátečník,ale zajímá mě to.
Vlaďka tam má asi 20 koní,různého stáří,většinou 4étéčka,má tam snad i QH,prostě tam je pro koníky ráj.
Tak číslo píšu a moc jí pozdravuj od Jarči ze Slanýho!
Jasně že budu pozdravovat, jestli to klapne Tý jo takový stádo... Já jsem taky věčný začátečník, ale až se mi budou jednou na pastvině pást vlastní koníci, o jiném přístupu ani neuvažuju, chytlo mě to za srdce
Tak Ti moc moc děkuju
moninka
napsal(a):
Jasně že budu pozdravovat, jestli to klapne Tý jo takový stádo... Já jsem taky věčný začátečník, ale až se mi budou jednou na pastvině pást vlastní koníci, o jiném přístupu ani neuvažuju, chytlo mě to za srdce
Tak Ti moc moc děkuju
Číslo máš na mejlu,budu moc držet palečky,ať to vyjde!!!!
Strašně ráda bych se tam k ní taky podívala
,ale to je vejlet na celej den a ty mojke hemelky by tu byly chudinky samy,to já je neopustím.