Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.1.2009 12:15
pierrette

XXX.XXX.51.173

Ahoj Jani, potřebovala bych sehnat nepromokavou deku, 135 - 145cm, koukala jsem do bazárku u vás v obchůdku, ale nemáte tam žádnou :( Nejlíp moc nepodloženou, nějakou pláštěnku třeba. Mohla by být i nová pokud se dá někde objednat, ale levná no, zas tak moc ji nevyužijem, takže je mi líto vyhodit za to 1500 atd dík Petra z Třince

16.1.2009 13:14
dakotka

XXX.XXX.8.129

pierrette napsal(a):
Ahoj Jani, potřebovala bych sehnat nepromokavou deku, 135 - 145cm, koukala jsem do bazárku u vás v obchůdku, ale nemáte tam žádnou :( Nejlíp moc nepodloženou, nějakou pláštěnku třeba. Mohla by být i nová pokud se dá někde objednat, ale levná no, zas tak moc ji nevyužijem, takže je mi líto vyhodit za to 1500 atd dík Petra z Třince

čoveče ani u HKM ani u ekkia sem nenašla nic pod 1500,-kč ale budu pátrat dál pokad se něco šikne....

16.1.2009 13:23
klawdie

XXX.XXX.94.254

pierrette napsal(a):

jsem se ti koukla do méhooblíbeného krámku a jediné co jsem našla je pláštěnka zde...http://www.zooprodukt. com/index.php?zbozi_detail =42501
2 mezery

Přidejte reakci

Přidat smajlík