Hnědá a rezetá po čtvrté

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

buggyna

18.1.2009 18:28
buggyna

XXX.XXX.81.124

Naštěstí nepotkala
kupodivu venku i ti první a Elča s Dolčou ve velkym.Kuci na jízdárně,ale ty tam jen chudáci stáli na místě a čučeli holky se alespoň popásavali

sadzi saj

18.1.2009 19:11
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):
Naštěstí nepotkala
kupodivu venku i ti první a Elča s Dolčou ve velkym.Kuci na jízdárně,ale ty tam jen chudáci stáli na místě a čučeli holky se alespoň popásavali

Jé rozkošná fotečka

Jj, Jířa byla s Kasim a když jsem jela dom, tak s Teify, tak je možná potom i dala ven, Elčí byla s Dolčou v tom větším, tak jsem jim tam každé dala aspoň hromadu sena, ať se nenudí a napapkaj a zahřejou, jenže to maj stejně za hoďku dvě zpucovaný

Jinak ve velkým??

Jsem s tebou venku solidně vymrzla, jsem pak myslela, že se u krbu nerozehřeju

buggyna

19.1.2009 10:34
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jé rozkošná fotečka

Jj, Jířa byla s Kasim a když jsem jela dom, tak s Teify, tak je možná potom i dala ven, Elčí byla s Dolčou v tom větším, tak jsem jim tam každé dala aspoň hromadu sena, ať se nenudí a napapkaj a zahřejou, jenže to maj stejně za hoďku dvě zpucovaný

Jinak ve velkým??

Jsem s tebou venku solidně vymrzla, jsem pak myslela, že se u krbu nerozehřeju

Dík, to víš, Blanča

no ve velkym...tak to jim asi zdrhly...měli to otevřený,a byly úplně vzádu

Teď mi psala Silva, že by dneška šla s Brambuš ven, a že je zvědavá, co ten nový kopytář řekne...že jí se zdá,že teď má Brambor krátkou tu kopytní stěnu.
Tak snad teď když je hezky bude chodit častěji

sadzi saj

19.1.2009 11:32
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Dík, to víš, Blanča

no ve velkym...tak to jim asi zdrhly...měli to otevřený,a byly úplně vzádu

Teď mi psala Silva, že by dneška šla s Brambuš ven, a že je zvědavá, co ten nový kopytář řekne...že jí se zdá,že teď má Brambor krátkou tu kopytní stěnu.
Tak snad teď když je hezky bude chodit častěji

Jj, Blanča šikulka My se zatím nějak nemůžeme na focení shodnout

Tak to nestačím zírat a docela nechápu, pač jsem je tam zavírala, tak to museli leda přeskočit , ale jestli to měli otevřený no to čučím a divím se, že ta moje čůzina hned nezdrhla

No vidíš, tak třeba se jí nechtělo v tom hnusu nebo něco měla

Tak by to zítra možná šlo, že bych to prohodila s pátkem

buggyna

19.1.2009 11:45
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, Blanča šikulka My se zatím nějak nemůžeme na focení shodnout

Tak to nestačím zírat a docela nechápu, pač jsem je tam zavírala, tak to museli leda přeskočit , ale jestli to měli otevřený no to čučím a divím se, že ta moje čůzina hned nezdrhla

No vidíš, tak třeba se jí nechtělo v tom hnusu nebo něco měla

Tak by to zítra možná šlo, že bych to prohodila s pátkem

no mě spíš napadlo,že si to zas otevřely...pamatuješ jak si naše holky taky otvíraly to břevno než sme to opravily byly zvádu..ale bůh ví jak dlouho...třeba pak ještě utekla

jj,mylsim že se jí nechtělo,a ani se nedivímnaštěstí je ale Brambula i přesto hodná a nedělá tlaky. Jen se mi předevčírem všeho lekalajak nikam teď nechodí,tak všechno je bubák

sadzi saj

19.1.2009 12:53
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no mě spíš napadlo,že si to zas otevřely...pamatuješ jak si naše holky taky otvíraly to břevno než sme to opravily byly zvádu..ale bůh ví jak dlouho...třeba pak ještě utekla

jj,mylsim že se jí nechtělo,a ani se nedivímnaštěstí je ale Brambula i přesto hodná a nedělá tlaky. Jen se mi předevčírem všeho lekalajak nikam teď nechodí,tak všechno je bubák

Jj, no tak to jsem zvědavá, co z nich ve stáji vypadne, že tam s tím holky provedly a jak dlouho tam vydržely, zdrhalky, ale nedivím se jim

Už aby bylo lepší počasí a dalo se trénovat, už teď se těším zase na Romanu a až začneme něco dělat

buggyna

19.1.2009 13:33
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, no tak to jsem zvědavá, co z nich ve stáji vypadne, že tam s tím holky provedly a jak dlouho tam vydržely, zdrhalky, ale nedivím se jim

Už aby bylo lepší počasí a dalo se trénovat, už teď se těším zase na Romanu a až začneme něco dělat

A na kdy to plánuješ?
Myslíš,že jí pak mám napsat nějak dopředu?

sadzi saj

19.1.2009 14:34
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
A na kdy to plánuješ?
Myslíš,že jí pak mám napsat nějak dopředu?

No nejlépe hned, jak bude pojízdná jízdárna , ale tenhle měsíc plus ten další musím něco doplatit, abych to už měla z krku, takže ani nebudou penízky asi , takže nejspíš až v březnu

Jj, určo by jí to chtělo písnout maila, klidně i teď, že by si chtěla to a to a zda to bude možné a počítala s tebou

Hele, kdy myslíš, že zase příště dorazí na ty kopýtka??

buggyna

19.1.2009 14:42
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No nejlépe hned, jak bude pojízdná jízdárna , ale tenhle měsíc plus ten další musím něco doplatit, abych to už měla z krku, takže ani nebudou penízky asi , takže nejspíš až v březnu

Jj, určo by jí to chtělo písnout maila, klidně i teď, že by si chtěla to a to a zda to bude možné a počítala s tebou

Hele, kdy myslíš, že zase příště dorazí na ty kopýtka??

to netušim...podle toho co řekne.Ale myslím že třeba k Péťě pojede po měsíci a něco(?) a ty maj s nožkama velké problémy, takže že k nám třeba až po 2 měsících

tak já sí v nejbližší době písnu...

sadzi saj

19.1.2009 14:51
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
to netušim...podle toho co řekne.Ale myslím že třeba k Péťě pojede po měsíci a něco(?) a ty maj s nožkama velké problémy, takže že k nám třeba až po 2 měsících

tak já sí v nejbližší době písnu...

Tak jsem se teď dočetla, že si mismonka taky strouhá sama

Dej pak vědět, co písla, jé já už bych šla trénovat, ale to si ještě počkám, než na to bude počasí

buggyna

19.1.2009 15:24
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Tak jsem se teď dočetla, že si mismonka taky strouhá sama

Dej pak vědět, co písla, jé já už bych šla trénovat, ale to si ještě počkám, než na to bude počasí

teď jí psát nebudu...až bude trochu víc času

jj, to vím. Jen občas jí na to přijede někdo mrknout a říct co a jak. Je to podle mě i lepší...ty víš co a jak.Jak chodíte,co vadí či nevadí,a podle toho si to srovnáš.
No sem na ten zítřek zvědavá...co se zas dovim za novinky
Akorát PP se mi pořád nějak nezdá teď se jí na něm začali dělat i zvláštní prasklinky...třeba v půlce kopyta

sadzi saj

19.1.2009 15:32
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
teď jí psát nebudu...až bude trochu víc času

jj, to vím. Jen občas jí na to přijede někdo mrknout a říct co a jak. Je to podle mě i lepší...ty víš co a jak.Jak chodíte,co vadí či nevadí,a podle toho si to srovnáš.
No sem na ten zítřek zvědavá...co se zas dovim za novinky
Akorát PP se mi pořád nějak nezdá teď se jí na něm začali dělat i zvláštní prasklinky...třeba v půlce kopyta

Fakt?? Kecáš, tak to je hustý, nám totiž taky na předku a mám pocit, že taky na PP, uprostřed kopyta takový prasklinky, chci se na to zeptat Podhajdy.

buggyna

19.1.2009 15:36
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Fakt?? Kecáš, tak to je hustý, nám totiž taky na předku a mám pocit, že taky na PP, uprostřed kopyta takový prasklinky, chci se na to zeptat Podhajdy.

přijede dneska,viď?
já se na to zítra taky zeptám
mi pak napiš co ti k tomu řikal.... já už si toho všimla minule,to měla jednu(i vodorovnou) a teď i pár svislích. Připomíná mi to,jako kdyby tam byl vzduch a dělal bobliny který pak prasknou. Je to blbost,ale vypadá to tak

sadzi saj

19.1.2009 16:01
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
přijede dneska,viď?
já se na to zítra taky zeptám
mi pak napiš co ti k tomu řikal.... já už si toho všimla minule,to měla jednu(i vodorovnou) a teď i pár svislích. Připomíná mi to,jako kdyby tam byl vzduch a dělal bobliny který pak prasknou. Je to blbost,ale vypadá to tak

Jo jo, po o mi psal, že po pátý je u mě

No taky jsem na to zvědavá, co to je a myslíš, že by si mě zítra případně mohla vzít z Mělníka?? Musím to ještě promyslet, ale snad bych nic mít neměla jinýho

Elí to má vodorovný.

buggyna

19.1.2009 16:31
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jo jo, po o mi psal, že po pátý je u mě

No taky jsem na to zvědavá, co to je a myslíš, že by si mě zítra případně mohla vzít z Mělníka?? Musím to ještě promyslet, ale snad bych nic mít neměla jinýho

Elí to má vodorovný.

mohla bych tě zvít z Mělníka.

buggyna

19.1.2009 19:32
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Naštěstí nepotkala

Tak jak? co říkal?

sadzi saj

20.1.2009 09:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Tak jak? co říkal?

Čus,

tak mám po výletě šéfik Mirkovi včera dal cca 800 ks světýlek, který musí být do konce měsíce hotový, takže budu dneska makat, až se ze mě bude kouřit a mám na víkend o zábavu postaráno. Bych do toho kopla, fakt, no aspoň budou ale penízky no, tak snad příště.

Jinak no byl nějaký napružený Prý to bylo z náhlého přechody teplot a vlhkosti počasí, jak začlo ze dne na den solidně mrznout, tak se to prý koním dělá a ohledně toho chození, protože jsem mu říkala, že když namrzlo, nechtěla chodit a loni přitom chodila, tak to je z toho, co jsme se bavili a mysleli si, že ono to není, že předtím stála celou dobu v bahně, takže na měkkém a najednou je tvrdo a taky z toho rozmáčený jsou ty kopyta, takže je to z toho a prý u Vás to samý, že tam máte taky bahno a že ti to říkal, proč nechodí

buggyna

20.1.2009 10:10
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Čus,

tak mám po výletě šéfik Mirkovi včera dal cca 800 ks světýlek, který musí být do konce měsíce hotový, takže budu dneska makat, až se ze mě bude kouřit a mám na víkend o zábavu postaráno. Bych do toho kopla, fakt, no aspoň budou ale penízky no, tak snad příště.

Jinak no byl nějaký napružený Prý to bylo z náhlého přechody teplot a vlhkosti počasí, jak začlo ze dne na den solidně mrznout, tak se to prý koním dělá a ohledně toho chození, protože jsem mu říkala, že když namrzlo, nechtěla chodit a loni přitom chodila, tak to je z toho, co jsme se bavili a mysleli si, že ono to není, že předtím stála celou dobu v bahně, takže na měkkém a najednou je tvrdo a taky z toho rozmáčený jsou ty kopyta, takže je to z toho a prý u Vás to samý, že tam máte taky bahno a že ti to říkal, proč nechodí

Tak to pěkně kecá,pže sme s M. řikaly, jestli to nemůže být z toho jak je na písku,a on že by to nemělo mít vliv, a že si myslí že to neni v kopytech ale někde jinde
napružený? Myslíš že kvůli tomu že sem mu psala? Nebo že máš "blbý" otázky?

sadzi saj

20.1.2009 10:29
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Tak to pěkně kecá,pže sme s M. řikaly, jestli to nemůže být z toho jak je na písku,a on že by to nemělo mít vliv, a že si myslí že to neni v kopytech ale někde jinde
napružený? Myslíš že kvůli tomu že sem mu psala? Nebo že máš "blbý" otázky?

No mě to bylo jasný a v duchu jsem si říkala, proč ti to teda taky neřekl, když si se ho na to ptala, ale nechtěla jsem se s ním nějak přít, že ti to neříkal a tak, znáš ho. Spíš byl naštvaný asi, tak na Vás prudil, ale nechápu proč, si mu řekla, jaký máš problém no nevim, říkal, že mezi svátkama měl volno a jezdil a byl na čundru a že koně chodili po všem ok, že je má prostě pořád na tvrdém a stejném povrchu, což na jednu stranu chápu, loňskou zimu jsme byli vzadu na trávě a tyhle problémy jsme neměli

Nevím, kvůli čemu, ale že mám blbý otázky si nemyslím, on je rád, když se člověk ptá a může mu něco vysvětlovat

buggyna

20.1.2009 10:32
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No mě to bylo jasný a v duchu jsem si říkala, proč ti to teda taky neřekl, když si se ho na to ptala, ale nechtěla jsem se s ním nějak přít, že ti to neříkal a tak, znáš ho. Spíš byl naštvaný asi, tak na Vás prudil, ale nechápu proč, si mu řekla, jaký máš problém no nevim, říkal, že mezi svátkama měl volno a jezdil a byl na čundru a že koně chodili po všem ok, že je má prostě pořád na tvrdém a stejném povrchu, což na jednu stranu chápu, loňskou zimu jsme byli vzadu na trávě a tyhle problémy jsme neměli

Nevím, kvůli čemu, ale že mám blbý otázky si nemyslím, on je rád, když se člověk ptá a může mu něco vysvětlovat

Jasně, to sem si mohla myslet Že si bude myslet,že chci strouhat s někym jinym jen kvůli tomu že sme měli problém
Po tom co sem si přečetla, bych tak i tak začla strouhat s někym jinym. Ani Péťě na němocný kopyta nejezdí každý měsíc

buggyna

20.1.2009 10:49
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Naštěstí nepotkala

nevíš jak to tedy teď máme s tím razítkem na převoz?

sadzi saj

20.1.2009 11:48
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Jasně, to sem si mohla myslet Že si bude myslet,že chci strouhat s někym jinym jen kvůli tomu že sme měli problém
Po tom co sem si přečetla, bych tak i tak začla strouhat s někym jinym. Ani Péťě na němocný kopyta nejezdí každý měsíc

Myslíš?? Já nevím no, nějak se v něm nevyznám

Já nevím no, jsem z toho docela zmatená a nevím, zda u něj zůstat nebo ne

Koukej dneska řádně poslouchat a pak podat info a i co vlastně Meg na to

sadzi saj

20.1.2009 11:53
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):

No od minulýho roku je zrušený kulatý razítko, takže ti pro přesun i na sportovní akce stačí pouze průkaz koně s řádně vedeným očkováním proti chřipce plus vyšetření na anémii ne starší 24 měsíců, takže to by jsme měli mít hotový od minulýho roku, co jsme jeli k Moudrýmu, což tedy vlastně propadne

buggyna

20.1.2009 11:53
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Myslíš?? Já nevím no, nějak se v něm nevyznám

Já nevím no, jsem z toho docela zmatená a nevím, zda u něj zůstat nebo ne

Koukej dneska řádně poslouchat a pak podat info a i co vlastně Meg na to

No určitě bude říkat plno věcí jinak a i ty kopyta budou asi vypadat trochu jinak. Meg sem to neřikala,ale jestli byl včera i u nás, už to ví. A jestli ne, tak to asi uvidí dneska Ale prostě je to moje rozhodnutí a nikdo se za to na mě zlobit nemůže. Teda asi může, ale jestli tohle bude Brambů vyhovovat víc... já chci aby to byl každodenně použitelnej kůň, proto sem si jí pořizovala a proto jí živím. Ne jen aby se flákala ve výběhu, a na to prostě potřebuje 100% pohodlí.

Takže asi tak

buggyna

20.1.2009 11:55
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No od minulýho roku je zrušený kulatý razítko, takže ti pro přesun i na sportovní akce stačí pouze průkaz koně s řádně vedeným očkováním proti chřipce plus vyšetření na anémii ne starší 24 měsíců, takže to by jsme měli mít hotový od minulýho roku, co jsme jeli k Moudrýmu, což tedy vlastně propadne

takže když sme se o pár dní sekli s očkováním,můžou někde dělat problémy na anémii? co,kdy jak a proč?
nějak nechápu...jak se to vyšetřuje?

sadzi saj

20.1.2009 12:02
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
No určitě bude říkat plno věcí jinak a i ty kopyta budou asi vypadat trochu jinak. Meg sem to neřikala,ale jestli byl včera i u nás, už to ví. A jestli ne, tak to asi uvidí dneska Ale prostě je to moje rozhodnutí a nikdo se za to na mě zlobit nemůže. Teda asi může, ale jestli tohle bude Brambů vyhovovat víc... já chci aby to byl každodenně použitelnej kůň, proto sem si jí pořizovala a proto jí živím. Ne jen aby se flákala ve výběhu, a na to prostě potřebuje 100% pohodlí.

Takže asi tak

Každopádně musíš poreferovat a snad se podaří jet, až přijede příště

Já tě chápu a samo, je to tvoje rozhodnutí, jenom nechápu, že my chodíme ok a problémy nemáme, kromě toho, jak teď namrzlo, ale to je zase o tom, že kdyby nebyla v tom výběhu, kde je.............

buggyna

20.1.2009 12:03
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):

tak na diskuzi z 2008 čtu,že krve platí 2 roky.Jen pro kulatý bych si měla dojít,pokud chci mimo středočeský kraj

Sem z toho fakt jelen

sadzi saj

20.1.2009 12:03
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
takže když sme se o pár dní sekli s očkováním,můžou někde dělat problémy na anémii? co,kdy jak a proč?
nějak nechápu...jak se to vyšetřuje?

To si nemyslím, podle mě musíš mít prostě naočkovanou chřipku tak, jak se má a ta anémie je podle mě to, na co jim Nigrýn bral minule krev a vyšetřoval to, tak to byla podle mě ta anémie, nevim, musela bych se mrknout do očkováku, akorát teď k tomu nemusíš vyběhávat to kulatý razítko, co jsem tak pochopila

sadzi saj

20.1.2009 12:05
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak na diskuzi z 2008 čtu,že krve platí 2 roky.Jen pro kulatý bych si měla dojít,pokud chci mimo středočeský kraj

Sem z toho fakt jelen

No krve platí 2 roky a to je podle mě ta vyšetřená anémie na 24 měsíců

Kulatý je zrušený a stačí pouze průkaz koně

http://www.cjf.cz/dokumenty/veterina/ Zruseni_vet_osvedceni_pro_presun_koni.pdf

buggyna

20.1.2009 12:06
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Každopádně musíš poreferovat a snad se podaří jet, až přijede příště

Já tě chápu a samo, je to tvoje rozhodnutí, jenom nechápu, že my chodíme ok a problémy nemáme, kromě toho, jak teď namrzlo, ale to je zase o tom, že kdyby nebyla v tom výběhu, kde je.............

ale řikám, já bych měnila i tak.prostě strouhání každý měsíc stejně mi nepřijde pro naše kopyta ok. Někomu to třeba vyhovuje...
A taky se mi nelíbí ty články co sem si o tý metodě přečetla. Předtim sem četla samé články od příznivců... a takhle si můžu udělat sůj názor

buggyna

20.1.2009 12:08
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No krve platí 2 roky a to je podle mě ta vyšetřená anémie na 24 měsíců

Kulatý je zrušený a stačí pouze průkaz koně

http://www.cjf.cz/dokumenty/veterina/ Zruseni_vet_osvedceni_pro_presun_koni.pdf

aha, takže do příštího ledna máme všechno v cajku

sadzi saj

20.1.2009 12:49
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
ale řikám, já bych měnila i tak.prostě strouhání každý měsíc stejně mi nepřijde pro naše kopyta ok. Někomu to třeba vyhovuje...
A taky se mi nelíbí ty články co sem si o tý metodě přečetla. Předtim sem četla samé články od příznivců... a takhle si můžu udělat sůj názor

Myslím, že tohle bude hodně individuální i podle koně. Já si třeba nedovedu představit na druhou stranu strouhat po delší době, protože jak padne 5 týden, je už dost vidět, jak se jí jedno přední rozjíždí do lyže a druhé naopak do špalku

sadzi saj

20.1.2009 12:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
aha, takže do příštího ledna máme všechno v cajku

No to právě ne , taky jsem si to myslela, ale když jsem ti to teď psala, tak mi došlo, že jsme to dělali někdy v lednu 2007 a teď máš leden 2009, tudíž už vyprší tento měsíc těch 24 měsíců a musíš udělat znova vyšetření té anémie na další 2 roky

buggyna

20.1.2009 12:52
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No to právě ne , taky jsem si to myslela, ale když jsem ti to teď psala, tak mi došlo, že jsme to dělali někdy v lednu 2007 a teď máš leden 2009, tudíž už vyprší tento měsíc těch 24 měsíců a musíš udělat znova vyšetření té anémie na další 2 roky

blbost! Kobylu nemám 2 roky! výsledky přišli začátkem roku 2008

sadzi saj

20.1.2009 13:03
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
blbost! Kobylu nemám 2 roky! výsledky přišli začátkem roku 2008

Chicht, jsem to ale tele mám v těch rokách už bordel, máš pravdu, s Romanou jsem začla trénovat loni, takže loni v lednu jsme dělali ty krve, takže leden 2008, takže jsme bez starostí a platí nám to do příštího roku do ledna Soráč

buggyna

20.1.2009 13:06
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Chicht, jsem to ale tele mám v těch rokách už bordel, máš pravdu, s Romanou jsem začla trénovat loni, takže loni v lednu jsme dělali ty krve, takže leden 2008, takže jsme bez starostí a platí nám to do příštího roku do ledna Soráč

v pohodě já sem ráda že v tom mám už jasno,a do příštího roku nemusim nic řešit

sadzi saj

20.1.2009 13:17
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
v pohodě já sem ráda že v tom mám už jasno,a do příštího roku nemusim nic řešit

Jj, no jsem vyděsila i samu sebe, že snad ještě budu muset řešit krve

Četla si shora ještě??

Prosím tě máš odkaz ještě na ten článek o těch provalených kopytech, jak si mi dávala, jsem to někam zaštrachala

buggyna

20.1.2009 13:20
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Myslím, že tohle bude hodně individuální i podle koně. Já si třeba nedovedu představit na druhou stranu strouhat po delší době, protože jak padne 5 týden, je už dost vidět, jak se jí jedno přední rozjíždí do lyže a druhé naopak do špalku

no protože vybírá jen chodidlo a ne rohovinu na stěně a je jasný,že to nenecháš třeba 3 měsíce bez šáhnutí.Jen to asi sem tam zarašpluješ

buggyna

20.1.2009 13:24
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, no jsem vyděsila i samu sebe, že snad ještě budu muset řešit krve

Četla si shora ještě??

Prosím tě máš odkaz ještě na ten článek o těch provalených kopytech, jak si mi dávala, jsem to někam zaštrachala

už sem ti nahoru odepsala

pošlu ti to celý...je tam plno zajmavých článků

http://www.achbk.kopyta.cz/ ?q=node/13

když si proklikáš celou tu stránku,jsou tam i ukázky před a po 1. trimu

sadzi saj

20.1.2009 13:34
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no protože vybírá jen chodidlo a ne rohovinu na stěně a je jasný,že to nenecháš třeba 3 měsíce bez šáhnutí.Jen to asi sem tam zarašpluješ

Jako myslíš, že to málo rašpluje??

sadzi saj

20.1.2009 13:35
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
už sem ti nahoru odepsala

pošlu ti to celý...je tam plno zajmavých článků

http://www.achbk.kopyta.cz/ ?q=node/13

když si proklikáš celou tu stránku,jsou tam i ukázky před a po 1. trimu

Dík

buggyna

20.1.2009 13:43
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jako myslíš, že to málo rašpluje??

ano. On převážně bere vnitřek kopyta. A podle Strasserky kůň chodí jen po kopytní stěně(spodku) a né po chodidle který tim pádem pořád vybírá ale chodidlo je od chození a dělá se na něm kopytní mozol díky kterému kůň chodí po všem a tím se mu sama dělá klenba. - jako u chodidla lidského

sadzi saj

20.1.2009 13:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
ano. On převážně bere vnitřek kopyta. A podle Strasserky kůň chodí jen po kopytní stěně(spodku) a né po chodidle který tim pádem pořád vybírá ale chodidlo je od chození a dělá se na něm kopytní mozol díky kterému kůň chodí po všem a tím se mu sama dělá klenba. - jako u chodidla lidského

Jj, dík

Hele, mě ty stránky nějak pořádně nejdou a nemůžu to tam najít

buggyna

20.1.2009 13:57
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, dík

Hele, mě ty stránky nějak pořádně nejdou a nemůžu to tam najít

asise teprve dělají...klikni nahoře na OS ACHBK a tam všechny ty články...o metodě strasser je snad na 2.stránce pod léčebné alternativy

sadzi saj

20.1.2009 14:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
asise teprve dělají...klikni nahoře na OS ACHBK a tam všechny ty články...o metodě strasser je snad na 2.stránce pod léčebné alternativy

Jj, ok

sadzi saj

20.1.2009 14:24
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Dík

Sakra, vůbec mi to nefachá, když dám to os a......, tak mi naskočí jenom jedna stránka a žádný články nic

buggyna

20.1.2009 14:29
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Sakra, vůbec mi to nefachá, když dám to os a......, tak mi naskočí jenom jedna stránka a žádný články nic

začíná to "divocí mustangové v utahu", podtím je "francouzký postoj"....
je to hned úvodní stránka

sadzi saj

20.1.2009 14:49
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
začíná to "divocí mustangové v utahu", podtím je "francouzký postoj"....
je to hned úvodní stránka

Uf, tak jsem to už našla a běhal mi teda mráz po zádech z toho

Prosím tě ještě blbý dotaz, co jsou provalený kopyta

Sakra, mě s..re, že nemůžu jet s tebou, kvůli nějakým debilním světýlkům

buggyna

20.1.2009 14:56
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Uf, tak jsem to už našla a běhal mi teda mráz po zádech z toho

Prosím tě ještě blbý dotaz, co jsou provalený kopyta

Sakra, mě s..re, že nemůžu jet s tebou, kvůli nějakým debilním světýlkům

to naštěstí nemám páru,ale představuju si to něco jako otevřenou zlomeninu

když ono je to těžký...ani nevim jak dlouho to bude trvat.Můžu tam bejt hoďku,ale ztřeba taky 2
dyť na to máte 11 dní,to je nějakých 73 světýlek denně

sadzi saj

20.1.2009 15:04
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
to naštěstí nemám páru,ale představuju si to něco jako otevřenou zlomeninu

když ono je to těžký...ani nevim jak dlouho to bude trvat.Můžu tam bejt hoďku,ale ztřeba taky 2
dyť na to máte 11 dní,to je nějakých 73 světýlek denně

Ježiš, to zní děsivě

No právě a jelikož normoš strouhání trvá tak hoďku, počítám, že než ti všechno vysvětlí a ukáže apod., tak že na 2 hod. to bude min., pak to máš cestu na Mělník a já ještě dom

To sice jo, jenže dneska se musí všech 800 ks našablonovat a vystříhat, aby to mohl vzít Mirek do práce a do víkendu se to musí naohybat a pak jsou dva víkendy na to to natřít základovkou a plus na to normoš barva a většinou se to musí ještě přetírat znova a věř mi, že 800 ks je sakra dost.

buggyna

20.1.2009 15:09
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Ježiš, to zní děsivě

No právě a jelikož normoš strouhání trvá tak hoďku, počítám, že než ti všechno vysvětlí a ukáže apod., tak že na 2 hod. to bude min., pak to máš cestu na Mělník a já ještě dom

To sice jo, jenže dneska se musí všech 800 ks našablonovat a vystříhat, aby to mohl vzít Mirek do práce a do víkendu se to musí naohybat a pak jsou dva víkendy na to to natřít základovkou a plus na to normoš barva a většinou se to musí ještě přetírat znova a věř mi, že 800 ks je sakra dost.

no já nevím jak si to představit!

jasný no, ale tak proč vám to nedal o něco dřív?

sadzi saj

20.1.2009 15:26
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no já nevím jak si to představit!

jasný no, ale tak proč vám to nedal o něco dřív?

Protože to je prostě Jirka, to je celý on, všechno na poslední chvíli a já potom makám, až se ze mě kouří Prostě včera za Mirkem přišel, že tam má 800 ks a musí to být do konce měsíce hotový.

sadzi saj

20.1.2009 20:11
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj napsal(a):
Protože to je prostě Jirka, to je celý on, všechno na poslední chvíli a já potom makám, až se ze mě kouří Prostě včera za Mirkem přišel, že tam má 800 ks a musí to být do konce měsíce hotový.

Tak jak, povídej, přeháněj a koukej se rozepsat

buggyna

20.1.2009 22:43
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Tak jak, povídej, přeháněj a koukej se rozepsat

sem dorazila až teď....pomáhala sem ještě s mrkví

mnoo,mám z toho trošku hlavu jak pátračák
sem radši ne,buď lelefonicky, osobně nebo mailově

sadzi saj

21.1.2009 08:24
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
sem dorazila až teď....pomáhala sem ještě s mrkví

mnoo,mám z toho trošku hlavu jak pátračák
sem radši ne,buď lelefonicky, osobně nebo mailově

Čus,

jsem ráno zjistila, že si mi volala, já už po 9 hod. padla za vlast a mobil měla dole v kuchyni

Jsem si říkala, že si tam byla nějak dlouho, tak můžeš buď na mail jestli se ti chce psát nebo si můžeme zavolat, ale do práce spíš nějak přes oběd, když jdu do města, pač tu mám hromadu práce a pořád zvoní telefony nebo na večer

Mě čeká doma ještě jedna hromádka našablonovat, ale to už nebude snad tak hrozný, akorát to 28.1. odjíždí, takže jsem myslela, že jsou na to dva víkendy a šéfik včera Mirka vyvedl z omylu

21.1.2009 09:22

sadzi saj napsal(a):
Čus,

jsem ráno zjistila, že si mi volala, já už po 9 hod. padla za vlast a mobil měla dole v kuchyni

Jsem si říkala, že si tam byla nějak dlouho, tak můžeš buď na mail jestli se ti chce psát nebo si můžeme zavolat, ale do práce spíš nějak přes oběd, když jdu do města, pač tu mám hromadu práce a pořád zvoní telefony nebo na večer

Mě čeká doma ještě jedna hromádka našablonovat, ale to už nebude snad tak hrozný, akorát to 28.1. odjíždí, takže jsem myslela, že jsou na to dva víkendy a šéfik včera Mirka vyvedl z omylu

Ahojda, teda pardon že se vtírám ale jsem zvědavec!
Adi, tak jak ste strouhali???? Jestli se teda nepletu, mělo to být včera..
Máš fotky? A?

buggyna

21.1.2009 10:08
buggyna

XXX.XXX.81.124

chypi napsal(a):
Ahojda, teda pardon že se vtírám ale jsem zvědavec!
Adi, tak jak ste strouhali???? Jestli se teda nepletu, mělo to být včera..
Máš fotky? A?

Ahoj Stáni no strouhali jsme včera co se po úpravě Brambuš prošla,bylo to nebe a dudy
fotky bohužel nemámale co nejřív napravím

za chvilinku letím na zkoušku,takže až odpolko dorazím,napíšu vám maila

sadzi saj

21.1.2009 10:12
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Ahoj Stáni no strouhali jsme včera co se po úpravě Brambuš prošla,bylo to nebe a dudy
fotky bohužel nemámale co nejřív napravím

za chvilinku letím na zkoušku,takže až odpolko dorazím,napíšu vám maila

Ok, tak hodně štěstí na zkoušce a těšíme se určo obě na mailíka

Soukup je totál zabitej, bez času a prý strouhá, jak uzná, žádný profi a doporučil Podhajdu nebo ať kouknu do seznamu, ale když tam nic nemá Chjo mám z toho teď hlavu v pejru a co Meg

buggyna

21.1.2009 10:17
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):

Soukup je totál zabitej, bez času a prý strouhá, jak uzná, žádný profi a doporučil Podhajdu nebo ať kouknu do seznamu, ale když tam nic nemá Chjo mám z toho teď hlavu v pejru a co Meg

upřímě, na soukupa taky žádná chvála.Prý super teoretik,v praxi je až přísliš opatrný a nechce pak třeba řešit absesy a dostávat se do křížku. BTW koně maj špatné postoje a křivá kopyta. Taky po něm má několik lidí....
Meg v poho,jen mi ho tak krapánek vyzpovídala

buggyna

21.1.2009 10:26
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):

jo,jinak nechápal,jak někdo může rok upravovat špalek a ploutev.Že je to na 1 - 2 trimy

a už fakt běžim,nebo přijedu pozdě...odpo napíšu

21.1.2009 10:44

buggyna napsal(a):
jo,jinak nechápal,jak někdo může rok upravovat špalek a ploutev.Že je to na 1 - 2 trimy

a už fakt běžim,nebo přijedu pozdě...odpo napíšu

No, ono asi taky pozor na rychlé upravy a opravy postojů, protože (jak jsem se dočetla a logicky vzato) to pak má vliv na všechno ostatní - klouby, šlachy svaly celého pohybového aparátu, které se té změně musí přizpůsobit.. U svalů a šlach to asi bude rychlejší, než u kloubu, ale já jsem zastáncem hesla pomalu, ale jistě
Ono je to zase případ od případu, vás se to ale týkat nebude, vypadáte zdravě a hezky, takže doufám že se Brambuš bude po jeho úpravách chodit skvěle

sadzi saj

21.1.2009 11:06
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
upřímě, na soukupa taky žádná chvála.Prý super teoretik,v praxi je až přísliš opatrný a nechce pak třeba řešit absesy a dostávat se do křížku. BTW koně maj špatné postoje a křivá kopyta. Taky po něm má několik lidí....
Meg v poho,jen mi ho tak krapánek vyzpovídala

Jj, on mi to o sobě psal, ale četla jsem na stránkách B., že s ním konzultuje a radí se, když si není jistý nebo něco potřebuje

Jé, už se těším na mailík

buggyna

21.1.2009 14:17
buggyna

XXX.XXX.110.113

chypi napsal(a):
No, ono asi taky pozor na rychlé upravy a opravy postojů, protože (jak jsem se dočetla a logicky vzato) to pak má vliv na všechno ostatní - klouby, šlachy svaly celého pohybového aparátu, které se té změně musí přizpůsobit.. U svalů a šlach to asi bude rychlejší, než u kloubu, ale já jsem zastáncem hesla pomalu, ale jistě
Ono je to zase případ od případu, vás se to ale týkat nebude, vypadáte zdravě a hezky, takže doufám že se Brambuš bude po jeho úpravách chodit skvěle

ano, pomalu,ale efektivně.Ne že rok se bude vybírat chodidlo měřil nám i úhly...zadky byly zaúhlený dobře,ale s moc dlouho špicí (nepřeklápěla kopyta tak já má) a přední měli úhel zadních, což je špatně

sadzi saj

21.1.2009 14:27
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
ano, pomalu,ale efektivně.Ne že rok se bude vybírat chodidlo měřil nám i úhly...zadky byly zaúhlený dobře,ale s moc dlouho špicí (nepřeklápěla kopyta tak já má) a přední měli úhel zadních, což je špatně

Jj, na těch jeho stránkách jsem se dočetla, že třeba praskají kopyta proto, že jsou špatně trimovaný a přerostlý sukně

Ptala ses ho na ty prasklinky??

buggyna

21.1.2009 14:32
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
Jj, na těch jeho stránkách jsem se dočetla, že třeba praskají kopyta proto, že jsou špatně trimovaný a přerostlý sukně

Ptala ses ho na ty prasklinky??

vidíš, neptala! Ale všiml si,ono to přehlídnout nejde, jak máme vlnkatý předky...to neni z výživy a stresu...ale jsou to právě sukně..němělo to kam odrůstat

sadzi saj

21.1.2009 14:49
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
vidíš, neptala! Ale všiml si,ono to přehlídnout nejde, jak máme vlnkatý předky...to neni z výživy a stresu...ale jsou to právě sukně..němělo to kam odrůstat

Jj, taky jsem to dneska četla na těch jeho stránkách, že to není ze stresu nebo krmení, ale ze špatnýho trimu a přerostlých sukní, ale nám už se to pomalu zatáhlo a zmizelo

Taky jsem pročítala porovnání Strasser versus toto a na konci tam píšou, že to potom přizpůsobuje Strasser ten trim, no ale zajímalo by, zda tohle Podhajda přizpůsobil nebo co to má být

21.1.2009 15:15

sadzi saj napsal(a):
Jj, taky jsem to dneska četla na těch jeho stránkách, že to není ze stresu nebo krmení, ale ze špatnýho trimu a přerostlých sukní, ale nám už se to pomalu zatáhlo a zmizelo

Taky jsem pročítala porovnání Strasser versus toto a na konci tam píšou, že to potom přizpůsobuje Strasser ten trim, no ale zajímalo by, zda tohle Podhajda přizpůsobil nebo co to má být

Ted si na to Andrej kápla, protože podle mého názoru, to není o metodě, ale o trimu jako takovém a člověku kdo to dělá.. Podle mě to má vypadat, jednoduše řečeno: stěna kratší než chodilo (i v patkách), střel na zemi, laterární obloučky.. Ostatní dle potřeby kopyta. A jedno jak se to jmenuje, protože takhle vypadá kopyto které se opotřebuje v přírodě..

A jak píšeš o té strasser, tak ona opravdu pro zdravá kopyta má jiný trim. Stejný (nebo jen v drobných detailech jiný) jako bílá čára, protože to prostě ani jinak vymyslet nejde..ty kopyta jsou pořád stejná..

buggyna

21.1.2009 15:59
buggyna

XXX.XXX.81.124

chypi napsal(a):
Ted si na to Andrej kápla, protože podle mého názoru, to není o metodě, ale o trimu jako takovém a člověku kdo to dělá.. Podle mě to má vypadat, jednoduše řečeno: stěna kratší než chodilo (i v patkách), střel na zemi, laterární obloučky.. Ostatní dle potřeby kopyta. A jedno jak se to jmenuje, protože takhle vypadá kopyto které se opotřebuje v přírodě..

A jak píšeš o té strasser, tak ona opravdu pro zdravá kopyta má jiný trim. Stejný (nebo jen v drobných detailech jiný) jako bílá čára, protože to prostě ani jinak vymyslet nejde..ty kopyta jsou pořád stejná..

je to možné, ale v tom případě nám byl celý rok dělán léčebný trim přičemž mi ho vůbec nikdy nepotřebovaly

buggyna

21.1.2009 16:05
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Naštěstí nepotkala

hele budeš řešit přihlášení do nějakého klubu? Já asi budu přecházet...kvůli licenci, jinam než jsem.Musí se to udělat do konce měsíce

sadzi saj

21.1.2009 16:14
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
je to možné, ale v tom případě nám byl celý rok dělán léčebný trim přičemž mi ho vůbec nikdy nepotřebovaly

Jj, taky mám pocit, že jede podle toho razantnějšího bez nějaké úpravy, dle koně.

Píšou tam přesně toto :

Dr. Strasserová uvádí, že můžete upravit její „základní“ trim tak, aby vyhovoval potřebám individuálního kopyta a tvrdosti povrchu, na kterém kůň žije. Je v pořádku upravit trim Strasserové způsoby popsanými na této stránce, pokud se rozhodnete upřednostnit utaženější bílou čáru.

Dr. Strasserová někdy používá "upravený" trim na zdravých koních. Tento trim je docela podobný přirozenému trimu a vyhýbá se těmto radikálním krokům (kromě dlouhého překlopu) . Myslím, že by bylo pro populaci zdravých koní lepší, kdyby "upravený" trim vyučovala na svých 3-denních úvodních kursech, kde mnoho studentů jsou začátečníci a ušetřila svůj "základní" radikálnější trim pro studenty v profesionálních kursech.

sadzi saj

21.1.2009 16:16
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
hele budeš řešit přihlášení do nějakého klubu? Já asi budu přecházet...kvůli licenci, jinam než jsem.Musí se to udělat do konce měsíce

No kvůli té licenci to asi bude nutný, ale zatím jsem nezjišťovala žádný info, jak brzo apod. to musí být a nikde zatím nejsem

Do konce měsíce co??

buggyna

21.1.2009 16:17
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No kvůli té licenci to asi bude nutný, ale zatím jsem nezjišťovala žádný info, jak brzo apod. to musí být a nikde zatím nejsem

Do konce měsíce co??

jj,do konce měsíce. Já jsem ragistrovaná ve Vido,ale budu se registrovat jinam a i kdyby nešlo o licenci,od ČJF si pojištěná

sadzi saj

21.1.2009 16:22
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jj,do konce měsíce. Já jsem ragistrovaná ve Vido,ale budu se registrovat jinam a i kdyby nešlo o licenci,od ČJF si pojištěná

Aj aj, v tomhle mám mezery, sakra

Takže polopaticky, do konce měsíce se musím někam přihlásit do klubu jako člen, proč do konce měsíce a když nebudu, nemůžu si potom dělat licenci?? Myslela jsem, že se to nahlašuje třeba měsíc předtím, než chci jít někam dělat licenci

Pojištěná?? Co, kde, jak a proti čemu??

buggyna

21.1.2009 16:25
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Aj aj, v tomhle mám mezery, sakra

Takže polopaticky, do konce měsíce se musím někam přihlásit do klubu jako člen, proč do konce měsíce a když nebudu, nemůžu si potom dělat licenci?? Myslela jsem, že se to nahlašuje třeba měsíc předtím, než chci jít někam dělat licenci

Pojištěná?? Co, kde, jak a proti čemu??

přihlásit se musíš buď do konce ledna,nebo pak až v srpnu. Bez toho tě k licenci nepustí, pže tě na licenci přihlašuje klub nikoliv ty sama. A jelikož budeš zaregistrovaná u ČJF si tím i pojištěná proti úrazu,či co

sadzi saj

21.1.2009 18:04
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):
přihlásit se musíš buď do konce ledna,nebo pak až v srpnu. Bez toho tě k licenci nepustí, pže tě na licenci přihlašuje klub nikoliv ty sama. A jelikož budeš zaregistrovaná u ČJF si tím i pojištěná proti úrazu,či co

Aha, to je takhle daný jo a je to někde k přečtení? To je průser, pač příští týden je poslední týden v měsíci, sakriš

Jo jo to vím, že klub přihlašuje na licenci, ale doufala jsem a mylně si myslela, že to stačí třeba měsíc předem dát vědět klubu a přihlásit se do klubu

Fakt jo, to se divím, ale určo nějaký poplatky u toho jsou.

No vůbec nevím teda, kam se přihlásit, jestli tam a nebo tam Kam se budeš hlásit ty

buggyna

21.1.2009 18:46
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Aha, to je takhle daný jo a je to někde k přečtení? To je průser, pač příští týden je poslední týden v měsíci, sakriš

Jo jo to vím, že klub přihlašuje na licenci, ale doufala jsem a mylně si myslela, že to stačí třeba měsíc předem dát vědět klubu a přihlásit se do klubu

Fakt jo, to se divím, ale určo nějaký poplatky u toho jsou.

No vůbec nevím teda, kam se přihlásit, jestli tam a nebo tam Kam se budeš hlásit ty

mynulej rok o tom někde bylo psaný v Jezdectví. No jasně že jsou popaltky klubu,tan z toho něco dává federaci a pod její záštitkou si pojištěná.tŘEBA KDYŽ MÁŠ ÚRAZ NA ZÁVODECH A MYSLIM ŽE I NORMÁLNĚ (sorka Caps)

Tam nebo kam?? Já psala jedný pani,co tohle dělá...že majitelé soukromých koní se k ní mohou přihlásit. On klub pak všechno řeší za tebe,tak chci být zapsaná u někoho schopného koho nebudu muset nahánět a vše mu říkat několikrát

sadzi saj

21.1.2009 19:29
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):
mynulej rok o tom někde bylo psaný v Jezdectví. No jasně že jsou popaltky klubu,tan z toho něco dává federaci a pod její záštitkou si pojištěná.tŘEBA KDYŽ MÁŠ ÚRAZ NA ZÁVODECH A MYSLIM ŽE I NORMÁLNĚ (sorka Caps)

Tam nebo kam?? Já psala jedný pani,co tohle dělá...že majitelé soukromých koní se k ní mohou přihlásit. On klub pak všechno řeší za tebe,tak chci být zapsaná u někoho schopného koho nebudu muset nahánět a vše mu říkat několikrát

Aj aj, tak to mi asi nějak uniklo, sakriš. Na čjf jsem nic nenašla

Buď u nás nebo ještě leda u Katky nebo nevim, kam jinam se obrátit

buggyna

21.1.2009 19:35
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Aj aj, tak to mi asi nějak uniklo, sakriš. Na čjf jsem nic nenašla

Buď u nás nebo ještě leda u Katky nebo nevim, kam jinam se obrátit

mě právě taky nikdo moc nenapadáa hlavně to musim řešit rychle

sadzi saj

21.1.2009 19:37
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):
mě právě taky nikdo moc nenapadáa hlavně to musim řešit rychle

Jj, to je nejhorší, není moc čas a kdyby si mi to neřekla, tak jsem to propásla

No nevím, asi buď půjdou za Ilonou nebo za Katkou, ale nevím, co je lepší.

sadzi saj

23.1.2009 11:30
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Naštěstí nepotkala

Uf, tak paní Kušková ze začátku fakt moc příjemná

Takže ten konec ledna a konec srpna je přestupní období pro licentované členy.

Jako nečlen je to jedno, kdy se nahlásím, protože mě přijímá klub a záleží na klubu, jestli tě přijme a klidně se můžeš nahlásit až s licencí, když tě klub hlásí na zkoušky a oni tě automaticky zapíšou k tomu klubu jako člena.

Pokud sice nemáš licenci, ale si hlášená v klubu a chceš přestoupit jinam, tak říkala, že je důležitý, aby tě ze starýho vyškrtla a zapsala do novýho a že je lepší to udělat už teď do konce února, ten přestup.

A několikrát mi řekla, proč jako bych se měla hlásit teď, že za 2 měsíce se na licenci nepřipravím , ale nakonec byla docela příjemná.

buggyna

23.1.2009 17:16
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Uf, tak paní Kušková ze začátku fakt moc příjemná

Takže ten konec ledna a konec srpna je přestupní období pro licentované členy.

Jako nečlen je to jedno, kdy se nahlásím, protože mě přijímá klub a záleží na klubu, jestli tě přijme a klidně se můžeš nahlásit až s licencí, když tě klub hlásí na zkoušky a oni tě automaticky zapíšou k tomu klubu jako člena.

Pokud sice nemáš licenci, ale si hlášená v klubu a chceš přestoupit jinam, tak říkala, že je důležitý, aby tě ze starýho vyškrtla a zapsala do novýho a že je lepší to udělat už teď do konce února, ten přestup.

A několikrát mi řekla, proč jako bych se měla hlásit teď, že za 2 měsíce se na licenci nepřipravím , ale nakonec byla docela příjemná.

Já přemýšlím,že napíšu na Farmu Hrádek, zda berou,a nebo sem našla,že nějaká stáj Darex přijímá členy (majitele vlastních koní)jen aby měli za koho startovat

sadzi saj

23.1.2009 17:22
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):
Já přemýšlím,že napíšu na Farmu Hrádek, zda berou,a nebo sem našla,že nějaká stáj Darex přijímá členy (majitele vlastních koní)jen aby měli za koho startovat

Jj, Hrádek by mohl být fajn a co zkusit vedle sousedy u Pospíšilový?? Fakt moc příjemná paní, jak jsem s ní mluvila

A co říkala Kušková tobě, to samý??

buggyna

23.1.2009 17:23
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Naštěstí nepotkala

Zítra konečně za Brambulatou kouknu jak chodíme, a dyžtak půjdem na procházku
musím už taky napsat té Romaně,zda by byla tak hodná a nejméně jednou do měsíce na nás mrkla a potrénovala.

buggyna

23.1.2009 17:26
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, Hrádek by mohl být fajn a co zkusit vedle sousedy u Pospíšilový?? Fakt moc příjemná paní, jak jsem s ní mluvila

A co říkala Kušková tobě, to samý??

no mě řekla,že pro bezlicencovaný členy, bych měla přestoupit co nejdřív,ale neni to do žádnýho data.S tim,že stávající klub o přestupu musí vědět.

Ale nevim,jestli Pospíšilová má stáj registrovanou...ale asi jo. A taky kolik by si za členství řekla.U toho Darexu chtějí 300 za rok.Z toho je těch 180 pro čjf

sadzi saj

23.1.2009 18:00
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):
no mě řekla,že pro bezlicencovaný členy, bych měla přestoupit co nejdřív,ale neni to do žádnýho data.S tim,že stávající klub o přestupu musí vědět.

Ale nevim,jestli Pospíšilová má stáj registrovanou...ale asi jo. A taky kolik by si za členství řekla.U toho Darexu chtějí 300 za rok.Z toho je těch 180 pro čjf

Jj, tak nám řekla to samý, mě akorát říkala, že nejlépe do konce února, když chceš z jednoho klubu do druhýho.

No jo, mě tak napadlo, že možná ne, pač mám pocit, že ona startuje za JS Dražice , tak zkus písnout do toho Darexu, 300,- Kč je dobrý, u nás je to 500,- Kč.

sadzi saj

23.1.2009 18:02
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):
Zítra konečně za Brambulatou kouknu jak chodíme, a dyžtak půjdem na procházku
musím už taky napsat té Romaně,zda by byla tak hodná a nejméně jednou do měsíce na nás mrkla a potrénovala.

My byli včera na prochajdě a olonžovat, no to byly kreace , ale zítra bych ráda pod sedlo, tak doufám, že nebude padat to, co padá teď

No už aby se dalo trénovat a mohla Romana přijet

23.1.2009 20:09
chypi

XXX.XXX.105.248

sadzi saj napsal(a):
My byli včera na prochajdě a olonžovat, no to byly kreace , ale zítra bych ráda pod sedlo, tak doufám, že nebude padat to, co padá teď

Ahoj holky! Adi - už máš foto?

buggyna

23.1.2009 21:04
buggyna

XXX.XXX.81.124

chypi napsal(a):
Ahoj holky! Adi - už máš foto?

nene,až zítra

buggyna

23.1.2009 21:28
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):

my zimu prožíváme v pohodě...žádný tlaky
Silva říkala,že si ráda zacválala,ale nedělá žádné koniny na to je moc líná

no u nás je to pojizdný,ale money nejsou

buggyna

24.1.2009 10:16
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Naštěstí nepotkala

Nechceš si založit Facebook?

sadzi saj

24.1.2009 19:37
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):
Nechceš si založit Facebook?

U nás taky pohodička, chodí 6x týdně pod sedlo, takže spokojenost na všech stranách, ale necválalo se, tak se ráda vyblbne, pač pod sedlem je poslušná

Facebook mám založenej , ale už jsem tam dlouho nebyla

Hele a máš udělaný otázky na tu licenci??

Co Brambora, jak šlapala?

buggyna

24.1.2009 19:53
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
U nás taky pohodička, chodí 6x týdně pod sedlo, takže spokojenost na všech stranách, ale necválalo se, tak se ráda vyblbne, pač pod sedlem je poslušná

Facebook mám založenej , ale už jsem tam dlouho nebyla

Hele a máš udělaný otázky na tu licenci??

Co Brambora, jak šlapala?

Tak si mě tam přidej

nn,ale to je hned...větší problém vidim u Z2,kde je couvánía to mi neumíme...
ale můžu na ně kouknout,když je někde najdu

paráda,šli sme na procházku po vesnici aby chodila po tvrdím.Šlapala jak panenkažádné vybírání krajnic....i po kamínkách šla kudy sem chtěla.Trochu sme si i poklusaly. Jen tu zadní ještě pořád dost vytáčí

buggyna

26.1.2009 10:07
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Naštěstí nepotkala

Tě pic! Kde se zas flákáš???
Co víkend?

My se v sobotu byly projít po vesnici a měli sme brigádku ve výběhu...4 hodiny,v průměru ve 3 lidech masakr!!Bolý mě celé tělo.

Dneska se tam zas sjedu kouknout jak vypadá kruhovka...už potřebujem něco zas dělat. A jestli tady někde najdu nějakou pásku,vyznačím si na jízdárně odbélník

sadzi saj

26.1.2009 10:42
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Tě pic! Kde se zas flákáš???
Co víkend?

My se v sobotu byly projít po vesnici a měli sme brigádku ve výběhu...4 hodiny,v průměru ve 3 lidech masakr!!Bolý mě celé tělo.

Dneska se tam zas sjedu kouknout jak vypadá kruhovka...už potřebujem něco zas dělat. A jestli tady někde najdu nějakou pásku,vyznačím si na jízdárně odbélník

Čus,

to víš, úně, práce a zábava a nevím, kam dřív skočit

Jj, víkend celkem fajn, akorát je to venku, jak kluziště, šílený, jízdárna stále jak beton, chjo, už aby se dalo něco dělat, včera jsem študovala drezurní úlohy a budu muset nějak ty otázky zkouknout

Co jste robili ve výběhu?? My byli včera v aquaparku, takže jsem taky solidně grogy, jsme si dávali bazénky hezky

Tohle je moc krásná fotečka, jsem se k ní dohrabala až dneska

buggyna

26.1.2009 10:51
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Čus,

to víš, úně, práce a zábava a nevím, kam dřív skočit

Jj, víkend celkem fajn, akorát je to venku, jak kluziště, šílený, jízdárna stále jak beton, chjo, už aby se dalo něco dělat, včera jsem študovala drezurní úlohy a budu muset nějak ty otázky zkouknout

Co jste robili ve výběhu?? My byli včera v aquaparku, takže jsem taky solidně grogy, jsme si dávali bazénky hezky

Tohle je moc krásná fotečka, jsem se k ní dohrabala až dneska

jojo,venku je to rozmáčený ale my naštěstí jízdárnu pojízdou opravdu pořád

No,kydali jsme ho tam zas bylo nasráno,až hrůza tak snad si to vzali k srdci a nebou příště takový prasata

já právě dneska jestli najdu pásku,si chci jít vyznačit na jízdárnu obdelník....jen mi to nemá kdo předčítat

Co Běhal,ozval se ti? Péťa s nim v dubnu-květnu bude dělat kurz...dřív se sem prý stejně nedostane...

sadzi saj

26.1.2009 11:17
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jojo,venku je to rozmáčený ale my naštěstí jízdárnu pojízdou opravdu pořád

No,kydali jsme ho tam zas bylo nasráno,až hrůza tak snad si to vzali k srdci a nebou příště takový prasata

já právě dneska jestli najdu pásku,si chci jít vyznačit na jízdárnu obdelník....jen mi to nemá kdo předčítat

Co Běhal,ozval se ti? Péťa s nim v dubnu-květnu bude dělat kurz...dřív se sem prý stejně nedostane...

No u nás je to spíš zmrzlá ledovka, nic moc, leda na louce se dá, tak aspoň něco

To máš super, že to máte pojízdný, už můžeš začít, to já si ještě počkám

Aha, tak to je pakačka, stačilo mi lézt u souseda po tom výběhu z kopečka a sbírat to jenom po Elí a měla jsem dost

No já mám v plánu se to naučit a zkoušet si to sama, pač mi to tam taky někdo bude pokaždý, když si vzpomenu předčítat

Jo jo ozval, že by se stavil případně, jestli chci, až pojede zase do Prahy, že solo by to vyšlo dost draho, no já myslela, že k tobě pojede v březnu po dvou měsících

buggyna

26.1.2009 11:28
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No u nás je to spíš zmrzlá ledovka, nic moc, leda na louce se dá, tak aspoň něco

To máš super, že to máte pojízdný, už můžeš začít, to já si ještě počkám

Aha, tak to je pakačka, stačilo mi lézt u souseda po tom výběhu z kopečka a sbírat to jenom po Elí a měla jsem dost

No já mám v plánu se to naučit a zkoušet si to sama, pač mi to tam taky někdo bude pokaždý, když si vzpomenu předčítat

Jo jo ozval, že by se stavil případně, jestli chci, až pojede zase do Prahy, že solo by to vyšlo dost draho, no já myslela, že k tobě pojede v březnu po dvou měsících

to já končim u A prac. klus -Xstát -pracovní klus C na pravou ruku,F-M od stěny ke stěně dál nevim

akorát my tady nemáme žádnou pásku abych si to ohradila

a už víš kdy chceš ject?

no já řikala že nevim,ale že nejdřív v březnu.Na to mi psala Péťa,že jí řikal že dřív jak na ten kurz sem nepojede.Což sem zas na druhou stranu ráda...něco i ušetřim

nové ale špinavé

sadzi saj

26.1.2009 11:46
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
to já končim u A prac. klus -Xstát -pracovní klus C na pravou ruku,F-M od stěny ke stěně dál nevim

akorát my tady nemáme žádnou pásku abych si to ohradila

a už víš kdy chceš ject?

no já řikala že nevim,ale že nejdřív v březnu.Na to mi psala Péťa,že jí řikal že dřív jak na ten kurz sem nepojede.Což sem zas na druhou stranu ráda...něco i ušetřim

nové ale špinavé

jj, ale dá se to, nic jiného nám stejně nezbývá nebo najít ochotného čtenáře

No a co na něco udělat písmenka a dát tam jenom písmenka si rozestavět a do rohů třeba klády

Nechávám tomu volný průběh, když to půjde, tak na jaře, nechci nic plánovat, loni jsem taky plánovala a jak to dopadlo

Aha, no tak aspoň se můžu do té doby pořádně rozhodnout, pročíst, probrat si to a našetřit penízky, to hlavně, pač teď bych na to stejně neměla

buggyna

26.1.2009 11:53
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
jj, ale dá se to, nic jiného nám stejně nezbývá nebo najít ochotného čtenáře

No a co na něco udělat písmenka a dát tam jenom písmenka si rozestavět a do rohů třeba klády

Nechávám tomu volný průběh, když to půjde, tak na jaře, nechci nic plánovat, loni jsem taky plánovala a jak to dopadlo

Aha, no tak aspoň se můžu do té doby pořádně rozhodnout, pročíst, probrat si to a našetřit penízky, to hlavně, pač teď bych na to stejně neměla

mám jeden nápad... ale asejc neprojdejednou budu číst já tobě,podruhý ty mně

no písmenka už sem si vytiskla...klády moc nemáme,a bariéry nechci ničit.btw chci aby se naučila chodit v obdélníku,aby mi tam pak neskákala jak koza

Já to vidim na ten duben-květen. Nevim co bude pak...takže to chci mít z krku

se na ten kurzík pojedu mrknout jako divák...snad už to do tý doby budu mít v ruce a nebu z toho vyděšená jako sem teď

sadzi saj

26.1.2009 14:02
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
mám jeden nápad... ale asejc neprojdejednou budu číst já tobě,podruhý ty mně

no písmenka už sem si vytiskla...klády moc nemáme,a bariéry nechci ničit.btw chci aby se naučila chodit v obdélníku,aby mi tam pak neskákala jak koza

Já to vidim na ten duben-květen. Nevim co bude pak...takže to chci mít z krku

se na ten kurzík pojedu mrknout jako divák...snad už to do tý doby budu mít v ruce a nebu z toho vyděšená jako sem teď

..............hele a co občas Meg a nebo ta její dcera

Hm, tak leda koupit nějakou pásku nebo myslíš, že by Meg nějaký starý ohradník nevyštrachala??

No já bych taky ráda ten duben - květen, abych to už měla z krku , ale jak říkám, radši nic neplánuju

Jé, to bych frčela taky a kde to bude, někde u Litoměřic?

buggyna

28.1.2009 10:10
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Naštěstí nepotkala

Čus,
bych do všeho nejradši kopla ten debil (otec) mi opět žádný peníze nedá,a já mám zájemce na sedlo bych se z toho fakt už pos...a! Ale já mu to okořením

co jinak? Já si včera udělala alespoň malou radost a koupila si nové jezdecké rukavice - kožené a Bramborce krásnou čabraku

Sem v sobotu chtěla jít zkoušet úlohu...ale při mém štěstí,sem se včera dozvěděla,že je v sobotu od 12 je jedinej termín na opravku z předmětu kterej sem nedala

Božínku! Jestli já jednou něco budu mít bez komplikací,tak si snad pak i zatleskám

buggyna

28.1.2009 10:47
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
..............hele a co občas Meg a nebo ta její dcera

Hm, tak leda koupit nějakou pásku nebo myslíš, že by Meg nějaký starý ohradník nevyštrachala??

No já bych taky ráda ten duben - květen, abych to už měla z krku , ale jak říkám, radši nic neplánuju

Jé, to bych frčela taky a kde to bude, někde u Litoměřic?

tak už máme klasický obdélník 20x40 čteče snad vždy někde nějakého odchytnu.
Já nejspíš pojedu ten květen...možná tam pojede i kámoška ze školy,tak by sme se podporovaly

jj u litoměřic,ale musí se sehnat alespoň 9 koní

sadzi saj

28.1.2009 10:58
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak už máme klasický obdélník 20x40 čteče snad vždy někde nějakého odchytnu.
Já nejspíš pojedu ten květen...možná tam pojede i kámoška ze školy,tak by sme se podporovaly

jj u litoměřic,ale musí se sehnat alespoň 9 koní

A jak si to nakonec vymyslela??

Jj, no já bych se nejradši v tom dubnu tam šla podívat, jak to tam chodí, vzala bych si dovču a šla tam juknout, parkur jsem viděla na videjku a to snad by jsme zmákli, ale ráda bych viděla tu drezurku a další termín je květen, červen......... třeba se tam všichni sejdeme

9 koní, to docela jde, tak snad seženou, jestli je populární

sadzi saj

28.1.2009 11:02
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Čus,
bych do všeho nejradši kopla ten debil (otec) mi opět žádný peníze nedá,a já mám zájemce na sedlo bych se z toho fakt už pos...a! Ale já mu to okořením

co jinak? Já si včera udělala alespoň malou radost a koupila si nové jezdecké rukavice - kožené a Bramborce krásnou čabraku

Sem v sobotu chtěla jít zkoušet úlohu...ale při mém štěstí,sem se včera dozvěděla,že je v sobotu od 12 je jedinej termín na opravku z předmětu kterej sem nedala

Božínku! Jestli já jednou něco budu mít bez komplikací,tak si snad pak i zatleskám

Zdarec,

tak to je pešek nechápu, že nějakou kačku nehodí a sedlo teda prodáš??

Téda, se máš, rukavičky taky potřebuju, už se na koupi chystám od podzimu , tak snad další měsíc, teď mi frčí podbřišník sem, tak jsem na to zvědavá, taky budu muset koupit vitamínky zase

V sobotu?? Hm, tak to je klasika, jak si člověk něco naplánuje a co v neděli tam můžeš zajet zkusit??

Hm, já jsem zvědavá, jak nám půjde pracovním klusem vjezd, stát ( bez vložení kroku) a prac. klus

buggyna

28.1.2009 11:08
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
A jak si to nakonec vymyslela??

Jj, no já bych se nejradši v tom dubnu tam šla podívat, jak to tam chodí, vzala bych si dovču a šla tam juknout, parkur jsem viděla na videjku a to snad by jsme zmákli, ale ráda bych viděla tu drezurku a další termín je květen, červen......... třeba se tam všichni sejdeme

9 koní, to docela jde, tak snad seženou, jestli je populární

no normálně, provázek a držáky to jistí uvidim jestli mi to v sobotu vyjde,zneužiju kamarádku k přečtení mi Z1čky

no a plánuješ předtim nějaký akce? Já bych ráda jela do toho Mratína ale sama si to nehodim

no na Moravě je,tady když sem nejezdí,tak asi moc ne.Sem myslela jestli nechceš ject s Elí ty?

buggyna

28.1.2009 11:13
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Zdarec,

tak to je pešek nechápu, že nějakou kačku nehodí a sedlo teda prodáš??

Téda, se máš, rukavičky taky potřebuju, už se na koupi chystám od podzimu , tak snad další měsíc, teď mi frčí podbřišník sem, tak jsem na to zvědavá, taky budu muset koupit vitamínky zase

V sobotu?? Hm, tak to je klasika, jak si člověk něco naplánuje a co v neděli tam můžeš zajet zkusit??

Hm, já jsem zvědavá, jak nám půjde pracovním klusem vjezd, stát ( bez vložení kroku) a prac. klus

protože je to můj otec sliby chyby, bezohlednej sobec
no nevím,asi budu muset...zbytek si vycucám z malíčku, nejspíš

ona kámoška u mě pobude jen v sobotu..kdyžtak jí budu muset překecat

hiiipracovní klusem vyklusat to půjde,ale to zastavení bez jedinýho kroku bude zkoušečka na dýl

sadzi saj

28.1.2009 11:15
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no normálně, provázek a držáky to jistí uvidim jestli mi to v sobotu vyjde,zneužiju kamarádku k přečtení mi Z1čky

no a plánuješ předtim nějaký akce? Já bych ráda jela do toho Mratína ale sama si to nehodim

no na Moravě je,tady když sem nejezdí,tak asi moc ne.Sem myslela jestli nechceš ject s Elí ty?

Jj a už je dlouho vidět, tak to třeba zmáknete v tu sobotu

jsem se tě chtěla zeptat na to samý, zda se před licencí chystáš na zkoušku někam vyrazit zkusit parkurek a třeba i tu drezurku

Tak co psal, tak do Prahy jezdí, tak myslím, že má asi i klientelu i tady, ale těžko říct, ale s Elí určo ne jako divák bych jela, ale s koníkem a sama a doprava by se mnou musel někdo razit a pak bych o tom možnááá i uvažovala

sadzi saj

28.1.2009 11:18
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
protože je to můj otec sliby chyby, bezohlednej sobec
no nevím,asi budu muset...zbytek si vycucám z malíčku, nejspíš

ona kámoška u mě pobude jen v sobotu..kdyžtak jí budu muset překecat

hiiipracovní klusem vyklusat to půjde,ale to zastavení bez jedinýho kroku bude zkoušečka na dýl

To je klasika, u nás je to podobný, ale naučila jsem se od něj nic nečekat a vesele si žiju svým životem a je to

Hm, blbý, že ty trojky fakt nejsou

No budeme na tom stejně, taky to nechci vidět, zastavit, aniž by si to neproložila krokem, to chci o víkendu testnout to bude prča

buggyna

28.1.2009 11:20
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj a už je dlouho vidět, tak to třeba zmáknete v tu sobotu

jsem se tě chtěla zeptat na to samý, zda se před licencí chystáš na zkoušku někam vyrazit zkusit parkurek a třeba i tu drezurku

Tak co psal, tak do Prahy jezdí, tak myslím, že má asi i klientelu i tady, ale těžko říct, ale s Elí určo ne jako divák bych jela, ale s koníkem a sama a doprava by se mnou musel někdo razit a pak bych o tom možnááá i uvažovala

určitě se chystám,i proto chci ject až v květnu aby byla okoukaná a nehopsala mi tam pak jak koza na drezuru určo na mělník, ale jinak na parkur do toho mratína a možná hořátev...

sadzi saj

28.1.2009 11:24
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
určitě se chystám,i proto chci ject až v květnu aby byla okoukaná a nehopsala mi tam pak jak koza na drezuru určo na mělník, ale jinak na parkur do toho mratína a možná hořátev...

A kdy že je ten Mratín?? Tam jsme teda ještě nebyli Já bych ráda zkusila tu drezurku no, to bude ostudy

buggyna

28.1.2009 11:26
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
To je klasika, u nás je to podobný, ale naučila jsem se od něj nic nečekat a vesele si žiju svým životem a je to

Hm, blbý, že ty trojky fakt nejsou

No budeme na tom stejně, taky to nechci vidět, zastavit, aniž by si to neproložila krokem, to chci o víkendu testnout to bude prča

njn,ale kdyby ti dlužil několik tisíc,asi by ti to tak jedno nebylo

a tak oni jsou...za 20 000,-

taky to vyzkouším..hlavně si chci zaject celou,abych si toho víc pamatovala

buggyna

28.1.2009 11:27
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
A kdy že je ten Mratín?? Tam jsme teda ještě nebyli Já bych ráda zkusila tu drezurku no, to bude ostudy

Mratín je 9.5. a smešné startovné

buggyna

28.1.2009 11:31
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Naštěstí nepotkala

a koukám,že v Mratíně jsou zkoušky 16.5., na Mělníku 21.5.

sadzi saj

28.1.2009 11:38
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Mratín je 9.5. a smešné startovné

Zapsáno v kalendáři a kolik startovný??

sadzi saj

28.1.2009 11:40
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
njn,ale kdyby ti dlužil několik tisíc,asi by ti to tak jedno nebylo

a tak oni jsou...za 20 000,-

taky to vyzkouším..hlavně si chci zaject celou,abych si toho víc pamatovala

To je pak jiná, jsem psala, jak je to u nás ne u vás, když do toho nevidím

No já doufám, že mi s tím i trochu pomůže Romana

buggyna

28.1.2009 11:43
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Zapsáno v kalendáři a kolik startovný??

podle soutěže, dvoufázovka 70-80 za 200,- a pak se mi ještě líbí štafeta,to je 80 a taky za 200,-

sadzi saj

28.1.2009 12:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
podle soutěže, dvoufázovka 70-80 za 200,- a pak se mi ještě líbí štafeta,to je 80 a taky za 200,-

Hm, tak to je dobrý, jestli to je za obě 200,- Kč, na Mělníku je 160,- Kč startovní v jedné soutěži

A jak by jsme to vymysleli, aby jsme mohli jet společně??

buggyna

28.1.2009 12:14
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Hm, tak to je dobrý, jestli to je za obě 200,- Kč, na Mělníku je 160,- Kč startovní v jedné soutěži

A jak by jsme to vymysleli, aby jsme mohli jet společně??

no tady za každou 200,. ale zas dostaneš flot a pohárek na tý štafetě nevim jestli dvojice platí 200,. dohromady nebo zvlášť,ale mohla by to být prdča

to nevím,ale to se nějak vymyslí! Neznáš někoho kdo má na to řidičák? Vlek půjčíme za 500,- na den

buggyna

28.1.2009 12:17
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Naštěstí nepotkala

A co jinak? Už Elča chodí normálně ven, potom co se dozvěděla tamto?

sadzi saj

28.1.2009 14:09
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no tady za každou 200,. ale zas dostaneš flot a pohárek na tý štafetě nevim jestli dvojice platí 200,. dohromady nebo zvlášť,ale mohla by to být prdča

to nevím,ale to se nějak vymyslí! Neznáš někoho kdo má na to řidičák? Vlek půjčíme za 500,- na den

No, když vyhraješ, tak flot a pohárek

Hm, to asi neznám, popřemýšlím, ale chce to taky auto

sadzi saj

28.1.2009 14:11
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
A co jinak? Už Elča chodí normálně ven, potom co se dozvěděla tamto?

Hm, jinak nic, včera Elí měla bahenní lázně , o víkendu jsme venku potkali divočáka

Dozadu zatím občas, nastálo ne, ještě není výběh udělaný, takže to jinak s Georgem a Tany zabalí a alou pryč

buggyna

28.1.2009 14:13
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No, když vyhraješ, tak flot a pohárek

Hm, to asi neznám, popřemýšlím, ale chce to taky auto

to snad někdo nějakýho tranzita mít bude,ne? já moc lidí z "vesnice" neznám,ale tak řidičák by mít měli a auto snad taky..to se nějak poddá

sadzi saj

28.1.2009 14:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
to snad někdo nějakýho tranzita mít bude,ne? já moc lidí z "vesnice" neznám,ale tak řidičák by mít měli a auto snad taky..to se nějak poddá

Hm, znám jenom I. nebo P. s tranzitem.

Možná bude o někom vědět Mirek

buggyna

28.1.2009 14:22
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Hm, znám jenom I. nebo P. s tranzitem.

Možná bude o někom vědět Mirek

on to nemusí být přímo tranzit,ale něco těžšího,co 2 koně utáhne a nebude risk,že to auto ten vozejk někam stáhne

sadzi saj

28.1.2009 16:27
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
on to nemusí být přímo tranzit,ale něco těžšího,co 2 koně utáhne a nebude risk,že to auto ten vozejk někam stáhne

Uvidíme, do května daleko a snad se někdo najde.

Jedu za rezaticí

buggyna

28.1.2009 18:31
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Hm, jinak nic, včera Elí měla bahenní lázně , o víkendu jsme venku potkali divočáka

Dozadu zatím občas, nastálo ne, ještě není výběh udělaný, takže to jinak s Georgem a Tany zabalí a alou pryč

tak hlavně když se udělal to bys to pak měla vyřešený a nemusela řešit stěhování

já už konečně objevila udidlo který chci...je teda o pár stovek dražší než sem chtěla,ale aslepoň že je

sadzi saj

28.1.2009 19:12
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):
tak hlavně když se udělal to bys to pak měla vyřešený a nemusela řešit stěhování

já už konečně objevila udidlo který chci...je teda o pár stovek dražší než sem chtěla,ale aslepoň že je

No právě, jestli se to udělá, znáš to tam , takže dokud to nebude hotový, tak těžko něco soudit , ale doufám, že to udělá

Jsme si dneska udělali bebí, chjo

Jé, já myslela, že si měla objednaný u hkmka to udidlo??

buggyna

28.1.2009 19:14
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No právě, jestli se to udělá, znáš to tam , takže dokud to nebude hotový, tak těžko něco soudit , ale doufám, že to udělá

Jsme si dneska udělali bebí, chjo

Jé, já myslela, že si měla objednaný u hkmka to udidlo??

co jstesi udělali?

no bohuželto nevyšlo... proč to mít jednoduchý,když to můžu mít složitý,že? Mě už nic nepřekvapí

Přidejte reakci

Přidat smajlík