Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.1.2009 21:03
monchess

XXX.XXX.68.138

Zdravím všechny,
chcui se zeptat, nevíte někdo o náké brigádě na léto 2009? Klidně i zahraničí.

olga visnakova

19.1.2009 12:12
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

Jakou máš finanční představu, s pobytem celý červenec a jaké zkušenosti?

19.1.2009 12:18
sonatka

XXX.XXX.194.58

olga visnakova napsal(a):

ahoj,taky se vnutím scháním brigádu ke koním na léto 2009 -jezdím 9let je mi 17let-mám zkušenosti s obsedáním mladých koní,trénování dětí(byla jsem minulí rok na farmě jako trenér dětí a braní klientů do terénu)práce mne moc bavila...s dětmi to umím a mám je ráda..také by mi nevadilo dělat pracovního jezdce-zastanu každou práci,pečlivě a hlavně s láskou ke koním..pokeud má někdo zájem o takovou brigádnici at se ozve na meil purplerose1@seznam.cz

děkuji s pozdravem Dáša

19.1.2009 12:58
evinka01

XXX.XXX.57.45

olga visnakova napsal(a):

no pokud by se našel někdo, kdo by nabízel práci na prázdniny (kromě jednoho týdne ke konci července) ráda bych si vydělala. praxe u koní víc než 10let, zkušenosti jako vedoucí vyjížděk s turisty (víceleté) - i pro cizince (anglický jazyk), zkušenosti z táborů pro děti, vedení výcviku začátečníků a dětí (nevlastním cvičitelskou licenci), westernová licence. řidičák sk. B. pouze s možností ubytování (nejsem náročná :o) a možností vzít s sebou nekonfliktního poslušného psa.

19.1.2009 21:06
janinka1

XXX.XXX.118.36

monchess napsal(a):
Zdravím všechny,
chcui se zeptat, nevíte někdo o náké brigádě na léto 2009? Klidně i zahraničí.

Taky se přidám.Hledám práci nebo jen brigádu jako ošetřovatel koní v okolí Kolína nebo Prdubice,Hradec Králové.Ale jen jako ošetřovatel,ne pracovní jezdec! Zkušenosti s ošetřováním mám už 16 let v různých stájích sportovních i dostihových.Denně jsem zvyklá obstarat 10-12 koní...ranní krmení,místování,vyvádění do výběhu,možno i menší pohybování a večer zas vybýrání bobků a krmení...všude se většinou nastupovalo na 7:00hodin a končilo se dle potřeby zaměstnavatele.
Pokud víte,ráda bych něco našla....Díky

19.1.2009 21:33
andy zahourova

XXX.XXX.207.1

janinka1 napsal(a):
Taky se přidám.Hledám práci nebo jen brigádu jako ošetřovatel koní v okolí Kolína nebo Prdubice,Hradec Králové.Ale jen jako ošetřovatel,ne pracovní jezdec! Zkušenosti s ošetřováním mám už 16 let v různých stájích sportovních i dostihových.Denně jsem zvyklá obstarat 10-12 koní...ranní krmení,místování,vyvádění do výběhu,možno i menší pohybování a večer zas vybýrání bobků a krmení...všude se většinou nastupovalo na 7:00hodin a končilo se dle potřeby zaměstnavatele.
Pokud víte,ráda bych něco našla....Díky

Nabízím brigádu u koní­ na letní prázdniny.Jedná se o péči o koně a práci s dětmi z letního tábora.Požadujeme spolehlivost,zkušenosti u koní a samostatnost.Výhodou NJ,western.licence nebo cvičitelák,ale není podmínkou.Hledáme někoho poblíž Kamenice nad Lipou.Ubytování nemáme,možnost pouze stanování.
Více info na Ranch.esperanza@seznam.cz

19.1.2009 21:40
monchess

XXX.XXX.68.138

Ahoj Luci, tak to mě nenapadlo :) To by mořná šo, daleko to nemám ani z domova ani od koníka. Zkusím se poptat Děkuju za tip

Přidejte reakci

Přidat smajlík