Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2009 08:37
thesis

XXX.XXX.151.2

Tak založím nový.

Petro tak hlavně když se kobyla bude mít dobře a tobě odpadnou starosti. Někdy je to lepší řešení než koně držet na úkor jiných věcí.

happyhvezda

19.1.2009 20:14
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

thesis napsal(a):
Tak založím nový.

Petro tak hlavně když se kobyla bude mít dobře a tobě odpadnou starosti. Někdy je to lepší řešení než koně držet na úkor jiných věcí.

Ali a jak to je s těma pastama pro březí klisny a klisny po porodu ? Takto se na nás dneska tvářila Hvězda FOTO : Katka

19.1.2009 20:41
thesis

XXX.XXX.151.2

happyhvezda napsal(a):
Ali a jak to je s těma pastama pro březí klisny a klisny po porodu ? Takto se na nás dneska tvářila Hvězda FOTO : Katka

To záleží jaká to je pasta ale všeobecně se nedoporučuje odčervovat hříbě do věku 2 týdnů. Většinou je dobré odčervit kobylu nějakou dobu před porodem. Začínám sbírat články o jednotlivých pastách a až to bude kompletní tak to hodím na web.

happyhvezda

19.1.2009 20:48
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

thesis napsal(a):
To záleží jaká to je pasta ale všeobecně se nedoporučuje odčervovat hříbě do věku 2 týdnů. Většinou je dobré odčervit kobylu nějakou dobu před porodem. Začínám sbírat články o jednotlivých pastách a až to bude kompletní tak to hodím na web.

Ok. ještě se domluvím s Lenčou a pisnu ti ohledně těch past No zítra mi příjde ke koním nová holčina tak jsem zvědavá jak si padne do oka s těma zlobidlama FOTO :Katka

19.1.2009 20:59
thesis

XXX.XXX.151.2

happyhvezda napsal(a):
Ok. ještě se domluvím s Lenčou a pisnu ti ohledně těch past No zítra mi příjde ke koním nová holčina tak jsem zvědavá jak si padne do oka s těma zlobidlama FOTO :Katka

Jesně já už reálně uvažuju o objednávce tak ať jsem zhruba v obraze. Pro svoje chci zas na rok a zjistila jsem že ten pyrantel je i na tasemnice takže super.

20.1.2009 07:39
kaczenka

XXX.XXX.30.42

thesis napsal(a):
Jesně já už reálně uvažuju o objednávce tak ať jsem zhruba v obraze. Pro svoje chci zas na rok a zjistila jsem že ten pyrantel je i na tasemnice takže super.

Ahoj Ali, prosím tě mohla bys nám taky sehnat 3 pyrantely? Budem muset ty naše 3 drahoušky taky na jaře odčervitDík Katka

20.1.2009 07:44
thesis

XXX.XXX.151.2

kaczenka napsal(a):
Ahoj Ali, prosím tě mohla bys nám taky sehnat 3 pyrantely? Budem muset ty naše 3 drahoušky taky na jaře odčervitDík Katka

Ahoj, já ti minule říkala jestli nechceš do zásoby. Teď budu objednávat ale nevím kdy, možná v únoru, možná taky později. Teď co má přijít balík mám pasty akorát pro své koně na nějakou dobu. Takže nevím jak co potom bude.

20.1.2009 09:00
patricie07

XXX.XXX.10.208

kaczenka napsal(a):

Ahoj Kato, zdravim Trinec z Masecina :-) konecne alespon 2 fotky, furt jsem slibovala a nebyla jsem schopna nic nafotit, az v nedeli Katka (majitelka Volne) prinesla fotak a nafotila nas nakonec ona. Diky ji za to pac ja jsem fakt beznadejnej pripad takze prikladam alespon 2 fotky.

20.1.2009 09:01
patricie07

XXX.XXX.10.208

kaczenka napsal(a):

Volnost se mnou - chudinka

20.1.2009 09:02
patricie07

XXX.XXX.10.208

kaczenka napsal(a):

A po praci z5 na vybeh se mnou a s Kati dcerou Ancou.

20.1.2009 14:55
kaczenka

XXX.XXX.30.42

thesis napsal(a):
Ahoj, já ti minule říkala jestli nechceš do zásoby. Teď budu objednávat ale nevím kdy, možná v únoru, možná taky později. Teď co má přijít balík mám pasty akorát pro své koně na nějakou dobu. Takže nevím jak co potom bude.

Ali, zatím to má čas...jen námi prosím počítej až budeš zas objednávat. díky moc

20.1.2009 14:58
kaczenka

XXX.XXX.30.42

patricie07 napsal(a):
Volnost se mnou - chudinka

Ahoj Vendyjsem ráda, že zas vidím nějaké ty Vaše fotečky...vypadáš s Volností úžasněmoc tě zdravímvečer ti snad konečně přepošlu ty fotky, co jsem tě tenkrát fotila. letím za konma - jezdit pa katka

20.1.2009 17:53
chema

XXX.XXX.48.147

patricie07 napsal(a):
A po praci z5 na vybeh se mnou a s Kati dcerou Ancou.

ahoj wendy.Prave jsem prisla od koni...vsude bahno.Sakra tu uzasnou halu se zrcadly vam fakt zavidim.Brzy budeme mit novy prirustek...vice po mailu.Jak se jinak dari.Pocitam ze za nami v lete s Davidem urcite dojedete.Mame na baracku i pokoj pro hosty tak dojedte i na dele.

20.1.2009 19:14
atlanta

XXX.XXX.164.155

chema napsal(a):
ahoj wendy.Prave jsem prisla od koni...vsude bahno.Sakra tu uzasnou halu se zrcadly vam fakt zavidim.Brzy budeme mit novy prirustek...vice po mailu.Jak se jinak dari.Pocitam ze za nami v lete s Davidem urcite dojedete.Mame na baracku i pokoj pro hosty tak dojedte i na dele.

Ahoj koňáci, pokud tady chodí nějaký pamětník co chodil do Žihly, tak takhle teď vypadá Atlanta a žijou si s Pilátem spokojený rekreační život.

20.1.2009 19:51
thesis

XXX.XXX.151.2

atlanta napsal(a):
Ahoj koňáci, pokud tady chodí nějaký pamětník co chodil do Žihly, tak takhle teď vypadá Atlanta a žijou si s Pilátem spokojený rekreační život.

Ahoj teda to je krasavice A Piláta pamatuju hlavně z hubertky, kousek jsme šli spolu k žihle s koňmi, my byli na dvou malých ponících tak se to blbě pamatuje. Bydlíte stále na Písečné? Nebo tam někde, já si to už nepamatuju. Ale teda kobylka pěkně vymakaná, já ji na žihle viděla snad jednou.

20.1.2009 21:11
chema

XXX.XXX.48.147

thesis napsal(a):
Ahoj teda to je krasavice A Piláta pamatuju hlavně z hubertky, kousek jsme šli spolu k žihle s koňmi, my byli na dvou malých ponících tak se to blbě pamatuje. Bydlíte stále na Písečné? Nebo tam někde, já si to už nepamatuju. Ale teda kobylka pěkně vymakaná, já ji na žihle viděla snad jednou.

Ja je taky znam...ty jo to je super ze se maji dobre.Nejake stranky s fotkama by nebyly?

20.1.2009 21:27
atlanta

XXX.XXX.164.155

chema napsal(a):
Ja je taky znam...ty jo to je super ze se maji dobre.Nejake stranky s fotkama by nebyly?

Stránky nemáme, ale na Chemu si taky pamatuji, kdysi jela s Atlantou dostih na Milíkově

20.1.2009 21:33
atlanta

XXX.XXX.164.155

atlanta napsal(a):
Stránky nemáme, ale na Chemu si taky pamatuji, kdysi jela s Atlantou dostih na Milíkově

Tak ještě Pilát z poslední hubertky 08 v Jablunkově

20.1.2009 21:42
chema

XXX.XXX.48.147

atlanta napsal(a):
Tak ještě Pilát z poslední hubertky 08 v Jablunkově

tak to nechapu ...chema nebo ja?Ja nikdy zadny dostih nejela a chema (ten mega tank) asi uz vubec ne.
to bude omyl...

20.1.2009 21:43
atlanta

XXX.XXX.164.155

chema napsal(a):
tak to nechapu ...chema nebo ja?Ja nikdy zadny dostih nejela a chema (ten mega tank) asi uz vubec ne.
to bude omyl...

Tahle chema ho jela, byl to jen dostih provozáku (čt a různé mixy)

20.1.2009 21:47
atlanta

XXX.XXX.164.155

atlanta napsal(a):
Tahle chema ho jela, byl to jen dostih provozáku (čt a různé mixy)

Jak dlouho jí máš? Bylo to 22.8.99 a pochybuju, že v té době byla na Třinecku jiná Chema (mohutná ryzka)

21.1.2009 07:08
kaczenka

XXX.XXX.30.42

atlanta napsal(a):
Jak dlouho jí máš? Bylo to 22.8.99 a pochybuju, že v té době byla na Třinecku jiná Chema (mohutná ryzka)

Podle mě je to s tím dostihem možné...Hanka Chemu dostala k 16 narozeniám a to podle mých propočtů vychází až na rok srpen roku 2000. Letos to bude 9 let

21.1.2009 07:11
kaczenka

XXX.XXX.30.42

kaczenka napsal(a):
Podle mě je to s tím dostihem možné...Hanka Chemu dostala k 16 narozeniám a to podle mých propočtů vychází až na rok srpen roku 2000. Letos to bude 9 let

sorry, sekla jsem se rok byl to až srpen 2001

21.1.2009 08:08
chema

XXX.XXX.48.147

kaczenka napsal(a):
sorry, sekla jsem se rok byl to až srpen 2001

To jo...tak ten muj Chemut jel nekdy dostih?a nemas fotky nebo netusis kde by se daly sehnat?
Kati: cervenec 2001 (photo zima 2001)

21.1.2009 10:03
patricie07

XXX.XXX.10.208

chema napsal(a):

Ahoj Hani, to vis ze dojedeme moc radi :-) uz jsem nebyla na Morave ani nepamatuju takze se budu moc tesit.

Prirustek? No to mi poreferuj, maila na me mas, ne?

Halu zavidet nemusis, ted jsme ji meli mesic zamrzlou, takze v tech nejhorsich mrazech jsme stejne couraly po venku a nebo kdyz jsem nestihala za svetla, tak jsem tam sla akorat tak okrokovat. Ale klepu na zuby, uz to rozmrza a doufam, ze to rozmrzne brzo, aby se dalo zacit vic delat, protoze Volna uz ma roupy ja na ni sedim jak opice na brusu a protoze trenovat se neda - nevidim duvod si platit za trenera kdyz muzu akorat krokovat - zacinaj zas vylejzat vsechny moje chyby.

21.1.2009 12:10
atlanta

XXX.XXX.164.155

chema napsal(a):
To jo...tak ten muj Chemut jel nekdy dostih?a nemas fotky nebo netusis kde by se daly sehnat?
Kati: cervenec 2001 (photo zima 2001)

Fotky mám z toho dne 2, ale Chema není nikde vidět a kde by se daly sehnat netuším. Právě na těch fotkách mám datum, tak vím přesně kdy to bylo. Mám jen foto na Atlantě a pak na Oliverovi, ale jsou hodně tmavé tehda ještě nebyly digitály

21.1.2009 14:22
pettankaa

XXX.XXX.19.35

patricie07 napsal(a):
Ahoj Hani, to vis ze dojedeme moc radi :-) uz jsem nebyla na Morave ani nepamatuju takze se budu moc tesit.

Prirustek? No to mi poreferuj, maila na me mas, ne?

Halu zavidet nemusis, ted jsme ji meli mesic zamrzlou, takze v tech nejhorsich mrazech jsme stejne couraly po venku a nebo kdyz jsem nestihala za svetla, tak jsem tam sla akorat tak okrokovat. Ale klepu na zuby, uz to rozmrza a doufam, ze to rozmrzne brzo, aby se dalo zacit vic delat, protoze Volna uz ma roupy ja na ni sedim jak opice na brusu a protoze trenovat se neda - nevidim duvod si platit za trenera kdyz muzu akorat krokovat - zacinaj zas vylejzat vsechny moje chyby.

Pro Hanku: Marcela Śkanderová má videokazetu z každého roku, tak tam by Chema mohla být, já tu kazetu viděla s tím exhibičním dostihem.........

21.1.2009 15:30
chema

XXX.XXX.48.147

pettankaa napsal(a):
Pro Hanku: Marcela Śkanderová má videokazetu z každého roku, tak tam by Chema mohla být, já tu kazetu viděla s tím exhibičním dostihem.........

Peto: Nemas cislo na Skanderovou?ty jo nevim ale na cem si tu kazetu prehraju...my snad video uz ani nemame.

21.1.2009 17:55
stalonek

XXX.XXX.163.66

chema napsal(a):
Peto: Nemas cislo na Skanderovou?ty jo nevim ale na cem si tu kazetu prehraju...my snad video uz ani nemame.

podivej se na www.jkjavorovy.estranky.cz - měly by tam být kontakty

22.1.2009 07:59
lanika

XXX.XXX.162.56

stalonek napsal(a):
podivej se na www.jkjavorovy.estranky.cz - měly by tam být kontakty

Hani, jestli budeš mít tu kazetu, dej mi prosím info Domluvím se pak s Marcelou a pujčim si ji pak po tebe. Jsem jela 3 roky po sobě 2x na Olivě a pak se Siriusem
To byly časy. Ráda mrknu.

22.1.2009 08:24
atlanta

XXX.XXX.164.155

lanika napsal(a):
Hani, jestli budeš mít tu kazetu, dej mi prosím info Domluvím se pak s Marcelou a pujčim si ji pak po tebe. Jsem jela 3 roky po sobě 2x na Olivě a pak se Siriusem
To byly časy. Ráda mrknu.

Ahoj Lenko, taky se hlásím, pokud kazety seženete, tak bych je taky skoukla. A co jinak? Koníci poslouchají?

22.1.2009 08:55
lanika

XXX.XXX.162.56

atlanta napsal(a):
Ahoj Lenko, taky se hlásím, pokud kazety seženete, tak bych je taky skoukla. A co jinak? Koníci poslouchají?

Jo Monči, pokud je budu mít, určo dám vědět Fotky se ti nepodařilo asi najít ze srazu, co?

22.1.2009 09:04
atlanta

XXX.XXX.164.155

lanika napsal(a):
Jo Monči, pokud je budu mít, určo dám vědět Fotky se ti nepodařilo asi najít ze srazu, co?

Já jsem Ivona, a pozdravuj segru a Milana

22.1.2009 09:09
lanika

XXX.XXX.162.56

atlanta napsal(a):
Já jsem Ivona, a pozdravuj segru a Milana

Jéééééj, čus bus, tak to mě teda nenapadlo, že jsi to ty Super Hele a jakto, že jsi nepřišla na "sraz"? Byla sranda, ikdyž z těch "zakladatelů na Vojcku" tam bylo poskromnu.....
Co koňuši, jsou vpohodě?????

22.1.2009 11:47
atlanta

XXX.XXX.164.155

lanika napsal(a):
Jéééééj, čus bus, tak to mě teda nenapadlo, že jsi to ty Super Hele a jakto, že jsi nepřišla na "sraz"? Byla sranda, ikdyž z těch "zakladatelů na Vojcku" tam bylo poskromnu.....
Co koňuši, jsou vpohodě?????

koníci se mají super, zrovna jsem darazila od koníku. Byli jsme na vyjíždce, super relax. Na sraz jsem nešla, protože nejsem na nějaké chození po hospodách, prostě raději sedím doma, nebo koni na hřbetu.

22.1.2009 13:16
ladynka

XXX.XXX.48.155

atlanta napsal(a):
koníci se mají super, zrovna jsem darazila od koníku. Byli jsme na vyjíždce, super relax. Na sraz jsem nešla, protože nejsem na nějaké chození po hospodách, prostě raději sedím doma, nebo koni na hřbetu.

ach jo to počasí je děsné dneska to vidím na procházku

22.1.2009 18:00
stalonek

XXX.XXX.163.66

ladynka napsal(a):
ach jo to počasí je děsné dneska to vidím na procházku

čusík, procházka na kozinec se saněma,co??.. nádohou sme si to dost užily, až na spáteční cestu, což po sesednutí ze saní stelon vběhl se lesa ke krmelcu, ale tk trochu moje chyba že seem mu povolila opratě.. .. jinak strašně pěkná vyjížďka,na kozinci 10 nebo 12 cm sněhu, úplná pohoda.. u nás je takový poprašek,sotva se tam dalo dojet k lesu,pak už v pohodě,naštěstí to je asi 200 m od naší stáje ( ten les)..

Sníh je bezva,přece už se ale radši vidím takto ::::))

23.1.2009 06:17
pettankaa

XXX.XXX.19.35

stalonek napsal(a):
čusík, procházka na kozinec se saněma,co??.. nádohou sme si to dost užily, až na spáteční cestu, což po sesednutí ze saní stelon vběhl se lesa ke krmelcu, ale tk trochu moje chyba že seem mu povolila opratě.. .. jinak strašně pěkná vyjížďka,na kozinci 10 nebo 12 cm sněhu, úplná pohoda.. u nás je takový poprašek,sotva se tam dalo dojet k lesu,pak už v pohodě,naštěstí to je asi 200 m od naší stáje ( ten les)..

Sníh je bezva,přece už se ale radši vidím takto ::::))

Pro hanku: Jedině snad číslo na její dceru Denisu : 723 223 868

23.1.2009 20:16
dannynka

XXX.XXX.210.66

thesis napsal(a):
Tak založím nový.

Zdravím všechny,
tak copak dělají koně z Třince v tom krásném počasíje to děs to bahno...ale naši oři si to uživají na maximum....
co planujete na víkend??

dnešní foto Nikolaka

happyhvezda

25.1.2009 00:00
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

dannynka napsal(a):
Zdravím všechny,
tak copak dělají koně z Třince v tom krásném počasíje to děs to bahno...ale naši oři si to uživají na maximum....
co planujete na víkend??

dnešní foto Nikolaka

Tak u nás to vypadá podobně ... BAHNITĚ ...

happyhvezda

25.1.2009 00:00
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Tak u nás to vypadá podobně ... BAHNITĚ ...

25.1.2009 10:28
monca

XXX.XXX.210.3

happyhvezda napsal(a):

Ahoj ahoj,no to bahno katastrofa mě připadá,že to klouže ještě víc než na ledě,Mám jedine štěstí,že Rosa se neválí,ikdyž si nejsem jista,že ji to kobyly nenaučí.Jej ja už chi míííííííít únor...........čeká nás totiž soustředění a já zvědavosti a nedočkavosti umírám

25.1.2009 10:41
thesis

XXX.XXX.151.2

monca napsal(a):
Ahoj ahoj,no to bahno katastrofa mě připadá,že to klouže ještě víc než na ledě,Mám jedine štěstí,že Rosa se neválí,ikdyž si nejsem jista,že ji to kobyly nenaučí.Jej ja už chi míííííííít únor...........čeká nás totiž soustředění a já zvědavosti a nedočkavosti umírám

No dneska klouže solidně i asfaltka, mít podkovy tak jedem jak po másle. Šla jsem jezdit v 8 ráno a nádhera, všechno pomrzlé takže bahno nic. Jenže máme tu louky poorané tak jsem šla na hlavní cestu, přešla most přes dálnici a vlezla tam na louky, zacválali jsme si a bylo fajně. No natož že Lupin nebyl víc než rok poblíž vlaku a velkých aut tak super, vůbec se nevzrušoval a opatrně cupital. Lidi v autech na nás čuměli cože dělá kůň u dálnice.

25.1.2009 13:04
stalonek

XXX.XXX.163.66

thesis napsal(a):
No dneska klouže solidně i asfaltka, mít podkovy tak jedem jak po másle. Šla jsem jezdit v 8 ráno a nádhera, všechno pomrzlé takže bahno nic. Jenže máme tu louky poorané tak jsem šla na hlavní cestu, přešla most přes dálnici a vlezla tam na louky, zacválali jsme si a bylo fajně. No natož že Lupin nebyl víc než rok poblíž vlaku a velkých aut tak super, vůbec se nevzrušoval a opatrně cupital. Lidi v autech na nás čuměli cože dělá kůň u dálnice.

jé tak to musel být pohled.. my sme včera jeli s koňma na ostrý se sáňkama.. to musel být taky pohled,jelikož skoro na kozinec sme šly pěšky,nějak bylo málo sněhu mno.. ale pak když sme tam dojeli bylo 30 cm sněhu,paráda.. tak sme si dali oběd, a koním taky něco na zub, a jeli sme zpátky, to už se jim fičelo z kopce..se je nedalo pomalu udržet.jinak kromě cesty vzhůru parádní den..neska nechváme odpočinout, chudáky naše....

tady jedna Letní fotka, z ostrého ještě nemám v kompu..

25.1.2009 14:13
ladynka

XXX.XXX.48.155

stalonek napsal(a):
jé tak to musel být pohled.. my sme včera jeli s koňma na ostrý se sáňkama.. to musel být taky pohled,jelikož skoro na kozinec sme šly pěšky,nějak bylo málo sněhu mno.. ale pak když sme tam dojeli bylo 30 cm sněhu,paráda.. tak sme si dali oběd, a koním taky něco na zub, a jeli sme zpátky, to už se jim fičelo z kopce..se je nedalo pomalu udržet.jinak kromě cesty vzhůru parádní den..neska nechváme odpočinout, chudáky naše....

tady jedna Letní fotka, z ostrého ještě nemám v kompu..

¨To nebylo pěšky jenom na Kozinec, to bylo skoro až na Ostrý, až na nějaké kousky, kde se to dalo a nebylo to zas ňák moc dokopce .. Přemýšlely jsme už pod tím Kozincem, jestli nenecháme ty sáně někde v lese a nedojdem tam jenom tak s koňmi na ruce, nakonec to ale Bára s Lenkou vyhrály a sáně jsme vlekly dáál .. Ale zpátky jsme zase jely skoro pořád. Koně si za tu hoďku na Kozinci odpočinuli a Ladyna skákala v tom zápřahu jak koza ..
(foto od Barči )

25.1.2009 14:19
stalonek

XXX.XXX.163.66

ladynka napsal(a):
¨To nebylo pěšky jenom na Kozinec, to bylo skoro až na Ostrý, až na nějaké kousky, kde se to dalo a nebylo to zas ňák moc dokopce .. Přemýšlely jsme už pod tím Kozincem, jestli nenecháme ty sáně někde v lese a nedojdem tam jenom tak s koňmi na ruce, nakonec to ale Bára s Lenkou vyhrály a sáně jsme vlekly dáál .. Ale zpátky jsme zase jely skoro pořád. Koně si za tu hoďku na Kozinci odpočinuli a Ladyna skákala v tom zápřahu jak koza ..
(foto od Barči )

DETAIL.. njn tak skoro na ostrý mno.cestou nás sprdnul nějaký vyšinutý běžkař,že chudáky koně s náma musí do kopce... a přitom dobré 3/4 cesty šly pěšky a sáňky sme tahali skoro v rukách.. no nevadí mno.. ..

25.1.2009 14:20
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
DETAIL.. njn tak skoro na ostrý mno.cestou nás sprdnul nějaký vyšinutý běžkař,že chudáky koně s náma musí do kopce... a přitom dobré 3/4 cesty šly pěšky a sáňky sme tahali skoro v rukách.. no nevadí mno.. ..

Lady měla i po takové tůře plno energie,zato stelon se tvářil jako by vyšel mount everest... ale pak z kopce najednou jak by týden neběhal..

25.1.2009 21:07
ladynka

XXX.XXX.48.155

stalonek napsal(a):
Lady měla i po takové tůře plno energie,zato stelon se tvářil jako by vyšel mount everest... ale pak z kopce najednou jak by týden neběhal..

Ahojte, tk jak jste si užili dnešní neděli??

25.1.2009 21:16
stalonek

XXX.XXX.163.66

ladynka napsal(a):
Ahojte, tk jak jste si užili dnešní neděli??

my skvělé,že jo ájo?.p.s. ta fotka to je Ladynka v autobusové zastvce!!.stelon tam vlezl taky

25.1.2009 21:20
ladynka

XXX.XXX.48.155

stalonek napsal(a):
my skvělé,že jo ájo?.p.s. ta fotka to je Ladynka v autobusové zastvce!!.stelon tam vlezl taky

Jj a Stelča náhodou jako první byla fajna procházka dneska .. Nejlepší jak se nechtěli fotit
A tahle fotka se povedla

25.1.2009 21:22
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):

láááska moja..

25.1.2009 21:23
ladynka

XXX.XXX.48.155

stalonek napsal(a):
láááska moja..

A naše snad první společná fotka se segrou

25.1.2009 21:25
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
láááska moja..

tojo, fotogeničtí nejsou,stojí jak socha, a pokaždé co cvakne foták,ucukne,takže rozmazáno ale někdy nn. že? ladynka.-

25.1.2009 21:47
ladynka

XXX.XXX.48.155

stalonek napsal(a):
tojo, fotogeničtí nejsou,stojí jak socha, a pokaždé co cvakne foták,ucukne,takže rozmazáno ale někdy nn. že? ladynka.-

No, třeba tady ne

25.1.2009 21:49
stalonek

XXX.XXX.163.66

ladynka napsal(a):
No, třeba tady ne

ten pohled mě užírá...já jak sem těm očím dokázala odolat to netuším.. (s pamlskem v ruce)

25.1.2009 21:51
ladynka

XXX.XXX.48.155

stalonek napsal(a):
ten pohled mě užírá...já jak sem těm očím dokázala odolat to netuším.. (s pamlskem v ruce)

Jinak by to ani nešlo co? Ne sranda
Tady náhodou stál dobrovolně :-P

25.1.2009 21:52
stalonek

XXX.XXX.163.66

ladynka napsal(a):
Jinak by to ani nešlo co? Ne sranda
Tady náhodou stál dobrovolně :-P

njn

25.1.2009 21:55
ladynka

XXX.XXX.48.155

stalonek napsal(a):
njn

A aby nepřevažovali Steloušové :-P

25.1.2009 21:55
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
njn

dejte mi něcoooo!!!

25.1.2009 21:59
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
dejte mi něcoooo!!!

a ted at nepřevažujou Leony!!!!

25.1.2009 22:52
ladynka

XXX.XXX.48.155

stalonek napsal(a):
a ted at nepřevažujou Leony!!!!

Ale tak to dneska ukoníme společně :-P

26.1.2009 18:42
ladynka

XXX.XXX.48.155

ladynka napsal(a):
Ale tak to dneska ukoníme společně :-P

Jak tak vidím, tak si tady píšeme už fakt jenom my dvě ...
( Na fotce Portosek z Milíkova a Lady, když ještě bydlela s námi na Milíkově)

28.1.2009 16:22
terusinka

XXX.XXX.48.108

ladynka napsal(a):
Jak tak vidím, tak si tady píšeme už fakt jenom my dvě ...
( Na fotce Portosek z Milíkova a Lady, když ještě bydlela s námi na Milíkově)

Hojté holky...)..Jak se máte? Co koníci?...
Peti.L.. Tu máš ten email..: Kufová.terka@seznam.cz

happyhvezda

31.1.2009 18:31
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

terusinka napsal(a):
Hojté holky...)..Jak se máte? Co koníci?...
Peti.L.. Tu máš ten email..: Kufová.terka@seznam.cz

No lidičky , zapadli jsme až na 3tí stránku!!! Lidičky co nového ? Kdo kromě nás čeká letošní jaro hříbatko ?

happyhvezda

31.1.2009 18:32
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
No lidičky , zapadli jsme až na 3tí stránku!!! Lidičky co nového ? Kdo kromě nás čeká letošní jaro hříbatko ?

To je frajer co ?

31.1.2009 21:58
simcas2

XXX.XXX.158.145

happyhvezda napsal(a):
To je frajer co ?

Už to vypadalo že bude jaro a nic... :/ U nás z Astorkem vcelku nic...Doufám že bude aspon kalamita:D

1.2.2009 19:43
aishaia

XXX.XXX.184.141

simcas2 napsal(a):
Už to vypadalo že bude jaro a nic... :/ U nás z Astorkem vcelku nic...Doufám že bude aspon kalamita:D

Ahojte všichni nějak nám to tady zase spinká.... co ty jak ste si užily výkend?

1.2.2009 20:21
simcas2

XXX.XXX.158.145

aishaia napsal(a):
Ahojte všichni nějak nám to tady zase spinká.... co ty jak ste si užily výkend?

aishaia : ty ani nemluv Zima,Nuda,..atdtakže docela prd bylo z víkendu a co ty ?

1.2.2009 20:26
stalonek

XXX.XXX.163.66

simcas2 napsal(a):
aishaia : ty ani nemluv Zima,Nuda,..atdtakže docela prd bylo z víkendu a co ty ?

jo to ani nemluv,sranda musi byt sme byli zapřahat, a byl trošku menší karambol.. nebudu popisovat ale skončila sem v příkopě a pak sem se ve cvalu sbírala na sáňky :D

1.2.2009 21:23
simcas2

XXX.XXX.158.145

stalonek napsal(a):
jo to ani nemluv,sranda musi byt sme byli zapřahat, a byl trošku menší karambol.. nebudu popisovat ale skončila sem v příkopě a pak sem se ve cvalu sbírala na sáňky :D

Barčí..: jste ze sankama jezdíli po hlíně se nedivím že to skončílo v příkopě :D

1.2.2009 21:26
stalonek

XXX.XXX.163.66

simcas2 napsal(a):
Barčí..: jste ze sankama jezdíli po hlíně se nedivím že to skončílo v příkopě :D

nene,to byl sníh ale vjelo mi to na led

2.2.2009 21:53
aishaia

XXX.XXX.184.141

stalonek napsal(a):
nene,to byl sníh ale vjelo mi to na led

Simča: no já sem měla výkend právě že suprovej v pátek sem po dlouhé době vyrazila na koníky takže to byl perfektně strávený volný den a v sobotu sme vyrazili do stáje Mustang zkouknout nějaký ty hřebce byli suproví akorát že byla totáál kosaještě celý odpoledne pak sem se musela zahřívat
Bára: Bari jaktooo že se konala příkopa? xD a to sem ti ještě v pátek říkala že super že tak jezdíte a že postroje vydržely a ty tu tedkom napíšeš tohle jak se potkáme u koní tak mi to musíš povykládat

3.2.2009 10:42
stalonek

XXX.XXX.49.19

aishaia napsal(a):
Simča: no já sem měla výkend právě že suprovej v pátek sem po dlouhé době vyrazila na koníky takže to byl perfektně strávený volný den a v sobotu sme vyrazili do stáje Mustang zkouknout nějaký ty hřebce byli suproví akorát že byla totáál kosaještě celý odpoledne pak sem se musela zahřívat
Bára: Bari jaktooo že se konala příkopa? xD a to sem ti ještě v pátek říkala že super že tak jezdíte a že postroje vydržely a ty tu tedkom napíšeš tohle jak se potkáme u koní tak mi to musíš povykládat

mno příkopa.ne tk docela.. se koně rozběhly po cestě¨a sáňky mi po ledu sjely do příkopu .. uprostřed cesty byl sníh,ale když oni se nedali zastavit mno..

4.2.2009 08:25
pettankaa

XXX.XXX.19.35

stalonek napsal(a):
mno příkopa.ne tk docela.. se koně rozběhly po cestě¨a sáňky mi po ledu sjely do příkopu .. uprostřed cesty byl sníh,ale když oni se nedali zastavit mno..

Tak novou majitelkou Aji se stala Terezka z ranče na Karpentné, kobča je v dobrých rukou. Jsem ráda, že můžu kobču kdykoliv vidět i zajezdit na ní
Jinak Aji se daří skvěle, mě taky. Sháním kobylku, možná i dvě kobylky shetlanda na chov a občasné povožení dětí, tak max. do 110cm KVH, kdybyste o něčem věděli pisněte mi na meil, díky Petra

5.2.2009 19:15
baruu

XXX.XXX.48.154

thesis napsal(a):
Tak založím nový.

zdravím třinec jak se všichni máte nějak nám tady upadá diskuze jinak počasí celkem ujde :D nevím co psát ale aspoň zas šoupnu třinec na chvíli dopředu tak se mějte a přidávám foto z treningu ja sem na te ryzate kobylce paaa;)

8.2.2009 15:14
barusinek

XXX.XXX.48.110

thesis napsal(a):
Tak založím nový.

Jééé zimáá!No abych řekla pravdu nejradši bych už měla léto sice jsou zase mouchy a vedro, ale furt lepší než bahno nebo mrazy..teda aspon podle mně =)!!No tak taky přidám takové BLÁTOSNĚHO foto xD

8.2.2009 15:26
pierrette

XXX.XXX.48.104

baruu napsal(a):
zdravím třinec jak se všichni máte nějak nám tady upadá diskuze jinak počasí celkem ujde :D nevím co psát ale aspoň zas šoupnu třinec na chvíli dopředu tak se mějte a přidávám foto z treningu ja sem na te ryzate kobylce paaa;)

Vás v té pidihale jezdí tolik? Chema se tam pomalu otočit nemohla, ale lepší malá hala než žádná hala My bychom taky nějákou potřebovali, protože fakt není kde jezdit, všude bahno, šutry, vyjížďky na prd a jízdárenská práce veškerá žádná

Vzpomínka na léto

happyhvezda

8.2.2009 15:41
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

pierrette napsal(a):
Vás v té pidihale jezdí tolik? Chema se tam pomalu otočit nemohla, ale lepší malá hala než žádná hala My bychom taky nějákou potřebovali, protože fakt není kde jezdit, všude bahno, šutry, vyjížďky na prd a jízdárenská práce veškerá žádná

Vzpomínka na léto

Tak my pracujem i na blátě .Cice práce není tak intenzivní jak v létě, protože jsme stratili kondičku , ale terény a menší jizdarenckou praci si užívame i v tomto počasí . Akorat s mladou začnem pracovat až bude vhodnější povrh na práci ze země a na lonži

8.2.2009 16:24
kaculka

XXX.XXX.93.36

barusinek napsal(a):
Jééé zimáá!No abych řekla pravdu nejradši bych už měla léto sice jsou zase mouchy a vedro, ale furt lepší než bahno nebo mrazy..teda aspon podle mně =)!!No tak taky přidám takové BLÁTOSNĚHO foto xD

Čaute holčinky, 4Pierrette : Máš pravdu lepší malá hala než žádná :-D taky by se nám šikla vetší hala ale co už, když tam chytnu fleka a jsme tam jen 2 nebo 3 je to ok, ale co potom klub a na praxi ti se tam uplně mačkají :-D Jsem zvědavá esi se bude stavět ta mega co je v plánu *lol* Jak se všici máte jinač? Peťul ty se tež ozveš ras za čas a pak už ani neodepíšeš to už si na tom časově tak zle ?

Už jsem si myslela , že bude jaro a zase nic

8.2.2009 18:38
simcas2

XXX.XXX.158.145

kaculka napsal(a):
Čaute holčinky, 4Pierrette : Máš pravdu lepší malá hala než žádná :-D taky by se nám šikla vetší hala ale co už, když tam chytnu fleka a jsme tam jen 2 nebo 3 je to ok, ale co potom klub a na praxi ti se tam uplně mačkají :-D Jsem zvědavá esi se bude stavět ta mega co je v plánu *lol* Jak se všici máte jinač? Peťul ty se tež ozveš ras za čas a pak už ani neodepíšeš to už si na tom časově tak zle ?

Už jsem si myslela , že bude jaro a zase nic

Jako vypadalo to tak nadějně..že bude už jaro a zas sníh zas bude týden sníh a zas to staje, tak doufejme že v jarních prazkách už to nebude :D

13.2.2009 11:58
stalonek

XXX.XXX.163.66

simcas2 napsal(a):
Jako vypadalo to tak nadějně..že bude už jaro a zas sníh zas bude týden sníh a zas to staje, tak doufejme že v jarních prazkách už to nebude :D

ej prostě jako..už sme byli na 4.straně!!!jde nám to pomalu..

tady můj prďoch před pár dnama.. ted sem tak trosku nemocná,co vy?

13.2.2009 15:29
bejushka

XXX.XXX.210.225

stalonek napsal(a):
ej prostě jako..už sme byli na 4.straně!!!jde nám to pomalu..

tady můj prďoch před pár dnama.. ted sem tak trosku nemocná,co vy?

Čauky... Třinec zasypal sníh jak vidím... Tež sem tu dlouho nebyla. Jinak hnus ten sníh. Lemon chvilku blbne ve výběhu a pak stoji u východu... Chce jít domů... Taky jsem nemocná, děsná nuda. A co vy? Co chystáte na víkend?

13.2.2009 15:31
bejushka

XXX.XXX.210.225

bejushka napsal(a):
Čauky... Třinec zasypal sníh jak vidím... Tež sem tu dlouho nebyla. Jinak hnus ten sníh. Lemon chvilku blbne ve výběhu a pak stoji u východu... Chce jít domů... Taky jsem nemocná, děsná nuda. A co vy? Co chystáte na víkend?

Lemik

13.2.2009 20:43
thesis

XXX.XXX.151.2

thesis napsal(a):
Tak založím nový.

Zdar lidi, taky jsem tu dloho nebyla ale jaksi se zaobírám něčím jiným.

Katko (od Zlatky) - pasty budou příští měsíc nebo začátkem dubna, dle toho jak to příjde. Nicméně pravděpodobně, nebo spíše určitě je to poslední dodávka. Už se mi nelíbí pár věcí ohledně zprostředkovatele takže to pak budu řešit buď sama, nebo najdu někoho jiného. Hodlám si nechat odčervení na rok. K dispozici budou nyní asi jenom pyrantely a ivermectiny. Zbytek jsem objednala pouze po 3ks pro naše koně. Tak jen aby jsi věděla, že letos je to asi poslední balík.

Jinak tady bojujeme se sněhem, koně dneska kvalitně zasněžilo, domů přišli jen bílé koule, ale užívali si pěkně. Hladina sněhu se blíží k půl metru a dopoledne na hlavní cestě pěkná kalamita. Neborovský kopec je prý "kupodivu" zapraný. Ještěže nikam nemusím jet, zas bude nehod.

14.2.2009 10:03
pizneta

XXX.XXX.210.3

thesis napsal(a):

Katko (od Zlatky) - pasty budou příští měsíc nebo začátkem dubna, dle toho jak to příjde. Nicméně pravděpodobně, nebo spíše určitě je to poslední dodávka. Už se mi nelíbí pár věcí ohledně zprostředkovatele takže to pak budu řešit buď sama, nebo najdu někoho jiného. Hodlám si nechat odčervení na rok. K dispozici budou nyní asi jenom pyrantely a ivermectiny. Zbytek jsem objednala pouze po 3ks pro naše koně. Tak jen aby jsi věděla, že letos je to asi poslední balík.

Jinak tady bojujeme se sněhem, koně dneska kvalitně zasněžilo, domů přišli jen bílé koule, ale užívali si pěkně. Hladina sněhu se blíží k půl metru a dopoledne na hlavní cestě pěkná kalamita. Neborovský kopec je prý "kupodivu" zapraný. Ještěže nikam nemusím jet, zas bude nehod.

Ahoj,to mi povídej o sněhu,koukám z okna a říkám si,že jsme se konečně dočkali ladovské zimy a přitom před nedávnem jsem měla v nose takový ten typický skoro jarní vzdoušek ,chjo....hodím nějaké fotky z minulého týdne.
Denýsek se dal přemluvit ke skákání.....

14.2.2009 10:05
pizneta

XXX.XXX.210.3

pizneta napsal(a):
Ahoj,to mi povídej o sněhu,koukám z okna a říkám si,že jsme se konečně dočkali ladovské zimy a přitom před nedávnem jsem měla v nose takový ten typický skoro jarní vzdoušek ,chjo....hodím nějaké fotky z minulého týdne.
Denýsek se dal přemluvit ke skákání.....

14.2.2009 10:07
pizneta

XXX.XXX.210.3

pizneta napsal(a):

a zase na sněhu....

15.2.2009 14:11
kaczenka

XXX.XXX.48.107

thesis napsal(a):

Ahoj Ali, Ty 3 pyrantely si od tebe určitě vezmukdybys měla navíc i 3 ivermectiny tak tak ty bych si vzala taky. Možná budu nakonec možná potřebovat nakonec 4 z obou druhů, ale to bych ti dala vědět...záleží to na tom jestli Hanka přiveze dalšího koně. díky moc

15.2.2009 17:58
stalonek

XXX.XXX.163.66

kaczenka napsal(a):
Ahoj Ali, Ty 3 pyrantely si od tebe určitě vezmukdybys měla navíc i 3 ivermectiny tak tak ty bych si vzala taky. Možná budu nakonec možná potřebovat nakonec 4 z obou druhů, ale to bych ti dala vědět...záleží to na tom jestli Hanka přiveze dalšího koně. díky moc

tak co vy,jste nějak zamrzli ne? notak 3nečtí!! co vy ste neska dělali s koňma? já neska po týdnu, tk sem zapřáhla.. mno nějak to nešlo, furt se vztekal,klouzalo to a prostě to nešlo mno.. furt prostě nebylo to ono mno neska..tk sem ho pustila ještě s jedním koněm do výběhu.. tk tady je fotečka..běhali tam jak blázni, celí šťastní, a stelisko se v té fujanici vyváel.. já sem s kamí skákala do vánic salta s balíků a kdejakých vyvýšených hromad něčeho apod.. sranda musi byt..však po pás sněhu tk proč ne žejo..ale většinou po stehna mno.. a stelon z toho cely happy..koně neska nešly ven tk ten měl vánoce tu půlhodinu..

20.2.2009 14:48
mimik

XXX.XXX.144.252

stalonek napsal(a):
tak co vy,jste nějak zamrzli ne? notak 3nečtí!! co vy ste neska dělali s koňma? já neska po týdnu, tk sem zapřáhla.. mno nějak to nešlo, furt se vztekal,klouzalo to a prostě to nešlo mno.. furt prostě nebylo to ono mno neska..tk sem ho pustila ještě s jedním koněm do výběhu.. tk tady je fotečka..běhali tam jak blázni, celí šťastní, a stelisko se v té fujanici vyváel.. já sem s kamí skákala do vánic salta s balíků a kdejakých vyvýšených hromad něčeho apod.. sranda musi byt..však po pás sněhu tk proč ne žejo..ale většinou po stehna mno.. a stelon z toho cely happy..koně neska nešly ven tk ten měl vánoce tu půlhodinu..

Rejk a Infinitiv zase blbli svijak mno

20.2.2009 14:59
pizneta

XXX.XXX.210.3

mimik napsal(a):
Rejk a Infinitiv zase blbli svijak mno

My jsme taky blbli a sluníčko nám přitom taky krapet hřálo na záda...

20.2.2009 15:01
pizneta

XXX.XXX.210.3

pizneta napsal(a):
My jsme taky blbli a sluníčko nám přitom taky krapet hřálo na záda...

20.2.2009 15:03
pizneta

XXX.XXX.210.3

pizneta napsal(a):

a poslední...naše stádečko

20.2.2009 15:17
bejushka

XXX.XXX.210.225

pizneta napsal(a):
a poslední...naše stádečko

Ahojky... Krásné fotky Natal. Línají vám už koníci? Lemon už celkem dost. Všude chlupy, děs...

20.2.2009 15:32
pizneta

XXX.XXX.210.3

bejushka napsal(a):
Ahojky... Krásné fotky Natal. Línají vám už koníci? Lemon už celkem dost. Všude chlupy, děs...

ahojky,děkuju,to víš,že línají,já jsem jenom ráda,už chci zase tu hlaďounkou zlatavou srst,s tím i teploučko a slunečno...
Zatím jsme ještě pořád jako srnky a ikdyž jsme to asi nikdo nečekali sněží už týden a né a né přestat,vy tam taky musíte mít dobrou kalamitu co?

20.2.2009 15:56
bejushka

XXX.XXX.210.225

pizneta napsal(a):
ahojky,děkuju,to víš,že línají,já jsem jenom ráda,už chci zase tu hlaďounkou zlatavou srst,s tím i teploučko a slunečno...
Zatím jsme ještě pořád jako srnky a ikdyž jsme to asi nikdo nečekali sněží už týden a né a né přestat,vy tam taky musíte mít dobrou kalamitu co?

Děs ten snih... Nedostanem se do ohrady. Chodime si jen protahnout nožky, ale to tež jen chvilku, jsem nemocná. Už aby to bylo pryč. Ale jedno kouzlo to má, Lemon boří zavěje... Čím větší, tím lepší... A kalamita? Dalo by se to tak říct.... Naše zasněžené království

happyhvezda

20.2.2009 16:19
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

bejushka napsal(a):
Děs ten snih... Nedostanem se do ohrady. Chodime si jen protahnout nožky, ale to tež jen chvilku, jsem nemocná. Už aby to bylo pryč. Ale jedno kouzlo to má, Lemon boří zavěje... Čím větší, tím lepší... A kalamita? Dalo by se to tak říct.... Naše zasněžené království

pizneka : taktež musim obdivovat krásne fotečky ... no my jsme taky solidně zasněžení

happyhvezda

20.2.2009 16:21
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
pizneka : taktež musim obdivovat krásne fotečky ... no my jsme taky solidně zasněžení

20.2.2009 17:31
simcas2

XXX.XXX.158.145

happyhvezda napsal(a):

bejushka : držíme truc ani jeden chlup dole ... Astor a já to plánujeme do dubna jak vždy :D

20.2.2009 21:13
stalonek

XXX.XXX.163.66

simcas2 napsal(a):
bejushka : držíme truc ani jeden chlup dole ... Astor a já to plánujeme do dubna jak vždy :D

hahááá.. tak jak pak se máte? my sme neska vytáhli paty ze stáje,šli sme jezdit.. bylo prima až na tu spoustu sněhu,chodil mi v tom jako drezurák - zvedal šíleně nohy a houpal se jako pružina ..tady je fotka na cestě, ne na louce..

20.2.2009 21:15
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
hahááá.. tak jak pak se máte? my sme neska vytáhli paty ze stáje,šli sme jezdit.. bylo prima až na tu spoustu sněhu,chodil mi v tom jako drezurák - zvedal šíleně nohy a houpal se jako pružina ..tady je fotka na cestě, ne na louce..

tady jedna z louky..sněhu plno

21.2.2009 13:50
monca

XXX.XXX.148.17

stalonek napsal(a):
tady jedna z louky..sněhu plno

Byla tu řeč o línáni?Můžu s jistotou říct,že kdyby se soutěžílo,který koník nejvíc líná tak Ros to zaručeně vyhrajeDěs a hruza,všude uplně všude mám bílé chlupy.
Fotka od Lucky......
Doufám,že mě neukamenuje,že jsem si ji vypůjčila

21.2.2009 13:55
monca

XXX.XXX.148.17

monca napsal(a):
Byla tu řeč o línáni?Můžu s jistotou říct,že kdyby se soutěžílo,který koník nejvíc líná tak Ros to zaručeně vyhrajeDěs a hruza,všude uplně všude mám bílé chlupy.
Fotka od Lucky......
Doufám,že mě neukamenuje,že jsem si ji vypůjčila

a ještě jedna vypůjčená

21.2.2009 14:38
baruu

XXX.XXX.48.154

monca napsal(a):
a ještě jedna vypůjčená

dneska sme měli trenajz jestli chcete někdo juknout...
http://www.youtube.com/watch?v=mmIqb_kpRCA&
feature=channel_page
jinak všude chlupy všichni línajíí bléé:D
jinak na Fotce Tisza 3 letáá kobčáá;)

21.2.2009 16:34
mimik

XXX.XXX.144.252

baruu napsal(a):
dneska sme měli trenajz jestli chcete někdo juknout...
http://www.youtube.com/watch?v=mmIqb_kpRCA&
feature=channel_page
jinak všude chlupy všichni línajíí bléé:D
jinak na Fotce Tisza 3 letáá kobčáá;)

Čusko už vas sere ten sích !Mě teda jo musím jezdit jen po cestě nuda !

22.2.2009 19:26
barusinek

XXX.XXX.48.110

thesis napsal(a):
Tak založím nový.

Jo.Tak to já taky radši léto.Zima mě baví v tom období kdy je sníh, ale ještě jen chvíli xD Pak ta brečká =(No co naděláme...niiic.Tak se mějte
PS:foto od Simči dííkes =o*

23.2.2009 07:55
monca

XXX.XXX.148.17

barusinek napsal(a):
Jo.Tak to já taky radši léto.Zima mě baví v tom období kdy je sníh, ale ještě jen chvíli xD Pak ta brečká =(No co naděláme...niiic.Tak se mějte
PS:foto od Simči dííkes =o*

u nás o5 padá to bílé sviňstvo,jsem zvědavá jak dlouho ještě bude takhle "sněžno".
Ros bohužel nemine práce ani teď

23.2.2009 07:58
monca

XXX.XXX.148.17

monca napsal(a):
u nás o5 padá to bílé sviňstvo,jsem zvědavá jak dlouho ještě bude takhle "sněžno".
Ros bohužel nemine práce ani teď

23.2.2009 08:03
monca

XXX.XXX.148.17

monca napsal(a):

a poslední chválíci

happyhvezda

23.2.2009 14:51
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

monca napsal(a):
a poslední chválíci

Tak my se tváříme na práci ve sněhu asi takhle

happyhvezda

23.2.2009 14:51
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Tak my se tváříme na práci ve sněhu asi takhle

happyhvezda

23.2.2009 14:53
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):

Fotky vypůjčene od SIMČAS

23.2.2009 15:01
mimik

XXX.XXX.144.252

happyhvezda napsal(a):
Fotky vypůjčene od SIMČAS

Lízinka včera odpočivala!A dneska všichni s vyběhu utekli a zas jsme je chytali p celých gutech!

25.2.2009 16:47
ponda

XXX.XXX.210.137

mimik napsal(a):
Lízinka včera odpočivala!A dneska všichni s vyběhu utekli a zas jsme je chytali p celých gutech!

Ahojte všichni, jak se vám daří?.. Máme tady zachvíli konec února a huráá březen a sníh je pořád. My si aspoň užíváme ten sníh co se dá dělat jiného v tom sněhu. Pár fotek

25.2.2009 16:48
ponda

XXX.XXX.210.137

ponda napsal(a):
Ahojte všichni, jak se vám daří?.. Máme tady zachvíli konec února a huráá březen a sníh je pořád. My si aspoň užíváme ten sníh co se dá dělat jiného v tom sněhu. Pár fotek

25.2.2009 16:49
ponda

XXX.XXX.210.137

ponda napsal(a):

A s kamarádkou Emou

3.3.2009 20:21
kaell

XXX.XXX.245.93

thesis napsal(a):
Tak založím nový.

pro thesis-chtěla bych se zeptat,ty znáš Lupínka?

-

3.3.2009 21:28
thesis

XXX.XXX.151.2

kaell napsal(a):
pro thesis-chtěla bych se zeptat,ty znáš Lupínka?

-

Lupínek je můj kůň, nicméně v Ostravě je ještě jeden, fjordhucul nebo tak něco. Já mám hnědáka. Každopádně znám Elis, byla moje.

3.3.2009 21:50
kaell

XXX.XXX.245.93

thesis napsal(a):
Lupínek je můj kůň, nicméně v Ostravě je ještě jeden, fjordhucul nebo tak něco. Já mám hnědáka. Každopádně znám Elis, byla moje.

Aha tak to prominTak u nás je ustájený asi ten druhý Lupínek. Eliška.. Má se skvěle,teda alespon tak vypadá. Vyžraná,chlupatá..Zrovna dneska jsem ji hodinu naháněla,protože se jí nechtělo domuJe to rošták,ale nevím co bychom bez ní dělali. Určitě pozdravím

3.3.2009 21:57
kaell

XXX.XXX.245.93

kaell napsal(a):
Aha tak to prominTak u nás je ustájený asi ten druhý Lupínek. Eliška.. Má se skvěle,teda alespon tak vypadá. Vyžraná,chlupatá..Zrovna dneska jsem ji hodinu naháněla,protože se jí nechtělo domuJe to rošták,ale nevím co bychom bez ní dělali. Určitě pozdravím

Jinak tady je Elza v létě

3.3.2009 22:05
thesis

XXX.XXX.151.2

kaell napsal(a):
Jinak tady je Elza v létě

Ty brďo tak to koukám. Je vidět že se dostala do skvělých rukou, tohle s ní nedovedl snad nikdo. Na něco bych se chtěla zeptat, ale né tady.

S tím Lupínkem plavákem mě spojuje trocha historie. Jeho majitelka, taková menší blondýnka s dětma chtěla koupit ode mne hříbě stejné barvy, jen pak jí zemřela klisna a měla jiné starosti takže z toho sešlo. Sháněla pro svého Lupínka společnost přes inzerci. Text začínal "Jmenuji se Lupínek...." a pokračoval zda by někdo levně neprodal či nedaroval koně jako společnost protože jí zemřela klisna. No a jelikož já v té době měla svého Lupínka a klisnu taky tak mě jeden člověk osočil z podvodu. Tak mi ten její Lupínek nějak zůstal v paměti skrze tu aféru. Nevím jak pak dopadli, zda jej prodala nebo co.

3.3.2009 22:43
kaell

XXX.XXX.245.93

thesis napsal(a):
Ty brďo tak to koukám. Je vidět že se dostala do skvělých rukou, tohle s ní nedovedl snad nikdo. Na něco bych se chtěla zeptat, ale né tady.

S tím Lupínkem plavákem mě spojuje trocha historie. Jeho majitelka, taková menší blondýnka s dětma chtěla koupit ode mne hříbě stejné barvy, jen pak jí zemřela klisna a měla jiné starosti takže z toho sešlo. Sháněla pro svého Lupínka společnost přes inzerci. Text začínal "Jmenuji se Lupínek...." a pokračoval zda by někdo levně neprodal či nedaroval koně jako společnost protože jí zemřela klisna. No a jelikož já v té době měla svého Lupínka a klisnu taky tak mě jeden člověk osočil z podvodu. Tak mi ten její Lupínek nějak zůstal v paměti skrze tu aféru. Nevím jak pak dopadli, zda jej prodala nebo co.

No lupínka si k nám nedávno ustájila holčina,která ho koupila asi od té paní co píšeš.Má se fajn a dáváme ho do pořádku

3.3.2009 22:45
kaell

XXX.XXX.245.93

kaell napsal(a):
No lupínka si k nám nedávno ustájila holčina,která ho koupila asi od té paní co píšeš.Má se fajn a dáváme ho do pořádku

Můj email je katy.sos@seznam.cz. Napiš raději tam,pokud se budeš chtít na něco zeptat

3.3.2009 22:49
thesis

XXX.XXX.151.2

kaell napsal(a):

Aha, právě téhda měli dost problému s financema, jsou to už tři roky. Nemáte náhodou nějaké aktuální stránky, kde bych se mohla občas kouknout na fotky Eli bez toho abych kvůli tomu někoho otravovala? Našla jsem jen jedny na estránkách ale nic moc tam není.

3.3.2009 23:09
kaell

XXX.XXX.245.93

thesis napsal(a):
Aha, právě téhda měli dost problému s financema, jsou to už tři roky. Nemáte náhodou nějaké aktuální stránky, kde bych se mohla občas kouknout na fotky Eli bez toho abych kvůli tomu někoho otravovala? Našla jsem jen jedny na estránkách ale nic moc tam není.

No zatím stránky nejsou. Jízdarna se totiž ještě buduje,přistavujeme a pořád se něco děje a mění,takže až bude vše hotovo,tak tam chceme dát finální fotky. Určitě ti napíšu adresu. až nějaké fotky budou ,určitě pošlu

3.3.2009 23:13
thesis

XXX.XXX.151.2

kaell napsal(a):
No zatím stránky nejsou. Jízdarna se totiž ještě buduje,přistavujeme a pořád se něco děje a mění,takže až bude vše hotovo,tak tam chceme dát finální fotky. Určitě ti napíšu adresu. až nějaké fotky budou ,určitě pošlu

Ok díky. Psala jsem mail tak pak kdyžtak tam

Přidejte reakci

Přidat smajlík